Opwindend.Net
Na anderhalf jaar een relatie te hebben gehad is Rico weer vrijgezel. Ik vind het wel jammer voor hem, want ik gun hem het geluk van de liefde, maar tegelijkertijd word ik stiekem opgewonden van het idee dat hij weer single is. Ik weet dat het als getrouwde vrouw eigenlijk niet hoort, maar als ik alleen ben fantaseer ik regelmatig over Rico en nu hij weer vrijgezel is merk ik dat het me nog geiler maakt om over hem te fantaseren.

Ik ben gelukkig getrouwd en zou mijn man Steve ook echt niet kwijt willen, maar na 12 jaar vraag ik me soms wel af hoe het met een andere man zou zijn.

Steve vertelt dat hij Rico vanochtend nog was tegen gekomen en dat die vanavond langs zou komen omdat Rico even geen zin had de hele avond alleen thuis te zitten.

Om zeven uur gaat de deurbel en daar is Rico. Niet veel later zitten we met z'n drien gezellig te praten over van alles en nog wat onder het genot van een biertje.

Na een tijdje gaat Rico naar de wc en vraagt Steve of het mij ook was opgevallen dat Rico zijn ogen niet van me af kon houden. Natuurlijk was me dat opgevallen, ik was daardoor ook al wat nat geworden, maar dat ging ik natuurlijk niet aan mijn man zeggen. Ik vertel dat het me wel was opgevallen, maar als hij het niet prettig vind ik ook naar boven kon gaan. Ik zou het wel jammer vinden, want het was erg gezellig, maar ik heb ook wel zin om mezelf lekker te gaan verwennen, fantaserend over Rico.

'Geen denken aan' zegt Steve meteen. Ik word er juist geil van om hem zo naar jou te zien kijken. Het enige wat jij dadelijk gaat doen is naar de wc gaan, je slipje uittrekken en ervoor zorgen dat Rico 'per ongeluk' je lekkere grotje te zien krijgt. Dit had ik niet verwacht van hem en kijk hem dan ook verbaasd aan, maar hij laat me weten dat hij geil word van het idee dat Rico mij zal neuken en hoopte dat ik dat wil laten gebeuren.

Fantaseren over Rico was een ding, maar daadwerkelijk seks met hem hebben was toch wel wat anders. Hoewel ik alleen maar geiler word van dit voorstel is er ook iets wat me doet twijfelen. Rico is immers een goede vriend en zoiets zou de hele vriendschap kunnen veranderen, ik weet niet of ik dat wel wil. Voor ik daar over na kan denken kwomt Rico al terug.

Ik twijfel even of ik naar de wc moet gaan om mijn slipje uit te trekken, maar als mijn blik die van Rico kruist zie ik de geile blik in zijn ogen. Ik zie mijn man ook geil kijken. Die geile blikken zijn me teveel en verdrijven de twijfel uit mijn hoofd.

Ik sta op om de lege flesjes bier naar de keuken te gaan brengen waarbij ik ervoor zorgde dat ik zo ver voorover buug dat Rico een mooi uitzicht krijgt op mijn decolete. In de keuken trek ik vlug mijn slipje uit en pak wat nieuwe flesjes bier om mee naar voren te nemen.

Ik hoor Steve aan Rico vragen of hem dat niet zwaar valt het weer vrijgezel zijn. Mijn man maakt nog een opmerking dat hij er zelf niet aan moest denken, hij zou de seks missen. Rico vertelt dat hij er wel van baalt dat hij nu minder aan zijn trekken kwomt, want porno en zijn rechterhand doen het wel, maar dat is toch anders dan een echte vrouw.

Op dat moment kwom ik terug de kamer in en zet de nieuwe biertjes neer alsof ik niet gehoord had wat er net is gezegd. Terwijl ik ga zitten zet ik mijn benen net iets te ver uit elkaar waardoor er vrij zicht ontstond onder mijn korte jurkje.

Even is het stil totdat Steve voorstelt om een potje truth or dare te spelen. Steve stelt voor dat Rico de vragen voor mij en hem bedenkt omdat wij elkaar al te goed kennen en dat wij om beurten vragen voor Rico bedenken als er truth gekozen wordt.

Ik mag als vrouw als eerste kiezen voor truth or dare. Laten we rustig beginnen met truth zeg ik. Rico vraagt of ik wel eens seks gehad heb met iemand anders dan Stee. 'Nee' antwoord ik. Dan is Rico aan de beurt hij gaat ook voor truth. Steve wil wel weten wat Rico's favoriete standje is. 'Tied doggy' is het antwoord. Doggy style vind ik lekker en doen Steve en ik ook vaak, maar vastbinden hebben we nog nooit gedaan. Het idee vastgebonden te worden maakt me enorm geil alleen vind Steve dat niets. Ook Steve gaat voor truth. Steve krijgt de vraag of hij mij al eens ooit heeft vastgebonden waarop het antwoors 'Nee' is.

Tijd voor de tweede ronde en dus kies ik deze keer voor Dare. Alsof Rico er al op gehoopt had dat ik dare zou kiezen zegt hij meteen 'doe een blinddoek om'. Spannend! Daar zit ik dan met een blinddoek om. Ik voel mijn tepels stijver worden dan ze al zijn en als het nog niet zichtbaar was dat mijn kutje nat is, dan is het dat nu wel. 'Dare' hoor ik Rico zeggen. Steve antwoord meteen voordat ik de kans krijg dat te doen. 'Volgens mij ben je er wel aan toe weer eens een echte vrouw te proeven dus lik dat natte kutje maar eens lekker uit.' Rico laat zich dat geen twee keer zeggen en ik hoor hem opstaan van de bank. Dan voel ik hoe hij mijn jurkje omhoog schuift en met zijn tong mijn kutje begint te likken.

Mijn ademhaling versnelt als ik Rico's tong over mijn klit voel gaan. Damn wat kan Rico dit goed. Doordat ik al erg geil ben en Rico goed bezig is zit ik al snel niet ver meer van een orgasme af, maar dan stopt Rico en gaat weer zitten. 'Daar was ik inderdaad wel aan toe om zo'n lekkere kut te proeven'. 'Truth or dare Steve?' 'Ik laat de dares wel aan jullie over, doe mij maar een truth.' hoor ik Steve zeggen. Rico vraagt aan Steve wat hij er nu van vind dat een hijzelf, andere man met zijn vrouw bezig is. 'Megageil om naar te kijken! Doe met haar wat je wil, zolang je maar een condoom gebruikt als je haar in haar kutje neukt en mij laat toekijken.'

'Nou Saar, je hoort het, ik mag doen met je wat ik wil. Ik wil dat je vanaf nu doet wat ik zeg en alleen nog maar praat als ik je daar toestemming voor geef. Begrepen?' Ik schrik even van Rico's reactie, maar voel ook een golf van opwinding door me heen gaan. 'Ja ik heb het begrepen' antwoord ik. Ik heb Rico op horen staan en naar mij toe horen lopen, maar heb door de bliddoek geen idee waar hij nu is of wat hij nu doet. 'Ik wil dat je me aanspreekt met meester, dus ja meester. Is dat duidelijk?' 'Ja meester' antwoord ik.

'Goed dan ga nu maar staan en trek je kleding uit.' Ik maak mijn jurkje los en laat het langzaam op de grond vallen. Ook mijn bh ttek ik langzaam uit en daar sta ik dan naakt en geblinddoekt in de kamer met twee mannen. Ik voel dat Rico achter me gaat staan. Hij pakt mijn borsten vast en begint er zachtjes in te kneden. Dan ineens knijpt hij hard in mijn tepels terwijl hij er ook nog een flinke draai aan geeft. 'Aaahh' hoor ik mezelf roepen. Dat deed pijn, maar het geeft ook een heerlijk gevoel dat ik nog niet kende. 'Ik had gezegd dat je stil moest zijn'. Antwoord Rico meteen terwijl hij me een flinke tik op mijn kont geeft.

Ik hoor Rico weglopen en iets tegen Steve fluisteren. Ik kan niet verstaan wat, maar ik hoor Steve opstaan. Dan hoor ik Rico weer lopen en iets wat klinkt alsof hij zijn broek uit doet. 'Op je knieen' ik ga snel op mijn knien zitten en doe mijn mond al wat open in de vewachting Rico's stijve lul te vinden. In plaats daarvan voel ik zijn lul tegen mijn wang en begint Rico te swaffelen. Ik probeer met mijn tong zijn lul te vinden, maar dat lukt niet. 'Dus Saar is stiekem een geil sletje die mijn lul wil proeven h?' 'ja meester' geef ik toe, ik wil niets liever dan die lul proeven en zijn zaad eruit zuigen.

'Vooruit dan mag je wel even proeven' Rico schuift zijn stijve lul in mijn mond en ik merk dat deze dikker is dan die van Steve. Ik begin Rico te pijpen en lik met mijn tong over de schacht naar het randje van zijn eikel. Ik merk aan zijn ademhaling dat hij het lekker vind en ga met mijn hand naar zijn ballen om die te masseren. Dan voel ik hoe Rico mijnhoofd vastpakt. Hij begint me hard in mijn mond te neuken waarbij ik zijn lul mijn keel in voel gaan waardoor ik bijna geen lucht krijg. Rico blijft doorgaan en even later spuit hij zijn zaad in mijn mond. Ik slik het zaad door en lik zijn lul schoon.

Ik ben nog even aan het bijkomen maar hoor van alles rommelen. Wat er precies gebeurd weet ik niet. Lang hoef ik niet te wachten want dan voel ik hoe Rico mijn arm pakt en een touw om mijn pols bind. Daarna word ook mijn andere pols vastgebonden. 'En nu naar boven jij' zegt Rico terwijl hij de touwen zo vasthoud dat mijn handen op mijn rug zitten en hij me kan sturen. Voorzichtig loop ik de trap op, boven aangekomen word ik naar de slaapkamer geleid. Ik denk aan de tied doggy en bij die gedachte voel ik mijn kutje nog natter worden.

Ik moet op mijn knien op het bed gaan zitten en dan worden mijn polsen aan mijn onderbenen vastgebonden. Rico pakt mijn tepels weer vast om er hard in te knijpen. Dan voel ik dat er iets op word gezet, waarschijnlijk een wasknijper want we hebben geen tepelklemmen in huis zo ver ik weet. Ik moet veel moeite doen om niet te schreeuwen van de pijn. Ook mijn andere tepel wordt voorzien van een wasknijper.

'Ik merk dat je al begint te leren en niet meer schreeuwt van de pijn, goed zo. Alleen vind ik dat wel jammer want nu kan ik je niet straffen'. Bij het laatste woord word er even hard aan de knijpers getrokken en dit keer kan ik een kreet niet onderdrukken. 'Foei Saar, nu moet ik je dus toch straf geven. Ik wil dat je meetelt tot 20, begrepen?' 'Ja meester' meteen voel ik een harde klap op mijn kont 'n', ik merk dat ik hier nog geiler van word. Daar volgt een tweede klap en een derde. Ik blijf meetellen, maar hoe verder we komen hoe moeilijker het word. Ik moet moeite doen om te blijven meetellen 'acttien' mijn ademhaling is zwaar, ik heb het gevoel dat ik niet veel meer kan hebben 'negentien' eindelijk nog maar n te gaan. De laatste klap komt echter niet op mijn kont, ineens voel ik een zacht klapje tussen mijn benen. Het is niet hard, maar precies op mijn klit en ik voel al mijn spieren spannen terwijl een heftig orgasme mij overmeesterd.

Het duurt even voor ik weer bij ben, zo'n heftig orgasme heb ik nog nooit meegemaakt. Veel tijd om bij te komen krijg ik niet. 'Je dacht toch niet dat we al klaar waren? Ik heb je nog niet goed geneukt'. Rico gaat achter me zitten en haalt de knijpers van mijn tepels af, ik schrik van de pijn en heb geen energie om de kreet tegen te houden. 'Foei' ik voel een hand met een klap op mijn kutje terecht komen. Ik voel Rico in mijn schaamlippen knijpen. 'Jammer dat ik mijn klemmen niet heb anders kon ik die lippen zo lekker uit elkaar vastzetten'. Zegt hij terwijl hij mij schaamlippen ver uit elkaar trekt. Ik voel mijn geilheid terug komen en als Rico met zijn vingers over mijn kutje streelt duurt het ook niet lang voordat ik weer srijfnat ben.

'Volgens mij wil dit geile sletje mijn lekkere lul ik haar natte kutje voelen. Of niet?' 'Ja meester ik wil heel grasg jouw lul in mijn kutje voelen meester.' In een beweging stoot Rico zijn lul in mijn drijfnatte kutje. Ik voel hoe lekker vol mijn kutje is. Mijn tepels worden flink onder handen genomen terwijl Rico me stevig begint te neuken. Het duurt niet lang of we zitten allebei vlak bij een orgasme. Rico heeft dit ook in de gaten en knijpt in mij klit waardoor ik weer heftig klaarkom. Door de samentrekkingen van mijn spieren voel ik dat hij ook klaarkomt en het condoom volspuit. Zonder condoom zou het nog lekkerder zijn waarschijnlijk, maar dit is al zo lekker dat ik me niet kan voorstellen dat het beter kan. Rico blijft mijn klit masseren en er lijkt geen einde te komen aan mijn orgasme.

Dan eindelijk stopt hij en laat me bijkomen. Voor mijn gevoel niet lang want ik voel alweer zijn lul in mijn kut schuiven. Ik merk dat ik niet meer helder kan denken en vraag me af hoe hij zo snel alweer klaar is voor een volgende ronde. 'Zo, nu is het mijn beurt om het af te maken' hoor ik Steve zeggen en hij begint me hard te neuken. 'Geil sletje van me.' Tijdens het neuken neemt Steve mijn klit onder handen waardoor ik weer naar een orgasme word gebracht. Ik weet niet of ik het wel aankan om nog een keer klaar te komen, maar heb geen energie om tegen te sputteren. Gelukkig duurt het niet heel lang voordat Steve me een orgasme weet te bezorgen en hij mijn kutje vol spuit. Dit keer voel ik het warme sperma in mijn kut, waf een heerlijk einde van een heerlijke avond.

Wat er daarna precies gebeurd is weet ik niet, maar kennelijk heeft Steve de touwen losgemaakt, de blinddoek afgedaan en me goed in bed gelegd. Ik ben de volgende ochtend pas laat wakker geworden.

Zoek naar meer verhalen van GeileSaar...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Op FeedbackDoor: LorreD
Gelezen: 1592x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
24-06
7.9
:: DakdekkerDoor: Scarlett
Gelezen: 6330x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Buitenseks
23-06
8.9
:: De Nieuwe BuurtDoor: New Neighbour M
Gelezen: 9686x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf
22-06
8.7
:: Wordfeud Voor Een... - 4Door: Max V
Gelezen: 2384x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Pijpen, Blinddoek, Tepelklemmen, Jacuzzi, Bubbelbad, Dildo, MMV
22-06
8.7
:: Avontuur In Zuid Amerika - 7Door: Sarelata
Gelezen: 2910x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Aruba, Neuken, Bi
22-06
8.8
:: Het Neukpaleis - 4Door: Sofie
Gelezen: 3941x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren
21-06
9.0
:: Stuk Gaan Op Een StudenteDoor: Kareltje
Gelezen: 10374x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.1
:: TippelzoneDoor: Vonkjes
Gelezen: 6819x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tippelen, Hoer, Auto, Betaald, Avontuurtje, Pijpen, Jonge Meid
21-06
8.8
:: Zussenliefde - 6Door: Mickey80
Gelezen: 6154x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Strand, Heet
21-06
9.0
:: Lief Dagboek - 2Door: Sofie
Gelezen: 4563x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Vingeren, Buurman,
21-06
9.3
:: De Buurman - 2Door: Johnnie
Gelezen: 13943x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.1
:: Sauna - 4Door: Jo
Gelezen: 5553x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.5
:: Geile Evelien - 45Door: Barteljoris
Gelezen: 3399x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Openbaar, Groepsseks
20-06
9.0
:: Avontuur Uit De Jonge JarenDoor: Gewoonlekker69
Gelezen: 6218x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante En Nicht
20-06
8.2
:: Mijn Vrouw Voor... - 3Door: Danny
Gelezen: 7337x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Grote Lul, Vreemdgaan
20-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 4Door: Roede
Gelezen: 4495x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sexverhaal
19-06
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!