Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Xxxme
Datum: 06-07-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 21109
Lengte: Lang | Leestijd: 15 minuten | Lezers Online: 1
Met mijn reiskoffer liep ik die morgen de trap af. De zenuwen gierden door mijn lijf wanneer ik naar de keuken liep en hier kreeg ik maar amper een hap door mijn keel daar ik zo zenuwachtig was. Ik had nog maar net mijn bord en glas afgewassen en weggezet wanneer er werd aan gebeld.

“Heb je alles mee Daan?” Vroeg Sem me wanneer ik mijn reiskoffer vastnam. “Ja ik heb alles mee.” Zei ik tegen hem waarna ik zijn mama begroette die ons ging wegbrengen.

“Wel jammer dat jullie veel regen gaan hebben.” Zei ze tegen me wanneer ze mijn straat uitreed. “Oh maar dat gaat de pret niet bederven hoor mama.” Zei Sem die naast haar van voor in de auto zat.

“Lisa woont echt niet ver van jou hé.” Zei Sem tegen mij wanneer zijn mama de oprit opreed van Lisa haar huis. “Ja inderdaad.” Zei ik nog tegen hem waarna Sem uit stapte om aan te bellen. Niet veel later zaten we met zijn vieren in de auto.

“Ik ga anders rijden. Er is een hele grootte fille en dit is dan de kortste weg.” Zei de mama van Sem tegen ons waarna we zagen dat ze de afrit van de autosnelweg voorbij reed.

“Mag er een muziekje op ma?” “Ja maar niet te hard hé Sem ik moet mijn gsm kunnen horen.” Hierop zette Sem een muziekje op en samen met Lisa zong ik wat mee waarop ik al heel snel een compliment kreeg dat ik wel echt héél goed kon zingen.

“Is dat niet de mama van Laura?” Vroeg de mama van Sem wanneer we een zwarte Mercedes bus zagen staan? “Ja dat is de auto van Laura haar mama.” Zei Sem waarna zijn mama zich parkeerde achter de zwarte Mercedes bus.

“En het goed gevonden?” Vroeg de mama van Laura aan de moeder van Sem wanneer we waren uitgestapt. “Ja dankzij de route planner.” “Voor mij is dat een gouden uitvinding.” “Nemen jullie je spullen uit de auto?” Vroeg de moeder van Sem ons hierna en net als Sem en Lisa nam ik mijn bagage uit de auto.

Voor ze naar huis vertrokken ging de mama van Laura met ons nog eens door het vakantiehuis. “Jongens ik wil voor vanavond de pret niet bederven maar het gaat echt onweren dus ik vrees dat jullie niet naar de voetbalmatch gaan kunnen zien.” “Maar mama?” “Laura als het onweert dan wil ik niet dat jullie naar de tv zien is dat begrepen.” “Oké mama.” Zei Laura en ook wij moesten beloven dat we geen tv gingen zien wanneer het ging onweren.

Zo gauw de moeders van Sem en Laura vertrokken waren besloten wij al onze spullen een plekje te geven. Zelf maakte ik net als de rest ook mijn bed op.

“Wat gaan we dan vanavond doen?” Vroeg Maartje wanneer we allemaal terug beneden waren. “We kunnen gezelschap spelletjes spelen.” “Ja dat is vele beter dan voetbal.” Zei Lucas en ik zag hoe Sem grinnikte. Zelf keek ik hem bedenkelijk aan.

“Je zult dat na vanavond wel begrijpen.” Zei Sem die me een schouderklopje gaf. “Kom laat ons naar buiten gaan nu het nog droog is.” Zei Laura en samen gingen we hierna de buurt verkennen.

Er stak een fameuze wind op wanneer we trappen af liepen naar het strand. “Ik geloof echt dat het gaat stormen.” Zei Laura die haar gezicht weg draaide voor het rondvliegende zand. Lang bleven we niet op het strand en de eerste regendruppels vielen al wanneer we terug naar het vakantiehuisje liepen.

“Moet jij een pintje hebben Daan?” Vroeg Lucas me wanneer we terug binnen waren. “Ja dat mag.” Zei ik tegen hem waarna ik naar de keuken liep om een flessen opener te nemen. “Wie moet er chips?” Hoorde ik Maartje vragen. “Ikke” “Ikke.” Hoorde ik enkele van mijn vrienden zeggen wanneer ik terug liep met een flessen opener.

“Wat denken jullie van een gezelschap spelletje?” “Wat denken jullie van een potje kaarten?” “Ja dat is goed.” “Wacht ik neem de spelkaarten.” “Welk spel gaan we spelen?” Vroeg ik hierop en ik zag hoe de ogen van mijn vrienden begonnen te fonkelen.

“Wel mijn beste Daan dat ga ik jou eens vlug vertellen.” Zei Lucas die naar mij toe kwam. “Kom laat ons hiervoor maar gaan zitten.” Zei Maartje en allemaal gingen we hierop in de zetel zitten.

“Wacht even met het aan Daan uit te leggen Lucas.” Zei Laura wanneer we in de zetel zaten en nerveus keek ik haar hierop aan. “Daan weet je nog wat we elkaar beloofd hebben vorige week in de what's app?” “Euhm bedoel je dat van What's happening by the sea. Also stays by the sea.” “Ja dat bedoel ik want wij gaan nu eenentwintigen.” “ Eenentwintigen?” “Wij gaan strip eenentwintigen.” Zei Lucas hierop en ik voelde mijn hart hierop sneller gaan in mijn borstkas.

“Laat me je de spelregels uitleggen maar misschien kan jij al Laura shot glaasjes nemen en kan iemand anders al de fles met tequila gaan nemen.” Zei Lucas waarop Laura en Maartje opstonden om deze te gaan nemen.

“Daan de spelregels zijn heel simpel. Seffens krijgt iedereen twee spelkaarten. Hierna doen we een rondje waarbij je een spelkaart bij vraagt of past. Iedereen die geen 21 heeft of er juist los boven of onder de 21 gaat moet of wel een shot'je drinken of iets uitdoen van kleren dat hij of zij aan heeft. Je gaat zien het spel word heel snel duidelijk.” “En wat als iemand 21 heeft eindigt dan het spel?” “Nee als iemand 21 heeft dan moet de rest all the way gaan en dan mag diegene die gewonnen heeft aan ieders drie opdrachten geven die hij of zij niet mag weigeren.” “En wat als je dat echt niet wilt?” “Dan heb je gewoon pech.” “ “Je moet niet stressen Daan het gaat sowieso leuk zijn.”

Alleen al op de manier waarop Lucas het me uitlegde begreep ik al heel snel dat mijn vrienden dit al vele vaker hadden gespeeld.

“Een aas spelkaart telt voor 1, een boer, een dame en heer is dan weer 10.” Zei Maartje tegen mij wanneer Sem ons elk twee spelkaarten gaf. Gelijk voelde ik mijn handen klam worden wanneer ik mijn spelkaarten bekeek. Ik had een 8 en boer in mijn handen en ik trok hierna nog eens een 7”

“Wat ga je doen Daan een shotje of iets uitdoen?” Want ik had nu 25 punten in mijn handen. “Ik ga een shotje drinken.” Zei ik met een hese stem en volgde hiermee het voorbeeld van de anderen. Gelijk voelde ik de Tequilla branden in mijn keel.

Ook bij de volgende spelrondes eindigde deze voor mij met het leegdrinken van een shotje. Daar ik altijd los boven de 21 punten ging. Ik voelde me hierdoor al heel snel licht in mijn hoofd en de chips gaf geen soelaas.

Bij de volgende spelronde wilde ik echt geen shotje meer drinken en moest hierdoor iets uit doen van de kleren die ik aan had. Ook Lisa, Maartje, Laura, Lucas en Sem deden hierbij iets van hun kleren uit en zelf voelde ik me echt opgewonden worden.

Mijn hart bonsde bij de volgende ronde wanneer ik Laura, Lisa en Maartje hun truitjes zag uitdoen. Alle 3 zaten ze nu voor ons in hun bh's en net als Lucas en Sem keek ik hier nu vol opwinding naar.

Mijn hoofd was haast even rood als de bh van Maartje.

Bij de volgende ronde zat ik met 3 tienen in mijn handen. “Lisa toon jij je kaarten eens?” Vroeg Sem aan haar en Lisa legde haar spelkaarten op tafel. “Dat is 9 in het totaal wat ga doen een shotje of iets uit trekken?” “Ik ga mijn broek uit trekken.” Zei Lisa die opstond en voor onze ogen maakte ze haar broek los. Vol opwinding keek ik naar haar lichtblauwe string. Ook Laura en Maartje deden hierna hun lange broeken uit daar ze ook geen 21 punten hadden en ook zij hadden een string aan. Maartje had een tijgerprint string aan en Laura had dan weer een paarse string aan.

De zenuwen gierden door mijn lijf wanneer ik op mijn beurt recht stond om nu ook mijn lange broek uit te doen. Met fonkelende ogen zag ik Laura, Lisa en Maartje kijken naar de bobbel die ik in mijn lichtgrijze boxershort had zitten.

Net als mij hadden ook Sem en Lucas een bobbel in hun boxershorts zitten wanneer ze hun lange broeken uitdeden. Zowel Sem als Lucas gingen hierna zo in de zetel zitten dat je bij elk goed de bobbel kon zien.

“Ik heb eenentwintig.” Riep Maartje wanneer ze haar 3de speelkaart had gekregen en vol trots toonde ze deze aan ons.

“Oké dat wil dus zeggen dat we alle 5 naakt moeten.” Zei Laura wanneer iedereen zijn spelkaarten op tafel had gelegd en ik zag hoe haar handen hierna achter haar rug gingen. Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ik haar borsten zag en ook Lisa haar borsten zag ik hierna al heel snel.

Zelf deed ik net als Lucas en Sem mijn boxershort uit en Lisa en Laura deden dan weer hun strings uit. “Oké ik mag nu opdrachtjes geven. Ik ga beginnen met de jongens. Ik wil dat jullie echt eens jullie piemels aan ons tonen en daar bedoel ik echt alles mee. Jullie gaan dus voor ons staan met de benen gespreid en eerst jullie handen achter jullie hoofden. Dan gaan jullie hierna jullie voorhuiden naar achteren trekken en jullie eikels aan ons showen. Om hierna jullie eerste opdracht te beeindigen met zelf jullie gereedschap te strelen.

Met een bonzend hart deed ik dit net als Sem en Lucas terwijl Laura, Lisa en Maartje vol opwinding naar ons keken. “Vind je het lekker?” Vroeg Maartje aan mij wanneer ik mijn eigen piemel en balzak streelde.

“Nu is het aan jullie meiden. Ik wil dat jullie de jongens eens echt gaan knuffelen en strelen.” Hierop stonden Lisa en Laura op en ik zag hoe Lisa naar mij toekwam. “Natuurlijk mogen de jongens jullie terug knuffelen.” Zei Maartje nog voor Lisa me vastnam.

“Vind je het lekker je stijve lul tegen mijn buik?” Vroeg Lisa me al fluisterend en even keek ze me aan terwijl ik ja knikte. Weer nam ze me hierna innig vast en fluisterde in mijn oor dat ze echt geil was.

Wanneer ze me hierna losliet ging ze naar Lucas en Laura nam dan weer Sem innig vast. Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ik zag hoe mijn vrienden elkaar knuffelde.

“Nu jij en Daan nog.” Zei Maartje wanneer ze Laura Sem had losgelaten. Heel innig knuffelde ik hierop met Laura en ik voelde echt haar borsten tegen mijn borstkas komen. “Knijp nog maar eens lekker in mijn billen ik heb dat graag.” Fluisterde Laura in mijn oor wanneer ik in haar billen had geknepen.

“Goed voor de volgende opdracht ga ik ook mijn bh en mijn string uitdoen want de jongens gaan ons een orgasme bezorgen met hun vingers. Lisa jij gaat bij Daan staan Laura jij gaat bij Lucas staan en ik ga bij Sem staan.

Lisa keek met pretoogjes naar mij wanneer ik haar begon te vingeren. Ze was echt kletsnat en haar poesje sopte dan ook. Alle 3 lieten Laura, Lisa en Maartje ons horen hoe fijn ze dit wel vonden. “mmm” Kreunde Lisa voor mij en ik voelde hoe ze me ineens vastnam. “ik kom...ik kom...” Kreunde ze en zelf voelde ik mijn vingers natter worden. Met een blos op haar wangen keek ze me aan en na haar kwamen Maartje en Laura haast te samen klaar.

“Oké jongens volgens mij staan jullie nu haast op springen en het word tijd dat Daan maagdje af is. DUSSS jullie gaan ons alle 3 neuken en wij hebben sinds enkele weken alle 3 een spiraaltje.”

Met een bonzend hart keek ik naar Lucas en Sem en ik zag in hun ogen dat dit alles doorstoken kaart was.

“Goed Daan jij mag jou ballen leegspuiten in Lisa haar poes, Sem mag dan weer zijn ballen leegspuiten in Laura haar poes en Lucas jou zaad is voor mijn poes.”

Ik verwachtte nu dat we naar boven gingen gaan om te neuken maar niets bleek minder waar. Laura, Lisa en Maartje gingen gewoon alle drie op de salontafel zitten wanneer deze was leeggemaakt. Ik ging mijn maagdelijkheid verliezen in het standje doggy.

Mijn hart bonsde nog sneller in mijn keel wanneer ik achter Lisa ging staan en ik zag hoe Sem en Lucas hun lullen al in Laura en Maartje hun poesje duwde.

Er ging een huivering van genot door heel mijn lichaam wanneer ik zelf mijn stijve piemel in Lisa haar poesje duwde. Ze voelde lekker nauw aan en ik hoorde haar zachtjes kreunen. Net als Lucas en Sem begon ik neukbewegingen te maken en ik zag mijn vrienden vol opwinding bezig. Ook Laura, Lisa en Maartje lieten ons maar al te graag horen hoe graag ze dit wel hadden.

Mijn ballen petste tegen Lisa haar lichaam aan en ik hoorde Lisa kreunen. “In mijn poes...Daan...in mijn poes...oooh fuck...mmm...spuit me vol...oh fuck ik kom.” Kreunde Lisa en ik voelde haar klaarkomen. Naast mij kwam Lucas kreunend klaar en ook Sem spoot nu zijn ballen leeg.

Zelf voelde ik mijn orgasme naderen en Maartje, Laura, Lucas en Sem keken alle 4 naar ons wanneer ik zelf mijn ballen in Lisa leeg spoot. Ik voelde hierbij haar zelf nog eens klaarkomen. Wanneer ik mijn piemel uit haar trok hoorde ik een donderslag buiten.

Met rode aangezichten stonden we tegenover elkaar en Laura zei met twinkelende oogjes “Daan deze vakantie gaan we eens echt sexperimenteren.” “En What's happening by the sea. Also stays by the sea.”

Een vraagje aan de lezers.

Hoe ver gaat het sexperimenteren gaan?

a) jongens en meisjes doen het enkel met elkaar

b) triootjes? Jongen en twee meisjes?” of...

c)...
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Tieners sexverhalen!
 
Mijn Eerste Vriendinnetje - 3: Anna Haar Kon...Door: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Vanaf dat moment zou ik heel vaak seks hebben met mijn zusje Steffie. Ik had aan mijn vriendinnetje Anna verteld dat ik het met haar zusje en uiteindelijk ook met mijn eigen zusje had gedaan en dat vond ze prima en gunde die meiden hun pleziertje maa..."
18-07
9.4
De Vriendengroep - 109: Onschuldige BedeDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik stapte uit de veerboot en zette voet op mijn vertrouwde eiland Ameland. De koude, zilte lucht begroette me en bracht een gevoel van melancholie met zich mee. Het was een eenzame reis geweest, en de koude stilte van het eiland weerspiegelde mijn in..."
18-07
9.2
Vak S - 2Door: Sjors
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Sport, Voetbal, Zwanger,
"Vorige keer heb je kunnen lezen hoe ik Sjors, 19 jaar. De drie 18 jarige meiden Veronique, Adriana en Kirsten, tijdens het voetbalkamp heb mogen ontmaagden. Het is daar zeker niet bij gebleven. Twee weken gebeurt er niets. We appen wel met ..."
17-07
9.5
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 1...Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i De 11 delen van de reeks met de hier bovenstaande titel vind ik mooi geschreven en heerlijk erotisch. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heeft deze auteur geen nieuwe verhalen meer geplaatst. Het verhaal eindigt wat abrupt en er zitten diverse and..."
17-07
9.4
Sanne - 6Door: HenkHenk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Masturbatie, Masturberen, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen,
"Toen een paar dagen later de toets volgde had Emma na afloop het gevoel dat ze hem goed gemaakt had, ze snapte alle vragen. Bereid je maar voor, binnenkort word je geneukt , zei ze tegen Sanne. Sanne reageerde sceptisch, eerst zien en dan geloven. E..."
17-07
9.6
Mijn Eerste Vriendinnetje - 2: De ZusjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zusjes,
"Anna en ik neukten nu al een week of vier met elkaar en ook nu hadden we weer afgesproken bij haar thuis. Toen ik aanbelde werd er open gedaan door haar zestien jarige zusje Lonneke. Ha, kom erin, Anna is er niet, die moest plotseling met ..."
17-07
9.4
De Vriendengroep - 108: Onderweg Naar Onzeke...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
" i Beste lezer, Voor wie mij volgt, check ook even mijn profielpagina voor een update over mijn schrijverswerk. Groet, Jefferson i De zon was net opgekomen toen we de auto startten en de oprijlaan van de villa in..."
17-07
8.6
Iris, Ons Buurmeisje - 3Door: HotBuck
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Dochter, Zwanger,
"Vlak nadat we bij het tankstation in Luxemburg wegreden, heb ik de plek van Anouk overgenomen. Fleur was in slaap gedommeld en zat met een glimlach en suf geneukt en goed gevuld kutje iets onderuitgezakt onder haar dekentje te slapen. Ook A..."
17-07
9.1
Filmster - 4 : Het Spel Der ContinentenDoor: Bruno20342
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Blinddoek, Handboeien, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, tepelklem,
"Tessa zag Sandra met lede ogen verdwijnen, maar ze kreeg niet veel tijd om daarover te sippen. Ze werd naar voren geduwd. Ze moest even slikken, toen ze al die ogen op zich gericht zag, van kopers en koopwaar. Maar ze richtte zich op, stak haar kin n..."
16-07
9.4
Sanne - 5Door: HenkHenk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nerd, Neuken, School, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen,
" En, was het leuk Vroeg haar moeder aan Emma toen ze de volgende middag weer thuis kwam. Uiteraard was ze best op de hoogte van wat er tijdens dergelijke weekendjes zoal gebeurde. Op een vreemde manier maakte het haar trots op haar dochter, die net..."
16-07
9.2
 
Klik hier voor meer...