Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Kickboxer - 11

Inmiddels zijn er een aantal weken verstreken nog steeds verblijf ik bij dennis, dave heeft de rest van mijn benodigde spullen gebracht .

Er is geen enkel contact meer geweest met mijn vader en heb ik dave gevraagd om mijn spullen te brengen, ik kon en wilde mijn vader noch daan onder ogen komen vooral nu ik weet dat daan weer thuis is, waarschijnlijk bang voor een confrontatie met beide .

Na mijn halfslachtige poging samen met dave om met mijn vader te praten, wat uit liep op een grote teleurstelling.

Ergens had ik misschien de hoop dat hij in ieder geval wilde luisteren, maar in de wereld van mijn vader bestaan er geen mannen die gevoelens voor elkaar hebben en in dit geval zeker niet zijn eigen zoon .

Dave en dennis blijven zeggen dat mijn vader tijd nodig heeft om te wennen aan het idee, maar ik zie dit niet zo snel gebeuren het enigste wat ik zag in mijn vader ' s ogen was een teleurstelling, een grote teleurstelling in zijn eigen zoon .

Nadien heb ik mijn vader niet meer gezien of gesproken en met Daan is er helemaal geen contact meer geweest na zijn confrontatie met mij en Dennis na de wedstrijd .

De eerste dagen na het gesprek met mijn vader keek ik zeker elk uur van de dag op mijn telefoon, waarschijnlijk tegen beter weten in, hoop op enig contact met hem maar na mate de dagen verstreken verdween ook de hoop en het dwangmatig kijken op mijn telefoon .

Ook in de sportschool ben ik al die tijd niet meer geweest van dave begreep ik dat er niet over een rede door mijn vader of Daan word gepraat waarom ik er niet meer ben aan degene die er om vragen, maar word er gezegd dat het mijn " eigen keuze is

, mijn eigen keuze!! alsof ik die heb dit ,maakt me boos en gefrustreerd .

Mijn uitlaat klep is hierdoor ook weg sport is mijn leven hierin kan ik mijn energie kwijt, nu lijkt het of ik nergens meer deel van uit maak .

Doelloos loop ik door de woning van dennis " alleen, dennis is voor twee weken op reis voor zijn studie en dat maakt dat ik nu ruim anderhalve week alleen in zijn woning verblijf .

Hij bleef aandringen dat het goed was dat ik bij hem blijf en dat ik vooral zijn huis moet beschouwen als mijn eigen huis, maar hoe ontzettend lief dit van hem is, voelt dit alles niet zo .

De afgelopen weken heb ik me volledig gestort op mijn studie wat ook niet echt afleiding geeft maar er wel voor zorgt dat mijn cijfers weer wat beter zijn waardoor ik dit jaar waarschijnlijk met hakken over de sloot over ga naar mijn laatste jaar .

Het voelt alsof ik opgesloten zit tussen twee werelden in, het gevoel dat alles door mij uit elkaar is getrokken is lijkt steeds meer een feit te worden .

Schuldgevoel een enorm schuldgevoel drukt op mijn schouders en waarvoor eigenlijk ?

Nu ik alleen ben komen er steeds meer twijfels naar boven, doe ik er wel goed aan om bij dennis te blijven wonen ? moet ik niet gewoon naar huis proberen alles recht te lijmen ? mijn leventje weer op pakken ?

Maar dit betekend ook dat ik weer wegloop voor mijn gevoelens voor dennis, degene die zoveel betekend voor me en die in korte tijd zo belangrijk is geworden, is dat wat ik wil ?

Alles is zo snel gegaan mijn relatie breuk met Ilse, de breuk met mijn vader en daan, de twijfels, de spanningen en dan vooral mijn heftige niet onderdrukte gevoelens voor Dennis .

Wil ik deze weer negeren ? mezelf weer voor de gek houden en me weer storten op mijn ' hetero leven .

Terwijl ik ga zitten op de bank blijven de neerwaartse gedachte's die de laatste dagen de boven toon voeren door mijn hoofd malen .

Ik kijk op de klok en voel een zucht uit mijn mond komen, kwart over vijf alweer om zes uur word ik al verwacht bij tim, samen met een groep ' oude ' vrienden, voornamelijk vanuit mijn oude school gaan we elk jaar iets ondernemen met zijn alle .

Dit keer is er gekozen om te gaan steengrillen en bowlen, alleen de gedachte hieraan zorgt ervoor dat ik totaal geen zin heb, bowlen en steengrillen wie verzint het .

Ik besluit dan toch maar op te staan en loop door naar de slaapkamer trek wat kleren uit de kast en neem snel een douche, terwijl ik me aankleed hoor ik mijn telefoon afgaan, een berichtje van dennis ik pak mijn telefoon en lees zijn berichtje .

Hij wenst me veel plezier en sluit af met dat hij me ontzettend mist, ik voel een glimlach om mijn gezicht als ik nogmaals zijn berichtje lees elke dag bellen of appen met elkaar, ik mis hem niet alleen de sex maar ook zijn mooie ogen zijn geur en zijn rustige ademhaling als we samen in bed liggen eigenlijk alles, snel stuur ik een berichtje terug en trek verder mijn kleding aan .

Precies om zes uur sta ik voor de oprit van tim ' s zijn woning en rijden we samen naar het bowling centrum, bij aankomst lopen we samen naar binnen om ons toe te voegen aan de rest van de groep, uitbundig worden we begroet door iedereen en lopen we naar de bowling banen .

Ondanks dat ik geen zin had lijkt het toch gezellig te worden vooral doordat ik veel oude vrienden al een tijd lang niet meer gezien of gesproken heb is er veel te vertellen .

Ook Mark is er mijn oude beste vriend, jaren lang waren we onafscheidelijk beste maatjes, hij was de eerste jongen die gevoelens bij mij naar boven bracht en me liet twijfelen aan mijn geaardheid .

Maar de laatste jaren zijn we uit elkaar gegroeid en is er nog maar weinig contact geweest tussen ons, door een onverwacht moment waarbij al mijn gevoelens voor hem naar boven kwamen heb ik hem in een dronke bui ' waarbij we ons beide hadden laten gaan, afgetrokken !

Nadat dit gebeurd was gaf hij me het gevoel dat dit zo verkeerd was wat we hadden gedaan, we negeerde beide wat er gebeurd was tussen ons waardoor ons contact verwaterde.

Maar nu na lange tijd en hoe verder de avond vorderd lijken we weer vanouds naar elkaar toe te trekken, we praten en lachen volop met andere maar voornamelijk met elkaar, mark is nog net zo enthousiast en uitbundig zoals hij altijd was en hij blijft een prachtige jongen om naar te kijken .

Als we uiteindelijk na twaalven door de bediening naar buiten worden gewerkt omdat het gaat sluiten lopen we terug naar de fietsen terwijl de meeste terug op huis aan gaan kijkt mark mij en tim aan, nog een drankje doen bij mij thuis ? Vraagt hij

ik zou graag willen zegt tim maar door zijn weekend baantje moet hij er morgen vroeg uit, en jij ? vraagt mark jij gaat toch nog wel een drankje met mij doen ?

Samen ploffen we op de bank het is lang geleden dat ik bij hem thuis ben geweest alles is nog steeds hetzelfde terwijl ik rond kijk en mark naar de koelkast loopt om drank te halen .

Ik pak het flesje bier aan die hij me aanreikt hij komt langs me zitten, waar zijn je ouders? vraag ik, weekendje weg dus rijk alleen antwoord hij, oké en je vriendin dan? vraag ik hem, die is met vriendinnen opstap antwoord hij terwijl hij weer op staat op wat muziek op te zetten en daarna meteen weer terug op de bank te ploffen .

Hij kijkt me nogmaals aan terwijl hij een slok neemt, hoe is het eigenlijk met jou ? Vraagt hij dan, ik twijfel weet niet goed wat ik moet vertellen, uuhm ja het kan beter zeg ik twijfelachtig het blijft even stil .

Is het waar ? vraagt hij me, dat het uit is met Ilse omdat je nu samen met een jongen bent ? ik kijk hem aan en knik, het blijft even stil als of hij de woorden moet laten inwerken .

Weet je jordy het spijt me ontzettend van wat er gebeurd is tussen ons ...ik heb je laten vallen, ik had nooit zo moeten reageren zoals ik gedaan heb zegt hij , maar ik wist niet goed hoe ik ermee om moest gaan .

Het nu eenmaal gebeurd zeg ik en we kunnen het toch niet meer terug draaien zeg ik, vergeet het !

Terwijl mark me een nieuw flesje aanreikt en me aankijkt zegt hij, maar het was wel verdomd lekker ! ik pak een slok bier en glimlach leg mijn hoofd achter op de bank terwijl ik voel dat de alcohol steeds meer naar mijn hoofd stijgt .

Ik voel dat hij het zelfde doet en het blijft even stil tussen ons, met mijn ogen dicht luister ik naar de muziek die steeds harder lijkt te staan, ik voel zijn been tegen mijn been aanrusten en uiteindelijk schrik ik op uit mijn roes als ik zijn hand over mijn boven been voel glijden .

Ik ga recht op zitten nog steeds ligt zijn hand op mijn boven been, wat doe je ? vraag ik schor, ik voel hem zijn hand weg trekken terwijl hij rechtop gaat zitten, hij kijkt me aan ' wat ik doe alsof jij dat niet weet !

Ik drink mijn flesje bier op en sta op, ik denk dat het beter is als ik ga zeg ik hem terwijl ik wat onvast op mijn benen sta, ik zie mark naar me kijken hij staat op en loopt met me mee naar de voordeur .

Bedankt voor de gezellig avond ! moeten we snel nog een keer doen zegt hij, ik knik en loop de deur uit pak mijn fiets en rijdt enigzinds verward terug naar de flat .

Als ik de volgende middag wakker word van het geluid van mijn telefoon voel ik een enorme hoofdpijn ook mijn mond is kurk droog, terwijl ik mijn telefoon pak neem ik op .

Ik hoor een mannen stem en kan eerst niet goed plaatsen wie ik aan de telefoon heb, dan word het duidelijk dat ik iemand aan de lijn heb van de leiding waar ik mijn afgelopen kickbox wedstrijden heb geboxd, ik begrijp niet helemaal waarom hij me belt maar dan dringt het langzaam tot me door .

Ik sta op trek mijn kleren aan loop naar het toilet omdat mijn blaas op knappen staat, terwijl ik naar de keuken loop pak ik een kop koffie en ga aan tafel zitten .

Uitgeschreven ! voor de volgende wedstrijden ben ik uitgeschreven door mijn broer ! er knapt iets bij me ! ik kijk naar mijn sleutelbos op tafel waaraan ook de sleutels van de sportschool aanhangen .

Ik sta op trek mijn jas aan en pak mijn fiets, terwijl ik mijn fiets tegen de gevel van de sportschool aanzet loop ik de sportschool binnen, ik zie dat het druk is ondanks dat het zondag is en normaal de sportschool dicht is maar vandaag worden er wedstrijden gehouden .

Terwijl ik naar binnen loop zie ik verschillende mensen naar me kijken en me begroeten, ik heb geen zin om hier op te reageren maar loop in één richting door naar het kantoor van mijn vader, ik trek de deur open en direct zie ik mijn vader en daan verbaast naar me kijken .

Even is het stil ik zie mijn vader uit zijn stoel omhoog komen, heey jongen hoor ik hem zeggen kom je weer eens langs ? terwijl ik mijn sleutels van de sportschool uit mijn zak gris kijk ik hem aan ik gooi de sleutels voor hem op tafel, ik kom mijn lidmaatschap opzeggen zeg ik, terwijl ik hem nog één keer aan kijk draai ik me om en loop met grote passen uit zijn kantoor weg, weg uit de sportschool weg bij mijn vader en weg bij daan .

Terwijl ik de flat terug inloop en de deur open van de woning zie ik een tas in de gang staan, terwijl ik verder loop zie ik dennis in de woning staan mijn hart maakt een sprongetje terwijl ik hem aankijk voel ik een grote glimlach verschijnen op mijn gezicht.

Heey je bent thuis ! je zou toch pas morgen terug komen zeg ik hem, hij kijkt me aan en glimlacht loopt naar me toe en geeft me een kus, ik was eerder klaar en had geen zin meer om nog een dag langer te wachten ik heb je ontzettend gemist zegt hij .

Ik kijk hem lachend aan, hij ziet er zo ongelooflijk mooi uit ik pak hem vast en zoen hem, dennis beantwoord mijn zoen met een intense tongzoen ik laat mijn hand over zijn rug glijden pak zijn billen vast, geef hem kusjes in zijn nek en snuif zijn geur op.

Terwijl we samen eten luister en kijk ik alleen maar dennis, ik wil het nu niet over mij hebben !

Samen ruimen we alles op en als we dan eindelijk klaar zijn wil ik nog maar één ding, douchen en dan zo snel mogelijk naar bed ,ik kruip naakt fris gewassen op hem, ik zoen en lik hem overal sla niks over ruim twee weken geen sex met hem zorgt ervoor dat ik geil ben en ook dennis hoor ik kreunend genieten .

Ik pak zijn inmiddels harde stijve pik in mijn mond en begin hem langzaam en diep te zuigen ik dwaal af naar zijn ballen en pak deze één voor één in mijn mond terwijl ik er zachtjes op zuig, ik voel zijn handen over mijn haren strijken' pak hem weer diep in je mond, hoor ik Dennis zacht zeggen, ik laat zijn ballen los en pak zijn pik diep in mijn mond en begin hard te zuigen waarbij ik ook mijn handen gebruik om hem tegelijk af te trekken en te zuigen, ik zie dennis genieten en kreunen en dit windt me nog meer op ik pak met mijn andere hand mijn eigen inmiddels stokstijve harde pik vast en begin mezelf ook hard af te trekken, hard zuig ik zijn lekker geile pik naar binnen en voel hem schokken ik voel zijn zaad diep in mijn mond en keel spuiten terwijl ik dit probeer door te slikken voel ik mijn eigen hoogte punt naderen ,ik kom omhoog en richt mijn spuitende pik hard kreunend op zijn buik en voel dan langzaam mijn pik slapper worden .

Ik veeg zijn lichaam schoon met een handdoek, geeft hem een kus op zijn mond en kruip tegen hem aan en pak hem vast, dennis zeg ik zacht ? Ja antwoord hij, ik heb je ontzettend gemist ...ik hou van je !

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Kickboxer - 13

Zoek naar meer verhalen van Jordy20...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1924x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2905x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1717x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6625x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5867x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2115x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6725x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3210x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4199x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2602x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2842x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5519x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9202x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5714x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3285x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1647x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!