Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 25

Toen ik wat later thuis aankwam zag ik dat ik nog steeds geen filmpje had. Ik stuurde haar direct een appje waar mijn filmpje bleef en ze zei dat ze eigenlijk meteen naar huis is gegaan. Naakt naar huis was al spannend zat midden op de dag zeker na wat er in de winkel gebeurd was. Het was druk en meerdere mensen moeten in een flits haar ook wel gezien hebben. Ik zei haar dat ik zeer teleurgesteld in haar was en dat ik dit niet zou accepteren. “Ik kom er nu aan” liet ik haar ook weten, stuurde een appje naar iemand en stapte op de fiets. Bij Jasmijn voor aangekomen klopte ik op de deur en Jasmijn deed voor mij open. Ik was met twee tassen aangekomen waar wat spullen inzaten. Ik gaf haar een van de tassen en zei haar “trek dit aan slet” en duwde de tas in haar handen. “Hier zit kleding in, trek het maar aan ik ga je straf meteen in actie zetten” zeg ik haar nors. Ze kijkt mij angstig aan en kijkt in het tasje. “Dus ik moet mij aankleden met dit” vraagt ze mij dan. Ik bevestig en zeg dat ik wil dat ze zichzelf een beetje hoerig maakt. Mooie zwarte luxe lingerie aan en verder alles wat ik haar in het tasje geef. Ze neemt het tasje aan en loopt naar boven. Ik ga beneden op mijn telefoon zitten tot Jasmijn weer beneden komt.

Wat later komt Jasmijn terug, ze was al aardig opgefrist van de vernedering omdat ze toen ze thuiskwam meteen was gaan douchen. Ze kwam nu van de trap af en ik keek naar de schoonheid die de trap nu af kwam. Ze droeg om te beginnen zwarte hakjes die haar mooi stonden en haar lengte net een extra boost gaven. Daarboven zat een visnetlegging die helemaal tot boven liep en ook vast zat aan haar string. De string was niet meer dan een lapje stof voor haar kutje terwijl de rest dus in het visnet zat. Daarboven droeg ze een zwarte bh weet ik want die paste daarbij en Jasmijn is van de passende setjes. De bh was ook te zien door de inkijk van haar bovenkleding. Dit was een kort jurkje die maar tot net voorbij haar kont zat. Dit zat heerlijk strak om haar billen heen en dat zag er ook niet verkeerd uit. De inkijk dat het bood was gigantisch op haar mooie stevige D-cup. Dit jurkje drukte haar D-cup ook goed in positie waardoor ze extra geaccentueerd werden. Het jurkje had verder een geil panterprint patroontje wat het extra hoerig maakte. Dit ook nog met de best felle rode lippenstift die ze ophad. “Je ziet er prachtig uit, echt als de hoer die je bent” zei ik haar denigrerend toe. “Ik blijf nog even van je af tot de persoon wie ik heb uitgenodigd er ook is” en Jasmijn haar ogen werden groot. “Wie heb je uitgenodigd dan” zei ze wat angstig tegen mij, en net op dat moment ging de bel.

“Doe maar open” zei ik tegen Jasmijn die toen twijfelend naar de deur liep. “WAT DOE JIJ HIER” riep ze geschrokken en ik verwelkomde hem. “Wat fijn dat je er bent Ruben” zei ik tegen de ex van Jasmijn. “Jasmijn heeft jouw pijn gedaan, dus ik heb die slet weten te chanteren zoals ik zei. Nu is ze speciaal voor ons gekleed als hoer om te misbruiken. Je hoeft je niet terug te houden en dat ga ik ook niet doen” en Ruben knikte. Ruben en ik stonden nu naast haar en geleiden haar mee naar boven toe. Ze wou haar kamer in maar ik wou haar ouders kamer. Ze twijfelde maar ik duwde haar tegen een deur. “Doe het nou maar slet” siste ik in haar oor en Ruben moest lachen. Ze geleidde ons de kamer in van haar ouders en we gooide haar op het bed. Ik zag de lippenstift die ze ophad en een opmaak tafel. “Heb je hier die hoerenkop opgemaakt” vroeg ik haar en ze knikte. Ik moest lachen en zetten de tas die ik mee had op de grond.

Ik pakte haar tieten vast en begon deze te kneden en ze voelde zoals altijd weer heerlijk en lekker stevig. Ruben kwam erbij en had er geen moeite mee dat ik er was en trok haar jurkje wat omhoog. Haar mooie volle kont gehuld in ze zwarte string met het visnet zag er niet verkeerd uit. Ik drukte mijn mond op die van haar en greep met mijn hand haar haren stevig vast in een greep. Terwijl we aan het zoenen waren trok Ruben haar jurkje meer omhoog en gaf een flinke mep op haar kont. “Hmm die geile kont van je mis ik dan weer wel net als die tieten maar verder” zei hij haar spottend. Ik maakte al zoenend mijn knoop los en trok mijn broek en boxer uit. Ondanks ik net met haar geneukt had kon ik wel weer een keer, zeker omdat ik een nieuw plan voor deze keer had. Ruben zat achter haar en trok de visnetstring naar beneden haar mooie dikke billen onthullend. Hij had ook zijn broek los en drukte zijn lul zonder al te veel pardon in haar kutje. Ik staakte ook het zoenen en trok haar aan haar haren naar beneden. Ze wist meteen wat er verwacht werd en nam mijn lul in haar mond en begon heerlijk te zuigen. “Dit is toch hoe je een ex het liefste ziet” lachte ik en Ruben zei dat hij dit ook zeker vond. Ik begon in haar mondje te stoten en Ruben deed hetzelfde in haar kutje. Zo werd Jasmijn heerlijk van twee kanten genomen terwijl ik de rits op haar jurkje opendeed. “Dit hoerige jurkje kan ik nog wel gebruiken slet” zei ik genietend terwijl ik haar even de ruimte gaf het jurkje uit te doen. De bh gaf ik niet veel om dus voordat ze die uit kon doen zat mijn lul alweer in haar mond.

Ik had mijn handen stevig op haar achterhoofd en begon nu echt hard te drukken en zo nam ze mijn hele paal in haar mond. Ik voelde hoe ze moeite kreeg maar begon lekker door te stoten in dat heerlijk mondje van haar. Met elke stoot hoorde ik haar dan ook geil kokhalzen en dit voerde ik daarom extra op. Ze liet het gewoon toe als de slet die ze is en ik neukte nu haar mondje gewoon hard. Het kwijl wat hierdoor ontstond liep vanuit haar mondhoeken naar buiten en zat over haar hele gezicht. De knalrode lippenstift zat over mijn lul verspreid en de mascara was alweer uitgelopen. Mijn ene hand op haar achterhoofd en de andere had haar haren vast dus ze zou nergens heen kunnen. Ruben was ook lekker bezig en neukte haar stevig in haar kutje. Zijn kruis klapte tegen haar billen aan en deze gingen mooi mee trillen op het ritme. De dikke billen van Jasmijn hebben dan ook een mooi schudt effect. Al neukend zei ik ook tegen Ruben wat harder voor haar te zijn en haar kont te spanken. Hij gaf haar een klap maar dat was lang niet zo hard als ik zou doen. “Sla haar maar harder, die reet van deze hoer mag helemaal rood” zei ik terwijl ik in haar keel bleef stoten. Hij gaf haar weer een klap die niet veel harder was dan de andere. Haar billen reageerde hier wel mooi op maar het was een straf voor Jasmijn dus ik wou ook dat ze gestraft werd.

Ik trok mijn lul uit haar mond en ze hapte naar adem terwijl er slijm over haar kin naar buiten droop. Haar gezicht al mooi een wrak met ook haar mooie donkerblonde haren door de war. Ik liep naar het tasje toe en zei haar “doe je bh uit of ik scheur hem van je hoerenlijf” en ze wist niet hoe snel ze haar bh uit moest doen. Ruben was ook gestopt met neuken en keek mij benieuwd aan. Jasmijn was nu naakt en was al moe van wat er in de winkel gebeurde maar moest nu nog meer doen. Uit het tasje pakte ik een touw en Jasmijn haar ogen werden groot. “Ga je me vastbinden” vroeg ze bang en ik zei haar nors terug “nee touwtjespringen nou goed” en greep haar benen vast terwijl ik haar ruw op haar buik liet liggen. Haar benen bond ik bij elkaar en goed stevig ook. Daarna pakte ik haar armen en hield deze tegen haar zij en pakte het langere touw. “Ruben houd haar armen even daar” zei ik hem gebiedend. Ruben deed meteen wat ik zei en in deze positie kon hij meteen mooi zijn lul in haar mondje werkte. Dit deed hij maar al te graag en stopte zijn lul in haar mond. Terwijl hij haar handen nu in bedwang hield deed ik het touw om haar armen heen en haar middel waardoor haar armen vast zaten aan haar middel. Ik deed het niet te strak dat ze wel gewoon kon functioneren maar haar armen kon ze niet loskrijgen door de stevige knoop die ik erin deed. Zo lag Jasmijn lekker gebonden en ik zei haar dat ze op haar knieën moest, doordat ze met haar handen niet zichzelf omhoog kon steunen waardoor haar kontje heerlijk naar achteren stak. Uit het tasje haalde ik toen een dildo en een vloggerzweep. Dit zijn van die zweepjes met al die touwtjes die van die mooie striemen achterlaten. “We gaan deze slet flink aanpakken, ik heb een paar mooie spullen gekocht en die kan ik mooi op haar gebruiken, daar mag jij bij zijn” zei ik tegen Ruben. Die vond het prachtig en zei niet te kunnen wachten dit op haar uit te proberen.

Ik liep toen naar de make-up tafel en keek langs de spulletjes die er lagen. De rode lippenstift trok meteen mijn oog en was precies wat ik zocht. Op haar kont schreef ik op de ene bil ‘spank me’ en op de andere bil ‘slet’. Op haar rug tekende ik een pijl die naar haar kontje wees met de tekst erbij ‘insert here’. Zo kladderde ik Jasmijn aardig vol wat best leuk was om te doen. Ruben gaf ik het zweepje en zei “sla die slet haar reet maar rood, dat wilt ze graag staat er ook” Ruben begon weer te lachen en gaf toen de eerste klap. Dit was een beetje aaien leek het wel dus ik pakte meteen de zweep af. “Nu goed kijken hoe je dit doet bij een slet als haar” en haalde voluit op haar kontje uit. Jasmijn gaf een gil van de pijn en meteen daarop gaf ik er nog eentje. Een paar van de touwtjes kwamen ook tegen haar gevoelige kutje aan wat inderdaad best pijn moest doen. Ruben kreeg het zweepje van mijn terug en sloeg nu al wat harder. Ze kermde minder hard dan bij mij maar dat nam ik voor lief. Ruben bleef slaan terwijl ik Jasmijn op haar zij legde.

Ze was nog steeds vastbonden en ik bond een touwtje vast aan het touw om haar middel. Deze kwam tot haar tieten ongeveer en aan die kant zat er een haakje aan. Ik pakte twee tepelklemmen uit de tas en greep een tepel. Hier kneep ik hard in en draaide in de gevoelige tepel. Ze kermde er weer van maar als reactie sloeg ik hard op haar tiet. De tepelklem ging open en zetten ik op de gevoelige tepel. Het nare puntige dingentje werd in haar tepel gezet en ze gaf een luidde gil. De dildo die ik erbij hard propte ik in haar mond en zei haar dat ze gewoon even haar smoel moest houden. De andere tepelklem zetten ik toen op de andere tepel na deze ook even goed getrokken te hebben. De klem ging erop met dezelfde gil als gevolg dit keer weggemoffeld door de dildo in haar mond. Ik pakte een kettinkje die tussen de klemmen kon en haar tieten zo een beetje naar elkaar trok. Daarna het touw wat nu over haar buik liep naar haar borsten bevestigde ik eraan met het haakje. Hierdoor werden haar tieten naar elkaar en naar beneden getrokken aan haar tepels. Daarna zetten ik Jasmijn weer in de goede positie, dus dat ze weer rechtop zat.

Als laatste speeltje uit de tas pakte ik een balgag, ik haalde de dildo eruit en stopte de balgag in haar mond die met een band achter haar hoofd vast zat. Al vrij snel begon ze te kwijlen over de bal maar dat was mijn probleem niet. Daar lag Jasmijn nu vastgebonden, op het bed van haar ouders met klemmen op haar tepels, een balgag in en vernederende teksten op haar lichaam. Haar kont ondertussen mooi rood van het zweepje waarmee Ruben zich vermaakt had. Ruben kreeg van mij de eerst de eer om of haar kontje te neuken of haar kutje. Ruben drukte zijn lul dan ook vrijwel meteen haar natte grotje in. “Die slet is zeiknat, ze geniet ervan” zei hij euforisch. Hij begon in haar te stoten en had zijn handen op haar billen. Zo had hij genoeg grip om lekker in haar kutje te stoten. Hij begon met neuken en neukte haar lekker. Het was gewoon lekker en ik was dan ook net als Jasmijn niet onder de indruk. “Neuk die hoer harder, ze heeft je vernederd” zei ik hem.

Toen leek het of er opeens iets knapte in Ruben en hij zich besefte wat voor slet Jasmijn was. Hij greep stevig haar heupen vast en begon nu hard te stoten in haar kutje en neukte haar echt lekker stevig. Zijn kruis kwam weer tegen haar billen aan die hij ondertussen ook nog rood sloeg. “Heel goed man, gebruik die hand anders om een dildo in haar reet te rammen” hij nam deze uit mijn handen en zonder haar op enige manier voor te berijden drukte hij de redelijke dildo in een keer haar kutje in. Jasmijn gaf een harde gesmoorde gil hiervan maar hij gaf er niks om. Hoe deze jongen die haar nog niet eens goed kon meppen opeens zo omsloeg weet ik niet maar het was een genot om te zien. Hij ramde zijn lul stevig in haar kutje en liet de dildo best diep in haar kutje zitten. “Geile kutslet” snauwde hij haar al neukend toe en drukte zichzelf zo diep mogelijk in haar kutje. “Ooow god wat voel je lekker, dit had ik eerder moeten doen” zei hij kreunend. Jasmijn had het er moeilijk mee en kwijlde over de bal. Dit liep vanaf de bal over haar kin en haar ogen stonden op genot. Ondanks ze hard werd geneukt nu vond Jasmijn het blijkbaar heerlijk, de bondage moest daar ook bij helpen. Heerlijk het idee van hoe onderdanig deze slet is dacht ik bij mijzelf.

“Zal ik anders zo eens haar reet uittesten” zei Ruben neukend en ik zei dat het wel een goed idee was. Jasmijn schudde met haar kontje om hem extra te stimuleren. Dit beantwoorden hij met een harde mep op haar kont. Ze gaf er nu wel een kreun van zo hard sloeg hij. Haar billen zo rood als maar kon en ze leek er geen genoeg van te krijgen. “Precies slet, dit is waar jij staat tegenover elke man” zei Ruben haar denigrerend toe sprekend. Hij trok toen de dildo uit haar kontje en ik maakte de balgag los van haar mond. “PLEASE NEUK ME ZO HARD JE KAN RUBEN, HET SPIJT ME DAT IK OOIT ZO DOM BEN GEWEEST. NEUK ME ALS DE SLET DIE IK BEN” smeekte ze meteen naar hem. Voor ze haar smeekbede af kon maken drukte ik de dildo die net uit haar kontje kwam in haar mond. Ze proefde daardoor haar eigen reet maar dat deerde mij niet en haalde de dildo hard heen en weer. Dit ging gepaard met een geil kokhalzend geluid. “Tijd voor je anus te neuken slet” zei Ruben geil. Hij had mij verteld dat hij nog nooit anaal heeft gedaan en wat is nou een betere slet om mee te beginnen dan zo’n geile ex als Jasmijn.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 27

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3214x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2632x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7980x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4390x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4096x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5125x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8422x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12420x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13242x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8052x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15220x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14549x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16012x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!