Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Teun En Linda: De Bruiloft - 2

Teun:

Ik lig in de kooi onder ons bed. Ik heb geen idee hoe laat het is. Af en toe strek ik even mijn benen en maak wat te eten of ga naar de wc. Niet te lang, want dan voel ik stroomstootjes in mijn hals. Ze zijn niet plezierig, maar toch wel een beetje erotisch. Ik ben in mijn boek verdiept als ik de voordeur hoor. Ik hoor hakken op de trap en de deur gaat open. Ik zie twee benen, gehuld in naaldhakken en kousen de kamer binnen komen. Kom er maar uit hoor ik Erika zeggen. Ik schuif onder het bed vandaan en zie Erika in een lange leren jas in de slaapkamer staan. Hoi zegt ze, ik kom even bij je kijken, hoe het met je gaat. Prima, zeg ik. Een beetje stijve armen en benen. Mooi zegt ze, daar gaan we wat aan doen. Pak mijn jas aan. Ze doet haar knopen los en haar jas open. Mijn ogen rollen uit de kassen; ze heeft een zwart, transparant strak jurkje aan, tot net boven de knie. Daaronder een harnas van leren riemen en kousen met jarretelles. Haar borsten zijn gegroeid en ook haar zwangere buikje is duidelijk zichtbaar. Ik pak haar jas aan en hang em op een klerenhangertje aan de kapstok. Ik voel mijn kooi knellen. Ga maar even douchen zegt ze met een warme stem. Ik maak koffie voor je. Ik ga de douche binnen en wil de kraan aanzetten. De warme kraan is omgeven door een slot. Het wordt dus een koude douche. Toch is het een weldadig gevoel om het water over mijn lichaam te voelen stromen. Ik doe een paar kniebuigingen en strek oefeningen en gelukkig ebt de pijn in de armen en benen weg. Ik droog me af en ga weer naar boven. Erika heeft inmiddels de koffie klaar en serveert het met iets lekkers. Het smaakt allemaal heerlijk. Ga maar even op de massagetafel liggen. Ik weet niet wat me overkomt en ergens verwacht ik een spanking. Erika pakt een fles massageolie, die in een flessewarmer voorverwarmd is. Ze laat de warme olie over mijn rug lopen en smeert hem uit. Het is lang geleden dat ik zo gemasseerd ben. Ik ben perplex, maar geniet van elke beweging van Erika's handen over mijn lichaam. De pijn van het liggen op de harde stenen wordt weggemasseerd. Mijn schouders en rugspieren komen weer los. Ik voel mijn lichaam gloeien. Mijn benen worden onderhanden genomen. Dat voelt bevrijdend. Spanning glijdt weg en een gevoel van rust komt over me heen. Ik voel een scheutje olie over mijn billen. Erika gaat door met masseren en richt zich op mijn achterste. Haar handen gaan door mijn bilspleet, lang mijn sterretje en richting mijn ballen. Met een hand masseert ze mijn ballen. Hmmm, ze voelen lekker vol zegt Erika, daar gaan we wat aan doen. Wel jammer dat ik mijn sleutelsetje niet meegenomen heb. Zelf ben ik bang dat min stalen kooi toch wel zal barsten; het zit allemaal zooooo strak.

Linda:

Ik word wakker en weet even niet waar ik ben. Langzaam komt het weer boven. Huub en Chantal slapen nog. Ik rek me uit bedenkt dat er een zwembad in de tuin ligt. Ik heb geen badpak meegenomen, maar het lijkt me geen probleem. Ik pak een badjas en loop naar het zwembad. Het ligt er verlaten bij. Ik doe mijn badjas uit, duik het water in en begin met baantjes te trekken. Wat is naaktzwemmen toch altijd lekker: het koele water voel ik tussen mijn billen en kutje doorstromen. Een stelletje in badjas komt aangelopen. Ik herken haar; zij was gister tijdens de bruiloft strak in het pak. Ze draagt nu een niets verhullende Wicked Weasel string bikini, die haar vrouwelijke vormen goed laat zien. Hij heeft een strakke Speedo aan, waarin een flinke pik zich aftekent. Ze kijken even naar me en duiken het water in. Ook zij zwemmen baantjes en kijken verheerlijkt naar elkaar als ze elkaar tegen komen.

Teun:

Erika masseert mijn ballen. Zo ben ik al tijden niet verwend. Dan gaat ze met haar ge-oliede vingers over mijn sterretje. Op zoek naar mijn prostaat dringt een vinger mijn achterste binnen. Ze begint te masseren. Ze trekt mijn kont omhoog en ik ga op mij knieŽn zitten, met mijn benen een beetje wijd. De combinatie van prostaat massage en kneden van mijn ballen, doen mij al gauw gaan lekken. Erika pakt een glas en vangt het voorvocht op. Ze blijft doorgaan en ik voel mijn ballen leeglopen. Als ze stopt zit het glas voor een kwart vol; mijn ballen een stuk lichter. Draai je maar om, dan ga ik je voorkant masseren. Ik draai me om en zie hoe Erika het glas een haar mond zet en nipt van de inhoud. Heerlijk, dat mannen vocht, ik heb het al een tijd niet geproefd. Ik zal Linda vragen of ze het mij toestaat om jou vaker te melken.

Linda:

Ik ben klaar met zwemmen en ga via een trappetje het zwembad uit. Vier ogen zijn op mij gericht. Ik beweeg extra sexy als ik naar mijn badjes loop en werp even een blik op hun als ik deze om me heensla. Als ik het huis binnen loopt zie ik ze zoenen in het water. Op de kamer gekomen valt me op wat voor seks-lucht er hangt. Ik doe de gordijnen open en zet de ramen op een kier. Huub en Chantal doen hun ogen open. Ze kijken elkaar aan en beginnen te zoenen. Het gaat steeds heviger. Ze veranderen van positie en in soixante-neuf vorden er twee pikken tegelijk afgezogen. De aanblik windt me enorm op: twee pikken in de puurt, maar geen voor mij. Ik een raar gevoel ontstaat in mijn maag. Even overweeg ik om terug te gaan naar het zwembad.

Teun:

Een super massage van mijn voorkant volgt. Vaardige handen gaan over mijn borstkas en buik. Soms dwaalt een ervan af naar ďmijnĒ gekooide slappe pik. Erika verlegt haar aandacht naar mijn tepels. Heel licht streelt ze over de topjes. Ik heb me een tijd lang niet zo geil gevoeld. Ze gaat door met strelen en mijn geile roes stijgt. Dan ineens pijn en ik krijg een enorm orgasme in mijn hoofd. Ik ontplof en val bijna flauw. Bijzonder genoeg is ďmijnĒ pik nog steeds slap. Zo zegt Erika, nu mag je mij verwennen. Ik moet even bijkomen en vraag me af wat ze wil. Ik heb zin in biefstuk champignons met gebakken aardappels. Even ben ik verbaasd, maar ik duik de keuken in. Erika blijft in de slaapkamer.

Linda:

Ik voel me een voyeur als ik mijn blik niet van het vrijende koppel kan afwenden. Ik zie twee pikken tegelijk spuiten en twee mensen liggen bevredigd op het bed. Ik voel me betrapt al twee paar ogen zich op mij richten als ik mijn vingers snel over mijn klitje wrijf en kreunend klaarkom. Het ging gewoon vanzelf. Met een rood hoofd maak ik voor allemaal een kop thee. Ik voel vocht langs mijn benen lopen. We nemen nog even een douche en kleden ons voor het ontbijt. Ik zie veel rode omrande ogen in vermoeide gezichten. De bruid en bruidegom bedanken iedereen voor zijn aanwezigheid en ik loop met Huub en Chantal naar de kamer. We pakken in en stappen met zijn drieŽn in de auto. Huub bedankt mij voor het weekend. Hij heeft ontdekt hoe fantastisch seks met een vrouw kan zijn, maar verder gaat het bij hem niet. Hij heeft toe dat Chantal en hij elkaar al langer kennen en al vaker het bed met elkaar gedeeld hebben. Thuis gekomen stap ik uit en Huub begeleidt me naar de voordeur. Bedankt, zegt hij. Ik zou je graag vaker zien. Ik ben getrouwd zeg ik, maar ik heb geen toestemming van mijn man nodig. Je weet me te bereiken. Ik geef hem een zoen en ga naar binnen.

Teun:

Eten is klaar roep ik. Erika komt naar beneden. Ik heb de tafel gedekt met kaarsen. Erika geniet van het romantische diner. Gelukkig is ze niet meer onzeker over haar zwangerschap. De baby zal goed terecht komen, bij een liefhebbende moeder. Het voelt bijzonder: ik zit naakt tegenover haar en zij in een zwarte transparante jurk. Ze is mooi. Na het dessert gaat ze op de bank zitten en doe ik de afwas in de vaatwasser. We drinken nog een glaasje en dan gaat ze weer naar huis. Ik reik haar jas een en begeleidt haar naar de deur. Ze geeft me een zoen en pakt haar smartfoon. Ze drukt op een icoontje en ik voel een licht schokje in mijn hals. Zo, nu moet je terug naar je hok; ik houd je in de gaten, in opdracht van Linda. Ik krijg een warm gevoel met de gedachte dat Linda goed voor me zorgt. Ik ga nog even naar de wc en kruip in mijn hok. Ik pak mijn boek en begin te lezen. Opeens hoor ik een piep en licht een schermpje op aan de muurkant van het hok. Ik zie een man en een vrouw op een bed liggen zoenen. Dan zie ik Linda er ook bijkomen. De onbekende vrouw ziet er sexy uit en een schok gaat door me heen als ze haar slipje uittrekt: ze heeft een pik. Ik ben getuige van een trio met geweldige seks. Linda geeft me een kusmondje als ze de camera weer uit zet. Met vreemde gevoelens valt ik in een diepe slaap.
De volgende ochtend voel ik me energiek en tevreden. Ik heb geen knellende ochtend erectie. Ik ga naar beneden en maak ontbijt. stiekem hoop ik dat Linda nu binnenkomt, maar dit gebeurt niet binnen het half uur voor het ontbijt. Ik trek me terug in mijn hok en ga verder met mijn boek.
Het is al ver in de middag als ik de deur hoor en twee lichte schokjes voel. Linda is thuis !

Linda:

Teun komt de trap af stormen, helpt me uit mijn jas en zet de koffer in de huiskamer. Hij maakt een kopje thee en ga in de houding voor me zitten. Vrij, zegt ik en gebaar dat hij naast me mag komen zitten. Ik begint tot in details te vertellen over het weekend. Teun valt van de ene in de andere verbazing. Ik voel me opgewonden en voel mijn tepels door mijn shirt prikken. Ik heb trek zeg ik en Teun verdwijnt in de keuken. Ik ga mijn koffer uitpakken. De kleding mag ik houden. In de koffer vind ik een envelop met een cheque. Ik trek de witte transparante harembroek aan met een leren bustier er boven. Natuurlijk geen ondergoed. Teun dekt de tafel en serveert een lekker uitziende omelet. Als ik van de bank opsta vallen zijn ogen uit de kassen. Wat ben je toch mooi zegt hij. Ik reik naar de sleutels tussen mijn borsten en verwijder het slotje van de kooi. Teun verwijdert de kooi en mijn pik staat gelijk recht overeind. Ik ga zitten en Teun schuift mijn stoel aan; zelf gaat hij tegenover me zitten. Ik vraag hoe zijn eenzame opsluiting geweest was. Hij vertelt van het bezoek van Erika en het kijken naar het scherm waarop ik de beelden heb doorgestuurd van de trio. Ik vind Teun er lekker uit zien en nodig hem uit om het toetje boven te nuttigen.

Teun:

Ik volg Linda naar boven met een flinke boner. Haar billen in de harembroek deinen voor me de trap op. Ik moet erg mijn best doen om niet al klaar te komen. Ze nodigt me uit in bed en begint te zoenen. Ik stroop haar broek uit en doe haar bustier uit. Langzaam begin ik haar te strelen en Linda geniet. Ik richt me op haar buik en borsten. Heel licht streel ik haar tepels, die stijf de lucht in priemen. Dan duwt ze mijn hoofd tussen haar benen en ik lik haar schaamlippen van boven naar beneden, maar cirkeltjes rond haar clitoris en steek ťťn vinger in haar vagina en streel het geribbeltje plekje voor in haar vagina. Wild begint ze te hijgen en ik ga door, steeds sneller. Haar ogen worden groot, haar adem stokt en met gil en een flinke straal in mijn gezicht komt ze klaar. Ik probeer zoveel mogelijk van haar sappen op te vangen. Ik wil mijn pik voelen roept ze en ik steek langzaam haar lid in haar vagina. Kom op, hard !!! Ik maak flink tempo en kan tot mijn verbazing Linda nog twee keer laten klaarkomen. Dan duwt ze me op mijn rug en neemt de regie over. Ze wipt op en nee op haar pik en haar sappen vloeien uit haar kut. Haar ogen draaien weg en ze valt schokkend over me heen. Liefdevol kust ze me en gaat naast me liggen. Hmm... je houdt het lang vol zegt ze. Ga jezelf maar klaar neuken. Ik wil op zijn hondjes en Linda gaat op handen en knieŽn zitten. Ik neuk als een reu en probeer klaar te komen. Het gaat nog lang door en Linda geniet van de neukpartij. Haar sappen druipen op de satijnen lakens. Ik doe mijn best maar Linda roept dat ze schoongelikt wil worden. Uiteraard daal ik af tussen haar benen en likt haar sappen op. We gaan beneden slapen zegt Linda. Ze wil niet in een doorweekt bed slapen. Kom bij me liggen; ik wil je vasthouden. Morgen mag je het bed verschonen. Ik sla mijn armen om haar heen en ze valt in slaap. Ik lig nog een tijdje wakker, verwonderd dat ik na zo'n vrijpartij niet ben klaargekomen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Teun En Linda: Dagje Op De Motor

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3057x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3581x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3102x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4615x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6404x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3861x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14099x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3872x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6194x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6272x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5689x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11528x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5857x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5080x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6433x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5872x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!