Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ruby 3 (plezier Voor 4 Deel 1)

Een paar maanden en veel geile seks avontuurtjes later kwam er een vervolg op de middag met het voetbal team van Henk en Richard, nadat Richard ons had gevraagd of we nog een keertje een groep sportvrienden van hem een geil showtje wilden geven.

Lotte was gelijk wild enthousiast “lijkt me vet geil om nog een keer in mijn bek geslagen, gespuugd en gespoten te worden door een heel voetbal team dan mag Ruby de ‘good girl’ zijn die heerlijk verwend word” had ze gezegd.

Henk en Richard gingen 2 keer per jaar met een paar maten van de sport accedemie gezamenlijk sporten om zo nieuwe ideeën op de doen van elkaar wat betreft de sportlessen op school.

Die dag moesten wij naar de sporthal van de school waar Richard les gaf komen om 4 uur s’middags.

We moesten thuis een vibrerende buttplug en trileitjes indoen en daar overheen mochten we een normaal slipje dragen om te zorgen dat ze er niet uit vielen verder had Henk van die Engelse schoolmeisjes uniformen geregeld en moesten we onze haren in 2 staartjes dragen.

We zagen er echt super geil uit in die uniformen en ik begreep ook meteen waarom mannen geilen op schoolmeisjes in uniform.

Bij de school aangekomen stuurde ik Richard een appje dat we er waren en hij kwam de deur open maken “Wow meiden jullie zien er echt super geil uit zin in een geil spelletje? En vergeet niet dat als je niet verder wilt gaan je safe-woord te gebruiken.”

“Jullie moeten jezelf maar flink vernederen en jezelf voorstellen aan de groep als sletjes die op oudere sportleraren vallen dus verzin maar wat leuks en hou je vooral niet in”.

Voor we naar binnen liepen moesten we Richard de afstandsbedieningen geven van onze speeltjes en hij zette ze gelijk aan.

De anderen waren nog bezig met oefeningen en wij moesten mee de sporthal in en en pets van Richard op onze billen was het teken voor ons om te beginnen.

Ruby: “Hoi hoi w…..ij z…...ijn Ruby en Lotte en wij zijn de geile sekssletjes van Richard en Henk en we vallen op oudere sportleraren”.

Lotte: “Ja en toen wij hoorden dat jullie hier aan het oefenen waren dachten we laten we die lekker hunks eens trakteren op een geil showtje van 2 geile sletjes dat zullen ze vast wel leuk vinden na een dag hard zwoegen in de sporthal”.

Ruby: “We hebben thuis al een paar geile speeltjes in gedaan en Richard heeft de afstandbedieningen en ooohhhhh fuck ze trillen zo heerlijk al hmmmm ik kom al bijna klaar”.

Lotte: “HMMMM oooohhhhh jaaaahhhh bij mij ook dus wat vinden jullie ervan zullen we een geil showtje geven of zullen we weer weg gaan?”.

De mannen stelden zich voor als Kees, Dennis, Danny en Paul en blijkbaar had Richard ze al geïnstrueerd want ze begonnen ons gelijk vernederend toe te spreken.

Kees: “Zo dus jullie zijn die geile sletjes die zich elke week door Richard en Henk laten palen”.

Dennis: “Fuck wat is dat toch met de jeugd van tegenwoordig ze kunnen alleen maar aan seks denken”.

Paul: “Ja bij ons op school loopt het ook vol met van die geile snolletjes die zich elke dag door een andere pik laten volpompen en het liefst willen ze ook nog een leraar scoren”.

Danny: “Ja jullie sletjes zijn altijd geil zo jammer dat je op school niet aan die sletjes mag zitten hè”.

Dennis: “Nou deze sletjes zitten niet bij ons op school dus daar mogen we wel aan zitten toch?”.

Paul: “Ja inderdaad als ze zich toch zo schaamteloos aanbieden dan moeten we er maar gebruik van maken heren”.

Kees: “Nou kom maar op sletjes laat maar eens zien hoe geil jullie zijn of hebben jullie alleen een grote bek en durven jullie niks”.

Ik was zo fucking zenuwachtig maar ik stond ook al bijna op springen ik kon elk moment klaarkomen van de trillende speeltjes in mijn kutje en kontje en ik zag aan het gezicht van Lotte dat het bij haar ook niet lang meer kon duren.

Ik wist de aandacht van Richard te krijgen en smeekte hem zonder geluid te maken of ze even uit mochten maar daar dacht hij anders over.

“Wat is er aan de hand meiden wordt het jullie allemaal te veel worden jullie zo opgewonden bij het zien van 6 oudere sportleraren?”.

Please Richard mogen ze uit ik hou het niet meer please?” kreunde ik en ook Lotte smeekte om de speeltjes uit te zetten.

“Oh nee hoor niks daarvan ik wil dat jullie je overgeven aan je gevoelens laat het gebeuren geen remmingen gooi het eruit doe maar net of wij er niet zijn laat je helemaal gaan en dat is geen vraag maar een opdracht anders dan zwaait er wat voor jullie”.

De situatie maakte het alleen nog maar erger en ik wist wat er van mij verwacht werd ik moest hier ongegeneerd klaarkomen voor een groep vreemde mannen en ik besloot om het maar te laten gebeuren.

Ik begon mijn tietjes te strelen met 1 hand en de ander gleed onder mijn rokje op zoek naar mijn klitje “OMG Richard ik ben zo fucking geil ik word helemaal gek van die tril dingen ooohhh fuck ik kom bijna shit niet normaal dit is zo fucking geil ooohhh jaaaahhhh……… Richard ik ga zo komen ohhhh jaaahhhhh!!! ooohhhh fuck iiiikkkkk ………. iiiiikkkkk……… oooohhhh Richard iiiikkkkk……...iiiikkkkkk………...ohhhhh jaaaahhhhh iiikkkkk……...kkkkkkkooooooooooommmmmmmm!!!

Ik stond te shaken en te trillen en zakte in elkaar en kwam spuitend klaar waardoor mijn slipje doorweekt werd en een paar tellen later hoorde ik ook Lotte krijsend klaar komen.

Plotseling werden de speeltjes uitgezet en Richard zei “Kom mannen we nemen die meiden even mee om af te koelen want ze zijn zo geil voor dat we er erg in hebben vergrijpen ze zich aan ons en dat willen we niet hebben natuurlijk”.

We werden mee genomen naar de kleedkamers en de mannen deden hun sportkleding uit terwijl we nog een beetje versuft op een bankje zaten bij te komen van een spetterend orgasme.

We werden meegenomen naar de douche “Zet ze maar even onder de douche dan kunnen ze even afkoelen” zei Henk met een gemeen glimlachje.

De douche werd aan gezet en tegelijkertijd gingen ook onze speeltjes weer aan en dit keer direct in de hoogste stand.

We werden onder de warme douche gezet en dit had uiteraard een averechts effect op ons want afkoelen deden we niet we werden alleen maar geiler omdat we met onze kleren onder de douche waren gezet en door de speeltjes die in de hoogste stand stonden.

We gingen met elkaar staan te zoenen en elkaars kutjes strelen en na een paar minuten scheurden we elkaar de kleren van het lijf en uiteindelijk lagen op de douchevloer elkaar te beffen en kwamen allebei tegelijk gillend klaar.

Richard schoot in de lach en zei “|Oh shit dat was ik helemaal vergeten die geile sletjes worden alleen maar geiler als je ze met kleren aan onder de douche zet wat stom van mij zeg”.

Richard en Henk grepen ons bij de haren en zette ons op onze knieën neer en spuugden in onze gezichten waarna Richard ons toesnauwde “Dat was een geil showtje sletjes maar nu hebben we wel een mega probleem we staan hier wel mooi allemaal met een stijve pik hoe gaan jullie dat oplossen?”.

Lotte: “Oh wow geil daar weet ik wel een oplossing voor ik ben een spermasletje en jullie mogen allemaal in mijn bek spugen en spuiten ik wil een spermadouche van jullie!”.

Ruby: “Ja mooi niet vuile slet je moet niet denken dat je alles voor jezelf mag houden ik ben ook geil gewoon eerlijk delen slet”.

Om de daad bij het woord te voegen nam ik de pik van Henk in mijn mond en begon hem te pijpen en pakte in elke hand nog een pik, Lotte was even overdonderd kon maar volgde mijn voorbeeld en begon Richard te pijpen en greep de 2 overgebleven pikken vast.

Om de beurt pijpten we de mannen en minuut of zo en daarna wisselden we weer van pik en nadat ik alle 3 mijn pikken 3 keer had gepijpt riep ik Richard bij en fluisterde in zijn oor “Ik ben zo fucking geil ik wil eigenlijk verder gaan ik wil eigenlijk wel door alle drie tegelijk gevuld worden en keihard geneukt worden mag dat please?”.

Hij fluisterde terug “Weet je dat heeeel zeker? Zo ja dan ga ik ff condooms pakken en dan gaan we je helemaal suf neuken maar je gaat het zelf vragen sletje”.

Ondertussen ging ik door met pijpen van de mannen en toen Richard terug kwam met de condooms kon ik niet meer terug “Mannen ik ben zo fucking geil nu, ik wil geneukt worden ik wil jullie pikken in al mijn gaatjes voelen neuk dit geile sletje please”.

Lotte: “WTF gore slet ga je jezelf laten palen door iedereen ben je wel wijs?”.

Ruby: “Of ik wijs ben weet ik niet maar ik ben knetter geil ik wil gewoon geneukt worden en doe jij niet zo schijnheilig want jij wil ook niks liever dan al je gaten gevuld hebben geef nou maar toe”.

Lotte moest eerlijk toegeven dat ze ook knetter geil was en dat het wel heel erg aantrekkelijk klonk om 3 pikken in haar geile lijf te ontvangen.

De mannen namen ons mee naar de sporthal en daar werd de dikke mat midden in de zaal neergelegd zodat we niet op de harde douchevloer hoefden te blijven zitten.

We werden eerst op onze knieën op de rand van de mat gezet en de mannen begonnen ons doggy te neuken de mannen wisselden regelmatig van plaats.

Nadat iedereen ons kutje had geneukt was het de beurt aan onze kontjes en als laatste werden we in onze mond geneukt door allemaal waarbij al het kwijl wat vrij kwam in onze gezichten werd gesmeerd en er werd ook de nodige keren in ons gezicht gespuugd.

Nadat we flink onder handen genomen waren was het Lotte die als 1e door 3 tegelijk geneukt werd en ik was niet veel later ook in 3 gaten tegelijk gevuld en ook nu wisselden de mannen regelmatig van plaats.

Wat is het toch heerlijk met van die potente gespierde kerels te neuken die kunnen lekker lang door gaan en ik was inmiddels al 3 keer klaargekomen toen uiteindelijk mijn mannen als eerste begonnen te spuiten en niet veel later de mannen die Lotte aan het neuken waren.

Lotte lag uitgeteld op de mat en ik kreeg een geil idee ik had het zaad van Henk in mijn mond en liet het bij Lotte in haar mond lopen en daarna pakte ik de volgespoten condooms van Dennis, Kees, Danny en Paul en liet die in haar gezicht leeglopen

“Zo gore spermaslet je wilde toch het zaad van iedereen in je bek hebben nou hier heb je het” en ik smeerde alles in haar gezicht en haren.

Lotte: “OH ja ik ben een zaadslet zo fucking geil dit, meer ik wil meer zaad!” en we begonnen te tongen.

Nadat we de mat hadden schoon gemaakt en opgeruimd zijn we met z’n alleen onder de douche gegaan waar we de mannen nog een keer hebben gepijpt en Lotte kreeg toch haar zin en werd door iedereen in haar gezicht gespoten zodat ze toch haar spermadouche had gehad die ze zo graag wilde hebben.

Zelfs Richard vond het te ver gaan om ons naakt over straat te sturen dus we kregen wat kleren uit de gevonden voorwerpenkist en mochten met Henk meerijden die ons thuis afzette.

We hebben nog veel meer geile avontuurtjes beleeft met Henk en Richard maar dit waren er een paar die ik jullie niet wilde onthouden.

Na bijna 2 Jaar (22 maanden om precies te zijn) kwam er een einde aan onze geile onderonsjes met Henk en Richard omdat ze allebei een vriendin hadden ontmoet en niet hun prille geluk op het spel wilden zetten.

Nou was dat op zich niet zo’n drama want we hadden vanaf het begin duidelijk afgesproken dat er beslist geen relatie in zat gezien het leeftijdsverschil maar puur voor de spanning zolang het duurde.

We hadden in die tijd zo’n beetje elk denkbaar standje uitgeprobeerd en Lotte en ik hadden daarom ook giga veel geleerd ondertussen.

We waren veranderd van 2 biseks meiden die samen aan het experimenteren waren met seksspeeltjes naar 2 uber geile seks verslaafde meiden die voor veel dingen open stonden.

Voor de mensen die denken hoe zit dat met de ouders van die meiden stelden die nooit geen vragen waar ze elke week naartoe gingen.

Onze moeders werken op zaterdag in een winkel mijn vader is altijd de hele zaterdag op het voetbalveld te vinden en de vader van Lotte is aannemer dus die werkt ook vaak op zaterdag.

Dus kortom wij hadden zaterdags redelijk vrijspel om dingen te doen zonder dat onze ouders het wisten.

Hoe het verder gaat lees je in deel 5

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ruby 5 (nieuwe Vriendjes)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6837x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2239x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4816x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6777x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20149x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10453x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9512x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15990x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14420x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9144x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15726x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10891x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3237x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6506x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19370x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18264x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!