Opwindend.Net
Hallo lieve lezers even een kleine introductie vooraf.

Ik ben een nieuwe schrijfster maar wel een trouwe lezer van seksverhalen.

Ik ben seksverslaafd en hou van extreme vormen van seks.

Wat ik met jullie wil delen is mijn eigen levensverhaal omdat ik vindt dat er nog teveel vooroordelen zijn over bepaalde vormen van seks.

En dan nu mijn verhaal veel leesplezier en ik sta open voor opbouwende kritiek.

Ik ben Ruby een gezonde Hollandse meid van 26, 1,70 lang en een sportief figuur.

Ik ben super lenig omdat ik vroeger veel geturnd heb en nog diversen andere sporten heb gedaan.

Ik heb donkerblond halflang haar blauwe ogen en een lief kopje met een wipneusje voor zover ik zelf kan beoordelen ben ik niet lelijk maar ook niet super knap.

Ik heb maatje 36 en een lekker stevig kontje en naar mijn bescheiden mening iets te kleine borsten een stevige A cup (net te klein voor B) ik had graag 1 maatje groter gehad maar aan de andere kant zijn ze wel super gevoelig en dat compenseert een hoop.

Ik heb een lekker strak kutje meestal helemaal kaal maar soms heb ik wel eens een figuurtje op mijn venusheuvel staan en bijna altijd nat.

Ik durf op deze site wel hardop te zeggen dat ik biseks ben en seks verslaafd, in het dagelijks leven ben ik daar erg voorzichtig mee want in Nederland heb je al snel een stempel als je afwijkt van het “Normale” .

Ik heb een BFF die ook een hoofdrol speelt in mijn (seks)leven en dat is Charlotte (Lotte voor vrienden).

Lotte is net als ik 26 en heeft lang blond haar en blauwe ogen en 1,71 lang en ook een sportief figuur zij doet ook heel veel aan sport..

Ze heeft maatje 38 een stevig kontje en een mooie grote B cup, ze heeft een heerlijk kutje wat bijna altijd helemaal kaal is en net als ik altijd nat en idd Lotte is ook biseks en seks verslaafd.

We kennen elkaar al ons hele leven want zij woonde 2 huizen verderop in de straat en hebben bij elkaar op de lagere en middelbare school gezeten, inmiddels wonen we samen in een leuk boerderijtje maar daarover later meer.

Om een goed beeld te schetsen van mijn huidige seksleven moet ik terug in het verleden naar waar de oorsprong ligt.

Hopelijk wordt dit deel niet afgekeurd door de redactie ivm leeftijd want het is essentieel voor het verhaal om mijn seksuele ontdekkingsreis te omschrijven maar ik zal daarom niet teveel in details treden.

Ik heb een aantal fetisjen en 1 ervan is natte kleding en dat gaat al terug naar de tijd dat ik met mijn zwemdiploma bezig was.

Ik had in die tijd altijd een heel vreemd gevoel in mij buik als ik met kleren aan moest zwemmen en kon dat ook niet plaatsen als klein meisje.

Later kwam ik er achter dat ik dus gewoon opgewonden wordt van natte kleding met name het gevoel van natte kleding op mijn lijf, maar ook kijken naar andere in natte kleding windt mij heel erg op.

Naar mate ik ouder werd werd ook het gevoel sterker en toen ik in de pubertijd belande kreeg ik steeds meer gevoelens in die richting.

De 1e experimenten die ik me kan herinneren was dat ik voor het eerst met mijn kleren onder aan de douche ging toen mijn ouders een keer niet thuis waren ik kreeg toen een heel apart gevoel in mijn kutje en heb ook toen voor het eerst met mijn kutje gespeeld nog niet wetende wat ik aan het doen was.

Door de spanning van het moment was ik zo stom geweest om mijn natte kleren in de wasmand te gooien zonder er verder bij na te denken.

Uiteraard vond mijn moeder mijn natte kleren en kwam verhaal halen op mijn kamer.

‘Waarom liggen er drijf natte kleren van jou jou in de wasmand Ruby?’.

“EUH omdat ik ik met mijn kleren onder de douche ben geweest”.

“Wat is dat voor flauwekul ben je helemaal gek geworden of zo, waarom doe je dat?”.

“EUH ja omdat me dat spannend leek om te doen mam en het was ook heel spannend kreeg er kriebels van in mijn buik”.

“Jezus Ruby wat een flauwekul zeg laat ik het niet merken dat je dat nog eens doet want dan zul je wat beleven”.

De reactie van mijn moeder was niet echt handig op dat moment ze had beter het moment kunnen benutten om een gesprek te beginnen over mijn ontluikende gevoelens.

Maar ok dat heeft ze later zelf ook wel toe gegeven dat ze niet wist wat ze met de situatie aan moest.

Deze reactie had wel invloed op mij want ik kreeg daardoor het gevoel dat ik iets gedaan had wat niet “Normaal” was met als gevolg dat ik het nog spannender begon te vinden.

In de weken daarna ben ik nog verschillende keren met mijn kleren onder de douche geweest maar ik had wel wat geleerd ondertussen.

Ik deed vanaf dat moment gelijk mijn kleren in de droger na afloop en trok ze weer aan alsof er niets gebeurt was.

Wat er ook veranderde was het gevoel in mijn buik en mijn kutje dat werd steeds heftiger.

Ik kon ook het gevoel opwekken als ik in bed lag en dacht aan mijn laatste douche met kleren aan.

Lotte en ik bleven in de weekenden vaak bij elkaar slapen en op een avond dat we samen in bed lagen kwam het gesprek op onze gevoelens.

Lotte vertelde dat ze s’avonds vaak met haar kutje speelde en klaarkwam.

Mijn interesse was gewekt en ik wilde alles weten en uiteraard wilde Lotte ook weten of ik het ook deed.

Ik vertelde over het gevoel in mijn buik en kutje en Lotte begreep meteen dat ik wel geil was maar nog nooit was klaargekomen.

Lotte heeft mij die avond precies verteld wat ik moest doen en het bleek heel simpel te zijn.

Ik was gewoon tot dan toe te vroeg gestopt met strelen, net op het moment dat de tintelingen heel heftig werden stopte ik altijd en Lotte zei dat ik dan juist door moest gaan.

Die avond hebben we samen onszelf klaar gevingerd en de volgende ochtend nog een keer.

Er ging een wereld voor me open en kwam ik vanaf dat moment elke avond klaar.

De eerstvolgende keer dat ik met mijn kleren onder de douche stond heb ik met mezelf gespeeld tot ik klaarkwam en dat was echt veel heftiger dan s’avonds in bed.

Toen we weer bij elkaar sliepen lagen we in bed te praten over onze gevoelens en waar we geil van werden.

Lotte dacht aan knappe jongens van school en ik moest met een hoofd als een boei bekennen dat ik geil werd van douchen met mijn kleren aan en de gedachte van natte kleren.

Ik had gedacht dat Lotte mij zou uitlachen maar ze was heel begripvol en ging haar moeder erbij roepen.

We hebben die avond bijna 2 uur zitten praten met haar moeder en die bleek heel erg begripvol wat betreft onze seksuele gevoelens.

Ze vertelde over verschillende fetisjen die je kunt hebben en dat ik me nergens voor hoefde te schamen.

Dat was ook een omslagpunt in mijn seksuele ontwikkeling ik begreep dat ik gewoon geil kon worden van natte kleding zonder mij daar voor te moeten schamen.

Die avond hebben Lotte en ik voor het eerst elkaar klaar gevingerd.

Een paar weken gingen voorbij en elke keer als we bij elkaar sliepen vingerden we elkaar klaar tot Lotte op een keer voorstelde om samen te douchen.

Het idee vond ik wel spannend dus ik begon mezelf alvast uit te kleden.

“Wat doe je nou muts ik bedoelde douchen met kleren aan ik heb er eens over nagedacht en het lijkt me best spannend om het samen met jou te proberen” zei Lotte toen.

Nou dat was een geweldige ervaring voor ons allebei ik had eindelijk een medestander gevonden voor mijn “Afwijking” en Lotte vond het ook super geil.

We waren alleen thuis en hebben bijna 2 uur onder de douche gestaan en omdat we allebei knetter geil werden hebben we toen voor de 1ex samen getongd en elkaar klaar gevingerd onder de douche.

Daarna zijn we samen in bed beland en hebben bijna 4 uur liggen vrijen samen waarbij we ook voor de 1e keer elkaar hebben gelikt.

Dat was het begin van nog heel veel geile avontuurtjes samen.

Die zelfde week zijn we samen onze 1e vibrators gaan kopen bij de lokale seksshop waar Wilma een hele lieve meid van 25 bleek te werken die niet moeilijk deed over onze leeftijd.

Sterker nog ze heeft ons geholpen met uitzoeken van onze nieuwe vibrators en heel veel tips gegeven.

Toen we weg gingen zei ze “Als jullie nog meer speeltjes of tips willen kom gerust weer terug”.

Wilma stuurde een week later een appje dat ze leuke nieuwe speeltjes had voor ons en of we aan het einde van de dag wilden langskomen we zijn toen naar de seksshop gegaan en hebben een geile avond gehad met haar waar ze ons ook geleerd heeft om te squirten.

Dat was het begin van ontdekkingsreis met seksspeeltjes en we zijn idd nog heel vaak terug gegaan naar deze winkel.

Onze seks speeltjes zijn inmiddels uitgegroeid tot een behoorlijke collectie.

Op een gegeven moment hadden we sportdag op school en moesten we onder andere vlotten bouwen om daarmee de vijver voor de school over te steken.

Uiteraard zoals te verwachten bleven de vlotten niet drijven en lagen we met onze strakke leggings en school t-shirt in no time in de vijver.

Onze kleding scheen behoorlijk door en iedereen kon ons ondergoed zien zitten ik droeg een zwart en Lotte rood setje.

Toen we richting de kleedkamers liepen keken alle jongens ons dan ook na.

Eenmaal in de kleedkamer bekeken we elkaar en met 1 blik wisten we dat we allebei geil waren en zijn we samen onder de douche gestapt onder het mom van even de kleren uitspoelen.

We hebben daar toen samen staan te tongen en vingeren en het was rete spannend omdat er elk moment iemand binnen kon komen.

Die vijver voor de school daar heb ik best vaak in gelegen trouwens soms vrijwillig soms gedwongen meestal in de zomer maar ook een keer in de winter.

Die keer in de winter is wel een belangrijke voor het verhaal dus daar kom ik later nog op terug.

Wij gingen steeds verder met onze seksuele ontdekkingsreis en zo gebeurde het dat we elkaar hebben ontmaagd met een vibrator en later kwam de 1e strap-on en gingen we elkaar neuken.

Ook onze kontjes hebben we samen ontdekt en ontmaagd en we hebben leren pijpen met een dildo met een beetje advies van Wilma uit de seksshop.

Niet veel later ontdekte Lotte dat ze ook een fetisj heeft, Lotte geilt namelijk op pijn en vernedering.

In haar gezicht slaan en spugen, op haar tieten en kutje slaan, in haar tepels en klitje knijpen, op haar kont slaan en haar keel dicht knijpen als ze bijna klaarkomt is waar Lotte knetter geil van wordt.

Uiteraard kon het niet uitblijven dat ze dat ook bij mij ging uitproberen en heeft ze mij ook mee weten te nemen in deze fetisj ik kon nog niet zoveel pijn verdragen als Lotte en ik moet eerst echt mega geil zijn om het te laten gebeuren maar dan ga ik er ook helemaal voor.

We waren inmiddels 15 toen de 1e vriendjes om de hoek kwamen kijken maar dat viel voor allebei zwaar tegen na alles wat we samen hadden gedaan waren de jongens maar erg stuntelig.

Ik had 3 vriendjes gehad de 1e kwam niet verder dan zoenen en een beetje aan mijn kontje voelen, de 2e heeft me gevingerd maar kon mij niet klaar laten komen.

En mijn 3e vriendje begon heel stoer te roepen dat ik hem eerst maar moest pijpen en daarna zou hij mij daarna sterretjes laten zien zoals hij zelf zei.

Nou dat pijpen heb ik gedaan maar na 2 minuten spoot hij zijn zak leek in mijn mondje en droop af met een slappe pik die niet meer stijf wou worden.

Bij Lotte was het niet veel anders gegaan alleen had die nog wel even 2 minuten geneukt maar toen was het ook over.

Dus we waren allebei wel toe aan een echte harde pik na al onze geile escapades samen.

Wat er verder gebeurt lees je in deel 2

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ruby 2 (de 1e Keer Geneukt Door Een Echte Pik)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Lisa: Betalen In NaturaDoor: Frans1978
Gelezen: 5155x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.2
:: FoldermeisjeDoor: Stoutenfout
Gelezen: 6468x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Jong. Kleine Tietjes. Strak
18-06
8.1
:: De Briefwisseling - 8Door: Fieke
Gelezen: 611x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
9.7
:: Marije - 10 (slot)Door: Peter1948
Gelezen: 5245x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Ontmaagd
13-06
8.9
:: Nora De Marokkaanse...Door: Mister_docent
Gelezen: 19403x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Hoofddoek, Marokkaans, Zaad, Kijken
12-06
9.0
:: Lisa: Gratis RijlessenDoor: Frans1978
Gelezen: 18017x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
11-06
8.7
:: Marije - 9Door: Peter1948
Gelezen: 5569x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Bi
11-06
8.5
:: Seks Met Zijn Ex - 2Door: Forza
Gelezen: 16719x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ex, Pijpen
10-06
8.5
:: Marije - 6Door: Peter1948
Gelezen: 6559x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Openbaar
10-06
8.8
:: De Briefwisseling - 3Door: Fieke
Gelezen: 6040x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-06
8.9
:: Supermeisje - 3Door: Zorro
Gelezen: 13156x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.9
:: Marije - 8Door: Peter1948
Gelezen: 4677x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pleegvader, Incest, Eerste Keer
09-06
8.8
:: Nu Is Het EchtDoor: Don Tillman
Gelezen: 12778x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-06
7.3
:: Marije - 7Door: Peter1948
Gelezen: 7149x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Eerste Keer, Pijpen, Doggy Style
08-06
8.9
:: Getinte Sletjes - 11Door: Muis
Gelezen: 4454x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Hoertje, Groepseks, Extreem
08-06
8.0
:: Buuf Heeft Het Heet - 2Door: Rutger
Gelezen: 19591x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Toyboy
08-06
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!