Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 28 Nichtje

De knappe brunette zit op haar handen en knieën op het bed van haar oom en tante te wachten op wat er gaat gebeuren. Ze kijkt angstig om zich heen wetend dat ze zo meteen hard geneukt gaat worden. Sem kijkt achterom en ziet haar oom achter haar staan met zijn pik uit zijn broek. Voor haar neus sta ik ook met mijn pik uit haar broek en beide zijn we mega geil. Haar mooie lingerie kapot en haar jurkje uit. Ik zet mijn lul tegen haar mondje aan en gewillig en geil als ze is opent Sem haar heerlijke mondje. Ik kijk op haar mooie gezicht neer terwijl ze haar lippen om mijn eikel vouwt. “Goed zo sletje neem die dikke pik maar in je hoerenbek precies waar die hoort” en ze kijkt mij aan met een geile blik, die deels angst spreekt maar ook zeker geilheid spreekt. Sem slobbert deze heerlijk naar binnen en haar tong gaat over mijn eikel heen, ik kan niet geloven hoe makkelijk ze mijn lul haar mondje in neemt. Ze zuigt erop alsof het een lolly is en kijkt mij geil aan terwijl ze mijn paal verwend. Ik complimenteer haar pijpkunsten en geniet terwijl ze stevig aan mijn paal zuigt.

Terwijl ze mij zo heerlijk zuigt is Ernst het zat en wil hij ook wat actie. Zijn pik zet hij tegen het kutje van zijn nichtje en begint deze er een beetje doorheen te halen. Hij geeft een kreun en zegt ervan te genieten hoe heerlijk nat ze al is. Hij noemt haar net als ik meerdere keren een sletje en een hoertje en hij had er zin in. “Waar wacht je op neuk die slet in haar heerlijke kutje” zei ik hem toe en hij begon te lachen. Hij legde zijn handen op haar heupen en begon zo haar billen een beetje te kneden. Zijn eikel tegen haar kutje aan en drukte deze naar binnen. Sem keek mega geil uit haar ogen toen ze voelde hoe zijn lul haar binnen drong en gaf een luidde kreun met mijn pik in haar mond. “Hmm dat is lekker he meisje” zeg ik haar lachend en Sem geeft nog een kreun. Ernst begint ook al snel goed te kreunen van het genot van het strakke kutje om zijn lul heen. Hij greep haar wat steviger vast en begon nu ook lekker in Sem te stoten terwijl haar gekreun door mijn lul opgevangen werd.

Ernst die lekker bezig was genoot duidelijk van zijn nichtje en zijn handen die hij op haar heupen had begonnen naar haar goddelijke billen af te dwalen. Al neukend begon hij er flink op te slaan en ik zag haar billen ook mooi mee trillen op het slaan. Elke klap liet haar billen weer een stukje roder achter. Hij had het er wel zwaar mee was te zien want zijn uithouding was waarschijnlijk niet meer wat het geweest is. Wel wist hij redelijk aan te pakken en bleef bijna aan een stuk door op haar kontje slaan. Hij bleef haar ook sletje noemen aan de lopende band en geile teef, en noem het maar op. De man genoot van zijn nichtje en zijn nichtje genoot er ook van. Haar keel dikte op door de lul die ik er diep in pompte en vond het geweldig deze schoonheid door twee man tegelijk gepaald te zien worden. De tranen liepen wel over Sem haar wangen maar deze waren ook zeker van geilheid was te merken. “Geniet je ervan om als een slet geneukt te worden” en ik trok mijn pik haar mond uit terwijl ik het vroeg. “Jaaaa pleasseee, ooow ik ben je sletje Niels, ik ben je neuksletje. Je mag alles met me doen misbruik me, neuk me, laat me neuken ooow goddddd ik ben je geile gebruiksslet” kermde Sem uit. “Dat hoor ik graag” zei de kreunende Ernst die toen haar haren vast greep en haar zo naar achteren trok. “Hmmm please neuk me harder ik smeek je neuk me harder in mijn geile hoerenkut” kermde Sem ongecontroleerd.

In tegenstelling tot wat de brunette vroeg trok Ernst boos zijn lul haar kutje uit. Doordat er nu geen grip meer was plofte Sem op het bed en keek vragend naar Ernst. “Nu niet stoppen please Ernst ik smeek je neuk me verder dat wou je toch zo graag” zei ze smekend tegen hem. “Op je knieën hoer met je gezicht op het bed en je reet omhoog” commandeerde hij boos. Sem deed meteen braaf wat hij zei en hij gaf een harde gemene mep op haar kont. “Luister slet, we gaan je een beetje opvoeden je deed het nu twee keer fout achter elkaar” zei hij pissig tegen haar. “Wat deed ik fout dan” vroeg ze geschrokken. “Je spreekt een man maakt niet uit welke man altijd aan met u en geen je, en daarvoor ga ik je straffen” klonk het nu van Ernst met een sadistische ondertoon. Een dikke klodder tuf liet hij toen op haar kontje vallen en Sem schrok en kwam weer omhoog. Ruig drukte hij Sem weer met haar gezicht op het bed en snauwde haar toe “laat het maar gebeuren hoer, je bent een slet dus dit gaatje gaat hoe dan ook gebruikt worden”. Ernst keek mij aan en ik gaf hem toestemming om zijn nichtje haar anale maagdelijkheid weg te nemen. Het idee alleen al dat haar eigen oom haar anale gaatje als eerste penetreert lijkt me al heerlijk dus als ik het ook nog te zien krijg is dat helemaal geweldig. Daarbij heb ik zelf ook Jasmijn al anaal ontmaagd dus dan kan ik best Sem aan iemand anders over laten.

Ernst zet zijn eikel tegen de anus van zijn nichtje aan en zegt haar dat hij haar mooie kontje helemaal gaat uitwonen. Sem is met haar gezicht op het bed zwijgzaam en weet wat er zo gaat gebeuren. Ze heeft het niet ervaren maar Ernst zegt terecht dat meiden zoals zij hiervoor gemaakt zijn. Sem kijkt mij bang aan maar dan zie ik haar pupillen terugtrekken naar boven omdat ik zie dat Ernst zijn entree maakt in haar kontje. Ik zie hem stevig drukken tegen haar anus aan en merk dat hij nu zijn eikel erin heeft. Hij grijp haar heupen stevig vast en gaat weer een beetje meer naar voren. Dit wordt gevolgd dat hij weer naar achteren gaat en weer naar voren. Zo herhaald hij dit steeds weer en is hij zichzelf dieper en dieper aan het werk in het kontje van Sem. Ik ga naar achteren om dit mooie zich te aanschouwen en zie dan hoe de pik van haar oom in en uit haar kontje schuift. Sem is hevig aan het gillen ondertussen want ze begint langzaam steeds meer geluid te maken. Hierop pakte ik haar kapotte string en stopte deze in haar mond. Ernst vond dit veel beter en begon zijn tempo op te voeren. Sem begon ook harder te kermen door haar string heen maar elke keer als ze kermde gaf hij een harde klap op haar kont. Veel klappen kreeg ze dus maar Sem bleef door kermen wat dus weer meer klappen gaf.

Ernst greep toen haar haren hard naar achteren met zijn ene hand en begon met veel kracht nu in haar heerlijke mondje te stoten. Sem kermde hard en ik nam de klappen op haar kont over. We waren heerlijk ruig met haar en haar kutje droop gewoon op het bed. Na haar kontje lekker geslagen te hebben ging ik over op haar tieten en greep de mooie stevige bollen goed vast. Mijn beide handen grepen een tieten vast en ik kneedde ze stevig. De hoer kermde het uit en ik gaf haar tieten ook flinke meppen. Elke mep kwam weer hard aan en liet haar tieten flink heen en weer schudden. Ze werden ook wat rood en met de klappen wist ik ook flink uit te halen op haar mooie tepels. Terwijl ik haar ene tiet nog steeds herhaaldelijk sloeg, greep ik met mijn andere hand haar tepel vast en begon hier gemeen aan te trekken. Haar borsten lagen dan ook heerlijk in mijn handen, goed stevig en gewoon lekker om vast te houden. Hard aan haar tepels trekken gaf ook een leuk effect, zeker wanneer ik deze dan weer losliet en deze terug schoot met de nodige beweging erin. Haar tieten waren echt perfect rond en Sem keek mij ook aan wild van geilheid. Het vloeide door haar lichaam en ze wou duidelijk meer. Ik greep met mijn hand haar keel vast en kneep deze toen lichtelijk ook dicht en vroeg haar dominerend “zo sletje, wil je lekker dubbel opgevuld worden in je geile neukgaatjes”. Met de string in haar mond en de pik van haar oom in haar anus knikte ze geil en keek lustig uit haar ogen.

Met een pik in haar anus kon ik mooi onder Sem plaats nemen, zeker doordat ze nu wat hoger lach doordat er aan haar haren getrokken werd. Zo kon ik onder haar kruipen en haar kutje stond mooi open. Ik stak mijn paal diep in dat heerlijke grotje en begon haar ook nu stevig te neuken. Zo werd Sem door twee man tegelijk genomen en dat ging er heerlijk hard aan toe. Ze kreunde flink en keek vermoeid uit haar ogen, ze wist niet waar ze moest kijken van geilheid en de string in haar mond lag ondertussen alweer op het bed door het vele hijgen. Ze kreeg anders ook gewoon niet genoeg lucht om het vol te houden. Terwijl ik haar heerlijk in haar kutje aan het neuken was, ze kermde hard en genoot er intens van was aan haar te zien maar ik propte wel de string weer in haar mond. “Ik heb niet gezegd dat deze uit mocht sletje” en kneep hard in haar beide heerlijke tieten. Ze voelde nog steeds goed stevig en waren heerlijk gevoelig van wat ik met ze deed. Een gedempt geluid klonk wanneer ik in haar tepels kneep en zag aan haar gezicht dat ze genoot, haar tepels waren dan ook keihard.

“Tijd om je eens in je reet te voelen hoer” zei ik haar toen en kroop weer onder haar vandaan. Ernst trok zich uit haar kontje terug en trok haar string uit haar mond. “Bek nu open slet proef je eigen reet maar” en meteen ramde hij ruw zijn lul haar mond in. Hij greep haar hoofd vast bij haar lange bruine haren en begon meteen flink hard in haar mond te stoten. Ik hoorde vrijwel meteen ook een kokhalzend geluid. Ernst leefde zich helemaal op Sem uit, hij tufte in haar gezicht, trok aan haar haren, gaf tikken op haar wangen en schold haar helemaal de huid vol. Zelf had ik het ook niet slecht want ik keek op dat nog steeds heerlijke strakke kontje. Zonder echt voorwerk te doen drukte ik mijn paal haar kontje in en begon haar hevig in haar anus te neuken. Het was een heerlijk strak gaatje maar ik voelde wel dat er net iemand in gezeten had. Dit bedierf de pret zeker niet voor mij en ik bleef gewoon flink door rammen. Het was echt lekker en Sem maakte nu een geil kokhalzend geluid bij elke stoot. Ernst was zich goed op haar aan het uitleven en zei haar dat hij nog wel een idee voor haar had.

Hij trok zijn pik uit haar mond en draaide zich om “nu mag je ook nog even mijn anus likken slet” en Sem als onderdanig hoe ze was stortte zich meteen op zijn kont. Ik zag gewoon deze meid haar best doen haar oom zijn anus te rimmen en ze genoot ervan. Ze ging er echt voor en drukte haar tong tegen zijn sluitspier. Ernst vond het ook heerlijk was te zien en drukte haar er meer in door wat kracht te zetten op haar achterhoofd. “Lik die reet maar slet dit is wat je waard bent” snauwde Ernst haar geil toe. Sem was nog steeds hard aan het kreunen tussen het likken door en haalde even haar tong van zijn kont af om op adem te komen. “Heel goed slet smeek maar weer voor die pik diep in je hoerenstrot” zei hij helemaal schor van de geilheid. “Please neuk mijn mondje weer, neuk mijn mondje als de slet die ik ben, neuk mijn vieze hoerensmoel zo hard je wilt” bracht ze hijgend uit en ze was een wrak om te zien wat alles extra geil maakte.

Dit had ik allemaal nooit achter Sem gezocht bedacht ik me toen ik zag hoe Ernst weer met volle kracht zijn pik in haar strot aan het rammen was. Hij ging als een beest tekeer in het mondje van Sem en het kwijl zat over haar hele gezicht. Haar kont was ook prachtig rood en het was een mooi gezicht om te zien. Beide waren we wel bijna bij ons hoogtepunt en Sem was uitgeput net als wij. Ik neukte stevig door in Sem haar heerlijke kutje en zou nog veel plezier aan haar beleven. Terwijl ik mij dit bedacht kermde ik dat ik moest komen en ook Ernst hield het niet vol. Beide gaven we een brul en lieten ons zaad gaan in dit heerlijke geile zaadsletje die het allemaal in zich kreeg.

Ik trok mijn lul uit haar kont en zag hoe ze nu netjes de pik van Ernst aan het schoonlikken was en al het zaad dus al doorgeslikt had. Ik ging er op mijn knieën naast en meteen begon ze mij ook af te likken, braaf als ze is. Met onze pikken schoon keken we de slaapkamer rond en ruimde maar een beetje zaad op van het bed af. Haar kapotte lingerie wou Ernst graag hebben en ik deed niet de moeite haar te wassen. “Please ik zie er niet uit” zei ze mij toen en ik kreeg een gemeen idee. “Je gaat achter mij aan mee naar de tuin dan regel ik het voor je slet, dus lopen maar”. Angstig keek ze om zich heen maar deed wel wat ik haar vroeg. We kwamen ongezien in de tuin waar ik haar een duw gaf en Sem plofte in het zwembad. Het water kwam hierdoor onder haar jurk waardoor te zien was dat ze geen lingerie droeg en de commotie van het water lokte mensen naar buiten. Ernst was snel weg gelopen want die kon de lach niet inhouden was te zien. Ik hielp haar als de heer die ik was het water uit en familie stond er ondertussen ook omheen. Sem was zeiknat waardoor het niet meer te zien was dat ze hard afgeneukt was. “Och schat ga lekker douchen” zei haar tante en gaf haar een handdoek en sloeg deze om haar heen. Ze kreeg veel te ruimte kleren van haar tante en ze kon zich douchen. Terwijl Sem mee naar boven ging met haar tante kwam haar moeder Ingrid naar mij toe. Ze bedankte me en zei dat als ik wou wel kon gaan en dat ze het super vonden dat ik haar kon brengen en nog zo lang gebleven ben. Ik vroeg of ik nog kon helpen maar Ingrid zei dat Sem zo lekker met haar mee naar huis zou gaan. Ik knikte bedankte de gastheer nog en zei tegen Ernst dat wel snel weer contact zouden hebben.

Lachend denkend aan het aanblik van de zeiknatte Sem verliet ik het feest en reed tevreden naar huis. Met dit sletje zou ik nog veel plezier beleven net als Jasmijn dat wist ik wel. Morgen wel helaas weer school waar ik wat meer tegenop keek maar wie weet wat de dag mij daar zou brengen. Eenmaal thuis las ik een berichtje van Sem die me nog sarcastisch bedankte. Haar moeder kwam er dus achter dat ze geen lingerie had gedragen en heeft een preek gegeven dat ze dit niet meer accepteert. Haar moeder zou extra letten nu daarop en vond dit echt niet kunnen enzovoort. Ik appte Sem terug dat het haar probleem was niet de mijne en stuurde haar een emoji van een middelvinger.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 30 Monica

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Vreemd Maar Wel LekkerDoor: Hjna
Gelezen: 7071x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verrast, Voorbind, Dwang, Slaaf
15-07
8.2
:: Kaen’s Fantasieën ...Door: Roberteros
Gelezen: 5284x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen Bondage, Uitstel Van Orgasme
14-07
9.0
:: Dwang Op De ParkeerplaatsDoor: Kareltje
Gelezen: 5563x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dwang
14-07
6.7
:: Ik Hou Van Grote BorstenDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6111x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
7.4
:: Lola's Eerste Keer...Door: Lola
Gelezen: 6270x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hetero, Extreem, SM, Zweep, Bondage, Grote Tieten
13-07
7.9
:: Slaaf In Het BosDoor: Penpaal
Gelezen: 6049x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kontneuken, Meester, Fisten, Pjipen, Zweep, Slaaf
12-07
6.8
:: Korfbal - 3 ZondagDoor: Mark Visser
Gelezen: 7501x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Breathcontrol, BDSM, Dominantie
11-07
8.6
:: Strafcorvee Met Heel...Door: Penpaal
Gelezen: 12640x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Schoolkrijt, Anaal, Straf, Stofzuiger
08-07
6.5
:: DieveggeDoor: Ymlei
Gelezen: 14742x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-07
8.7
:: Mijn Ultieme Vixen - 2Door: Eroneous
Gelezen: 4218x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Gangbang, Stag/vixen, Vixen, Oprekken, Uitrekken, Dubbelpenetratie
08-07
8.3
:: Kaen’s Fantasieën ...Door: Roberteros
Gelezen: 6198x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Pijpen, Neuken
07-07
9.0
:: In De Aanbieding (vervolg)Door: Penpaal
Gelezen: 9572x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Piercing, Slaaf, Pijpen, Escort
06-07
8.5
:: Mijn Ultieme Vixen - 1Door: Eroneous
Gelezen: 6718x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Kleding, Stag/vixen, Vixen
06-07
8.0
:: Korfbal - 2: The Day AfterDoor: Mark Visser
Gelezen: 12270x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Toys, BDSM
04-07
8.9
:: Arme Sven De...Door: Penpaal
Gelezen: 6375x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Paardendildo, Slaaf, Eikelpiercing, Escort
04-07
7.6
:: Verslaafd - 2Door: Writer20
Gelezen: 8516x
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags: Femdom, Bdsm, Slaaf, Toys
04-07
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!