60.393 Gratis Sexverhalen
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 16838x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Net wanneer onze buschauffeur de afslag nam nam ik mijn rugzak om hier één van mijn flesjes met water uit te nemen. Gelijk begon mijn hart te bonzen in mijn keel daar ik niet mijn zwemshort zag zitten in mijn rugzak. Naarstig maar tegelijkertijd ook hopeloos begon ik hier achter te zoeken in mijn rugzak daar ik enkel maar een handdoek, mijn lunchpakket en drie flesjes met water zag zitten.

In mijn broekzak voelde ik mijn gsm trillen en met mijn rugzak nog open nam ik mijn gsm uit mijn broekzak. Het was een berichtje van mijn papa die me een fijne schoolreis wenste. Ik had hem vanmorgen niet meer gezien.

Met klamme handen stuurde ik hierna naar mijn mama een berichtje dat ik mijn zwemshort niet vond. Ik wilde net mijn gsm weer wegsteken in mijn broekzak wanneer ze antwoordde. “Oh lieverd, jij bent je zwemshort helemaal niet vergeten ik heb hem gewoon in je valies gestoken.”

Een gevoel van opluchting overviel me even maar tegelijkertijd besefte ik dat ik nu seffens niet mee ging kunnen zwemmen met mijn klasgenoten. “Gaat het Sem?” “Ja hoor.” Zei ik tegen mijn docente Anne-Sophie die voorbij liep in de bus en niet door had dat ik loog.

Duidelijk nerveus typte ik hierop een berichtje naar mijn mama. “Hoi mama ik had mijn zwemshort in mijn rugzak gestoken daar we seffens gaan zwemmen in een riviertje.”

“Oh lieverd maar dat weet ik toch?” Stuurde ze me terug. “Hoi mama maar nu ga ik toch niet kunnen mee zwemmen in dat riviertje?” “Toch wel! Je gaat gewoon mee doen met je klasgenoten en zwemmen in onderbroek.” Waarop ik met klamme en trillende handen haar terug stuurde dat ik een witte boxershort had aangedaan die morgen. Ze had deze nota bene nog eens zelf voor me klaargelegd. “Oh lieverd je gaat heus niet de enigste zijn hoor die in een witte onderbroek gaat mee zwemmen. Maar lieverd ik ga je laten amuseer je maar deze vijf dagen.” En met een kurkdroge keel stak ik mijn gsm weg terwijl ik in mijn boxershort mijn piemel voelde stijf worden. Vlug nam ik nog een slok daar de buschauffeur rechts afsloeg op een parking.

“Jongens en meisjes we zijn er. Vergeten jullie alsjeblief niets in de bus. Onze buschauffeur rijd nu door naar ons vakantiehuis waar hij enkel nog onze bagage gaat afzetten.” Zei Anne-Sophie door microfoon. Gelijk stond iedereen hierop recht en net als mijn klasgenoten keek ik nog even rond opdat ik niets zou vergeten.

Wanneer ik was uitgestapt liep ik gelijk naar Anne-Sophie. “Anne-Sophie zou ik nog vlug iets mogen nemen uit mijn reistas?” “Nee Sem! De bagage word gelijk naar ons vakantiehuis gebracht.” “Maar...” “Sem wat je nodig hebt had je vanmorgen maar in je rugzak moesten steken.” “Ik ben mijn zwemshort in mijn rugzak vergeten te steken vanmorgen.” “Oh en? Dan zwem je toch gewoon in je onderbroek. Dat gaat iedereen doen.” Zei Anne-Sophie tegen me met een glimlach op haar gezicht.

Mats die dit haar ook hoorde zeggen keek naar mij en zei “Zie je je probleem is gelijk opgelost.” “Mats ik heb een witte boxershort aan.” Zei ik hierop op fluistertoon tegen hem en gelijk zag ik hem glimlachen en hij fluisterde in mijn oor “Ik heb er ook een witte aan. Dus trek het je niet aan.”

In mijn broekzak voelde ik mijn gsm trillen en terwijl Anne-Sophie wees welke richting we uit moesten nam ik zelf mijn gsm uit mijn broekzak. Het was mijn mama die me weer een berichtje stuurde. “Hey Lieverd het is zulk prachtig weer dus je gaat gewoon mee zwemmen vandaag in je onderbroek. Liefs mama.”

“Sem volg je?” Riep Anne-Sophie naar mij en ik knikte en volgde hierna de groep. “Gaat het Sem?” “Ja hoor.” “Wie stuurde je daarnet?” “Mijn mama ze stuurde me dat ik gewoon moet mee zwemmen straks in mijn onderbroek. Ze heeft mijn zwemshort blijkbaar uit mijn rugzak gehaald en hem in mijn reistas gestoken.” “Oh Sem maar dat is toch niet zo erg. Slim trouwens van je mama anders zou je nooit in je onderbroek zwemmen.” “Mats ik heb er een witte aan.” “Ja en ik ook!” “Ja maar dan gaan ze mijn je weet wel zien.” “En dan?” “Mats...” Voor ik verder iets tegen hem zei keek ik even rond of niemand ons hoorde en zei hierna op fluistertoon tegen hem. “Wat als ik een je weet wel heb of krijg?” “En dan? Je gaat dan enkel maar blije gezichtjes krijgen.”

Zei Mats waarop mijn piemel weer stijf werd in mijn broek.

“Mats Sem proberen jullie wat te volgen?” Zei Katrien die duidelijk op ons wachtte. “Ik had verwacht dat ik de meisjes gingen moeten aanporren in plaats van jullie.” Zei ze tegen ons wanneer we samen met haar verder liepen.

Wanneer we stopten aan een riviertje begon mijn hart weer sneller te bonzen daar het hier seffens ging gebeuren. Na het eten van onze lunchpakketten gingen we hier zwemmen waarbij mijn klasgenoten dan mijn hele zaakje zouden zien doorheen mijn doorschijnende boxershort. Ik kreeg dan haast ook geen hap door mijn keel en voelde mijn piemel weer stijf worden.

“Anne-Sophie Katrien mogen wij in het water?” Vroeg Fleur aan hen en ik zag hoe onze docentes knikten. Gelijk deed Fleur hierop haar kleedje uit en mijn hart bonsde in mijn keel van opwinding wanneer ik haar zag in haar ondergoed.

Ook Luna deed nu haar kleedje uit en mijn gezicht voelde ik vuurrood worden wanneer ik zag dat ze een wit slipje en een witte bh aan had. Samen met Fleur liep ze hierna in het water en mijn hart begon pas echt te bonzen wanneer ik zag hoe ze ging zitten in het water. “Ooh komen jullie er ook in het water is echt zalig.” Zei Luna die erna weer opstond en echt iedereen zag nu alles door haar doorschijnend ondergoed heen. Zoals ik al wel verwacht had was ze intiem geschoren tussen haar benen en in mijn broek voelde ik mijn stijve piemel wat gekneld zitten.

Naast mij en rond mij stond iedereen op om zijn of haar kleren uit te doen. Waarbij ik gelijk zag dat Mats, Luna en ik heus niet de enige waren die een witte boxershort of wit slipje aan hadden. Zelf stond ik nu ook op en en Merel en Fenna keken met pretoogjes naar mij wanneer ik me net als hen begon uit te kleden. Ze hadden duidelijk niet verwacht dat ik ging meezwemmen in mijn ondergoed.

“Hey Sem tof dat je mee in je boxershort gaat zwemmen.” Zei Anne-Sophie tegen me met fonkelende ogen. Net als Mats had ook in een enorme bobbel in mijn boxershort zitten en met pretoogjes zag ik Katrien onze docente biologie hier naar kijken. Zelf droeg deze een rode string en zwarte bh.

Zo gauw ik nog maar één voet in het water had gezet begonnen mijn klasgenote me al nat te petsen. Langzaam maar zeker werd mijn stijve piemel hierdoor zichtbaar voor hen en het was Mats die me ineens mee echt in het water trok.

Als ik nu ging recht staan dan ging iedereen hem echt ineens heel goed kunnen zien. Zonder enige schroom kwam Luna naar me toegestapt en ik zag nu héél goed haar vagina en haar borsten door haar doorschijnende ondergoed heen.

“Komen jullie mee naar daar? Daar schijnt de zon op het water en je gaat me misschien niet geloven maar het water is daar warmer.” Naast me stond hierop Mats recht en ik zag zijn stijve piemel nu gewoon door zijn doorschijnende boxershort heen.

“Kom je Sem?” Vroeg hij hierop aan mij en met een vuurrood hoofd van opwinding stond ik hierop recht. Met fonkelende ogen keken meisjes uit mijn klas me nu aan en Anne-Sophie en Katrien glimlachen naar mij en Anne-Sophie vroeg ons ineens om even te wachten. “Ik ga een foto nemen.” Zei ze tegen ons en ik wilde weer in het water gaan zitten maar werd hierop tegen gehouden door Luna en Mats. Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ze een foto van ons nam daar hierop mijn stijve piemel en balzak nu goed zichtbaar waren. Na het nemen van de foto moest ik ineens niezen waarbij ik het snot in mijn neus voelde komen. “Ik ga vlug een zakdoekje nemen om mijn neus te snuiten.” “Kom je dan seffens ook naar daar? Vroeg Luna die me een plek aan wees en ik knikte.

Terwijl ik een zakdoekje nam uit mijn broekzak voelde ik mijn gsm trillen. Het was een berichtje van mijn mama die ze stuurde via onze gezins-app. Anne-Sophie had schijnbaar de foto in de klas what's app voor ouders gezet en mijn mama stuurde me: “Hey Lieverd fijn dat je mee zwemt in je boxershort. Ik zie dat je het daar hard naar je zin hebt. In je reiskoffer zitten bij je zwemshort ook een doosje met condooms.”

Vol ongeloof keek ik naar mijn gsm en las nogmaals haar berichtje dat ze had gestuurd. Mijn papa reageerde hierop met een hartje en zelf stak ik hierna mijn gsm weer weg. Met fonkelende ogen keken mijn klasgenoten naar mijn stijve piemel en zelf zag ik nu ook Lotte en Ellen hun vagina's door hun doorschijnende slipjes.

Ik zat nog maar net in het water bij Luna, Mats en Fleur wanneer ook Lars en Ellen bij ons kwamen zitten. “Zeg Sem waarom heb jij nooit mee vroeger in je onderbroek gezwommen?” “Ik durfde dat toen niet. Ik was bang voor een jongensprobleem?” “Oh Sem zeg gewoon maar een stijve. Je gaat je mond er echt niet mee breken hoor. En trouwens jij hebt nu toch ook een stijve.” “Ja ik wil niet dat jullie iets fout van mij denken.” “Jij doet toch niets fout? Er is toch niets mis met een stijve.” Zei Luna met een glimlach tegen me en Anne-Sophie die dit hoorde keek naar mij en knikte.

“Het word eens echt tijd dat je wat minder preuts word Sem.” Zei Anne-Sophie tegen me en ik zag hoe Luna iets in Ellen haar oor fluisterde. “Ja goed idee. Kom vertel.” “Wat is er Luna?” “Nou als alle jongens nu eens daar gaan staan en hun boxershorts naar hun enkels trekken dan kunnen we foto's maken van harde jongens.” “Dat vind ik een heel goed idee.” Zei Anne-Sophie waarop mijn hart weer begon te bonzen van opwinding.

“Wat denk je Sem?” “Euhm...” “Op voorwaarden dat jullie het seffens ook doen.” Zei Mats in mijn plaats en ik zag hoe de meisjes elkaar aankeken en instemmend knikten.

Zonder enige schroom zag ik Mats en Lex hun boxershorts naar hun enkels trekken waarna Bas en Simon al snel hun voorbeeld volgde. “Nu jij nog Sem.” Zei Katrien met pretoogjes tegen me en terwijl ik dit deed zag ik hoe enkele meisjes mijn klas uit het water liepen om hun gsm's te gaan nemen.

Net als Mats, Lex, Simon en Bas had ook ik een plankharde stijve tussen mijn benen staan terwijl we poseerden voor onze docentes en de meisjes van onze klas. Zelf werd ik zo opgewonden dat mijn eikel zich wat ontblootte en ik had van Luna en Anne-Sophie niet veel aanmoediging nodig om mijn voorhuid naar achteren te trekken.

Mats ging zelf nog een stapje verder en hield zijn stijve piemel vast terwijl hij zijn eikel ontbloot hield. “Zo dit kan in de klas what's app voor ouders. Ik ga eronder zetten harde jongens.” Zei Anne-Sophie en terwijl ze dit in de klas what's app voor ouders zette vroeg Lex of hij zijn boxershort mocht uitlaten. Katrien keek hierop naar Anne-Sophie en beide knikte.

Zelf trok ik mijn boxershort weer op en wanneer ik mijn gsm ging nemen zag ik weer dat mijn ouders me berichtjes hadden gestuurd. Beiden hadden op de foto's gereageerd met hartjes via een privé bericht naar mij en mijn papa had zelf gestuurd. “Jij hebt een echte harde jongen.”

“Hey Sem kom doe mee met ons en laat je boxershort ook uit?” “Oké.” Zei ik met een glimlach tegen Simon en terwijl ik mijn boxershort uitdeed zag ik hoe de meisjes van onze klas hun slipjes en bh's uitdeden. Net als hen maakte ook ik dit keer foto's en mijn hart begon nog sneller te bonzen van opwinding wanneer Fenna me vroeg of ze samen met mij op de foto mocht.

Samen met haar ging ik op de foto en wanneer haar hand naar mijn kruis ging gleed mijn hand naar haar kruis. Met fonkelende ogen maakte Anne-Sophie foto's van ons en zelf vroeg ik me af waar dit alles ging eindigen.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Louise Blijft Thuis - 3Door: Romanceur
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen ze bij het huis kwamen was Louise nog steeds opgewonden. Het zadel dat tegen haar kruisje wreef als ze paard reed, maakte het alleen maar erger. Dit had ze nog nooit eerder gehad. Ze kozen voor de kamer van Annet, die haar nichtje..."
10-12
9.3
Lynn - 28Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trio, Neuken, Pijpen, Likken, Klaarkomen, Vriendinnen,
" Zo lieverd, wat een avontuur zeg deze twee dagen. Eerst Hannah onverwacht op bezoek en tijdens en na de fotoshoot voor de eerste keer seks met een vrouw. Daarna je vriendinnetje Tessa die ons betrapte toen ik je in je kontje neukte en het al met al ..."
10-12
9.8
Babysit With BenefitsDoor: Fortuna
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Stiekem, Oppas, Jong En Oud, Vreemdgaan,
" Let op Dit verhaal kan als schokkend worden ervaren. Nee ik heb geen spijt van deze gebeurtenis, dus vond ik het niet erg het op te schrijven. Maar mocht je niet van jong oud of lichte dwang houden, dan kun je het beter niet gaan lezen. Alvast be..."
10-12
9.2
Het AdviesDoor: John
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoi ik ben John 52 niet dik niet dun maar menselijk lief en ik zie meestal het beste in de mensen . Zo is het me gebeurt dat pa en ma bij me komen beklagen over hun dochter. ik hoor het graag aan en geef kleine adviesen . Maar of de duvel ..."
07-12
8.0
Mijn TietenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Maagd, Neuken, Pijpen, School, Tieten,
"Hallo allemaal. Ik ben Pien, net achttien. Ik zit op 6 V.W.O. van t Boszicht en doe dit jaar dus eindexamen. Volgend jaar ga ik geneeskunde studeren in Maastricht. Ongetwijfeld ga ik er als jonge gemakkelijke studente de nodige geile avonturen bel..."
07-12
8.9
Lynn - 27Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dromen, Jong En Oud, Likken, Neuken, Trio, Vriendinnen,
"Ik reed met een glimlach op mijn gezicht naar huis en vond het fijn dat Tessa helemaal blij was. Ik vroeg me alleen af hoe het allemaal zou gaan lopen met Lynn, want zij was ten slotte de dame waar het allemaal mee begonnen was. Th..."
06-12
9.2
Nick Geeft Bijles - 35Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Legging, Sportschool,
" Vanuit Lisa Net een heerlijk orgasme en mijzelf punten laten scoren bij Nick door mijn kontje voor hem te vingeren en daarna zelfs aanbieden. Ik ben trots op mijzelf en wil meer voor hem doen. Deze gast is gewoon mijn droom dus voor h..."
05-12
9.2
Het Meisje Van De JumboDoor: Starting Author
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Deepthroat, Kut, Kutje, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slet, Sletje, Supermarkt,
" Dit is mijn eerste eigen geschreven seksverhaal. Ik heb gemerkt dat ik het leuk vindt om te doen. Zo zijn op of aanmerkingen ook altijd welkom zodat eventuele nieuwe verhalen beter worden. Doe mijn best om zo min mogelijk taalfouten te maken maar..."
05-12
9.0
Louise Blijft Thuis - 2Door: Romanceur
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het vervolg waarin Louise Daniel een stuk beter leert kennen voor wat ze ooit voor mogelijk had gehouden. Nadat ze na een zwemles in het meer thuiskwam, was ze bijna doornat van een aankomende stortbui Uw bad is klaar juffrouw, zei ..."
05-12
9.4
Het Begon Achter... - 2Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Met klamme handen volgde ik de volgende morgen rond een uur of half elf Bieke naar een kantoor. Sinds ze me gisterenavond had gestuurd via smartschool dat ze me wilde spreken had ik niets meer hierna van haar vernomen. Ga maar zitten Daan. ..."
04-12
9.2
Lynn - 26Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Likken, Neuken, Vluggertje, Vriendinnen,
"De dames doken gezamenlijk onder de douche en aan de lachende stemmen bleek het een gezellige boel te zijn. Ondertussen bereide ik een maaltijd. Kwebbelend kwamen de drie dames met een handdoek om hun haren naakt de keuken binnengewandeld. ..."
03-12
8.8
Hannah - 2Door: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Rokje, Toilet, Turks, Vernederen, Vluggertje,
" Dit verhaal speelt zich een paar jaar later af en wordt uit het oogpunt van Hannah de zwartharige vrouw uit Hannah 1 verteld. Ze is hier 22 jaar. Na een paar jaar was ik het zat in het studentenhuis. De eindeloze borrels, het lawa..."
04-12
8.5