Klik hier voor meer...
Eric En Eva
Eric En Eva
Normale jonge man 26 jaar met blond haar, ben sportief en schrijf verhalen samen met een vrouw die Eva heet en net zo oud is als dat ik ben. Eva is een prachtige verschijning maar samen hebben we nooit seks gehad wel zijn we van jongs af aan zeer goede vrienden en schromen niet om naakt te zijn in elkaars bijzijn. Eva is een bi-seksueele dame en ik heb een bovengemiddeld geslachtsdeel wat in sommige verhalen te lezen zal zijn. Ook hebben we een gastschrijfster die100% lesbisch is dus zullen haar verhalen uitsluitend daarover gaan.
Hoogste Cijfer: Oud Collega
Meest Gelezen: Met Moeder Op Vakantie
Aantal Verhalen: 67
Geplaatste Reacties: 19
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Horecaservice SpecialDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Vingeren,
"In de club waar ik werk zijn we alleen vrijdag, zaterdag en zondag open en werken wij als medewerkers niet elk weekend. De eigenaar heeft nog een nevenbedrijf wat horecaservice op locatie verzorgt en dat geeft ons de gelegenheid om een extra centje b..."
10-06-24
9.2
Heerlijke MoederdagDoor: Eric En Eva
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Moederdag, Tepel, Tepels, Zoon,
"Ik was in mijn jonge jaren een echt feest beest en een seksuele afsluiting van zo n feest ging meestal gepaard met meerdere partners zowel jongens als meisjes. Toen ik twintig was heb ik me in het heetst van de avond misschien een keer laten neuken z..."
12-05-24
8.9
Opnieuw PoserenDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Naakt,
"Het is niet voor het eerst, ik heb al eerder geposeerd voor de tekenclub van Erika, het was haar te doen om mijn weelderige bos met blond krullend haar en ik vind het leuk mezelf te laten zien. Het was leuk geweest om te doen en ik had haar gezegd da..."
18-04-24
9.2
BodypaintingDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Douche, Trio,
"Het is best leuk als je in het kunstenaarswereldje rondzwerft en dat je veel vrienden hebt in die kringen, niet dat ik nu zelf zo kunstzinnig ben maar je wordt wel eens uitgenodigd voor een galerie of om zelf model te staan voor schilderproject of po..."
08-03-24
9.1
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Moeder, Vriendinnen,
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. ..."
02-03-24
8.8
Dansende BillenDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje, Likken,
"Ik werk op een groot kantoor als analist, mijn bedrijf bezet maar twee verdiepingen van de twaalf dus als het vijf uur is lopen er veel mensen tegelijk naar buiten. Zoals altijd ben ik met de bus en met mij een vrouwtje waarvan ik niet weet waar ze w..."
17-09-23
9.4
Bi-massageDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Massage, Trio,
"Ik ben een liefhebber van de sauna en hoewel ik in de buurt een prachtig complexs heb wil ik ook wel eens ergens anders naartoe waar ik niet meteen herkend of aangesproken word. Ik ga wat verder weg bij mij vandaan en kom in een plaats waar ..."
27-06-23
9.2
Zus Op BezoekDoor: Eric En Eva
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Klaarkomen, Stiekem, Zus,
"Zeventien jaar ben ik en woon uiteraard nog thuis, mijn slaapkamer is op zolder die mijn vader volledig verbouwd en ge soleerd heeft, helaas heeft het geen raam buiten het kleine dakraampje boven mijn hoofd wanneer ik op bed lig. Mijn zus Anita van z..."
26-06-23
8.6
Isabelle En IkDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Isabelle en ik Eva zijn al bevriend sinds de peuterspeelzaal, inmiddels beide zeventien jaar oud, we zijn vriendinnen, klasmaatjes en buren van elkaar. Onze tuinen grenzen aan elkaar en op de erfscheiding zetten onze ouders elke zomer een rond zwemba..."
12-06-23
8.9
Aangenaam Werk - 2: Instructies Van MevrouwDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Werk,
"Maandag ochtend om 8 uur stond ik op de stoep om mijn intrek te nemen in het mooie huis. Na een druk op de bel werd er iets later open gedaan door de huishoudster die mij nog niet al te wakker aankeek. Ze vertelde mij dat ze Els hete en dat het leven..."
25-05-23
9.3
Aangenaam Werk - 1: Ik Was Het Zat!Door: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Werk,
"Altijd maar ruzie met mijn ouders en eigenlijk om niets. Ze waren zelf de hele week overdag niet thuis en moest ik zelf de beslissingen nemen. En als ik dat deed was het weer niet goed. Maar ja, wat kan je er als 19 jarige aan doen Laatst z..."
22-05-23
8.8
In Elke Hand éénDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Naaktstrand, Pijpen, Tieten, Trio, Vingeren,
"Als ik thuiskom in mijn flatje hoor ik gerommel in het huis naast me, het stond al een tijdje leeg en het ziet er naar uit dat ik nieuwe buren krijg. Als ik klaar ben met eten gaat de bel, ik doe open en een vrouw staat voor mijn neus. Hallo zegt z..."
28-04-23
8.8
Alleen Met KerstDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Jurk, Kerst, Kerstmis, Trio,
"Zaterdagmiddag, klaar met werken, even zitten. Plots besef ik dat ik nog een boodschap moet doen. Morgen is het kerst. Ik ben lopend en de kortste weg vanuit de supermarkt naar huis is onder het spoor door, ik hoor het klikken van..."
26-12-22
8.3
Oud CollegaDoor: Eric En Eva
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Donkere Vrouwen, Eerste Keer,
"Drie weken van mijn jaarlijkse vakanties besteed ik altijd aan een naakt recreatie camping of park. Ik huur dan een stacaravan of huisje ergens in een warm land. Deze keer was zuid Frankrijk aan de beurt en zo komt het dat ik op een uurtje ..."
02-10-22
9.4
HalloweenDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Halloween, Trio,
"Al jaren ben ik, Eric medewerker op een pretpark met Halloween. We worden verkleed en omgetoverd tot verschrikkelijke wezens met als enig doel mensen te laten schrikken en een echt Halloween sfeertje te cre ren. Wanneer het weekend daar is pak ik de ..."
13-09-22
8.7
Huis In De Duinen.Door: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Nudisme,
"Al jaren zijn Tess en ik Ilse goede vrienden en alhoewel ik een lesbische ben heb ik nog nooit iets met Tess gedaan, wel geprobeerd natuurlijk, sterker nog ik heb Tess nog nooit naakt gezien. Uiteraard wel in bikini of in gedegen ondergoed maar als z..."
12-09-22
9.0
Natte KledingDoor: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Het regent pijpenstelen en ik ben blij dat ik vandaag met de auto ben gegaan naar de sportschool, vanuit de auto ren ik de tien meter naar de ingang van het gebouw waar ik woon. Poeh wat een water mompel ik als ik de deur achter me sluit, leeg de b..."
10-09-22
9.1
Vakantie Met AchtDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Strand, Tuin, Vakantie,
"De vier jongens speelden in hetzelfde elftal en waren de beste vrienden, wij meiden stonden bij goed weer aan de zijlijn te kijken en anders onder het genot van een drankje in de kantine de wedstrijd te volgen. Wanneer de competitie is afgelopen hebb..."
03-08-22
8.6
Margo Of Mevrouw BiedemijerDoor: Eric En Eva
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lerares, Trio, Verpleegster,
"Als dertienjarige kwam ik mevrouw Margo Biedemeier tegen als lerares lichamelijke opvoeding op onze middelbare school. Vanaf het eerste moment had ik een zwak voor haar en gezeten op het bankje in de gymzaal had ik vaak enkel oog voor haar...."
03-08-22
9.2
Doktertje SpelenDoor: Eric En Eva
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dokter, Likken,
"Hallo allemaal, ik ben Eva, tijdens dit verhaal negenentwintig jaar, single en werkzaam als rayonmanager voor een kleding keten. Toen ik laatst voor zaken in mijn geboortestad kwam liep ik mijn beste vriendin Carla uit mijn schooltijd tegen..."
26-06-22
9.3
Zonnen Bij OpaDoor: Eric En Eva
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Opa, Tuin,
"Zeventien ben ik vorige week geworden en het laatste jaar was het hard gegaan met mijn lichamelijke ontwikkeling. Bijna dagelijks stond ik voor de spiegel mijn billen en borsten te bewonderen, ja ik was erg tevreden met het formaat. Ik had twee hobby..."
24-06-22
9.3
Genieten Van Een Verre Buurvrouw - 3: SlotDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Lesbienne, Trio,
"Ada stapte het huis binnen en zag Herbert staan met een stijve lul en zijn armen over elkaar, quasi boos kijkend. Je raad nooit wat ik gezien heb door de kijker , Ada glimlachte en kuste haar man op zijn lippen, sorry man lief maar ik wilde deze ev..."
14-06-22
9.1
Buurvrouw SonjaDoor: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Nudisme,
"Eric is mijn naam en ben in het bezit van twee dochters die op dit moment zes jaar oud zijn. Mijn vrouw heeft mij verlaten toen ze drie waren en liet mij met de meisjes achter. Ik werk vier dagen vanuit huis en op vrijdag rij ik twee keer honderdvijf..."
13-06-22
9.0
Hotel - 8: De TuinvrouwDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Nudisme, Strand,
"Mariska verteld. Weer heb ik haar klaar laten komen en weer is het eenzijdig geweest, ik moet een beetje minder gretig zijn naar dit heerlijke wezentje denk ik bij mezelf. Mia komt naar buiten rennen en zegt dat ze klaar is met haar huiswerk..."
11-06-22
9.2
FietsvakantieDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fietsen, Slet, Sletje, Trio, Vakantie,
"Mijn toenmalige vriendje vond het leuk om op fietsvakantie te gaan, klein tentje met alle benodigdheden mee en maar kijken waar je terecht komt. Het is niet mijn idee van vakantie houden maar je moet soms compromissen sluiten om iets ander gedaan te ..."
29-05-22
8.4
Eerste Nudisten ErvaringDoor: Eric En Eva
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Lesbienne, Nudisme, Trio,
"Ik had een vriendje, Thom genaamd. Hij kwam bij mij in september op de tennisclub en direct dacht ik, wat een leuke jongen. Het leuke was wederzijds want na een paar weken kwam hij vragen of ik verkering met hem wilde, natuurlijk zei ik ja . Inmidde..."
17-05-22
8.9
Hotel - 7: TrouwerijDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Likken, Massage, Vingeren,
"Mariska verteld. Die avond maakte Ilse haar belofte waar en ik denk dat iedereen me heeft kunnen horen toen ik klaarkwam, zo sterk, zo krachtig was ik nog nooit gekomen. Toen we weer tot rust gekomen waren vroeg Ilse aan me of ik met haar wi..."
11-05-22
8.9
Genieten Van Een Verre Buurvrouw - 2Door: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Nudisme,
"Zachtjes duw ik tegen de kontplug die langzaam naar binnen schuift, de eerste keer, een apart gevoel, tot het dikke gedeelte voorbij mijn kringspier is, ik hoef nu niet meer te duwen hij gaat vanzelf verder naar binnen. Ik laat het even wennen en pak..."
09-05-22
9.1
Genieten Met Een Verre Buurvrouw - 1Door: Eric En Eva
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Nudisme, Orgie,
"Weer kwam hij dronken thuis terwijl ik vol verwachting met een nat kutje op hem lig te wachten. Hoewel we nog jong zijn schijnt Lars zijn interesse in mij al te zijn verloren, die plaats is ingenomen door de drank. We zijn niet getrouwd en de oude bo..."
07-05-22
8.8
Collega Van Het StrandjeDoor: Eric En Eva
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Collega, Likken, Milf, Strand, Zuigen,
"Ik open mijn ogen, het zonnetje straalt naar binnen en in mijn kamer is het al bloedheet. Snel uit bed en onder de douche, vandaag wordt het om en nabij de dertig graden. Gelukkig is het zaterdag en hoef ik niet te werken, wat ga ik doen vandaag. Nie..."
05-05-22
9.1
Gescheurde SpierDoor: Eric En Eva
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fietsen, Fysiotherapeut, Likken, Pijn, Vingeren,
"Ik mag graag een stukje fietsen en heb daarvoor een mountainbike. Bij ons in de buurt is daarvoor een geschikt terrein waar je dat ongestoord kunt doen. Zweten, soms blubberig of doorwaternat als ik thuiskom maar met de wasmachine en de douche is all..."
02-05-22
8.9
Samenwonen Met Zus.Door: Eric En Eva
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus,
"Sinds dat we geboren zijn waren we een gelukkig gezin, dacht ik. Mijn zus Mia en ik Eric zijn een tweeling maar vanaf het begin duidelijk heel anders. Onze moeder was de grote verzoener, bij haar kon alles en bij mijn vader kon niks. Vanaf kleins af ..."
01-05-22
9.0
Hotel - 6: Dagelijkse LevenDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Hotel, Insmeren, Likken,
" i Mariska verteld i Ilse en ik zijn in Seattle en bekijken daar de problemen met de bouw van ons nieuwe hotel. Het voelt raar om ons hotel te zeggen omdat ik pas sinds kort mede eigenaar ben van de hotel group. Het is avond en hebben net ..."
28-04-22
9.0
Hotel - 5: Aupair (3)Door: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aupair, Hotel, Nudisme,
" i Mariska verteld. i Nadat ik haar ingesmeerd had liep Eva vliegensvlug naar de villa toe, ik heb haar toch niet verdrietig gemaakt of pijn gedaan denk ik bij mezelf en volg haar. Als ik aankom zie ik het meest geile gezicht van een lange..."
20-04-22
9.0
De Moeder Van BertDoor: Eric En Eva
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Moeder,
"Net achttien geworden en al een paar maanden heb ik een vriend Albertus genaamd, gelukkig hebben ze hem kortweg Bert genoemd. Bert is een leuke knul, doet alles voor me, de seks is nog in het beginstadium en is tot op heden prima, toch mis ik iets en..."
19-04-22
9.1
Fiets FanaatDoor: Eric En Eva
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Likken, Moeder, fietsen,
"Als sinds jaar en dag ben ik een echte fietser, geen racer maar een tour man. Mijn vakantie doe ik dan ook meestal met de fiets waarbij ik me met de trein naar mijn begin punt laat brengen en vanuit die plaats terug fiets naar huis. Ik ben nu onderwe..."
13-04-22
8.8
Zeilvakantie - 2: MoederDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Milf, Moeder, Vakantie,
"Nadat we uit Itali teruggekomen zijn heb ik nog twee weken vakantie, het is weliswaar geen geweldig weer op dit moment maar voor mij goed genoeg om nog te kunnen zeilen met mijn eigen bootje. Zaterdag nog heerlijk de hele dag gezeild en besluit om v..."
07-04-22
8.7
TuinonderhoudDoor: Eric En Eva
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Likken, Masturbatie, Masturberen,
"Bijna zomervakantie en bijna 18 jaar en geen enkele ervaring op seks gebied dan mijn eigen vingers. Ik heb een briefje opgehangen bij de supermarkt in mijn woonplaats. Ik bied aan om wat simpele klusjes te doen voor een afgesproken prijs, o..."
03-04-22
9.0
Hotel - 4: Aupair (2)Door: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aupair, Hotel, Massage, Strand, Vingeren,
"Eva verteld verder. Ik vinger mezelf in slaap en de volgende morgen blijf ik nog even liggen en denk na hoe spannend het allemaal is geweest de eerste twee dagen. Ik heb mezelf al meerdere malen gevingerd wat ik normaal nooit zo vaak doe. Ti..."
01-04-22
8.9
Vergeten VrouwenclubDoor: Eric En Eva
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Zuigen,
"We kennen ze allemaal de vergeten vrouwen, die waarvan de man zich totaal toelegt op zijn werk, de secretaresse die vervangen is door een jonger exemplaar, de weduwe zonder kinderen, de ma tresse die wegkwijnt in het gehuurde flatje, en de gescheiden..."
29-03-22
9.1
New YorkDoor: Eric En Eva
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Massage, New York, Scharen, Vingeren,
"Een aantal jaren geleden was ik voor zaken en plezier in New York. De zaken waren binnen drie dagen afgehandeld en nu kon het plezier beginnen. Na een aantal dagen alle grote bezienswaardigheden van de stad bezichtigt te hebben was ik op mijn laatste..."
26-03-22
8.9
Privé SaunaDoor: Eric En Eva
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bad, Likken, Oudere Vrouwen, Sauna,
"Eindelijk vakantie en ik kwam uit school met een glimlach om mijn mond en zette mijn fiets in de schuur, ik was opgewonden want pa en ma gingen maandag op vakantie en omdat ik nu oud genoeg was mocht ik de komende drie weken samen met mijn oudere zus..."
26-03-22
9.2
Hotel - 3: Aupair (1)Door: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aupair, Hotel, Nudisme,
"Eva verteld. Het plan was om te gaan studeren in het buitenland maar helaas ben ik weer eens veel te laat met inschrijven. Hallo, ik ben Eva en ben op dat moment twintig jaar . Ik kom in contact met een bureau voor studen..."
22-03-22
9.1
Zeilvakantie - 1: Eva En KimDoor: Eric En Eva
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vakantie, Zus,
"Mijn ouders beschikken over een zeiljacht van ongeveer tien meter lang en deze ligt in de haven van Veneti aan de Adriatische zee en elk jaar gaan we als gezin daar met de auto naartoe en maken we met de boot een toer over die zee. Inmiddels zijn mi..."
19-03-22
9.1
Hotel - 2: Privé ZakenDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Nudisme,
"Mariska verteld. Een paar dagen later met evenzovele vrijpartijen tussen Ilse en mezelf zit ik aan tafel met Ilse en mijn zus Julia. Ik vertel wat er gebeurd is en dat we nu de kans krijgen om een nieuw leven te beginnen. Julia verteld dat z..."
18-03-22
8.6
Hotel - 1: Het BeginDoor: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Likken, Topless,
" i Normaal ben ik niet van de vervolgverhalen maar voor n keer ga ik het proberen. Zeg het me, ook al is het advies om te stoppen. i Pa is een paar dagen geleden gecremeerd en langzaam kom ik tot het besef dat ik als erfgename eigenaar b..."
12-03-22
8.7
Homo's één Keer HeteroDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Gay, Likken, Uitgewoond,
"Ik ken Harold al van mijn schooltijd, zaten in dezelfde klas en hij was een beetje mijn beschermer en ik kan Harold als mijn vriend bestempelen, zo af en toe komen we elkaar tegen in de Ho les bi club in de grote stad of op het naaktstrand waar we ge..."
11-03-22
9.2
Hardlopen Met FamilieDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Hardlopen, Massage,
"Driemaal in de week ga ik een rondje hardlopen bij ons in de buurt, er is daar een parcours van twintig kilometer met aflagen op vijf, tien en vijftien zodat je weer aan het begin uitkomt. Het is er nooit druk en dat is wel zo prettig, loop je elkaar..."
05-03-22
8.8
StageDoor: Eric En Eva
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Stagiair, Werk,
"Hallo mijn naam is Ilse, ben in dit verhaal nog jong en doe een beroepsgerichte opleiding, denk dat ik lesbisch ben al heb ik het nog nooit serieus met een meisje gedaan. Wel wat voel spelletjes maar nooit echt seks gehad, je kan dus zeggen dat ik no..."
20-02-22
9.3
Met Moeder Op VakantieDoor: Eric En Eva
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Vakantie,
"Hallo, mijn naam is Eric, ben inmiddels 25 jaar oud en dit verhaal begint toen ik 15 jaar was. Mijn vader overlijdt aan een zeldzame ziekte en mijn moeder en ik komen in een diepzwart gat terecht, ze zeggen wel eens het leven gaat door en vo..."
19-02-22
9.0
BekekenDoor: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Mijn huis staat aan de rand van de woonwijk en heeft uitzicht op de velden en heeft alle privacy van de wereld, ik lig dan ook vaak naakt in mijn tuin. Zelfs komt het wel eens voor dat ik met een verovering seks heb in de tuin, niemand die het hoort,..."
18-02-22
9.2
Nieuwe HorecabaanDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Likken, Masturbatie, Masturberen,
"Bij mijn huidige werkgever ben ik begonnen als afwas en opruimhulp, toen ik klaar was met mijn studie op de hotelvakschool ben ik meer uren gaan draaien en mocht ik ook bediening doen. Het was hard en lang werken voor weinig geld en ik was dan ook bl..."
06-12-21
9.1
Route Naar De ZonDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Moeder,
"Onderweg naar zuid Frankrijk sliep ik in de buurt van Lyon en de volgende morgen ging ik uitgeslapen weer op pad. Ik was net Lyon voorbij toen ik ze zag staan langs de kant van de weg, het bord wat ze bij zich hadden vermelde de plaats waar ik naar o..."
04-12-21
8.3
ArdennenDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen, Weduwe,
" Waar gaan jullie naar toe op vakantie vraagt Simone aan Isabelle, mijn vrouw tijdens een gezellig avondje bij Simone thuis. We hebben nog geen plannen voor de zomer gemaakt zegt Belle, willen jullie met mij mee naar mijn huis in de Ardennen . S..."
21-11-21
9.1
TransformatieDoor: Eric En Eva
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Buurvrouw, Moeder, Strand,
"Toen Erik, mijn zoon 10 jaar oud was liet zijn vader ons in de steek, welleswaar goed verzorgd maar het voelt niet prettig om vervangen te worden door een strakke 20 jarige secretaresse. Van een sexy vrouwtje veranderde ik in een half jaar ..."
14-11-21
8.6
ZonaanbidderDoor: Eric En Eva
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Sauna, Strand,
"Als ik vrij ben en het is goed weer ben ik bijna altijd op het strand te vinden, in mijn zwembroek lekker van de zon genieten. Het ruisen van de golven het krijsen van de meeuwen en het altijd aanwezige briesje doen mij daar naartoe trekken. Ik zoek ..."
07-11-21
9.0
Massage LesDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage, Trio,
"Toen Patrick en ik pas bij elkaar waren wilden we meer leren over seks en elkaars lichaam. Ondanks dat we al drie ntwintig waren hadden we beide nog nooit een echte relatie gehad We hielden van elkaar en genoten van de seks die achterafgezien zeer mi..."
01-11-21
8.9
TweelingbroerDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Tweeling,
"Mijn naam is Eric en heb een broer die Frank heet, we zijn een tweeling van 23 jaar oud. Mijn broer werkt en woont samen met mooie Anne in het herenhuis van mijn ouders op de boven etage en dat is dezelfde etage als waar ik slaap wanneer ik thuis ben..."
25-10-21
8.9
Ik, Eva Als ModelDoor: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Model,
"Een goede vriendin van mij is artieste, ze tekent en schildert zeker niet onverdienstelijk en met haar avondcursussen die ze geeft kan ze aardig rondkomen. Het was een paar weken terug toen ze aan mij vroeg of ik eens als tekenmodel zou will..."
23-10-21
8.5
Personal TrainerDoor: Eric En Eva
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Clitje, Klitje, Likken, Massage,
"Al jaren ga ik naar een sportschooltje bij mij in de buurt om mezelf fit te houden en mijn figuur te ontwikkelen. Laatst zag ik een sportposter van een vrouw met een strakke buik en een redelijk gespierd lichaam en toen dacht ik, dat wil ik ook. ..."
17-10-21
9.1
Kleding Voor BuurvrouwDoor: Eric En Eva
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Gluren, Likken,
"Hallo, mijn naam is Ilse en ben op het moment dat dit gebeurde 28 jaren oud. Ik woon twee onder n kap, ik hoef niet meer te werken vanwege oud ge rfd geld en heb diverse hobby s waar ik mijn tijd mee vul. Anna mijn buurvrouw, getrouwd met Frits wer..."
04-10-21
9.0
Yoga DameDoor: Eric En Eva
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Eerste Keer, Neuken, Trio, Yoga,
"Elke vrijdag gaan mijn vrouw en ik naar de sportschool, ik om een uur conditietraining te doen en mijn vrouw gaat naar yoga. Ik ben altijd iets eerder klaar met trainen en douchen dus wacht ik netjes in de hal bij de bar met twee drankjes op mijn vro..."
27-09-21
8.9
VoetbalmoederDoor: Eric En Eva
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Massage, Moeder, Neuken, Voetbal,
"Eva is mijn naam en ben vijfentwintig jaar oud, heb een zoontje van zes jaar waarvan ik zeven jaar geleden na een verschrikkelijk teleurstellende nacht zwanger van ben geraakt. Ons gezin, vader moeder en ik waren zeer gelovig dus werd het kind gebore..."
21-09-21
9.3
De WeduweDoor: Eric En Eva
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bad, Likken, Weduwe,
"Ik zou volgend jaar fysiologie, Anatomie en Kinematica gaan studeren, zocht woonruimte en daarom stond ik in een supermarkt, hing een kaartje op voor woonruimte gevraagd en precies op het zelfde moment prikte een ongeveer 45 jarige vrouw een kaartje ..."
11-09-21
9.1
Eerste Bi-ervaringDoor: Eric En Eva
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Eerste Keer, Scheren,
"Als achttienjarig meisje had ik enkel maar wat ervaring met jongens, je kent het wel een beetje voelen, zoenen en als slot soms aftrekken of vingeren. Mijn vriendje en ik hadden niet echt veel ervaring dus rommelde we waarschijnlijk maar wat aan, we ..."
25-08-21
9.1
Iets Ouder GraagDoor: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"Als jonge jongen had ik natuurlijk ook wel vriendinnetjes maar ik moet eerlijk bekennen dat mijn gedachten meer naar de rijpe 40 vrouwen uitgingen. Volle vrouwen, sexy, goed gekleed en soms ietwat uitdagend. Het beste voorbeeld van zo n vrouw is Pet..."
18-08-21
9.0
Dagje Op Het WaterDoor: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Parenclub, Trio,
"Tyra is een oude schoolvriendin en we zien elkaar nog elke week. Op vrijdag avond gaan we samen sporten en dat doen we best serieus al gelooft Jasper haar ventje er niets van. Tyra is inderdaad getrouwd me Jasper en zijn best vrij..."
18-08-21
8.7