Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Erotiek sexverhalen. In deze categorie staan 34 erotische verhalen.
Rick - 2Door: John2511
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Buurvrouw, Eerste Keer, Erotiek,
"Nadat hij wat bij zinnen gekomen was na deze aftrekpartij van wereldklasse, wist Rick het even niet meer. Hij raapte zijn spullen bij elkaar, zag Anne hetzelfde doen, en liep terug naar huis. Dat hij Anne een perfecte blik gunde op zijn gespierde bil..."
03-02-24
9.5
Geile Parenclub OrgieDoor: Amber Hot
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Erotiek, Klaarkomen, Kut, Kutje, Lul, Neuken, Orgie, Parenclub, Pik, Sperma, Spuiten, Squirten, Swingers,
"Na het opwindende avontuur in de Darkroom ben ik weer op zoek gegaan naar het lieve stel Cor en Els. Zij hadden mij uitgenodigd om mee te gaan naar een parenclub. Er was een Vriendinnenavond waarop een stelletje een vrouw mee mocht nemen. Ze hadden..."
29-10-23
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 16: Onverwachte We...Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Lust, Neuken, Onderdanig,
"Ik heb zojuist de telefoon opgenomen en mij voorgesteld. De prettige stem van een vrouw dringt mijn oorschelp binnen. Mister Meesters Spreek ik met Mister Meesters Het klinkt Engels met een Nederlandse tongval. Ja, dat klopt, wat kan ik voor u b..."
26-05-23
9.6
Politiek Geneuzel - 4Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Erotiek,
" i Een serie in 10 delen over twee politieke tegenstanders die het samen priv goed kunnen vinden. Alleen de man, Frits, is wel al lange tijd getrouwd. Hierbij het 4de deel i Sterkte, zegt Mevrouw Hazenoot als haar man aanstalte maakt o..."
18-05-23
9.1
Politiek Geneuzel - 3Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Erotiek,
" i Een serie van 10 delen waarin twee politieke tegenstanders elkaar vinden in seks en erotiek. Hierbij het derde deel. i Burgemeester Hazenoot opende de vergadering. Het eerste punt van de agenda is de aanvraag voor het openen van een er..."
11-05-23
9.1
Buurman - 2Door: Jaanie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Buurman, Erotiek,
"Maan doet haar yogales, de neerwaartse hond en kijkt naar de plek op het tapijt waar ze een paar weken daarvoor vast zat met haar oorbel toen ze haar buurman en zijn erotische escapades aan het afluisteren was. Ze gniffelt er wat om zoals altijd wann..."
25-04-23
8.0
Slangen Van VerlangenDoor: Narcis
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Feest, Likken, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Orgasme, Orgie, Passie, Romantiek, Sprookje, Verlangen, Verleiden, Voorspel,
" i Dit is een fantasy seksverhaal, of romantisch erotisch sprookje, hoe je t noemen wil. i b Introductie b Ik ben een saai meisje, met een saaie naam. Geen enkele jongen ziet me staan. Gelukkig is er een ander bestaan, waar ik af e..."
29-01-23
9.0
Rosalie Krijgt Een Beurt - 7: Onder ControleDoor: Francisca02
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Auto, Bdsm, Edging, Erotiek, Klaarkomen, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk,
" i Verteld door Rosalie i We liepen naar boven. Julia had beide doosjes in haar handen meegenomen. Waar is je slaapkamer Tweede deur van links. Naast de badkamer dus. Ik knikte. Mijn slaapkamer was vrij g..."
04-03-22
9.2
Rosalie Krijgt Een Beurt - 5: Vertrouw MeDoor: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Leerling, Leraar, School, Vrouwvriendelijk,
" i Verteld door Julia i Vrijdagochtend kwam ik het schoolplein op rijden op m n skates. Mevrouw Montou en meneer Boonstra, die geschiedenis gaf, stonden samen bij de deur te kletsen. Ik ging op het bankje zitten aan de picknicktafel die li..."
27-02-22
9.3
Blind En Geen Seks? - 6 $Door: Maria
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Erotiek, Likken, Neuken, Pijpen, Spuiten,
"Hallo lieve lezers en trouwe fans van mij. Hierbij deel zes van een verhaal dat gaat over David, een visueel gehandicapte jongen die ontdekt dat meisjes erg interessante wezens zijn. Hij heeft nu zwaar verkering gekregen met Susan, een lief en zachta..."
08-08-21
9.3
Blind En Geen Seks? - 4 $Door: Maria
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek,
"Hallo lieve lezers en trouwe fans van mij. Hierbij deel vier van een verhaal dat gaat over David, een visueel gehandicapte jongen die ontdekt dat meisjes erg interessante wezens zijn. In het eerste deel heeft hij een klein beetje verkering gekregen m..."
02-08-21
8.9
Het Moment Suprême - 1Door: Zara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dirty Talk, Dominantie, Erotiek, Slet, Sletje, Uitdagen, Verleiden,
"Ik kijk uit het raam terwijl buiten alles aan mij voorbij raast. Ik zit in de trein op weg naar jou.Onze eerste ontmoeting.Eindelijk.Ik ben nerveus maar ook waanzinnig opgewonden. Ik heb jou ontmoet via een chat, lang geleden eigenlijk al. Er..."
30-05-21
8.6
Dankzij De Sauna - 3: SlotDoor: Lovely Coen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Erotiek, Neuken, Sauna,
"In de vorige twee delen heb je kunnen lezen hoe Monica mijn vrouw en ik Coen met een bevriend stel Joris en Merel een weekend weg waren in een huisje, waarbij er van partner is gewisseld. Het verhaal eindigde nadat ik Merel geblinddoekt had en ..."
22-05-21
9.0
Friends With Benefits... - 5Door: Medio Siglo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Biseksueel, Erotiek, Friends With Benefits, Naturisme, Ouderen, Swingers,
"Auvillers les Forges, dag 2. Voordat ik dit verhaal verder schrijf een paar punten. Ik heb de laatste 4 verhalen afgelopen weken voorgelegd aan onze vrienden with benefits en zij reageerden allen, zonder uitzondering, enthousiast...."
13-02-21
9.2
WeekendDoor: Marco73
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Erotiek,
"Vandaag is de dag.. na maanden van spelen.. aftasten .. een flirt.. Irene en ik spreken af in een vakantiehuisje op een zonnige plek. Irene is een vrouw midden 40, leuk type. We hebben elkaar leren kennen via Wordon en kletsen elke dag. We wonen vlak..."
04-12-20
8.3
Oma, Wat Doet U Nou? - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Kleinzoon, Lust, Nylon, Oma,
" b vanuit mijn positie achter de gezellige keukenbar die de halfopen keuken verbindt met de huiskamer, kijk ik naar de visite. Vrienden, vriendinnen en natuurlijk de familie zitten rondom mijn knappe kleinzoon Luuk die vandaag zijn zeventiende verjaa..."
22-10-20
9.3
Friends With Benefits... - 4Door: Medio Siglo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Bejaarden, Biseksueel, Erotiek, Friends With Benefits, Naturisme, Ouderen, Swingers,
"Auvillers les Forges, dag 1. Zaterdag 14 september vanuit Nijmegen naar Erna en Henk die in Auvillers les Forges wonen. Toch nog een rit van ruim 325 km. Wij hadden van Ester en Lex een goede routebeschrijving gekregen dus dat was in elk gev..."
26-08-20
9.2
Na De Begrafenis Bij Zijn Tante - 1Door: Centerfold
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Erotiek, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Tante,
"Jeroen zit op de bank op zijn moeder te wachten, omdat ze op het laatste moment nog een andere blouse aan wilde trekken. Hij vindt het vervelend dat ze op het laatste moment nog van gedachten veranderd, maar hij houdt wijselijk zijn mond. Het is toch..."
18-08-20
8.9
Friends With Benefits... - 3Door: Medio Siglo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Erotiek, Friends With Benefits, Groepsex, Swingers,
"In deel 2 heb ik verteld hoe de dag verder is verlopen, wij terecht kwamen bij Van der Valk in Stein en mijn vrouw Loes eerst werd verwend door Dinneke en Ester en later door Marc en Lex. En toen was het mijn beurt om te worden ingewijd... ..."
03-08-20
9.1
Friends With Benefits... - 2Door: Medio Siglo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Erotiek, Friends With Benefits, Jong En Oud, Naturisme, Swingers,
"Zoals ik al eerder schreef lagen wij met 3 oudere stellen aan het Isabellagriend bij Roermond. Dinneke had mij, op h r speciale manier, ingesmeerd met zonnebrandolie. Lex was tegen mijn vrouw Loes aangeschoven en streelde zachtjes haar borst. ..."
22-07-20
9.3
Friends With Benefits... - 1Door: Medio Siglo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Erotiek, Friends With Benefits, Ouderen, Swingers,
"Dat verhaal is waargebeurd. Alles wat zou kunnen herleiden tot personen heb ik veranderd. Het is een lang verhaal dus komt er een vervolg. Wij hebben elkaar leren kennen op de camping in Limburg. Mijn vrouw Loes en ik, Frank, deden ..."
16-07-20
8.9
Alleen Seks, Niks Meer, Niks Minder - 2Door: AnnemiekXL
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Erotiek, Lust,
"Ze ligt lui onderuitgezakt op de loungebank voor de grote openstaande ramen. De avondzon komt door de glazen topgevel binnen en vult de ruimte met warmte en een goudgele gloed. Ik realiseer me hoe vertrouwd dit prachtig appartement in het oude pakhui..."
21-02-20
9.0
De Man In De Trein... - 3Door: Dominique Jane
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dom, Erotiek, Gangbang, Kinky, Sub, Trein,
"Ik heb David leren kennen in de trein. De man in de trein.. Nadat hij me had gered van een tasjesdief heeft hij me op date gevraagd bij hem thuis. Hij had heerlijk voor me gekookt maar tussen het hoofdgerecht en het toetje deed hij me ee..."
07-10-19
8.6
Hitte Met Vrienden...Door: Dominique Jane
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Erotiek, Trio, Vrienden,
"Mijn vriendin Mia is al een tijdje getrouwd met een hele leuke kerel genaamd Leo. Ik kan altijd met hem lachen, hij is charmant, super lief voor mijn vriendin en voel me er altijd thuis. Nooit heb ik het gevoel dat ik een derde wiel aan de wagen ben,..."
27-09-19
8.7
Mansion Domus DesiderioDoor: Dominique Jane
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek,
"Een huis waar je vrij kunt zijn, gewoon wie jij bent. Geen vooroordelen, geen taboes en heel belangrijk, vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, ook al ben je vreemden van elkaar. Waar verlangen een collectief goed is. Dat is bijzonder. In dit huis kan het..."
24-09-19
9.1
De Man In De Trein... - 2Door: Dominique Jane
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Erotiek, Trein,
"Mijn eerste afspraakje met David. De taxi is net weg en ik bel bij hem aan. Vele vlinders fladderen in mijn buik rond. Dit omdat ik het spannend vind, maar ook omdat ik David echt leuk vind. Als ik hem zie dan ben ik meteen alert. Mijn lichaam reagee..."
21-09-19
8.7
De Man In De Trein... - 1Door: Dominique Jane
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Erotiek, Trein,
"Iedere dag dezelfde trein naar en van het werk. Iedere dag zie ik bekende gezichten in de wagon, die net als ik forenzen. Ik heb een voorkeur voor een stoel. Het is een vierzits met een klein tafeltje in het midden. De zon schijnt iedere ochtend tege..."
20-09-19
8.5
Alleen Seks, Niks Meer, Niks Minder - 1Door: AnnemiekXL
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Erotiek, Lust,
"Het is vrijdagmiddag rond zessen, ik zet mijn koffiekopje in de vaatwasser en loop het kleine keukentje uit en de gang door naar de garderobe. Ik werk hier nu amper zes weken en ben nog steeds verbaasd over het feit dat iedereen zo vroeg naar huis ga..."
01-06-19
9.3
De MetroDoor: Damian56
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Erotiek,
"Een vrolijk zonnetje scheen door het kiertje van mijn slaapkamergordijn op de rug van mijn vriendin. Ze lag op haar buik met de dekens weggetrapt, zodat haar mooie gladde rug en billen in volle glorie mij ontbloot aankeken. Haar dijen lichtjes gespre..."
18-01-19
8.6
Eline, StageDoor: Thompson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Auto, Erotiek, Pijpen, School,
" i Enige gelijkenis met namen, plaatsen, locaties en gebeurtenissen berusten op puur toeval. Dit is een verzonnen verhaal. i Dit verhaal gaat over Eline, een Pabo student van 19 jaar uit het zuiden van Nederland. Eline is een prachtige vol..."
27-09-18
8.8
De Film - 4: De Seksuele Gevoelens Van Een MoederDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Erotiek, Moeder, Nylon, Panty, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b Iets naar achter buigen Wes, dan kan de cameraman een mooier close up beeld van de ejaculatie maken b Sa d bekeek onze wip duidelijk vanuit een professioneel oogpunt. Ik wist nog steeds niet helemaal goed hoe ik me moest voelen. Het w..."
27-03-18
8.8
De Film - 3: Op Mijn Knieën Voor MoederDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Erotiek, Lust, Moeder, Nylon, Panty, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b En vanmorgen zag de dag er nog zo veelbelovend uit Het plan was geweldig De hele dag lekker neuken met mijn vriendinnetje Fleur en aan het eind van de dag ook nog eens dik betaald worden Waarom moest het nou toch zo anders lopen b ..."
23-03-18
8.5
De Dominante BoerDoor: Slaapwandelaar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Erotiek, Rimmen, Transformatie,
"Die boeren hadden iets met homo s. Wat hun probleem was begreep ik echt niet. Je hoefde maar een net shirt aan te doen of je was er al een. Als flex jurist zit je nou eenmaal vast aan nette kleding. En huisbezoeken zijn nu aan de orde van de dag in d..."
30-12-17
8.2
Gevoelens - 5Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Erotiek, Moeder, Orgasme, Zoon,
"Moeder stond op, glimlachte en zei Ga je wassen, Steven. Ik pakte mijn pyjamabroek van de grond en ging mezelf wassen. Zonder mijn kleren weer aan te doen, ging ik naar beneden. Ik dacht, mama heeft mij nu toch al naakt gezien dus wat maakt het ui..."
23-09-15
8.5