Opwindend.Net
Dit is een "onafhankelijk vervolg" op Onbegrensde Vriendschap.

‘Is Jitse thuis?’ vroeg ik aan de balie. Een oudere vrouw keek me ietwat achterdochtig aan. ‘En jij bent…?’ vroeg ze. ‘Oh Sorry, ik ben zijn beste vriend. We gaan altijd samen fitnessen en ik breng wat spullen van hem terug.’ legde ik meteen uit. ‘Jitse?’ vroeg ze aan een collega die gehaast voorbij liep. ‘Boven, ging zijn kamer eens opruimen, zei hij...’ antwoordde de jonge kerel die met zijn ogen draaide. Binnensmonds hoorde ik hoe de vrouw van achter de balie mompelde ‘Kamer opruimen, maak dat de kat wijs.’ Meteen nam ze de hoorn van een telefoon en drukte wat cijfers in. ‘Geen antwoord, zoals gewoonlijk dus. De muziek vast keihard, dadelijk hebben we weer klachten. Dat kan er vandaag ook nog wel bij...’ zei ze zuchtend en behoorlijk geïrriteerd. Net op dat moment kwamen er nog vier mensen binnen met koffers. ‘Weet je zijn kamer zijn? De trap naar het tweede, en de derde kamer rechts in de gang! En zeg dat hij zijn muziek uit zet!’ zei ze er meteen achteraan. Meteen draaide ik me om en liep richting de deur van de trappenhal.

De rust van het hotel zoals ik dit had gekend bij mijn vorige bezoek hier, leek helemaal verdwenen. Het hotel moest best druk bezet zijn. Daardoor kon ik me best voorstellen dat mijn vriendje de rust opzocht in zijn eigen kamer. Bovendien had ik vorige keer ook opgemerkt dat daar eens deftig gepoetst en opgeruimd mocht worden. De gang op het tweede verdiep kwam me meteen erg bekend voor. Met plezier herinnerde ik me hoe ik samen met Jitse naakt op deze gang had gelopen. Even bleef ik voor de deur aan de linkerkant staan. Dit moest de kamer zijn van Jitses zus, waar ik vorige keer zo’n spannende dingen had ontdekt. In mijn broek voelde ik hoe mijn pik alweer kracht bijzette. Net toen ik mijn hand op de klink legde, bedacht ik me. Hoe zou ik me verantwoorden als ze binnen zou zijn. Mogelijk zou ik meteen buitenvliegen, zelfs zonder Jitse ontmoet te hebben. In diens kamer klonk, in tegenstelling tot wat de baliebediende had voorspeld, geen muziek. Drie keer klopte ik op de deur en meteen kwam reactie. ‘Ben net begonnen met opruimen, nu niet!’ hoorde ik Jitses bekende stem roepen. Meteen drukte ik de klink naar beneden en trok de deur open.

‘Hé wat? Rachel… ik zei toch dat...’ riep Jitse op verwarde toon terwijl hij zijn dekens op het bed over zich heen trok en paniekerig zijn laptop dichtklapte. Geërgerd keek hij achterom. Zijn boze diepdonkere ogen keken me een moment aan. Vrijwel meteen veranderde zijn gezichtsuitdrukking van boos naar verbaasd > verrast en toen erg blij. ‘Hé! Jij bent het, wat een verrassing...’ sprak Jitse die meteen van onder de dekens vandaan kwam. Bijna niet anders dan ik verwachtte, was zijn broek naar onder gezakt. Zijn piemel stak halfstijf vooruit. Geen enkele moeite deed hij om die voor me te verbergen, terwijl hij met open armen op me af stormde. Meteen omhelsde hij me stevig. Tegen mijn broek aan, in mijn kruis, voelde ik zijn piemel drukken. ‘Goed aan het opruimen, zie ik?’ zei ik terwijl ik grijnzend rondkeek. Het was zo mogelijk nog rommeliger en smeriger dan ik me van vorige keer herinnerde. ‘Pfff’ zuchtte Jitse schouderophalend. ‘Het is achterlijk druk, ik ben al van zeven uur uit mijn nest gesleurd om met het ontbijt te helpen. Het middagmaal is net afgelopen en er zijn vast ook weer handen te kort voor het avondmaal. Rachel is echt een slavendrijver!’

‘Is Rachel dat opgenaaide mens aan de balie?’ vroeg ik en merkte hoe Jitse knikte. ‘Het verbaasd me al dat ze je erdoor heeft gelaten...’ zei hij met zijn ogen draaiend. ‘Alleen als ik je zou vertellen dat de muziek uit moet. Anders komen er klachten. Ze probeerde je te bellen...’ zei ik grijnzend. Gefronst staarde Jitse me vragend aan. ‘Oh, die intercom bedoel je...’ zei hij en wees naar een gebroken telefoonhoorn die tegen de onderkant van een tafelpoot lag. Even grinnikte ik, terwijl ik besefte dat dit vast niet van vandaag zo was.

‘En dus nu… ruim jij gezellig in je eentje, je kamer op?’ vroeg ik glimlachend knipogend. Jitse haalde zijn schouders op terwijl hij terug op bed ging zitten. ‘Tja ik mag toch ook wel wat ontspanning in mijn vrije tijd zeker?!’ zei hij. Hij gooide meteen zijn deken van het bed, tussen de andere rommel en kruimels die daar lagen en wenkte me op bed. ‘Ontspanning dus. Laat me raden… Porno – gay?’ vroeg ik nieuwsgierig naar de laptop knikkend. ‘Ehm niet echt… chat met livecam. Iets wat ik nog maar pas ontdekt heb.’ zei Jitse die zijn benen strekte en de laptop terug op zijn schoot zette en openklapte. Meteen kon ik zien dat het om een soort chatbox ging die ik nog niet eerder gezien had. ‘Je chat onder je eigen naam?’ merkte ik meteen op en zag hoe Jitse knikte. ‘Alleen mijn voornaam. De meesten willen dates. Maar ik doe enkel chat.’ Hij liet me zijn profiel zien, waarin in het kort zijn statistieken vermeld stonden en >enkel chat<. ‘Hé deze ken ik… Daar heb ik gisteren ook al mee gesproken. Het was echt leuk. We gaven elkaar opdrachtjes voor de webcam en hebben erg leuk gepraat!’ zei Jitse uitbundig. Meteen stuurde hij een korte begroeting. De man die zichzelf MarkAntje noemde, antwoordde vrijwel meteen en net zoals Jitse erg enthousiast.

Jitse: Hé daar, lieverd, blij je weer te zien!

MarkAntje: Oh hé Jitse, wat leuk dat jij er ook weer bij bent...

Jitse: Hé ik heb een verrassing!

MarkAntje: Wat dan?

Jitse: De jongen waarover ik je gisteren vertelde, weet je nog?

MarkAntje: Ja hoor, herinner ik me maar al te goed.. Wat is daarmee?

Jitse: Hij is vandaag hier!

Mijn mond viel een stukje open. ‘Heb je hem over ons verteld?!’ vroeg ik meteen luid. Jitse die me met een glimlach aankeek, knikte gniffelend. ‘Dat is toch geen publiek geheim meer joh. Je hebt er zelfs een gedetailleerd verhaal over geschreven… Ik weet nog goed hoe vaak dit gelezen is hoor... Of was je dat al vergeten?’ zei hij knipogend. Voor ik hem daarop kon antwoorden klonk een piyowiewiew-geluid. Op het scherm verscheen het berichtje van MarkAntje: ‘Oh alsjeblieft, zet je webcam weer aan!’

Zonder twijfelen klikte Jitse op het icoon van de webcam. Meteen trok ik mijn hoofd opzij en keek vanuit de verte hoe hij naar zijn scherm wuifde. ‘Hé, maar ik wil er niet op...’ zei ik meteen. Kort knikte Jitse die zijn laptop lichtelijk naar zich toe draaide. Bang om zelf in beeld te komen keek ik van op een afstand toe. Jitse leek allerminst schaamte te voelen. Gretig enterde hij het ene na het andere bericht, los gevolgd door nieuwe berichten van MarkAntje. Van onder tegen zijn toetsenbord merkte ik hoe zijn piemel langzaam groter werd. ‘Je krijgt een stijve!’ zei ik meteen grinnikend. ‘Het is ook supergeil! Ik weet zeker dat ik hier niet de enige ben. Kijk, kijk… hij laat zijn penis nu ook aan ons zien!!’ zei Jitse vol enthousiasme. Gedreven door mijn nieuwsgierigheid, boog ik meteen opzij. ‘Ja... nu ben je dus wel half in beeld.’ zei Jitse grinnikend van plezier. ‘Wacht, doen we het zo...’ zei hij en tot mijn verbazing kantelde hij zijn webcam en beeldscherm lichtelijk. In het vierkantje met zijn eigen beeld, verscheen eerst zijn stoere mannelijke gespierde lichaam. Zijn lichtbruine tepels waren een paar seconden lang prachtig zichtbaar op beeld. Plots zag ik ook zijn eikel en trotse lange schacht van zijn dikke pik. ‘Je laat gewoon je eigen piemel aan hem zien?’ vroeg ik verwonderd.

‘Hij laat toch ook de zijne zien? Maak je geen zorgen, we kennen elkaar...?!’ zei Jitse wiens ogen lichtelijk glunderde. ‘Hij vindt me lekker! Hij kijkt graag hoe ik met mijn lul speel zegt hij.’ zei Jitse terwijl hij met één hand vlug even over zijn eikel masseerde. ‘Oh kijk en hij vindt dat jij heel goed bij me past als vrienden.’ vulde hij al gauw aan. ‘Kijk… hij gaat nu helemaal naakt voor zijn webcam!’ zei Jitse en opnieuw kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Hoewel ik zelf maar half in beeld kwam, irriteerde het me toch danig dat ik meteen weer achteruit ging. ‘Hij vraagt of jij jezelf ook aftrekt. Zal ik zeggen dat je dat achter de schermen ook zit te doen, terwijl je met ons meekijkt?’ vroeg Jitse die me glunderend van plezier aanstaarde. ‘Nou goed hoor.’ zei ik schouderophalend en voelde enige kriebels in mijn buik. ‘Nou… toe dan?!’ zei Jitse naar me knikkend. ‘Hij kan me toch niet zien?’ zei ik verbaasd. ‘Ja maar ik zie je wel. Wees gerust, je komt niet in beeld als je daar zelf niet voor kiest!’ zei Jitse op een vastbesloten toon. Kort trok ik mijn schouders op en begon mijn broek los te knopen. Jitse typte intussen gretig verder. ‘Hij vindt het idee alleen al supergeil, zegt hij. Dat we als gewone vrienden zonder relatie, zo’n spannende dingen doen!’ vulde Jitse enthousiast aan. ‘MarkAntje moest eens weten wat voor spannends we al allemaal gedaan hebben!’ grinnikte ik nu zelf, terwijl ik mijn, al niet zo slappe pik meer, uit mijn broek haalde.

Van achter zijn scherm, merkte ik hoe Jitses ogen er ongegeneerd naar keken. ‘Je vindt dit ook best spannend geloof ik, niet?’ zei hij en stak kort zijn tong naar me uit. Terwijl ik met mijn kruis ver buiten beeld ging zitten, probeerde ik wat glimpen van het scherm op te vangen. Op dat moment zag ik Jitses mond met een licht glimlach openvallen. ‘Hij vraagt of je mij niet kan aftrekken, zodat ik beter kan typen aan het toetsenbord?’ Met een verlangende blik keek Jitse me in de ogen. ‘Mm ik wil liever niet in beeld...’ zei ik opnieuw bedachtzaam en hoofdschuddend. ‘Enkel je hand komt dan in beeld joh. Je gezicht heeft hij daarnet toch al half gezien.’ zei Jitse. Met mijn linkerhand nam ik mijn eigen pik en reikte met mijn rechterhand naar zijn kruis. ‘Oohhja, lekker!’ kreunde Jitse goedkeurend. Door mijn eigen onhandige houding kon ik zijn gezicht niet meer zien, maar wel het scherm.

‘Oh Jitsy, wat een heerlijk gevoel in mijn handen! Om je warme zware staaf weer in te kunnen voelen!’ zei ik en hoorde Jitse gniffelen. Zijn handen aan het toetsenbord typte erg stuntelig en even volgde ik de chat.

MarkAntje: Is dat de hand van je vriend, rond die geile pik van je?

Jitse: Ja het voelt heerlijk!

Jitse: Hij zegt dat mijn staaf warm en zwaar aanvoelt…

‘en dik!’ vulde ik gauw aan.

Jitse: En dik ook nog zegt hij.

MarkAntje: Mmm het ziet er ook erg geil uit daarzo, ik ben jaloers op jullie allebei!

Even gniffelde ik en probeerde de pulserende beweging van MarkAntje over zijn eigen eikel, zo goed mogelijk te volgen. Wat hij bij zichzelf deed, voelde bij mezelf erg goed. Een soort nijpende en strelende beweging met zijn wijs, middel en ringvinger. Iets wat ik nog niet eerder had gezien en me motiveerde om het zelf te doen. Ook Jitse leek even geen krimp te geven en ik vroeg me af of hij zijn ogen gesloten hield. Opnieuw merkte ik hoe MarkAntje begon te typen.

MarkAntje: Je vriend is erg gemotiveerd zo te zien. Wil hij je niet eens graag pijpen?

Spontaan hapte ik naar adem bij het lezen van die zin. Meteen ging ik op mijn knieën rechtzitten en keek naar Jitse. Die had, zoals ik net nog gedacht had, inderdaad met zijn ogen gesloten gezeten. Na me kort verbaasd aangestaard te hebben, boog hij voorover en las. In zijn ogen kon ik een glinster zien. Daarna draaide hij zijn hoofd naar me toe en ik merkte meteen zijn hoopvolle blik. Net toen ik besluit wilde nemen en mijn hoofd wilde schudden, sprak Jitse. ‘Ah kom joh… Ik wil het ook heel graag. Gewoon heel even om hem te laten zien dat je durft.’ Het voelde als twee tegen één of misschien wel drie tegen nul. Bovendien wist ik hoe zeer Jitse nu naar mijn mondje hunkerde. Speels drukte hij zijn stijve piemel enkele keren de lucht in. Niet anders dan lachen hierom kon ik, terwijl een gevoel van volgzaamheid me overmeesterde. Met mijn voorhoofd naar Jitses buik gericht, liet ik mezelf voorover vallen. Vanaf zijn toompje likte ik gretig over de onderkant van zijn eikel. Daarna liet ik hem helemaal in mijn mond glijden en zoog er gretig op. Met een fiere blik onder zijn afhangende oogleden door, merkte ik hoe Jitse me aankeek. Het motiveerde me om nog steviger door te gaan. Achter me kon ik de chatgeluiden van een nieuwe berichtenstroom horen.

Pas toen Jitse tegen me aanduwde en zei dat ik me moest omdraaien, pauzeerde ik even. ‘Hij gelooft niet dat we het echt doen. Je moet je omdraaien en het hem laten zien.’ spoorde Jitse me aan. Vreemd genoeg leek het op dat moment geen grote opgave meer. Enkel voor die pik hier was ik en zonder twijfelen draaide ik me naar de camera. Hoewel ik mezelf nooit met een pik in de mond had gezien, wond het mezelf des ter meer op. Met mijn neus op het scherm kon ik enkel daarvoor oog hebben, terwijl ik achter me luisterde de tonen van geil gekreun achter me. Na ongeveer een minuut van dergelijke stevige verwennerij, hief ik mijn hoofd op. ‘Wauw, dat was echt nóg beter dan ik me kon herinneren!’ fluisterde Jitse glimlachend terwijl die tijd nodig had om tot zichzelf te komen. Pas na enkele seconden focuste hij met zijn blik weer op het scherm. ‘MarkAntje is ook bijna klaargekomen zegt hij. En nu wil hij… ow...’ zei Jitse die stilzwijgend op het scherm las. ‘… dat ik aan hem laat zien, dat ik jou ook durf te pijpen!’ zei hij terwijl hij me vragend aankeek.

Een soort barrière leek doorbroken. Ik kon en wilde niet meer overdenken waaraan ik toegaf en knikte ik meteen. Volle overgave en een gevoel van optimale vrijheid ging door me heen. Jitse leek door mijn vlotte reactie verbaasder dan ik, maar draaide meteen zijn laptop naar me toe. Vooral nieuwsgierig naar de reactie van MarkAntje keek ik naar het scherm, terwijl Jitse zich aan mijn kruis installeerde.

MarkAntje: Wow mooie lul heb je, geile vriend! Hij is wel kleiner dan die van Jitse, een beetje zoals de mijne. Maar de jouwe vind ik, sowieso, een stuk geiler. Wat ben ik jaloers op jou en die lieve Jitse. Je boft maar met zo’n vriendje!

‘Bedankt’ typte ik moeizaam met één vinger, terwijl mijn linkerhand mijn pik nog steeds verwendde. Een glimlachende smiley volgde van MarkAntje, net toen Jitse aan mijn kruis mijn hand wegduwde en naar mijn pik greep. Ook hij liet hem eerst door zijn handen glijden, terwijl hij met trotse blik in de webcam staarde. MarkAntje van zijn kant greep naar zijn eigen balzak, waarin hij duchtig kneep. Meteen voelde ik hoe Jitse dat voorbeeld volgde en even voelde ik mijn lijf ongecontroleerd en stevig schokken. ‘Hé hoeh hahhh’ bracht ik meteen uit en kon zien hoe van achter zijn webcam MarkAntje zijn tanden bloot lachte. Het was Jitses gebruikelijke lach die er meteen op volgde, die mijzelf ook aan het lachen bracht. ‘Nu je mond?’ kwam op het scherm te staan. Mijn blik focuste meteen op Jitse, omdat ik dit moment niet wilde missen. De focus was echter maar van korte duur. In geen tijd voelde ik hoe mijn hele lijf in teken van duizenden kriebels overmeesterd werd. Wat had ik dit gevoel toch zo ontzettend gemist! Meteen en ongecontroleerd liet ik mijn hoofd op het kussen vallen en kreunde stevig. Alsof ik meteen spontaan had kunnen spuiten.

Mogelijk merkte Jitse dat, want veel te vlug liet hij mijn pik alweer uit zijn mond glijden toen een nieuw chatgeluid opklonk. ‘Oh jullie zijn zo geil. Alsjeblieft! Ik ga zelf bijna spuiten. Doe nog even 69. Jitse vanboven… Neuk je vriendje in zijn keel!’ Nog voor ik dat gelezen had, merkte ik hoe Jitse al ging rechtzitten en op zijn knieën over me heen kroop. Vlak boven mijn ogen hing zijn pik en balzak. ‘Hé niet tot mijn keel...’ bracht ik nog snel uit, terwijl ik merkte hoe zijn buik al de mijne raakte. ‘Niet helemaal erin, maar wel zo diep mogelijk. Doe ik met jou piemel ook, lekker diep!’ zei Jitse die nu al buiten adem van opwinding leek. Zijn grote gevaarte drukte meteen daaropvolgend in mijn mond naar binnen. Het voelde als een hele opdracht om die grote pik op deze manier in me op te nemen. Tegelijk merkte ik het gevoel van oneindig veel kriebels aan mijn eigen kruis weer op. Het motiveerde me eindeloos. Met genot en plezier hief ik mijn hoofd een stukje op. Op ie manier voelde ik hoe mijn hele mond met Jitse-piemel gevuld werd. Stevig met mijn tong schuurde ik eroverheen en probeerde met mijn lippen zijn eikel te zuigen.

Minder hard, maar eerder gecontroleerd, merkte ik hoe Jitses hand me in mijn balzak kneep. In al de spanning en opwinding voelde dit erg goed. Zijn eigen balzak waaide me steeds tot net boven mijn ogen. Het voelde zo ontzettend geil en tegelijk erg uitdagend. Behoorlijk stevig drukte Jitses pik nu in mijn mond. Ongecontroleerd kwamen uit mijn mond hakkelende kreungeluiden die ik zelfs van mezelf nooit gehoord had. Een plotse eindeloos stevige kriebel voelde ik aan mijn eigen kruis. Het was mijn eigen lichaamssignaal dat ik zou gaan spuiten. Met mijn handen probeerde ik Jitses stevige lijf te omhelzen. Zelf zoog diens mondje heerlijk op mijn pik die vast zowat helemaal in zijn mond verdween. Steviger dan ik tot dan toe gedaan, had drukte ik hem daar zelf naar binnen. Met mijn handen trok ik zijn lichaam naar me toe en voelde hoe zijn grote eikel tot in mijn keel verdween. Even kokhalsde ik terwijl een oneindig lekker orgasme door mijn pik heen moest schieten. Tegelijkertijd merkte ik dat niet alleen mijn pik, maar ook het grote gevaarte in mijn keel zou spuiten. Opnieuw voelde ik hoe het maagzuur me omhoog kwam. Uit alle macht drukte ik instinctief Jitses lijf van me af. Die voldeed daar gelukkig meteen aan en hielp me vrijwel meteen rechtzitten. Enkele keren hoestte ik luid en merkte hoe Jitse buiten adem, vlak voor me zat.

Zijn piemel voelde ik tegen mijn buik. ‘Dat w-was intens… J-je was super-g-goed!’ hakkelde zijn stem fluisterend. Daarna omhelsde hij me en drukte zijn mond tegen de mijne. Nog helemaal uit het veld geslagen, kon ik niet echt reageren. Zijn tong likte over mijn lippen en wangen. Daarna liet hij me los. ‘We hebben echt keiveel reacties joh!!’ zei hij opgewonden. De woorden die hij sprak leken vertraagd bij me binnen te komen. ‘MarkAnte zal vast ook lekker gespoten hebben?!’ vroeg ik alvast overtuigd van het antwoord. Jitse knikte. ‘Ja ook, maar ook van anderen. Moet je zien, meer dan 250 reacties!!’ zei hij opgewonden. ‘Anderen?!’ vroeg ik en voelde me geschrokken vanuit mijn veilige droom ontwaken. ‘Je gaat me toch niet vertellen dat nog anderen ons gezien hebben?’ vroeg ik ongelovig. ‘Blijkbaar wel. Dit is Bullchat, ik ken het nog maar van gisteren. Maar anderen hebben dus ook kunnen mee volgen. Moet je zien!’ zei Jitse die de reacties doorklikte. ‘Supergeil’ en ‘Likjes aan beide, geile jongens!’ en ‘mooie piemels!’ waren maar enkele van de stroom aan positieve reacties die kregen. ‘Wauw en dat terwijl ik hier zo onwetend van mijn lekkere vriendje lag te genieten!’ zei Jitse wiens ogen aanhoudend bleven fonkelen.

Zelf was ik even uit het veld geslagen. ‘Ze vragen of we nog meer shows doen...’ hoorde ik Jitse in de verte vragen. Even keek ik op en vroeg verbaasd ‘Shows?’ ‘Zij konden niet weten dat we met MarkAnte aan het chatten waren natuurlijk.’ zei Jitse nog steeds glimlachend terwijl hij van verbazing zijn hoofd schudde.

Net op dat moment werd luid op de deur geklopt. ‘Jongeman, zijn we bijna klaar? Ik heb je al tientallen keren gebeld!’ werd van op de gang geroepen. ‘Rachel!’ zei Jitse die zijn ogen plots geschrokken wijd open sperde. Meteen griste ik naar het laken en kroop er samen met Jitse onder. Geen seconde te vroeg, zo bleek want de deur opende zichzelf al. Op hetzelfde moment was het Jitse die de laptop dichtklapte en geschrokken omkeek. ‘Rachel, ik heb je al zo vaak gezegd niet binnen te komen zonder mijn toestemming!!’ riep die meteen luid. ‘Zozo, opruimen noemen we dat dus? Lekker liggen luieren met vrienden. Kom op jongen, je bed uit. Het avondeten wordt zo geserveerd. We kunnen nog wat hulp gebruiken. Ik wil je over drie minuten beneden!!’ zei Rachel die zich al omdraaide en de kamer uit marcheerde. Zowel ik als Jitse zuchtte gelijktijdig en een moment van stilte volgde. ‘Niet te doen dat mens!’ fluisterde Jitse ongelovig.

‘Je hebt helemaal gelijk!’ fluisterde ik terug. Zacht voelde ik met mijn hand over zijn buik verder naar onderen. Daar voelde ik zijn veel kleinere slappe piemel. ‘W-wat doe je?’ vroeg Jitse verbaasd, terwijl hij zijn actie om uit bed te stappen, staakte. ‘Gewoon nog even afscheid nemen… Hé ik heb echt genoten!’ fluisterde ik zacht. Jitses boze blik leek als sneeuw voor de zon verdwenen en met een glimlach van oor tot oor stapte hij nu uit bed. Langzaam kleedden we onszelf aan, waarbij we elkaar geen seconde uit het oog verloren. ‘Sorry, dat van die webcam wist ik echt niet. Ik bedoel… dat iedereen kon meekijken.’ zei Jitse, die net voordat we de kamer uitgingen, blozend bleef staan. Meteen schudde ik mijn hoofd en zei ‘Geeft niet, ik heb genoten, samen met jou, dat is het belangrijkste!’. ‘Schrijf je hier ook weer een verhaal over?’ vroeg Jitse en kort knipoogde ik, waarna we samen naar beneden liepen.

Meer van onze avonturen lezen? >> zoek op ‘Onbegrensde Vriendschap’.

Jitse is regelmatig terug te vinden via Bullchat. Hij doet geen dates en zonder mij ook geen cams. ‘Enkel chat’.

We kijken uit naar jullie reacties, bedankt voor het lezen!!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1660x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
24-05
9.1
:: Weer / Meer Oud ZaadDoor: Kempenkerel
Gelezen: 5212x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sperma, Zaad, Slikken, Geil, Oud, Oude, Man
23-05
8.5
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 4291x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 3823x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 2050x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 7493x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 7070x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
17-05
8.9
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2330x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 7610x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3505x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4558x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2791x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2987x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5964x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 10231x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 6041x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!