Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Paula, De Nymfomane - De Fotoshoot

Het was de dag na de fotoshoot. Paula stond pas laat op. Ze moest vandaag het een en ander in het huishouden doen, maar had er niet echt veel zin in. Haar gedachten gingen terug naar gisteren. Wat had ze zich vermaakt. Een lekkere geile fotoshoot en als kers op de taart een vrijpartij met Steve. En Steve gaat haar straks bellen! Ze opende haar laptop, checkte haar mail en ging vervolgens wat surfen. Ze kwam op vakantiesites. De aanbiedingen rolden haar kamer in: Kreta, Turkije, Griekenland, noem maar op! Ze had nu al zin in vakante, maar het was nog niet zo ver. Ineens viel haar oog op een bijzondere vakantie: Vakantie op Pag-Ibig, het eiland van de liefde! Onbekommerd genieten van zon, zee, strand en liefde! Er stond een link bij naar hun website. Ze opende de site en zag foto’s van een werkelijk schitterend eiland. Ook werd er wat informatie gegeven. Wat Paula opviel was dat het eiland niet toegankelijk was voor personen die jonger waren dan 18 jaar! Voor nadere informatie stond er een telefoonnummer bij. Paula wilde er meer van weten. Ze belde het nummer. Een vriendelijke dame vertelde haar dat op dit eiland, waar de stranden hagelwit zijn en de zon altijd schijnt, de gasten met elkaar de liefde kunnen bedrijven waar en wanneer ze dat ook maar willen. Er waren maar 2 regels: geen gedwongen sex en geen sex die bij de wet verboden is.

“Bedoelt u dat het een plaats is voor, hoe heet dat, eh..vrije liefde?

“Ja, mevrouw, zo kunt u dat wel zeggen.

Paula was enorm geïnteresseerd. Het leek haar heerlijk. Sex hebben met wie je wil en waar je wil. Dat is typisch iets voor haar. Zij wilde elke dag sex! De dame aan de lijn vertelde haar dat ze kon reserveren door het formulier dat op de website staat in te vullen en op te sturen. Binnen enkele uren zou ze via de mail een berichtje krijgen of er plaats is en na enkele dagen kwam dan de rekening. Na betaling was de reservering definitief! Paula bedankte de vrouw en legde de telefoon neer. Juist wilde ze naar het aanvraagformulier gaan, toen haar mobiele telefoon trilde. Ze keek op de display: Steve!

“Goede morgen, Paula, lekker geslapen?

“Heerlijk, jij ook?”

“Zeker wel. Zeg luister. Volgende week dinsdag is de studio vrij. We zouden dan de fotoshoot kunnen maken met daar achteraan een film. Heb je dan tijd?”

“Daar maak ik graag tijd voor vrij, Steve. Volgende week dinsdag. Geweldig! En Steve, is Jimmy er dan ook?”

“Dat weet ik niet, Paula. Dat regelt de studio. Je ziet het wel. Ik kom je op dezelfde tijd ophalen bij het station. Afgesproken?”

“Afgesproken, Steve, tot volgende week!”

Paula voelde zich ineens happy! Het vooruitzicht van een nieuwe fotosessie met video, gaf haar een opgewekt gevoel. Toen keerden haar gedachten terug naar het eiland. Ze klikte op het inschrijfformulier en begon de gegevens in te vullen, maar toen ze via ‘next’ naar de tweede pagina ging, schrok ze. Het was behoorlijk prijzig. Goed, eten en drinken was dan wel inbegrepen, maar toch! Hoe moest ze dat betalen? Ineens dacht ze aan de envelop: 500 euro. En dinsdag kreeg ze er nog eens 1500 euro bij. Dat is 2000 euro! Niet genoeg, maar het hielp haar een eind op weg. Z had ook nog wat spaargeld. Paula begon te rekenen. Drie dagen, twee nachten! Dat kon ze trekken. Ze vulde de rest van het formulier in. Eenmaal verzonden leunde Paula heel tevreden achterover. Binnen een uur had ze een video opname, een fotoshoot en een vakantie geregeld! Het kon niet beter. Nieuwe energie stroomde in haar. Ze stond op en liet de laptop aanstaan, wachtend op de mail. Ze maakte een kop koffie en daarna ging ze vol energie het huishouden doen!

Na een uur kwam de mail: er was plaats op de door haar gevraagde data. Maandag of dinsdag kon ze de rekening tegemoet zien. Graag betalen binnen 3 dagen en dan is de reservering definitief!

Het is dinsdagmorgen. Paula stond bij het station op Steve te wachten. Klokslag half 10 kwam hij aanrijden. Ze stapte in en ze vertrokken naar de studio in Dordrecht. Ze zag er goed verzorgd uit. Steve bekeek haar goedkeurend. Paula droeg uiteraard een rok, want dat moest van Steve. Daarboven een truitje met een diepe V-hals. Ze had een halsketting om en oorbellen in. Ook had ze om twee van haar vingers een ring geschoven. Aan haar make-up had ze niet veel aandacht besteed. Ze wist dat later in de studio haar huid met poeder doffer werd gemaakt om te voorkomen dat deze onder de lampen ging schijnen. Paula voelde zich op en top vrouw! Een heerlijke nieuwe dag begon! Maar in de studio kreeg ze een teleurstelling te verwerken. De studio was niet in staat een jongeman te vinden die met haar de fotoshoot kon doen. Steve vertelde het haar toen ze aan de koffie zat. Hij zag haar teleurstelling. “Maar het goede nieuws is dat we wel een jongeman hebben voor de video later op de dag. Hij heet Eddie. Hij komt straks.”

Paula vroeg daarop: “En wat doen we nu?”

“We gaan proberen iets te regelen, want je bent hier natuurlijk niet voor niets. Drink je koffie. Ik ben zo terug.”

Na 10 minuten was Steve terug. “Paula,” zei hij. “we kunnen nu geen fotoshoot maken in de serie ‘moeder en zoon’. Wat we wel kunnen doen zijn foto’s maken in de serie ‘MILF’. Weet je waar dat voor staat?” Paula knikte. “Goed. Het gaat als volgt. Je bent alleen in de kamer. Een man komt binnen en begint met je te spelen.Jij hoeft eigenlijk niets te doen. Die man heet Paul en is al onderweg hier naar toe. Hij speelt je buurman in de fotoserie. En Paula, net als vorige week, geen sex. Dat komt later wel als je met Eddie een video maakt.” Paula vond het al lang goed. Niet veel later kwam Paul binnen. Hij was een wat zwaarlijvige man. Hij kwam bij Paula zitten om kennis te maken. Het was een aardige man die al vaker voor de studio gewerkt had. Ze werden naar de set geroepen.

Het décor was dit keer een slaapkamer. Er stond een bed. De bank was weg. Er hingen nu andere schilderijtes, maar de kast was er nog steeds. Naast de kast stond een passpiegel op wieltjes. Steve vertelde haar dat ze voor de spiegel moest gaan staan en haar haren moest kammen. Paul zou binnen komen. Haar gezicht moest verrassing tonen, maar ook blijdschap omdat ze hem zag. Ze had hem gemist!

Terwijl Steve’s fototoestel flitste, zag ze Paul via de spiegel de kamer binnen komen. Toen hij achter haar stond, draaide zij zich om. Ze gaf hem een kus. “Even vasthouden zo,” hoorde ze Steve roepen. Paul hield haar handen vast en bewonderde haar figuur. Net als de vorige keer begon de serie onschuldig. Maar zo gespannen als ze vorige week was, zo ontspannen was ze nu. De camera flitste onophoudelijk toen hij langzaam haar kleren uittrok. In haar lingerie leunde Paula tegen de kast. Paul trok zijn shirt uit, maar hield zijn broek aan. Paula zag zijn behaarde borst. Ze keek hem verleidelijk in zijn ogen. En de camera bleef maar flitsen. Steve zei dat Paul naast Paula moest gaan staan. Hij moest haar lichaam strelen. Paula vond dit fijn en haar begeerte wakkerde aan. Toen ging zijn hand in haar slipje. Een koele hand. Nu voelde Paula zich echt geil worden. Heerlijk die koele hand op haar warme kutje. Ze had haar arm om zijn nek geslagen en keek geil. Op Steve’s bevel hurkte Paul en trok haar slipje uit. Ze droeg nu alleen nog haar bh. Hij wilde dat Paula haar heupen naar voren bracht en haar benen spreidde. Paula wist wat hij bedoelde. Had ze zelf vorige week niet gezegd dat ze dit een hele geile pose vond! De camera flitste terwijl Paul met zijn vingers in haar ging. Paula vond het heerlijk. Ze zag dat Steve wat dichterbij was gekomen terwijl hij bleef afdrukken.

De volgende serie foto’s werd op het bed genomen. Paula lag op haar rug met gespreide benen. Haar hoofd op 2 kussens. Paul zat naast haar. Ze vroeg zich af of Paul z’n broek nog zou uittrekken, maar Steve zei niets daarover. Wel zei hij: “Paul vinger haar. Laar ze maar klaarkomen.” Paul was heel bedreven, dat merkte Paula wel. Zijn vingers wisten feilloos haar meest intieme en gevoelige plekjes te vinden. Dat ze niet meer stil kon liggen, deerde Steve niet. Hij liet Paul z’n gang gaan net zo lang tot Paula klaar kwam. En daarmee was de fotoshoot ten einde. Paula bleef nog even liggen. Even bijkomen. Ineens realiseerde ze zich dat ze nog steeds haar bh droeg. Ik ben nog nooit klaargekomen terwijl ik nog mijn beh aan had, besefte ze. Ben benieuwd hoe de foto’s geworden zijn. Steve was al verdwenen. Waarschijnlijk de foto’s updaten in zijn computer. Paul had zijn shirt al weer aan. “Je bent een lekkere meid,” zei hij, “het was fijn om met je te werken.” Toen verdween ook hij.

Paula stond op en kleedde zich weer aan. Ze liep naar de kantine en zag Paul en Steve voor de laptop zitten. Ze nam koffie en liep naar hen toe. “Steve,” zei ze, “vorige week zei je dat de foto’s meer expleriet zouden zijn. Zijn ze dat nu ook?” Steve lachte: “Explisiet, Paula, niet expleriet! En ja, er zitten een aantal explisiete foto’s tussen. Kom maar kijken.” Paula liep om de tafel heen en keek toe terwijl Steve door de foto’s scrolde. Ze zag heel gedetailleerde foto’s van haar kutje met Hans z’n vingers erin. Maar ook foto’s van haar gezicht toen ze klaar kwam. Nu begreep Paula pas echt wat met ‘expliciet’ bedoeld werd. De beste foto’s werden weer geselecteerd en daarmee was de fotoshoot definitief klaar.

Steve stelde voor om eerst wat te eten. Er waren broodjes kaas en broodjes met ei. Volop koffie en frisdranken. Tijdens het eten kwam Eddie binnen. Steve wenkte hem. “Eddie! Dit is Paula met wie je de video maakt. Paula, dit is Eddie.” Eddie keek haar met een open blik aan. Hij lachte vriendelijk. Paula vond hem heel aandoenlijk. Een lieve jongen, vond ze. Tenger gebouwd met lang haar tot op z’n schouders. Een kind nog dacht ze, maar ze wist dat hij toch echt 18 was. En met hem ging ze dus een video maken voor de serie ‘moeder en zoon’. Steve zei: “Als jullie elkaar nou een beetje gaan leren kennen, dan ga ik me verder met de foto’s bezig houden. Pascal komt zo!” Hij wilde al opstaan maar werd tegengehouden door Paula’s stem! “Pascal? Wie is Pascal?”

“Heb ik dat niet gezegd? Sorry Paula, maar Pascal is de man die video’s opneemt. Ik doe alleen foto’s. Maar maak je geen zorgen: tijdens de opname ben ik er gewoon bij!” Daarop liep Steve weg en bleven Eddie en Paula samen achter. Eddie zei: “Pascal is een hele gave vent. Hij weet precies wat-ie wil. Je zal hem wel mogen als je hem ziet.” Dat hoop ik dan maar, dacht Paula.

Om 2 uur zou de opname gaan beginnen. Tot die tijd kletsten Paula en Eddie honderduit. Paula vond hem steeds aardiger worden. En toen hij haar plagerig ‘mama’ noemde en zij hem ‘zoon’ wist ze dat het wel goed zat!

“Heb jij al meer video’s gemaakt? vroeg Paula.

“Dit wordt mijn 4de,” zei Eddie, “en jij?”

“Voor mij wordt het de eerste keer. Ik vind het spannend en opwindend.”

“Dat zal toch wel,” zei Eddie, “maar je zal zien dat het heel anders gaat dan sex hebben in het echt. Steeds onderbreekt Pascal ons omdat hij wil dat je een ander standje doet of anders moet gaan staan of liggen. Dat is wel jammer, maar ja, het is wel werk en het moet allemaal zo goed mogelijk. Je ziet het wel.”

“Wat doen ze eigenlijk met de film?” Gek eigenlijk dat Paula dat nog niet eerder gevraagd had.

“4 of 5 scenes worden bij elkaar op een DVD gezet. Het is een DVD uit de serie ‘moeder en zoon’ en die serie behoort weer bij ‘oud en jong.” De DVD komt in de sexwinkels terecht of is te downloaden op internet, tegen betaling. “

“Dus ik ben oud?” lachte Paula.

Eddie lachte terug, maar gaf geen commentaar.

Tegen 2 uur moesten ze naar de set! Dat was dezelfde kamer waar Paula eerder met Paul de fotoshoot had gemaakt. De kamer zag er nog het zelfde uit, alleen het bed stond meer centraal, zodat Pascal er gemakkelijker met zijn camera om heen kon lopen. Steve was er ook. Hij liep naar Paula toe en zei: “Goed luisteren naar de aanwijzingen en verder veel plezier.” Aan de zijkant stonden een aantal gemakkelijke stoelen. Ze moesten er gaan zitten en Pascal begon te vertellen. “Paula, jij staat in je ochtendjas je haar te kammen. Dan doe je je ochtendjas uit en sta je dus in je ondergoed. Je bekijkt jezelf op je gemak. Als ik een seintje geef, doe je je bh uit. Je wrijft een beetje over je borsten en na weer een seintje van mij doe je je nachtjapon aan. Dan ga je op bed liggen en wacht je tot Eddie binnenkomt. Noem hem jongen of zoon, maar gebruik geen naam. Begrepen?”

Paula knikte. Eddie, jij komt binnen en vraagt je moeder of je even met haar kan praten. Jij, Paula, klopt op het bed en zegt dat hij bij je mag komen zitten, Dat doet Eddie.En dat is dan meteen het einde van de eerste scene. Paula, wat je nodig hebt, vind je bij het kledingrek. Annet zal je helpen. Zij doft je ook op, zodat je goed op beeld komt te staan.”

Paula keek naar de kledinghoek en zag nu voor het eerst dat daar een vrouw stond. Ze liep naar haar toe. “Ik ben Annet,” zei de vrouw. Ze was een jonge vrouw van een jaar of 25, schatte Paula. “Ik heb de kleding al klaargelegd.” Op een tafeltje lag een zwarte bh en bijbehorend slipje. Verder een ochtendjas en een nachtjapon. Het was een zwarte nachtjapon en doorzichtig. Snel trok Paula alles uit en deed het slipje aan. Toen de nachtjapon. Het slipje was te zien. Ze vond de combinatie heel sexy. Nachtjapon weer uit en bh aan. Eigenlijk een maatje te klein voor haar grote borsten, maar vooruit. Toen verborg ze haar lichaam in de ochtendjas. “Ze is klaar,” hoorde ze Annet zeggen. Annet bracht haar op de set. Wat poeder hier en daar en het kon beginnen. Nu voelde Paula echt kriebels. Kriebels van spanning.

“Ga maar voor de spiegel staan en borstel je haren. Ze kreeg een borstel in haar handen geduwd. Paula liep naar de spiegel. Ze zag Steve staan die bemoedigend zijn duim opstak. Toen hoorde ze de stem van Pascal die riep: “En action.” Goh, schoot het door Paula heen, net echt. Nee! Het is echt. Ik word nu gefilmd. Ze haalde diep adem en begon haar haren te borstelen. Pascal zei niets. Hij liet haar een paar minuten gewoon haar gang gaan. Nou, dit is simpel, dacht Paula. “Doe nu de ochtendjas uit en bekijk jezelf,” hoorde ze Pascals stem. Ze gehoorzaamde. Ze stond in haar lingerie voor de spiegel en bekeek zichzelf. Nog steeds simpel. “Doe nu je bh uit en streel je lichaam.” Paula haakte haar bh los en bekeek zichzelf. Ze wreef een beetje over haar lichaam.

Ineens hoorde ze Pascals stem, die riep “Cut! Stop!” Hij stapte naar voren en zei: “Paula, cut is het Engelse woord voor stoppen. Ik stop je omdat je het niet goed doet. Het lijkt net alsof je met een stofdoek over een kast wrijft. Je moet het sensueel doen. Met je vingertoppen. Je moet laten zien dat je het prettig vindt. Je streelt jezelf toch wel eens?” Ja, in bed, dacht Paula, in bed streel ik mezelf. Pascal zei: “We doen het opnieuw.” Hij verdween weer uit beeld en riep “Action.” Paula wist nu precies wat hij bedoelde. Strelen als onderdeel van zelfbevrediging, zo wilde hij het. Nou, Pascal, geen probleem hoor. En het was echt geen probleem voor Paula. Ze streelde zichzelf sensueel. Ze probeerde zichzelf te prikkelen en dat is voor een nymfomane niet bepaald moeilijk. Zo speelde ze een paar minuten met zichzelf. “Cut” hoorde ze. Pascal verscheen in haar gezichtsveld. “Heel goed gedaan,” zei hij, “na mijn ‘call’ trek je je nachtjapon aan. Weer even in de spiegel kijken en dan pak je je telefoon en ga je op bed liggen. Je gaat op je zij liggen. Je steunt op je linkerarm, een been gestrekt en een been opgetrokken. OK?” Weg was hij. “Action!” Paula streelde zichzelf nog even en hoorde toen: “Nachtjapon.” Ze trok hem aan. Daarna ging ze op bed liggen op de manier die Pascal wilde. Blijkbaar vond hij het goed want ze hoorde geen ‘Cut’. Eddie kwam aangelopen. Paula zag dat hij alleen een pyjama broek droeg. Hij ging naast het bed staan en zei met een klein stemmetje: “Mama, kan ik even met je praten.”

Paula antwoordde: “Natuurlijk, jongen, “ en ze klopte op het bed. “Cut” hoorde ze.

“Dit was de eerste scene. Hij staat er goed op. We hebben nu een ‘break’. Hierin praten we even het gesprekje door wat jullie gaan voeren. Daarna nemen we het op.” Ze gingen weer op de stoelen zitten.Steve kwam er ook bij. Ze spraken af dat Eddie zou vertellen dat hij een nachtmerrie had. Dan vraagt hij je of hij vannacht bij je kan blijven slapen in het grote bed. Jij, Paula, jij hebt natuurlijk door dat het maar een smoes is, en eigenlijk vind je dat niet erg. Je vindt het wel fijn een jonge vent in je bed te hebben. Uiteindelijk kruipt Eddie tegen je aan. Moederlijk omarm je hem, maar tegelijkertijd ontbrandt er verlangen. Je hoeft niet te protesteren, dat dat niet kan – ik ben toch je moeder! – daar zijn al genoeg films van. Jullie beginnen langzaam te vrijen en dan stop ik de scene. Vragen?” Niemand die iets vroeg. Paula en Eddie werden weer door Annet verzorgd en de scene startte. Ook deze scene ging met allerlei onderbrekingen en herhalingen, maar uiteindelijk was Pascal tevreden. De scene eindigde dat Eddie dicht tegen Paula aan lag. “Cut!”

Nu kwam de laatste scene. Het echte werk: moeder en zoon hebben sex. De scene waar Paula zich zo op verheugde. Tijdens de ‘break’ voorafgaande aan de scene, zei Pascal dat hij hen zo veel mogelijk hun gang liet gaan, maar als hij inbrak moest er direct geluisterd worden. “Doe alles langzaam. Neem je tijd. Doe het zo opwindend mogelijk.” Voor ze terug naar het bed liepen, kwam Steve aanlopen: “Paula, het gaat hartstikke goed. Veel plezier met deze laatste scene. Geniet er maar lekker van.” Een kusje op Paula’s voorhoofd en weg was hij.

Paula ging op bed liggen op dezelfde manier als het eind van de vorige scene. Eddie kwam tegen haar aanliggen. “Action” hoorden ze.

Tegen elkaar aanliggend streelde Eddie Paula’s rug. Zijn gezicht was tegen haar borsten gedrukt. Paula streelde zijn haar. Het was stil op de set. Ze konden hun gang gaan. Toen trok Eddie zijn hoofd terug en keek op naar Paula. Hij zei: “O mama, het is zo fijn om bij je te liggen.” Hij duwde Paula zachtjes op haar rug. Hij wreef over haar borsten. Toen deed hij haar schouderbandjes naar beneden en kwamen haar borsten vrij. Hij pakte een borst en kneep er zachtjes in. Toen nam hij de tepel in zijn mond en likte en zoog er op. Daarna haar andere borst. Wat had Pascal gezegd? Omarm hem moederlijk en laat het verlangen maar ontbranden! Nou Pascal, dat vuurtje brandt al! Ze voelde de tintelingen door haar lichaam gaan. Het kriebelde en jeukte tussen haar benen. Ze wilde sneller aktie, maar Pascal had duidelijk gezegd dat ze het rustig aan moesten doen. Paula genoot van de strelingen van haar ‘zoon.’ Ze hoorden de stem van Pascal: “Wrijf over zijn kruis, Paula en trek dan zijn pyjamabroek uit.” Eddie ging op zijn rug liggen en Paula, leunend op een elleboog, wreef over zijn kruis. Ze voelde dat hij een stijve hand. Heerlijk, dacht ze. Eigenlijk wilde ze direct zijn broek naar beneden rukken, maar dwong zichzelf het rustig aan te doen. Ze stopte haar hand in zijn pyjamabroek. He, geen slip! Des te beter! Ze pakte hem vast en keek hem aan. Spontaan zei ze: “Wat heeft mijn jongen een grote lul. Mama wil hem zien!” Ze hoorde geen “Cut”, dus het was goed dat te zeggen. Ze ging op haar knieën tussen zijn benen zitten. Net wilde ze zijn pyjamabroek naar beneden trekken toen ze “Cut” hoorde. Ze wachtte. “We doen even je nachtjapon omhoog, dan gaan we verder.” Ze voelde dat iemand haar nachtjapon omhoog en op haar middel legde. “Action!” Langzaam trok ze zijn broek naar beneden en uit. God, dacht Paula, hij heeft echt een grote! Langzaam begon ze hem te likken en nam hem uiteindelijk in haar mond. Ja, dit is wat ze wilde. Dit is lekker. En dan strakjes in haar kutje. Wow! Het vuur vlamde hoog op. Haar kutje was drijfnat. Intensiever begon ze hem te pijpen. Eddie kreunde. En toen! “Cut! Cut!” Verschrikt stopte ze. Waarom nou “Cut” dacht ze. Het is toch kut om nou “Cut” te zeggen. Het is net zo lekker! “Break” zei Pascal. Ze stapten van het bed. Eddie liep naar de stoelen. Annet stond al klaar met een handdoek. Snel wikkelde Eddie zijn lul in de handdoek. Niet begrijpend keek Paula toe. Maar daar was Steve. Hij zei: “Paula, je pijpte hem zo lekker, dat hij bijna klaar kwam. Dat kan nog niet. Vandaar de break.”

“Maar die handdoek dan?”

“Daar zit ijs in. Daarmee koelen ze hem af. Dat truukje wordt vaak gebruikt op de set.”

“Dat wist ik niet. Is dat werkelijk waar?”

“Ja Paula, er zijn maar heel weinig mannen die het lang kunnen volhouden, zeker als ze met een geile vrouw, zoals jij, zijn. Gewoon 10 minuten break en dan gaan jullie weer verder.”

Paula wist dit echt niet. Ze had gedacht dat mannen daarvoor pillen innamen. Pillen om het klaar komen te vertragen. Later hoorde ze dat dat ook gebeurt, maar niet alle mannen willen die chemische rommel in hun lichaam.

Er zijn dus pillen om een stijve te krijgen, maar ook pillen om het klaar komen te vertragen. Interessant weetje. Ze zag Pascal naar Eddie lopen, ze spraken kort met elkaar en daarop riep Pascal: “We gaan weer verder.

Paula ! Ga op het bed liggen naast Eddie! Eddie gaat met jou spelen. Laat hem z’n gang maar gaan.Eddie ging op zijn zij naast Paula liggen. Hij zei zachtjes: “Je pijpte me bijna klaar. Je bent echt goed in pijpen. Het was heerlijk.” Paula glimlachte: “Het is niet zo moeilijk om iemand met een lekkere lul te pijpen. Dank je voor het compliment.”

Eddie: “Ik ga je zo beffen. Laat je maar lekker gaan.”

Paula dacht: je moest eens weten, jongen. Ik vind het heerlijk om gebeft te worden en daarna hete sex.

Ze hoorden Pascals stem: “Is iedereen klaar? Goed, we gaan verder. Paula, Eddie, neem dezelfde positie in als voor de break. Eddie ging op zijn rug liggen. Paula op haar knieën tussen zijn benen. Ze zag dat hij gelukkig gewoon nog een stijve had. “Action!” Heel kort streelde ze zijn lul, maar ging toen staan. Langzaam trok ze haar nachtjapon uit. In haar slipje stond ze voor Eddie, die verlekkerd toekeek. Ze pakte haar beide borsten vast, duwde ze omhoog en streelde ze. Haar duimen gingen over haar tepels. Vanuit haar ooghoek zag ze Pascal filmen. Toen kroop Paula naast Eddie op het bed. Ze ging op haar rug liggen en wachtte af. Eddie richtte zich op. Hij ging haar nu verwennen, wist Paula.

Ze zag hoe hij zich over haar boog. Ze voelde zijn kusjes op haar huid. Ze legde een hand op zijn hoofd en woelde door zijn lange haren. Toen hij een tepel in zijn mond nam, sloot ze haar ogen. Ze voelde hoe hij dan weer op de een dan weer op de andere tepel zoog. Ze voelde zijn hand die langzaam strelend naar haar onderlichaam ging. Soms keek ze even en zag hoe lekker Eddie bezig was. Hij nam zijn tijd en Paula genoot. Ze voelde zijn hand tussen haar benen en gewillig spreidde zij haar benen. Ze voelde hoe zijn hand over haar slipje streek. Iedere aanraking joeg tintelingen door haar heen. “O mama,” hoorde ze ineens zijn stem, “je slipje is zo nat!” Ze deed haar ogen open en het kostte haar geen enkele moeite om te antwoorden: “Ja jongen, door jou is mama zo geil.” Ze zag hoe hij haar slipje beetpakte en langzaam naar beneden trok. Even later lag ze heerlijk bloot. Ze genoot toen hij met zijn vingertoppen over haar schaamlippen streek. Ze zag zijn harde pik. “Mama, ik wil je likken.”

Paula dacht, ja likken, neuken, alles mag, god wat verlang ik naar je. Ze zei: “Je bent een lieve jongen, mama vindt het fijn als je haar poesje likt.” Het flapte er spontaan uit. Zei ze dat nou echt: poesje? Ze moest er om glimlachen. Toen sloot ze haar ogen weer. Eddie begon haar zachtjes te likken. Tergend langzaam ging zijn tong over haar lipjes en het uiterste puntje van zijn tong trok een licht spoor er tussen. Het was ontzettend sensueel. Paula voelde zich bloedgeil. Ze was bloedgeil. Druppeltjes vocht dropen langs de binnenkant van haar dijen. Ze wilde meedoen! actief zijn! Maar dwong zich te blijven liggen. Zo wilde Pascal het. Iedere aanraking van Eddie joegen scheuten van genot door haar heen. Ineens voelde ze zijn handen die haar schaamlippen opende. Even opende ze haar ogen. Eddie keek haar aan. Ze zag zijn begeerte branden. Snel deed ze haar ogen weer dicht. Daar was weer zijn tong. En toen hij haar klitje likte ging er een stroomstoot door haar heen. Ze trilde van verlangen. Ze voelde hoe zjn mond zich om haar klitje sloot en ze voelde zijn zuigende kracht. Paula dacht dat ze gek werd. Ze kon niet meer stil blijven liggen. Ze draaide en duwde met haar heupen tegen zijn mond. “Meer, meer,” kreunde ze. “Mama, mama,” hoorde ze. Ze hield haar ogen dicht. Haar spieren spanden en ontspanden zich. Haar hartslag nam toe, ze hijgde diep en ineens was daar die enorme weldadige ontspanning. Ze trilde en schokte. Ze was klaargekomen. Eddie wist het. Hij hield haar vast en gaf kleine kusjes op haar schaamlippen. Hij gaf haar tijd om enigszins tot rust te komen. Ook Pascal gaf haar die tijd. Toen zei hij: “Cut.” Het klonk dit keer zachtjes. Paula opende haar ogen. Pascal stond naast het bed. Hij zei: “Blijf nog even zo liggen, streel elkaar en dan ga jij, Eddie, op je rug liggen. Paula, jij op hem. Neuk hem, maar hij mag niet in je klaarkomen. Eddie, kom maar klaar tussen haar borsten. OK? Goed dan…. Action!”

Eventjes bleven ze zo nog liggen. Toen ging Eddie op zijn rug naast haar liggen. Paula richtte zich op. Alhoewel klaargekomen, had ze nog lang niet genoeg. Ze wilde meer. Ze wilde Eddie in zich voelen. Even speelde ze met zijn lul en ging toen op hem zitten. Ze boog zich voorover en leunde op haar ellebogen. Ze zei: “Mama wil dat jij haar neukt.”

“O mama,” speelde Eddie mee, “Dat wil ik al zo lang.”

Paula lachte lief naar hem. Dat was niet zo moeilijk, want ze vond Eddie echt een lieve jongen.

“Zal mama dan jou pik in haar spleetje doen?” Weer lachte ze. Waar haalde ze die woorden toch vandaan? Poesje, spleetje. Paula had er lol in. Heel veel lol.

“Ja mama, alsjeblieft mama.” Daarop duwde ze zijn harde lul in haar natte kutje. Op hem liggend begon ze hem te berijden. Eddie werkte mee. Iedere keer duwde hij zich omhoog. Toen Paula even over haar schouder keek, zag ze Pascal achter het bed staan staan filmen. Paula genoot van die harde paal die in haar pompte. Ze voelde de spanning zich weer opbouwen. Af en toe rustte Eddie even. Dan gaven ze elkaar kusjes. Echte kussen werden niet gegeven. Waarom eigenlijk niet, flitste het door Paula heen. Eddies handen rustten op haar heupen. Voor zijn ogen bungelden Paula’s borsten. Pascal liep rond het bed en filmde vanuit allerlei hoeken hun sex. Toen hoorden ze Pascal zeggen: “Ga nu door tot je klaar komt Eddie en tussen haar borsten.” Eddie begon met nieuwe energie te pompen en Paula deed graag mee. Ze keek naar zijn jongensachtig gezicht. Ze zag zijn zweet. Haren plakten op zijn voorhoofd. Paula ging rechtop zitten. Ze bereed hem als een amazone, maar hield hem scherp in de gaten. Ze hoorde hem kreunen. Ze genoot van de sex, maar ook van het kijken naar hem. “Mama, mama,” hoorde ze hem ineens zeggen, “mama ik kom bijna.”

Paula stopte en zei: “Wil je op mama’s borsten klaarkomen?”

“Ja mama.”

Snel ging ze van hem af en op haar rug liggen. Eddie op zijn knieën naast haar. Hij pakte zijn lul vast en rukte zich af. Het zaad schoot te voorschijn en belandde op en tussen haar borsten. Pascal stond er zo dichtbij te filmen dat zij zijn ademhaling hoorde. Daarna zakte Eddie terug. Leeg en bevredigd. Paula streek het zaad uit met haar vinger. Toen hoorde ze “Cut”. Pascal zei: “Paula, geef hem een kusje en zeg maar dat je het heel fijn gevonden hebt.” Paula knikte.

“Action.” Paula richtte zich op. Ze streek Eddie door zijn haren en tilde zijn gezicht op. Ze gaf hem een kusje op zijn lippen. “Dat was heel lekker, jongen. Mama vond het heel fijn.” Nog een kusje en “Cut.”

Het was voorbij. Paula stond op. Steve kwam naar haar toe met een badjas en zei: “Paula, je bent een natuurtalent. Je eerste fim en het was hartstikke goed. Ga even douchen en dan kunnen we daarna wat drinken.” Hij nam haar mee en wees haar de douche. Fris gewassen en in badjas kwam ze terug. Eddie was niet te zien. Ze nam een frisdrank en stake en sigaret op. Hehe, even bijkomen.

“Steve,” vroeg ze, “krijg ik de film nog te zien?”

“Nee, Paula, dat kan niet. Pascal heeft jullie ruim een uur gefilmd, meer zelfs. De film wordt ge-edit en de lengte wordt teruggebracht tot 20, maximaal 30 minuten. Dat doet hij in de komende dagen. Ik kan wel vragen of hij je een copy van de definitieve versie wilt sturen, maar waarschijnlijk doet hij dat niet.”

“Waarom niet?”

“Omdat hij degene is die de film gaat uitbrengen. Hij wil voorkomen dat iemand anders dat gaat doen en er dus geld mee gaat verdienen. Wat hij wel wil doen is je de DVD sturen, die t.z.t. te koop is.”

“Net zoals een muziek cd van een artiest. De artiest krijgt van de maatschappij zijn eigen cd.”

“Inderdaad Paula, zo werkt het. “

“En, hoe vond je het?”

“Geweldig, Steve, eigenlijk veel lekkerder dan een fotoshoot.”

“Ja, dat geloof ik. Nou wie weet, zullen we je nog wel eens een keer vragen. Zou je dat willen?”

“Ik ben voor alles in, Steve. Hoe meer sex, hoe beter.”

Steve lachte. Hij gaf Paula een envelop. Ze zag dat er geld in zat. Nee, ze telde het niet na. Ze wist dat het 1500 euro was. Onmiddellijk gingen haar gedachten naar de komende vakantie. Met het geld wat ze gekregen had en wat spaargeld kon ze de rekening betalen.

Toen ze uiteindelijk weer thuis was, nam ze opnieuw een uitgebreide douche. Wat een heerlijke dag is het geweest. Ze kroop vroeg in bed. En toen ze eenmaal sliep, droomde ze van 2 jongens die haar slaapkamer in kwamen. Twee naakte jongens: Eddie en Jimmy. Ze kwamen om haar te verwennen!

(wordt vervolgd)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: SportmassageDoor: Roadrunner
Gelezen: 18x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Massage, Milf, Pijpen, Behaard Kutje
26-05
n.v.t.
:: Jeanet, De Buurvrouw - 8Door: Johnnie
Gelezen: 3229x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-05
9.0
:: Rosanne Heerlijke HoerDoor: Frecolnago
Gelezen: 3628x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
25-05
8.3
:: Sophie’s Belevinissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 1572x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
7.7
:: [1] Seks In Opdracht Van...Door: UndercoverMax
Gelezen: 4742x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Pijpen, Beffen, Neuken, Telefoonsex
25-05
8.7
:: Dagje SaunaDoor: Karel
Gelezen: 6480x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.6
:: De Oude Vaas - 2Door: Robb Breen
Gelezen: 4731x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Solo, Mastrubatie, Milf
24-05
8.0
:: Cynthia, Getemd - 5Door: K9Jack
Gelezen: 2623x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Extreem, Trio, Spannend
24-05
8.2
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 12049x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 2471x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.3
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 4905x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 6795x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 9699x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.4
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 3673x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 5255x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3451x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!