63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-02-2006 | Cijfer: 5.6 | Gelezen: 21037x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dat wat je niet mag hebben, is enorm boeiend. Zo zitten mensen nou eenmaal in elkaar, het is onze natuur om het onbekende te willen ontdekken. We zijn niet ontevreden met wat we hebben, maar dat wat we niet hebben is zo interessant! Zeker als het gaat om verboden vruchten.

Ze ging al een tijdje met Peter om en het was een prima relatie. Hij was lief, gul en zorgzaam. Maar toen ze zijn broer ontmoette kreeg ze even geen lucht. Toen zijn donkerblauwe, twinkelende ogen de haren binnendrongen, sloeg haar hart twee slagen over. Haar relatie met Peter zou nooit meer hetzelfde zijn.

Na die eerste avond viel het allemaal nog wel mee, maar naarmate ze Mark meer zag, verscheen hij ook steeds vaker in haar fantasieën. Hij was speels, ondeugend en daarmee dus ook erg gevaarlijk. Het gebeurde dan ook regelmatig dat ze tijdens het vrijen met Peter haar ogen sloot en zich inbeeldde dat niet hij, maar zijn broer gepassioneerde liefde met haar bedreef. Eerlijk is eerlijk, het kwam hun seksleven ten goede.

Natuurlijk kon het niet goed blijven gaan. Zij kwam terecht in een innerlijke storm van liefde, lust, vertwijfeling en schuldgevoelens. En Peter zag ook wel dat ze buitengewoon gesteld was op zijn broer. Bovendien kende hij zijn broer maar al te goed. Hij wist wat een charmeur zijn broer was en hij wist dat de vrouwen met hem wegliepen. Het deed Peter ongetwijfeld pijn om te zien hoe zijn vriendin langzaam tussen zijn vingers doorglipte. Je moet dan ook een sterke persoonlijkheid zijn om te doen wat Peter vervolgens deed.

Het is een donderdag in de winter. Peter geeft 's avonds les en gaat daarna nog even een afzakkertje halen in cafè. Zij ligt ondertussen al op bed. Ze hebben afgesproken die avond, hij zal de nacht bij haar doorbrengen.

Al snel dommelt ze weg boven het boek dat ze aan het lezen is, ze kan nog net de kracht verzamelen om het boek weg te leggen en het licht uit te doen.

Ze heeft geen idee hoe lang ze geslapen heeft wanneer ze ontwaakt door de hand die haar blote rug streelt. Met haar ogen nog gesloten, kreunt zacht. Ze hoort hoe hij zich uitkleedt en even later kruipt het warme lichaam naast haar in bed.

Zijn warme handen gaan verder waar ze gebleven waren, zijn lippen drukken zich teder tegen haar schouder. "Hoe ging het vanavond?" fluistert ze en hij antwoordt met een onverschillige "hmm..". Zijn vingers zoeken zich een weg naar de achterkant van haar hoofd als hij haar dichter naar zich toetrekt en haar lippen vindt met de zijne. Ze draait zich op haar zij en drukt zich dicht tegen hem aan.

Bij het voelen van zijn hard geworden lichaamsdeel tegen haar buik ontsteekt zich een vlam van verlangen in haar onderbuik. Ze dwingt hem op zijn rug en gaat op hem zitten. Met een ondeugend lachje beweegt ze haar lichaam langzaam richting voeteneind, haar gulzige lippen laten een spoor van kusjes achter op zijn borstkas. Zijn stijve lid is danig aanwezig ter hoogte van haar borsten en ze kan het niet lang negeren ook al heeft ze de neiging om hem te plagen. Wanneer haar zachte lippen dan eindelijk zijn eikel bereiken, kreunt hij zachtjes van opluchting. Het puntje van haar tong draait plagerige cirkeltjes rond het rode hoofdje voor ze hem teder in zijn mond neemt. Vol overgave stort ze zich op zijn erectie. Hij zucht en kreunt met groeiende hevigheid tot haar naam over zijn lippen rolt.

Verschrikt slaat ze de dekens van zich af.. "Peter?" vraagt ze ongelovig met een boze ondertoon. Het eerste in haar bereik is de aansteker. In het licht ziet ze het flauw lachende gelaat van Mark "what the fuck?!"

Hij sust haar.. "Het is in orde" fluistert hij. Ze gebruikt de aansteker om de kaars op haar nachtkastje aan te steken. "Dit is toch wat je wilt of niet?" gaat hij verder. Ze kan geen woord uitbrengen.. Ze zou het nooit hardop kunnen toegeven, maar ze kan ook niet liegen. Hij trekt hij haar naar zich toe en drukt zijn lippen tegen de hare. "Het is okè".. Zijn stem klinkt kalmerend en verzekerend.

Er flits van alles door haar hoofd, maar de waarheid is dat de broer van haar vriend, het onderwerp van haar fantasieën, hier in haar bed ligt en dat hij onweerstaanbaar is voor haar. Eerlijkheidshalve moet ze tevens bekennen dat de reden haar eigenlijk niet zoveel kan schelen op dit moment.

Ze bekijkt hem nogmaals. "Mark.." fluistert ze ongelovig.. Hij gniffelt terwijl hij zijn armen om haar heenslaat en haar op haar rug rolt. Nu is hij het die onder de dekens verdwijnt. Zijn lippen tasten de binnenkant van haar dijen af, werken zich langzaam omhoog naar daar waar ze samenkomen. Al snel geeft ze zich over aan deze vleesgeworden droom en kronkelt ze onder zijn aanraking. Het tipje van zijn middelvinger glijdt tussen de gezwollen schaamlippen, haar staat van opwinding laat weinig te raden over. Met een tweede vinger scheidt hij haar lippen en maakt de weg vrij voor zijn tong.

Ze heeft heel weinig nodig op dit moment. Het besef dat het de sexy Mark is zijn tong over haar clitoris beweegt doet haar al snel schokken in een onverwacht orgasme.

Als zijn hoofd weer boven de dekens verschijnt, neemt ze deze kreunend tussen haar handen. Terwijl ze hem dankbaar zoent, manoeuvreert ze de opening van haar diepste geheim op zo'n manier dat het kloppende lid van Mark als vanzelf naar binnen glijdt. Gelijk een warme, vochtige handschoen omsluit haar vrouwelijkheid de welkome indringer.

"Oh.. neuk me" kreunt ze zachtjes bij zijn oor "neuk me". Mark, gevrijwaard door dit dringende verzoek, neemt haar bovenlijf in zijn armen en drukt haar tegen zich aan. Hij klemt zijn handen om haar schouders en zet zich schrap. Haar benen klemmen zich om zijn middel als ze hem nog dieper in haar dwingt met haar hielen.

Na een voorzichtig intro bouwt het ritme zich al spoedig op en voor hij het zich goed en wel beseft stoot zich als een dolleman naar binnen. Met zijn hoofd verborgen in de holte tussen haar schouder en haar nek, gaat elke slag gepaard met een zware ademstoot. Ze zet zich af tegen de muur, weerstaat zo de onbezonnen stoten waarmee hij bij haar binnendringt en voorkomt dat haar hoofd tegen de muur slaat.

Aangemoedigd door haar uitgelaten taalgebruik neemt hij haar zoals hij nog nooit en vrouw heeft genomen. Met een verbeten gezicht en een verwilderde blik spoelt een onbeschrijflijk hoogtepunt over hen heen.

Oneindig lijkt hij sperma te spuiten, vanuit zijn tenen tot in haar diepste diepten. De vingerafdrukken zouden de volgende dag bewijs zijn van de kracht waarmee ze zich aan elkaar vastklampen. Hun lichamen zo verkrampt onder deze zintuiglijke schok dat ze geen controle hebben over de kreten die de buren doen opschrikken.

Met haar hoofd rustend op zijn borstkas, liggen ze tegen elkaar aan wanneer hij het verhaal vertelt. Naar achteraf blijkt, stond Mark die avond aan de bar, genietend van zijn eerste Palmpje van de dag. Peter was, zoals al gezegd, binnengekomen na de cursus. Het was gezellig, het ene biertje na het andere, mensen komen, mensen gaan. Er wordt gelachen, gepraat, geflirt en gedronken. Peter heeft hem op het eind al aardig zitten wanneer Mark en hij in een diep gesprek verwikkeld raken. Het kost hem wat moeite, maar Peter vertelt uiteindelijk openhartig dat hij vreest dat zijn vriendin meer voor Mark voelt dan het hem lief is. "Wat vind jij van haar?"

"Hele leuke meid, maar hè! Het is jouw vriendin.. je denk toch niet dat ik ooit.."

"Nee, nee.." Peter wuift de rest van Mark zijn zin weg "dat weet ik, zo bedoelde ik het ook niet". Wat Peter wel bedoelde was het volgende. Mark zou die avond de sleutels meekrijgen, met medeweten van Peter zou zij dan "kunnen doen wat ze moet doen". Peter legt vervolgens aan Mark uit dat hij hoopt dat het daarmee dan afgelopen is, dat zij zal inzien dat het gras niet per definitie groener is aan de andere kant.

Mark, die het doet voorkomen alsof hij zijn broer een dienst bewijst, maar het absoluut niet alleen uit humanitaire beweegredenen doet, zweert op zijn beurt dat hij het bij deze ene keer zal laten. Verder spreken ze af dat het nooit tegen èèn van de betrokkenen gebruikt zal worden en dat er na morgen uberhaupt nooit meer over gesproken zal worden.

Wanneer Mark opstapt om te gaan, pakt Peter nog even zijn onderarm vast "ze is volgende week jarig, zeg haar dat dit haar verjaardagscadeautje van mij is". Een cru glimlachje verschijnt op zijn gelaat.

"En zo is het gegaan" zucht Mark. Wanneer ze haar hoofd opricht kijkt hij in haar helder blauwe ogen. Ze last een dreigende stilte in. "Ik geloof er geen reet van!".

Aangezwengeld door de uitdrukking op haar gezicht kan Mark zijn lach niet onderdrukken. "Ik kan jou ook niets wijsmaken".

"Toe!" roept ze, terwijl ze hem een flinke duw geeft "Vertel me de waarheid!".

"Okè, okè.. Peter was inderdaad in de kroeg, tegen het eind van de avond was hij dronken. Hij vertelde me dat hij zich zorgen maakte over wat jij voor mij voelde. Hij zei hij bij jou langs zou gaan en ik heb hem gezegd dat hij dat beter niet kon doen in de conditie waarin hij was. Ik heb hem naar huis gebracht, in bed gestopt en heb jouw sleutels meegenomen".

Weer is het ijzig stil. Ze bijt peinzend op haar onderlip. "En Peter slaapt?"

"Als een roos!" verzekert hij haar.

"Mooi!"

Met een ondeugende glimlach verdwijnt ze wederom onder de dekens, haar lippen vinden dezelfde weg naar beneden langs zijn gespierde borst "mijn verjaardagscadeautje" mompelt ze.

Ze proeft hem, geniet van hem en tergt hem voor ze wederom zijn pik in haar mond neemt. Het kleine, getrouwe alter ego is al vlot weer in staat van paraatheid gebracht. Nu alle misverstanden uit de weg zijn geruimd kan ze verder gaan waar ze gebleven was en kan Mark naar hartelust kreunen nu ze zich opnieuw oraal over zijn dankbare lid ontfermt.

Gedreven weet ze Mark meerdere malen tot een "bijna hoogtepunt" te brengen, daarbij kundig de kostbare zaadlozing afwendend. "Jezus!" kreunt hij na de vierde keer, wanhopig van geilheid. Ze weet dondersgoed dat een mens daar gek van wordt en dat is precies wat ze wil. Hij richt zijn hoofd op, de uitzinnige blik in zijn ogen beantwoordt ze met een zelfvoldaan, sensueel glimlachje.

"Fuck" gromt hij, met zijn kaken stevig op elkaar geklemd. Ze heeft haar rug al min of meer naar hem toegedraaid als hij met reflexachtige snelheid overeind komt. Hij pakt haar stevig bij haar heupen beet en trekt haar billen verder naar zich toe. Zijn linkerhand klemt zich als de kaak van een pitbull om haar heup, de andere hand gebruikt hij om haar aan zijn spit te rijgen.

Het is de gedachteloze bruutheid, waarmee hij haar neemt, die haar zo opwindt. Enkel en alleen het moment, dat zijn keiharde erectie de schacht van haar verlangen binnendringt, is voldoende om haar tot een orgasme te brengen. De zware kreun, die haar op dat moment ontsnapt, wordt gesmoord door het dekbed waarin ze haar gezicht begraven heeft.

Zijn rechterhand steunt nu op haar schouder en drukt haar nog dieper in het dons. Haar billen, hoog in de lucht gestoken, trillen na bij elke stoot. Haar vaginale spieren knijpen zich spastisch samen in haar voortdurend oplaaiende orgasme. De meest vreselijke schelwoorden liggen op zijn lippen, zo ver heeft ze hem gekregen. Verder dan het grommen van "arrgg" you bi.." komt hij niet. De rest stokt in zijn keel als hij zich schrap zet voor een explosie. Met alle kracht die hij in zich heeft spuit hij zijn tweede lading in de jonge vrouw die aan zijn broer toebehoort.

Het is zeven uur 's ochtends, een uur slaap en twee orgasmen verder als Mark de kou instapt. Versuft loopt hij richting huis, enkele vroege vogels zijn alweer op weg naar hun werk. "Godzijdank ben ik vrij" denk hij bij het zien van de slaperige hoofden die voorbijfietsen, ineengedoken alsof ze zo de koude wind niet voelen.

Peter hangt om twaalf uur diezelfde ochtend aan de telefoon. Mark neemt op, aan de andere kant van de lijn is het stil. "Peter?" vraagt hij, overtuigd van het feit dat hij het is.

"Ja"

Er volgt een lange stilte. Geen van beiden weet wat ze moeten zeggen.

"Luister" zegt Mark uiteindelijk "ze geloofde het niet dus ik heb gezegd dat je dronken was, dat ik je naar huis heb gebracht en toen haar sleutels van je heb gepikt".

"Ik begrijp het"

"Zeg.." gaat Peter uiteindelijk verder "misschien moeten we morgen anders met z'n allen wat gaan eten? Dan hebben we het maar vast gehad. Hoe langer we wachten hoe ongemakkelijker het wordt."

Als hij hoort hoe Mark aarzelt, voegt hij er aan toe "Ja joh.. het wordt heus gezellig! Neem je Suzanne mee.."

"Suzanne? Ik zal het vragen.. ze heeft het wel druk de laatste tijd. Ik zie haar nauwelijks meer".

"Kijk maar, bel me morgenmiddag anders even"

"Okè"

Peter legt met een glimlach de hoorn op de haak, sluit zijn ogen en kreunt zacht.

Ze zit op haar knieën voor hem, hij strijk langs haar lange, zachte haar als Suzanne haar hoofd opricht.. "En?"
Trefwoorden bij dit verhaal: Broer, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Kayla En Haar ... - 3Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus, Tiener,
"De volgende dag waren Kayla en Niek nog steeds alleen thuis. Hun ouders waren nog op de beurs in Antwerpen. Het was een uur of 11 toen Kayla haar bed uitging om te ontbijten. Ze had een oversized shirt aan, verder niets. In de woonkeuken schonk ze ee..."
24-05
9.1
Mijn Zoon Rick - 8Door: Patrick57
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon, Moeder, Anaal, Trio,
"Rick trok zijn lul al weer redelijk snel terug uit de mond van Ilse en bood deze aan aan Trees. Ook hij wilde blijkbaar dolgraag ervaren hoe goed Trees kon pijpen en ik zag hem genieten van de langzaam op en neer flitsende tong van Trees. Da..."
24-05
9.2
Moeders Wondermooie Beharing ...Door: Steven D
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Likken, Moeder, Neuken, Schaamhaar, Zomer,
"Toen ik jong was waren de zomers nog echte warme zomers, en vooral de winters nog echte strenge winters. De keren dat ik tijdens de Kerstvakantie buiten met de slee kon spelen kon ik niet op n hand tellen. De seizoenen tekenden zich toen nog veel d..."
23-05
9.4
PinksterweekendDoor: Dr. Feelgood
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Heerlijk Wat hadden we hier naar uitgekeken, lekker vrij met z n twee n en mooi weer. We hadden tussen de bedrijven door onze tuin al helemaal zomerklaar gemaakt, loungesetje schoongemaakt en de kussens erin. Zondag 1e pinksterda..."
23-05
9.1
Mijn Sugardaddy's -19Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Broer, Neef, Nicht, Ouderen, Verleiden, Zus,
"Elise was op weg naar de supermarkt, want het nadeel van een eigen huisje was nu eenmaal dat ze boodschappen moest doen om haar eigen potje te koken. Het meisje was inmiddels al begonnen met theorielessen voordat ze daadwerkelijk autorijlessen nam, w..."
23-05
9.1
Natuur Doet Het ... - 8Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Lesbienne, Natuur, Neuken, Pijpen, Vingeren, Werk,
"Wij gaan regelmatig ook naar parenclubs. Daar ontstond vier jaar geleden een geile belevenis. Frans en ik gingen dit keer samen naar de parenclub. Dat doen we in Nederland want in Belgi is niet veel geils te beleven op dat gebied. Na een uurtje rijd..."
22-05
9.0
Zo Moeder Zo DochterDoor: Maxime21037
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Kinky, Moeder, Slipje,
"Zoals eerder vermeld zijn we een geil, kinky en taboeloos stel die graag experimenteert, de grenzen opzoekt en er regelmatig overheen gaat. We zijn een samengesteld gezin bestaande uit Ellen en haar twee kinderen Jolien van 16 en Noa van 17. Ik ben J..."
22-05
9.5
Op Weg Naar ... - 2Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit verhaal is pure fantasie. Elke gelijkenis berust op toeval. In mijn verhalen komen er geen soa s voor. Met vuurrode wangen zat ik diezelfde namiddag nog bij mijn ouders en mijn twee zussen Laura en Lisa in de woonkamer. Wanneer m..."
21-05
9.2
Mijn Sugardaddy's - 18Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Neef, Nicht, Scheren, Sugardaddy, Voyeurisme,
"Toen Elise die ochtend opstond wist ze nog niet dat deze nieuwe dag een heel speciale wending zou krijgen. Het vroegrijpe 18 jarige meisje, dat op oudere mannen viel had inmiddels al een vast kringetje bejaarde potente sugardaddy s opgebouwd die ze n..."
21-05
9.2
Sven, Eva En John - 2Door: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante, Trio,
" Sven 16 logeert 10 dagen bij zijn tante Eva 24 en haar vriend John 32 . Door hun relatief kleine leeftijdsverschil hebben Sven en Eva nooit een Tante Neef relatie gehad maar altijd een grote zus broer tje relatie. Voor de exact..."
19-05
9.0
Familievakantie - 1Door: Diva Donna
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Milf, Moeder, Spanje, Tante, Vakantie, Zwembad,
"In een saai kantoor op de 5e verdieping van een complex gingen de vingers van Donna over haar toetsenbord. Haar bureau lag bezaaid met oneindig veel papierwerk. Ze hoorde iets zoemen en pas na 3 keer had ze door dat haar telefoon overging. Snel veegd..."
17-05
9.1
Ze Neemt Me ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"In tegenstelling tot mijn klasgenoten heb ik een totaal andere band met mijn zus. Veel van mijn leeftijdsgenoten maken h l veel ruzie met hun broers of zussen maar ik niet. Mijn zus is gewoon mijn beste vriendin. Al lachend zegt mijn zus h l vaak t..."
15-05
9.4