Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 86x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 18554x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Stranddag
Door Robert - Zoek naar meer...

Het was heerlijk weer, strak blauwe lucht en het beloofde lekker warm te worden. We hadden om negen uur afgesproken en zouden lekker naar het strand gaan. ik pakte wat brood en een appel in en samen met een paar blikjes cola, een handdoek en mijn walkman. Rugzak om, zonnebril op en op de fiets onderweg naar HvH. Ik zou met twee meiden van school gaan. 1 was soort van mijn vriendinnetje geweest en haar beste vriendin. Hoewel de relatie opzich wel lastig lag hadden we zeker een goede band en haar beste vriendin was ook altijd gezellig dus ik had er wel in zin. School was net weer begonnen en de vierde was een leuk jaar. Nog niet te veel huiswerk dus we hadden een lekker vrij weekend. Mijn ouders waren een weekend weg dus ik had het hele weekend niemand om mij heen.

We ontmoette elkaar een half uur later en fietste heerlijk langs de waterweg. de route was ongeveer 20 kilometer en het was nog lekker koel. en een dik uur later zaten we op onze handdoeken aan het water. We waren 17 en hadden de tijd van ons leven. Lekker zwemmen, liggen en praten. Nou hadden de dames natuurlijk hun eigen gesprekken terwijl ik lekker naar muziek aan het luisteren was, maar opeens werd ik aangetikt. Een kennelijke discussie over de vorm van borsten moest door mij worden beslecht. of het normaal was dat 1 tepel niet helemaal recht stond. Nou ik was natuurlijk geen dokter, maar wilde wel een kijkje nemen. Slecht grapje, maar ik kreeg wel de kans om naar 4 mooie borsten te kijken. Om niet meteen mijn hand te overspelen hield ik mijn commentaar beperkt tot mijn eerlijke antwoord dat het het allemaal prima uit zag en dat het allemaal wel goed zou komen. Mijn ex, Ann had mooi vooruitstaande borsten die ik vaker had gezien en aangeraakt, Ze waren niet supergroot, maar helemaal in proportie. Haar vriendin Lotte, die ik ook wel langer kende, had daarentegen behoorlijk grote borsten die erg afstaken bij haar verder slanke lichaam. Ze hingen als peren met vooruitstekende tepels. De dames besloten toples te blijven. Het was goed dat ik op mijn buik lag, het uitzicht zorgde dat ik hard werd, maar al snel was ik aan het uitzicht gewend. We hadden een leuke middag, maar tegen twee uur kwamen er twee jongens op ons af. Ik had al wel in de gaten dat de blote borsten van de meiden aandacht hadden getrokken van omliggende jongens en mannen., maar het was niet ongewoon in die tijd. Er lagen meer groepjes meiden zonder top.

Nu ze echt dichtbij kwamen herkende ik ze als twee klasgenoten en de dames schrokken een beetje. Ik sprong op om ze tegemoet te lopen en was allang blij dat de bobbel in mijn broek was geslonken. Ik kende ze ook niet heel goed, maar we waren wel vriendelijk naar elkaar. We praatte wat en al snel gingen de jongens hun eigen weg. De dames waren blij dat ik het goed had ingeschat, maar za lagen toch even plat op hun buik. We maakte aanstalte om naar huis te gaan toen het gesprek op het eten kwam. Het was zo gezellig dat het ook wel leuk was om gezamenlijk wat te eten. Ik nodigde ze bij mij thuis uit, gezien ik toch alleen was. De reis naar huis was ook gezellig en we waren rond vier uur bij mijn huis. Zanderig als ik was, wilde ik even gaan douchen en liet de dames achter met iets koels te drinken. Snel even afspoelen en iets makkelijks aan, maar toen ik na het douchen gekleed in mijn handdoek op mijn kamer kwam, zaten Ann en Lotte op mijn kamer te wachten. Of ze zich ook even mochten afspoelen? Geen punt natuurlijk, ik zou vast aan het eten beginnen. Terwijl de dames de badkamer gebruikte, maakte ik het eten klaar. Patat met zalm uit de oven. Niet te moeilijk, maar wel heel lekker. We zaten net in de tuin, net klaar met eten toen er opeens een donkere lucht op kwam en binnen 10 minuten donderde het met bliksem en een enorme regenbui. Snel alles naar binnen ik was zeiknat, dus voor de tweede keer omkleden vandaag. Even een joggingsbroek met een shirtje uit de kast getrokken en weer beneden, waren de dames druk in gesprek. Het regende zo hard dat niemand zin had om er doorheen te moeten. Dus de telefoon gepakt of ze mochten blijven slapen. Dat was geen probleem, dus een uur later hadden we het logeerbed opgezet op zolder en daarnaast een luchtbed opgeblazen.

Lekker op de bank met een cola en een leuke film op de video kwamen we de avond wel door. Bedtijd: Het was niet heel laat, maar het was tijd om te gaan slapen. We liepen naar boven en ik gaf ze een shirt van mij om in te slapen. De zolder was warm en na een half uur hoorde ik weer gerommel op de zolder. Ik lag in mijn eigen bed en was druk bezig met mijzelf af te trekken toen ik ze de trap hoorde afkomen. Snel trok ik mijn dekbed over me heen en een paar seconden later klopte ze op de deur en kwamen meteen binnen. Het was een beetje warm op zolder en of ze hun bedje hier mochten opzetten. Ik moest ze bekennen dat ik niets aan had en als ze hulp nodig hadden, ze even weg moesten zodat ik mij kon aankleden. Giegelend liepen ze naar boven, want ze hadden geen hulp nodig. Snel trok ik een onderbroek aan, maar mijn paal was nog niet geslonken. een half uur later lagen we met zijn allen op mijn kamer. De dames moesten weer lachen, kennelijk hadden ze hun onderbroek uitgedaan in bed, omdat ze geen schone kleren bij zich hadden:

"Oh, maar daar heb ik geen moeite mee hoor, ik heb ook niets aan, hoewel ik nu wel een onderbroek aan heb". Ann stond op en trok haar shirt uit en meteen ook haar onderbroek. "mijn borsten heb je wel vaker gezien en aangeraakt en mij heb je van onderen ook vaker naakt gezien, dus ik ga lekker zo slapen". Ze ging weer liggen en trok het laken over haar heen. Lotte keek haar aan en schoot in de lach. Ze stond op en trok ook alles uit. "Mijn borsten heb je al gezien en de rest heb ik niets om mij voor te schamen". Ze ging weer liggen en ik wilde net het lampje uit doen toen de dames mij erop wezen dat ik nog gekleed was in mijn onderbroek. gespannen keken ze naar mijn reactie en ik stond op en trok mijn onderbroek uit. Ann had mijn piemel al wel gezien denk ik, maar van Lotte wist ik dat ze nog nooit een piemel in het echt had gezien. Ze waren heel erg gefocusd op mijn geslacht. Ik had mijzelf geschoren en dat was anders dan toen ik met Ann ging, Ik ging weer in bed liggen. Ik had een twee persoons bed met 1 groot matras van mijn ouders gehad. Zij hadden een nieuw bed gekocht en ik had hun oude gekregen met een nieuwe ombouw. Ik lag niet alleen hoger dan de dames maar ook uit het zicht. We babbelde nog wat, maar de spanning hing in de lucht. Ik deed het licht uit maar hoorde ze fluisteren. Binnen twee minuten lagen ze bij mij in bed aan elke kant 1. Ik voelde hun naakte lichamen tegen me aan. Nou was het allemaal vrij onschuldig, want ik had niet het lef om mijn handen uit te steken: "Weltrusten dames, wees erop voorbereid dat ik als gezonde jongen elke ochtend wakker wordt met een vlaggenmast en daar ik niet weet of ik links of rechts wakker wordt zeg ik nu alvast sorry". Er werg gelukkig hartelijk om gelachen. Lotte had haar billen naar mij gedraaid en die voelde ik zo nu en dan tegen mij aan. Ann lag met haar gezicht naar mij toe en al snel vielen we in slaap.

Toen ik wakker werd was het nog donker, ik lag met mijn gezicht naar boven maar ik keer recht in de kijkers van Ann. Ze keek over mij heen, maar Lotte lag nog met haar rug naar ons toe. Fluisterend bedankte ze me voor vandaag. ik draaide me naar haar toe en ik voelde haar hand om mijn piemel. Langzaam begon ze me af te trekken en ik wilde zoenen, maar ze gebaarde dat dat geen optie was, ze wilde kennelijk Lotte niet wakker maken. Lotte lag in een diepe slaap en Ann gebaarde me om uit bed te komen. Langzaam liepen we de kamer uit en eindigde in de badkamer. Zonder enige woorde te wisselen kreeg ik een diepe tongkus en haar hand ging verder waar het was gebleven. Ze keek me opeens diep in mijn ogen aan en zakte af en nam mijn piemel diep in haar mond. Nog nooit had ik dit meegemaakt, dit was de eerste keer dat ik werd gepijpt. Toen we samen waren gingen we niet verder dan vingeren en trekken, ik had wel een lapdance gehad, maar dat was gekleed. Ik hield het echt niet en toen ze heel hard begon te zuigen kwam ik schokkend klaar. Ze schrok wel een beetje, maar ving alles op en tot mijn verbazing slikte ze alles door. Na een uitgebreide schoonmaakbeurt wilde ik mijn aandacht op Ann vestigen, maar ik kreeg toegefluisterd dat we dat voor later moesten bewaren. Verbaasd over die reactie was ik wel, maar gedwee liep ik mee naar bed en we kropen weer onder de lakens. Verward viel ik in slaap en werd als eerste wakker. aan beide kanten een naakte dame, soms wilde ik wel dat ik toen een selfie had gemaakt, haha. Maar goed ik had geen telefoon laatstaan de fototoestel. Ik lag mij te bedenken hoe ik uit bed kon komen zonder de andere wakker te maken.

Ann lag diep in slaap, maar toen ik de andere kant op keek, keken twee mooie blauwe ogen mij terug aan. Zicht op de grote borsten hadden natuurlijk wel effect op mijn piemel en ik voelde hem al groeien. Langzaam gooide Lotte de laken van haar af en al snel lag ze goed zichtbaar naast me, inmiddels hoorde ik Ann zich omdraaien en ze keek over mij heen naar Lotte. Snel kwam ze tegen mij aan liggen haar borsten duwde tegen mijn rug en haar hand greep voor de tweede keer mijn piemel vast. Lotte heeft geen ervanring fluisterde Ann, dus we wilde van de gelegenheid gebruik maken en snel schoof ze de laken van ons af. Lotte had haar ogen op mijn piemel gepint en ze vroeg of ze hem mocht aanraken. Onder begeleiding van Ann ging ze op onderzoek uit en al snel werd ik afgetrokken, gepijpt en weer afgetrokken door twee geilde meiden. Ik voelde me koning. Lotte hing met haar grote borsten op mijn buik en ik mocht ze heerlijk masseren terwijl ann tussen mijn benen lag en inmiddels ook mijn ballen had gevonden. Ik deed mijn best om het niet te laten eindigen, maar het lukt me niet meer om mijn gedachten te verzetten. Opeens stopte Lotte met zuigen en gebaarde me om mijn benen over de rand van het bed le laten hangen. Ann had ook vraagtekens in haar gezicht, maar Lotte ging op haar knieŽn bij mijn benen hangen en klemde mijn piemel tussen haar borsten en al likkend aan mijn eikel trok ze me met haar borsten af. Ik kreunde en kon er niets meer aan veranderen maar spoot Lotte haar gezicht onder. De helft landde in haar mond, de andere helft op haar borsten en kin. Toen ook de laatste straal eruit was, zat ze helemaal onder. Ik viel naar achteren en voelde een moeheid over me heenkomen. Toen ik weer een beetje was bijgekomen, werd me duidelijk gemaakt dat het nu mijn beurt was.

Toen ik met Ann ging hadden we de gewoonte om nog lang te blijven praten en van praten kwam zoenen en we eindigde vaak dat ik haar staand vingerde, ze kwam dan hijgend tot een hoogtepunt en ik had de gewoonte om dan te stoppen. Ik wist dat ze dat het liefst had. Als de overburen in die tijd iets te zien wilde hebben dan hadden ze bijna elke vrijdag wat te zien. Ann stond vaak, alleen gekleed in haar nachtjapon en ik gebruikte mijn handen om zowel haar borsten als kutje onder handen te nemen. Het was vaak eenrichtingsverkeer, maar goed als jongen nam je daar zeker genoegen mee.

Nu we hier zo makkelijk op bed lagen wist ik eigenlijk niet heel goed hoe ik het zou aan moeten pakken. Dus ik deed wat in me op kwam. Ik ging tussenin liggen en vingerde met beide handen tegelijk Ann links en Lotte rechts. Ik had wel een beetje ervaring en wist "het knopje" bij beide snel te vinden. Daar was ik blij mee, want ik had niet al te veel ideeŽn in mijn jonge koppie zitten. Lotte was kaal geschoren en Ann had een volle bos, op zich maakte dat voor mij niet uit, maar Lotte had ik nog nooit gehad dus ik draaide me zo dat ik lotte kon beffen terwijl ik Ann bleef vingeren. hierdoor zat ik diep met mijn tong in Lotte die daarna heel snel klaar kwam. Een golf vocht kwam naar buiten en ik was kletsnat. Ik wilde net overgaan naar Ann, toen ook Ann bij het aanzicht van Lotte en mijn vingers klaar kwam en net mijn handen weg wilde duwen.

Ik wilde nu echt wel even onder de douche en ook de dames hadden daar wel oren naar. Om en om spoelde we ons schoon en afgedroogd liep ik naar beneden alleen gekleed in mijn onderbroek. De meiden waren niet van plan zich al te kleden en kwamen lekker bloot naar beneden. Toen Lotte bij het raam op de bank wilde gaan zitten had ze niet in de gaten dat de buren konden meekijken als ze in de tuin waren. Ik zag hoe mijn buurman wegdook, die had een prima show gehad en niet alleen uitzicht op de borsten van Lotte, maar ook, toen ze voorovergebukt stond, op de geile spleet van Lotte. Later nog wel eens te horen gehad van de buurman dat wel eens wat heeft gezien bij ons haha. Na het ontbijt wilde ik me helemaal aankleden en weer lekker op pad gaan, maar Ann wilde voordat we dat gingen doen, mijn piemel in haar kutje voelen. Zoals al eerder gezegd echte ervaring hadden we niet, maar we hadden wel drie condooms. Ooit op school gehad. Stijf was hij zo natuurlijk en na wat klooien zat het condoom goed om mijn piemel.

Het is een gek zij-verhaal, maar het jaar ervoor had Ann me geholpen met het verven van mijn kamer, we hadden geen relatie en zij had gekleed in een rokje de plinten gedaan. Het beeld is dat je jonge meid op haar knieŽn met haar billen hoog in de lucht voor je ziet zitten terwijl haar slipje onder haar rokje vandaan steekt. De aftekening van de schaamlippen was voor mij al genoeg om klaar te komen.

Waarom nu dit aparte verhaaltje, nou dat kwam omdat ik voorstelde om het doggy te doen. Ik had zulke geile dromen gehad over dat standje. Ann stak haar billen hoog in de lucht en ik duwde met mijn pik haar lipjes uit elkaar en ik begon te stoten. Het klaarkomen van eerder had zijn effect omdat er bij mij niet heel veel gebeurde. Misschien ook een beetje de spanning maar ik kon lekker doorgaan. Ik wilde wisselen van standje maar Ann had het te veel naar haar zin en ik zag dat ze ondertussen zich aan het vingeren was. Met een kreun (heel diep) kwam ze klaar. Ze liet zich zakken en keek verlekkerd maar wazig naar het plafond.

Lotte had liggen kijken en die was ook al erg nat geworden en Lotte wilde ook meer. Die meid had niet alleen dikke borsten, maar ook dikke schaamlippen ik had haar benen in mijn nek gelegd en heel langzaam bracht ik mijn piemel bij haar naar binnen Ann was strak, maar Lotte was helemaal strak, ik begon met stoten en ze duwde haar borsten bij elkaar en ook zij begon zich te vingeren. Maar jemig, ze was zo strak dat ik het niet meer kon uitstellen, ik spoot het condoom vol en nu was ik voldaan. Ik kon niet meer. De meiden kennelijk ook, want na een laatste opfrisbeurt kleedde we ons allemaal aan. We stapten op de fiets en reden naar het huis van Lotte, haar moeder wachtte ons al op en we namen afscheid. Daarna bracht ik Ann naar huis, bij hun was het druk, de hele familie zat er en ik nam snel afscheid en reed weer naar huis. Mijn ouders zouden ook weer thuiskomen en ik wilde het huis op orde houden. Bij het wegzetten van mijn fiets kreeg ik een duim omhoog van de buurman en snel maakte ik het huis weer op orde.

Zoek naar meer verhalen van Robert...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Carmen, Carline En VitaDoor: Certainitch
Gelezen: 2749x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dirty Talk, Tieners, Pijpen Rukken, Fantasie
22-04
7.1
:: Schoolmeiden Monique...Door: Jenny
Gelezen: 12489x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Monique, Jeannette, Lesbisch, Likken, Schoolmeiden, School, Haar, Blondine, Brunette
21-04
7.6
:: Hitte Op De HeiDoor: MichieldeGeile
Gelezen: 13963x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Eerste Keer
21-04
8.8
:: De Opdracht - 3Door: RAEM
Gelezen: 16894x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-04
8.7
:: MerciDoor: Liza
Gelezen: 15400x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Voyeur, Meisje, Man
17-04
8.4
:: Hitsig HoofddoekjeDoor: Eintracht
Gelezen: 23599x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Moslim, Hoofddoek, Islamitisch,, Islam, Tiener
16-04
8.3
:: Het Meisje Met De BlinddoekDoor: Ben Fantast
Gelezen: 19041x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Blind Date, Chat, Blinddoek
16-04
8.7
:: Puberale OntladingenDoor: Sophie
Gelezen: 18483x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pubers, Voyeurisme, Kwartet
16-04
8.3
:: De Geheime Club - 2Door: GoudenHart
Gelezen: 14712x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.8
:: Mijn Snap Maatje...Door: Dylan
Gelezen: 7893x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Pijpen, Buiten, Neuken, Anaal
14-04
7.0
:: School Opdracht - 4Door: Hottie
Gelezen: 18159x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
14-04
8.7
:: TussenurenDoor: Niskey
Gelezen: 20693x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.5
:: Avontuur Met Kris - 2Door: XKrisx
Gelezen: 12369x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Beffen, Neuken, Vibrator, Glijmiddel, Tiener, Tieten
10-04
8.6
:: Op KamersDoor: Levende Optimist
Gelezen: 23031x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.0
:: Een Geile, Zonnige...Door: Milfje
Gelezen: 19771x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Oudere Buurman, Pijpen, Keelneuken, Neuken, Hard
10-04
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net