Klik hier voor meer...
Door: DAts
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 5748
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ontheemd - 20: Heibel In De Tent
Inwijding Van Tjitske
Het slot van de vorige aflevering

Daarna kropen we weer in bed. “ Ik voel me schuldig. Jij hebt een zware nacht gehad en nu hou ik jou ook nog van je slaap.” “Geeft niet, Douwe. Ik ben blij dat ik iets voor je kan doen.” Weer streelde ze mijn rug en weer viel ik in slaap.

Ik werd zondagochtend pas om een uur of half tien wakker. Het duurde even voor ik besefte waar ik was: in het bed van Mieke. Erna zou haar klant Henk thuis ontvangen. Ze had uit voorzorg gevraagd of ik bij Mieke kon blijven slapen, voorvoelend dat ik wel nachtmerries zou kunnen krijgen als er wat gebeurde op de club. Mieke sliep nog. Voorzichtig stond ik op, maar Mieke werd er toch wakker van. “Douwe! Heb je goed geslapen?” “Ja, dankjewel dat je er voor me was, tijdens die nachtmerrie.” “Graag gedaan. Kom je nog even in bed? Kunnen we nog wat kletsen.” Ik ging even naar de wc, kwam toen terug bij Mieke. Die trok haar nachthemd uit. “Even lekker met jou knuffelen”, zei ze.

Ik geneerde me een beetje, ik voelde hoe mijn lul wat begon te groeien toen Mieke haar shirt uittrok. Ze giechelde. “Soms ben je toch net een gewone man, Douwe!” Ze kwam tegen me aan liggen, wreef met haar buik tegen mijn penis, die daardoor nog harder werd. “Vind jij dat nou niet vervelend? Het lijkt me dat de pikken je de neus wel zo ongeveer uit moeten komen.” Ze keek me met een peilloze blik aan. “Dat hangt ervan van af, Douwe. Nu met jou is fijn, intiem. Ik voel me veilig bij jou, ik weet dat jij niet iets tegen mijn zin gaat doen. Ik vind het fijn om zo met jou te liggen, om te voelen dat je opgewonden van me raakt.” Ik streelde haar haar. “Je bent een schat. Ik hoop dat je zelf een fijne vriend krijgt.”

We babbelden nog wat en streelden elkaar. Het voelde fijn. Ik kon bij Mieke zonder gêne met een stijve tegen haar aanliggen zonder dat er iets moest. “Lieverd, ik wil zo weer naar huis. Ik heb met Erna afgesproken om met vrienden naar het E3 strand te gaan.” “Jammer. Ik had nog wel een poosje willen blijven liggen vrijen. Maar ik snap het. Zullen we nog even samen douchen?” Dat deden we. Ik nam afscheid van haar en fietste naar huis. Ik zat een beetje met Mieke in mijn maag. Ik mocht haar erg graag maar ik vond het erg moeilijk om haar verlangen naar intimiteit in te vullen. Voor mij voelde het als vreemdgaan, ondanks dat Erna het min of meer aanmoedigde.

Erna zat in mijn flat op me te wachten. Ze zat te lezen en muziek te luisteren. Mijn flat was steeds meer ons gezamenlijke huis aan het worden; haar flat moest het steeds vaker zonder haar stellen. Ik was blij haar te zien. Ik kuste haar en vroeg: “Hoe was het?” “Prima. Henk was heel lief voor me, hij merkte wel dat ik erg moe was. Hoe was jouw nacht?” “Gelazer met een stel Engelsen. We hebben de politie erbij moeten halen. Mieke heeft me goed opgevangen. Inderdaad een goed idee om niet alleen te slapen.” “Nog eng gedroomd?” “Ja, maar ik weet niet meer waarover. Wel dat ik in paniek was.” “Hebben jullie gevreeën?” “Nee, elkaar vanmorgen wel een beetje liggen strelen.”

Ik had bij Mieke niet ontbeten en had honger. Erna zei: “Blijf jij maar even zitten, ik maak wel even ontbijt voor je klaar. Heb je wel verdiend.” Ondertussen schonk ze me een koffie in. Even later stond er een lekker ontbijtje voor mijn neus. Erna ging tegenover me zitten. Ze keek me aandachtig aan. Ik voelde me ongemakkelijk worden. “Lieverd, is er iets?” “Ja, ik wil je wat vragen.”

Erna zei niets. “Wat wil je dan vragen?” “Zul je niet boos worden?” “Wil je iets vragen waar ik boos om zou moeten worden?” “Misschien.” “Vraag je het nou nog, of hoe zit dat?” Ik begon geprikkeld te raken.

"Henk heeft een verzoek. Hij wil zijn vrouw voor haar verjaardag een cadeau geven. Een gigolo die haar verwent, zoals ik hem verwen als escort. Zou jij dat willen doen? Ik heb hem verteld over jouw massages, zoals gister met José in de trein. Dat leek hem wel wat.”

Ik voelde me inderdaad boos worden, maar ik hield me in. “Als zij een gigolo krijgt, mag zij bepalen, toch?” “Ja, maar hun afspraak is dat ze niet neuken, zegt hij.” “Erna, dit wordt te ingewikkeld voor mij. Jij de man als klant, ik zijn vrouw als klant. Voelt bijna als partnerruil, vind je niet? Vooral omdat hij weet dat ik jouw vriend ben. En wil zijn vrouw eigenlijk wel zo’n cadeau?” “Hij zegt van wel.” “Ik denk erover na. Ik weet het nog niet. Wanneer is de verjaardag?” “Maandag over een week.” “Jezus. Lekker lange tijd om na te denken”, foeterde ik.

We maakten ons klaar om naar het E3 strand te gaan. We hadden met Herman en Tjitske afgesproken dat we ieder apart zouden gaan en elkaar daar zouden ontmoeten. Zij zouden wat eerder gaan, dan konden ze alvast wennen aan het naakt zijn. Dat zou het wat minder confronterend zijn dan als zij zich voor onze ogen zouden uitkleden. Erna had ooit gesuggereerd dat zij Herman wel kon verwennen als ik dat bij Tjitske deed, maar daar kwam ze toch op terug. “Ik heb geen behoefte aan partnerruil. Jij helpt Tjitske op weg, ik hoef Herman niet op weg te helpen.” Gelukkig.

We fietsten naar Eersel en gingen naar het naaktstrand. We zochten een eigen plekje en gingen eerst wat zwemmen. Daarna gingen we rondlopen, om te kijken of we Herman en Tjitske konden vinden. Al gauw zag Tjitske ons en zwaaide. We liepen op hen toe. Ik zag dat Herman met moeite het zwellen van zijn penis kon onderdrukken. Het natte lijf van Erna, met de in de zon glinsterende waterdruppels, liet hem niet onberoerd. Ik deed net of ik het niet zag.

Voor mij was het ondertussen doodnormaal om naakte vrouwen te zien. In de club zag ik ten slotte stripteases en seks in alle mogelijke standjes. Het zien van het naakte lijf van Tjitske voelde voor mij bijna normaal. Sowieso word ik meer opgewonden van een nat doorzichtig t-shirt dan van een naakt lichaam, maar goed, dat zou later nog wel een keer komen. We gingen gezellig bij hen zitten en babbelden wat. Ik zag dat het ook voor Herman al snel normaal werd, zijn penis kwam weer tot rust.

Ze hadden een bal bij zich. Ik stelde voor om in het water volleybal te gaan spelen. De wippende tietjes van de dames en de slingerende lullen van de heren tijdens het sporten maakten het natuurlijk een stukje spannender, maar Herman en Tjitske gingen er nu ontspannen mee om, ze raakten er niet zichtbaar opgewonden van. Het maakte de sfeer tussen ons wel losser.

Nadat we de kant weer opgezocht hadden, zei ik: “Je moet erg uitkijken dat jullie niet verbranden. Goed blijven smeren, het zou zonde zijn als je vanavond niet meer kunt zitten omdat je billen vol blaren zitten.” “Je hebt gelijk, Douwe. Wil jij me dan even insmeren?” vroeg Tjitske. Dat was natuurlijk de hele bedoeling, dat Tjitske vrijer werd met andere mannen. Ik was blij dat ze zelf het initiatief nam. “Zal ik dat dan even bij jou doen, Herman?” bood Erna aan.

Even later zat ik op de bovenbenen van Tjitske en smeerde haar rug en billen in. Mijn penis hing slap tussen haar benen, ik kon het niet helpen dat mijn lulletje zo nu en dan even langs de binnenkant van haar dijen streek of door haar bilnaad gleed. Daardoor raakte ik zowaar een beetje opgewonden; Tjitske had ook best een mooie kont. Ik voelde hoe mijn pik een beetje begon te groeien. Daardoor raakte ik haar nog wat meer aan. Ze voelde het. Ze spande beurtelings haar billen een beetje aan, waardoor mijn leuter zachte tikjes van links en rechts kreeg. Het lukte me om me op het insmeren te concentreren en mijn lul niet verder te laten groeien. Het was niet de bedoeling dat ik hier op het naaktstrand een stijve leuter tussen haar billen zou leggen.

“Zo, dat was de achterkant. Nu de voorkant”, zei ik. Ik strekte mijn bovenbenen, zodat Tjitske zich tussen mijn benen om kon draaien. Ze deed het en keek me met een opgewonden blosje aan. Naast mij hoorde ik Herman zeggen: “Ik kan maar even beter zo blijven liggen.” Erna giechelde. “Ik kom wel van je af.” Herman had dus een stijve.

Tjitske slikte. “Toe maar”, zei ze. Ik spoot wat zonnebrandolie op haar borsten en begon die voorzichtig te smeren. Herman vergat zijn eigen opwinding en ging zitten om het te kunnen bekijken. Hij keek gebiologeerd toe hoe ik de borsten van zijn vriendin en daarna haar schaamstreek insmeerde. Erna nam hem nu ook maar even onderhanden. Herman was rossig blond en had de bijbehorende lichte huid. Die was dus erg kwetsbaar voor verbranding. Erna smeerde de witte streep waar normaal zijn zwembroek zat in en vergat ook zijn inmiddels stijve penis niet. Alsof het een gewone handeling was, zonder hem af te trekken. Ze liet hem meteen los toen ze klaar was. Ook ik hield het bij het insmeren zelf, ik wilde Tjitske niet meer opwinden dan dat ze van de situatie zelf al werd.

Toen ze met Herman klaar was, smeerde Erna zichzelf in. Het was niet de bedoeling dat Heman als compensatie zich mocht vergrijpen aan haar. Ik deed haar rug en billen even. Tjitske vroeg of ze mij mocht insmeren. Ze smeerde eerst mijn rug in, daarna mijn billen. “Volgende keer eerst de billen, Tjitske, die verbranden het snelst”, onderwees Erna haar.

Na mijn achterkant kwam mijn voorkant aan de beurt. Met een rood hoofd smeerde ze mijn penis in. “Vooral de eikel niet vergeten, die verbrandt erg gauw als hij uit zijn jasje kruipt”, zei Erna. Tjitske trok mijn voorhuid naar beneden en smeerde wat zonnebrand op mijn eikel. “Dank je, Tjitske!”

“Herman, wat doet het met jou als jij Douwe en Tjitske zo met elkaar bezig ziet?” vroeg Erna. Herman kreeg een vuurrode kop. “Het windt mij vreselijk op.” “Wat vind je er zo opwindend aan?” Herman slikte moeizaam, likte zijn lippen. “Dat Douwe haar intiem aanraakt. Dat zij hem intiem aanraakt. Dat vind ik opwindend.” Tjitske keek hem verbaasd aan. “Dat heb je me nooit gezegd!” “Ik heb het je ook nooit zien doen!” “Maar fantaseer je daar dan wel eens over?” vroeg Tjitske verder. “Ja”, fluisterde Herman bijna. “Dat je mij met een andere man ziet vrijen?” “Ja.”

Die bekentenis van Herman moest Tjitske even verwerken. Ze dacht even na en zei toen: “Ik fantaseer daar nooit over, dat jij met een andere vrouw gaat. Integendeel, toen Erna net je pik aanraakte vond ik dat maar helemaal niks. Het wond me wel op dat jij een stijve kreeg toen je naar mij en Douwe keek”, bekende ze toen.

“Kom, we gaan nog even zwemmen, even afkoelen”, stelde Erna voor. We trokken rustig wat baantjes in het water en zochten daarna onze spullen weer op. Hé, daar zag ik Romy. Dan zou Suzanne er ook wel zijn. Inderdaad, die kwam met twee ijsjes aangelopen.

“Hoi, Romy!” Ik zwaaide. “Hé Douwe, Erna, leuk jullie hier weer te zien!” Romy gaf me een knuffel. Even later kwam Suzanne er ook bij. Zij gaf me ook een knuffel, maar hield haar hand zo dat de ijsjes op mijn rug kwamen. “Ieks, wat een gemeen loeder ben jij!” Ze lachte. “Dat is je straf, dat je ons weer in her water hebt gegooid.” Verontwaardigd zei ik: “Wat nou! Jullie gooiden mij in het water, ik jullie niet!” “Je dreigde ons er ook in te gooien, toen zijn we zelf maar gesprongen” “Zie je wel, niet mij de schuld geven!”

Ondertussen kwamen Herman en Tjitske aangelopen. Ze hadden hun kleren alweer aan, we zouden zo met hun meegaan en uit eten gaan. “Hé, zijn jullie vrienden van Douwe? Aangenaam, ik ben Romy, dit is mijn vriendin Suzanne.” “Ik ben Herman, collega van Douwe. En mijn vriendin is Tjitske.” We namen afscheid van Romy en Suzanne en trokken onze kleren aan. Samen met Herman en Tjitske fietsten we terug naar Eindhoven.

Ik fietste naast Herman. Herman was best wel onder indruk van wat er deze middag gebeurd was. “Douwe, ik had nooit gedacht dat ik het opwindend zou vinden om Tjitske met iemand anders te zien, maar het maakte mij mega geil. Ik zou bijna willen dat je haar zou neuken.” “Daar is het naaktstrand niet echt de goede plek voor”, lachte ik, “seksuele handelingen horen daar niet thuis.”

We kwamen aan bij het restaurant, een Chinees. We namen een heerlijke rijsttafel voor vier personen. Het was heerlijk eten, ik hou daar erg van: allerlei van die Indische gerechtjes. Lekker afwisselend, je proeft overal een beetje van en uiteindelijk zit je toch wel vol.

Het klikte goed tussen ons vieren. Erna en Tjitske leken al echte vriendinnen. Onze gedeelde Friese achtergrond bracht Tjitske en mij ook dicht bij elkaar. Tussen haar en mij heerste nu een beetje een flirterige spanning, na de eerste stapjes die ze vanmiddag met mij gezet had om zich door me haar borsten, billen en schaamzone aan te laten raken . Bij Herman en Erna merkte ik dat het contact minder wezenlijk was, ondanks dat ze zijn piemel had ingesmeerd. Erna had geen ‘klik’ met hem, zoals ik die wel had. Het bleef tussen hen oppervlakkig, aantrekking ontbrak. Blij toe, eerlijk gezegd.

We praatten over ons werk. Herman vroeg mij hoe mijn bijbaan als uitsmijter beviel. “Het past natuurlijk bij je postuur.” “Ik weet het niet, Herman. Eerlijk gezegd denk ik dat ik het niet volhoud.” “Waarom niet, Douwe?” vroeg Tjitske. “Om te beginnen vind ik het heel zwaar om tot twee uur in de nacht door te gaan, ik lig dan pas om drie uur in mijn nest. Mijn innerlijke wekker staat afgesteld op zes uur; ik loop op het eind van de dienst echt te vechten tegen de slaap.” “Ja, jij bent echt een ochtendmens”, beaamde Erna, “na zo’n dienst is hij niet te genieten.”

“Maar het zwaarste zijn de incidenten die zich voordoen. Ik heb al een paar keer met serieuze vechtpartijen of andere ellende te maken gehad. Dat komt in mijn dromen nog wel eens terug.” “Dat is eng hoor, als Douwe een nachtmerrie heeft”, zei Erna. Ze pakte me bij de hand en keek me warm aan. “Ik durf eigenlijk amper nog alleen te slapen”, gaf ik toe. “Kun je er dan niet beter mee stoppen? Het zou zonde zijn om daaraan onderdoor te gaan, Douwe!” zei Herman. “Zo simpel is dat niet. Het is in onze buurt wel handig als je binnen bende actief bent, anders loop je kans de drugshandel in geluisd te worden.”

Tjitske keek me ontzet aan. “Dan moet je daar zo gauw mogelijk weg!” “Ja, maar ik woon er nog maar net. Het geld groeit me ook niet op de rug. Ik kan niet zo snel nog een keer kosten koper ophoesten, als ergens anders iets wil kopen.” “Er is nog wel een andere mogelijkheid, en dat is dat Douwe zijn gave inzet”, zei Erna. “Wat voor gave dan?” “Hij kan vrouwen laten klaarkomen door een voet- en beenmassage.” Erna giechelde. “Gister heeft hij dat nog in de trein bij mij gedaan. En daarna bij een studente die dat had gezien en vroeg of hij dat ook bij haar wilde doen.” “Die had daarna een kletsnat kruis in haar broek”, gniffelde ik.

Het idee wond zowel Tjitske als Herman op, merkte ik. “Zal ik het straks bij jou demonstreren”, stelde ik Tjitske voor. Die keek even naar Herman. Die gaf aan: “Lijkt me heel geil om te zien. Ik vond het net al geil on te zien dat hij jou insmeerde.”

We gingen naar hun huis. De geest was al rijp voor de volgende stap, veel eerder dan ik verwacht had. “Oké, wat moet ik doen?” vroeg Tjitske. “Ga maar op je buik liggen.” “Hoef ik niets uit te trekken?” “is niet nodig. Maar als je het opwindend vindt, mag je ook wel naakt gaan liggen.”

“Hoef jij niet naakt?” vroeg Herman. “Nee, ik hoef alleen mijn handen te gebruiken.” Keek hij nou teleurgesteld? Het leek er wel op. “Zou jij het liever zien als ik het naakt deed.” Hij slikte. “Ja”, zei hij. Tjonge. Het was duidelijk dat hij een cuckold fantasie had. Meer nog dan een fantasie, ik geloof dat hij hoopte dat ik dadelijk Tjitske voor zijn ogen zou gaan neuken. Dat je dat door een collega zou laten doen. Ik kon het me niet voorstellen.

Tjitske knuffelde Herman en keek hem diep in de ogen. “Schat, je weet dat ik van jou houd, toch.” “Ja pop, ik weet het en dat maakt me heel gelukkig. Ik hou van jou. Met heel mijn hart.” Ze zoenden elkaar innig. Erna pakte mijn hand en kneep erin. “Maak het zo maar helemaal af, lieverd.” Ik slikte en trok mijn wenkbrauw vragend op, terwijl ik een ring maakte van mijn duim en wijzvinger en mijn vinger van de andere hand daar even doorheen stak. Erna knikte.

“Kleed jij me uit?” vroeg Tjitske aan Herman. Hij trok één voor één haar kledingstukken uit, tot ze naakt voor ons stond. “Kleed jij mij uit?” vroeg ik haar. Ze hielp mij uit mijn kleren. Terwijl ze dat deed, streelde lichtjes ik haar borsten en billen. Haar tepels stonden stijf naar voren. Erna trok Herman zijn broek open. Zijn penis was al stijf en sprong te voorschijn. Ze stapte aan de kant. Ik begreep haar bedoeling. Ze ging hem verder niet helpen, hij moest het zelf ondergaan en verwerken. En er op zijn manier van genieten.

“Pak maar een matje of matras, zodat Tjitske lekker kan liggen”, beval ik Herman. Hij haalde een slaapmatje. “Leg er maar een badhanddoek op.” Terwijl hij de boel gereed legde, bleef ik Tjitske strelen. Ik rook haar opwinding. “Ga maar liggen.”

Ik begon een ontspanningsmassage op Tjitske’s schouders en nek. Zelf was ik toch ook opgewonden geraakt. Mijn stijve lag tussen haar billen. Al gauw merkte ik dat er een lome ontspanning bij Tjitske intrad. Ze humde goedkeurend.

Ik begon mijn inmiddels befaamde massage. Eerst de voetmassage om haar nog verder ontspannen te krijgen. Dan, toen Tjitske bijna in slaap viel, overgaan op een beenmassage en de gevoelige plekjes, zoals de knieholtes, gebruiken om haar opgewonden te krijgen. Dan weer terug naar de voeten om met gebruikmaking van de juiste drukpunten de opwinding verder op te voeren. Vaak was dat genoeg om een vrouw klaar te laten komen. Soms maakte ik het af door met mijn handen aan de binnenkant van haar bovenbenen naar boven te glijden en nét voor ze haar schaamlippen zouden raken te stoppen. Dat was de aanpak die ik voor Tjitske koos. Ik had op die manier al een paar vrouwen spuitend klaar laten komen.

Bij Tjitske werkte het ook. Ze slaakte een gil, klapte haar benen tegen elkaar en begon onbeheerst te schokken. Het geil spoot tegen mijn handen aan. Ze gilde de hele flat bij elkaar. Na een minuutje ontspande ze. “Wauw, Douwe, dat was heftig! O, ik ben nog steeds bloedgeil. Neuk me, alsjeblieft.”

Ik trok haar omhoog tot ze op haar knieën zat bracht en mijn eikel voor haar opening. Tergend langzaam duwde ik hem achterlangs in haar liefdestunneltje, dat pulseerde om mijn staaf. Ik voelde elk ribbetjes binnen in haar. Ik duwde door tot ik er helemaal in zat. Ze trilde helemaal, zat alweer tegen een orgasme aan. Even hield ik stil, toen begon ik met lange halen in haar te stoten. Tjitske kwam klaar, en hoe. Ze schokte, ze bokte, een golf geil perste zich langs mijn paal naar buiten. Ze begon in het Fries geile taal uit te slaan en hitste me op om haar vol te spuiten. Ik pakte haar borsten beet en trok hard aan haar tepels. Ik voelde dat ik het zelf niet meer hield. Ik stootte zo diep mogelijk in haar en riep, terwijl ik mijn zaad tegen haar baarmoedermond spoot: “Hier heb je het, geile teef!” Ik ging over op dirty talk, in die flow zat Tjitske nu. “O ja, Herman, hij komt in me, hij spuit mijn geile hoerenkut vol!” Weer kwam ze klaar.

Ik zakte op haar neer en onder mij liet zij liet zich op haar buik zakken. Onze lichamen waren nat van het zweet. Ik kwam overeind en Tjitske draaide zich om. “Heerlijk, Douwe, wat kun jij een vrouw heerlijk verwennen!” Ze trok me nog even strak op zich en gaf me een zoen. Toen maakt ik me los. Onmiddellijk stortte Herman zich op haar om haar terug te claimen. Hij duwde haar benen uit elkaar en bracht zijn pik in positie. Tjitske gilde: “O ja, Herman, laat me voelen dat ik jouw teefje ben!” Hij stootte een paar keer fel in haar, toen kwam hij al klaar.

Tjitske ging even naar het toilet om het zaad uit haar kut te persen en zich schoon te vegen. Toen kwam ze weer terug, nog steeds naakt en bezweet. Ik had me op de bank laten ploffen. Ze kwam bij me op schoot zitten en gaf me een zoen. “Dankjewel, Douwe, dit was zo ontzettend geil en lekker.” Ze straalde een lome voldaanheid uit, zoals alleen bevredigde vrouwen dat hebben.

Ze stond op en draaide zich naar Herman en gaf hem een innige zoen. Herman kreeg meteen weer een stijve, maar leek daar ten overstaan van ons niet meer mee te zitten. Ik vroeg of ik even mocht douchen.

Erna kwam bij me onder de douche, om hun gelegenheid te geven het gebeuren samen te verwerken. “Ik hou van je, kanjer van me”, zei ze. Ze waste me teder. “Zie je wel dat je dit wel kunt? Maar je moet dit niet meer onveilig doen.” Ik drukte haar tegen me aan. “Je hebt gelijk, dat had ik ook al bedacht.” Erna giechelde zachtjes: “Jij kunt wel denken dat je als man niet opgewonden raakt in bepaalde situaties, maar als een vrouw je wil, gaat elke man voor de bijl. Zelfs jij, geloof mij maar.”

We kleedden ons aan en gingen weer naar de kamer. Herman lag met zijn hoofd op de borst van Tjitske. Ze glimlachte naar me. “Vinden jullie het erg als we nu even alleen willen zijn?” “Natuurlijk niet”, zei Erna. “Er is vandaag met jullie heel veel gebeurd. Geef alles samen een plekje. Zal ik deze week nog even contact met je opnemen?” “Ja, graag.” We kusten Tjitske gedag, zwaaiden naar Herman en trokken de deur achter ons dicht.

We fietsten hand in hand naar huis. Het was al donker aan het worden. Vandaag was er heel gebeurd, niet alleen Tjitske en Herman waren grenzen overgestoken, ik ook. Dat ik met Tjitske geneukt had was toch van een andere orde dan een vrouw tot een hoogtepunt brengen door haar te masseren. Erna was erbij geweest maar had zich grotendeels afzijdig gehouden. Wat ging er in haar om? Haar hand in de mijne stelde me gerust, ze straalde vertrouwen uit. En ze hield mij vast. Dat was voor mij op dit moment heel belangrijk.

Eigenlijk was het tijd om te gaan slapen, maar we gingen toch nog even in de kamer zitten. Ik maakte warme chocolademelk. Erna ging niet naast me zitten, maar op de hoek van andere bank. Ze pakte mijn handen vast en keek me diep in de ogen. Ze beet op haar lip. “Zeg het maar, lieverd.” “Douwe, ik wil dat jij stopt als uitsmijter en hier je werk van maakt. Jij bent hiervoor geboren, Douwe.”

“Lieverd, ik ben geboren om van jou te houden.” Ze glimlachte even. “Ja, en daar komt niets tussen. Mijn werk niet, jouw werk niet. Maar ik wil jou niet meer zien lijden onder je werk in de club. Dat maakt jou kapot. Ik zie hoe goed je hierin bent. Ik heb je al eens gezegd, veel vrouwen komen helemaal niet klaar van penetratieseks, die hebben heel andere dingen nodig. Jij kunt dat. ” Ze grinnikte: “Gelukkig maar. Ik heb geen zin om tekort te komen bij jou. Als je elke keer moet presteren zoals net, schiet er voor mij niet veel meer over.”

We zaten even stil tegenover elkaar, elkaars handen vasthoudend. Ik voelde mijn ogen vochtig worden. “Kom hier”, fluisterde ik. Ze kwam naar me toe en bedekte mijn gezicht met duizend kusjes. We kleedden ons uit en gingen naar bed. Erna duwde haar billen tegen mijn buik en legde mijn hand op haar borst. Mijn pik werd stijf, mijn eikel duwde zich lekker tussen haar lipjes. Zo vielen we in slaap, innig met elkaar verbonden.
Trefwoorden bij dit verhaal: Cuckold, Cuckolding, Inwijding, Massage, Vreemdgaan, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...