Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Taxi sexverhalen. In deze categorie staan 36 erotische verhalen.
TaxiDoor: Rico
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Taxi, Trio,
"Ik heb een aantal jaren geleden door omstandigheden gebruik moeten maken van een taxi om me te laten brengen naar mijn afspraken bij een instelling. Onderweg maakte ik wel eens een praatje met de chauffeurs om de rit gezellig te laten verlop..."
08-07-24
8.4
Lizzy, De Financieel Directeur - 8: Hoe Het ...Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Chantage, Directeur, Dwang, Opdracht, Taxi,
"Na de heftige verjaardag bij Peter in het vakantiehuisje, was Lizzy de andere dag weer aan het werk gegaan. Haar secretaresse, opmerkzaam als altijd, zag dat ze wat moeizaam langsliep. Met een veelbetekenende blik vroeg ze Gezellige avond gehad, gi..."
26-10-23
9.2
Lizzy, De Financieel Directeur - 4:hoe Het V...Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Chantage, Directeur, Dwang, Fotoshoot, Kontje, Onderdanig, Taxi,
"Op veler verzoek heb ik nog een paar vervolgverhalen, samen met Lizzy zelf geschreven. De lezers waren erg nieuwsgierig hoe het met haar verder ging nadat ze ontslag had genomen. Sommigen twijfelden eraan of ze wel ontslag had genomen. En was ze nu v..."
28-09-23
9.0
Ashley - 16: HeenreisDoor: Ashley
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Slet, Sletje, Taxi,
"De glazen plug schuurt stroef langs mijn kringspier en geeft een branderig gevoel. De napijn steekt en de spier is zoekende, het trekt samen, ontspant, trekt en herhaalt zich tot mijn vinger stabiliteit geeft. De helft van mijn vinger schiet verder m..."
28-02-23
9.4
Ashley - 2: TaxiDoor: Ashley
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi,
"Iedere dag denk ik er aan. Werk, thuis, in bed, douche maar ik kom er niet op klaar. Ik streel mezelf in bed of douche wel maar tot een bepaalde hoogte, gevoel. We hebben geen contact en dat voelt ook prima. De schaamte ben ik wel over maar de spanni..."
25-01-23
9.1
Ashley - 1: KoffieDoor: Ashley
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Taxi, Telefoon, Vingeren,
"Ik ben Ashley en 25 jaar oud. Een mooie meid al zeg ik het zelf. Ik ben tevreden met mijn lichaam en ontvang signalen van mannen en vrouwen die dat bevestigen. Ik ben geen model maar alles is in balans. Mijn donkerblonde haren komen, als ik het los h..."
24-01-23
8.7
In De TaxiDoor: Heni
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Deepthroat, Pijpen, Taxi, Trio,
"John 42 rijdt zijn taxi, iets na twee uur s nachts, naar de stoep voor de club. Twee deftig geklede vrouwen van achter in de veertig lopen een beetje wankel naar de auto, doen het achterportier open en laten zich op de achterbank ploffen. Giechele..."
04-06-22
8.6
In De Ban Van - 5Door: Lizaaa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Donkere Mannen, Taxi,
"Nadat Liza was onder geplast en Jeremy s pis van de grond had gelikt hadden ze samen een uitgebreide douche genomen. Dampend van het warme water stapten ze in bed. Jeremy had zijn gespierde armen om haar heen geslagen. Ze voelde zich veilig waarna ze..."
22-11-21
7.8
Dagboek Van Joey - 29: We're Going To ...Door: Joey
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Ibiza, Jong En Oud, Sauna, School, Taxi, Tiener, Vliegen,
"Ik wordt wakker uit een fijne droom als ik mijn telefoon naast mijn kussen voel trillen. Mijn hoofd bonkt en ik heb even niet helder waar ik ben. Met mijn slaperige ogen kijk ik naar mijn telefoon. Half negen, het is de wekker die ik gister heb gezet..."
22-10-21
9.2
Megans American Dream - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Taxi, Vakantie,
"Na een relatief lange rit stopte de taxi voor het huis dat Megan herkende als de woning van Jack. Even checkte ze nog of haar jurkje fatsoenlijk zat. Toen ze diep ademhaalde door het besef dat de reis nu echt aanstaande was, zwaaide het portier aan h..."
16-02-21
9.1
Megans American Dream - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Taxi, Vluggertje,
"De avond had alles veranderd. Megan wist dat ze naar de Verenigde Staten zou gaan. Haar droom zou in vervulling gaan. Ze hoefde er verder niks voor te doen. Langzaam had ze per telefoon meer informatie gekregen van Jack. Of de vurige seks voor het af..."
04-02-21
8.9
Kermis Avondje - 1Door: Jack
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Drank, Dronken, Kermis, Taxi,
"We hebben een gezellige vriendengroep, een aantal stelletjes en een aantal kritische vrijgezellen. Regelmatig gingen we uit met z n allen, naar de dorpskroeg of in het seizoen de kermissen af. Gemoedelijkheid, dansen en bier drinken. We verzamelden i..."
10-10-20
8.8
Hobby HoerDoor: Henk Ardon
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Hotel, Prostitutie, Taxi,
"De taxi stopte voor de deur. Luuk betaalde de chauffeur en stapte uit. De chauffeur pakte zijn koffer uit de kofferbak en zette hem op straat. Hij trok de trekstang omhoog en reikte hem aan Luuk aan. Bedankt. Zei Luuk. Fijne avon..."
25-06-20
9.3
De Taxi - 9Door: Fantasie
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi,
" b Totaal verbaasd en geschokt zoende ik aarzelend met Liza terwijl mijn pik nog diep in haar volgespoten tienerkutje na schokte van een van de meest heftige orgasmes die ik ooit had gehad. Al die tijd had ik gedacht dat ik met Melanie aan het neuken..."
27-12-19
8.9
De Taxi - 8Door: Fantasie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi,
" i Als eerste wil ik mijn trouwe lezers heel erg bedanken voor de vele leuke reacties. Dit motiveert mij om door te gaan met schrijven. Iedere reactie en suggestie is welkom. Ik kan alleen niet beloven dat ik de suggestie zal verwerken in mijn verhal..."
25-12-19
8.9
De Taxi - 7Door: Fantasie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Taxi,
" Ben je vrij vandaag Ruth haar stem klonk blij en enthousiast op de vroege ochtend. Het was net 7 uur geweest en mijn wekker zou pas over een half uur gaan. Eeeh ja, antwoorden ik half slaperig en niet bij stil staand wat mijn antwoord ..."
16-12-19
9.2
De Taxi - 6Door: Fantasie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi,
" b Jij bent wel oud. zei het zusjes van Melanie en keek me onderzoekend aan. Ik zag hoe haar ogen over mijn lichaam gaan en ze bleven even stil staan ter hoogte van mijn kruis. Natuurlijk was daar niets meer te zien aangezien ik al drie keer klaar ..."
12-12-19
9.1
De Taxi - 5Door: Fantasie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taxi,
"Snel hielp ik Melanie haar kleding vinden en terwijl ze haar slipje weer aantrok zag ik hoe mijn zaad uit haar kutje sijpelde. Ook ik deed mijn kleding weer aan. Vervolgens hielp ik Melanie weer in haar stoel. Hierbij drukte ik mijn lippen op die van..."
09-12-19
9.2
De Taxi - 4Door: Fantasie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Taxi,
"Staand in de bus, met mijn broek op mijn enkels en een naschokkende, verslappende blote pik, naast de zittende Melanie die de laatste restjes van mijn zaad wegslikte, keek ik direct in de geile ogen van Ruth, het vriendinnetje van Melanie. Ze had dui..."
30-11-19
9.0
De Taxi - 3Door: Fantasie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi,
" b Het was een lange dag geweest en de hele dag hadden we achter de feiten aangelopen. Het regende voortdurend waardoor veel meer mensen met de auto naar het werk waren gegaan. Dit zorgde er altijd voor dat er langere files waren en ook meer ongelukk..."
24-11-19
9.3
De Taxi - 2Door: Fantasie
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Taxi, Tieten, Vingeren,
" b Melanie haar lippen gleden over mijn pik heen en ze nam hem tot diep in haar keeltje in haar mond waardoor hij bijna geheel in haar verdween. Haar hand bleef mijn ballen zacht masseren terwijl haar tong als een razende langs mijn eikel flitste. ..."
20-11-19
9.0
De Taxi - 1Door: Fantasie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Taxi,
" b Mijn mond viel open en mijn ogen leken uit te puilen. Volledig betoverd door Melanie haar schoonheid stond ik aan de grond genageld. Haar lange goud blonde haren lagen gedrapeerd over haar ranke blote schouders. Haar mooie jonge lichaam was slecht..."
18-11-19
9.1
De TaxichauffeurDoor: Dian
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Kut, Kutje, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Taxi,
"Inmiddels weten jullie het n en ander over mij. Ik wil jullie een verhaal vertellen wat werkelijk gebeurde. Ik was met Pat naar het Noorderzonfestival gegaan. Het is 2012, ik ben dan 19 jaar.Op de terugweg namen we een taxi, we wilden een beetje co..."
23-08-19
7.7
De Halsband En De VliegreisDoor: Tijgertje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Gebruikt, Halsband, Jurk, Pijpen, Taxi,
"Zo we gaan aan boord van het vliegtuig, ik zeg nog niets want Meester Thom is niet echt in zijn nopjes, Hij heeft lang staan wachten op mij, ik kon hier niets aan doen, maar daar heeft Hij geen boodschap aan. Je laat je Meester niet wachten en ik zal..."
02-06-19
8.4
Na Het StappenDoor: Exotica
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Drank, Extreme, Gangbang, Groepsex, Onderdanig, Taxi,
"Een aantal jaar geleden toen ik nog een jonge vrouw van 21 was, ging ik bijna elke dag stappen. Ik vond het heerlijk om mij uitdagend te kleden, waardoor ik veel aandacht kreeg van mannen. Lekker een drankje te doen, flirten met onbekenden, wild te d..."
19-04-19
8.4
Sex Met TaxichauffeurDoor: Lisaxx
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Keuken, Pijpen, Taxi,
"Lieve mensen, Ik ben Lisa, 22jaar, ik heb een d cup en een strak kontje. Vandaag zaterdag de laatste dag van de week, ik werk als secretaresse in een pharmaseutica bedrijf. Ik stond vanmorgen op met een lach zoals altijd, dus de da..."
13-07-18
7.4
Mabels Taxi RitDoor: Kaardenpoot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Taxi,
"Dit verhaal is een verzoek van een lezeres van deze site maar dit verzoek is wel een tijd geleden. Het verhaal is al langer af maar lezeres van dit verzoek had ook bij de schrijver Rednas hetzelfde verzoek ingediend en die had het verhaal ook geplaat..."
30-12-16
8.0
Bijzondere Taxi RitDoor: Rednas
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi,
"Het was zondagmorgen rond 2 uur. Ik vroeg zullen we nog een laatste rondje doen voor we naar huis gaan. Ik was namelijk met Silvia en Chantal aan het stappen. Een vriend van ons staat daar achter de bar dus kunnen goedkoop of gratis drink..."
06-10-16
7.7
Spannend Taxi RitjeDoor: Mars
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi, Werk,
"Als taxi chauffeur kom ik natuurlijk veel mensen tegen. Zo ook die warme zomerdag in augustus. De airco staat vol open om het toch beetje aangenaam te maken in de auto. Ik krijg een bericht dat ik iemand moet oppikken die naar de andere kant van de s..."
06-05-13
7.1
TaxiDoor: Sonja H
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi,
"Het was net zeven uur in de ochtend toen ik het pand in Amsterdam verliet. Enigszins teleurgesteld in hoe de avond was verlopen. Ik had een date gehad met een man die ik via een chat site had leren kennen. Na een gezellig etentje vroeg hij of ik mee ..."
13-03-13
8.3
TaxiritjeDoor: EroFreak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi,
"Een meisje van een jaar of twintig staat op de stoep te wachten. Had u een taxi besteld Het meisje knikt en stapt mijn auto in. Rij maar naar Zeist zegt ze Ergens in de buurt van de Slotlaan is prima Ze klinkt bedroefd, in mijn binnenspiegel k..."
19-09-12
8.0
TaxiDoor: BLW
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi,
"De avond van dit verhaal was echt weer zo n hollands weer. Een regenbui die al de hele avond duurde. En ik had weer de pech, ik mocht weer naar schiphol een klant wegbrengen. Op de terug weg zag ik een auto met de gevarenlichten aan op de vluchtstro..."
19-08-12
7.4
Taxi Op Vrijgezellendag - 3Door: Umoja
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi, Vrijgezellendag, Vrijgezellenfeest,
"De rit was nog lang niet ten einde voor de dag dacht hij terwijl hij metverbazing nog steeds naar zijn stijve pik keek. Die viagra het was dus toch waar nooit gelooft maar het werkt dus echt. Ondertussen mijmerde de dames in de taxi nog steeds over d..."
07-01-10
7.4
Taxi Op Vrijgezellendag - 2Door: Umoja
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi, Vrijgezellendag, Vrijgezellenfeest,
"Daar zat hij dan op een dildo in zijn taxi, dit was compleet anders als wat hij gisteravond dacht toen hij te horen kreeg dat hij een groep dames kreeg die een vrijgezellenfeest hadden. Hij had stiekem gehoopt dat de dames wat later op de avond met w..."
30-12-09
7.6
Taxi Op Vrijgezellendag - 1Door: Umoja
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Taxi, Vrijgezellendag, Vrijgezellenfeest,
"Martijn sloot zijn taxi af en liep naar binnen op de centrale. Hij leverde zijn sleutels samen met de dagopbrengst in. Hij baalde want ondanks een drukke dag was er maar weinig over gebleven aan fooien voor hem. Die ritten met bejaarden en zieken lev..."
29-12-09
7.8
De TaxichauffeurDoor: Hot Lady
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi,
"Mijn man was weer eens op zakenreis en ik moest me alleen vermaken. Niet dat het een probleem was hoor, ik vermaakte me altijd wel. Ik had mijn pornoboekjes met lekkere verhaaltjes, ik had lekkere dvd s met veel geile naakte mannen erop en natuurlijk..."
21-09-06
6.5