60.346 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Het is op het randje maar in een fantasie is alles toegestaan! Onder dwang worden de geilste avonturen beleefd. Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Rape sexverhalen. In deze categorie staan 382 erotische verhalen.
Sanne - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht,
"Toen ze de woonkamer in stapte kreeg ze een dienblad met 3 biertjes aangewezen. Ook een stapel met hapjes en dergelijke. Ze kreeg de opdracht om dit buiten te serveren. Ze pakte het dienblad op en liep naar buiten. Toen pas besefte ze hoe ver ze eige..."
06-12-23
8.9
Sanne - 4Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht,
"Hij nam haar mee naar de badkamer. Daar vond ze een vol gelopen bad. Hij duwde haar naar binnen en deed de deur van buiten op slot. Ze stapte in de goedkoop uitziende kuip en werd verwarmd door lekker warm water met een heerlijke geur. Ze liet zich o..."
30-11-23
8.8
VergeldingsdagDoor: JohanK
Reacties: 22
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Halsband, Pijpen, Rape, Slikken, Verkracht,
" Dit verhaal is geschreven op verzoek van een goede vriend van mij. Dit speelde zich zo een dikke 6 jaar geleden af. Eigenlijk ben ik niet zo van wraak verhalen, maar voor deze ene keer, wijk ik af van mijn stijl. Veel leesplezi..."
26-11-23
9.0
Sanne - 3Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Tiener, Verkracht,
"De volgende ochtend was een rustige. Ze werd wakker gemaakt en moest ontbijt maken. Dit moest uiteraard naakt. Ze bakte een eitje voor hem, zetten zijn koffie en smeerde zijn brood. Een had ze nog gedacht om de hete koffie in zijn gezicht te goeien m..."
20-11-23
8.4
Sanne - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Pijpen, Rape, Tiener, Verkracht,
"De man opende de deur van het het huisje en liep naar binnen. Haar hart bonkte in haar borst terwijl ze zich afvroeg wat er met haar ging gebeuren. De kamer was donker en rook muf. Ze voelde zich angstig en hulpeloos, haar enkels en polsen nog steed..."
20-11-23
8.7
Sanne - 1Door: Amy-mae
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Bondage, Rape, Vastgebonden, Verkracht, Vingeren,
"Sanne had een slank lijf en met haar 1.65 stak ze nergens echt bovenuit. Haar cupje A was een bescheiden zicht maar haar mooie ronde billen maakte daarin een hoop goed. Ze had gif groenen ogen en porno blonden haren. Het verhaal wat ik jullie wil ver..."
19-11-23
7.6
Amy - 11: Epiloog 3 En Einde, RomyDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Dochter, Likken, Met Familie, Moeder, Rape, Vastgebonden, Verkracht,
"Romy was zoals ze had belooft naar mijn vrouw gegaan. Ik kon gelukkig op 2 manieren mededogen van haar verwachten. Ze had me enkel gezegd dat ik een affaire had gehad en had de politie we buiten gelaten. Echter bleef het dreigement, doe het nog een..."
16-11-23
8.8
Do, De Vette Marokkanen HoerDoor: Binkydinky
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Broer, Cafe, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hoer, Jong En Oud, Marokkaans, Milf, Moeder, Oom, Prostitutie, Rape, Slet, Sletje, Sm, Verkracht, Vrienden,
"Ze had een sexy pakje aangetrokken. Kleine roze slip, kort rokje, leren jasje en een witte blouse. Tevreden keek ze in haar passpiegel en tuitte haar lippen een beetje. Dolores, voor vrienden Do, was geil en ze had al lange tijd geen man geh..."
24-10-23
8.2
Daar Moet Een Piemel In!Door: Lotte Schrijft
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Rape, Verkracht,
" Lotte komt een groep hooligans tegen en brengt het er niet ongeschonden vanaf. Het was zondagmiddag, Lotte zat alleen in de metro en ze zag er netjes uit. Ze had zich opgemaakt, haar haren zaten netjes onder een diadeem en ze droeg ee..."
23-10-23
8.0
Soraya - 2: Haar PerspectiefDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Auto, Bondage, Bos, Moeder, Pijpen, Rape, Sperma, Vastgebonden, Verkracht,
"De deur van de jeep ging open en verblinden mij bijna. Met mijn armen en benen bij elkaar gebonden lag ik in de grote kofferbak. Ik wist gewoon dat mijn jurkje zo opgetrokken was dat hij alles van mijn billen en ondergoed kon zien. Mijn haren kleefde..."
20-10-23
8.0
Soraya - 1: Zijn PerspectiefDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ontvoerd, Rape, Sperma, Verkracht,
"Ik opende de deur van mijn Jeep en zag daar het weerloze meisje liggen. Haar handen en voeten had ik voor haar aan elkaar gebonden. Het korte zomerjurkje wat ze aan had ga ze mooi zicht op haar zwarte kanten string. Ik zag onder haar mooi rode haren ..."
20-10-23
7.5
Home Invasion - 3Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bdsm, Dwang, Hoer, Jong En Oud, Kelder, Kinky, Ontvoerd, Prostitutie, Rape, Straf, Tiener, Verkracht, Vernederen, Zwanger,
"Zo gingen er weken voorbij waarbij we geen zonlicht zagen en slecht eten kregen en vooral hoe we op dagelijkse basis gebruikt werden als sex slavinnen door die kerels. Het was altijd dezelfde routine. Wij werden opgehaald uit onze cel in de kelder en..."
03-10-23
8.7
Karin En Hansje - 37: Hans Heeft Twijfels@Door: Jerre
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bischierig, Jong En Oud, Rape, Verkracht,
" Dit verhaal is deel 37 in een lange reeks, maar het kan op zichzelf gelezen worden. Door omstandigheden heeft deze reeks erg lang stil gelegen. Een korte situering kan helpen om de personages opnieuw te plaatsen. Uiteraard kan je ook voorgaand..."
17-09-23
9.2
De Huwelijksreis Van Eva En Henk - 2Door: Eric
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bizar, Bondage, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Huwelijksreis, Rape, Vastgebonden, Verkracht, Vernederen, Vreemdgaan,
"Henk is wat stil en ziet nog voor zich hoe zijn vrouw vannacht uit zichzelf bij de man in bed kroop en zich over zijn harde pik liet zakken haar billen zag hij op en neer gaan, tijd om erover te praten krijgen ze niet twee mannen komen binnen en geba..."
09-09-23
9.0
Estelle - 3Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Onderdanig, Rape, Verkracht,
"De gebeurtenissen van de afgelopen dagen zaten nog vers in haar hoofd. Ze wist niet of ze nu verkracht was of gewoon goed gebruik had gemaakt van een benarde situatie. Voor nu had ze besloten om het er maar bij te laten. Als ze in het weekend op stap..."
05-09-23
8.2
GeraldineDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bikini, Bondage, Deepthroat, Neuken, Pijpen, Rape, Strand, Vastgebonden, Verkracht,
" Disclaimer Dit verhaal bevat onderwerpen als bondage, dwang en verkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mijn volgende fantas..."
27-08-23
8.6
Anna Het Onderdanige Kik Sletje - 7Door: Marius W
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Kik, Onderdanig, Plas, Plassen, Rape, Slet, Sletje, Tiener, Verkracht,
"Mooi denk ik bij mezelf dan laat ik haar nog even in spanning en op dat moment krijg ik een appje binnen. Het blijkt een priv appje te zijn van Kiki 1 van de meiden uit de klas van Anna. Kiki Hoi Marius Kiki hier ik zit in de gro..."
26-08-23
8.9
Te Veel Schulden, Is Pijn Lijden...Door: Samsara
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Deepthroat, Dildo, Donkere Mannen, Neukmachine, Pijn, Rape, Verkracht, Vernederen,
"Zwart Zwart Zwart mompelt Jeroen in zichzelf als hij zijn laatste fishes op zwart zet bij de roulette tafel. Dit is zijn laatste geld. Als hij dit verliest, zit hij cht in de problemen. Eigelijk nu al. Hij heeft zoveel schulden gemaakt ..."
21-08-23
8.3
Italië - 15Door: Sandrawild
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blond, Cuckold, Cuckolding, Gangbang, Italie, Kaal, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Milf, Rape, Verkracht,
"Na een heftige woensdag nacht in de club was ik alweer vroeg wakker en ging op het dakterras bijkomen. Het hele dorpje lag nog te slapen op deze warme donderdag ochtend. Het was een uurtje of acht toen Roy met een grote grijns en een fles water het d..."
09-08-23
8.7
De Vriendinnengroep - 2Door: Hotgirl
Reacties: 26
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Rape, Verkracht,
"Ik reed op mijn fiets naar huis. We wonen in een 2 onder 1 kap woning in Tilburg. Amper beseffend wat er gebeurt was. Plots was ik thuis amper beseffend hoe ik de rit had afgelegd. Ik deelde alles met Sophie. En ze wist van..."
24-07-23
8.6
De Vriendinnengroep - 1Door: Hotgirl
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Broer, Rape, Verkracht, Zus,
" Mijn verhaal is echt gebeurt en loopt nog steeds. Mijn naam is Ingrid. 19 jaar en studeer op het hbo een opleiding economie. Woon nog thuis met mijn broer Bart van 21, Zus Kim van 24 al woont die op kamers, mijn vader Mark e..."
22-07-23
8.3
De BuurvrouwDoor: Groningenstel
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buurvrouw, Milf, Rape, Vastgebonden, Verkracht, Volle Vrouwen,
"Een paar maanden geleden ben ik verhuisd en ik woon nu in een simpele tussenwoning. Naast mij wonen o.a. Mark en Amy. Een doorsnee stel met 3 opgroeiende kinderen. Toen ik de sleutels van de nieuwe woning kreeg heb ik aangebeld en mij voorgesteld dat..."
15-07-23
8.7
AnnikaDoor: Amy-mae
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gevangenis, Groepsex, Rape, Stagiair, Tiener, Verkracht,
" Disclaimer erg belangrijk dit verhaal Dit verhaal bevat het onderwerp groepsverkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mij..."
24-06-23
8.3
Home Invasion - 2Door: Louise
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dwang, Hoer, Jong En Oud, Kelder, Kinky, Lesbienne, Ontvoerd, Prostitutie, Rape, Tiener, Trio, Verkracht, Vernederen,
"Dit verhaal gaat verder op Home Invasion 1. In het eerste deel las je hoe Emma, een 16 jaar oude meid, voor het eerst een langdurende periode alleen thuis mocht blijven terwijl haar ouders het land uit waren voor hun werk. Echter liep dit na de eer..."
22-06-23
8.3
Ruige Coby Ontmoet Vier Jonge JongensDoor: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Baarmoeder, Barvrouw, Brunette, Mantelpak, Milf, Rape, Spuiten, Verkracht,
"Lekkere Coby was een stevig gebouwde vrouw van vijfendertig die een drukke baan had als serveerster in een caf bar dancing. Ze was een doorgewinterde barvrouw met een streng gezicht die zich geen knollen voor citroenen liet verkopen en kordaat optra..."
05-06-23
8.7
Home Invasion - 1Door: Louise
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Alleen Thuis, Bad, Bondage, Inbreker, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Ontvoerd, Rape, Tiener, Vastgebonden, Verkracht,
" Dit verhaal is een extreme fantasie... Ik ben Emma en ik leef nog samen bij mijn ouders thuis. Ik ben nog niet zolang 16 jaar dus het is vrij normaal dat ik nog thuis woon. Echter toen dit verhaal zich plaatsvond, was ik alleen thuis...."
04-06-23
8.4
Fuck 'n Go - 4: De DuitserDoor: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen, Rape, Slet, Sletje, Verkracht,
"Nadat Kenneth het veld had moeten ruimen als mijn zelfbenoemde pooier, was het ook een stuk stiller geworden in mijn kelderberging en in mijn kut . Het app groepje dat Kenneth had gebruikt om mij door zijn vrienden als cumdump te laten gebruiken lee..."
03-06-23
8.8
Fuck 'n Go - 3: Vieze Gore Homo SletjeDoor: Maik 070
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Rape, Slet, Sletje, Verkracht,
"Na de avond waarop Kenneth mij voor het eerst ook door twee vrienden uit zijn app groepje als cumdump had laten gebruiken, had ik inderdaad nog veel meer appjes en sms jes van onbekende nummers gekregen. Steeds met teksten die weinig te raden overl..."
01-06-23
9.2
De PakketbezorgerDoor: YoungDirtyBastard
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bezorger, Cowgirl, Creampie, Dochter, Doggystyle, Pijpen, Rape, Vader, Verkracht,
" Wat een sukkels schreeuw ik uit. 3 0 achter Mijn dochter Jasmine op de bank naast me kijkt even fronsend op van haar telefoon. Weer geld verloren pa . Zaterdagavond voetbal kijken op de bank is een stuk spannender als je er wat geld op hebt s..."
10-05-23
7.9
Zijn BezitDoor: Liz
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Huwelijksreis, Pijn, Rape, Slaaf, Slavin, Verkracht,
"We lopen hand in hand naar een tafel in de hoek van het restaurant. Het kijkt uit op de open keuken, de verlichting schept meteen een zwoele sfeer, de muziek is Spaans en erotisch. De fles wijn die we elke avond bestellen sinds we op huwelijksreis zi..."
05-05-23
8.1
Marloes - 11: SlotDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" Dat weekend Het weekend was dan eindelijk daar. De meiden hadden afgesproken bij Marloes thuis. Bodine vond het niet erg om te reizen en bovendien waren Marloes haar ouders het weekend niet thuis. Gezien het onderwerp waarover ze het ..."
01-05-23
9.2
Marloes - 10: BodineDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" Maandag avond Toen ze haar straat binnen liep was Bodine blij te zien dat er nog niemand thuis was. Ze opende de voordeur, liep de trap op naar boven en gooide alles op haar bed neer. Ze open de eerst haar telefoon en bekeek de versch..."
30-04-23
8.7
Marloes - 9: BodineDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" Maandagmiddag Na het douchen droogte ze zich af. Opnieuw had de bestuurder zich niet bij haar gevoeg. Ze wist dat het nu ook niet meer ging gebeuren Ze stapte de badkamer uit benieuwd naar het tafereel wat ze in de woonkamer aan zou t..."
29-04-23
8.3
Marloes - 8: BodineDoor: Amy-mae
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" maandag ochtend Toen ze onder de douche vandaan kwamen mocht bodine koffie zetten voor ze . Ze vroegen het ook echt alsof ze wat in te brengen had. Handen gingen weer over en in haar lijf. Gelukkig waren ze dit keer niet al te wild me..."
28-04-23
8.4
Marloes - 7: BodineDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Dwang, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" Zondag avond Daar lag ze alleen in de slaapkamer. Naakt verscholen zich in een hoek. waar ze Marloes nu hadden heen gebracht wist ze niet. Ze hoopte maar dat ze haar lotgenoot snel zou terugzien. Zij was het enige wat haar tijd hier ..."
26-04-23
8.4
Marloes - 6: Zondag AvondDoor: Amy-mae
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
"Al snel haasten Bodine en ik ons naar de keuken en namen de mannen plaats aan tafel . Ook hier vloeide weer menig opmerking voorbij. Toen ik het vlees voor de mannen stond te bakken werd ik ineens bij mijn haren gepakt en over een leeg deel van het a..."
25-04-23
8.7
Marloes - 5: Zondag MiddagDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
"Na mijn kleine rustmomentje onder de douche hoorde ik de voordeur van het huisje open gaan. Ik hoorde een vrouwelijke stem schreeuwen en krijsen. Een jong meisje van Ik denk ongeveer mijn leeftijd werd naar binnen gedragen. De mannen gooide haar mete..."
25-04-23
8.1
Marloes - 4: Zondag OchtendDoor: Amy-mae
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
"Ik werd wakker toen n van de mannen het laken waaronder ik lag van mij afgooide. Meteen legde hij mijn benen in mijn nek en kon ik zien dat hij naakt was. ik wist wat mij te wachten stond. Aan mij de oneervolle taak om hem van zijn ochtend zaad af ..."
24-04-23
8.5
Marloes - 3: Zaterdag AvondDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
"Na de lunch kreeg ik even tijd om bij te komen Ik werd naar de slaapkamer gebracht en deze werd op slot gedaan. Hoe ging ik me in godsnaam uit deze situatie redden. En wat waren deze beesten allemaal met mij van plan. Ik besloot dat het een goed idee..."
23-04-23
8.5
Marloes - 2Door: Amy-mae
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" zaterdag middag Aangekomen in het huisje werd ik meteen door naar de slaapkamer gelopen. Hier namen de mannen de kans om mij te ontdoen van de rest van mijn kleding. Direct werd ik met mijn hoofd in de kussens geduwd en werden mijn bi..."
18-04-23
8.5
Marloes - 1Door: Amy-mae
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" zaterdag ochtend Vanaf jongs af aan was ik al fanatiek op de atletiekbaan. De Sprint onderdelen was mijn favoriete onderdeel. Ik ben al vanaf mijn 11e dagelijks aan het trainen. Nu 5 jaar verder zou ik mijn eerste grote junior atletie..."
17-04-23
7.6
VoetbalmeisjeDoor: Lynn
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Rape, Verkracht, Voetbal,
"Van jongs af aan ben ik al een voetbalmeisje. In meerdere opzichten. Allereerst ben ik een redelijk fanatieke Ajax Supporter. Woon net iets te ver weg voor een seizoenskaart. Maar ga een paar keer per jaar naar wedstrijden. Eerst vooral met mijn pa. ..."
11-04-23
8.5
UitschotDoor: Biggus Dickus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dronken, Rape, Verkracht,
" Inleiding Dit verhaal gaat over Mathijs, een man van 27 jaar die werkt in de metaalrecycling. Toen hij nog jong was wilde hij altijd al met grote machines werken, maar na 8 jaar is de lol er voor hem af. Hij woont alleen en heeft wein..."
11-04-23
6.8
Party In The UsaDoor: Melissa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Eerste Keer, Rape, Verkracht,
"Goedendag. am Melissa. Geboren als Jessica. Ik ben 19 jaar en oorspronkelijk afkomstig uit Amerika. Toen ik anderhalf jaar was ben ik met mijn moeder verhuisd naar Nederland. Heel verhaal. Maar mijn vader was een drugscrimineel back in de states. M..."
17-03-23
8.4
Dromen Van JessicaDoor: Abraham De La Moutarde
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Collega, Groot Geschapen, Grote Lul, Rape, Verkracht, Vreemdgaan,
"Jessica is een leuke vrouw van 42 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen. Tieners. Ze is een super vrouwelijke vrouw en ziet er zeer aantrekkelijk uit met haar donkere haar en een stevige C cup. Met haar prachtige oogopslag kijkt ze betoverend de wijd..."
17-03-23
8.8
Party In The UsaDoor: Melissa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Vakantie, Verkracht,
"Goedendag. am Melissa. Geboren als Jessica. Ik ben 19 jaar en oorspronkelijk afkomstig uit Amerika. Toen ik anderhalf jaar was ben ik met mijn moeder verhuisd naar Nederland. Heel verhaal. Maar mijn vader was een drugscrimineel back in de states. M..."
14-03-23
8.8
Lottes VerhaalDoor: Bert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rape, Verkracht,
" Inleiding Onlangs had ik een goed gesprek met Lotte, een goede vriendin uit mijn jeugd. Ze had ergens op t internet een seksverhaal gelezen dat bij haar een verdrongen herinnering naar boven had gebracht. Volgens haar leek het ver..."
12-03-23
8.8
Heftig Avontuur In Gevangenis - 2Door: Narcis
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bewaker, Gangbang, Gevangenis, Hermafrodiet, Kut, Kutje, Lul, Openbaar, Pijpen, Rape, Straf, Verkracht, Vingeren, Wraak,
" 1. Lol met celmaat Howard Jozef is inmiddels ook tewerk gesteld, gelukkig samen met mij. We moeten een stuk grond omspitten in de snikhitte. Nooit gehoord van ploegen hier in Indonesi kennelijk. Of t is gewoon om ons uit t..."
16-02-23
8.8
Vol Twisten - 33: OpgepaktDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Gevangenis, Hoer, Neuken, New York, Pijpen, Prostitutie, Rape, Verkracht, Vernederen, Vingeren,
" WAARSCHUWING Volgend verhaal is wat extremer, dit in de context van de verhalenreeks. Heb je echter geen behoefte aan dergelijke beschrijving, sla dit verhaal dan gewoon over. Rachelle Is een negentienjarige biraciale meid. Ze ..."
13-02-23
8.6
Wat Een Avond...: Verkracht?Door: De Oude Schrijver
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Condoom, Klaarkomen, Rape, Squirten, Verkracht,
"Zaterdagavond, nacht eigenlijk. Ik ben op weg naar huis na een avond drinken met m n vrienden, iets wat bijna elke weekeinde gebeurt. Het is een beetje een gewoonte geworden en ik moet eerlijk toegeven dat ik er niet echt veel aan vindt. Ik heb duide..."
18-01-23
8.6
RoxanneDoor: Amy-mae
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Dwang, Rape, Vastgebonden, Verkracht,
" Dit verhaal bevat onderwerpen als bondage, dwang en verkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je ok mee bent in een erotisch verhaal, raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mijn volgende fantasietje. ..."
05-01-23
7.7
SabineDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pashokje, Rape, Tiener, Verkracht,
" Disclaimer 1 Dit is een verhaal wat ik jaren gelden al eens heb geschreven en ingestuurd op mijn oude profiel. Helaas en ben ik de inlog van dit profiel kwijt. Nu ik een paar jaar ouder ben en toch wel graag al mijn verhalen bij elkaar w..."
01-01-23
7.8
Elf Wordt Een Echte TeefDoor: Bachhus69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dieren, Honden, Rape, Verkracht,
"Elf lag nog steeds na te rillen van het klaar komen en een van de mannen kwam voor haar gezicht staan. Tilde zijn pik op en beval de geile slet om zijn ballen te likken. De hangende plakkerige pik lag tegen haar gezicht toen ze haar..."
25-12-22
8.7
Onvoorzien Zwart - 2Door: Sonia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht, Waargebeurd,
"Toen we rond de middag wakker werden en in de spiegel keken hielden we het niet voor mogelijk. De randen rond de ogen logen er niet om. Gelukkig kwamen onze echtgenoten morgen niet naar huis. We verzorgden ons zo goed mogelijk, namen een rijkelijke d..."
15-12-22
8.1
Na Gym In De Douche GenomenDoor: Samsara
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Douche, Gymles, Pijpen, Rape, Verkracht, Vingeren,
"Zoals elke woensdag had ik s avonds gym. Het was een klein meiden groepje, maar wel leuk en gezellig. We hadden een gym leraar, Lex. Lex was een stevige jongen. We, de meiden, dachten dat hij midden 30 was, maar zelf dacht ik jongen, eigenlijk wiste..."
06-12-22
8.1
Levensles Voor Invalkracht Lindsey - 4Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky, Likken, Pik, Plas, Plassen, Rape, Tieten, Verkracht,
"Een andere onherkenbare jongen kwam nieuwgierig kijken, knielde en stak prompt een vinger in Jannies rauwe vlees en duwde die zover mogelijk naar binnen toe. Ze schrok en slaakte een kreun door haar vaatdoekje heen. Ze hoopte vurig dat ze niet van pl..."
05-12-22
7.7
Levensles Voor Invalkracht Lindsey - 1Door: Penpaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Clitje, Klitje, Maagd, Ongesteld, Rape, Schaamlippen, Tieten, Verkracht, Vingeren,
"Nog voordat Lindsey haar tweeling op de wereld zette, aardig wat jaartjes geleden inmiddels, was ze een tijdje invalkracht op een kinderdagverblijf. Ze kon moeilijk een vaste baan vinden omdat ze haar school niet had afgemaakt en potenti le werkgever..."
01-12-22
7.1
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.3Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bordeel, Dwang, Groepsex, Hoer, Nicht, Oom, Prostitutie, Rape, Sprookje, Verkracht, slavin,
" Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse Mariken van Nieuweghen. Het volgt de drie thema s uit dat verhaal Verleiding, Zonde en Vergeving. VERGEVING Marieke, een mooi en lief maar ook na ef meisje, valt in hand..."
28-11-22
9.3
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.2Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Bordeel, Groepsex, Hoer, Ontmaagd, Ontmaagding, Prostitutie, Rape, Sprookje, Verkracht,
" Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse Mariken van Nieuweghen. Het volgt de drie thema s uit dat verhaal Verleiding, Zonde en Vergeving. ZONDE De zeventienjarige Marieke ontwaakt in seksueel opzicht, laat een..."
23-11-22
9.4
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.1Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Sprookje, Verkracht,
" Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse verhaal Mariken van Nieumeghen . Het had als thema s Verleiding, Zonde en Vergeving, die ook de rode lijn van dit verhaal vormen. VERLEIDING Verdorie, veel te mooi ..."
20-11-22
9.3
Autopech Na Het StappenDoor: Michael
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lift, Pijpen, Rape, Verkracht,
"Mijn auto hapert al een tijdje, maar geld voor een reparatie heb ik niet. Of nou ja, ik besteed het liever ergens anders aan zoals een avondje stappen. Ook vanavond was ik weer uit met wat vriendinnen. Veel drinken doe ik niet, zeker niet als ik moe..."
18-11-22
8.0
Mandy De Trut Bedrijft Sex - 2Door: Jenny
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Masseuse, Minnares, Rape, Slet, Sletje, Verkracht, Vingeren,
"Magere Mandy was een vrolijke spontane meid van inmiddels al weer zesentwintig, die opgenomen was in een project voor beschermd wonen omdat ze een lichte beperking had. Een paar jaar geleden was ze uit huis geplaatst omdat ze daar niet meer te handha..."
23-10-22
8.1
Wraakgodinnen - 3: Timoria (slot)Door: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Rape, Straf, Tattoo, Tiener, Verkracht, Wraak, Zussen,
" Timoria Straf Spannend, de dag van de wraakactie is aangebroken. Ik heb er nog eens goed over nagedacht, of ik wel goed bezig ben, maar ik m et echt iets doen. Mijn zusje Marie en haar vriend Noah kunnen niet zomaar verkracht en de dood..."
23-10-22
9.5
Wraakgodinnen - 2: PreludiumDoor: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Douche, Extreme, Rape, Verkracht, Zus,
" Eindelijk heb ik de guts om de verkrachting en dood van mijn zus Marie en haar vriendje Noah te gaan wreken. Al bijna drie jaren zit ik daarvoor op Krav maga , om zelfvertrouwen en vechttechniek op te bouwen, maar toch was er eerst de bedreiging ..."
22-10-22
9.7
Aanranding In De Trein - 2Door: Michael
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Rape, Trein, Trio, Verkracht,
"Fuck, wat was ik geil geworden van die vreemde kerel die mij had lopen betasten Midden in de volle trein had ik hem afgetrokken terwijl hij me had klaar gevingerd. Een goede blik had ik niet gekregen, en toen het eindelijk wat rustiger werd bleek hi..."
21-10-22
9.2
Wraakgodinnen - 1: ErinyenDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Groepsex, Rape, Verkracht, Wraak,
" We komen net van training, als ik met mijn vriendinnen Vieve en Rom e in een nogal donkere straat een groepje van vijf jongens tegemoet loop. Ze dragen donkere hoodies waarvan ze de capuchons nog eens even extra diep over hun hoofd trekken, hun ge..."
19-10-22
9.8
Maagdenroof - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Verkracht, Zwanger,
" De laatste sneeuw is gesmolten, de wegen zijn ijsvrij en weer begaanbaar. In alle nederzettingen die aan Baldur s rijk grenzen, worden voorzieningen genomen om elke strijd en tegenstand te vermijden. De meisjes die tijdens het afgelopen jaar zijn ..."
22-09-22
8.6
Misbruikt In De GevangenisDoor: Justin 1985
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gevangenis, Pijpen, Rape, Slikken, Verkracht,
" u Dit verhaal neemt overdreven proporties aan. Het is puur fantasie. Ik vind het soms gewoon leuk om tijdens het schrijven wat extremere vlakken op te zoeken. Zo zijn mijn verhalen hopelijk niet de dertiende in een dozijn. u Inleiding ..."
11-09-22
8.1
Fenna - 1Door: Fenna
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Rape, Verkracht, Zus,
"Je kent het wel. Je bent jong. En de wereld heeft nog veel onbekends voor je in petto. Mijn naam is Fenna. 16 jaar als dit verhaal begint en zit op de HAVO. Ik kom uit een vrij doorsnee gezin. Met 2 ouders. En een oudere broer Niels. Hij is 18. ..."
10-09-22
8.4
Hermsen Leert Zijn Dochter Een Harde LesDoor: Saturn
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Dildo, Dochter, Met Familie, Neuken, Rape, Tiener, Vader, Verkracht,
" Meneer Hermsen is een misogyne docent Duits aan een middelbare school. Het is hem gelukt om de na eve Eva tot bijles te verlijden en zich iedere vrijdagmiddag aan haar op te geilen. Uiteindelijk doet de schooldirectie aangifte tegen hem en wordt h..."
28-07-22
8.2
Dryaden - 3: De PaardenbronDoor: Bookolos
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Rape, Verkracht,
"Toen ik thuis kwam was Artemis er al, ze lag op haar rug in een hangmat, met opgetrokken knie n wreef ze haar kut op. Was het niet gezellig met de vriendin vroeg ik alsof er niets gebeurd was. Maar zij schrok natuurlijk van mijn uiterlij..."
08-07-22
8.2
Charles Blossom - 3: Cum SlutDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Rape, Vampier, Verkracht,
"Annabelle ligt te zonnen aan de Cala Xarraca, een rustig strandje aan de noordzijde van Ibiza. Charles en zij zijn inmiddels ruim twee jaar getrouwd. Annabelle geniet volop van haar leven. Ze is bezeten van seks en haar ster als pornoactrice is in ko..."
26-06-22
9.1
Dryaden - 2: Nimfen En SatyrsDoor: Bookolos
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Natuur, Plas, Plassen, Rape, Verkracht,
"Mijn allerliefste Artemis zou gaan buurten bij haar lesbische vriendin, dus ik had de rest van de dag voor mijzelf. Artemis en ik neuken al sinds onze middelbare schooltijd, maar we zijn nooit exclusief geweest. Eigenlijk deden we alles al eerder, d..."
25-06-22
7.3
PeggyDoor: Tender
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Schoondochter, Verkracht,
"Ik maak me eigenlijk een beetje zorgen om mijn zoon. Misschien zijn het zorgen voor niets, maar toch. Een moeder hoort zich zorgen te maken als er iets mis is met haar zoon. Misschien is er wel niets en is hij gewoon graag alleen. Leest hij..."
24-06-22
7.6
GerardDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rape, Sperma, Tieten, Verkracht,
"Gerard is een dominante man. Een man die een vrouw zijn wil oplegt. Een man die een vrouw neemt. Precies dat heeft hem in grote problemen gebracht. De scheidingslijn tussen een vrouw nemen en een verkrachting is dun. Hoe weet je zeker..."
01-06-22
8.2
Onverwachtse Wending Bij Mijn Eerste Klant - 2Door: Renée
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Escort, Rape, Verkracht,
" hier is het vervolg en meteen het einde van mijn eerste verhaal onverwachtse wending bij mijn eerste klant Ik moet eerlijk bekennen dat ik het toch wel moeilijker vond om het eerste te evenaren. Ik hoop dat dit deel toch ook wel in de smaak..."
19-05-22
8.9
Onverwachtse Wending Bij Mijn Eerste Klant - 1Door: Renée
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Escort, Rape, Verkracht,
"Laat ik beginnen mezelf voor te stellen. Ik ben Ren e, een geile BBW van midden veertig die enorm veel van sex kan genieten. Een tijdje geleden heb ik een advertentie geplaatst op een site die als sexmarktplaats werkt. Ik was het zat dat ik g..."
13-05-22
7.9
Erotimer - 5.2: Pioniers En Indianen (slot)Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Verkracht,
" De Erotimer van mijn vriendje Tim heeft me naar het Amerikaanse Wilde Westen van rond achttien honderd vijftig gezapt. Ik ben terecht gekomen in Oklahoma, bij een groepje pioniers van zes jonge broers, arme immigranten uit Ierland. Ze ga..."
16-04-22
9.3
Erotimer - 5.1: Het Wilde WestenDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Tiener, Verkracht,
" Hallo, ik ben Zazie. Op verzoek van een lezer heb ik mijn allereerste serie weer opgepakt. Ik kom van origine uit Frankrijk en dankzij mijn Algerijnse moeder heb ik een lichtbruine huid, lang zwart haar en donkere ogen. Ik ben een meter achte..."
09-04-22
9.6
Carnaval 2022 - 2Door: Tom Hendriks
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval, Dochter, Moeder, Rape, Verkracht,
"Het was inmiddels de volgende ochtend. Ik was vroeg wakker. Had slecht geslapen door mijn stapgebeurtenissen verleden avond. Ik had nog steeds een brandend gevoel tussen mijn benen en mijn kut en clit waren nog zo gevoelig als de pest. Ik schoot mijn..."
04-04-22
8.3
Verkrachting Of Genot?Door: Zaadkontje1986
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Rape, Verkracht,
"Hallo mijn naam is Johanna en ik ben een singel vrouw van 25 jaar jong. Ik wil graag mijn traumatische ervaring met jullie delen waar ik uit eindelijk mijn voordeel uit gehaald heb. Ik ben met mijn 1,65 niet de langste, maar wel slank met m..."
03-04-22
8.2
Carnaval 2022 - 1Door: Tom Hendriks
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval, Dochter, Moeder, Rape, Verkracht,
"Eindelijk. Na een lange tijd van belemmeringen is de Corona periode zover gekomen dat we weer op een normale manier Carnaval kunnen vieren. Geen beperkingen mee, heerlijk. Vroeger kon ik echt los gaan met de Carnaval, kroeg in kroeg uit. Soms alleen,..."
27-03-22
8.3
VerkrachtingDoor: Jawisubbi
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Rape, Verkracht,
"Hoi ik ben Jan en ben al jaren getrouwd met Renee, we doen veel samen alleen geen seks. We wandelen veel en graag, aan de kust of in het bos is allebei leuk. Het was een mooie lentedag en we waren gaan wandelen in een groot bos in de reg..."
25-03-22
7.5
Mannen Neuken Mijn Vrouw - 2Door: Visueel
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Neuken, Rape, Sperma, Verkracht,
" In het 1e deel van het verhaal heb ik verteld hoe ik erachter ben gekomen dat ik cuckold gevoelens heb. En ook dat mijn vrouw Chantal er helaas niet zo n behoefte aan heeft zich door een ander te laten neuken. Maar uiteindelijk op een personeelsf..."
17-03-22
8.4
Hoe Eva Seksualiteit Werd GevormdDoor: Red
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Rape, Verkracht,
"Hallo mijn naam is Eva weduwe en moeder Met mijn eerste vriendje heb ik een aparte sexervaring meegemaakt, die mijn seksualiteit nog steeds bepaald. Deze sexgebeurtenis is voor mij in een woord een fantastische ervaring geweest, want ik was ..."
23-02-22
8.8
Mannen Neuken Mijn Vrouw - 1Door: Visueel
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Neuken, Rape, Sperma, Verkracht,
"Het is woensdagavond en ik zit thuis op de bank een beetje tv te kijken. Er is niet veel op dat me interesseert dus ik zap maar een beetje rond. In gedachte ben ik ergens anders. Boven hoor ik een deur open gaan. Er worden wat woorden gewis..."
19-02-22
9.0
GruizigDoor: Melle
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Trio, Verkracht,
" Zo jij bent vroeg, zegt Von duidelijk net uit bed. Ik moet nog douchen. Ze loopt op haar sloffen in haar pyjamaatje in een peignoir. Haar haar zit ook net uit bed. Ze wil de gang al weer in lopen. Ik pak haar arm. H , krijg ik geen zoe..."
12-02-22
8.6
Evelyn Hard Geneukt Op Het VliegveldDoor: Saturn
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Gangbang, Neuken, Rape, Verkracht,
" Mag ik wat vragen Evelyn kijkt op van haar laptop en ziet een man van eind dertig in een keurig pak en zeer verzorgd uiterlijk voor haar staan. Duidelijk iemand die voor zijn werk op reis is. U spreekt toch Nederlands vraagt h..."
23-01-22
9.0
Grenzeloos - 3: HarteloosDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Hockey, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Tiener, Verkracht, Wraak, Zus,
" Dat jaar dat we alle drie zeventien werden verloren Anna, Evy en ik steeds meer onze grenzen uit het oog. Omdat haar broers Anna het afgelopen jaar keer op keer hebben verkracht willen we wraak en nu we sinds vanavond Bart en Thom in onze macht he..."
12-12-21
9.0
Grenzeloos - 2: RoekeloosDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Hockey, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Tiener, Verkracht, Wraak, Zus,
" Dat jaar dat we alle drie zeventien werden sloegen Anna, Evy en ik steeds verder los van onze ankers. Nadat ze Anna verkrachtten dreef de wraak die we op haar broers wilden nemen ons nog verder in elkaars armen, en werden we sisters in crime . We..."
06-12-21
9.3
Ninya, Naar Een VerjaardagsfeestjeDoor: Angela
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Neuken, Rape, Verjaardag, Verkracht,
" Veel plezier op de verjaardag van Sophie, Ninya. Dank je wel papa, zei de zestien jarige, ze ging naar Sophie, die werd zeventien, pyjama party. Het was twintig minuten fietsen en om bijna acht uur s avonds was ze er. Ze zette haar fi..."
04-12-21
7.5
Tatjana, Onverwacht Gebruikt!Door: Angela
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
" Goedenmiddag Tatjana, je melde je aan voor onze baan, lijkt het jou wat Uhuh, het is mij nog niet duidelijk, wat me salaris dan wordt Ja, dat ligt er een beetje aan, tot hoever je wil gaan, daarom stond er ook geen vast bedrag op,..."
24-11-21
7.7
Verkracht Door MeneerDoor: Diana.Sletje
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Ik word vandaag verwacht op het bureau van Meneer Declerck, om 18.00h stipt. Dit betekent over het algemeen niet veel goeds. De vorige keer toen de Business Assistant van de benedenverdieping bij Meneer Declerck moest komen hebben we haar niet meer t..."
13-11-21
8.1
Het Buurmeisje In De TuinDoor: Ruckes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Buurmeisje, Rape, Tuin, Verkracht, Vreemdgaan,
"Het was een mooie zomerdag, en ik lag op het ligbed in de tuin, te genieten van de zon. Ik was die dag alleen thuis, mijn vrouw was naar het werk en de kinderen waren logeren bij opa en oma. Ik zal me even voorstellen, ik ben Lucas, 33 jaar..."
06-11-21
7.6
Je Blijft Je VerbazenDoor: Herby
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Rape, Rollenspel, Verkracht,
"Gewoon een doordeweekse dag op de camping. Lekker weer en alle tijd van de wereld. Gisteren ontdekt dat de bramen rijp zijn om te plukken, dus heb ik besloten vandaag maar wat te gaan wandelen. Bramen zijn heerlijk maar de ellende is die eeuw..."
03-10-21
8.6
Ontvoerd Op VakantieDoor: Lacsap
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dwang, Ontvoerd, Rape, Vakantie, Verkracht,
"Eindelijk na een lange vlucht zijn ze op hun vakantiebestemming aangekomen. Lisa had in het begin van het jaar een all in reis geboekt naar dit eiland. Ze is blij dat hun kinderen, Paul en Astrid, nog graag met hun meegaan. Zeker Paul begint..."
29-09-21
8.2
Rapeplay Met Lisa - 4Door: Geneeskunde Hugo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Rape, Verkracht, Vuistneuken, Webcam,
" Het is alweer een tijdje geleden dat ik een verhaal heb ge pload, maar hierbij het nieuwste vervolg. Mail of laat gerust een comment achter met verzoeken en tips worden zeker op prijs gesteld Dit verhaal is meer een inleiding op het volgende verh..."
26-09-21
8.7
Dagje Naar Het StrandDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Strand, Verkracht,
"Ik lag in mijn bikini en een doorschijnende omslagdoek op een badlaken, die ik op de strandstoel had gelegd, aan het strand. In de verste verte was niemand te zien. Ik pakte mijn cocktail, die als vanzelf daar stond, en nam een verfrissend slokje. Ee..."
23-08-21
8.7
Vakantie In AfrikaDoor: Lacsap
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrika, Dwang, Lesbienne, Rape, Vakantie, Verkracht,
"Met een serieuze krachtinspanning ging ik op mijn reiskoffer staan om hem te kunnen sluiten. Dankzij mijn gewicht kreeg ik de ritssluiting eindelijk dicht. Ik had waarschijnlijk weer veel te veel mee, maar beter te veel als te weinig, redeneerde ik. ..."
22-08-21
8.5
De Verkrachting Van Amy - 10: SlotDoor: Badjas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Rape, Stiefzus, Verkracht,
"Vooraf Dit verhaal is gebaseerd op een fantasie van Amy, zijn verkrachtingsfantasieen niet jouw interesse lees dan niet verder. Over haar schouder ziet Amy dat Noa op haar knie n is gegaan voor Sven en dat ze zonder omhalen zijn pik tussen ..."
14-08-21
8.7