Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Gigolo Zonder Grenzen - Sollicitatie

Ik fiets nog maar net weg, iets rustiger dit keer, of mijn telefoon gaat over. Het is Sanne dus ik neem gelijk op. "En?" vraagt ze gelijk, "Hoe was het?" Ik hoor de geilheid in haar stem. "Zal ik zo naar je toekomen?" vraag ik. Een gretig ja is haar antwoord. Ik fiets eerst even langs huis. Ik spring even snel onder de douche, stouw een broodje naar binnen en spring weer op de fiets. Ik bel bij Sanne aan en de deur vliegt open, Sanne trekt me wild aan mijn shirt naar binnen. Ze gooit de deur dicht en nog voordat die dichtvalt heeft ze haar lippen op de mijne geperst. Haar tong wringt zich in mijn mond. Ze smaakt heerlijk en ik zoen haar wild terug. Ze stopt even en trekt me naar haar kleine woonkamer. Ze gooit me op de bank en gaat dwars op me zitten. "Zo zat Michelle ook toch?" vraagt ze. Verbaast kijk ik haar aan, "Hoe weet jij dat?" Ze knikt met haar hoofd naar de laptop die op de salontafel staat. Die had ik in de gauwigheid nog niet gezien maar op het scherm zie ik drie beelden. Hierop zie ik het kantoor waar ik nog geen uur geleden was!

Het grootste beeld lijkt een video en staat op pauze. Ik zie mezelf op de bank in het kantoor zitten, Michelle ligt op me en je kan nog net zien hoe mijn lul in haar kut zit. De andere twee, kleinere, beelden ernaast zijn live-feeds vanuit het kantoor. De eerste laat Michelle van voren zien, de andere van achteren en heeft dus ook uitzicht op de twee stoelen voor haar bureau. Zo is het hele kantoor perfect in beeld gebracht! De geile slet heeft gewoon mee zitten kijken! Ik kijk haar aan en ze kijkt met een geile glimlach terug. "Ze zat niet precies zo." zeg ik. Ze twijfelt geen moment en trekt haar shirt gelijk over haar hoofd uit. Haar borsten springen gelijk in mijn gezicht en ik maak in mezelf even gelijk een vergelijking tussen haar en haar zusje. Die van Michelle zijn kleiner maar strakker en die van Sanne zijn groter maar hangen meer. Beide types zijn heerlijk. Ik grijp gelijk mijn kans en pak ze stevig beet. Ik test even hoe gelijk de zusjes zijn in hun pijngrens. Die van Michelle is vrij hoog merkte ik vandaag. Ik knijp in Sanne der borsten en voer langzaam de druk op. Ze merkt wat ik wil doen en ik merk dat ze haar best doet. Ik knijp behoorlijk hard, bijna net zo hard als bij Michelle. Ze duwt haar bekken tegen me aan als teken dat ze het echt fijn vindt.

Ik laat haar borsten los en ze zucht even. Ze doet haar ogen even dicht en ik pak haar beet. Ik gooi haar op de bank en ga op haar bovenbenen zitten. Ik pak haar tepels en draai ze tussen mijn vingers rond. Ze worden harder naar mate ik ze verder en verder draai. Ze kreunt en draait met haar lichaam onder de mijne. Ik laat haar tepels met rust en ga op haar liggen. Ik zoen haar op haar mond en even worstelen onze tongen met elkaar. Dan zak ik af en kus ik haar borsten. Met mijn handen duw ik ze op en naar elkaar. Wanneer ik hard duw komen haar tepels tegen elkaar aan. Ik zuig ze alle twee in mijn mond en bijt er zachtjes op. Ze zucht als ik met mijn tong met haar tepels speel. Ik knijp in haar borsten en haar tepels zuig ik dieper in mijn mond. Dan bijt ik hard en ze gilt even maar ik voel haar lichaam rillen van genot.

Ik sta op, "Trek je broek uit en ga weer zo liggen", zeg ik tegen haar. Ze reageert gelijk en trekt snel haar overgebleven kleren uit en gaat weer precies zo liggen. haar handen stopt ze onder haar billen. Ik trek mijn kleren ook uit en ga weer op haar zitten. Het voelt toch anders, mijn naakte billen op haar naakte kut. Met mijn benen naast haar klem ik haar armen strakker tegen haar lichaam en ik schuif iets naar voren. Ik leg mijn lul tussen haar borsten en duw ze samen. Ik beweeg langzaam naar voren en mijn lul schuift heerlijk tussen het warme, zachte vlees. Maar het schuurt wel een beetje. Ik schuif haar lichaam iets verder op de bank, haar hoofd ligt nu tegen de leuning aan, wel een zachte, en haar hoofd staat nu iets rechtop. Hierdoor ligt haar mond precies in het verlengde van haar borsten. Als ik mijn lul nog iets verder stoot schuift mijn eikel zo tussen haar lippen. Gretig zuigt ze mijn lul naar binnen. Even laat ik haar borsten los en schuif mijn lul zo ver als kan haar mond in. Door haar houding is het iets lastig maar hij glijdt toch een heel eind haar heerlijk zachte mond in. Ik voel haar tong rondjes maken om mijn lul heen. Zodra ik hem er weer uit haar glinstert hij helemaal. Ik leg hem weer tussen haar borsten en glijd nu makkelijk heen en weer. Ik kneed haar borsten terwijl ik de ruimte ertussen neuk. Het voelt heerlijk zacht en heel anders dan een kut, kont of mond. Maar dat bij elke stoot mijn eikel even haar mond ik verdwijnt en er een heerlijke lik over mijn eikel komt is wel een extra sensatie.

Maar ik wil toch meer. Ik laat haar borsten los en laat mijn lul nog even heerlijk een paar keer tussen haar lippen verdwijnen. Ik probeer hem diep in haar mond te duwen maar haar houding laat dat toch moeilijk toe. Ik laat me weer iets zakken en ga op haar bovenbenen zitten. Haar kut vormt een dunne spleet waar ik even mijn vinger overheen laat glijden. Ze kreunt zacht als ik even over de knobbel bovenaan streel. Ik laat mijn vinger nog een paar keer op en neer gaan. Ze wil haar handen over haar billen vandaan halen. "Nee! Jij laat je handen daar. Als ze iets anders dan je billen aanraken zal je het weten." zeg ik met een strengheid waarvan ik niet wist dat ik die in me had. Ze laat haar handen gelijk liggen en knikt timide.

Ik open haar benen en ga ertussen zitten. Ik kus de binnenkant van haar dijen en lik zacht een weg naar haar lippen. Ik duw haar benen nog iets verder open en ik zie haar lippen van elkaar gaan. Ze glinsteren van geilheid. Ik lik traag vanaf de onderkant van haar kut naar haar klit. Ze smaakt heerlijk, zoet en ziltig tegelijk. Met het puntje van mijn tong maak ik rondjes langs haar klit. Ze beweegt traag haar heupen met mijn ritme mee. Met mijn vinger glij ik traag in haar kut. Ik voel haar kut knijpen in mijn vinger. Een tweede glijdt met gemak erbij en na een paar wilde stoten is een derde ook geen probleem meer. Ik stoot mijn vingers in haar terwijl mijn tong over haar klit glijdt. Ze kronkelt onder mijn vingers en tong. Opeens voel ik een hand op mijn hoofd. Ik stop met bewegen en kijk haar aan. Ze kijkt me met grote ogen aan. "Waarom stop je?" vraagt ze. "Waarom houdt jouw hand je bil niet vast?" vraag ik terug. "Ohh ja", zegt ze zacht. Snel legt ze haar hand weer onder haar billen.

Ik ga met mijn gezicht naar de hare toe. Zacht fluister ik, "Blijf liggen." Ik loop nu de trap op. Bovenaan zie ik gelijk wat ik zoek en ik loop snel weer naar beneden. Ik kniel weer bij haar naakte lichaam. Ze kijkt me aan en kijkt naar de knijpers in mijn hand. Verbaasd volgt ze mijn lege hand. Ik pak haar borst en knijp er een beetje in. Haar tepel komt verder omhoog en hij wordt harder. Ik pak 1 knijper en met mijn andere hand pak ik een stukje borst een paar centimeter van haar tepel en zet de knijper erop. Ze geeft een kleine gil als ze de pijn in haar borst voelt. Ik kijk even naar haar verwrongen gezicht en zie al snel dat ze ervan geniet. Snel zet ik knijpers in een kleine cirkel om haar tepel heen. Bij elke knijper gilt Sanne even, als de cirkel compleet is ga ik met mijn hand zacht over de toppen van de knijpers. Ze kreunt en trekt haar borst een beetje in. Maar duwt hem dan toch weer omhoog zodat de knijpers tegen mijn hand komen. Ik pak haar andere borst en doe daar hetzelfde. Het is een heerlijk gezicht, twee borsten met twee strakke cirkels erop. Haar huis trekt strak om haar tepel. Ik pak beide borsten vast en kneed ze zacht. De cirkels wiegen zacht heen en weer en Sanne kreunt zacht. Ze duwt haar heup omhoog in opwinding.

Ik kniel weer tussen haar knieŽn en stoot mijn drie vingers weer in haar. Ze veert zacht mee en ik zie haar tieten heen en weer gaan. Mijn vingers glijden nog makkelijker in haar. Ze wordt door de pijn alleen maar geiler en geiler. Ik stoot mijn vingers dieper in haar. Mijn tong glijdt fel over haar klit. Ze kreunt alleen maar harder en harder. Mijn hand wordt nat van haar sappen die met elke stoot uit haar geperst worden. Ik harder en harder in haar. Ik zie haar tieten schudden elke keer dat ik in haar stoot. Elke keer vertrekt haar gezicht een beetje van de pijn maar hoor ik een kreun van genot. Ik voel aan haar dat ze er bijna is en ik laat mijn vingers uit haar glijden. Ze zucht even van opluchting nu haar tieten even stil staan. Ik zet mijn lul voor haar kut en stoot in 1 keer in haar. Ze schrikt even en haar tieten schokken doordat ik gelijk hard in en uit haar stoot. Met 1 hand op haar schouder stoot ik diep in haar. Na een paar stoten pak ik met mijn andere hand een tiet zo laag mogelijk vast. Ik kneed even zacht en zie haar tiet even opbollen. Ik knijp nog harder en zie de huid onder de knijpers strak staan.

Ik stoot hard in haar en knijp tegelijk hard in haar tiet. Ze gilt als een aantal knijpers van haar tiet afspringen. Ik blijf stoten en voel haar kut met elke knijper samenknijpen. Het is heerlijk om de pulserende kut om mijn lul te voelen. Ik knijp nog een keer hard in haar tiet. De rest van de knijpers schieten er ook af. Haar hand schiet naar haar tiet. Ik pak haar hand en trek hem naar beneden. Ik sla met mijn hand op de tiet zonder knijpers. Ze gilt weer als ik op haar andere tiet sla. Ik sla een aantal knijpers eraf en pak haar tiet beet. Ik knijp hard terwijl ik weer hard en diep in haar stoot. De rest van de knijpers schieten eraf en ik ga op haar liggen. Ik zoen haar en ze zoent me onwijs wild terug. Haar tong schiet naar alle hoeken van mijn mond. Ze hijgt als een paard terwijl ik een paar keer in haar stoot. Dan stop ik. Ze kijkt me aan. "Ga door, ik ben er bijna!" zegt ze hijgend. Maar ik laat mijn lul uit haar glijden. Ik draai haar zodat haar hoofd nu op de rand van de bank ligt. Mijn lul zweeft maar even voor haar mond als ze hem gulzig naar binnen zuigt. Ik stoot gelijk in haar. Ik stuit op de achterkant van haar mond. Ze kokhalst even, ik haal mijn lul iets terug en stoot dan traag in haar mond. Hij glijdt zachtjes verder dan net. Haar keel sluit zich om mijn eikel als ik bijna helemaal in haar mond zit. Langzaam begin ik te bewegen. Ik hoor haar soms even naar adem happen maar ik ga door. Ik voel bij mij het gevoel opkomen en ik pak haar tieten beet en stoot harder en dieper. Haar lippen raken mijn buik en ik voel mijn ballen tegen haar gezicht slaan. Ik ga puur alleen voor mijn eigen genot, pak met 1 hand de achterkant van haar hoofd en ram mijn lul in haar keel. Mijn andere hand knijpt hard in haar tieten als ik mijn zaad voel komen. Ik stoot nog een keer en hou dan stil. Ik druk haar hoofd tegen mijn buik als ik mijn zaad diep in haar keel spuit. Ik laat haar los als ik nog een keer spuit. Maar bij de volgende duwt ze haar hoofd weer omhoog om mijn lul naar binnen te slikken. Dan laat ze mijn lul ontsnappen en zakt haar hoofd weer tegen de bank.

Ik draai me om en ga op de grond tegen de bank aan zitten. Ze kijkt me half onderste boven aan. Haar gezicht is een zooitje. Haar lippenstift is uitgesmeerd, ze heeft slierten slijm en sperma over haar gezicht lopen. Ik sta op, pak een handdoekje uit de keuken en maak haar gezicht schoon. Als ik mijn boxer weer aandoe kijkt ze me een beetje verbaast aan. "En ik dan?" vraagt ze. "Je hebt twee keer niet geluisterd. Voor de eerste keer kreeg je de knijpers, voor de tweede keer mag je vandaag niet meer klaarkomen." zeg ik terug.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Aliens Onder Ons - 26Door: Travestiet
Gelezen: 642x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Shemale, Strapon, Anaal
16-07
8.3
:: Lunch Met GevolgenDoor: Guilty Pleasure
Gelezen: 6066x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
15-07
8.7
:: De Hoer Spelen - 2Door: Nicole
Gelezen: 4321x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
8.1
:: Geile FotoshootDoor: Beffertje
Gelezen: 3156x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje-Jongen Fotografie Pijpen Beffen
15-07
8.0
:: BevrijdingDoor: Xxx_pen63
Gelezen: 3152x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Interracial
15-07
8.8
:: Mandy's Bezoek Aan... - 2Door: Dirtymind
Gelezen: 4591x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Pijpen, Neuken, Parenclub,
15-07
8.5
:: De Geile BuurvrouwDoor: Htstones
Gelezen: 8296x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.6
:: Bart Op Vakantie - 3Door: Muffer
Gelezen: 7756x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-07
9.3
:: De Hoer Spelen - 1Door: Nicole
Gelezen: 7130x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
7.7
:: AnjaDoor: Johnnie
Gelezen: 6667x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
15-07
8.8
:: Annaís Onverwachts BezoekDoor: Roodkapje
Gelezen: 5786x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Tiener
14-07
8.2
:: De OntmoetingDoor: DennisDeMens
Gelezen: 5643x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmoeten, Daten, Zoenen, Vingeren, Liefde
14-07
8.3
:: Het Vervolg Van... - 1Door: Dirtymind
Gelezen: 6013x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sex, Vingeren, Spuiten
14-07
8.3
:: Als Twee Druppels Sperma ...Door: Penpaal
Gelezen: 5402x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tweelingzus, Foto's, Website, Neuken
14-07
8.3
:: Bart Op Vakantie - 2Door: Muffer
Gelezen: 14201x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Het Neukpaleis - 5Door: Sofie
Gelezen: 3368x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!