Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bakkersjongen - 10

11: Verloren Verlangens
-
Het was laat. Zeker voor iemand die er zo vroeg uit was vandaag. Waar ik hoopte misschien al wat te ondernemen, werd ik echter alleen gelaten. Voor hun was het nog niet laat. Ik zou ook niet weten hoe we vanaf dit moment over zouden gaan op stevige seks of wat dan ook, want daar dacht ik wel aan, op wat voor manier dan ook... Zeker met drie van deze onzekere types was dat niet iets wat voor de hand lag. Er viel een hoop te verwerken en terwijl ik in de donkere kamer lag, hoorde ik de twee nog opblijven. Ik kon ze niet verstaan, maar de tv stond aan, ik hoorde ze praten en lachen, en ik was ergens wel opgelucht. Ze hadden het goed. Hier bij mij. Dat vond ik wel belangrijk om vast te stellen. Ik viel echter niet in slaap. Er ging zoveel door me heen. Ik ken deze twee meiden nu al ruim een jaar en nooit heb ik geweten wat mij de laatste paar weken is verteld. Ze hadden allebei een zielig verhaal. En dat stond nog los van wat we hier besproken hadden.
-
Ik hoorde iemand naderen en de deur werd geopend. Ze liet het donker en stootte haar teen. Ik hoor haar kort even vloeken. En zich daarna ook verontschuldigen, aan wie dan ook. Dat was Tessa. Niet te missen. Ik deed snel een lampje aan. Toen verontschuldigde ze zich weer.
,,Je hebt me niet wakker gemaakt.’’ zei ik nog. Het was al goed. Ze zei me dat Manon liever op de bank wilde slapen vannacht. Ik bood nog aan haar plek in te nemen, maar Tessa zelf vroeg me bij haar te blijven. Daar zei ik geen nee tegen. Eindelijk kwam ik op de eerste plek, dacht ik nog even snel. En na wat lakens overgehaald te hebben, kroop ze bij mij onder de dekens. Ik had met het lichtje aan gewacht en elke beweging van haar gevolgd, en ze keek me gemoedelijk aan. Ik had zonde schaamte toegekeken hoe ze zich snel had uitgekleed tot haar ondergoed en ze haar hemdje en broekje voor het slapen aandeed. Wat een mooie meid. Haar blonde haren deed ze in een staartje en met een rommelige indruk liet ze zich naast me vallen. Ze was moe. Ze kuste me snel welterusten en wilde het lampje uit doen. Dat stopte ik echter.
-
,,Ik vond het fijn vanavond. Uiteindelijk.’’ zei ik haar nog zachtjes.
,,Ik ook.’’ fluisterde ze terug.
,,Want ik hou heel veel van je.’’ wilde ik nog kwijt. ,,Echt zo veel.’’
,,Ik ook van jou.’’ fluisterde ze net zo zacht terug. Ze glimlachte en haar ogen leken kort te stralen. Alsof ze het voor het eerst hoorde.
,,Niet vergeten, hoor.’’ Ze schudde met haar hoofd. ,,En ik vind je ook heel sexy. Niet dat je denkt dat ik het niet wil. Ik wilde je het gewoon nooit opdringen.’’ moest ik ook nog kwijt.
,,Weet ik.’’ zei ze lief. We keken elkaar even innig aan en ik kroop haar kant op. Voorzichtig duwde ik haar op haar rug en leunde ik over haar heen om haar een kus te geven. Een lange, innige en zachte kus die kon blijven duren. Ik keek naar haar ogen, haar na-smakkende lippen, en haar hals.
-
,,Ik vind je zo ontzettend sexy.’’ hijgde ik haar toe. Sinds lange tijd werd ik weer overmand door een verlangen naar haar lichaam. Ik streek met mijn hand over haar wang en drukte mijn duim over haar lippen om haar daarna naar in haar hals te strelen. Ze keek me gewillig aan. Haar ademhaling versnelde ook iets. Had ik maar vaker verteld wat ik voor haar voelde, haar duidelijk gemaakt hoe erg ik haar nog wilde. Want het was duidelijk hoezeer zij dit op prijs stelde. Ik trok de dekens iets terug tot net over haar middel. Ik bekeek haar lichaam. Het hemdje was wellicht nooit zo sexy had een ander het gedragen. Maar de losse stof viel op haar slanke lichaam en hunkerend adoreerde ik het met m’n ogen. Maar waarom alleen met m’n ogen? Zou ze het nog weten? Hoe graag ik haar wel niet aanraakte. Ik vond het heerlijk om haar te laten zuchten en kreunen. Om haar te voelen trillen van genot op m’n vingers, of m’n tong. Ik werd er dorstig van. Slikkend keek ik haar aan. Haar donkere ogen troffen me diep. Zij wilde net zo graag. Toch bleef ik beleefd.
-
,,Mag ik?’’ vroeg ik haar fluisterend. Ze gniffelde verliefd. Ze knikte. Ik liet het lichtje aan. Ik wilde haar lichaam zien. Ik schoof een arm onder haar hoofd en kwam op m’n zij naast haar te liggen. Meteen keerde ze me haar gezicht toe en begonnen we lief en voorzichtig met elkaar te zoenen. Haar lippen zo zacht en warm. Haar geur zo zoet. Ze kwam met haar zij wat dichterbij na het voelen van mijn harde. Ik was nog naakt. En alhoewel ze haar handen thuishield, was dit ook fijn. Ik wreef m’n harde dan ook gewillig, maar met gevoel, tegen haar zij aan. Iets wat haar toch ook leek op te winden.
-
Het kussen veranderde in zoenen met dat mijn vingertoppen onder haar shirtje gleden. Haar warme platte buik was zacht en uitnodigend. Ik streel haar buik van zij tot zij. Ze begon al zachtjes te hijgen. Mijn tong likte haar bovenlip en ze pakte me wat steviger beet en zette zelf een ware tongzoen in. Innig en gepassioneerd hielden we elkaar vast en ervoer ik het geluk weer van een nacht met Tessa. Mijn hand bracht haar shirtje verder omhoog. Natuurlijk dacht ik aan Manon en het feit dat zei dit dus moeilijk zou vinden. Ik kon het me nauwelijks voorstellen. Want toen mijn hand onder haar bh trok en ik even stevig maar met gevoel haar borst kneedde, hijgde Tessa overduidelijk van genot in mijn mond en zoende ze me nog net iets feller. Hoe erg moet je je voor je eigen lichaam schamen dat je dat niet kan ervaren? Arme Manon.
-
Ik stopte de kus en keek haar vurig aan. Ook ik hijgde al lekker mee. M’n stijve prikte tegen haar zij aan en dat vond ze toch wel vermakelijk. Ze keek naar m’n hand onder haar shirtje en draaide zich naar m’n andere hand toe bij haar schouder en kuste die heel zacht en sensueel. Ik keek met haar mee, maar ook naar haar blote buik. Ik hield van haar lichaam, zo mooi en sexy. Slank, maar niet te slank. Ze was fit, maar niet te fit. Echt sexy. Ik bewoog m’n hand verder naar boven en nam haar shirtje en bh mee naar haar hals. Grote borsten had ze niet. Elk een hand vol, dat wel. Mijn hand op haar schouder nam de een, en m’n andere hand de ander. De rondingen voelden hemels aan. Net als toen. M’n vingers speelden met haar hard geworden tepeltjes en natuurlijk moest ik mijn mond er ook naartoe brengen. Haar lichaam trok dan al krom en bewoog tegen het mijne aan. Ik wist nog precies wat ze lekker vond. Ik hijgde aanmoedigend toen ik plots haar hand voelde. Ze pakte me voorzichtig beet. Daar waar het telde. Hoe gedurfd.
-
Ik bewerkte haar borst met liefde en passie en ging er helemaal in op. Heel voorzichtig tastte haar hand m’n geslacht af en gleden haar vingers langs de schacht naar beneden. Dit deed geen zeer. Ze had haar hand nog nooit zo sensueel op mij gelegd. We keken elkaar snel weer aan. Enige vertwijfeling viel me wel op. Ze was duidelijk bang het weer verkeerd te doen.
,,Zo is het lekker.’’ fluisterde ik haar zachtjes toe. En zo bleef ze doorgaan. Lichte strelingen met haar vingers zonder me echt stevig vast te pakken. Met name langs de schacht zorgde dit voor veel plezier. En dat ze dit nu al wilde doen, kon ik alleen maar waarderen. Al was ik het die gevraagd had of ik ‘’mocht’’.
-
Ik wist niet wat ik moest doen. Haar blijven zoenen of kijken naar wat er allemaal gebeurde? Ik keek denk ik liever toe. Naar hoe ze naar mij keek, maar ook naar hoe ze zwoel haar ogen sloot en haar lippen liet smakken en op elkaar drukte. Haar lichaam golfde op het matras. Van top tot teen. En ik bekeek haar. Van top tot… heup. De rest lag nog onder de dekens. Mijn handen verlieten regelmatig haar borsten voor haar hals, schouders of buik. Strelend over haar warme lichaam, voelend hoe het op elke aanraking reageerde. Ik likte een tepel, zoog er even op. Dat vond ze zo lekker. Zeker in combinatie met wat gekriebel in haar broekje. Dat moest nog komen. Zuigend trok ik aan haar tepel en die ontschoot me dan niet veel later. Een kreuntje volgde en innige blikken troffen elkaar. Zo innig ook onze tongen. Haar hand streelde mijn geslacht met voorzichtige anticipatie. Ook daar keek ik graag naar, al vond ik dat wat moeilijk. Het moest om haar gaan. Maar ze had wat ruimte gemaakt en had de lul nu toch echt vastgepakt. Vanaf halverwege de schacht trok ze langzaam op en neer en liet ze mij zachtjes kreunen. En toen ze de voorhuid iets te ver naar achteren trok, zei ik het haar gewoon heel zachtjes. Alsof ik dat nooit had kunnen doen. Een kleine correctie leidde vervolgens tot verder genot. Hoe simpel kon het zijn, al was de onzekerheid in Tessa’s ogen nog zo groot. Die verdween echter snel, blij dat ze was dat ik nu eerlijk durfde te zijn.
-
Ik sloot de ruimte weer tussen haar en mij. Haar hand kon geen kant op en ze bleef me vasthouden en kneep er soms even zachtjes in. Elke keer zuchtte ik dan weer zwaar van genot. Ik wilde haar lichaam tegen dat van mij voelen, zeker nu mijn hand onder de dekens verdween. Zelf trok ze die dekens iets weg en keek ze met me mee hoe mijn hand zich op en neer bewoog in haar broekje. Ze kreunde toen al iets harder. Ik had niet geaarzeld en gleed zo haar broekje en slipje in. Ik trof een oase aan van geil en mijn vingers gleden dorstig tussen haar schaamlipjes. We zoenden elkaar en keken elkaar om de zoveel tijd intiem en verlangend aan. Haar mond sloot ze niet meer. De lichte overbeet van Tessa vond ik al enorm sexy, maar vooral als ze hijgde van genot. Mijn vrije hand masseerde nog altijd haar borst en al snel bracht ik mijn mond naar de nog vrije tepel. Nu was het een kwestie van tijd. Tessa vergreep zich aan me en haar lichaam trok zich samen. Met mijn vingertoppen gleed ik enkel nog maar tussen haar schaamlipjes en over haar klitje daar vlak boven. Ik zoog en likte op haar tepel en hield haar stevig vast. Zij was van mij en ik wist hoe ik haar kon laten komen. Ik moest het bewijzen. Fanatiek, maar met gevoel vingerde ik door en voelde ik haar hele lichaam schokken van genot. Ze kreunde. Niet te hard. Dat deed ze nooit. Maar wel hoorbaar. En niet alleen voor mij, hoopte ik.
-
Want het was natuurlijk niet zo dat ik Manon opeens vergeten was. Ik wist dondersgoed dat zij aan de andere kant van de muur op de bank lag en ongetwijfeld mee lag te luisteren. En ze wist dat we geen seks hadden maar dit vinger en/of mondwerk moest zijn. En dan hoorde ze haar beste vriendin kreunen van genot en ging ik er toch vanuit dat zij dat ook moest willen. Niet dat ik zo goed was, maar gewoon het feit dat het zo fijn en makkelijk is. Ik doe niets liever dan op een willekeurig moment mijn hand te laten verdwijnen in Tessa’s broek op haar even te vingeren. Al was het maar eventjes. Al die verlangens van al die verloren tijd kwamen nu weer in me naar boven. En zo ook bij Tessa. En hopelijk ook bij Manon.
-
Tessa greep zich vast aan m’n arm en draaide haar heerlijke billen mijn kant op en trok me bijna over haar heen. Ze lachte en glunderde. Het geluk spatte uit haar ogen. Ik kon echt niet veel, maar dit kon ik wel. Zolang ik maar iets met m’n handen mocht doen, redde ik me wel. En het was fijn dat hier weer bevestigd te zien krijgen. Mijn hand nog in haar slipje, fijn geknepen door haar slanke dijen. Ze kuste me op de mond en opgelucht zuchtte ze van zaligheid.
,,Jeetje, dat is lang geleden…’’ hijgde ze dan fluisterend na. Ze liet me weer los en ik rolde op m’n rug. Ook ik hijgde als een malle. Ik ging er altijd helemaal in op. Waar zij haar hemdje weer goed trok, bleef ik naakt. Ik zag haar nog even naar me kijken. En dan sloeg de onzekerheid toch weer heel snel toe. Want ze wist dat ik ook wilde komen. Natuurlijk wilde ik dat.
-
,,Wat wil je dat ik doe?’’ vroeg ze me.
,,Niets.’’ zei ik droog. Ik vond het ook verschrikkelijk als ze het vroeg, of erger nog, als ik het moest vragen. Als ze gewoon wat zou ondernemen, wat dan ook, dan was het al goed. Maar ook dat hoefde nu niet.
,,Maar ik wil wel wat doen.’’ zei ze dan lief, maar niet bepaald daadkrachtig.
,,Ga je gang.’’ wilde ik haar plagen, omdat ze nog niets deed. Maar daar was het niet het moment voor, en zij niet het meisje. En dus deed ze niets. Ik trok haar vlug tegen me aan en de dekens over ons heen. Ik kuste haar nog fel op de mond en deed het licht uit.
,,Zolang je maar van me houdt.’’ fluisterde ik haar toe en hoopte dat ze daar genoegen mee zou nemen. Dat deed ze. Sinds lange tijd voelde het weer als echt samenslapen. En die laatste onzekerheid mocht de rest niet deren. Ze was me de volgende dag nog dankbaar.
-
Ik werd vroeg wakker. Het was hartstikke donker en ik kroelde mezelf maar tegen Tessa aan. Vrije dagen besteedde ik liever niet aan uitslapen. Ik wist ook niet meer hoe dat moest. Ik rook aan haar, kuste haar rug en hals en voelde haar warmte. Ik werd heerlijk wakker en even leek alles weer bij het oude te zijn. Nietsvermoedend liet ik haar achter. Ik wandelde door de kamer naar de keuken, dronk wat, keek even achter naar buiten en zag dat het weer wat sneeuwde. Heel lichtjes. Perfect. De sneeuw is vernieuwend. Dat moest wel een teken zijn dat ik en Tessa weer op de goeie weg waren. En toen wandelde ik terug, en zag ik daar dat hoopje mens op de bank liggen. Oh ja, zij was er ook nog. Ik was haar toch even vergeten. Ze sliep nog. Ik wilde even blijven kijken, deed dat ook heel eventjes, maar toen vatte de kou toch mijn naakte lichaam en bedacht ik me ook dat zelfs Manon het vreemd zou vinden als ze nu wakker zou worden en mij daar met een erectie zou zien staan. In het weinige licht zag ik niet veel, maar wetende dat ze ons gehoord moet hebben en terugdenkende aan de intieme momenten die ik met haar gehad heb, wond ze me nu toch enorm op. Ik snelde me terug en werd door een wakkere Tessa begroet. Ik kroop tegen haar aan en verlekkerd reageerde ze door zacht te lachen bij het voelen van m’n harde.
-
,,Was ze wakker?’’ vroeg ze me zacht.
,,Nee, hoor.’’ antwoordde ik droog.
,,Oh, omdat ik je voel.’’ reageerde ze daar dan weer op. Zou ze gedacht hebben dat Manon mij op een fysieke manier hard had gemaakt?
,,Ik heb Manon niet nodig om hard te worden, hoor.’’ speelde ik haar meteen toe. Gniffelend liet ze zich door me omver duwen en kwam ik op haar te liggen. Ik drukte mezelf tussen haar benen tegen haar aan en geenszins vond ze dit onplezierig.
,,Als het zover is, gaan we het echt weer doen, hoor. En dan goed ook.’’ zei ze zacht en lief bedoeld. Het klonk met name verleidelijk. Maar ze was gewoon bang dat ik wat tekort kwam. Wat wel klopte, maar dat was al een ruime tijd zo. ,,Je hoeft het niet te vragen als je met haar wil.’’ zei ze me nog zachter. Ik lag op haar, keek haar aan, en vroeg me toch af wat ze precies bedoelde. ,,Als jullie wat willen doen samen. Dan mag dat gewoon.’’ Met dat ze het zegt, keek ze weg, en ik vroeg me dan ook af waarom ze dit zei. Want ze leek het niet te menen. Totaal niet.
-
,,Ben je bang dat ik dat wil? Haar boven jou?’’ Iets wat angstig keek ze me aan en knikte ze. ,,Ja, dat klopt ook wel…’’ zuchtte ik oneerbiedig. Ze keek me verschrikt aan. ,,Ja, als jij zo blijft liggen, dan gooien we Manon erboven op, en dan doe ik m’n ding wel, hoor.’’ fantaseerde ik al volop en hield Tessa dus voor de gek. Het duurde even voordat ze het doorhad. Op haar manier was ze nog preuts.
,,Nou, gemenerik.’’ lachte ze daarna snel en gaf me ook een por. ,,Je weet wel wat ik bedoel.’’ zuchtte ze nog.
,,Niet echt. Ik kan me niet voorstellen, dat jij dat wilt. Dat wij het stiekem doen, of al zouden we je het vertellen. Vorige keer vond je dat ook niet leuk.’’ redeneerde ik en dacht een heus punt te hebben. Niet dat ik het niet wilde, maar ik was beducht op de consequenties.
-
,,Misschien toch wel…’’ zei ze toen vertwijfeld. Ze durfde me niet echt aan te kijken. ,,Ik vond het vroeger ook niet heel erg.’’ legde ze uit. ,,Beetje kijken is ook leuk. Leerzaam zelfs.’’ probeerde ze rustig over te komen. ,,En dingen die ik niet kan of wil, doet zij misschien wel.’’ ging ze verder. Ze voelde me nog een tikje harder worden en daar lachte ze om. ,,Jij zou het toch ook niet erg vinden om te kijken?’’ vroeg ze me tot slot, met een verwarrende, nieuwsgierige blik in haar ogen.
,,Nou… Weet ik niet. Het is niet dat ik er nooit over nagedacht heb, maar het gaf me wel altijd een dubbel gevoel. En ik ben blij dat jij dat niet wilt, of wel?’’ reageerde ik. Natuurlijk had ik m’n fantasie wel eens laten afdwalen en zou ik Tessa best kunnen delen met een andere jongen. Maar nee, dat wilde ik toch niet voor haar gaan regelen. Nu bracht ze me toch een beetje van slag. Zou ze dat dan echt willen? En met wie dan wel? Een brok vormde zich in mijn keel.
-
,,En als ik dat nou wel wil…’’ lispelde ze namelijk op een spannende manier. Weet je, ik wilde haar ook niet iets ontnemen wat ze mij wel gunde. Maar ik wist niet zo goed hoe te reageren. Dit kwam toch een beetje uit het niets… Fijn dat het goed gaat tussen ons, maar zo goed al? Ik wist het niet.
,,Ik heb er wel eens aan gedacht. Maar ik zou niet weten met wie. En als je het al moeilijk vind met mij… uhm, ja, in je te hebben, laat staan een ander.’’ bracht ik voorzichtig, wat al enige verwarring op haar gezicht veroorzaakte. ,,En ik dacht dan wel dat je ons beiden zou doen dan, snap je… Ik hoef niet alleen toe te kijken dan, snap je?’’ Zo, toen was ik op slag onzeker. Maar ze keek me gek aan.
,,Waar heb je het over?’’ vroeg ze me dan ook.
,,Jou delen met een andere jongen? Dat bedoelde je, toch?’’ kwijnde ik weg in ongemak.
,,Ieuw! Nee!’’ zei ze dan plots hard. Daarna ging ze weer fluisterend verder. ,,Ik had het over Manon, toch.’’ klonk ze fel. Had ze toch niet gezegd.
,,Ja, maar je vroeg toch of ik jou met een ander wilde zien?’’
,,Ja! Met Manon…’’ Ze was zichtbaar gefrustreerd door mijn domheid.
,,Oh.’’ zei ik dan ook alleen. Ik besefte me dat ik misschien te veel opgebiecht had, waar helemaal niet naar gevraagd was… Maar gelukkig wilde ze dat dus niet. Maar dat leek Tessa niets te doen. Zij schaamde zich op haar beurt dat zij mij vertelde het met Manon te willen doen.
-
,,Vergeet het maar.’’ zei ze dan ook snel.
,,Nee, natuurlijk niet.’’ wilde ik haar tegemoetkomen. ,,Natuurlijk wil ik dat zien. Graag zelfs. Zolang je mij maar niet vergeet. Maar wist ik veel dat je dat wilde.’’ probeerde ik wanhopig.
,,Ik dacht dat je dat wel begreep.’’ zei ze me zelfs nog onzeker en doelende op wat de laatste tijd naar boven was gekomen.
,,Ja, goed, misschien wel. Maar dat zou echt heel gaaf zijn.’’ maakte ik er van. ,,Ik bedoel, dat durf ik amper te fantaseren. Laat staan jij.’’ Ik glimlachte erbij en probeerde haar ook een beetje op te vrolijken. ,,Hebben jullie hier laatst ook dingen gedaan?’’ vroeg ik haar wel. Ze schudde snel haar hoofd. Ze had wel weer enige interesse opgewekt.
,,Nee, natuurlijk niet.’’ wist ze niet snel genoeg te zeggen. ,,Maar vroeger wel.’’ En ze bleef interesse opwekken.
,,Maar zijn jullie dan gewoon vriendinnen of meer dan?’’ wilde ik ook wel weten.
,,Beste vriendinnen.’’ gniffelde ze. ,,Het is gewoon nooit zo raar geweest.’’ legde ze zelf al uit. ,,Toen ging het heel erg vanzelf en voelde het gewoon natuurlijk. Ook met haar buurjongen. En toen we het niet meer deden, was het ook goed. Maar nu met jou hebben we allebei weer zoiets van het misschien wel weer te willen.’’ Voorzichtig maar duidelijk, was ze deze keer.
-
,,Maar wat dan precies?’’ Mijn nieuwsgierigheid kende geen grenzen meer... Van het zoenen dat wist ik nu. Dat was op zich wel schokkend, maar onder het mum van het oefenen, kon ik dat makkelijk accepteren. Was natuurlijk ook gewoon een lekker beeld om over te fantaseren. Ze noemde het nu ook nog een keertje. ,,Hebben jullie elkaar gevingerd?’’ vroeg ik daarna wat doortastender. Ze schaamde zich overduidelijk. Ik moest niet te enthousiast worden. Terwijl ze haar lippen naar binnen vouwde, knikte ze. Ik vond het nogal wat. ,,Ook nog verder?’’ Maar daar schudde ze haar hoofdje op. Op zich allemaal niet zo heel heftig… Of wel… Het voelde bijna als normaal. Voor mij als jongen in ieder geval. Als ik een lekkerwijf was als Tessa dan zou ik het ook met Manon willen doen. Dan verandert er niets met de gevoelens die ik nu voor haar heb. En andersom.
-
,,Vind je me stom nu?’’ vroeg ze nadat ik het een tijdje door me heen had laten gaan.
,,Nee, niet echt.’’ reageerde ik gewoon droogjes. ,,Maar wil je haar dan niet hier hebben, in plaats van mij?’’ vroeg ik haar wel. Ze schudde haar hoofd.
,,Niet in plaats van. Hoop wel een keer met z’n drieλn te slapen. Al is het maar slapen. Want ik zou echt niet weten hoe we… je weet wel, iets zouden moeten ondernemen verder gaande dan dat.’’ zei ze keurig. En ik wist ook niet hoe. Kon ik maar met m’n vingers knippen zodat ze beide aan m’n lul zouden hangen. Zo werkte het gewoon niet. ,,Manon had al wel ideeλn. Dus vandaar dat ik het net vroeg. Misschien waren jullie wel wat aan het doen.’’ biechtte ze uiteindelijk op.
,,Ik vind dit echt zo ontzettend moeilijk.’’ zei ik haar toen maar eerlijk. Gewoon eerlijk. ,,Ik wil heel veel, maar weet echt niet hoe of wat. En ik ben zo bang dat ik weer iets stoms doe waardoor het fout gaan. Het gaat zoveel door me heen. En ik heb het idee dat er door jullie ook ontzettend veel heen gaat. En voor je het weet, is het te laat. Dan kunnen we weer overnieuw beginnen en willen we dat dan nog wel?’’ Het luchtte op het zo te verwoorden, al kon het vast duidelijker. Ze slikte en knikte. Ze was het met me eens. We deelden die zorgen. Vandaar dat er ook nog zo weinig gebeurd was al die tijd. De angst regeerde en drukte onze verlangens weg. Misschien maar beter ook?
-
Ook nu we hier lagen wakker te worden, lag zij nog aan die andere kant. Hoe bizar eigenlijk. Zou ze ons nu ook hebben gehoord. Volgens Tessa kon Manon wel degene zijn die het meer in gang zou zetten. Manon was veel vrijer en liet zich veel minder leiden door emoties en gedachtes. Zeker als ze gedronken had. Al geloofde ik wel dat er meer in dat meisje zat dan ze liet zien. Ze was gevoelig. Heel erg zelfs. Dat verklaarde voor mij juist dat makkelijke, flirterige gedrag. Haar onzekerheid leidde voornamelijk, waar dat bij ons de angsten waren. Al maakten die angsten ons ook zo onzeker. Welke angst maakte Manon dan onzeker? Er zijn ook zoveel angsten. Seks telde dan ook niet. Wel een beetje, maar niet zo zeer. Voor mij was het vooral belangrijk om te zorgen dat ik deze twee personen in m’n leven wist te houden. En wellicht verdwenen de angsten en de onzekerheden wel en komt het allemaal goed. Dan leven we nog lang en gelukkig. Dat wat nu nog niet zo was, dat wist ik ook wel. We waren er in ieder geval mee bezig dat te realiseren.
-
Tessa ging douchen, en ik lag in spanning af te wachten. We waren alweer een uurtje verder en het begon nu echt licht te worden. Manon moest wakker worden, als ze het al niet was. Ik stelde me al volop voor dat ze Tessa zou vergezellen onder de douche, en dat ze daarna naar mij komen waar Manon Tessa eens goed zou leren hoe te pijpen. Dat zou pas lekker wakker worden zijn. Maar dat gebeurde allemaal niet. Ik had ook initiatief kunnen tonen. Deed ik niet. Daar was ik me van bewust, en ik wist ook dat ik dat misschien wel moest veranderen. Maar dat lukte nu niet meteen. Wel goed om te onthouden. Ik kan niet blijven verwachten dat die twee al het werk zouden doen. Ik kwam uit bed voordat Tessa onder de douche vandaan was gekomen en trof een zeer wakkere Manon aan. Ik had me snel deels aangekleed, maar Manon was al volledig gekleed. Ze was net bezig met het aantrekken van haar laarsjes.
-
,,Ga je weg?’’ vroeg ik haar meteen bezorgd. Want het was haar zorgelijke blik die mij trof, toen ik groetend de kamer in kwam gelopen, die mij dit zo deed doen vragen.
,,Ja, ik voel me niet zo lekker. Slaapt toch niet zo lekker, die bank.’’ zei ze zachtjes. ,,Zeg maar niets tegen Tessa.’’ Ze stond op, liep me voorbij zonder aan te kijken, en wilde zo haar jas aantrekken. Hier klopte iets niet.
,,Nee, wacht. Wat is er?’’ vroeg ik haar dan ook snel.
,,Niets, weet je…’’ antwoordde ze dan zo onduidelijk terwijl ze haar lange haren nog even snel goed deed, al wegkijkende. Ik pakte snel haar pols. Ik liet haar niet zomaar gaan.
,,Wat is er?’’ vroeg ik haar nu wat strenger. Ze keek me ontdaan aan en wilde haar pols lostrekken, wat niet lukte.
,,Je doet me zeer.’’ jammerde ze zacht. We stonden immers voor de badkamerdeur. Maar je kon Tessa nog zacht horen neuriλn onder het stromende water. Die wist overduidelijk van niets. Die was ook zo de badkamer ingelopen.
,,Vertel me wat er is.’’ drong ik aan, en liet haar los. Ze zuchtte enkel ongeduldig. ,,Na gisteren doe je nu opeens zo?’’ wilde ik dan ook verhaal halen.
-
Manon trok me mee naar de gang toen we de douche hoorden uitvallen. De voordeur op een kier.
,,Ik kan dit niet.’’ zei ze me snel, zacht en fel.
,,Wat niet?’’ vroeg ik haar meteen.
,,Dit. Ons. Wij.’’ somde ze langzaam op. Het gaf nog geen duidelijkheid. En daar kwam ze nu mee…
,,Waarom niet? Wat is er gebeurd in de laatste paar uur?’’ vroeg ik haar en werd nijdig. Ze schudde enkel haar hoofd. Als een klein meisje. ,,Geef alsjeblieft antwoord.’’ Ik werd er wanhopig van. Zo lig je nog met je vriendin te fantaseren over dit meisje en binnen een paar tellen doet dat er al niet meer toe. Ik zag dat ze begon te trillen. Misschien maakte ze zich ook wel kwaad, al had ik dit eerder gezien. We hadden immers vaker in dit soort situaties gezeten. En emotioneel was ze gewoon niet zo sterk.
,,Niets. Het is echt niets… Ik ben blij dat jullie weer bij elkaar zijn. Echt waar.’’ bracht ze vermoeilijkt uit. Het viel moeilijk te geloven. ,,Maar…’’ en ze zuchtte weer diep.
,,Maar?’’ vroeg ik snel door. Ze keek me toen plots even kort aan terwijl ze haar hoofd draaide en met een vinger pikte ze een traantje weg. Jezus, nu alweer, dacht ik eerst nog. Ik werd dat huilen wel een beetje zat.
-
,,Hoe zou jij het vinden om te moeten luisteren, hoe de persoon waar je van houdt door een ander wordt bemind?’’ vroeg ze mij toen streng. Die zag ik niet aankomen. ,,En dan lig je daar. Helemaal alleen. Nee, dan voel je je welkom.’’ snikte ze gehaast. Tot echt huilen kwam het verder niet. Maar ik kon er met m’n hoofd niet meer bij.
,,Wilde je dit dan niet? Dat ik en Tessa weer samen zouden zijn? Dat wilde je, toch?’’ vroeg ik haar gevoelloos en negeerde maar even het feit dat ze zojuist zei van Tessa te houden op een manier die verder gaat dan bij gewoon beste vriendinnen. ,,Ben je gay?’’ vroeg ik haar toen ook nog omdat ze niet antwoordde.
,,Nee!’’ zei ze plots hard. ,,Natuurlijk niet.’’ voegde ze er aan toe. ,,Snap je het dan echt niet?’’ vroeg ze mij boos. ,,Het gaat niet om Tessa. Maar om jou.’’ Ze liet me stil. Ik keek haar verbaast aan. Ik zag haar zwaarmoedig terugkijken.
,,Ging het om mij?’’ vroeg ik haar toen nog verdwaast. ,,Maar jij en Tessa dan? Tessa zei me dat jullie meer hadden gedaan. Dat jullie dat weer wilden.’’ Manon schudde met haar hoofd.
,,Ik wilde gewoon bij jou zijn. En wat ik en Tessa gedaan hebben was fijn, maar al zo lang geleden. Ik… Ik gebruikte het om bij jou te zijn.’’ biechtte ze op. Hier snapte ik niets meer van.
,,Lieg je al die tijd dan?’’ wilde ik vooral weten, en negeerde maar weer het belangrijkste feit wat ik zojuist te horen had gekregen. En dus zuchtte ze teleurgesteld en liet ze haar hoofd vallen.
,,Je houdt niet van me, he?’’ vroeg ze me stil. ,,Wat je laatst zei, toen ik hier was… dat was ook maar een leugen, of niet?’’ Dat was geen leugen. Maar ik kon het haar nu niet zeggen. Wat moest ik όberhaupt zeggen? ,,Ik dacht dat ik het kon. Jou delen met Tessa. Maar na vannacht weet ik weer hoe moeilijk dat is. Dat was het toen ook al! Je onthoud alleen de leuke tijden…’’ ging ze zelf door.
-
We werden abrupt onderbroken. Van beneden kwam iemand naar boven gelopen. Dat kon maar een iemand zijn. Wat een slechte timing. Zo te zien was ze een stukje wezen hardlopen op de vroege ochtend. Gedurfd. Maar zij zag ons ook. Een treurig wegkijkend meisje wat ze wel eerder had gezien en waar ik over verteld had. En ze zag mij voor haar staan. Met een arm gestrekt tegen de muur zodat ze geen kant op kon. Juul zal wel denken… Maar ze liep door.
-
,,Ik wil niet dat je gaat. Want wat ik voor je voel is echt en heb ik je verteld. Je maakte Tessa vrolijker en leuker en zo onze relatie ook een stuk beter. Dat zou al een reden moeten zijn om te blijven.’’ zei ik haar denkende aan mijn eigen situatie. Maar voor haar kon dat natuurlijk geen reden zijn om te blijven. Ze keek ook weer moeilijk weg. ,,Ik snap dat dit moeilijk is en misschien wel onhaalbaar. Maar Tessa houdt van je. Als een vriendin. En zij heeft er denk ik helemaal geen moeite mee. Ze vroeg me zelfs of je binnenkort bij ons mocht slapen. Natuurlijk wilden we je erbij betrekken. Maar zeg me hoe! Dit is toch niet normaal. Dit leer je toch niet op school of waar dan ook… hoe om te gaan met dit soort situaties.’’ wees ik haar er fel op. En ik hoorde al m’n woorden aan en geen enkel moment klonken ze goed. hartstikke onsympathiek. Ik had beter wat sympathie naar haar kunnen opwekken. Ik zag dan ook in haar ogen dat ze vond een fout gemaakt te hebben. En dat was misschien wel waar, hoe pijnlijk dat ook is. Want ik was die fout.
,,Ik moet gaan.’’ zei ze me toen. ,,Geef me wat tijd.’’ Ik liet m’n arm vallen en ze kon weg als ze dat wilde.
,,Ga je niets tegen Tessa zeggen, dan? Ga je zomaar weg?’’ Ze had al een paar stappen gedaan en keek me moeilijk aan. Het was ook niet makkelijk.
,,Het is niet Tessa die ik voor m’n gevoel achterlaat.’’ zei ze me, wat nog een keer moest wijzen op haar gevoelens jegens mij. Weer deed ik er niets mee.
,,Voor mijn gevoel wel.’’ zei ik haar alleen nog streng. Ze keek me nog even kort aan en liep toen toch snel door. En weg was ze.
-
Ik had niet eens de tijd om even aan m’n kop te krabben. Het drama leefde voort en ik kon het nauwelijks meer volgen. Iedereen wilde wat anders maar het had allemaal met elkaar te maken. Ik vond het met name erg dat Manon zo tegen Tessa had gelogen. Het paste Manon wel. Ik bleef altijd een levend negatief beeld van haar houden. Ik was altijd een beetje op m’n hoede als ik wist dat ze zou komen. Ook omdat ze mij rare dingen liet doen en denken. Gewoon door aanwezig te zijn. En dat wist ze. Ze is geen slechterik, maar weet ongetwijfeld hoe te manipuleren. Dat had ze al eerder bewezen en nu weer. Dit ging nog snel door m’n hoofd vlak voordat de voordeur openging en ik daar met zorgen Tessa zag staan in niets meer dan een witte handdoek om haar lijf.
,,Ik heb alles gehoord.’’ zei ze me toen. Ik raakte eerst opgelucht. Blij dat ik net geen dingen gezegd had die Manon had willen horen, maar de dingen gezegd heb die Tessa al wist. Niet dat dit alles goed maakte.
,,Het spijt me.’’ zei ik Tessa. ,,Dat ze je dit aangedaan heeft.’’ vervolgde ik. Want mij treft natuurlijk geen blaam… Ook nu kwam ik weer onsympathiek over. Maar ik kwam er mee weg.
,,Je moet haar halen.’’ zei ze me alleen, al had ze het misschien liever niet gezegd. Dat maakte wel indruk. Maar Tessa maakte zich altijd zorgen om Manon. Wat de reden ook mocht zijn.
-
Deze keer kon ik haar niet meer vinden. Geen rode jas in de verte. En toen ik boven kwam, stond Juul daar opeens. In de deur, te praten met Tessa die er toch behoorlijk doorheen zat. Bleek dat Juul boven heeft staan luisteren. Ze keek me lief aan en met bezorgde ogen. Het was lief van haar om even te komen vragen of het allemaal goed was, maar ik had liever gehad dat dit geheim bleef. Niet dat Tessa alles vertelde. Net als ik beschreef ze het als iets ingewikkelds. Juul velde op geen enkel moment een oordeel. Zo was ze niet. Alsof ik haar kende… Haar misschien wel, Manon niet.
-
Het drong pas later door wat Manon gezegd had. Vooral dat stukje over dat ze van me hield. Het gaf me een enorm schuldig gevoel. Maar pas in tweede instantie. Want elke keer dat ik het haar weer hoorde zeggen, vervulde het me eerst met warmte en verlangens. En dan volgde al snel de schuld. Ik begon zelfs te denken dat ik met de verkeerde was. Iets wat ik al wel eerder had gedacht, maar nu ik het wist van Manon, zoveel realistischer klonk. Tessa zweeg ook over deze gebeurtenis. De dag zelf verder, maar ook alle dagen hierna. Vond ik heel moeilijk. Alle romance was ook gelijk weer weg uit onze relatie. En dan begin je helemaal te twijfelen. Want wellicht dacht Tessa wel hetzelfde. Al was ze niet gay, zegt ze, dacht ze misschien ook wel met de verkeerde een relatie te hebben. Waar ik dacht dit nieuwe jaar alles weer op een rijtje te kunnen zetten, was mijn hoofd niet veel later in volledige chaos verkeerd. Dit leek het einde te zijn. Van mij en Tessa en van alle verlangens naar haar en Manon. Dit had zoveel impact. Veel meer dan misschien wel normaal was. Maar onze relatie was al een tijdje niet meer normaal. Alle toekomstplannen verdampten, en een zinnig gesprek leidde vaak al snel tot frustraties. Het ging weer uit. Maar nu echt. Gevoelens die ik had, waren weg. Ik wist het niet meer. En Tessa vond het wel erg, maar ook weer niet zo erg. We besloten een pauze in te lassen. Zij zou weer terug gaan naar haar ouders en we hielden wel contact. Dat was het plan. Het tweede deel van het plan was al vrij snel vrij lastig. Ik had haar niet zo veel te zeggen, en zij mij ook niet. En zo leidde die pauze tot een breuk.
-
Waar ging het nou precies mis? Iets waar ik vaak aan dacht als ik alleen thuis was. Elke dag dus wel een paar keer. Een week nadat ik m’n handen weer op Tessa mocht leggen en haar weer op een lichamelijke manier kon laten zien dat ik van haar hield, was ik alleen. Toen leek alles goed te gaan. En toch… Had ik het kunnen zien aankomen? Had ik het moeten zien aankomen? Zelfs nu het gebeurd is, zie ik het niet. Ik raakte eigenlijk met de dag meer verbijsterd met dat het echt uit was. Tijdens een relatie denk je wel eens terug aan je exen en wat je allemaal hebt meegemaakt. Maar dan denk je ook altijd dat dat deze keer anders is. Je plant je leven en daar ga je dan maar vanuit. Maar dat deed ik in m’n vorige relaties ook. En nu was Tessa een van hun. Een ex. Het maakte me misselijk. En ik wilde niet dat dit het einde zou zijn.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bakkersjongen - 12

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Charlotte - 18Door: Maxine
Gelezen: 4116x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-05
9.5
:: Mini - 64Door: Keith
Gelezen: 3914x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.5
:: Mini - 63Door: Keith
Gelezen: 5813x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
10-05
9.2
:: Mini - 62Door: Keith
Gelezen: 5079x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
08-05
9.8
:: Mini - 61Door: Keith
Gelezen: 5139x
Reacties: 11
Lengte: Kort
Tags:
05-05
9.8
:: Charlotte - 17Door: Maxine
Gelezen: 5421x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
02-05
9.4
:: Mini - 60Door: Keith
Gelezen: 4472x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
02-05
9.7
:: Mini - 59Door: Keith
Gelezen: 6096x
Reacties: 18
Lengte: Zeer Lang
Tags:
27-04
9.8
:: Rome VervolgDoor: MrM
Gelezen: 3572x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener Romantisch Reizen Verliefd
27-04
7.0
:: Mini - 58Door: Keith
Gelezen: 5990x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
25-04
9.3
:: Charlotte - 16Door: Maxine
Gelezen: 7072x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-04
9.4
:: Mini - 57Door: Keith
Gelezen: 6531x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-04
9.3
:: Liefde In De ArdennenDoor: Lingerie
Gelezen: 8393x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fietsen, Zwemmen, Calvin Klein, Vakantie, Pijpen, Seks
20-04
8.7
:: Mini - 56Door: Keith
Gelezen: 6027x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags:
19-04
9.7
:: Mini - 55Door: Keith
Gelezen: 5873x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.5
:: Mini - 54Door: Keith
Gelezen: 5465x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
12-04
9.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!