Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verboden Vruchten #14: Verhuizen

Tijdens het verhuizen van Kimberley komen we er achter dat onze 'speciale' zomervakantie eerder voorbij is dan we dachten. We besluiten dan ook om er vanavond niet alleen een leuke, maar ook een geile avond van te maken als afsluiting. Voor de dames is het spel 's middags echter al begonnen...

Uiteindelijk vliegt de middag nog sneller om dan we zouden willen en moeten we nog hard doorwerken om een beetje op tijd te kunnen gaan barbecuen. Pas als we op het punt staan om naar Bastiaan's stulpje te rijden bedenkt deze zich dat het wel heel krap barbecuen wordt op zijn kleine balkonnetje. Kimberley stelt dan voor om dat nog in haar appartement te doen. Het laatste feestje in haar eigen huisje. Enige probleem is dat we bijna spullen die we nodig hebben ondertussen al bij Bastiaan staan of al netjes zijn ingepakt. Als Bente dan voorstelt om voor plastic bordjes en bestek te nemen en wat etenswaren en drank in een koelbox te gooien stemmen we allemaal snel in. Geen afwas is altijd ideaal! De verdeling is vervolgens snel gemaakt. De mannen mogen nog even sjouwen en de vrouwen maken het appartement en het eten in orde voor een laatste avondje.

Even later ben ik met Bastiaan onderweg met de laatste wagen met spulletjes. Ondanks dat we beiden weten wat er vanavond staat te gebeuren is de sfeer tussen ons gewoon losjes zoals normaal. Na de laatste avonden hebben de schroom een beetje van ons af geworpen en ik merk dan ook dat we makkelijker over seks kunnen praten als voorheen. Ik heb in ieder geval geen tien bier meer nodig om het gesprek nu te openen:

“Ik ben benieuwd wat de dames allemaal van plan zijn vanavond.”

“Ik heb geen idee, al heb ik ze vanmiddag wel een hoop zien smiespelen en geheimzinnig onze kant op zien glimlachen.”

“Misschien hebben ze we geen plan, en proberen ze ons gewoon gek te maken.”

“Dan ken je Kimb nog niet goed genoeg!”

“Zou je ook seks hebben met Bente?” vraag ik.

“Ja, waarom niet? Als Kimb zich met jouw amuseert, mag ik toch ook best met haar plezier maken of niet?” antwoordt hij. Pas op dat moment besef ik me dat de vraag gezien hoe de situatie zich al ontwikkeld heeft, redelijk dom is.

“Ze is in ieder geval wel nieuwsgierig naar wat je tussen je benen hebt hangen. Ik heb haar de vorige keer wel een aantal keren zien kijken.”

“We zien wel hoe het loopt...ik sta overal voor open.” zegt Bastiaan. Hij stuurt de parkeerplaats voor zijn apartementencomplex op en positioneert de auto en aanhangwagen zodanig voor zijn garagebox dat we hem nu gemakkelijk uit kunnen laden. Terwijl hij de deur openmaakt, ontvang ik een berichtje op mijn telefoon. Het is van Bente. Maar als ik het appje open zie ik een foto waarop niet Bente, maar Kimberley zo sensueel mogelijk een komkommer langs haar mond houdt. Met het puntje van haar tong likt ze de groene staaf terwijl ze geil in de camera kijkt. Het heeft iets opwindends en komisch tegelijk.

“Volgens mij zijn de dames winkelen!” zeg ik terwijl ik Bastiaan de foto laat zien.

“Ik denk het ook!” zegt hij terwijl hij me een foto laat zien die Kimberley hem gestuurd heeft. Bente staat in een hoekje van de supermarkt met haar rokje omhoog getrokken haar billen te showen aan de camera. We kijken er allebei met een tevreden glimlach naar. Het motiveert ons in ieder geval om zo snel mogelijk die dozen en meubels de garagebox in te dragen! We zijn zelfs zo snel, dat als Bastiaan appt dat we klaar zijn, hij van Kimberley een berichtje terug krijgt dat ze nog lang niet zo ver zijn. “Zullen we dan even douchen? Kunnen de dames vast waarderen!” stelt hij voor. Ik kijk hem even bedenkelijk aan. Heel even denk ik dat hij bedoelt dat we samen onder de douche gaan staan. Zodra hij mijn blik ziet begint hij te lachen. “Hahahaha, niet zo, mafkees!” Ik begin ongemakkelijk te lachen. “Ik ken je goed genoeg om te weten dat je niet zit te wachten op een hete douche met een vent!.” Hij geeft me een klap op mijn schouder en samen lopen we naar boven. “Jij wel dan?” vraag ik hem terwijl we de trap op lopen.

Bastiaan blijft even stilstaan en kijkt even peinzend voor zich uit. “Mja...misschien. Ik weet het nog niet. Misschien dat ik het ooit wel wil proberen. Maar er zijn nog zoveel dingen om te doen en te proberen, ik kom zo ook wel aan mijn trekken.”

Bastiaan biseksueel? Dat had ik een jaar geleden niet gedacht. Het zou in ieder geval wel kunnen verklaren waarom hij het niet erg vond om Kimberley's fantasie met twee mannen in vervulling te laten gaan. Ik haal mijn schouders op. “Oke dan, je moet sowieso doen wat je leuk vindt.” antwoord ik. Bastiaan glimlacht. “Of lekker.” voeg ik nog toe terwijl ik verder de trap op loop.

~ ~ ~

Een goed half uurtje later staan we weer voor Kimberley's half leeg gedragen appartement. Het voordeel van een man zijn is dat je vaak toch iets sneller klaar bent met douchen. Ik heb een schone short en een shirt van Bastiaan geleend zodat ik mijn bezwete kledij niet meer hoef aan te doen. We doen beiden geen onderbroek aan. Het wordt toch een geile avond, dus dan is die niet echt nodig redeneert Bastiaan. Het voelt een beetje vreemd aan om zonder onderbroek in de shorts rond te lopen, maar het heeft stiekem ook wel wat opwindends. Hoewel er nog niets aan de hand is, blijft mijn pik in een halfharde toestand in het broekje rondzwengelen. Bastiaan maakt de voordeur van Kimb's appartement open met zijn sleutel. “Die moet ik straks niet vergeten hier te laten.” mompelt hij.

Als we binnen komen zien we dat de dames niet stil hebben gezeten. Op het aanrecht staan stokbrood en diverse sausjes en salades. Als we in de tuin komen, staan daar twee bierkratten, twee oude stoelen en een klein campingtafeltje gereed voor ons buitendiner. De dames zijn echter nergens te bekennen. We lopen terug naar binnen om ze te zoeken. De meeste kamers in huis zijn ondertussen helemaal leeg, dus de woonkamer lijkt de meest voor de hand liggende optie. Als we deze binnen lopen moeten Bastiaan en ik allebei gniffelen.

De dames zijn creatief geweest en hebben met alle meubels en voorwerpen die nog aanwezig zijn in het appartement geprobeerd er nog iets gezelligs van te maken. De gordijnen -die toch blijven hangen voor de volgende verhuurder- zijn al dicht gemaakt en twee staande lampen zorgen voor sfeervol schemerlicht. Het bankstel is tegen de muur geschoven en daarvoor op de grond ligt een tweepersoons matras klaar. Er langs staat een bijzettafeltje met daarop vier plastic champagneglazen en een paar plastic bloemen in een plastic beker. “Hier gaat het gebeuren.” merk ik droogjes op. Het is in ieder geval duidelijk wat de dames vanavond nog van plan zijn! “Inderdaad, maar ik zie geen Kimb of Bente hier...” antwoord Bastiaan en hij draait zich om en loopt de kamer uit.

Hij staat in de gang en wijst naar een andere deur. Hij houdt zijn vinger voor de mond. Ssst! Het is de deur van de badkamer. Ik ga langs hem staan en probeer ook te luisteren wat er aan de andere kant van de deur gebeurt. Het is duidelijk dat de dames allebei in de ruimte zijn, want we horen ze allebei praten. Ook horen we het geluid van stromend water. En horen we ook iemand kreunen? Bastiaan wijst naar het slot van de deur. Er is geen rood vakje te zien, dus hij is niet op slot. Hij pakt de klink vast en kijkt me vragend aan. Ik knik instemmend. Bastiaan gooit de deur open.

“Hey dames! We zijn er, zijn jullie ook bijna zover?”

Als we de badkamer in kijken staat Kimberley met een handdoek om haar middel voor de spiegel oogschaduw op te doen. Bente staat onder de douche en is met een scheermesje in de weer. Kimberley kijkt op en dirigeert ons stante pede de badkamer weer uit.

“Wij zijn nog niet klaar! Zet de barbecue maar vast aan!”

Bastiaan wil nog iets zeggen, maar Kimberley heeft de deur alweer voor onze neus dichtgedrukt en draait hem met een luide 'klak!' resoluut op slot. “Niet al het lekkers al wegkijken! Laat jullie maar verrassen!” roept ze nog door de deur. Bastiaan en ik kijken elkaar aan, halen onze schouders op en lopen gniffelend naar de tuin.

“Al het lekkers wegkijken, hoe verzint ze het?” zeg ik lachend.

“Kimberley kan me af en toe wat uitslaan..” antwoordt Bastiaan lachend.

“Maarre...even wat anders...zat die dildo nou tegen de muur aan in dat douchehokje?” vervolgt Bastiaan terwijl we proberen de kolenbarbecue proberen gereed te maken voor het vlees. “Ik dacht het ook gezien te hebben.” antwoord ik terwijl ik wat aanmaakblokjes tussen de kolen gooi.

“Damn! Die blijven bezig! Geile wijven...” zegt hij. Ik zeg niets meer en kijk toe hoe de kooltjes langzaam beginnen te branden. Ik open de koelbox en haal er twee flesjes bier uit. Even later staan we dan ook zoals het clichébeeld betaamt beiden met een hand in onze zij bier te drinken terwijl we naar de barbecue staren.

“Zo, zijn jullie er klaar voor?” klinkt het ineens achter ons. Bastiaan en ik draaien ons tegelijkertijd om en blijven even met open mond kijken naar de twee prachtige verschijningen in de deuropening. Waarschijnlijk lag er nog maar weinig van Kimberley's kleding in het appartement, want beide dames dragen een bikini setje en een wikkelrok. Niettemin mogen ze er allebei absoluut wezen en zien ze er prachtig uit.

Bente leunt met een arm nonchalant tegen de deurpost aan. Haar blonde haren heeft ze in een losse staart gebonden en haar ogen zijn verscholen achter een grote zonnebril. Ze draagt een zwart bikini setje en een doorschijnend zwarte doek is om haar middel geknoopt. De letters van haar tattoeage piepen aan een kant boven het broekje en de doek uit. Het is duidelijk dat ze het setje van Kimberley heeft geleend, want haar borsten zijn net iets te groot voor het topje. Ze vragen er gewoon om om bevrijd te worden uit hun krappe omgeving. Als ze zich een beetje draait is te zien hoe het broekje tussen haar mooie volle billen verdwijnt. Door de felrode nagellak die nog steeds op haar nagels zit krijg ik een beetje een femme fatale vibe.

Kimberley staat iets voor Bente en houdt de deur met een hand vast. Ze draagt een donkerbruin setje dat versierd is met allerlei glimmende steentjes. Het bovenstukje pusht haar borsten een beetje omhoog. Om haar middel heeft ze een donkergroene doek geknoopt die haar benen uit het zicht onttrekt. Haar voetjes piepen er wel onder uit. Ik kan zien dat ze zowel haar teen als vingernagels zwart heeft gelakt. Kimberley draagt een zomers strohoedje met een brede rand en een paar teenslippertjes om haar outfit compleet te maken.

“Ziet er goed uit, dames! Net Charlie's Angels!” complimenteer ik ze.

“Thanks!” antwoorden ze terwijl ze zich beiden een stoel toe eigenen zodat Bastiaan en ik op de bierkratjes moeten gaan zitten.

“Omdat wij al zo hard ons best hebben gedaan, mag jij ons wel een roseetje inschenken, Nick.” zegt Bente. Braaf volg ik haar orders op en schenk voor beide dames een glas in.”Kijkt U eens dames. Blieft U er ook alvast een stokbroodje bij?” zeg ik op een deftig toontje terwijl ik de glazen drank aanbied.

“Dat belooft wat voor vanavond, als hij altijd zo goed luistert.” zegt Bente tegen haar beste vriendin terwijl ze haar glas aanpakt. Kimberley moet lachen en ze toasten. Ondertussen gloeien de kolen mooi egaal, dus Bastiaan gaat naar binnen om wat vlees te halen. Kimberley gaat hem achterna om de rest van de etenswaren te halen. Bente en ik zitten nu alleen buiten. Er valt een stilte. Ik drink maar van mijn bier om me een houding te geven. Bente kijkt naar de gloeiende kolen. Als ik haar aankijk nipt ze gauw van haar rosé.

“Een beetje hulp was niet erg geweest hoor!” roept Kimberley terwijl ze met haar armen vol etenswaren naar buiten komt gelopen. “Ho! Dat flesje valt!” roept ze terwijl ze zwalkend richting het tafeltje loopt. Ik ben net op tijd om een flesje saus te redden dat op weg was naar de stoeptegels. Niet veel later zitten we aan ons eerste barbecueworstje en wordt er gezellig gegeten en gedronken. Niet te veel natuurlijk, want anders eindigt ons avondje in lamlendig uitbuiken op het matras.

Terwijl we eerst nog serieus praten over het samenwonen van Kimb en Bastiaan, de nieuwe baan van Bente en ook even oppervlakkig de veranderingen op mijn werk door hebben genomen, gaat de toon van het gesprek langzaam de ontdeugende kant op. We beginnen in een zachter volume te praten omdat we immers nog steeds buiten zitten, maar de gesprekken gaan nu niet meer over werk en thuis. Voorkeuren voor schaamhaar bij de partner, welke beroemdheden we wel eens zouden willen tegenkomen in de slaapkamer, favoriete standjes en stiekem toch ook best veel verwijzingen naar onze avond met z'n viertjes komen voorbij.

De gesprekken beginnen in ieder geval effect te krijgen op mijn pik. Doordat hij zoveel ruimte heeft, kan hij rustig aan blijven toenemen in formaat naarmate de verhalen sexier worden. Ook de dames worden ondertussen opgewonden volgens mij, want ik kan hun tepels door de bikinitopjes heen zien. Als ik ga verzitten om mijn pik meer ruimte te geven zie ik Bente's ogen over mijn broekje glijden. “Zullen we maar naar binnen gaan? Volgens mij zijn sommigen wel klaar voor het volgende gedeelte van de avond” stelt ze voor terwijl ze tegen mijn broek duwt zodat de contouren van mijn pik goed zichtbaar zijn. “Deze volgens mij ook!” voegt Kimberley toe terwijl ze Bastiaan's pik door de short heen begint te kneden. Vervolgens neemt ze het voortouw en loopt als eerste naar binnen. Als een paar makke schaapjes volgen we haar allemaal richting de woonkamer.

Eenmaal in de woonkamer staan we allemaal een beetje verloren om de bank en het matras heen te kijken. We weten ondertussen hoe we een geile avond kunnen beleven, maar hoe begin je zoiets?

Gelukkig hebben de dames overal aan gedacht. Bastiaan en ik worden naar de bank gedirigeerd. “Zitten!” gebiedt Kimberley terwijl ze haar slippertjes uitschopt en langs Bente op het matras gaat staan. “En nu?” vraagt Bastiaan.

“Kijken! En nergens aankomen!” is het volgende gebod van zijn nieuwe huisgenote. Bastiaan kijkt me even aan, maar ik kan hem natuurlijk ook geen uitleg geven. We gaan allebei achterover zitten op de bank en wachten op wat er komen gaat. Kimberley en Bente hebben zeker iets afgesproken, want ze beginnen allebei tegelijk op een sensuele manier hun wikkelrok los te knopen. Tot onze verbazing heeft Kimberley niets aan onder de donkergroene doek die ze om haar middel had geknoopt! Een mooi getrimd landingsbaantje van donkere haartjes wordt zichtbaar. Ze kijken elkaar even ondeugend aan. Ze komen steeds dichter bij elkaar en even later verkennen ze allebei het lichaam van hun beste vriendin met hun handen. Bente begint rustig Kimberley's billen te strelen en wrijft af en toe met haar vingers door haar bilspleet. Kimb is op haar beurt al druk bezig om Bente's borsten uit het te krappe bikinistukje te bevrijden. Ze slaakt een zucht van verlichting -of is het geilheid?- als het stukje stof op het matras valt en Kimberley's handen daar voor in de plaats komen. Kimberley streelt voorzichtig over de recht vooruit priemende tepels.

Ze kijkt Bente even in de ogen en neemt dan een van de tepels in haar mond. Bente keunt zachtjes en strijkt Kimberley liefdevol door haar haren. Deze laat op haar beurt haar andere hand in het broekje van Bente verdwijnen. Zo blijven de dames even staan. Al die tijd zitten Bastiaan en ik gebiologeerd toe te kijken vanaf de bank. Het is stil in de kamer, behalve het geluid van Bente's ademhaling is er nauwelijks iets te horen. We horen Bente steeds sneller naar adem happen. Kimberley leest haar lichaamssignalen goed en wrijft iets fanatieker met haar vingers in het broekje. Bente slaakt een diepe lage kreun en staat even te shaken op haar benen als het eerste orgasme van de avond door haar lichaam trekt. “Fuck!” weet ze zachtjes en bijna buiten adem uit te brengen.

Kimberley duwt haar voorzichtig naar beneden naar het matras. De vriendinnen gaan langs elkaar liggen en Kimberley trekt aan het strikje van Bente's bikinistringetje zodat het stukje stof tussen haar benen vandaan glijdt. Vanaf de bank zien we een klein streepje schaamhaar boven een mooi van geilheid glimmend kutje. Ze zijn voor de matching look gegaan. Kimberley gaat achter Bente liggen, in een soort lepeltje-lepeltje houding. Ze begint Bente's nek te zoenen en steekt haar hand van achteruit weer tussen haar benen. Bente tilt een been een beetje op zodat Kimb er beter bij kan. Vanaf de bank zien we nu hoe Kimberley met haar vingers Bente's -voorheen verboden- poesje begint te verkennen. Bente ligt met haar ogen dicht te genieten en streelt met een hand haar eigen tepels. Bastiaan en ik beginnen steeds ongemakkelijker te zitten op de bank. Zelfs zonder onderbroek zijn deze shorts te klein voor de enorme erecties die we ondertussen hebben!

Kimberley kijkt even onze kant op en moet glimlachen. “Die broekjes mogen wel uit hoor, jongens!” Voordat ze nog meer kan zeggen hebben we onze broek al op de enkels liggen. Twee opgezwollen, harde pikken steken vooruit in de richting van het geile schouwspel op de matras voor ons. Bente kijkt er goedkeurend naar. Ze bijt even op haar lip als Kimberley het tempo van haar vingers langzaam begint op te voeren. Ze wenkt naar Bastiaan dat hij dichterbij moet komen. Deze staat op en gaat op zijn knieën op het matras zitten. Hij neemt plaats langs Bente's hoofd. Bente's ogen volgen de op en neer zwiepende penis tot deze tot rust komt vlak voor haar ogen. Ze even over haar schouder naar Kimberley, die een toestemmend knikje geeft. Dan steekt ze haar tong uit en begint ze langzaam Bastiaans pik te likken. Nadat ze met haar tong een paar keer van zijn ballen tot het topje van zijn eikel heeft gelikt, laat ze hem langzaam haar mond in glijden. Bastiaan slaakt een zucht en legt zijn hand op Bente's blonde haren.

Kimberley is ondertussen achter Bente vandaag gekropen en kruipt langs me op de bank. Zo kijken we samen een tijdje hoe Bente haar best doet de lul van Bastiaan van zo veel mogelijk speeksel te voorzien. “Ze wil graag een keer door een grote pik genomen worden, dus ik heb haar beloofd dat ze eerst even met Bastiaan alleen mag.” fluistert ze me toe. Terwijl ze praat laat ze haar handen over mijn lichaam glijden. Ik besluit hetzelfde te doen bij haar. “Zonde om te wachten tot ze klaar zijn.” hijgt ze zachtjes. Mijn vingers glijden kort over haar borstjes voordat ze afglijden naar haar poesje. Ik laat mijn vingertopjes even door het streepje schaamhaar glijden en volg de contouren van haar schaamlippen. Voorzichtig maak laat ik een vinger er tussen door glijden.

Terwijl Kimb en ik elkaar rustig liggen te strelen op de bank gaan Bente en Bastiaan op de matras over op het echte werk. Bente gaat op handen en knieën zitten met haar gezicht naar ons toe. Bastiaan neemt achter haar plaats en positioneert zijn met speeksel volgesabbelde pik voor Bente's hunkerende grotje. Bente kijkt ons met een intense blik aan in afwachting van wat komen gaat. Ze is zo nat dat Bastiaan in een keer zijn lul naar binnen kan duwen. Even worden haar ogen groot als ze voelt hij haar haar daar beneden oprekt. Precies op dat moment stopt ik drie vingers in het kutje van Kimb. Ze slaakt een zuchtje van schrik, waar volgens mij ook wel wat genot bij zit.

“Kijk, Kimb! Kijk hoe je vriend mijn kutje neukt!” kreunt Bente. Bastiaan heeft zijn handen in het vlees van haar witte romige billen begraven en is fanatiek aan het stoten. “Hij gaat diep Kimb...hij gaat diep” kreunt ze. Ik merk dat Kimberley opgewonden wordt van de woorden van Bente en verhoog het tempo van mijn vingers. Ik zie hoe haar eigen handen ondertussen aan haar tepeltjes aan het voelen zijn. Zodra ik voel dat een van haar handen op zoek gaat naar haar klitje, trek ik mijn vingers terug. Ik ga op mijn knieën voor de bank zitten en trek Kimberley aan haar benen iets naar voren. Ze begrijpt gelijk wat ik van plan ben en spreidt haar benen. Haar geil glinsterende kutje staat al licht opgesperd op mijn tong te wachten.

Ze zit nou echt niet meer op opbouwend voorspel te wachten, dus laat ik er geen gras over groeien en steek gelijk mijn tong zo diep mogelijk naar binnen. Aan haar gekreun te horen doe ik iets goed. Dit is de eerste keer dat ik haar poesje mag proeven. Ze smaakt zoet en zilt tegelijk en de geur doet me terugdenken aan de eerste 'blind date' met haar en Bente op de slaapkamer. Af en toe daal ik een beetje af en lik ik ook snel even over haar kringspier. Ik ga door tot ik merk dat Kimberley's kutje begint samen te trekken en ze hard begint te kreunen. Op dat moment steek ik een vinger in haar poepgaatje en zuig ik nog even hard op haar klitje. Het gekreun wordt nog luider. Op de achtergrond hoor ik ook het gesteun en gepraat van Bente, maar ik krijg niet goed mee wat ze precies zegt. Als ik mijn hoofd opricht en tussen Kimberley's benen door naar haar gezicht kijk, kijkt ze met een grote smile aan. “Thanks!” grijnst ze.

Ik kruip tussen Kimberley's benen vandaag en plof weer op de bank neer. Ondertussen veranderen Bastiaan en Bente ook van positie. Bastiaan met zijn rug op het matras liggen en houdt zijn gevaarte omhoog zodat Bente zich er op kan laten zakken om hem te berijden. Geïntrigeerd kijken Kimberley en ik toe hoe de blondine zich langzaam om de grote pik van Bastiaan laat zakken. Ze heeft er zichtbaar moeite mee om het hele ding in haar poesje te krijgen, maar ze gaat door totdat hij helemaal in haar is verdwenen. Ze kijkt ons weer indringend aan terwijl ze langzaam op en neer begint te bewegen. Haar blonde haren en en haar borsten dansen op en neer terwijl ze har blik weer op Bastiaan vestigt.

Kimberley is weer bekomen van haar orgasme en besluit dat ook tijd is dat wij eens aan het echte werk gaan beginnen. Ze gaat tussen mijn benen staan en bukt zich voorover. Een dikke klodder spuug druipt langzaam van tussen haar getuite lipjes over mijn pik heen. Met haar hand smeert ze het een beetje uit en trekt een paar keer speels aan mijn paal. Dan draait ze zich om en steekt ze haar kontje naar achteren. Ik heb een prachtig uitzicht op haar net klaargebefte poesje en haar stranke lichtbruine kontgaatje daar boven.

Ik weet wat ze van plan is, maar voordat ze haar plan verder ten uitvoer kan brengen, grijp ik haar billen vast, trek ze een beetje uit elkaar en steek ik mijn tong er tussen. Ze slaakt een klein gilletje als mijn tong over haar gerimpelde kringspiertje gaat en ik deze even naar binnen probeer te duwen. Deze houding is voor ons allebei niet heel erg gemakkelijk, dus na een paar likjes en een paar keer duwen tegen haar poepertje met mijn tong laat ik me weer achterover op de bank zakken en houd ik mijn pik recht omhoog met een hand zodat zij haar werk kan doen. Ze kijkt even om en positioneert dan haar kontje boven mijn pik. Tergend langzaam laat ze zich dan zakken totdat haar billen mijn liezen raken. Met mijn handen houd ik haar billen vast zodat ze extra steun heeft. Ik trek ze ook een beetje uit elkaar zodat ik een mooi zicht heb op hoe mijn pik haar strakste neukgaatje oprekt.

Kimberley blijft even stil zitten en kijkt naar hoe haar beste vriendin Bente en haar vriend Bastiaan neuken op met matras op de grond. “Is het lekker Bente?” vraagt ze.

“J-j-jjaa...” is het antwoord. Bente is volledig gefocust op haar bewegingen en lijkt alles om haar heen bijna te zijn vergeten.

“Kom op, Bas...laat haar eens wat voelen!” spoort Kimberley haar vriend vervolgens aan.

Bastiaan draait zijn hoofd even naar zijn vriendin en terwijl hij met haar oogcontact maakt, grijpen zijn handen de billen van Bente vast die bovenop hem zit. Hij begint stotende bewegingen te maken en begint het tempo steeds hoger op te voeren, totdat Bente niet veel anders kan dan zich voorover laten vallen en op Bastiaans borstkas luid kreunend de neukpartij kan ondergaan.

“Neuk haar, Bastiaan!” kreunt Kimberley. “Spuit haar vol! Spuit die hele kut vol met je zaad! Ik wil het zien!” Kimberley laat zichzelf langzaam achterover zakken, met mijn pik nog steeds in haar kontje. “En jij mij, Nick!” voegt ze er nog aan toe. Na een beetje manoeuvreren ligt ze bovenop me en houd ik haar benen vast. Het ziet er misschien niet handig uit, maar ik kan haar nog redelijk makkelijk penetreren zo. Ik voer het tempo op en begin als een gek op haar in te stoten. Voor een moment is de kamer enkel gevuld met het geluid van vlees dat tegen ander vlees kletst en het gekreun van vier mensen die allemaal op weg zijn naar een orgasme. Terwijl we ons overgeven aan onze lusten kijkt iedereen elkaar aan en genieten we van het uitzicht. Na een tijdje begint ons uithoudingsvermogen en de standjes waarin we liggen ons toch langzaam parten te spelen en beginnen mensen elkaar aan te moedigen om te komen.

“Spuit haar vol Bastiaan!” moedigt Kimb haar vriend aan

“Nick, ik wil je het kontje van Kimb helemaal vol zien spuiten!” weet Bente tussen al haar kreuntjes uit te brengen.

“En ik wil jouw doorgeneukte kutje zo meteen zien openstaan terwijl het sperma er uit loopt!” kreun ik.

“Melk hem leeg, Bent!” voegt Kimberley nog toe.

Bastiaan is te laat om nog iets toe te voegen aan het geheel. Grommend en schokkend begraaft hij zijn hoofd tussen Bente's tieten die voor zijn gezicht op en neer bungelen en duwt hij zijn pik nog een keer diep in haar kutje. Bente voelt hoe hij haar opvult met zijn zaad en begint furieus over haar clit te wrijven terwijl Bastiaan nog diep in haar zit. Dit spoort Kimberley ook aan om de hand aan zichzelf te slaan, en ze begint ook haar kutje te bewerken terwijl ik door blijf pompen in haar aarsje. Niet veel later voel ik haar ook verkrampen en komt ze schokkend klaar. Haar spieren beginnen samen te trekken van genot. De druk om mijn pik wordt echter zo groot dat ik toch moet evacueren uit haar nu wel erg krap wordende achteringang. Ook Bastiaan heeft zijn pik weer wat lucht gegeven, waarschijnlijk is hij iets te gevoelig na zijn orgasme. Hijgend laat Kimberley zich op het matras langs Bastiaan vallen. “Goeie anaalpik.” zucht ze en knipoogt even naar mij. Dan draait zich zich richting haar geliefde. Ze kijken elkaar glimlachend aan en geven elkaar een diepe tongzoen. Bente besluit het koppeltje even hun momentje te gunnen en kruipt van het matras bij mij op de bank. Als ik een blik tussen haar benen werp zie ik dat haar kutje licht rood gekleurd door Bastiaan's toedoen. Ook glimt alles van de lichaamssappen die ze beiden geproduceerd hebben.

“Phew!” zucht ze. “Zelfs zonder klaar te komen was dat een van de meest intense neukpartijen die ik ooit heb gehad!”

“Met jullie is alles intens.” antwoord ik.

“Zeg dat wel! Ik zal het wel gaan missen denk ik... Maar aan alle goede dingen komt ooit een eind.”

Even staren we wat voor ons uit en verzamelen we onze krachten voor een tweede ronde. Waarschijnlijk denken we allemaal aan het naderende einde van onze 'samenwerking' of ons 'clubje' of hoe je het ook wil noemen. Nou ja, allemaal...Kimb en Bastiaan liggen nog steeds uitgebreid te tongen op het matras.

“Even wat verfrissing halen!” roept Bente opeens en ze springt op van de bank. Even later komt ze terug met een of andere fles bubbeltjes wijn. Zo'n typische fles die je ooit cadeau hebt gekregen en met verhuizen weer ergens tegenkomt. Vandaag waarschijnlijk dus ook het geval, maar nu hebben de dames hem dus koud gezet voor ons avondje. Terwijl Bente de folie van de hals af peutert en de kurk er uit probeert te krijgen zijn Kimberley en Bastiaan ondertussen rechtop gaan zitten op het matras. Met een luide plop schiet de kurk van de fles. De “champagne” komt schuimend uit de hals gestroomd en komt op Bente's buik terecht. Ze giebelt een beetje terwijl ze snel naar het bijzettafeltje met de plastic glazen loopt om in te schenken. Als ik haar uitlach, spettert ze ook wat van de wijn richting mij. “Stil jij!” zegt ze lachend. Als iedereen een glas heeft, hef ik het omhoog voor een toast. “Op een mooie zomer!”

“Op een mooie zomer!” herhaalt iedereen, en we tikken de plastic glazen tegen elkaar aan. Vervolgens zit iedereen onderuit gezakt van zijn glas te nippen. Iedereen is stil en kijkt elkaar lachend aan terwijl we allemaal nog helemaal naakt in de kamer zitten.

“Ugh! Wat een plakspul!' zegt Bente na een tijdje. Ze wrijft met een vinger over een borst en kijkt vervolgens naar haar vingers om te kijken hoe ze aan elkaar plakken van de gemorste drank. Ik kijk even naar beneden naar mijn borstkas en wrijf er met mijn hand over. Ook ik plak van de wijn die Bente op mij heeft gespetterd. “Inderdaad.” beaam ik, “dat moeten we even schoonmaken.” Ik buk me voorover richting Bente en begin haar borsten te zoenen en te likken. Ze laat zich lang uit op de bank achterover zakken en ondergaat mijn liefkozingen. “Misschien moeten we even douchen...” mompelt ze.

“Douchen kan altijd nog...”zegt Kimberley. Ze kruipt over het matras richting de bank en duwt Bente's benen uit elkaar. Bente's poesje glimt nog helemaal van alle lichaamsappen die zojuist zijn vrijgekomen tijdensh haar neukbeurt met Bastiaan. Haar lipjes zijn nog steeds een beetje rood van de actie van een paar minuten geleden. “Laat eens kijken wat Bastiaan met je heeft gedaan.” zegt ze. Haar stem wordt weer een beetje hees, wat ze wel vaker heeft als ze geil is. Voorzichtig steekt ze een vinger in Bente's kutje en haalt deze er langzaam weer uit. Haar vinger zit onder Bastiaans druiperige sperma, vermengd met Bente's lichaamssappen. Kimberley steekt de vinger in haar mond en zuigt er even op. “Mmmm” kreunt ze goedkeurend. Ze kruipt nog dichterbij tot dat ze haar mond op de schaamlippen van haar vriendin kan zetten. Bente kreunt goedkeurend als Kimberley begint te likken. Ik blijf ondertussen haar borsten likken en speel af en toe met haar tepels met mijn tong.

Als Kimberley Bastiaans sperma uit Bente's kutje begint te zuigen trekt Bente mijn hoofd naar zich toe en begint me uitbundig te tongzoenen. Ook voor mij zijn de regels vandaag dus niet van toepassing! Vurig spelen onze tongen met elkaar terwijl Kimberley met haar tong Bente's kut een vakkundige schoonmaakbeurt geeft. Bente geeft zich helemaal over aan het genot en drukt met een hand Kimberley's hoofd nog harder in haar kruis terwijl ze met haar andere hand mijn hoofd tegen het hare geklemd houdt. Ze begint te schudden met haar hele lichaam en kreunt in mijn mond terwijl haar vriendin haar naar een orgasme likt. Pas als de laatste golf van genot is weggetrokken verslapt haar grip op onze hoofden. “Dit ga ik missen!” zegt ze met een big smile op haar gezicht.

“Dames! Zouden jullie Nick niet eens helpen? Hij is de enige die nog niet aan zijn trekken is gekomen vanavond!” Bastiaan ligt nog steeds op het matras en heeft overduidelijk genoten van het schouwspel op de bank. Zijn pik is ondertussen alweer aardig bijgekomen en bungelt alweer aardig stijf tussen zijn benen. Mijn pik daarentegen staat helemaal strak en ik kan dan ook alleen maar hopen dat de dames aan zijn verzoek zullen voldoen.

“Geen zorgen,” grijnst Kimberley, “deze jongen gaan we nu eens vakkundig leegmelken.” Ze steelt even over mijn ballen en schacht. Mijn pik begint te trillen in blijde afwachting. Bente ziet het en moet lachen. “Zo! Die heeft er zin in!” Ook zij streelt even over mijn paal. Wederom begint deze te trillen. Een dikke druppel voorvocht stroomt langzaam naar beneden. De dames kijken elkaar aan en knikken zonder een woord te zeggen. Tegelijkertijd bewegen hun hoofden naar mijn kruis. Bente neemt voorzichtig het topje van mijn pik in haar mond en begint met haar tong rondjes om mijn eikel te draaien. Op hetzelfde moment voel ik hoe Kimberley sensueel aan mijn ballen beginnen te sabbelen. Deze combinatie van sensaties wordt me al heel snel teveel en voordat ik het kan aankondingen begin ik Bente's mond al vol te spuiten. Ze verslapt de grip op mijn lul met haar lippen, zodat het zaad langzaam uit haar mond en langs mijn pik naar beneden kan stromen. Vervolgens maken zij en Kimberley samen mijn lul weer helemaal schoon met hun mondjes. Bastiaan gebiedt de dames vanaf het matras om vooral mijn ballen niet te vergeten, dus ook deze krijgen de nodige aandacht van de dames. Als ik even richting Bastiaan kijk zie ik hoe hij rustig vanaf het matras toekijkt op wat we aan het doen zijn op de bank. Zijn pik staat fier omhoog, maar hij raakt hem niet aan. Hij knipoogt als hij ziet dat ik even kijk. Ik kan niet meer doen dan toekijken en genieten. Door de geile schoonmaakbeurt denkt mijn pik nog helemaal niet aan slap worden en blijft hij mooi overeind staan voor de volgende ronde.

De dames uiten dan ook hun goedkeuringen als ze merken dat mijn jongeheer nog steeds op oorlogssterkte is. Terwijl ze nog tussen mijn benen zitten fluistert Kimberley wat in het oor van Bente. Die kijkt haar vriendin even bedenkelijk aan. “Denk je serieus?” Kimb knikt. “Bastiaan in ieder geval wel.” “Ok dan.” stemt Bente in. “Oh!” zegt Kimberley dan, alsof ze iets is vergeten, en ze fluistert nog iets in Bente's oor. “Oh ja, graag!” regeert deze opgewonden. Ik heb geen idee waar het over gaat, dus ik ben benieuwd wat de dames van plan zijn.

Bente positioneert zich op de bank. Ze gaat op haar knieën op een kussen zitten en zet haar ellebogen op een van de armleuningen. Ze steekt haar kontje uitnodigend naar achteren. Haar lipjes staan nog steeds uitnodigend open en glimmen nog van de likbeurt van Kimberley. Daarboven piept haar lichtbruine aarsje uitnodigend tussen haar billen door. Als ik achter haar plaats neem, neemt Kimberley de regie in handen. Ze neemt mijn pik nog een keer vluchtig in haar mond zodat hij goed nat is van het speeksel en leidt hem dan richting Bente's gaatjes. Ze lijkt even te twijfelen en duwt hem dan tussen Bente's lipjes en geeft me een knikje. Ik begrijp het signaal en duw mijn pik bij Bente naar binnen.

“Nou, Nick! Laat eens wat zien!” zegt Kimberley bemoedigend. Ze heeft een hand op Bente's rug en eentje ligt op mijn billen, alsof ze van dicht bij er op toe wil zien dat haar vriendin wel goed door mij geneukt gaat worden. Ze kijkt goedkeurend hoe ik mijn paal bij Bente naar binnen schuif. “Jaaa...goed zo. Neuk haar maar lekker.” moedigt ze me verder aan. Bij elke stoot geniet ik van het uitzicht voor me. De mooie ronde, blanke billen van Bente die lekker op en neer schudden, de geile blik van Kimberley die zo dicht mogelijk op de actie wil zitten, haar stijve tepels die vooruit priemen van haar prachtige tietjes, de grijze ogen van Bente als ze oogcontact zoekt, het is allemaal even opwindend. Dan tovert Kimberley plotseling opeens ergens de dildo met zuignap vandaan. Schijnbaar hebben de dames hem voor de barbecue uit de douche naar de woonkamer verplaatst. Ze laat een paar klodders spuug op het ding vallen en verdeelt deze met haar handen over het gevaarte. Ze kijkt even bedenkelijk naar Bente's kontje en kijkt vervolgens mij aan.

“Je moet even van gaatje wisselen, deze gaat denk ik niet in haar kontje passen.” Bente kijkt even om naar de dildo in Kimb's handen. “Hmm, nee liever niet. Ik heb liever jouw pik in mijn kontje Nick!” Kimberley geeft de dildo aan Bente en pakt vervolgens Bente's billen vast. Als ik uit Bente's poesje glijd, trekt Kimb Bente's billen uit elkaar zodat haar aarsje goed toegankelijk is voor mijn pik. Zonder verdere voorbereiding zet ik mijn penis tegen Bente's nauwste gaatje en zet ik langzaam druk. Al snel schiet de eikel naar binnen en rustig kan ik dan de rest van mijn paal naar binnen schuiven. Bente kermt luid. Al die tijd kijkt Kimberley van dichtbij toe en is Bastiaan nog steeds de stille toeschouwer op het matras voor de bank. Rustig aan begin ik te bewegen.

Kimberley pakt de dildo weer over van Bente en gaat daarmee richting Bente's kruis. Af en toe voel ik het plastic ding terwijl ik rustig Bente's krappe darmkanaaltje binnendring met mijn lid. Bente begint nog harder te hijgen als Kimberley het seksspeeltje steeds dieper bij haar naar binnen schuift. Na een paar minuutjes rustig neuken heeft Kimberley ook de dildo volledig in Bente's kutje kunnen steken. “Kijk eens, grote meid! Je kunt ze tegelijk hebben.” zegt Kimberley. Er klinkt een mengeling van lichte spot en geilheid in haar stem. “Neem je hem zelf effe over?” vraagt ze vervolgens. Een van Bente's handen gaat naar beneden en pakt de dildo bij de zuignap vast. Even later voel ik door de dunne wandjes in Bente's aarsje hoe ze de dildo langzaam in en uit haar kutje laat glijden.

“Enne Bent? Lekker?” vraagt Kimberley. Deze kan alleen maar kreunen. Ik merk dat ze het tempo waarmee ze zichzelf met de dildo neukt langzaam opschroeft. Ik besluit het tempo te volgen en beginnen ook sneller te bewegen. Door het orgasme van zo even kan ik nog wel een tijdje door denk ik. Kimberley legt weer liefdevol, bijna moederlijk, een hand op mijn kont en eentje op de kont van Bente. Ze knijpt een keertje, als teken van affectie, en positioneert zich dan achter me op de bank. Ze kruipt dicht tegen me aan. Ik voel haar tepels over mijn rug glijden. “Neuk haar, Nick! Neuk haar hard. Zo hard als je nog nooit geneukt hebt. Ik wil dat je haar helemaal vol spuit!” hijgt ze in mijn oor. Ik voel een hand tussen mijn benen door op zoek naar mijn ballen. Terwijl ik Bente door blijf neuken begint Kimberley mijn ballen langzaam te masseren.

Bente begint steeds harder terug te stoten. Zowel mijn pik als de dildo gaan in hoog tempo op en neer in haar neukgaten. Volgens mij duurt het niet lang meer voordat ze haar climax gaat bereiken. Kimberley doet heel erg haar best om er voor te zorgen dat ik ook steeds sneller richting mijn hoogtepunt ga. Al haar strelingen en massages zorgen er voor dat het neuken nog lekkerder en geiler is dan normaal. “Zal ik je eens heel hard laten spuiten?” zegt ze zachtjes in mijn oor. Voordat ik haar vragend aan kan kijken, is ze gebukt achter me gaan zitten. Ik voel hoe haar handen mijn billen uit elkaar trekken en opeens voel ik een tong over mijn anus gaan. Nadat ik van de eerste schrik bekomen ben, moet ik bekennen dat het erg lekker aanvoelt. Vol overgaven begint Kimberley mijn kontgaatje te tongen. Ze probeert haar tong zo ver mogelijk naar binnen te werken terwijl Bente aan de andere kant met haar kontje mijn pik probeert leeg te melken. Ik begin luid te kreunen van alle heerlijkheid en voel mijn orgasme nu wel in een rap tempo naderen. Dan is de tong net zo plotseling weer verdwenen. Voordat ik echter iets kan zeggen heeft Kimberley hem echter vervangen door een van haar vingers, die ze helemaal naar binnen weet te schuiven.

Onder elke andere omstandheid had ik hier tegen geprotesteerd, maar op dit moment valt alles perfect samen en is het precies hetgene wat ik nodig heb om tot een van de beste orgasmes van mijn leven te komen. Ik ben nog nooit zo intens klaargekomen als op dit moment. Bente kijkt goedkeurend om als ik haar kontje helemaal vol met zaad pomp. Kimberley laat de vinger langzaam in mijn kontje op en neer gaan terwijl ze in mijn oor blijft hijgen. “Ja, kom maar lekker. Spuit haar maar vol. Ik zei toch dat ik je hard zou laten komen?” Volgens mij beleeft Bente ook nog een hoogtepunt, maar ik ben zo ver van de wereld dat ik het niet meer helemaal meekrijg.

Ik zie bijna sterren voor mijn ogen, dus ik trek me terug uit Bente's kontgaatje en laat me onderuit zakken op de bank. Met een luide plop verlaat mijn pik haar lichaam en begint het zaad naar buiten te stromen. Dat is echter niet het enige wat plakkerig is geworden. Ook ik zit helemaal onder de lichaamssappen en het zweet. Drie paar ogen kijken me vol schittering aan. “Wow!” is het enige wat ik kan uitbrengen. Allemaal blijven we even rustig zitten om bij te komen. Na een tijdje verbreekt Kimberley als eerste de stilte. “Nu is het wél tijd om te douchen!” We lachen allemaal instemmend.

~ ~ ~

Die laatste geile avond in Kimberley's oude appartementje is inmiddels alweer een dikke drie maanden geleden. Ondertussen is er veel veranderd. Bastiaan en Kimberley wonen gelukkig samen en hebben zelfs al trouwplannen! Bente is druk met haar nieuwe job en haar nieuwe huis en laat weinig meer van zich horen. En ik? Ik mag voor de zaak twee jaar naar het buitenland! Naar Curaçao, dus absoluut geen straf. Gezien ik de enige single op de afdeling was, was ik de meest geschikte kandidaat zodat er geen complete families voor die lange tijd uit elkaar worden gerukt. Mij best, ik ga wel lekker in de zon zitten! In het begin voelde ik me wel een beetje eenzaam, maar gelukkig heb ik Janneke leren kennen hier op de afdeling. Ondertussen zijn we al twee maanden heel intensief aan het daten en is ze bijna elke dag in mijn appartementje -en vooral in de slaapkamer- hier te vinden. Soms zijn de nachten te kort op Curaçao... Bovendien hebben Bastiaan en Kimberley al hun eerste vakantie naar hier geboekt voor over en maandje. Ik hoorde zelfs geruchten dat Bente ook wel trek had om deze kant op te vliegen. Dat belooft een gezellige week te worden! Ik vraag me af of ik Janneke over onze avontuurtjes moet vertellen...

Einde.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Op FeedbackDoor: LorreD
Gelezen: 1570x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
24-06
7.9
:: DakdekkerDoor: Scarlett
Gelezen: 6314x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Buitenseks
23-06
8.9
:: De Nieuwe BuurtDoor: New Neighbour M
Gelezen: 9678x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf
22-06
8.7
:: Wordfeud Voor Een... - 4Door: Max V
Gelezen: 2384x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Pijpen, Blinddoek, Tepelklemmen, Jacuzzi, Bubbelbad, Dildo, MMV
22-06
8.7
:: Avontuur In Zuid Amerika - 7Door: Sarelata
Gelezen: 2909x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Aruba, Neuken, Bi
22-06
8.8
:: Het Neukpaleis - 4Door: Sofie
Gelezen: 3938x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren
21-06
9.0
:: Stuk Gaan Op Een StudenteDoor: Kareltje
Gelezen: 10366x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.1
:: TippelzoneDoor: Vonkjes
Gelezen: 6818x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tippelen, Hoer, Auto, Betaald, Avontuurtje, Pijpen, Jonge Meid
21-06
8.8
:: Zussenliefde - 6Door: Mickey80
Gelezen: 6153x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Strand, Heet
21-06
9.0
:: Lief Dagboek - 2Door: Sofie
Gelezen: 4561x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Vingeren, Buurman,
21-06
9.3
:: De Buurman - 2Door: Johnnie
Gelezen: 13940x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.1
:: Sauna - 4Door: Jo
Gelezen: 5553x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.5
:: Geile Evelien - 45Door: Barteljoris
Gelezen: 3399x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Openbaar, Groepsseks
20-06
9.0
:: Avontuur Uit De Jonge JarenDoor: Gewoonlekker69
Gelezen: 6218x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante En Nicht
20-06
8.2
:: Mijn Vrouw Voor... - 3Door: Danny
Gelezen: 7336x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Grote Lul, Vreemdgaan
20-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 4Door: Roede
Gelezen: 4495x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sexverhaal
19-06
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!