Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 29x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 11076x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Teun En Linda: De Vakantie Verrassing
Door Teun - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Teun En Linda: Weer Thuis

Linda:

De post brengt een pakje. Het is aan mij geadresseerd. Ik heb helemaal niks besteld. Zal Teun iets besteld hebben voor mij ? Ik maak het open en vind een stickie met foto's. Ze zijn genomen in het resort. Ik zie mezelf in mijn bikini, in mijn witte badpak. Ik ga verder en zie Teun als slaaf aan de afwas en tuin werkzaamheden. Ik zwem in het zwembad en het lijkt net of ik niks aan heb, zo in mijn witte badpak. Ik zie mezelf met Jim en Owen, tijdens de excursies en het eten. Dan zie ik ook foto's van mij in mijn kamer. Hoe kan dit ? Ongerust ga ik verder. Foto's waarop ik genomen wordt door Jim en Owen, samen met Ricardo en Sophia. Ik zie de lessen van Teun. Met een gevoel van schaamte, geilheid en verwarring maak ik de brief open. Ik lees dat dit bedoeld is als een fijne herinnering aan een week resort en ze hopen dat we genoten hebben. Dat hebben we zeker ! Ik lees verder dat de foto's het eigendom zijn van het resort. Met een knoop in mijn maag lees ik verder. De foto's gaan ze gebruiken als erotisch promotie materiaal. Hoe kan dit ? Als bijlage zit er een kopie bij waarin een verklaring staat dat ik daarvoor toestemming geef. Mijn handtekening staat er onder. Ik herinner me inderdaad dat ik iets getekend heb. Stom dat ik dat van te voren niet heb doorgelezen. Ik weet even niet wat ik kan verwachten en zie me al in mijn doorzichtige badpak staan op zo'n groot billboard langs de snelweg. Ik vond het ook al zo goedkoop, die week. Blijkbaar halen ze de meeste opbrengst uit het verkregen beeldmateriaal. De brief sluit met een bedankje en ze hopen ons nog vaker te verwelkomen in het resort, wie weet. Onderaan staat een link van Youporn. Ook zit er nog een DVD in. Ik haal het papiertje van het DVD-doosje af en zie mezelf met een geile blik recht in de camera kijken. Dit is het moment dat Owen in de douche vanachter bij mij naar binnendringt.

Ik doe de DVD in de speler en beleef weer de momenten in het resort. Het is een mooie docu geworden over een vrouw die voor de bijl gaat in de fantasie van haar man. Ik her-beleef de hele vakantie en word flink nat tussen mijn benen. Ik ga naar boven en pak wat speeltjes. Het bed is nog steeds niet verschoond en ruikt naar seks met de donkere man. Ik pak een hard borsteltje en begin met lange halen over mijn lichaam te wrijven. Het schuurt lekker. Ik ga omhoog en maak rondjes over mijn borsten, mijn kutje reageert en mijn tepels wijzen stijf naar het plafond. Het doet zeer als ik me de harde borstel over mijn tepels wrijf. Dan pak ik een tandenborstel en begin mijn schaamlippen te bewerken. Ik zie Teun binnenkomen en hij kijkt met grote ogen naar mij. Hij praat tegen mij maar ik hoor niks. Ik ben in een andere wereld. Dan komt Teun ook in bed en probeert me te likken. Ik duw hem weg en ga door met mijn tandenborstel. Ik ga langzaam naar een hoogtepunt en voel dat Teun weer dichterbij komt. Ik duw hem weer weg, opzouten ! Ik zie hem knettergek worden en het wordt gevaarlijk. Hij heeft zijn kooi niet om. Ik ben benieuwd of hij kan luisteren. Vroeger dook hij dan op mij en begon me te neuken. Ik ga gewoon door met de tandenborstel.

Ga je gang, zeg ik en Teun weet niet hoe snel hij mijn kutje moet gaan bewerken. Het voelt als een verlengstuk van het voorspel. Ik zink langzaam weg in een poel van genot. Teun steekt vingers in mij en streelt mij G-spot het orgasme komt aandenderen. Dan gaat hij verder en probeert zijn hele hand naar binnen te steken. Het orgasme remt af en ik voel een grote mannenhand mijn vagina binnendringen. Vroeger kon dat niet. Teun heeft blijkbaar een studie gemaakt van andere gevoelig plekjes in de vagina en hij weet me steeds verder te brengen. Ik heb het idee dat ik van buiten nauwelijks meer reageer, maar vanbinnen raast er een storm door me heen. Ik zie Owen voor me en voel hoe Teun dat plekje nadert diep in mijn vagina, waar Owen met zijn pik bij kon komen. Teun zijn vingers strelen het plekje en een atoombom gaat af. Ik knijp Teun zijn hand fijn en hij kreunt van de pijn, maar gaat wel door. Ik blijf klaarkomen en ga vlieg weg in subspace. Genoeg en Teun trekt voorzichtig zijn hand terug.

Teun:

Ik kom thuis en hoor Linda boven hijgen. Ik sluip naar boven en doe voorzichtig de deur open. Ze is met zichzelf aan het spelen en lijkt van de wereld. Ik had een beetje verwacht dat ze men een man in bed zou liggen. Ik praat tegen haar, maar ze hoort me niet. Ik wil meedoen, “haar” pik staat in mijn strakke spijkerbroek op springen. Ze duwt me weg en ik word helemaal gek. Dan mag ik verder gaan en ik begin met vingeren. Linda wordt steeds natter en ik probeer mijn hele hand in heer kutje te duwen. Dit gaat redelijk makkelijk en uiteindelijk zie ik mijn pols eindigen in haar vagina. Ik heb op plaatjes gezien waar nog meer gevoelige plekjes zitten en ik kijk goed naar haar reacties. Zelf sta ik op springen. Linda komt hevig klaar en is even helemaal van de wereld. Mijn hand word pijnlijk samengeknepen en even ben ik bang dat een botje breekt. Langzaam trek ik mijn hand terug en ik zie Linda haar ogen open gaan. Ik kruip boven op haar. Wat wil je, vraagt ze. Mag ik je alsjeblief neuken? vraag ik hees. Een lange seconde zwijgt ze en ik heb hoop. Nee, zegt ze dan en mijn hoop slaat de grond in en mijn gevoelens worden vermorzeld. Ik beleef een enorm orgasme in mijn hoofd en ligt te trillen. We slaan de armen om elkaar heen en liggen samen te genieten.

Linda vertelt van het pakketje en samen bekijken we de foto's. Ik vind ze prachtig, vooral de foto's waarop ze door de mannen in het resort lekker geneukt wordt. Ik wijs haar op haar gezichtsuitdrukking en vertel dat ik daar op kick. Ik zie de foto voor de spiegel in de badkamer en ik kom bijna spontaan klaar. Deze wil ik graag uitvergroot boven het bed zeg ik. Linda kijkt me aan alsof ik gek geworden ben. Dat is een no-go weet ik al.

Linda:

Wat hebben wij toch een verschillende kijk op seks. Teun vindt het allemaal prachtig, Ik lig met mezelf in de knoop. Waar ben ik toch in beland. Ik heb nooit de wens gehad om met een ander het bed te delen. Ik geloof in gelijkheid van man en vrouw, hou niet van pijn en ben gek op Teun. Waarom geniet ik dan toch zo van dit spel. Teun neemt me mee in een wereld waarvoor ik altijd moest oppassen, zo ik mij verteld in mijn opvoeding. Het kwam niet in mij op dat iemand zo kan genieten van het genot van zijn partner. Seks is voor de voortplanting en eigenlijk ook wel lekker. Ik geniet ervan hoe Teun geniet en samen beleven we dingen die ik altijd heb weggedrukt. Ik hou Teun stevig vast. De hele wereld kan zien hoe ik voor de bijl ga en geniet van andere mannen. Het hoort bij de vakantie. Inmiddels ben ik in ins eigen bed door een vreemde man geneukt. Teun geniet.

Ik streel Teun en “mijn” pik wordt stijf. Ik pak een flesje olie en begin zijn borst te masseren. Heerlijk voelt het. Ik vraag Teun hoe hij zich voelt. Hij vertelt dat hij zich bevredigd voelt als ik ben klaargekomen. Ook als ik door een andere man bevredigd wordt, geeft het zelfde effect, beetje sterker zelfs. Eigenlijk wil hij niet meer klaarkomen, hij komt dan in een soort “hele dag geil”gevoel. Hij vertelt hoe moeilijk het is om zonder kooi rond te lopen en van zichzelf af te blijven. De witte vlekken in zijn ondergoed komen blijkbaar niet van sperma. Ik masseer zijn benen en voeten. Langzaam ga ik omhoog. Waar droom je nog meer van vraag ik. Teun begint over mindfucks en teasen. Het is soms voor hem enorm moeilijk om niet klaar te komen. Vaak gaat hij dan over zijn eigen grens. Voor zijn gevoel is dat falen en voelt zich dan rot. Het duurt dan vrij lang voordat hij weer in zijn gewenste state of mind is. Zijn woorden winden mij weer helemaal op. Waarom heb ik zo'n moeite met dit allemaal; het geeft me ook een enorm genot. Inmiddels ben ik met masseren bij zijn bovenbenen aangekomen en “mijn” pik staat stijf. Ik begin hem te masseren en Teun kreunt hevig. Natuurlijk waak ik ervoor dat hij niet klaarkomt. Ik vraag of hij een speciale behandeling wil vandaag. Teun zijn ogen worden groot en hij zegt graag. Ik zeg: vertel maar. Met een rood hoofd vertelt hij dat hij anale seks wil proberen. Je bedoeld met de strap-on ? Ja, en prostaat melken lijkt me ook heerlijk. Hij legt uit hoe binnen in de anus van de man een soort G-spot zit. In de kast ligt een latex handschoentje zegt hij. De stiekemerd heeft ook dit voorbereid, maar het nooit durven vragen. Ik doe de strap-on om en Teun weet niet hoe hij het heeft. Je bent prachtig zegt hij. Ik trek het latex handschoentje aan en wrijf over Teun's neus. De geur van Latex doet hem rillen. Hier heb je glijmiddel zegt hij en geeft me een flesje Hot-stuff. Ik vermoed dat hij daar wel eens mee gespeeld heeft, want het zegel is verbroken. Ik kijk hem aan en zijn gezicht wordt rood.

Ik doe een beetje glijmiddel op mijn vinger en wrijf over zijn sterretje. Dan ga ik langzaam naar binnen. Volgende keer zorg ik dat ik goed schoon ben zegt hij. Hoezo volgende keer zeg ik. Ik voel een geribbeld plekje en begin er over te wrijven. Teun kreunt en begint te kronkelen. Ik ga door met strelen en Teun zie ik wegzakken in een geile roes. Waag het eens om klaar te komen zeg ik en ik voel Teun zijn spieren aanspannen. Dan komt er een golf vocht uit “mijn” pik. Toch voel ik hem niet schokken. Ik ga door en het vocht blijft stromen. Proef het zegt hij; het is erg lekker. Ik haal mijn vinger door het vocht en lik en aan. Teun zijn ogen worden groot. Het smaakt inderdaad lekker, ietsje zoeter als de sperma van Jim. Hele stralen zie ik uit het topje van “mijn” pik komen en ik begin het allemaal op te likken. Heerlijk. Dan is Teun leeg. Ik draai Teun om en maak de strap-on dildo nat met glijmiddel. Ik stoot langzaam naar binnen en voel Teun genieten. Dan wordt het me allemaal te veel en ik kom klaar. Teun ligt zwaar te worstelen om niet klaar te komen. Ik trek de dildo uit zijn kont en geef hem een zoen. Dan stap ik onder de douche. Onder de warme straal kom ik tot bezinning. Ik wil dat ik me kan overgeven aan mijn nieuwe ontdekkingen. Dan voel ik een spons over mijn lichaam gaan. Teun zeept alle plekjes in en ik geniet van deze behandeling. Ik neem de spons over en geniet van zijn heerlijke lichaam. Ik heb trek zeg ik. Teun droogt me af met een ruwe handdoek en trekt zelf een badjas aan. Hij haast zich naar beneden om iets te eten te maken. Ik zet de DVD op en tijdens het eten beleeft ik weer de heerlijke momenten in het resort. Teun zit ook vol bewondering te kijken. Vooral mijn gezichtsuitdrukking vol in beeld in de badkamer. Hoe hebben ze dat gedaan vraagt hij. Overal zijn opnamen van. Blijkbaar hangt het resort vol met camera's. Deze zat achter de spiegel. Alles is zo opgenomen dat de mannen niet met hun gezicht in beeld zijn; wel hun lichamen en heerlijke pikken. Maar dat mogen ze toch niet gebruiken zegt Teun. Met het schaamrood op mijn wangen laat ik hem het toestemmingsformulier zien. Hij ziet mijn handtekening onderaan. Hoe heb je dit kunnen doen?, vraagt hij.

Ik pak de laptop en typ de link in de brouwser. De DVD staat volledig on-line. Heel de wereld kan ons zien. Het wordt veel ge-liked. Ook zie ik andere filmpjes die in het resort zijn opgenomen voorbij komen.

Teun:

We kunnen beiden niet in slaap vallen als we op bed liggen. Ik lig Linda te strelen. Ik pak het flesje glijmiddel en doet een beetje op mijn vinger. En wrijf over Linda's sterretje. Zelf ben ik totaal bevredigd en ik word zelfs niet meer stijf. Linda begint te kreunen. Dan haal ik mijn vinger tussen haar schaamlippen door en als door een wesp gestoken schiet ze overeind. Klootzak dat brandt, gilt ze. Over de eerste schrik heen blijkt ze het allemaal wel lekker te vinden en ik mag doorgaan. Met een schone vinger ga ik haar kutje binnen en vind haar geribbelde plekje. Ik voel me samensmelten met haar als ze richting haar orgasme gaat. Mijn hoofd tolt. Een dikke zoen krijg ik en ze zegt dat ze ik haar erg laat genieten. Ik ben in de zevende hemel.

Het welterusten hoor ik al niet meer.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Teun En Linda:


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Marissa - 3Door: MasterJohnDo
Gelezen: 8368x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
17-04
8.3
:: Marissa - 2Door: MasterJohnDo
Gelezen: 8642x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: BDSM
16-04
8.6
:: Carnaval Op De Boerderij - 3Door: JohnD
Gelezen: 12187x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Hucow, Ponygirl
16-04
8.2
:: Een Mogelijk Waargebeurd... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 12324x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-04
8.8
:: Tienersletjes Op Werk - 29Door: N75
Gelezen: 8657x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Trio, Ruig, Anaal, Incest
15-04
8.5
:: Cheerleader GegangbangedDoor: Wolvie667
Gelezen: 11224x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex,
14-04
7.7
:: Marissa - 1Door: MasterJohnDo
Gelezen: 16189x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: BDSM
14-04
8.6
:: Travowinkel - 17Door: Travestiet
Gelezen: 3296x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pijpen, Neuken, Anaal, Lesbo
13-04
9.2
:: Timo, De Bi Toy Boy - 2Door: Pom
Gelezen: 6578x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoerig, Kinky, Lesbisch, Homo
13-04
8.9
:: Chantage Van Studentes - 1Door: Tessletje
Gelezen: 17130x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Studenten, Studentes, Studentenhuis, Chanteren, Slet
12-04
7.8
:: Sharon En Haar DocentDoor: Kevin
Gelezen: 13810x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Plassex
12-04
8.5
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 6462x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Uitdagen, Chastity
12-04
8.6
:: Presentatrice Marion - 9Door: Master John
Gelezen: 5796x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf
11-04
8.9
:: De Geile MiddagDoor: G.B.
Gelezen: 12400x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.8
:: Met Mia In De KelderDoor: Subrosa
Gelezen: 10967x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderwerping Voet Fetish
10-04
7.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net