Opwindend.Net
Elke woensdag schuif ik gezellig aan bij me ouders om lekker mee te eten en om even bij te praten.
Zo ook afgelopen woensdag.
Rond een uurtje of 21 uur ging ik weer op huis aan toen ik werd aangesproken door buurvrouw Debby ze woonde 6 huizen verder dan mijn ouders op een hoek huis.
Debby is een mooie goed uitziende 44 jarige brunette vrouw gescheiden 3 kinderen heerlijke dd borsten en een sportief lichaam met stevige kont.
Of ik een keer kon helpen in de tuin.
Ik zei dat ik dat best wilde doen. Aankomende zaterdag komt dat uit vroeg ik. Ze kon wel alleen waren dan haar kinderen er ook bij. Maar misschien wilde oma wel even oppassen die dag zodat ik kan mee helpen.
Uitstekend tot zaterdag 9.00 uur zei ik.
De zaterdagochtend pakte ik de gereedschappen en stapte in mijn vw busje met aanhanger.
Ik reed de straat in en me busje parkeerde ik op de oprit.

Belde netjes aan en Debby deed open. Goedemorgen Eddy kom verder. "Koffie" vroeg ze. Ja lekker en nam plaats in de keuken. Haar 3 kinderen zaten rustig tv te kijken. Debby vertelde dat oma ze om 10 uur kwam ophalen en dat ze naar een zwembad gingen.
Na de koffie liepen we naar buiten en vertelde ze wat er gedaan moest worden in de tuin.
Er moest een hoop gesnoeid worden, er was jaren niks aan gedaan sinds dat ze gescheiden was.
Ik ging gauw aan de slag en pakte mijn machines uit de bus.
Om 13 uur had Debby een lekkere lunch klaargemaakt voor me.
We zaten aan tafel toen ze vroeg hoe we het met de betaling doen. Ik zei dat ik er niks voor hoefde te hebben ik vind dit veelste leuk om te doen als hobby.
Ze lachte naar me. Wat een schat ben je toch Eddy.
Na de lunch gingen we verder in de tuin. Zo rond 16 uur was wel alles gedaan en de aanhanger zat goed vol. Ik zei we kunnen het nu nog gelijk wegbrengen bij de gemeentewerf als je dat wil. Goed idee zei Debby ik heb boven nog een oud matras die ook nog weg moet. We gooide hem in de bus. We stapte in de bus en reden richting gemeentewerf. Daar loste we de aanhanger en reden daarna richting mijn aanhanger stalling. Een stille verlaten plek waar alleen maar aanhangers staan. We koppelde de aanhanger af en wilde het afdekzeil in de bus gooien toen we het oude matras nog zagen liggen. Shit vergeten weg te gooien.
Debby keek me aan en vroeg hoe verlaten is het hier Eddy. Nog voor ik iets kon zeggen kreeg ik een zoen van Debby. Ze duwde me de bus in op het matras. Met een geile blik in haar ogen en zwoele stem zei ze.

Kom laat me je neuken Eddy.

Ze trok me broek en boxer naar beneden en nam me pik gelijk in haar mond. Ze pijpte heerlijk lange halen tot diep in haar keel. Laat me je klaar pijpen Eddy. Ik wil je zaad in mijn keeltje. Ze likte heerlijk mijn ballen en trok mijn pik af. Ze zoog hem weer naar binnen en niet veel later spoot ik 5 warme stralen zaad haar keeltje in. Debby slikte alles door en likte mijn pik schoon. Ze keek me aan en zei, dit was heerlijk Eddy smaakt naar meer. Ze trok haar kleding uit en ging op haar rug liggen. Neuk mij Eddy. Ik pakte mijn alweer hard geworden pik vast en ging boven op Debby liggen en duwde me pik in haar rijpe kale kut. We keken elkaar diep door dringend aan in de ogen en begon langzaam in haar te stoten.
Ik gaf haar een zoen op de mond.Debby sloeg haar handen om me nek en een tongzoen volgde.

Ze stopte keek me aan en vroeg hoe oud ben jij eigenlijk Eddy. Ik antwoorden 23. Ze kreeg een lach van oor tot oor.En omklemde nu haar benen om me heen zodat ik nog dieper in haar kut ging. Dan ga ik heerlijk van je genieten Eddy op jouw leeftijd moet je het lekker lang en veel kunnen volhouden. Neuk deze milf maar eens goed diep in haar natte kut. Harder en harder beukte ik in op haar kut ze kreunde en hijgde. We veranderde van standje en ik neukte haar nu achterlangs in haar kut. Ze speelde met haar vingers over haar clitje en ze riep dat ze bijna kwam. Ik voerde het tempo een beetje bij en Debby kwam heerlijk klaar en viel uitgeput op het matras.
Wat was dat heerlijk Eddy.
We keken op de klok en het was al 18 uur.
De kinderen zouden tot 19 uur bij oma blijven.
We kleden ons aan en reden richting huis.
Debby was nog geil en wilde nog meer genieten van mijn jonge pik. Ze trok me rits open en haalde me pik uit mijn broek en begon me te pijpen tijdens het rijden. Na 5 minuten reden we haar straat in en kwam ze omhoog. Jammer dat we er al zijn had graag je zaad nog maals willen slikken.
We stapte uit en gooide de gebruikte gereedschappen in de bus.
Net toen ze me wilde bedanken ging haar telefoon. Het was haar moeder. Ze nam op en kreeg de vraag of ze het goed vond als de kinderen bij oma mochten blijven slapen. Dat klonk als muziek in de oren van Debby. Ja natuurlijk mag dat zei ze. En spraken af om ze zondagochtend te komen halen om 12 uur.

Debby wees naar mijn broek en met een handgebaar maakte ze duidelijk dat ik me broek moest laten zakken. Al bellend met haar moeder begon Debby me af te trekken. Dit vond ik zo geil dat ik al vrij snel voelde dat ik klaar kwam. Debby wees naar haar mond toe. Ze ging op haar knietjes voor me zitten en kuste me eikel.
Debby wees me aan met een vinger en maakte me duidelijk dat ik mezelf moest aftrekken en in haar mondje moest spuiten terwijl ze met haar moeder belde. Ik deed wat ze van me vroeg en begon me aftetrekken en spoot mijn zaad in haar mond. Net op het moment dat Debby een vraag had gesteld aan haar moeder. Dus tijdens het antwoord, tijd kreeg om mijn zaad door te slikken voor de 2e keer.

Na het doorslikken hoorde ik haar zeggen tegen haar moeder. Mam ik ga ophangen want er werd net een pakketje afgeleverd aan de voordeur door de buurjongen en die heb ik maar in ontvangst genomen. En Debby gaf me een knipoog.

Ik lachte om deze opmerking.

Nadat ze had opgehangen kreeg ik een heerlijke zoen en nam ze me mee de trap op naar de badkamer. Onder de douche hebben we elkaar lekker ingesopt en heb ik heerlijk haar grote borsten verwend en haar tepels gelikt. Na het douchen droogte we elkaar af en ging ze op de wc zitten. Ze pakte me pik vast en legde die tussen haar borsten. En ze duwde haar borsten naar elkaar toe om me heerlijk te verwennen. Af en toe spuugde ze wat op haar borsten om het wat makkelijker te laten glijden die pik van mij.

Ze stapte van de wc af en liet mij er plaats op nemen. Ik ging iets onder uit zitten en Debby legde haar armen op mijn nek en plaatste zich met haar kut op me pik. En begon me te berijden als een wilde.
Op deze manier neukte we een tijdje.
Ze stopte en gaf me een heerlijke lange tongzoen.
Ze stapte van me af en trok me omhoog. En ik likte haar borsten en ging met een vinger richting haar natte kut. Ze voelde nat en kaal en gleed zo met 3 vingers naar binnen ze kreunde. En hijgde in me oor kom mee naar de slaapkamer. Daar stapte ze het bed op en ging languit liggen en ik kroop richting haar milf kutje en begon hem heerlijk te likken en duwde weer 3 vingers naar binnen. Ook haar clitoris likte ik mee onder het vingeren.
Even later kwam ze hevig schokkend klaar en spoot wat geilsap in mijn gezicht. Ze smaakte heerlijk. Debby likte mijn gezicht af en proefde zo haar eigen sapgeil.
Ze keek me aan en bedankte me. Haar ex had haar nooit klaarweten te laten komen tijdens het beffen.

En weer volgde een tongzoen ze pakte ondertussen mijn stijve pik en trok hem af. Ik draaide op me rug en Debby ging op me zitten en duwde haar natte kut over me pik heen en ging me berijden. Haar dikke borsten schudde alle kanten op. Ik pakte ze vast en deinde op haar ritme mee.
Ze ging steeds harder tekeer en ik hield het niet meer. Niet in me kutje komen ik wil het slikken.
Ik gaf een gil dat ik ging komen ze stopte met neuken en stopte net optijd me pik in haar mond en spoot deze weer vol met 5 stralen wit goud.
En weer slikte Debby alles door. En stak 3 vingers in de lucht. Kan jij de handvol halen Eddy vroeg ze. Nog 2 keer klaarkomen in mijn mondje.
Kan niks beloven zei ik. Ze keek op de klok nog 11 uur de tijd Eddy. Maar eerst maar eens slapen. Lepeltje lepeltje kroop ze tegen me aan en drukte haar borsten in mijn rug. Zo vielen we heerlijk in slaap.

De volgende morgen werd ik al pijpend gewekt door Debby. Ze zoog me heerlijk af en likte ook me ballen.
"Zit hier nog wat mannen pap in voor mijn mondje".
Maar na een paar goede halen werd haar al snel een antwoord gegeven. Lading 4 was onderweg naar haar mondje dit keer 6 stralen zaad die haar mond vulde. Alles ging weer haar keeltje in richting haar maag. Zo dat was een stevig ontbijt Eddy. Ga je maar even douchen dan maak ik een ontbijtje voor je klaar. Na het douchen liep ik in me omgeslagen handdoek naar beneden. En nam plaatst aan tafel ze kwam op me aflopen en vroeg of ik een eitje wilde. Ja graag antwoorde ik. 1 of 2 vroeg ze. 2 graag. Hou je hand eens op. Ze trok haar badjas open en plaatste haar kut boven me hand en perste er een ei uit. 2 vroeg u toch. En hop de 2e kwam er ook uit.
Eet smakelijk. De eieren waren nog warm. Ik heb ze na het koken in me kut gestopt toen ik jou van de trap hoorde komen als verrassing. Ik smulde die eieren heerlijk op en nam een slok jus d'orange.
Toen Debby me riep vanuit de woonkamer. Wil je even komen tijd voor het toetje. Ze lag naakt op de salontafel en had haar borsten en kutje bedekt met slagroom. Ik nam plaats aan de rechterkant en begon haar rechterborst schoon te likken nadat die schoon was stond ik op en liep naar de linkerkant en likte ook haar linkerborst schoon. Waarna haar tepels al flink hard waren geworden. Als laatste begon ik haar kutje schoon te likken van het slagroom en stopte ondertussen mijn vingers in haar kut. En begon haar te vingeren en haar g-spot te masseren. Aan haar gehijg te horen zat ik op de juiste plek. En ze kwam weer heerlijk klaar ik likte het laatste beetje slagroom van haar kutje en stond op.

Ik stond bij haar hoofd en trok haar iets naar mij toe totdat haar hoofd net over de rand viel van de tafel.
Ik knielde en pakte de slagroomspuit en spoot een streep op me stijve pik.
Debby wist al wat ze moest doen en opende haar mondje wagenwijd en ik duwde langzaam me pik in haar mond. Steeds dieper en dieper. Ik zei ik ga je keeltje neuken. En zat tot aan me ballen in haar. En langzaam weer terug trekkend. En weer naar voren stotend tot we een goed ritme hadden. En ging steeds sneller in en uit dat keeltje. Ik pakte haar borsten vast en kneep in de tepels.
Het mondslijm droop over haar gezicht zo de tegels op. De sop geluiden werden heviger in haar mondje tot ze me wegduwde want ze kreeg geen lucht meer. Ze spuugde alle slijm uit en nam weer plaats op de tafel maar dan op haar buik en met haar armen ondersteunend voor de juiste hoogte om me pik in haar keel te laten glijden. Zo neukte ik haar mooie mondje hard en diep.
Haar ellebogen begonnen zeer te doen dus we stopte in deze positie. En keken naar al dat slijm op de grond. Debby haalde een doekje en ruimde de slijm op. Dat was wel even een hele ervaring Eddy waar heb je dat geleerd. Ik antwoorden van het porno kijken Debby.
Ze lachte naar me en keken op de klok half 11 alweer.
Nog tijd zat om je hand vol te krijgen Debby. Ja nog 1 keer je zaad slikken Eddy. Ze pakte me hand vast en liep naar de achterdeur. Ze wees naar het grote speelhuis op het grasveld. Daar wil ik jou zaad slikken Eddy. We liepen er naakt heen hopende dat de buren niks zagen ondanks de hoge bomen en struiken.
Het was een houten huisje van 2 bij 2 en net 1.80 hoog. Aan de buitenkant zat een schommel glijbaan en trap.In het huisje waren plastic kindertafeltjes en stoelen maar voor nu een sta in de weg. Ik stapelde het op en zette het voor het kleine raampje. Zodat ook die bedekt was voor het gluren. Debby pakte2 kussentjes voor onder haar knieŽn en ging doggy voor me. Ik pakte me pik vast en duwde hem in de nog natte kut van Debby. Zo neukte we even door maar we moesten wel stil zijn. We veranderde van positie en Debby kwam op me pik zitten en ze bereed me als cowgirl. Ik kneep in haar borsten waarbij ze het tempo opvoerden. Het soppen van mijn pik in haar kut werd heviger en ze kwam spuitend klaar. Ze†draaide zich van me pik af en begon me klaar te zuigen. Als een volleerd pik zuiger zoog ze mijn 5 e lading sperma in haar mondje en slikte ze alles door.
Ze keek me tevreden aan met een glimlach. En bedankte me voor 5 ladingen wit goud.
We renden snel terug door de tuin naar huis. Waar we ons snel aankleden nog even snel de rommel opruimde. Want het was alweer kwart voor 12.
Ik kreeg nog een heerlijke lange afscheidszoen en ging daarna de deur uit en reed weg met mijn vw busje.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 1906x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 5975x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2626x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.9
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3396x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7570x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 7352x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4040x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6797x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9118x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7405x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8105x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8560x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2750x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5568x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13318x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5294x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!