Opwindend.Net
Eindelijk was het dan zover. Na een lange vlucht en een korte boottocht, arriveerde Paula op Pag-Ibig, het eiland van de liefde. Bij de aanlegsteiger werd ze opgewacht door 4 medewerkers. Jonge mensen, 2 jongens, 2 meisjes, allen gekleed in een groen poloshirt en een witte korte broek of rok. Ze werd welkom geheten en men bracht haar naar het kantoor. Paula kreeg cottage (hut) C toegewezen. Ze glimlachte. C van Cut! Ze dacht terug aan haar video opname. Een jongen bracht haar en haar baggage er heen. Vriendelijk en welwillend. Cottage C was een 2-persoons hut. Wat haar opviel was dat er maar 1 ruimte was. Daarin stond een bed, een tafel en 2 stoelen, een kastje, een bank en er was de douche/wc. Door een glazen wand werd deze afgescheiden van de rest. Paula verkleedde zich snel. Ze wilde eerst een beetje ‘verkennen’. Gekleed in een dunne blouse en een korte broek liep ze rond. Het was rustig. Ze zag niet veel mensen. Misschien omdat het geen hoogseizoen is, vroeg ze zich af. Ze bekeek het centrale gebouw, waar de maaltijden werden opgediend. Ze zag het informatiebord waarop stond dat er deze week geen aktiviteiten gepland stonden. In de bar zaten een paar mensen die vriendelijk groetten. Ze zag de cottages die in een cirkel om het hoofdgebouw gebouwd waren. Veel bomen, veel struiken en dus veel schaduw. Ze volgde het pad dat naar de zee liep. Het was maar een paar minuten lopen. Ze zag de hagelwitte stranden en de vele palmbomen erlangs. De zee trok aan haar. Daarom liep Paula snel terug naar haar cottage en trok haar bikini aan. Onder een palmboom waar gras groeide, legde ze haar handdoek neer. Toen liep ze snel over het hete zand naar het water. In het begin was het water warm, maar naarmate ze dieper liep, werd het kouder. Ze dartelde even in het water, haar lichaam koelde af. Daarna liep ze snel terug naar haar handdoek. Ze bedacht zich de volgende keer slippers mee te nemen om haar voeten te beschermen tegen het toch wel erg hete zand. Uit haar tasje haalde ze een sigaret. Toen ging ze lekker liggen. Ze hoorde het ruisen van de wind in de bomen en het gekabbel van het water. Toen de sigaret op was, duwde ze het peukje in de grond. Ze draaide zich op haar rug en sloot haar ogen. Langzaam doezelde ze weg.

“Hi,” Paula schrok wakker. Er stond een man in een zwembroek met een handdoek om z’n nek bij haar.

“Oh, hi,” antwoordde ze.

“Hello,” zei hij, “my name is John. Where are you from?” Hij reikte haar zijn hand.

“I’m Paula. I’m from the Netherlands. Nice to meet you.”

“Uit Nederland? Wat leuk. Ik kom ook uit Nederland. Ik kom uit Breda.”

“Echt waar?” reageerde Paula, “hoe is het mogelijk? Ik woon ook in Breda. Dat is toevallig.”

“Is het goed als ik even bij je komt zitten? Bijna aan de andere kant van de wereld, op een prachtig eiland, vind ik een vrouw, die net als ik uit Breda kom. Wow!”

Paula bekeek hem wat nauwkeuriger. Best aantrekkelijk. Goed gebouwd, misschien een tikkeltje mager. Terloops keek ze naar zijn zwembroek. Mmm. Ze vroeg: “Ik ben net aangekomen. En jij?”

“Ik ben hier sinds eergisteren en blijf een week. Ben jij hier al eerder geweest?”

“Nee, het is de eerste keer. Ik blijf maar 2 nachten. Het is mooi hier en schoon!”

John antwoordde: “Ik ben hier nu voor de 3de keer (Zie de serie “Het Eiland van de Liefde). Ik vind het hier geweldig.”

Toen raakten ze in gesprek. Het was aftasten. Natuurlijk vertelde John waarom dit zo’n bijzonder eiland is. Hij vertelde haar over de liefde die hier vrijelijk te beleven valt. “En weet je, Paula, dat Pag-Ibig liefde betekent?” Daarop stelde John haar voor om na de bar te gaan.

“Moet ik me niet eerst verkleden?” vroeg Paula.

John lachte. “Nee, dat hoeft hier dus niet. Je kunt zo binnen lopen of als je dat liever wil, naakt of met een lange broek en trui. Alles kan en mag. Dat maakt dit eiland zo bijzonder. Blijf maar lekker in je bikini, je ziet er mooi uit.”

Paula voelde zich gevleid en reageerde ad rem: “Goed, ik dan in bikini, maar dan jij in je zwembroek!”

Ze liepen naar de bar. Op het terras was het nog te heet, dus gingen ze binnen zitten. Ze bestelden een koel drankje en kletsten verder. Paula mocht hem wel. Een aardige vent. Toen Johnnie zich strekte in zijn stoel, zag ze voor het eerst een bobbel in zijn zwembroek. direct voelde Paula zich warm worden. Paula was nou eenmaal gek op sex. Elke dag was ze wel met sex bezig. Gelukkig niet de hele dag, maar er ging geen dag voorbij zonder sex. Een bobbel in een zwembroek, hoe klein ook, ontstak in haar al een vuurtje. Hoe groot zou die kunnen worden? 16 centimeter? Meer? Ze glimlachte om haar eigen gedachten. John zag het en vroeg: “Mag ik misschien weten waarover je glimlacht?” Paula schudde haar hoofd: “Voor jou een vraag, voor mij een weet.” Het was gezellig zo samen. Een tweede drankje werd besteld. Nee, geen alcohol. Daarvoor was het voor Paula nog te vroeg. Nog meer kletsen. De stemming zat er goed in. Toen vroeg John haar of ze samen met hem hier wilde eten vanavond. Paula vond het prima en vroeg: “Zijn er soms kledingvoorschriften?”

“Nou, eh.. wat vind je er van om naakt te komen? Of alleen in een slipje?”

“Doe jij dan mee? Naakt?”

Ze spraken af om hier om 7 uur te eten. Toen nam ze afscheid van hem en ging op weg naar haar cottage. Eerst een douche. Ze opende de glazen deur. Hè, wat is dat niu? Geen douche gordijn? Ze keek nog eens goed. Nee, er was niets om voor het glas te doen. Verbaasd bleef ze staan kijken. Dat betekent dus, bedacht ze zich, dat als ik douche iedereen mij naakt kan zien. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, maar wel lekker. Ineens kwamen er allerlei fantasieën naar boven. Ze ging op het deksel van de wc zitten. Stel nou dat Jimmy naakt op de bank ligt, terwijl hij zijn stijve streelt en Eddie wijdbeens op de stoel aan zijn pik trekt. Paula voelde zich geil en nat worden. Dan kan ik hen zien vanuit de douche en zij mij. Dan moet ik natuurlijk ook naakt zijn! Ze stond op en trok snel haar bikini uit. Wijdbeens ging ze weer zitten. “Kijk maar jongens,” zei ze, “kijk maar lekker naar mijn hete kutje.” Ze voelde zich vreselijk geil worden. Niet alleen door de fantasie, maar ook door haar eigen woorden. Ze spreidde haar benen nog wijder en trok met beide handen haar schaamlippen open. “Kijk maar jongens. Kijk maar naar mijn geile spleet. Mama, wil je lul in me voelen, Eddie. Neuk me Eddie!” Terwijl ze zo sprak was Paula bezig zichzelf te vingeren. “Jimmy, spuit mama’s mondje vol. Ik wil je proeven.” Daarna zei Paula niets maar vingerde zichzelf naar een hoogtepunt. Toen leunde ze achterover. Ze keek de kamer in. Niemand te zien. Ik lijk wel gek, zit ik me hier te bevredigen op de wc pot, schoot het door haar heen. Maar het zou wel wat zijn als onverwacht Jimmy en Eddie zouden binnenstappen. Ze lachte om haar eigen gedachten. Misschien John! Dat kan wel. Dat is mogelijk. Misschien kan ik vanavond lekker met hem neuken! Waarom niet? Ze haalde een paar keer diep adem en stond op. Ze zette de douche aan en genoot van het warme water op haar lichaam. Ze bleef stil staan en sloot haar ogen. Met Jimmy en Eddie douchen is eigenlijk ook wel lekker! Nou stop Paula! Het is genoeg, corrigeerde ze zichzelf. Ze pakte zeep en waste zich. Met een scheermesje scheerde ze haar kutje glad. Tegen het mesje zei ze: “Als ik jou toch niet had...” Nou begin ik weer! Klaar Paula! Afgelopen! Je lijkt wel oversext! Ach, misschien ben ik dat ook wel… soms! Ze draaide de warm waterkraan dicht. Het koude water dat nu op haar neer viel was voldoende om haar uit de sexuele stemming te halen! Ze dwong zich even te blijven staan. Toen droogde ze zich af en kleedde zich aan. Het was wachten tot de avond viel.

Tegen 7 uur liep ze de eetzaal binnen. John was er al. Hij had een tafeltje aan de zijkant tegen de muur. Ze groette hem en ging zitten. Ze bestelden iets te drinken. Paula keek rond. Het was niet druk. Aan een tafeltje, schuin achter John, zat een jong stel. Ze keken Paula aan en lachte vriendelijk. Paula lachte vriendelijk terug. Hij zal een jaar of 26, 27 zijn, schatte ze, zij misschien iets jonger. Daarna richtte ze haar aandacht op John. Ze kletsten ontspannen over van alles en nog wat, maar iedere keer als Paula in de richting van het jonge stel keek, merkte ze dat of de een, of de ander, of allebei naar haar keken. Toeval? Ze probeerde het uit. Inderdaad! Steeds was er oogcontact en steeds was er die vriendelijke glimlach. Ze bleef ontspannen met John praten, maar haar gedachten waren nu vaker bij het stel. Zouden die twee iets van haar willen? Ze wist het niet, maar vond het erg interessant. Zo halverwege de maaltijd stond de vrouw op. Ze bleef even staan, haar blik gefocust op Paula. Toen Paula na haar keek, maakte ze een nauwelijks merkbare hoofdbeweging en liep weg. Na een paar meter stopte ze. Weer die hoofdbeweging en vervolgde haar weg. Paula zag haar het gangetje richting de wc’s inlopen. Daar wil ik het mijne van weten, besloot ze. “John, ik ga even naar het toilet.” Ze stond op en liep weg. Toen ze het tafeltje van de jongen passeerde, keek die haar doordringend aan. Ze opende de deur van de dames wc en stapte binnen. De jonge vrouw stond voor de spiegel haar make-up bij te werken. Toen ze via de spiegel Paula zag, draaide ze zich om. “Hello,” zei ze vriendelijk. “Hello,” antwoordde Paula. Ze keek de jonge vrouw aan en ging bij haar staan.

De jonge vrouw zei: “Je bent mooi!” Ze sprak Engels. Die opmerking verwarde Paula. Zo begin je toch geen conversatie! Ze hield haar gezicht In de plooi en antwoordde met een glimlach: “Dank je.” Paula bekeek haar nauwkeurig en voegde er aan toe. “Jij bent ook mooi. Je bent een prachtige jonge vrouw!” Ze meende het! De vrouw had een heel regelmatig gezicht, donker lang haar en bijna hagelwitte tanden. Wat een raar begin van een gesprek! Paula had dit echt nog nooit meegemaakt. Daarop zei de vrouw: “Mijn broer en ik zagen je binnenkomen en we hadden allebei zoiets van ‘wat een mooie vrouw’.”

“Je broer?” vroeg Paula.

“Om precies te zijn, mijn half broer. Zelfde vader, maar een andere moeder. Ik heet Samantha, mijn broer heet Jason. We wonen in Londen.”

“Ik heet Paula en ik kom uit Nederland.” Ze stak haar hand uit, maar Samantha negeerde haar hand. Ze stapte naar Paula toe en omhelde haar kort. Ze rook lekker, vond Paula. Welk merk parfum zou ze gebruiken? Samantha deed een stapje achteruit en zei: “Dit is het eiland van de liefde!”

“Ja,” zei Paula slechts.

“Is die man bij je jouw boyfriend?”

“Nee, ik heb hem vandaag hier ontmoet. Hij is een vriend, denk ik, maar geen boyfriend.”

“Paula,” vroeg Samantha, “zou jij morgenavond met ons willen eten en daarna de avond met ons willen doorbrengen?”

Weer verwarring. Paula antwoordde: “Dat is goed. Maar wat bedoel je met de avond doorbrengen?”

“Misschien een strandwandeling na het eten? Wat drinken en genieten van alles wat er op ons pad komt.” Samantha keek Paula met dezelfde doordringende blik aan als eerder in de eetzaal.

Paula voelde zich zwak worden. Staat ze hier met een mooie jonge vrouw in de wc, wordt ze gevraagd om de volgende avond met haar en haar broer door te brengen en dan wordt ze zwak in haar knieën! Wat is hier aan de hand? Het is bijna onwerkelijk. Ze antwoordde “Dat is goed Samantha. Leuk.”

“Morgen, 6 uur dan? Hier?”

Paula knikte. “Ik ben er.”

Weer stapte Samantha op Paula af. Weer omhelde ze haar. Nu iets langer. Met haar mond vlakbij Paula’s oor zei ze: “Jij bent net als wij.” Een kusje op Paula’s wang. Toen liet ze Paula los. Ze liep naar de deur. Daar draaide ze zich om. Op Paula’s vragende blik, zei ze: “Net als wij, kun jij geen dag zonder liefde!” Zachtjes sloot ze de deur achter zich.

Toen Paula een paar minuten later de eetzaal weer in liep en het tafeltje van Samantha en Jason passeerde, keek ze hen aan en bleef als op ingeving staan. Ze zei: “Ik zie er naar uit om jullie morgen te zien. En, Samantha, je hebt gelijk. Dit is echt het eiland van de liefde!”

Ze ging weer tegenover John zitten. Het praten begon weer, maar Paula was er niet echt meer met haar gedachten bij. Gelukkig gingen Samantha en haar broer daarna vrij snel weg. Nu kon ze zich beter op John concentreren.

Na het eten besloten ze een glaasje wijn in de bar te gaan drinken. Paula merkte dat John nu toenadering zocht. Hij raakte haar soms aan, streelde even haar haren en hun handen vonden elkaar soms. Het beviel Paula wel. Ze dacht terug aan een paar uurtjes tevoren. Zij in de douche en haar twee jonge vrienden die naakt op haar wachtte. Zij dacht terug aan het strand: John in zijn zwembroek met een handdoek om zijn nek. Ze lachte. “Waarom lach je? vroeg John.

“Zomaar, niks speciaals,” antwoordde ze. Maar dat was niet zo. Ze lachte om wat ze eerder dacht: hoe lang zou die zijn? 16 centimer? Of meer? Maar met deze lach, ging er diep in haar een klein vuurtje branden. Ze boog zich naar John en streelde even zijn wang. “Je bent een aardige man.”

Na de wijn besloten ze een avondwandelingetje te maken. Het was nog warm. Van zee kwam een koel briesje dat heel aangenaam aanvoelde. John legde direct zijn arm om Paula’s schouders. Paula antwoordde door haar hand om zijn middel te leggen. Ze spraken niet meer. Al snel voelde Paula zijn hand afzakken. Hij raakte haar kont. Even legde Paula haar hoofd tegen hem aan. Ze had zin in een lekkere vrijpartij. John streelde haar kont terwijl ze langzaam verder liepen. Ze passeerden cottages. Veel cottages waren donker. Welke cottage zou van Samantha zijn, dacht ze. Heeft ze nu sex? Een glimlach krulde haar lippen. John merkte het niet. Ineens stopte hij en draaide Paula naar zich toe. Beide handen nu op haar billen. Paula begreep het en sloeg haar armen om zijn hals. Ze drukte zich tegen hem aan en voelde zijn harde lul. Geen inleidende kusjes, maar direct een hete zoen. Hun tongen vonden elkaar en ontdekten elkaars mond. Paula’s sluimerende opgewondenheid veranderde in een warm gevoel. Ze voelde haar tepels tintelen en haar kutje werd nat. John kneedde haar billen en streelde haar rug. “Ik heb zo’n zin in je,” stamelde hij.

“Waar gaan we heen?” antwoordde Paula.

“Mijn cottage.”

John had een van de laatste cottages. Hij opende de deur en ze stapten binnen. De inrichting was dezelfde als die van Paula’s hut. Hij knipte een paar lampjes aan. Weer omarmde hij Paula en drukte haar zo mogelijk nog dichter tegen hem aan. Een hete tongzoen. Daarop maakte Paula zich los. “John, ik moet eerst even naar de wc.” Met dat ze dat zei, realiseerde ze zich ineens dat er geen gordijn is of zo. Wie doucht of naar de wc gaat doet dit zichtbaar voor iedereen. Niet dat het wat uitmaakte voor haar. Ze wilde graag naakt zijn met hem. Ze draaide zich om en stapte de doucheruimte in. Ze zag dat John uit het kleine koelkastje een fles wijn pakte. Van de tafel nam hij een glas en schonk zich in. Met het glas in de hand ging hij voor de glazen wand staan en hief het glas als een proost naar Paula op.

Wacht maar jongen, dacht Paula, jij wil natuurlijk zien hoe ik pis. Of misschien denk je dat ik me dan ongemakkelijk voel. Ik zal je krijgen. Paula liep naar de wand en ging tegenover hem staan. Door het glas keek ze hem geil aan. Langzaam knoopte ze haar korte broek los en schopte hem uit. Terwijl hij toekeek, wreef ze zich over haar kutje. Ze wist dat haar slipje nat was. Om dat John goed te laten zien, spreidde ze haar benen iets en drukte haar heupen naar voren. John keek recht in haar kruis en zag de natte plek. Ze stopte haar hand in haar slipje en streelde zichzelf terwijl ze John geil aan bleef kijken. Toen zag ze dat John zijn glas wegzette. Ook hij knoopte zijn broek open en trok die uit. In zijn slip stond hij aan de andere kant van de wand. Striptease, dacht Paula. We doen voor elkaar striptease! Toen deed John zijn slip naar beneden. Paula keek gefixeerd naar zijn stijve lul. Langzaam streelde John zichzelf. Paula draaide zich om en deed haar slipje uit. John zag haar kont die hij al zo lekker gekneed had. Al hoewel Paula nog maar een paar fotoshoots had gedaan en slechts 1 video, wist ze al een beetje van de bewegingen die ze moest maken om een man nog meer op te winden. Met wiegende heupen liep ze naar de wc pot en ging er op zitten. Nee, ze spreidde haar benen niet. Ze piste en maakte zich schoon met de handdouche. Ze nam niet de moeite zich af te drogen. Heupwiegend liep ze terug naar de wand. Nu kon John eindelijk haar kutje zien, haar poesje. Ze trok haar shirt uit en draaide zich om. Goed zichtbaar voor John haakte ze haar bh los. Ze keek over haar schouder en lachte. Geheel naakt liep ze naar de deur van de doucheruimte en stapte er uit. John draaide zich naar haar toe terwijl hij zich bleef strelen. Langzaam, tergend langzaam liep Paula op hem af. Toen ze bij hem was, ging ze op haar hurken zitten. Ze pakte zijn paal vast en ging langzaam met haar tong van de wortel naar het topje en weer terug. Ze herhaalde dit een paar keer, terwijl ze hem aankeek. Ze nam hem in haar mond. Ze proefde zijn voorvocht. Haar tong speelde met hem. Toch pijpte Paula hem niet te lang. Ze herinnerde zich nog maar al te goed haar pijpscene met Eddie. Ze stond op en trok John aan zijn lul mee naar het bed. Nu is het mijn beurt, dacht ze. Ze ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. John bedacht zich geen moment. Hij knielde neer en bracht zijn gezicht naar haar kutje. Hij rook haar geil. Heerlijk. Zijn tong likte haar gezwollen schaamlippen en toen hij die opende zag hij haar vocht. Hij proefde haar. Onophoudelijk ging zijn tong over haar kutje. Het leek wel een eeuwigheid te duren voor Paula, maar eindelijk vond zijn mond dan toch haar klitje. De eerste de beste aanraking zorgde voor een trilling die ze diep in zich voelde. Hij likte en zoog op haar klit. Haar orgasme kwam snel opzetten en toen John twee vingers in haar schoof, spoelde een golf van lust over haar. Ze kreunde en draaide met haar onderlichaam. Ze wilde nu meer. Meer! Ze wilde hem in haar voelen. Ze trok John naar zich toe. “Neuk me. Ik wil dat je me neukt!” John bracht zijn harde lul in haar. Op haar liggend, maar steunend op zijn ellebogen, begon hij te pompen. Afwisselend snel en langzaam. Paula zette haar nagels in zijn rug. Ze klemde haar benen om zijn heupen om hem nog dichter in zich te voelen. Ze kreunde onophoudelijk. De orgasmes kwamen. John zag de rode vlekken in haar hals. Hij zag het zweet parelen op haar huid. Hij stopte niet, maar ging door net zo lang tot Paula aangaf het rustig aan te doen. Hij proefde het zweet van haar lichaam. Paula lag onder hem uit te hijgen. John rolde van haar af. Even als zij was hij bezweet. Hij legde zijn hoofd tegen haar schouder.

Paula vroeg: “Jij bent niet klaargekomen, John?”

“Nog niet. Dat komt nog wel of ben je al moe?”

Dit had Paula nog nooit meegemaakt. Het was echt de eerste keer dat ze langdurig geneukt werd en dat de man niet klaar kwam. Zou hij soms iets tegen het klaarkomen gebruiken? Maar ze vroeg het niet.

“Het was heerlijk, John, maar we zijn nog niet klaar, toch?”

Een nymfomane is niet zo snel tevreden. Hoe meer sex, hoe beter. Ze kan er nooit genoeg van krijgen. John stond op en haalde ongevraagd 2 glazen wijn. Ze schikten de kussens, zodat ze half zittend van hun wijn konden genieten. Paula keek weer naar zijn lul. Nog steeds hard. Hoe is het mogelijk?

Na een tijdje begonJohn haar weer te strelen. Bijna afwezig, zo leek het ten minste, ging zijn hand over haar heup naar de binnenkant van haar dijen. Paula zag hoe zijn hand haar streelde. Toen ze opzij keek, zag ze hoe John haar aanstaarde. Ze glimlachte en keek weer naar zijn strelende hand. Het strelen werd dwingender en Paula opende haar benen iets. Plots hoorde ze hem zeggen: “Je bent mooi!” Iemand anders zei dat ook vandaag tegen haar. In het Engels dan! John draaide zich op zijn zij. Hij streelde nu beide binnenkanten van haar dijbenen. Paula sloot haar ogen. Langzaam kwam dat aangename tintelende gevoel weer opzetten. John bewoog een vinger over haar schaamlippen en Paula kreunde: “Mmm.” Haar hand zocht zijn paal, maar verder liet ze het aan John over. John bracht zijn middelvinger naar haar mond, daarna bracht hij die heel langzaam naar beneden en duwde zachtjes zijn vinger in haar. Paula kreunde weer: “Mmm.” Toen ging John rechtop zitten. Hij legde Paula’s linker been achter zijn rug. Zo zat hij tussen haar benen. Hij duwde haar rechterbeen opzijj. Open lag ze voor hem. Hij zei: “Je hebt zo’n lekker geil kutje.” Hij opende met 2 vingers haar schaamlippen. “En je bent zo nat.”

Paula zegt niets. Ze vindt het heerlijk als een man zo over haar praat. John duwde haar rechterbeen een stukje omhoog. Hij keek naar haar bilspleet en streelde haar poepgaatje. Het was vreselijk erotisch. John streelde en vingerde Paula en toen hij merkte aan haar bewegingen dat ze mee ging doen, ging hij op z’n rug liggen. Paula kroop direct op hem n. Op haar knieën en leunend op haar ellebogen. Ze kust hem vol op zijn mond. “Neem me, neuk me. Ik wil samen met jou klaarkomen.” Ze reikte naar achteren en duwt John’s lul in haar. Langzaam begon ze hem te berijden. Haar kont ging op en neer. Soms langzaam, soms snel. John zijn handen waren op haar billen. Ze spraken niet, maar genoten van alle prikkelingen die door hen heen trokken. Paula bereikte al snel weer een hoogtepunt, maar stopte niet hem te berijden. John moest ook komen! Ze wilde zijn warme zaad in haar voelen. Ineens pakt John met beide handen haar gezicht. Ze keek hem aan. Ze zag de spanning op zijn gezicht. Sneller bereed ze John. Dieper stootte hij in haar. Eindelijk ontlaadde hij zich. In stralen voelde Paula het warme zaad in haar schieten. Ze ging op hem liggen. Haar borsten geplet tegen zijn borst. Ze voelde zijn hart kloppen. Ze voelde het zweet plakken. Ze voelde zich bevredigd.

Na een poosje stonden ze op. Ze douchten. John vroeg haar of ze niet bij hem wilde blijven slapen, maar Paula weigerde. “Ik ben vandaag aangekomen, en ik wil de eerste nacht in mijn eigen bed doorbrengen.” Ze kleedde zich aan en dronk nog wat wijn. Toen ze aanstalte maakte om weg te gaan, vroeg John: “Paula, kan ik je morgen weer zien? Samen eten en de avond bij elkaar?”

Paula schudde haar hoofd. “Misschien zie je me morgen wel, maar ‘s avonds heb ik al een afspraak. En de dag daarop ga ik al weer weg,” Keek hij nou teleurgesteld? Ja, dat was hij. Paula voelde het. Ze zei: “Maar John, we wonen allebei in Breda. Ik zou het fijn vinden elkaar daar te ontmoeten. Wil je me bellen als je terug bent?” Die pleister hielp. Het verzachtte de teleurstelling enigszins. Paula gaf John haar telefoon nummer. Nog een paar kussen en toen ging ze weg.

Op weg naar haar hut stak ze een sigaret op. Voor de ingang van haar hut, bleef ze staan. Ze keek naar de andere cottages. Ergens is Samantha met – hoe heet-ie ook al weer? Ze was zijn naam vergeten - ergens is Samantha met haar broer en ze ziet hen morgen. Ze zag er nu al naar uit. Met haar voet drukte ze haar sigaret uit en ging naar binnen. Het werd tijd om te gaan slapen.

(wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Paula, De Nymfomane – Op Vakantie (2)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Op FeedbackDoor: LorreD
Gelezen: 1326x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
24-06
7.9
:: DakdekkerDoor: Scarlett
Gelezen: 6112x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Buitenseks
23-06
8.9
:: De Nieuwe BuurtDoor: New Neighbour M
Gelezen: 9590x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf
22-06
8.7
:: Wordfeud Voor Een... - 4Door: Max V
Gelezen: 2355x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Pijpen, Blinddoek, Tepelklemmen, Jacuzzi, Bubbelbad, Dildo, MMV
22-06
8.7
:: Avontuur In Zuid Amerika - 7Door: Sarelata
Gelezen: 2888x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Aruba, Neuken, Bi
22-06
8.8
:: Het Neukpaleis - 4Door: Sofie
Gelezen: 3914x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren
21-06
9.0
:: Stuk Gaan Op Een StudenteDoor: Kareltje
Gelezen: 10290x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.1
:: TippelzoneDoor: Vonkjes
Gelezen: 6793x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tippelen, Hoer, Auto, Betaald, Avontuurtje, Pijpen, Jonge Meid
21-06
8.8
:: Zussenliefde - 6Door: Mickey80
Gelezen: 6143x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Strand, Heet
21-06
9.0
:: Lief Dagboek - 2Door: Sofie
Gelezen: 4546x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Vingeren, Buurman,
21-06
9.3
:: De Buurman - 2Door: Johnnie
Gelezen: 13928x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.1
:: Sauna - 4Door: Jo
Gelezen: 5539x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.5
:: Geile Evelien - 45Door: Barteljoris
Gelezen: 3393x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Openbaar, Groepsseks
20-06
9.0
:: Avontuur Uit De Jonge JarenDoor: Gewoonlekker69
Gelezen: 6211x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante En Nicht
20-06
8.2
:: Mijn Vrouw Voor... - 3Door: Danny
Gelezen: 7329x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Grote Lul, Vreemdgaan
20-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 4Door: Roede
Gelezen: 4494x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sexverhaal
19-06
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!