Opwindend.Net
Paula is een 34-jarige vrouw. Tweemaal getrouwd en tweemaal gescheiden. Geen kinderen. Haar exen omschrijven haar als een vrouw waarmee maar moeilijk te leven valt. Paula ziet er goed uit. Ze heeft een goed figuur waar ze trots op is. Knap is ze dan misschien niet, maar aantrekkelijk is ze zeker. Ze heeft half lang krullend haar en een mond om te zoenen. Haar volle lippen zijn een uitdaging voor iedere man. Haar exen omschrijven haar ook als vulgair en onbeschaamd. Ze kan schelden als een viswijf als haar iets niet bevalt. Ze is recht voor haar raap. Te pas en (soms ook) te onpas zegt Paula wat ze ervan vindt of wat ze wilt. Maar Paula is sexverslaafd, Paula is een nymfomane. En al lijkt het dan voor een man ideaal om met een sexverslaafde vrouw te leven, dat is het niet. Elke dag eist Paula sex. Er is geen moment van rust. Om die reden zijn haar beide huwelijken stuk gelopen. Paula is daarvoor onderzocht. De oorzaak zijn haar over-aktieve geslachtsklieren. Daardoor is er de de drang, de begeerte naar sex, die nauwelijks te beteugelen is. De dokter schreef medicijnen voor, libidoremmers, die ze levenslang zou moeten innemen. Maar daar had Paula geen zin in. Ze is bang voor de bijverschijnselen. Stel dat haar zin in sex totaal zou verdwijnen? Ze moet er niet aan denken. Paula woont in een klein huis omringd door een tuin. Hoge bomen en veel struiken zorgen er voor dat van buitenaf men niet in de tuin kan kijken. Het huis is door haar tweede man beschikbaar gesteld bij de scheiding. Zij mag er gratis wonen. Haar inkomen is alimentatie. Niet veel maar ruim voldoende voor een vrouw alleen om er van rond te komen.

Het was op een dinsdagmiddag dat Paula besloot in de stad te gaan eten. Zo rond de klok van 4 nam ze een uitgebreide douche. Waar het nou precies door kwam, wist ze niet, maar plotseling gleed ze weg. Bijna viel ze, maar wist zich staande te houden door de waterkraan te pakken. Helaas brak daardoor de knop af. Fucking douche, schold ze. Meerdere krachttermen volgden. Ze overzag de schade. Het water spoot naar buiten. Er was geen andere manier dan de hoofdkraan aft e sluiten. Wat nu? Ze belde haar ex en vertelde wat er gebeurd was, maar ook en vooral dat ze het water had moeten afsluiten. “Ik heb dus geen water meer.!” Haar ex verzekerde haar dat hij iemand zou bellen om haar te helpen. Nog scheldend liep ze naar haar slaapkamer. Ze wist nu niet of ze nog wel weg kon. Ze moest afwachten. Na een kwartier ging de telefoon. Een zekere Arie van een loodgietersbedrijf belde haar. Hij zei haar dat hij met een half uurtje bij haar kon zijn. Ze kleedde zich aan en wachtte af. Het was al 5 uur geweest toen er aangebeld werd. Ze keek naar buiten en zag een jongeman staan. Jaar of 25, schatte ze. Ze opende de deur. Hij zei: “Dag mevrouw, ik ben Arie. U heeft een probleem in de badkamer?” Paula was aangenaam verrast door zijn verschijning. “Kom maar verder,” zei ze. Ze bracht Arie naar de badkamer. Hij bekeek de schade en zei: “Fluitje van een cent, mevrouw, ik pak even wat spullen uit de auto. ‘t Is zo gefikst.”
Toen Arie terugkwam met zijn spullen, ging hij direct aan de slag. Paula keek toe. Beter gezegd, Paula keek naar hem. Niks mis met die jongen. Ziet er goed uit. Ze vroeg: “Is dit je laatste klus vandaag?”
Arie antwoordde: “Ja mevrouw, hierna ben ik vrij.”
Hierop zei Paula: “Heb je soms zin in een biertje of iets anders als je klaar bent?
Arie keek op. Zijn ogen gleden snel over het lichaam van Paula. “Dat is lekker, mevrouw. Eigenlijk mag het niet, maar een biertje gaat er wel in.”
“Zeg maar Paula,” zei Paula, “ik laat je nu alleen en zet alvast je biertje koud.”

Een kwartiertje later kwam Arie naar beneden. Hij zette de hoofdkraan aan en ging terug naar de badkamer om te controleren. Even later liep hij de kamer. “Alles is weer in orde…eh…Paula.” Hij liep regelrecht naar de bank. Paula volgde hem met zijn bier. Hij wilde net een slok nemen toen hij zei: “Doe je niet mee, Paula? Alleen drinken is zo ongezellig.” Ze keek hem aan en dacht: opnieuw: niks mis mee. Eigenlijk gewoon een lekkere vent. “Goed dan, ik pak ook een biertje.” Ze schonk haar glas half vol en gaf het flesje aan hem. “Drink jij de rest maar, ik ben niet zo’n bier drinker.” Ze ging naast hem zitten.
Arie zei: “Je woont hier mooi, Paula! Woon je hier alleen of kan ik zo meteen iemand anders verwachten?”
“Wat bedoel je,” antwoordde Paula met een glimlach.
“Nou, ik wil geen problemen. Als er iemand komt en jij zit met mij bier te drinken, wie weet gaat-ie herrie maken. Niet goed voor jou, niet goed voor mij.”
“Nee Arie, er komt niemand.”
Arie zei: “Je bent mooi. Ik wou dat al mijn klanten zo aantrekkelijk waren.”
Paula lachte: “Dank je, dat is aardig.”
“Nee, serieus. Je bent een heel aantrekkelijke vrouw.”
“Arie toch. Ik ben toch veel te oud.”
“Te oud? Welnee.” Zijn ogen gleden weer over haar lichaam.
Paula voelde zich gestreeld. Haar begeerte was al lang ontbrand. Ze had wel zin in die jongen. Ze zette haar glas weg en ging iets dichter bij hem zitten. Met haar vinger streek ze over zijn overhemd. Omdat hij niet reageerde, knoopte ze langzaam zijn overhemd open. Ze zei: “Dus je hebt wel zin in mij.” Ze trok de panden opzij en haar hand gleed over zijn gespierde borst.
Arie: “jij weet anders wel hoe je een man moet opwinden!”
Je moest eens weten, dacht ze, maar ze zei: “Ik heb niet zo vaak een lekkere vent bij me op de bank. Waarom doe je je shirt niet uit?”
Even later zat Arie met ontbloot boven lijf naast haar. Paula bekeek nogmaals zijn gespierde borst. Haar had gleed over zijn tepels en daalde af naar zijn buik. Toen hoorde ze hem zeggen: “Die bloes van jou kan ook wel uit.” Ze glimlachte en maakte de knoopjes een voor een open. Arie keek toe. Toen ze haar bloes uittrok, zag hij haar bh. “Wow,” reageerde hij, “wat een grote tieten heb jij.”
Paula glimlachte slechts. Haar kutje was nat. Ze wilde meer. Ze keek naar hem terwijl ze zijn broekriem losmaakte. Daarna de knoop van zijn jeans. Ritssluiting naar beneden.
“Ik wil wel eens zien of jij ook een grote heb”
Arie trok zelf zijn jeans uit. Paula zag zijn lul afgetekend in zijn slip. Ze keek hem aan en stond op. Op haar knieën ging ze voor hem zitten. Arie leunde naar achteren. Paula wreef met haar volle hand over zijn lul. Toen pakte ze zijn slip vast en zei: “Nou wil ik die lul van jou wel eens zien.” Ze trok zijn slip naar beneden. Ze pakte zijn lul, keek hem aan en zei: “Ik hou van mannen met grote lullen.” Ze bukte zich en likte langzaam zijn stam. Toen nam ze hem voorzichtig in haar mond. Arie boog zich voorover en maakte haar bh los. Hij duwde haar rechtop en zei: “En ik hou van vrouwen met grote tieten.”
Weer glimlachte Paula. Daarop begon ze hem te pijpen. Een heerlijk gevoel trok door Arie heen. Die vrouw wist wat ze deed. Ze likte en zoog en haar tong streelde zijn eikel. Toen liet Paula hem los en richtte zich op. Ze pakte zijn zak en kneep zachtjes in zijn ballen. “Lik m’n ballen,” zei Arie. Paula likte z’n zak en zoog zijn ballen in haar mond. Tegelijkertijd pompte ze zijn lul. Het brandde in haar kruis. Haar kutje was drijfnat. Ze wilde die lul in haar voelen, maar beheerste zich.
Ineens duwde Arie haar op de bank. Met een snelle beweging trok hij haar slipje uit. Paula opende al gewillig haar benen. Arie likte haar en Paula kreeg bijna direct een orgasme. Toen Arie dat bemerkte stak hij zijn stijve in haar en begon haar wild te neuken. Paula genoot van elke stoot. Het leek wel alsof met elke stoot zijn lul dieper in haar kwam. Orgasmes volgden elkaar op. En die paal van hem ging maar door. Toen ineens trok hij zich terug en kwam klaar op haar buik. Paula voelde zijn zaad op haar buik maar ze had hem veel liever in haar voelen klaarkomen. Ze hijgden van de inspanning. Even bleven ze zo zitten, maar toen stond Arie op. Hij pakte zijn kleren en begon zich aan te kleden.

Paula, nog steeds geil, vroeg: “Moet je weg?”
“Ja, ik moet weg.”
Ze keek hoe hij zijn lul in z’n slip verborg en zei: “Waarom blijf je niet? Ik ben nog lang niet met je klaar.” En dat meende ze. Ze had nog lang niet genoeg. Met haar vinger streek ze door zijn zaad op haar buik. Ze keek hem verleidelijk aan en herhaalde: Blijf toch of wacht er iemand op je?”
Arie keek naar haar. Hij zag hoe verleidelijk ze daar zat. Zijn lul roerde zich al weer en bracht een glimlach op Paula’s gezicht. Want zij zag het ook.
Nu glimlachte hij ook: “Mmm, je bent een lekker wijf en ik wil graag blijven. Je poesje verdient nog veel meer aandacht. Maar ik moet weg. Ik moet de bedrijfswagen naar mijn baas brengen.” Hij wachtte even en voegde era an toe: “Maar wat als ik straks terugkom? Even de lekkage controleren. Misschien lekt er nog iets.” Met die laatste woorden boog hij zich voorover en legde zijn hand op Paula’s kutje.”
De wellust schoot als een stroomstoot door haar heen. Ze hield haar gezicht in de plooi en antwoordde: “Ik wacht op je. Maak het niet te laat.” Ze bracht hem naar de deur. Voor hij de deur opende, drukte hij zijn mond op de hare. Zijn tong vulde haar mond. Ik ben zo terug. Ik bel je straks hoe laat ik kom.” En weg was hij. Ze proefde nog zijn mond toen ze de wagen weg hoorde rijden. De smaak van bier en ergens ook tabak. Uit eten gaan zit er niet meer in. Ze liep naar de badkamer en nam een uitgebreide douche. Ze koos een verleidelijk setje lingerie met daarover een ragdunne negligé. Nu moest ze wachten. Ze at wat fruit in de keuken, nam wat te drinken en stak een sigaret op. Met koffie en een sigaret ging ze op de bank zitten en deed de TV aan om de tijd te doden. Ze twijfelde geen moment: Arie komt terug.

Na een poosje ging de telefoon. Arie! Zonder introduktie zei hij: “Ik ben met een half uurtje bij je. Ik heb je nodig. Jij mij ook?”
Paula antwoordde: “Meer dan je denkt. Ik wacht op je.”
Het volgende half uurtje verliep zeldzaam traag. Paula werd steeds ongeduldiger, maar dan eindelijk, kwam hij. Hij droeg een spijkerbroek met een overhemd dat half open stond. Hij rook fris. Wow, dacht ze. Ze gaf hem een zoen en trok hem de kamer in. “Wil je wat drinken?”
“Heb je nog bier?
Ze knikte. Arie zei: “Ik pak het wel. Jij ook?”
Toen Arie met twee glazen bier terugkwam, zag hij Paula bij de tafel staan. Ze stond er verleidelijk bij. Een glimlach om haar mond. In haar hand een sigaret. Arie bleef een metertje voor haar staan en bekeek haar van top tot teen. Hij glimlachte. “Wow,” zei hij, “zo sexy.” Hij voelde zijn lul hard worden. Paula nam een trek van haar sigaret en blies de rook in zijn richting. Ze likte haar lippen. Arie zette de glazen op tafel en ging voor haar staan. Weer nam Paula en trekje van haar sigaret. As viel op de grond. Arie nam haar gezicht in zijn handen en drukte zijn mond op de hare. Gewillig opende Paula haar mond. Hun tongen ontmoeten elkaar. Meerdere hete kussen volgden. Er hing sex in de lucht en beiden voelden het. Beiden waren opgewonden en verlangend, maar namen nu alle tijd. Arie deed een stapje naar achteren. Weer bekeek hij Paula, Zijn ogen gingen langzaam over haar lichaam. De sigaret was bijna op. Hij pakte hem en drukte hem uit in de asbak. Toen nam hij haar in zijn armen. Ze kusten. Ze sloeg haar armen om hem heen. Hun kussen werden heter. Arie streelde haar rug en billen. Hij kuste haar mond, haar hals en likte haar oorlel. De strelingen hielden niet op. Hij merkte dat de ademhaling van Paula versnelde en af en toe klonk er een kreetje. Hij bracht zijn handen tussen hen in en maakte haar negligé los. Het gleed van haar schouders. Zij opende zijn overhemd en trok het uit. Paula kuste zijn borst en likte zijn tepels. Zijn lul stond keihard in zijn jeans. Toen kuste ze hem opnieuw, een kus vol verlangen. Arie hield haar even vanzich af. Weer bekeek hij Paula en gromde: “Wat een heerlijke vrouw ben je toch.” Zijn handen gingen achter en opende haar bh. Die gleed van haar armen. Arie zag haar tieten, groot en met gezwollen tepels. Toen trok hij haar weer tegen zich aan. Zij in haar slipje, hij nog in zijn spijkerbroek. Haar tieten drukten tegen zijn borst, een nieuwe reeks kussen volgde. Het zweet brak hem uit. Hij voelde het kriebelen in zijn nek. Toen hij haar tepels in mond nam, hoorde hij haar kreunen. “Ga op de tafel zitten.” Snel verzette hij de glazen met bier. Paula ging op de tafel zitten. Arie plaatste twee stoelen onder haar voeten. Hij kuste haar weer en proefde haar mond. Toen duwde hij haar zachtjes achterover. Ze leunde op haar ellebogen en keek naar Arie. Zijn handen grepen haar borsten en knepen zachtjes. Toen daalden zijn handen naar buik. Hij streelde haar buik en likte haar navel. Lager. Toen wreef hij over haar slipje. Haar slipje was nat, heerlijk nat! Met een snelle beweging trok hij haar slipje naar beneden. Weg ermee! Hij boog zich over haar kutje en rook haar geur. Hij zag haar gezwollen schaamlippen en het vocht er tussen in. Hij likte haar eenmaal en zei: “Je bent zo lekker, zo geil.” Toen deed hij een stapje naar achteren. Hij opende zijn spijkerbroek en trok die uit.
Paula, steunend op haar ellebogen, zag hem staan in zijn slip. Ze zag hoe hij zijn slip uitdeed en zijn lul te voorschijn kwam. Toen zei ze: “Jij maakt me geil. Kom hier!” Ze ging rechtop zitten en toen Arie dichterbij kwam pakte ze zijn stijve. Ze wilde hem pijpen, maar dat kon zo niet. Met volle hand pakte ze zijn lul en begon te pompen. Toen hief ze haar gezicht op. Met haar andere arm om zijn hals trok ze zijn gezicht naar haar toe. Ze kuste hem hard en met open mond. Ze likte zijn lippen en hij de hare. Hij kneedde haar tieten, zij pompte zijn lul terwijl ze elkaar heet kusten. Arie drukte haar opnieuw achterover. Paula lag op haar rug op de tafel. Een siddering trok door haar heen toen hij haar schaamlippen likte. Toen hij haar klitje in zijn mond zoog, schreeuwde ze het uit. Een orgasme trok door haar haar. Ze kneep haar benen samen. Trillend lag ze onder zijn mond. “Niet stoppen,” hoorde Arie haar zeggen. Arie likte en zoog haar meest intieme plekjes. De golven van wellust hielden niet op. Zoals de zee steeds weer over het strand spoelt, zo spoelden steeds opnieuw verrukkelijke orgasmes door haar heen. Ze wilde dat dit nooit zou stoppen, maar Arie duwde haar benen opzij en richtte zich op. Hij wilde haar op de tafel neuken, maar de tafel was te hoog. “Kom hier,” gromde hij. Hij trok haar overeind en nam haar mee naar de bank. Hij ging zitten en Paula klom direct op zijn schoot. Zijn lul gleed soepel in haar natte spleet. Ze kusten weer. Paula ging rechtop zitten. Ze voelde zijn lul diep in haar. “Neuk me jongen.” Met iedere stoot van Arie wipte ze op en neer op zijn schoot. Haar tieten dansten voor Arie’s ogen. Hij keek omhoog en hun ogen ontmoetten elkaar. Zij boog zich naar hem toe en kreunde in zijn oor: “Laten we samen klaarkomen.” Ze richtte zich weer op. Arie keek naar haar. Hij zag haar open mond, de rode vlekken in haar hals en soms draaide haar ogen weg. Zij keek naar hem. Zijn open mond, het parelende zweet op zijn gezicht. Beiden kreunden. Harder, dieper, feller. Toen hield Arie het niet langer. Hij spoot zijn zaad in haar. Vrijwel gelijktijdig kwam Paula. Opnieuw kwam Paula. Zwaar hijgend leunde ze op Arie. Ze bleven een tijdje zo zitten. Toen richtte Paula zich op. Ze voelde zijn lul in haar verslappen. Toen nam ze zijn gezicht in haar handen en kuste hem. Ze keek hem aan en zei: “Wat kan jij lekker neuken. Het is lang geleden dat ik zo lekker geneukt ben.”
Arie antwoordde: “Het is lang geleden dat ik zo’n lekker geil wijf in m’n armen had.”

Paula lachte: “Jij vindt mij een lekker wijf?”
Arie pakte haar gezicht, drukte een kusje op haar lippen en zei: “Je bent een vreselijk heet wijf en volgens mij ben je nu al weer geil.”
“Hoe raad je het zo?”
Arie pakte haar tieten en likte haar tepels: “Je kutje wordt weer nat, of niet soms?” Het was een gok, want haar kutje was alleen al nat van zijn sperma.
Paula zuchtte. Ze had altijd zo weer zin. Het probleem van een sexverslaafde.
“Mmm, ja, een beetje nat dan.”
Arie lachte en besloot haar op te geilen. Hij kreeg ook al weer zin, hoewel zijn lul nog niet mee deed.Hij kuste haar en stopte zijn tong in haar mond. Nog nooit had hij tijdens de sex zo vaak een vrouw gekust. Hij tilde haar van zich af en ging op zijn rug op de bank liggen. Hij trok Paula op zich. Haar volle gewicht leunde op hem. Hun gezichten waren op gelijke hoogte. Arie streelde haar rug en kneep in haar billen.
“Ben je vaak geil? vroeg hij.
“Met een vent zoals jij, ben ik zo weer geil.”
“Vind je het lekker dat ik met je billen speel?”
“Mmm,” was het antwoord.
“Je hebt een lekkere kont.”
Paula keek hem aan en glimlachte. Arie ging nu met zijn vinger door haar bilspleet.
“Vind je dit lekker?”
“Mmm,” klonk weer als antwoord.
Arie stak zijn vinger in z’n mond en zei: “Ik wil je poepgaatje strelen.”
“Ja,” antwoordde ze
Hij gaf haar een kusje. “Kijk me aan en vraag het.”
Paula keek hem aan en zei: “Streel m’n poepgaatje.” Arie werd al een beetje hard en dat voelde Paula natuurlijk ook. Ze legde haar hoofd naast de zijne. Met een natte vinger streek hij door haar bilspleet. Hij wreef over haar poepgaatje. In zijn hals hoorde hij een kreunend geluid. Een aantal malen moest hij zijn vinger opnieuw nat maken. Een klein beetje drukte hij zijn vinger in haar kontje. Hij noemde haar naam en toen zij opkeek zei hij: “Maak m’n vinger nat.” Ze nam zijn vinger in haar mond. Hij wreef opnieuw over haar sterretje. Toen gleed hij verder naar beneden. Hij kon net haar kutje bereiken. Ze was inderdaad weer nat. Heerlijk. Haar hoofd rustte weer in zijn schouder.
In haar haren zei hij: “Je bent weer geil.”
“Ja, hoorde hij haar zeggen.
Arie liet haar snel rechtop zitten en ging naast haar zitten. Hij duwde haar benen uit elkaar en stak bijna ruw zijn vingers in haar kut. Snel begon hij haar te vingeren. Hij stopte. “Ga wat meer onderuit zitten en spreid je benen.” Hij legde zijn hand op haar kut en streelde haar zachtjes. “Lekker? Wil je dat ik je klaar vinger?”
“Ja,” kreunde ze
“Zeg het, vraag het,” eiste Arie
Ze keek hem aan: Vinger me, bevredig me.”
“Blijf naar me kijken.” Terwijl hij haar intensief vingerde, zei hij: “Zeg dat je geil bent.”
Met inmiddels open mond, antwoordde ze: “Ik ben geil, heel erg geil.”
Met zijn lippen vlak voor haar lippen, zei hij: “Je bent een hete kut!” Dieper vingerde hij haar. Ze kneep haar dijen samen. Een orgasme kwam, toch kreunde ze nog een antwoord: “Ik ben een hete kut. Jouw hete kut. Neem me, neuk me, doe met me wat je wilt.”
Toen zweeg Arie. Dit was haar moment. Hij vingerde haar totdat ze klaar kwam. Daarna nam hij haar in z’n armen en kuste haar zachtjes. In elkaars armen bleven ze op de bank zitten. Ineens bemerkte Arie hoe droog zijn mond was. Hij keek naar de tafel. Het bier was doodgeslagen. Hij stond op en haalde ongevraagd water en bier. Lekker tegen elkaar dronken ze.

Het was een hete avond geweest. Arie zag dat het al over elven was. Hoogste tijd om te gaan. Paula vroeg of hij bleef slapen, maar dat vond hij geen goed idee. Na opnieuw wat kusjes uitgewisseld stond hij op. Hij kleedde zich aan. Paula bracht hem naakt naar de deur. Toen hij wegliep zei ze zachtjes: “Niks mis met die jongen.”

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Paula, De Nymfomane - De Fotoshoot

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 321x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1172x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1894x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4925x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6746x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2691x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4053x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3142x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7274x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4106x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8268x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8120x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4501x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7291x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9826x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!