Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ruby 1 (hoe Het Begon!)

Ruby 2 (De 1e keer geneukt door een echte pik)

Dat veranderde in het laatste schooljaar we waren inmiddels 16 geworden en het was aan het einde van de winter lag er nog een beetje ijs op de vijver maar het was al aan het dooien.
We stonden na schooltijd met een groep bij de vijver en de jongens waren over het ijs aan het rennen wat uiteraard aan alle kanten kraakte.
Ik sta bekend als iemand die wel van een uitdaging houdt en spelletjes als thruth or dare zijn mij niet vreemd en ook uitdagingen ga ik niet snel uit de weg als iemand zegt dat durf jij niet doe ik het juist wel.
1 van de jongens vroeg wie van de meiden over het ijs durfde te lopen (dus niet rennen) niemand reageerde en toen zei hij “Ruby dat lijkt me wel wat voor jou’.
“Misschien wel maar weet je wel hoe koud het is als ik er doorheen zak, wat levert het voor mij op als ik het doe?”.
Dit antwoord leverde gejuich op en al snel werd er geld geboden en met een groep van 20 personen loopt dat snel op.
Iedereen had er wel €5 voor over om mij door het ijs te zien zakken maar ik had een ander plan.
“Als jullie er €10 van maken ga ik samen met Lotte” zei ik zonder na te denken en Lotte keek me boos aan.
Ze wilden er wel €7,50 voor betalen dus kwam ik met een tegen voorstel.
“Lotte gaat eerst er overheen lopen en daarna ga ik en dan stop ik in het midden en spring nog een keer hard op en neer”.
Dit werd met luid gejuich ontvangen behalve door Lotte maar toen iedereen “Lotte!, Lotte!, Lotte!” begon te roepen wist ze dat ze er niet meer onderuit kon.

Lotte liep naar de overkant en terug en net op het laatste moment zakte ze door het ijs tot aan haar middel en iedereen begon te juichen.
Lotte werd op de kant geholpen en nu was het mijn beurt ik kon niet meer terug.
Ik trok mijn jas uit en begon te lopen het ijs kraakte aan alle kanten maar ik haalde de overkant en liep terug naar het midden van de vijver.
“Springen!, Springen!, Springen!” werd er geroepen en ik sprong en natuurlijk waar iedereen op gehoopt had gebeurde ik ging door het ijs en ook echt helemaal kopje onder.
Holy Fuck wat was dat koud ik probeerde er uit klimmen maar dat ging nog niet zo eenvoudig elke keer als ik op het ijs lag zakte ik er weer doorheen uiteindelijk lukte het om heel voorzichtig over het ijs kruipend naar de kant te komen.
Op de kant lag iedereen in een deuk maar toch hielpen ze me snel op de kant.
“Kom op Ruby ik heb onze €150 we gaan snel een warme douche pakken in de gymzaal als we snel zijn is Henk er nog” zei Lotte die dat al geregeld had terwijl ik op het ijs liep.
“Ik heb aan Ilse gevraagd of ze droge kleren voor ons wil halen thuis die komt ze zo brengen”.
Ilse is een vriendin van ons die is ook een beetje biseks want we hadden al een aantal keren met z’n drieën geile spelletjes gedaan.

We liepen naar de gymzaal waar Henk onze gymleraar in nog zijn kantoortje zat en we vroegen hem of we even mochten opwarmen in de douche omdat we in de vijver gevallen waren.
“Kom maar mee meiden naar de leraren douche want ik heb net de hele doucheruimte gedweild, ik wilde net gaan afsluiten dus jullie hebben geluk” zei Henk.
Lotte vertelde dat Ilse droge kleren zou komen brengen voor ons en wij gingen naar de douche.
We stappen allebei met onze drijfnatte en ijskoude kleren onder de warme douche.
“Jezus Ruby jij bent echt knettergek hoor maar wel tof dat we €150 verdiend hebben eigenlijk was het best gaaf maar ik ben wel knetter geil nu”.
HIHI anders ik wel mijn kutje is drijfnat en dat is niet van de vijver hoor zullen we even lekker geilen Ilse zal nog wel even wegblijven”.
“Zozo dus jullie hebben dit expres gedaan en jullie worden er geil van nou dat wordt nablijven dan dames” klinkt ineens de harde stem van Henk vanuit zijn kantoor.
We keken elkaar aan en proberen een pasklaar antwoord te vinden en Lotte geeft me een knipoog.
“Als we nou eens heel lief voor u zijn en u mag onze rug komen wassen hoeven we dan niet na te blijven Meester Henk?” vraagt Lotte dan.
“Oh zijn jullie in een ondeugende bui vandaag, jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik dat niet kan en mag doen maar ik zal een passende straf voor jullie verzinnen” zei Henk.

“Ben je gek of zo?” Fluister ik tegen Lotte.
“Hoezo Henk is een super hunk en ik wil nou wel eens een ervaren pik in mijn kutje voelen jij niet dan?”.
Ik moest toegeven dat Lotte gelijk had Henk is echt een hunk hij was een jaar of 30 vrijgezel en super gespierd door al dat sporten en ik zou hem best in mijn kutje willen voelen.
Na een paar minuten klopte Henk op de deur en zei dat Ilse was geweest en dat de onze kleren om de hoek van de deur lagen.
We droogden ons af en kleden ons aan en gingen daarna naar het kantoortje van Henk.
We wisten het inmiddels zeker we wilden de pik van Henk in onze kutjes voelen maar we hadden nog geen idee hoe we dit moesten aanpakken.
“Zo Dames weer een beetje warm geworden dan zullen we nu eens een passende straf voor jullie verzinnen want dit is niet de 1e keer dat jullie in de vijver zijn beland en als jullie dat dus expres hebben gedaan moeten de keren dat jullie dit onder schooltijd hebben gedaan natuurlijk wel worden ingehaald” zei Henk streng.

“AAHH Please Meester Henk we willen echt niet nablijven hoor kunnen we niet wat regelen” zegt Lotte.
“Ja Meester Henk we willen alles voor u doen als we maar niet hoeven na te blijven heeft u geen zin in 2 lekkere geile meiden die smachten naar een ervaren man” klap ik er dan nog overheen.
Henk liep naar de deur en deed deze op slot “Zo nu kunnen we tenminste niet meer gestoord worden, maar jullie begrijpen toch wel dat ik dat niet kan accepteren want dat kan mij mijn baan kosten”.
“Please Meester Henk our lips are sealt het is ons geheimpje niemand hoeft het te weten” zei Lotte.
“Ja Meester Henk we hebben het geprobeerd met jongens uit de klas maar die zijn zo onervaren dat was echt een fiasco we willen nu een ervaren Man” zei ik om nog een beetje olie op het vuur te gooien.
Inmiddels zagen we bij Henk een stevige bult in zijn broek ontstaan en we besloten om nog een stapje verder te gaan.
We keken elkaar aan en zonder er verder over na te denken begonnen we ons uit te kleden.
Toen we beiden naakt voor Henk stonden zagen we dat de “Bult” in zijn broek nog groter was geworden.

Lotte stapte op hem af en greep hem vol in zijn kruis “Please Meester Henk dit blijft ons geheimpje” en ze kuste hem vol op zijn mond.
“Meiden jullie zijn echt te erg maar als jullie dit echt willen en het blijft tussen deze muren dan zal ik jullie de straf geven die jullie verdienen”.
Terwijl Lotte met Henk begon te tongen ging ik op mijn knieën zitten en maakte zijn broek los en haalde zijn pik tevoorschijn.
Henk had een geweldige pik van ongeveer 22cm schat ik en ik begon hem te pijpen en na een paar seconden was hij keihard.
Lotte kwam erbij zitten en om en om pijpten we de pik van Henk.
Na een paar minuten nam Henk het voortouw en zei “Zo dames en nu is het tijd dat ik jullie ga straffen ga maar gebukt over het bureau staan met jullie kontjes naar achteren”.
Henk rommelde wat in zijn kast en haalde er een lange liniaal uit en kwam achter ons staan “Zo en dan nu jullie straf dames eens kijken of jullie daarna nog zo’n grote mond hebben”.

Henk begon onze kontjes te spanken met de liniaal eerst zacht maar elke klap steeds harder.
Gilletjes van pijn en genot vulden de kamer en toen we allebei 5 klappen op elke bil hadden gehad vroeg Henk “En dames genoeg straf gehad nu?”.
Zonder er bij na te denken zei Lotte “Nee Meester Henk we zijn heel ondeugend we verdienen nog meer straf, please straf ons harder”.
Henk was verrast maar de volgende serie klappen volgt en zijn ook een stuk harder en we gilden het uit van de pijn maar tegelijkertijd was het zooooo lekker.
Toen we allebei nog 5 klappen op iedere bil hadden gehad stopte Henk en zei “Zo dat is wel even genoeg voor nu het wordt tijd voor de ultieme straf ik ga die geile kutjes van jullie geven waar jullie zo naar verlangen”.
We stonden nog steeds gebukt over het bureau kontjes naar achteren en keken geil over onze schouders toen Henk achter ons ging staan.
Lotte begon Henk aan te moedigen“Kom op Meester Henk Ruby is er klaar voor ram de grote pik in haar geile kut, Ze is er klaar voor ze wil eindelijk een keer een echte pik in haar geile kut in plaats van plastic, neuk haar maar hard ze kan het hebben hoor, ik heb haar al zo vaak met een strap-on geneukt, doe het neuk haar neuk die slet lekker hard!”.
Lotte en ik zijn altijd lekker grof in de mond tijdens de seks en nemen ook nu geen blad voor onze mond.

Daar stond ik dan voorover gebogen over het bureau van onze gymleraar mijn billen waarschijnlijk vuurrood van de klappen die ik net had gehad in ieder geval wel een met branderig gevoel in mijn billen.
Aan de ene kant wilde ik zo graag een echte pik in me voelen aan de andere kant dood nerveus en ook het besef dat dit echt niet kon.
Henk kon zijn baan kwijt raken als hij nu door ging maar uiteindelijk was het zijn eigen keuze om door te gaan of niet en dus ook zijn eigen risico.
Henk deed wat hem gevraagd werd en schoof zijn grote pik in 1x bij me binnen ik was al drijfnat en had er totaal geen probleem mee om hem te ontvangen.
Op zich ook niet raar want sinds een half jaar hadden we een strap-on van 20 cm waar Lotte mij bijna wekelijks mee neukte en andersom.
Holy shit wat was dat lekker 10 keer beter dan zo’n silicone ding waar Lotte mij mee neukte.
Ik wilde niks liever dan geneukt worden door die grote pik maar Henk hield even stil alsof hij zich nog wilde bedenken dus ik begon hem aan te moedigen.

“Oh Meester Henk wat lekker die pik ik ben geen maagd meer maar u bent wel de 1e man die mij gaat neuken, please ga door neuk mijn geile kutje, neuk me lekker diep en hard please!”.
Lotte speelde ondertussen met mijn klitje en Henk mij te neuken in een behoorlijk tempo het duurde dan ook slechts een paar minuten voor ik gillend van genot spuitend klaarkwam.
Henk trok zijn pik eruit en draaide zich richting Lotte “Nu jij nu is het jou beurt kijken of je nog zo’n grote mond heb als ik mijn paal in je geile kutje stop!”.
“OH Jaaah Meester Henk doe het neuk me ram die grote pik in mijn geile sletten kut, straf me geef me die pik please!”.
Henk ramde zijn pik bij Lotte in haar geile kut en neukte haar nog harder en wilder dan dat hij bij mij had gedaan en Lotte vond het geweldig en moedigde hem aan om haar nog harder te neuken.
“Is het voor jou ook je 1e lul die je in je geile kutje krijgt Lotte?”.
“Nee Meester Henk u bent de 2e maar die 1e was maar 12 cm en duurde nog geen 2 minuten dus dat telt niet dus neuk me maar lekker met die grote geile pik van u”.

Ik bedacht mezelf dat het maar goed was dat de school al uit was want Lotte lag zo te gillen dat anders waarschijnlijk de halve school het had gehoord.
Ook Lotte kwam ook gillend en spuitend klaar en was even een tijdje uitgeblust.
Ik was inmiddels weer bijgekomen van mijn orgasme en begon de pik van Henk schoon te likken hij was drijfnat van alle kut sapjes van Lotte.
Na een tijdje kwam Lotte erbij zitten en pijpten we hem weer om de beurt en dat was voor Henk teveel van het goeie en hij begon te spuiten.
Nou ja spuiten het leek wel een brandslang wij kregen allebei de volle lading in ons gezicht.
Dikke klodders sperma dropen over onze gezichten en we begonnen elkaar af te likken en daarna zijn we met z’n drieën nogmaals onder de douche gegaan.
Henk begon een beetje in paniek te raken over wat hij had gedaan maar we verzekerden hem dat het “ONS” geheimpje bleef waarna hij iets meer relaxed alsnog onze ruggen heeft gewassen.

Toen ik thuis kwam kreeg ik uiteraard weer een uitbrander van mijn moeder omdat ik voor de zoveelste keer weer eens in het water had gelegen met mijn kleren aan maar daar was ik inmiddels wel aan gewend geraakt.
Dit was het begin van een affaire die in totaal nog bijna 2 jaar heeft geduurd het 1e halfjaar moest het nog allemaal in het geheim maar na de examens ging het allemaal een stuk makkelijker omdat we geen leerlingen van Henk meer waren.
Onze escapades met Henk speelde zich vooral bij hem thuis af om op school maar niets te laten merken en we mochten hem nu gewoon Henk noemen ipv Meester Henk.
Ondertussen gingen Lotte en ik door met experimenteren samen maar ook met Henk werd het steeds heftiger.
Onze ouders wisten uiteraard nergens van dus dat maakte het allemaal extra spannend.
De 1e weken neukten we als gekken en probeerde alles uit wat we samen ook al deden het duurde dan ook niet lang voordat Henk onze kontjes mocht neuken.
Met 2 van die uber geile tieners had Henk het best zwaar en eigenlijk hadden wij ook wel zin in een extra pik dus toen Henk voorstelde om een vriend van de sportacademie uit te nodigen waren wij blij verrast.
Richard bleek even oud als Henk en ook in het bezit van een goddelijk afgetraind lichaam en ook nog een vrijgezel en hij had een dunne pik maar wel giga lang die was zeker 24 cm.
De 1e keer dat Richard er was werd een mega geile avond waar we allebei helemaal suf geneukt werden in alle 3 onze gaatjes met als afsluiting een vette facial van 2 spuitende pikken waarna we elkaar weer heerlijk hebben afgelikt en met z’n vieren hebben gedouched.
Uiteindelijk kon het niet lang uitblijven voor we onze 1e sandwich hadden en daarna was het meer regel dan uitzondering dat 1 van ons gesandwiched werd.
De ene keer was het Lotte en de volgende keer was ik aan de beurt.
De pikken van Henk en Richard waren zo groot dat we al heel snel met de term ‘Deepthroat’ bekend werden gemaakt en dat was weer een nieuwe ervaring voor ons beiden.
Henk had Richard inmiddels ook verteld hoe hij ons had gestraft die bewuste 1e middag en Richard bleek redelijk veel ervaring te hebben met pijn en vernedering en wilde van ons weten wat wij er van vonden.
Toen wij vertelden dat we allebei geil werden van spanking en vernedering was zijn interesse gewekt.
Hij wilde met ons wel wat dingen uitproberen maar vond wel gezien onze leeftijd dat we eerst zelf moesten vertellen wat er zo geil aan vonden en hoever we zouden willen gaan.

Hoe het verder gaat lees je in deel 3

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ruby 3 (plezier Voor 4 Deel 1)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6703x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2220x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4772x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6761x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20108x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10444x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9508x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15982x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14414x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9131x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15717x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10887x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19363x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18254x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!