Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Ronneke 2
Datum: 07-07-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 7701
Lengte: Lang | Leestijd: 15 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Onverwacht
Amanda stond schaars gekleed in de keuken en keek even op toen ze me zag. "Eindelijk ben je daar, weer flink geneukt geweest?" vroeg ze me. Het leek precies of iedereen die me zag, wist dat ik mijn kont en mond vol had gekregen. Zou het er dan zo vingerdik op liggen dat ik géén pik kon weerstaan?

Terwijl ze druk in de weer was, legde ze me uit wat ik moest doen en gelukkig was alles zowat, wat ik in de club had moeten doen. We werkten door want de eerste gasten werden reeds rond 18u verwacht. Ik vertelde haar dat ik mijn werkkledij voor straks al had gezien en vroeg haar waar ik me moest aan verwachten.

Amanda glimlachte toen ze me zei dat ik "alles" mocht verwachten en dat ik zeker niet in mijn eigen bed ging slapen maar bij wie wist ze niet. Zelfs wist ze niet waar ze zou eindigen, man of vrouw. Deze maandelijkse bijeenkomsten hadden op een tweetal koppels na, altijd een andere bezetting maar vandaag bleken het maar 4 koppels te zijn. Maar ik moest me niet aan jongere mensen verwachten, allen in de leeftijd van Antonio.

Terwijl we verder werkte kwam Myriam de keuken binnen, nog steeds in haar minuscule bikini en op haar dijbeen glinsterde vocht. Ik hoefde de link niet te leggen en wist dat Armando haar vol had gespoten en nu liep zijn sap uit haar kut. Myriam zette zich op het aanrecht en alsof het de normaalste zaak was, zette Amanda zich op knieën en begon de overtollige nectar van haar broer op te likken. Likkend en duidelijk hoorbaar zocht haar tong de weg naar het zaad natte kutje van haar bazin. Even later kwam deze schokkend klaar en verdween met een brede uitdagende glimlach uit de keuken.

Het was me al opgevallen dat die twee géén woorden nodig hadden om te weten wat ze verlangden. En het leuke was dat ze er gewoon aan toegaven , waar ze ook waren in huis, of wie er ook maar aanwezig was. Iedereen mocht meegenieten en meedoen indien ze wilden. Jammer maar ik had niks met vrouwen, buiten eens een strapon in mijn grotje.

Stilaan was de voorbereiding af en toen we op de klok keken hadden we nog net tijd om ons af te spoelen. Samen spoelden we elkaar en ik kon niet verhinderen dat wat hardheid in mijn pik kwam. Amanda wist ondertussen dat, hoe knap ze ook was, ik geen poging zou ondernemen haar te neuken.

Daarna moesten we ons aankleden gaf Amanda aan en ik moest bijna luid glimlachen toen ik het woord aankleden hoorde. Het harnas en mijn jockstrap bedekten amper mijn lichaam en het netstoffen mini-jurkje dat Amanda aanhad ging pikken verstijven, daar was ik zeker van.

Toen we weer de keuken gingen was Armando er ook. In een wit linnen pak stond hij naar al het lekkers dat we gemaakt hadden te kijken maar toen hij zich omdraaide trok zijn dikke donkere apparaat tussen zijn benen direct mijn aandacht. Wat een heerlijke fakkel had die man, ik zou die zo weer in me willen voelen dacht ik maar neuken zonder vlekken maken leek me nu te moeilijk. Myriam stond erop om onberispelijke kledij aan te hebben en die zo te houden tot nader order.

De eerste gasten waren toegekomen en Armando loodste hen de tuin in waar enkele hoge bartafels stonden opgesteld. Wat verder in de tuin , onder een grote boom stonden ligstoelen en lagen luchtmatrassen. Een voor Amanda onbekend koppel werd door haar broer daar afgezet en toen hij terug onze richting kwam zagen we vanuit de keuken dat beiden hun ogen de volle kost gaven. Zijn kontje spande strak in zijn witte linnen broek en door het zonlicht leek het wel of hij er niets onder had. En dit was ook zo.

Word wakker en staar niet zo sprak Amanda me streng aan. Even concentreren en niet naar die lekkere paal van mijn broer steeds kijken. Ze had gelijk maar ja wat doe je als je pik verlekkerd bent? Kijken natuurlijk! De gasten kwamen snel na elkaar de tuin in en samen met Amanda begonnen we de drankjes en hapjes rond te dragen. Antonio stond bij zijn echtgenote en feliciteerde haar met haar keuze voor onze kledij. Hij tikte me even op mijn kont en ik glimlachte tevreden terug.

Onze eerste passage tussen de gasten was zeker niet onopgemerkt gebleven. Een aantal geile blikken bleven op mijn achterkant gefixeerd toen ik terug naar de keuken ging. In tegenstelling tot Amanda was ik, op Antonio na, nog niet bepoteld geweest. Ik ging de koelkast in en nam twee flessen drank en trok de tuin terug in. Dat was géén slimme zet van me want bij de eerste kalende rijpere man begon het al. Terwijl ik zijn glas bijvulde ging zijn hand naar mijn tepels en hij trok die behoorlijk hard stijf. Ik kreunde en terwijl hij mijn tepels verder bewerkte zei hij fluisterend in mijn oor "bom trabalho vadia"

De eerste woorden had ik verstaan maar 'vadia' dat moest ik bij iemand navragen.

Die man had me stevige tepels bezorgd en als beloning kreeg ik een kleine tongzoen. Toen ik me opdraaide wist ik dat dit de aanzet was tot "van iedereen zijn"! Terwijl ik probeerde iedereen van drank te voorzien leek het of niemand van mij kon blijven. Zowel mannen als vrouwen lieten zich niet tegenhouden om mij aan te raken. Wit vlees leek hier erg gewild precies.

Ondertussen zocht ik naar Amanda en toen ik haar eindelijk zag, stond ze heftig te tongen met een dame die haar oma had kunnen zijn. Een andere dame tilde haar jurkje op en toen de zoen even werd onderbroken stond het keukenprinsesje plots naakt. Ongegeneerd begon ze haar terug te tongen en de dame achter haar plette haar bijna met haar dikke tieten. Haar hand ging op zoek naar het kale poesje van Amanda en aan de bewegingen te zien was haar doel bereikt.

Ik was blij voor haar maar nu moest ik ook niet veel meer rekenen op haar wat de bediening betrof. Het echtpaar onder de bomen wenkte me en toen ik er aankwam hoorde ik ze Duits onder elkaar spreken. Ik stond in twijfel of ik hen zou aanspreken maar vond het verstandiger om even af te wachten. Ik vulde de glazen bij en de man hield wat langer dan normaal mijn hand vast. Een rilling ging door me heen , vraag me niet waarom, die rilling was er.

Zonder woorden liet de dame me neerzitten naast haar en haar man keek me aan. Zijn tong duwde de wand van zijn wang om aan te geven dat hij gepijpt wilde worden. Nog steeds was er géén woord gevallen en even later viel zijn broek op zijn enkels en kwam zijn pik half hard te staan. Mijn lippen zochten zijn lekkernij op en likte eerst zijn eikel glimmend nat en vervolgens liet ik hem zachtjes mijn mond in glijden. Ralph, zo heette de man, werd aangemoedigd door zijn echtgenote en nam mijn hoofd achteraan vast en duwde zijn stevige knuppel in mijn keel. Kokhalzen was mijn deel.

Zijn fakkel geurde geil en ik begon zijn ballen te knijpen. Kreunend begon Ralph me te neuken in mijn mond. "Was ist das für eine geile Schlampe" hoorde ik zijn vrouw hem zeggen. Natasha , zijn vrouw dus, moedigde hem aan en was mij ondertussen aan het bepotelen. Ik werd er zowaar nog geiler van en ik voelde mijn precum wat lekken. Maar ik zat vast en zonder aankondigen spoot Ralph mijn mond vol en ik kon niet alles in mijn mond of keel houden. Zijn vrouw draaide me om en wilde me tongen maar voor we dat konden doen, gutste een deel van zijn zaad uit mijn mond op haar outfit.

Haar kleedje zat onder de nectar en gelukkig schoot Armando me te hulp. Blijkbaar had hij het schouwspel gevolgd en zei me dat ik met haar naar de badkamer moest om die plekken eruit te wassen. Toen Natasha en ik de tuin doorgingen had ik de indruk dat ze fier was op wat ze was overkomen. Zij trok zich niks aan van de geile blikken die haar aanstaarden , doch ik dacht dat meeste stiekem wilden dat het hen ook was overkomen.

We liepen de trap op en Natasha zag haar kans schoon om mijn kont te strelen en er enkele tikken op te geven. "Menino mau, böser Bub" gelukkig had ik dat laatste begrepen en ik antwoordde haar, dat ik het niet meer zou doen. Ze schrok toen ze me in het Duits hoorde praten en vroeg me of ik daarnet dan ook alles had verstaan. Ik knikte lachend van ja. Geile jongen zei ze , en gaf me een paar hardere tikken op de kont.

Eénmaal in de badkamer ontdeed ik me van het weinige dat ik aanhad en zei tegen haar dat ze beter gekleed onder de douche zou staan. De kledij kon dan in de droger maar er was zeker géén haast bij want ik veronderstelde dat binnen de kortste keren niemand nog iets aan zou hebben. Zonder veel tegenstribbelen kwam ze onder de douche staan en begon ik met een harde straal haar kleed schoon te spuiten. In een oogwenk was het zaad verdwenen maar ik kon het niet laten om haar op te dragen zich met haar kont naar me te draaien.

De geile slet deed dit gehoorzaam en doordat alles nu goed nat was, zag ik duidelijk dat ze onder haar kleed een jarretellenhouder droeg maar verder leek er niks meer te zien. Ik vroeg haar om haar kleed uit te doen maar zei erbij dat ik verder niks ondernam omdat ik niet echt op vrouwen viel. Dit was voor haar géén probleem zei ze en voegde er lachend aan toe, de avond is nog jong.

Het kleedje viel in de douchebak en ik boog me om het op te rapen. Tweede vergissing van de avond meteen. Voor ik het goed en wel besefte was ze omgedraaid en keek ik recht op een getinte pik die van onder haar jarretellenhouder tevoorschijn kwam. Natasha keek me triomfantelijk aan en trok me recht. Nu ben je van mij slet zei ze in het Duits en duwde me tegen de douchewand aan. Het water stroomde over ons maar niets zou haar tegenhouden om mij te neuken, dat voelde ik zo aan.

Je pijpte mijn man maar ik wilde toen al je kutje veroveren zei ze me geil. Van zodra je de eerste keer de tuin in kwam, wist ik dat ik je wilde geile teef. Aangezien je hier werkt, veronderstel ik dat je je niks aantrekt van leeftijdsverschil en graag tussen rijpere mensen vertoeft. Een echte geile slet dus.

Haar woorden hadden me zeker opgegeild en ik wist dat ik géén weerstand moest bieden, het zou haar niet van haar doel houden namelijk mijn grotje vullen. Ik was al blij dat het géén strapon was maar een pik van vlees en bloed die mij zou bewerken.

Natasha trok mijn benen open en naar haar toe. De gebogen houding die ik aan nam was het sein om op haar knieën te gaan en mijn bilspleet een paar maal door te gaan met haar tong. Toen verlegde ze haar aandacht naar mijn sterretje en haar tong drong zachtjes mijn natte tunnel in. Ik kreunde en Natasha trok mijn billen nog wijder en haar tong neukte me nu. Ze greep mijn gezwollen pik en begon me af te trekken. Ik voelde hoe mijn benen slap werden en greep me vast aan de douchestang.

Haar getrek en haar ervaren tong maakte me ontzettend opgewonden en ik begon te smeken om haar dikke paal. "fick mich bitte, Fick mich BITTE" Je bent een geile slet die haar plaats kent en daar hou ik van zei ze lachend en plots voelde ik haar eikel door mijn bilspleet gaan en toen deze stopte bij de ingang wist ik het niet meer te houden en duwde ik me op haar pik. Bijna onmiddellijk ramde Natasha mijn poortje open en voelde ik haar diep in me. Ze wreef even tegen mijn gevoelig P-Spotje en ik kreunde hard.

Langzaam begon ze me te neuken en hoe meer ik jammerde en kreunde hoe langzamer ze in en uit me gleed. Het was nu niet dat ik grote fan was van shemales of crossdressers maar Natasha maakte van me het gewillige sletje waar ze van droomde. Zonder veel woorden verhoogde ze het tempo en ik begon zwaar te hijgen telkens ze dieper in me drong. Wat geil wat zalig flitste door mijn hoofd.

Ook haar ademhaling verzwaarde en het gebeuk in mijn kont nam toe. Bijna brullend jammerde en smeekte ik om haar pap en toen ik die dikke pik voelde pulseren wist ik dat het hoogtepunt er aan kwam! Enkele diepe halen later voelde ik kwakken nectar mijn tunnel in spuiten en zakte ik zowat van geil genot door mijn knieën. Gelukkig had ze me stevig vast en mede daardoor hield ze haar pik diep tegen mijn prostaat! Een hemels gevoel!

We bleven even nagenieten onder de warme stralen en toen we elkaar afdroogden bedankte Natasha me voor mijn bereidwillige hulp. Ze kon op me rekenen deze avond knipoogde ik naar haar. We stopten haar kleedje in de droogkast en bleven naast elkaar zitten kijkend naar elkaar. Een eerste tongzoen sloot ons eerste samenzijn af.
Trefwoorden bij dit verhaal: Biseksueel, Groepsex, Jong En Oud, Transgender, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Homo sexverhalen!
 
ControleDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Na het geile kijkstuk in de tuin en toen iedereen wat rust ging opzoeken, kwam Amanda ook de tuin in. Haar ogen leken glazen bollen en ik veronderstelde dan maar dan ze ook slachtoffer van gewenst genot was geweest. Het weinige dat ze had aangetrok..."
17-07
9.1
In Bed Met Mijn PleegbroerDoor: Mark97
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Hallo lezer, leuk dat je dit verhaal bekijkt. Hier wordt het verhaal verteld van Pim, een jongen die bij een pleeggezin komt wonen. Hij gaat een sterke, vertrouwelijke band aan met zijn pleegbroer Sven. Het verhaal heeft een langzame opbouw, maar in ..."
17-07
9.5
De Gym Stagiair - 4Door: RubenDeWolf
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fitness, Stagiair,
"Sinds de geile nacht in het speeltuintje ging geen uur in mijn leven voorbij zonder aan Milan te denken. Wat was het fijn en lekker geweest. Die populaire fitness influencer had mij geknuffeld, gekust en mij klaar gepijpt. Ik keek er telkens naar uit..."
15-07
9.8
Jan Gaat Het Leven In - 28Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy, Rollenspel,
"Waarom ben je zo laat, Lisette Ik moest nablijven, ome Harry, kon er niks aan doen. Daar stond ik dan tegenover ome Harry , haar in 2 staarten, zware oogschaduw, blosjes, vuurrode lippen, wit bloesje met diep decollet , heel kort geruit ro..."
15-07
8.7
Slutty Twink - 6: SaunaDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Facial, Nudisme, Orgie, Pijpen, Ruig, Sauna, Slet, Sletje, Slikken, Twink,
"De volgende besloten we geen seks te hebben tot in de avond. In de avond gingen zoude we gaan naar een homo sauna. Ik en Elmer waren 2 twinks die maar al te graag geneukt willen worden in beide gaten. Hoe meer hoe beter. Dus we wisten al dat we beide..."
14-07
9
VertrouwenspersoonDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Likken, School, Spuiten, Uit De Kast, Zuigen,
"Rolf had een verzoekje over een student van pakweg 18 jaar oud, die nog volledig in duplico verkeerd over zijn geaardheid. Hij heeft niets tegen mooie meisjes, maar de aantrekkingskracht tot jongens kan hij inmiddels niet meer ontkennen. Hij beslui..."
14-07
9.3
Slutty Twink - 5: StrandDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kwartet, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Strand, Twink,
"Paar dagen gingen voorbij na de test. Beide ik en Elmer konden weer gewoon lopen. In de douch hadden we opgemerkt dat onze gaatjes een stukje groter was dan voorheen. Na de test waren we er zeker van dat een vuist het enige was wat nog pijnlijk zou k..."
13-07
8.9
Slutty Twink - 4: TestDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje, Slikken, Trio, Twink,
"Tijdens mijn relatie met Elmer en OTTO was mijn vader terug gekomen. Die was vanaf het begin al geen fan van onze relatie. Hij vond het maar raar dat ik nu een relatie had met een jongen die ook neukt met zijn vader, en vooral dat de vader mij ook ne..."
13-07
9.5
Kijkgenot In De TuinDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Groepsex, Jong En Oud, Tuin,
"Was alles zoals Myriam en Antonio het wenste Ik dacht het wel want ondertussen leek in de tuin de losse sfeer, zeg maar naakte, erin te komen. Antonio was in gesprek met Natasha en het ging er opvallend vrolijk aan toe. Hij nam haar bij de middel ..."
12-07
9.1
Studentbaan - 4Door: GTES
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Hotel,
"De volgende ochtend werd ik vroeg wakker van de wekker. Het was 6 uur, oeff. Het begon buiten al licht te worden. Het duurde even voor ik door had waar ik ook al weer was. Toen ik naast me keek zag ik Jayden heerlijk liggen slapen, naakt, met het dek..."
12-07
9.6
 
Klik hier voor meer...