Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Kickboxer - 12

Samen met Tim en nog een paar klasgenoten lopen we het schoolgebouw uit. Terwijl we naar buiten lopen het schoolplein op word ik verblind door de warme felle zon die recht in mijn ogen schijnt.

' Laatste dag van het schooljaar is aangebrokken, we hebben net de laatste spullen ingeleverd en onze cijfer lijsten opgehaald.

Ondanks dat het er even naar uitzag dat ik misschien dit jaar niet zou gaan halen, ben ik toch over naar mijn laatste jaar !

' Gelukkig, ten minste één zorg minder denk ik bij mezelf terwijl ik mijn cijfer lijst nogmaals bekijk .

Allemaal zijn we uitgelaten ,' blij dat we samen over zijn naar ons laatste jaar en blij dat de vakantie eindelijk in zicht is. Terwijl de meiden puffend en steunend lopen te klagen hoe warm het buiten wel niet is, ben ik samen met Tim en Yorrick druk in gesprek .

Met zijn alle zoeken we de schaduw op 'terwijl ik tegen een boom aan ga zitten en een flesje water pak uit mijn tas, luister ik naar Tim. Volgende week zaterdag ' feestje bij mij ' zegt Tim tegen de rest van de groep, ' Jordy en ik geven een feestje en iedereen is welkom ' roept tim.

'Ho Ho dat had ik niet gezegd, zeg ik er achteraan ' jij wil een feestje geven, ik heb alleen maar gezegd dat ik zou helpen. Ja Ja ook goed zegt Tim ' dus wie heeft er zin ?

Iedereen is enthousiast en er worden volop ideeën geopperd om er een thema feestje van te maken, wat voor mij nou niet persé hoeft .

Van zomer carnaval tot hele verkleed partijen passeren de revu ' zullen we het gewoon op ' black en white ' houden opper ik, aangezien ik niet veel zin heb om als een verkleden piraat op een zomer feestje te staan .

Gelukkig ziet iedereen dit idee wel zitten en plannen we enthousiast verder terwijl we het allemaal steeds heter beginnen te krijgen door de zon die er voor zorgt dat er steeds minder schaduw onder bomen valt .

En dan krijgen we eindelijk jou ' vlam ' te zien gillen de meiden door elkaar heen terwijl hun blikken gericht zijn op mij, uuhm ... Zeg ik terwijl ik omhoog kijk naar de rest van de groep. ' Ja tuurlijk man ' je moet hem meenemen, we zijn benieuwd naar Dennis. Oké zeg ik, ik zal vragen of Dennis mee komt. Je zorgt er maar voor dat hij meekomt grinniken de meiden .

Na een korte en laatste schooldag van het jaar fiets ik op weg naar mijn aankomende vakantie baan ! Ik ben aangenomen om tijdens de vakantie periode sport lessen en sport evennementen te gaan organiseren binnen een stichting voor jongeren die niet op vakantie kunnen omdat de thuissituatie het niet toe laat. ' Waar ik natuurlijk super veel zin in heb !!

Na een introductie gesprek en de opgehaald benodigheden aan sportkleding die ik nodig heb, fiets ik op weg terug naar de flat.

Eerst maar even mijn spullen binnen leggen voordat ik boodschappen ga doen, bedenk ik mezelf. Ik plaats mijn fiets in de stalling en sta wat onhandig met mijn te kleine tas vol spullen in de volle zon te klooien en zie daardoor niet dat er iemand op me af komt lopen .

Tot overmaat van ramp valt de tas open en vallen mijn spullen op de grond, inwendig vloek ik en pak geďrriteerd de spullen van de grond en stop ze opnieuw in mijn tas. Terwijl ik hier mee bezig ben zie ik iemand dichter bij komen ' ik kijk op, in de volle zon en zie tot mijn volle verbazing Daan voor me staan .

Hoi zegt hij, ik kijk hem aan maar zeg niks terug .' Jordy kan ik met je praten ? Nog steeds krijg ik niks over mijn lippen en blijf hem aankijken, ' Ik ga niet smeken Jordy ! maar ik zou graag even met je willen praten zegt hij nogmaals. ' Ga je gang, zeg ik.

' Hier buiten ? ' Ja waar anders ?

Ik zie hem licht geďrriteerd naar me kijken ' verdorie Jordy ! ' dan niet ' en hij draait zich om, Oké Oké zeg ik twijfelachtig ' loop maar mee .

Terwijl we naar binnen lopen en Daan achter me aan loopt blijft het oorverdovend stil er word door beide niets gezegd, ik laat hem naar binnen komen, ik sluit de deur achter me en zie Daan de woning in lopen terwijl hij de ruimte in zich opneemt .

Voor de bank blijven we staan ' Zeg het maar ? Zeg ik terwijl ik hem aankijk en de boosheid naar hem toe weer voel opborrelen.

' Het spijt me jordy ! , Wat spijt je ? Zeg ik hem boos toe. Ik weet het ! ' ik had eerder naar je toe moeten komen ' eerder met je moeten praten ! Maar ik was zo ontzettend boos en teleurgesteld ! Oké, ' hoe denk je dat ik mezelf al die tijd heb gevoelt Daan?

' Moet ik je dat vertellen !!! ' jij bent degene die me heeft teleurgesteld, ' die me heeft laten vallen toen ik je nodig had .

Zwijgend staat hij voor me, ondanks dat Daan altijd degene is die zijn woordje klaar heeft en een zeer uitgesproken mening deelt , zie ik nu voor het eerst dat mijn woorden iets bij hem terweeg brengen .

Er volgt een lange stilte ...

'Ik kan het niet goed praten wat er is gebeurd zegt hij dan eindelijk maar ' het spijt me ' terwijl hij dit zegt pak hij een bosje sleutels uit zijn jaszak en houdt ze voor me .' Hier ' ik wil dat je terug komt Jordy ! Ik kijk naar de sleutels en zie dat het mijn eigen sleutels zijn van de sportschool .

Ik twijfel, Daan kijkt me aan ' doe het dan in ieder geval voor pa ! Sinds jij niet meer thuis komt is hij veranderd ' hij zwijgt en wil er niet over praten maar ik zie aan hem dat het hem van binnen kapot maakt .

Ik kijk hem aan, zie dat hij van alles wat hij nu zegt het ook daad werkelijk meent

' En juist die woorden en zijn oprechtheid die komen binnen ! langzaam pak ik de sleutels uit zijn handen .

...

Pfff tijd voor een koud flesje bier roept Tim, terwijl hij een krat koud bier onder de tafel schuift en op de lounge bank ploft waar we zojuist met zijn vieren zijn neergestreken, zojuist hebben we een grote party tent opgezet en alles klaar gemaakt voor het feestje van vanavond .

De zon schijnt flink en het is bloedje heet, maar omdat er vanavond regen word voorspelt hebben we toch maar gezorgd voor mocht het nodig zijn ' onderdak ' .

We drinken onze flesjes op en maken aanstalten om te gaan, terwijl ik mijn fiets van het slot afdraai hoor ik Tim nog roepen ' tot vanavond acht uur en ' niet de muziek vergeten Jordy !

Ik fiets meteen langs de supermarkt en haal wat eten, ik loop de woning binnen en zie dat Dennis buiten zit samen met zijn Zus vera, ik groet ze beide terwijl ik een glas drinken pak en naast Dennis plaats neem .

Zo zitten we nog een hele tijd buiten heerlijk in het zonnetje totdat Dennis naar de klok kijkt en zegt ' hoe laat moesten we ookal weer op het feestje zijn ? Ik zie dat het al vrij laat is en aangezien we ons nog moeten douchen en omkleden .

Lachend zegt Vera ' ik snap de hint ' jullie moeten weg, ze staat op en wenst ons beide een fijne avond, Dennis loopt met haar naar de voordeur terwijl ik het eten en de vaat opruim .

Terwijl ik naar de slaapkamer loop zie ik Dennis daar al staan om zijn kleren klaar te leggen ' moet ik echt in het wit ? Zegt hij me ' Waarom niet gewoon allebei in het zwart ? Omdat het thema .. Ja ik weet het zegt Dennis black en white is .

Waarom ga jij dan niet in het wit ?, omdat ik geen wit heb en jij wel zeg ik hem plagerig toe ' en het staat jou veel beter, ik zie Dennis bedenkelijk kijken ' tuurlijk ' zegt hij met een lach .

Nou vooruit dan zal ik eerst even gaan douchen ? zegt Dennis, ik kijk hem aan en lach terwijl ik naar hem toe loop ' we kunnen ook samen douchen ? Zeg ik hem terwijl ik hem van achter vast pak en mijn hoofd in zijn nek leg, Dennis lacht en draait zich naar me om ' dat kan ' maar we hebben niet echt veel tijd meer .Wie zegt dat het lang hoeft te duren ? zeg ik terwijl ik hem weer zachtjes naar me toe trek en langzaam zijn t shirt begin uit te trekken, waarna ik naar de douch loop en de kraan aan draai .

Ik kleed me helemaal uit en ga voor hem staan ' gaan we nog samen ? Of ga je toch liever alleen ? ' tja dan ga ik toch voor de tweede optie, zegt Dennis plagerig terwijl hij zijn broek open knoopt .

We stappen samen de douche in het kan ons beide weinig schelen dat we eigenlijk te weinig ruimte hebben en het niet echt comfortabel is .

In pak de douche schuim en zeep Dennis in terwijl ik dit doe kijkt hij me aan ' heb je er zin in vanavond ? Vraagt hij, Ja tuurlijk ' jij niet dan ? ' Zeker, ik wil dol graag je vrienden ontmoeten ' ben erg benieuwd ! Ik kijk hem aan ' nou volgens mij staan ze te springen om jou te ontmoeten zegt ik met een glimlach .

Dennis neemt de douche schuim van mij over en begint me nu in te zepen, ' Ik ben blij voor je, vervolgd Dennis, dat je met Daan hebt gepraat dat er weer een opening is tussen jullie en dat hij naar je geluisterd heeft ! ' ik ook zeg ik oprecht, Dennis geeft me een kus, en streelt door mijn natte haren .

We kijken elkaar aan ' en je vader ? Ik ga met hem praten zeg ik hem ' ik wil gewoon dat alles weer goed komt en normaal word, ik mis thuis en vooral de sportschool zeg ik hem .

We staan een tijdje tegen elkaar aan in de douche ' ik geef hem een klein kusje op zijn mond en streel met mijn hand over zijn borstkas, ' moeten we er niet uit ? Zegt Dennis dadelijk zijn we veel te laat ? Mm .. Is dat zo erg dan dat we wat later zijn ? Ik kan moeilijk met een stijve pik naar het feest gaan zeg ik hem wijzend op mijn harde pik, ' ik denk dat ik eerst wat ontlading nodig heb, zeg ik dennis grijnzend toe .

Ik draai me om en ga achter Dennis staan en duw mijn stijve pik tussen zijn billen, ' ik kan je hier snel neuken zeg ik hem terwijl ik zachtjes in zijn nek bijt en mijn hand laat afdwaalden naar zijn pik .

Ik duw hem zachtjes naar voren terwijl ik mijn pik in zijn kontje wil duwen, hoor ik mijn telefoon afgaan ik probeer deze te negeren maar hij blijft afgaan .

" Shitt zeg ik, ik voel mijn pik slapper worden " wie belt er verdomme nou ! pak nou maar gewoon op zegt Dennis terwijl mijn telefoon onvermoeibaar door blijf gaan .

Ik stap uit de douche en pak op ' hallo ?, Heey Jordy met Tim waar blijf je ? 'Je zou er om acht uur zijn met de muziek, dadelijk is iedereen er en hebben we geen muziek !

Verdorie !!dat is waar denk ik bij me zelf helemaal vergeten ' ja we komen er aan zeg ik hem terwijl ik opleg en de telefoon neer leg.

Dennis kijkt me lachend aan ' tja toch met een stijve pik naar het feest .Snel kleden we ons aan doen onze haren in model ik pak de muziek en we rijden naar Tim .

Ergens vind ik het ook wel weer spannend dit is de eerste keer dat ik Dennis mee neem naar mijn vrienden, sowieso naar een feest waar zoveel mensen zijn .

Terwijl we samen achterom lopen voel ik toch weer de spanning door mijn lichaam razen .' Toch onzeker hoe iedereen gaat reageren .Het is gelukkig nog niet druk en ik zie Tim naar ons toe komen' hé hé daar zijn ze dan ! Waarom ben je zo laat ?vraagt hij, we waren de tijd vergeten zegt ik een beetje ongemakkelijk, Tim kijk ons beide lachend aan ' dat zal best ja .

Het is druk en gezellig, terwijl ik nog een drankje pak zie ik Dennis staan tussen de meiden die van alles aan hem lijken te vragen, ik glimlach in mezelf en kijk naar hem, ' hoe ongelooflijk mooi hij is in zijn witte strakke t shirt wat goed tot uiting komt door zijn bruin geworden gespierde armen .

Ik ben blij dat ik Dennis heb meegenomen en dat hij eigenlijk door iedereen meteen geaccepteerd word ,' niemand lijkt er echt moeite mee te hebben dat we een relatie hebben en dat voelt als een bevrijding .

Als we eindelijk midden in de nacht het feest verlaten, fietsen we allebei niet meer geheel nuchter naar huis .

' Het was gezellig, zegt Dennis, ' ja vond ik ook ! zeg ik terwijl ik na een snelle douche in bed stap, ik kruip tegen hem aan ik voel dat mijn pik weer wat hard word .

' Ben je nou nog steeds opgewonden ? Vraagt Dennis terwijl hij zachtjes mijn pik vast pakt, ' mmm ja, en als je zo door blijft gaan al helemaal zeg ik hem. Ik voel Dennis naar me toe draaien hij houdt nog steeds mijn pik vast terwijl hij er zachtjes aan trekt .Ik kom wat omhoog en kijk hem aan ' nou moet je het wel afmaken, zeg ik hem want ik kan zo niet slapen ! wijzend op mijn stijve pik .

Hij pak hem steviger vast en begint harder te trekken ik kreun, maar dan laat hij weer los ' Fuck Dennis ' niet stoppen ! Ik hoor hem lachen plagerig kust hij mijn buik om zo langzaam naar mijn pik te gaan, hij blijft alleen kusjes geven op mijn eikel .

Ik wil dat hij mijn pik diep in zijn mond pakt ' hij moet hem gewoon diep in de mond nemen zo geil ben ik. Ik duw mijn beide handen op zijn hoofd en geef wat druk, zodat mijn pik geheel in zijn mond glijdt, dan ' eindelijk begint hij me te zuigen, ik kreun en duw mijn beide handen nog meer op zijn hoofd om het tempo op te voeren, dan gaat hij helemaal los en begint me diep en hard te zuigen, in een mum van tijd voel ik mijn hoogte punt naderen ' terwijl ik mijn handen van zijn hoofd afhaal en mijn hoofd in het kussen leg, voel ik hoe Dennis me helemaal leeg zuigt ' oooohhh jaaaa, kreun ik hard terwijl ik nog één keer mijn pik diep bij hem naar binnen ram, hij komt omhoog ' lekker ? vraagt hij, Mmm heerlijk lach ik terwijl ik hem een kus geef .

Dennis gaat langs me liggen en legt zijn hoofd op mijn borstkas, ik voel de vermoeidheid en de alchol toe slaan ' ik kan mijn ogen bijna niet meer open houden, zo moe voel ik mezelf terwijl Dennis over mijn borst streelt val ik snel in een diepe '

" dronken " slaap .

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Kickboxer - 14

Zoek naar meer verhalen van Jordy20...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1177x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.2
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1463x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1149x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 784x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2343x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3941x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1847x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5157x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4904x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2329x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: Daniël
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!