Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 118x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 23036x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Mijn Nicht Wendy - 7
Door Borrie70 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Nicht Wendy - 6

De pret blijft maar komen

Sanne keek ons even aan en liep op zo’n manier het huisje binnen, dat wij niet anders konden doen, dan haar te volgen. In de keuken opende Sanne de koelkast en boog met gestrekte benen voorover, zogenaamd om de voorraad onderin te bekijken. Zij stond hierbij zo heerlijk met haar kontje en kutje naar achteren gestoken dat zowel Wendy als ik er retegeil van werden. Het was Wendy, die mij voor was en met enkele onzekere pasjes nog, liep ze naar Sanne en gleed onderzoekend en strelend met haar vingers tussen de naar achteren gestoken billen van de vrouw.

Sanne kreunde geil en drukte haar kont verder naar achteren, daarmee Wendy toestemming gevend om vooral door te gaan met het strelen. Ik was nu ook naderbij gekomen en pakte Sanne van opzij bij haar bungelende borsten beet. Ik kneedde de volle bollen en speelde met mijn vingers met de tepels, die ontzettend stijf stonden door zowel haar geilheid als de koude die vanuit de nog steeds openstaande koelkast kwam.

“Mmm….” Kreunde Sanne door alle handen op haar lichaam. Ze stond op en nam ons mee naar de woonkamer, waar ze wijdbeens midden op de bank ging zitten. “Ik ben zo blij dat jullie er zijn. Ben was vanmorgen nog steeds niet bij gekomen van de uitputtingsslag van de afgelopen nacht en ik sta nog steeds geil van verlangen. Willen jullie mij alsjeblieft laten klaar komen?”

Sanne kroop tussen de gespreide benen van Sanne en zei: “Als jij het goed vindt, dan wil ik het wel proberen. Volgens mij had ik jou gisteren nog een likbeurt beloofd. Alleen….” En hier aarzelde ze even, “ik heb dat nog nooit gedaan bij een meisje. Wil je het me zeggen als ik het niet goed doe?”

Sanne streelde de gloeiende wangetjes van mijn nicht en zei vertederend: “Maak je geen zorgen schatje. Doe gewoon wat jij lekker vindt als Rob jou likt. Verder niet teveel je nagels en je tanden gebruiken en je merkt vanzelf aan mij of ik iets lekker vind of niet. Probeer gewoon maar wat dingen uit.”

Ik was naast het hoofd van Sanne gaan zitten en keek met veel interesse toe hoe mijn nicht zich voorover boog en eerst voorzichtig met haar vingers de natte vulva van Sanne strelend onderzocht. Deze liet al lekkere geluidjes van goedkeuring horen en we keken toe hoe Wendy haar natte vinger naar haar eigen mond bracht om het sap te proeven. Dit bleek haar erg aan te staan, want direct erna dook ze met haar gezicht naar onderen en zagen wij hoe ze met haar lange spitse tong vol tussen de hunkerende schaamlippen verdween. Sanne slaakte een kreetje van genot en keek mij geil aan.

“Ohhh Rob…” hijgde ze met een bijna hese stem, “ze is echt een natuurtalentje hoor. Zalig zoals ze mij beft met dat lekkere tongetjes van haar en Oooohhhhhh…. Ze zuigt ook heerlijk op mijn knopje en…mmm… oh ja schatje… knabbel er maar lekker op… Ahhhh, oh jij ondeugd. Zit je lekker over mijn poepertje te wrijven? Lekker hoor, ga doorrrr….”

Op deze manier gaf ze mij een live verslag van wat mijn nicht met haar aan het doen was en ik werd hier zo opgewonden van, dat ik met mijn harde pik begon te spelen. Sanne zag dit en hijgde weer: “Mmm Rob… wat heb jij toch een …oh jaaaa Wendy, ja daarrrr… heerlijke grote lummel. Echt wel dat jij me daar straks mee mag neuken.”

Bij het idee dat ik dadelijk deze heerlijke volwassen blondine weer mocht neuken, voelde ik bijna mijn orgasme al komen en ik hield direct op met trekken. Mijn handen verplaatste ik naar haar schuddende borsten en ik begon een hete tongzoen met Sanne, die moeite had om haar gehijg binnen te houden en er maar geen moeite meer voor deed, ook niet tijdens het zoenen.

Op het moment dat Sanne begon klaar te komen, onderbraken we de zoen en ik nam wat afstand om te zien hoe Sanne tot een heerlijk hoogtepunt werd gelikt door mijn nicht, die met grote pretogen over de trillende buik van Sanne toekeek hoe deze door haar toedoen gierend klaar kwam. Ze had haar mond vol op de vagina gedrukt en slurpte gulzig de vrijkomende sappen op. Toen Sanne weer wat tot rust kwam, kwam ze met een trots en kletsnat gezicht overeind en met een brede glimlach vroeg ze: “En? Was het goed?”

Als antwoord trok Sanne mijn nicht over zich heen en begon een dankbare lange tongzoen met het jonge meisje. Ik zag hoe hun borsten op elkaar gedrukt werden en ik had ontzettend veel zin om hen beiden te neuken. Omdat Wendy iets met haar kontje omhoog lag, lag zij er nogal uitnodigend bij en ik kroop dan ook achter haar, waar ik zonder problemen mijn harde pik in haar werkelijk druipnatte kutje stak. Gesmoord door de zoen met Sanne klonk er een kreuntje uit de keel van Wendy en ikzelf moest heel even stil blijven zitten om niet direct klaar te komen, zo lekker voelde Wendy’s kutje om mijn pik. Na een tiental seconden was de ergste druk gezakt en begon ik mijn nicht langzaam met diepe stoten te neuken.

Sanne merkte dat Wendy door mij geneukt werd en sloeg een arm om mijn nicht heen, zodat ze nergens naar toe kon. Met haar andere hand verdween ze tussen hun lichamen en ik voelde opeens vingers langs de schacht van mijn pik glijden. Vingers, die even later het klitje van mijn nicht hadden gevonden en daar bleven om mijn nicht aan nog meer genot te helpen.

Wendy was door het likken van Sanne al botergeil en het ritmisch stoten van mijn pik in haar vagina, ondersteund door de vingers op haar klitje, zorgde dat zij niet veel tijd nodig had om klaar te komen. Ze onderbrak tijdens haar orgasme de zoen om op adem te komen, maar drukte daarna haar mond weer op die van Sanne en ik verhoogde het tempo van mijn stoten om niet veel later ook klaar te komen en met enkele krachtige stoten tot diep in haar kutje spoot ik mijn sperma bijna direct haar baarmoeder in.

Ik deed nog enkele stootjes na, maar Sanne smeekte om Wendy op haar gezicht te laten zitten, zodat ze mijn zaad kon drinken en ik moest daarbij Sanne in haar kut neuken. Wendy kroop tussen ons vandaan en ging in de aangegeven houding zitten, waar een eerste klodder sperma al uit haar kutje droop, dat gelijk door Sanne werd opgeslurpt. Ik stak mijn nog steeds stijve pik in de hete kut van Sanne en begon haar te neuken. Doordat ik net was klaar gekomen wist ik dat ik het nu lekker lang vol kon houden en beide vrouwen kregen eerst beiden nog twee orgasmes, voordat ik mijn tweede portie in de kut van Sanne spoot. Toen dit gebeurde vloog Wendy naar voren om op haar beurt mijn zaad uit de kut van Sanne te slurpen.

Ik keek heel even naar het lesbische tafereel op de bank en besloot in de keuken wat te drinken te halen, want dat hadden wij nog te goed voor we aan de seks waren begonnen. Aangezien ik een donkerbruin vermoeden had, dat wij nog lang niet klaar waren met elkaar besloot ik om gelijk maar twee grote flessen frisdrank mee te nemen.

+++

Terwijl Wendy en ik heerlijk aan het seksen waren met Sanne, was in onze eigen bungalow de sfeer ook al zwaar erotisch te noemen. Vivian had uitgebreid verslag gedaan van haar escapades met Ben en dat had zo zijn invloed op de gevoelens van mijn tante en mijn vader, die naast elkaar aan het andere eind van de eettafel zaten, waardoor Vivian niets kon zien van hun geslachtdelen die duidelijke tekens gaven van geilheid. Mijn vader kon zich tijdens het verhaal niet meer inhouden en zat ongegeneerd aan zijn grote lul te trekken, waarop mijn tante de opmerking maakte:

“Wat doe jij nou Larry? Zit jij je hier een beetje af te trekken op het verhaal van mijn dochter?”

“Sorry hoor schat,” Zei mijn vader, “maar het verhaal is dan ook zo geil, ik kan het gewoon niet tegenhouden. Het is overigens dat het jouw dochter is hier tegenover mij, anders had ik je al lang op deze tafel gelegd en je hard geneukt. Want wees eerlijk, jij lekt ook al de hele tijd uit je poes. Je stoel is zeiknat en je dijen glimmen helemaal.”

“Je hebt gelijk Larry.” zei mijn tante en haalde even haar vingers tussen haar lipjes om ze nogal opzichtig weer boven tafel te halen om mijn vader, maar ook Vivian, te laten zien hoe nat ze al was. “Ik ben ook ontzettend geil geworden van het verhaal. Ik zou maar wat graag hier op tafel door jou geneukt worden, maar dat lijkt me geen goed plan. Straks loopt ze door ons bij een psycholoog. Ga je mee naar bed, lekkere dekhengst van me? Dan mag je me daar uitwonen.”

In het voorbij gaan moest mijn tante haar dochter nog even knuffelen, maar Vivian keek vooral verlangend naar de grote stijve pik van mijn vader en keek hen jaloers na. Even later klonken er al geile geluidjes uit de ouderslaapkamer en Vivian overwoog even wat zij moest doen.

In de slaapkamer had mijn vader mijn tante al op het bed geduwd en was op haar komen liggen. Gelijk trok zij zijn harde pik in haar schede en smeekte hem om haar te neuken, wat hij maar wat graag deed. Onderwijl lag mijn tante in zijn oor te fluisteren:

“Je werd geil van mijn dochter hè? Kon je het al voor je zien hoe haar lekkere lijfje geneukt werd door die andere man? Of fantaseerde jij al hoe jij het was, die mijn meisje neukte? Ik wel hoor. Ik zag jou al op haar ranke lijfje liggen en jouw lekkere stamper in en uit mijn dochter gaan. Waarom denk je dat ik zo nat werd? Oh Larry, wat hoop ik dat zij ons straks komt bespieden. Zou je haar willen neuken? Ja hè? Kom op lekkere vent, kreun harder. Misschien komt ze wel kijken.”

Mijn vader kreunde luider en luider en inderdaad, een paar minuten later kwam Vivian voorzichtig bij de geopende deur van de slaapkamer staan en ze zag hoe haar moeder geneukt werd door mijn vader. Smachtend keek ze naar de grote lul, die glimmend tevoorschijn kwam en weer terug schoof in de kut, waaruit zij ooit geboren is. Vivian vergat op slag haar beurse kut en begon zich te vingeren.

Mijn tante kon vanuit haar positie via de openstaande spiegeldeur van de kledingkast zien hoe zij bespied werden door haar geile dochter. Zachtjes fluisterde ze mijn vader in zijn oor: “Het lukt schat. Ze staat te kijken en ze vingert zichzelf. Oh wat is dit geil. Kom we gaan kijken hoe ver ze gaat.”

Ze wisselden van standje en mijn vader ging achter mijn tante zitten, maar wel zo dat Vivian een goed beeld behield op wat e rop het bed gebeurde en mijn tante nog steeds in de spiegeldeur haar dochter kon blijven bekijken.

“Oh Larry, wat neuk je me heerlijk.” Kreunde mijn tante zo geil mogelijk, toen mijn vader zijn stamper weer in haar grot had geduwd. “Ben je zo geil geworden van de verhalen van mijn dochter?”

“Echt wel.” Brieste mijn vader. “Mijn god, wat kreeg ik een stijve toen zij vertelde over haar seks. Ik zag het helemaal voor me hoe haar lijfje gebruikt werd door die vent. Ik werd er haast jaloers van.”

“Mmm…” kermde mijn tante, wiens kutje nu echt aan het druppen was. “O ja schat? Zou je dat meisje ook willen neuken dan? Lekker met je dikke pik in haar strakke jonge kutje stampen? Net zo lekker als…je nu bij mij…ook doet? Oh mijn god, geile neuker van me. Wat doe je het goed.”

“Ooohhhh Chantal!” riep mijn vader van geilheid. “Hou op, je maakt me gek met je praatjes. Natuurlijk zou ik Vivian willen neuken. Heb je al gezien hoe heerlijk zij is? Ze is verdomme net zo knap en lekker als jij.”

“Denk…maar…dat…ik…haar…ben…Larry…en…neuk…me…hard…”

Mijn vader zette nog een keer aan en begon in een moordend tempo mijn tante van achteren te neuken. Mijn tante had moeite om nog in haar houding te blijven zitten, zo hard ging mijn vader te keer. Toch wist mijn tante haar blik in de spiegel te houden en toen zij opeens zag, dat Vivian haar kon zien en via de spiegel in haar verschrikte gezicht keek, gaf ze haar dochter een knipoog en riep heel hard: “Oooohh ja oom Larry. Neuk je nichtje hard in haar strakke kutje. Ik wil het zo graag. Neuk me oompje, neuk me.”

Op dat moment begreep Vivian dat zij er in was getuind en dat deze show een vooropgezet spel was. Ze kreeg een super brede glimlach en kwam zowaar de kamer ingelopen, al ging dat wat moeizamer vanwege de vingers in haar kutje.

Mijn tante zag haar dochter de kamer binnen komen en in haar euforie, kreeg ze gelijk een gierend hoogtepunt te verwerken, waardoor mijn vader nog harder ging neuken en riep: “Oooohh jaaahhhh! Wat knijp je toch lekker met je strakke kutje Vivian. Nog even schat en ik spuit je helemaal vol met mijn hete zaad.”

“Dan moet je toch wel eerst bij mij in mijn kut komen oom Larry.” Zei Vivian, die inmiddels naast hem stond en hem lachend aankeek. Mijn pa schrok zich het apezuur en van schrik floepte zijn pik uit de kut van mijn tante, die nog net kon kermen: “Mmm…ja Larry…neuk haar maar snel. Ik moet even bijkomen.”

Vivian was naast haar moeder op het bed gaan zitten en streelde haar bezwete gezicht. “Weet je dat zeker mama?” vroeg ze nog wat ontzeker, maar niet minder smachtend.

“Voor honderd procent liefje.” Hijgde mijn tante. “Ik weet toch hoe gek jij op hem bent en hoe jij naar hem kijkt? Ik weet ook hoe jij met hem geflirt heb onderweg hier naar toe en dat vind ik alleen maar leuk. Je oom is mans genoeg om twee geile vrouwen te bedienen en ik deel mijn geluk graag met jou. Kom op schat, voor hij slap wordt. Geniet van deze lekkere hengst. Ik gun hem jou, net als ik hem jou gun, want hij wil ook donders graag.”

Vivian keek met een vragende blik naar mijn vader en deze knikte en zei: “Lieve Viv, natuurlijk vertel ik jouw moeder alles, dus ook van jou geflirt in de auto. Ik heb haar ook verteld, dat ik opgewonden raakt van jouw geflirt en het klopt wat ze zei, ik wil graag seks met jou en als ik zo naar jouw natte kutje kijk, wil jij ook wel. Wat houd je tegen?”

Vivian kreeg een gelukkige blik in haar ogen en kuste eerst mijn tante en drukte toen haar lippen op die van mijn vader en haar tong tussen die van hem. Zalig tongend liet Vivian zich op het bed vallen, nadat mijn tante plek had gemaakt en genietend toekijkend naar de rand van het bed was geschoven.

Mijn vader en mijn nicht vreeën alsof het de laatste dag op aarde was en eindelijk ontdaan van alle remmingen, gleden hun handen onderzoekend over elkaars lichamen. Het was al snel duidelijk dat Vivian haar kutje minder beurs aanvoelde, want ze riep gewon dat ze geneukt wilde worden. Mijn vader kroop bovenop haar en manoeuvreerde zijn harde pik naar het hunkerende kutje, dat zijn pik bijna naar binnen zoog van geilheid. Met een “OOOOHHH EINDELIJK!!!” ontving Vivian de pik van haar oom en ze klemde zich met armen en benen stevig tegen het lichaam van mijn vader, die gelijk begon te pompen. Hij begon rustig, maar op aanmaningen van mijn nicht ging hij sneller en harder te keer.

Mijn tante moedigde hen met drie vingers in haar soppende kut aan om nog harder te neuken. Ze werd ontzettend geil van het zien hoe haar minnaar haar dochter neukte. Ook Vivian en mijn vader werden echt opgezweept door haar geile aanmoedigingen en het duurde dan ook niet lang voordat Vivian als eerst klaar kwam. Doordat mijn vader bleef stoten hield haar orgasme aan en belandde ze in een soort continu hoogtepunt, dat pas ophield toen ook mijn vader klaar was gekomen en zijn zaad diep in de knijpende kut van zijn nichtje spoot.

Als zijnde nog steeds één lichaam bleven ze op elkaar liggen en hijgend tongden Vivian en mijn vader met elkaar, hun lichamen klevend van het zweet en de rijkelijk gevloeide kutsappen. Mijn tante gaf mijn pa een pets op zijn kont en zei: “Hey grote vent. Ga eens van mijn kleine meid af. Ze moet ook kunnen ademen hoor.”

Lachend rolde mijn vader opzij en tot ieders verbazing was zijn pik nog steeds stijf. Hij glom van alle sappen en het kutje van Vivian bleef open staan en lekte kleine druppels sperma. Mijn tante zag dit en dook gretig tussen de nog trillende benen van haar dochter en plantte haar mond in een keer vol op het jonge kutje.

“Mam!” riep Vivian verbaasd uit. “Wat doe jij in hemelsnaam nou?”

“Mmm…” smakte mijn tante en keek ondeugend over de glimmende buik in de ogen van haar dochter. “Wat denk je zelf schat? We laten dit lekkere zaad toch niet in het dekbed lopen? Dat mag niet verloren raken hoor.”

Ze ging gewoon verder met het beffen van haar dochter en slurpte zoveel mogelijk zaad uit de jonge vagina. Vivian viel, ondanks de rare ervaring, genietend achterover en liet zich heerlijk likken door haar moeder. Kijkend naar de nog steeds stijve pik van mijn vader zei Vivian: “Kom eens hier me je lul oom Larry. Mam heeft gelijk. Er mag geen druppel verloren gaan.”

Mijn vader kroop op zijn knieën naar haar gezicht en bood zijn glimmende natte pik aan. Vivian opende haar mond en hapte de grote natte eikel slurpend naar binnen. Uit haar keel klonk een geil “Mm mmm” en daarna klonk er alleen nog maar het hijgen van mijn vader en het slurpen van twee vrouwenmonden.

Weer kwam Vivian klaar en nadat haar orgasme was uitgeraasd en zij zich weer kon concentreren op het pijpen van mijn vader, gleed mijn tante over het gladde lichaam van haar dochter naar boven en drukte een kus op haar lippen, waarbij ze ook even de pik van mijn vader mee kuste. Heel even zoenden de twee vrouwen elkaar en daarna werd mijn vader door de twee geile vrouwen tot een volgend hoogtepunt gepijpt, waarbij zijn zaad eerlijk over twee monden verdeeld werd.

Nagenietend lagen ze met zijn drieën op het bed met Vivian in het midden en zij werd zowel door haar oom als haar moeder over haar hele dampende lichaam gestreeld. Na een tijdje stond mijn tante op en zei dat ze naar beneden ging om wat tot rust te komen. Aangezien de andere twee nog geen aanstalten maakten om haar te volgen, liet ze er lachend op volgen: “Gaan jullie maar lekker verder hoor. Geniet van elkaar. Jullie hebben er zo lang op moeten wachten.”

Ze wachtte het antwoord niet af en ging vrolijk naar beneden, waar ze zichzelf een groot glas wijn gunde en met een sigaretje in de hand, liggend op de bank de heerlijke seks van die ochtend nog eens door haar geest liet gaan.

+++

Wendy en ik kwamen na onze heerlijke seksuele escapades met Sanne heerlijk bevredigd thuis en terwijl wij de kamer binnen liepen, hoorden wij gehijg en gesteun uit een van de slaapkamers komen. Grinnikend keken wij elkaar aan en Wendy vroeg: “Volgens mij zijn er daar twee aan het neuken. Zullen we even gluren?”

“Ja, is goed.” Zei ik zachtjes, maar nog voor we de kamerdeur geopend hadden, hoorden wij van de bank mijn tante zeggen: “Waar denken jullie naar toe te gaan?”

Hevig geschrokken, omdat we mijn tante helemaal niet hadden zien liggen, draaiden wij ons naar de bank om en zagen mijn tante in een zekere mate van ontspannenheid, met enigszins gespreide benen op de bank liggen. Ze had een half glas wijn op tafel en drukte net haar sigaret uit in de asbak, die op haar blote buik lag. Ik stond als versteend naar mijn tante te kijken, want zij zag er uit alsof zij net de meest heftige seks had gehad en ik keek onbewust naar haar nog een beetje open staande kutje, haar stijve tepels en haar gelukzalige gezicht.

“Eh…hoi mama.” Stamelde Wendy, die natuurlijk hetzelfde zag als ik. “Wij eh…”

“Jullie wilden naar neukende mensen gaan gluren hè?” vroeg mijn tante met een glinstering in haar ogen. “En dan wat? Zelf ook even lekker met elkaar spelen? Hebben jullie nog niet genoeg van elkaar?”

“Nooit!” zei ik gelijk zonder erbij na te denken en mijn tante moest hier hartelijk om lachen. Ze schoof wat rechter op de bank en nodigde ons om bij haar te komen zitten, wat wij ook deden.

“Goed geantwoord Rob.” Prees mijn tante mij en gaf me een vette knipoog, die mij deed blozen. “Maar blijf maar even bij mij. In onze kamer zijn Vivian en Larry bezig en ik denk dat zij even niet gestoord willen worden.”

“Wat zeg je nou!?” riep Wendy verbaasd. “Zijn mijn zus en mijn oom met elkaar aan het neuken? En jij vindt dat goed?”

“Natuurlijk vind ik dat goed schatje.” Zei mijn tante en ze kreeg weer een dromerige blik in haar ogen. “Ik heb zelf net uitgebreid meegedaan en mag nu wat uitrusten.” Daarop vertelde ze in geuren en kleuren het hele verhaal en ondanks de vele seks net in het huisje van Sanne, werden Wendy en ik weer behoorlijk opgewonden. Mijn pik stond dan ook stokstijf en deze keer deed ik geen enkele moeite om mijn erectie te verbergen voor mijn tante, die bijna verlangend naar mijn jonge pik lag te kijken.

Op onze beurt vertelden wij onze avonturen met Sanne en daarvan werd mijn tante ook ontzettend geil, zo geil zelfs, dat zij zich langzaam voor onze ogen begon te vingeren.

Na de verhalen bleef het even stil. Op de seksgeluiden uit de slaapkamer na. Alle drie waren we geil en verlangden wij naar een seksuele ontlading, maar wisten ook niet hoe verder te gaan. Wendy keek wisselend naar mijn harde pik en de vingers van haar moeder, die langzaam in en uit haar vagina gleden. Toch deed ze niks, omdat het toch haar moeder was. Ik keek naar beide vrouwen en wilde mijn pik in een kut hebben, niet uitmakend wiens kut het zou zijn, maar ook ik hield mij in omdat het toch mijn tante was. En mijn tante, hoe geil ze ook was, keek verlangend naar ons beiden, maar hield zich in, vermoedelijk omdat ze ons toch nog iets te jong vond, waar Vivian al meerderjarig was.

Opeens werd het stil in de slaapkamer en hoorden wij de deur open gaan. Aan de voetstappen te horen was het mijn vader, die naar de douche liep en even later hoorden we de stralen van de douche lopen. Tegelijkertijd klonken er lichtere voetstappen in de hal en die kwamen onze kant op.

“Snel, verstop je.” Zei mijn tante gejaagd. Wij gehoorzaamden gelijk en vlogen de keuken in, waar we achter de scheidingswand knielden om van hieruit de woonkamer goed in de gaten te kunnen houden.

“Hoi mam.” Hoorden we Vivian zeggen.

“Hi schat.” Antwoordde mijn tante en ik zag dat ze alweer wijdbeens op de bak lag.

“Oom Larry is even leeg en is gaan douchen.” Zei Vivian, die nu langs ons liep en op haar moeder af leek te sluipen. “Hij vond dat ik jou maar eens goed moest bedanken voor daarnet.”

“Dat hoeft toch niet lieverd.” Zei mijn tante, maar we zagen dat ze wel haar benen verder uit elkaar deed.

“Het hoeft misschien niet, maar ik wil het graag.” Zei Vivian en ze kroop op de bank, tussen de benen van mijn tante en likte zich een weg langs de witte dijen naar het inmiddels weer hunkerende kutje van haar moeder. Aan de kreun van mijn tante te horen, had Vivian’s mond het juiste plekje gevonden en Wendy en ik keken naar het naar achteren gestoken kontje van Vivian, die haar moeder aan het beffen was. Ondanks dat dit, zo wij later hoorden, haar eerste keer was, waren aan de geluiden van mijn tante te horen, dat ze het voortreffelijk deed en de kamer vulde zich met gehijg en gekreun.

Wendy, die naast mij zat, pakte mijn pik beet en begon mij geil af te trekken. Ik bewoog mijn hand naar haar kruis, maar Wendy kreeg een ander idee. Ze stond op en trok mij mee omhoog. Ze zei niks, maar wees eerst op zichzelf en toen naar Vivian. Vervolgens wees ze mij aan en daarna haar moeder. Verbaasd keek ik haar vragend aan en zij knikte bevestigend. Ik slikte een keer, maar volgde mijn liefje mee naar de woonkamer. Heel even bleven we stil staan kijken, want mijn tante kreeg net haar orgasme te verduren, maar ze drukte Vivian’s hoofd stevig op haar kutje alsof ze smeekte om vooral door te blijven likken, wat mijn nicht dan ook deed. Dat was ons sein en Wendy sloop zachtjes naar het achterlijf van haar zus en drukte pardoes haar mond op de naar achteren gestoken schaamlippen, die daarop een kreet slaakte, maar die kreet werd gesmoord door de kut van mijn tante, die gelijk begreep wat er aan de hand was en het hoofd van haar dochter stevig op haar kut bleef drukken, zodat zij geen kant op kon.

Ik liep nu naar mijn tante en bewoog mijn pik in de richting van haar gezicht. Gretig opende zij haar mond en hapte mijn pik in een keer tot de helft in haar mond, waarna ze er vol overgave op begon te zuigen.

Vivian, die eerst dacht dat haar oom haar van achteren had beslopen, kon net zien hoe ik mijn pik in de mond van haar moeder duwde en begreep dat het niet haar oom was, die haar kut likte, maar haar jongere zusje. Iets zeggen kon ze niet, maar het kreunen werd luider en luider. Toch wist ze haar moeder nog een keer klaar te laten komen, voordat zij zelf klaar kwam op de tong van haar zusje. Al die tijd keek ik hoe er een trein van geile roodharige vrouwen van seks aan het genieten waren en ik genoot zelf niet minder van het pijpen door mijn tante. Ik was in het huisje van Sanne al drie keer klaar gekomen en kon het nu lekker lang volhouden. Het orgastisch gekir van drie meiden, want Wendy was intussen zichzelf aan het vingeren, maakte toch dat ik mijn hoogtepunt voelde naderen en ik waarschuwde mijn tante voor mijn naderende zaadlozing. Zij zoog mijn pik nog meer in haar mond tot ik bijna in haar keel leek te zitten en ze keek mij daarbij zo geil aan, dat ik mij niet meer kon inhouden en met een brul spoot ik mijn sperma in haar mond, wat zij allemaal wist op te vangen.

“Niet slikken mama!” riep Wendy. “Ik wil ook een beetje hebben.”

Ze kwam van achter Vivian vandaan en drukte haar mond op die van haar moeder. Ik zag hen tongen en mijn zaad van mond tot mond vloeien en weer terug.

“Hey, wacht op mij.” Riep nu ook Vivian en ook zij mengde zich in het zaaduitwisselprogramma. Het sperma werd verdeeld en met zijn drieën slikten ze het door. Daarna keken ze elkaar een beetje lacherig aan en het was Vivian, die het eerste wat kon zeggen. Ze kuste Wendy op haar mond en zei: “Jeetje zusje, als ik had geweten dat jij zo lekker kon beffen, had ik het al vele eerder met je gedaan.”

“Tja zus, en dan te bedenken dat ik het vandaag pas voor het eerst bij een vrouw heb gedaan. Dus zoveel heb je niet gemist hoor. Maar je smaakt wel erg lekker. Als het mag, dan wil ik dat wel vaker.”

“Als het mag?” zei Vivian met een glunderend gezicht. “Schat, jij mag dit elke dag wel bij mij doen. Dan doe ik het bij jou terug, want voor mij was het vandaag ook voor het eerst dat ik een kutje heb gelikt. En dan te bedenken dat dit jouw kutje was mam. Lekker hoor. Mag ik jou ook vaker likken?”

“Van mij zeker wel.” Hoorde we de stem van mijn vader achter ons. “Godsamme mensen, wat een geil gezicht was dit.”

Een beetje beschaamd keek ik naar mijn vader, maar zijn stijve pik vertelde dat hij voornamelijk geil was geworden en niet boos omdat zijn vriendin, mijn tante, mij had gepijpt en mijn zaad had geslikt. Hij keek mij trots aan en toen hij naar ons toe was gelopen, gleed zijn hand even over mijn hoofd en hij zei tegen mij: “Geweldig gedaan gozer. Wij gaan nog een hoop lol beleven en de dames ook.”

“Zeker weten.” Zei mijn tante, die mijn vader snel een zoen gaf. “Ik ben blij dat wij eindelijk samen kunnen spelen met elkaar, zozeer dat we ons voor elkaar hoeven te schamen.”

Dit werd door ons allen beaamd en om dit te vieren besloten we in het restaurant wat te gaan eten en daarna dronken we nog wat in de bar. Die avond werd er niet meer gesekst, maar werd er voornamelijk gepraat over onze nieuwe onderlinge verhoudingen, waar wel wat voorwaarden aan hingen. Zo moesten wij met de hand op ons hart beloven om er met helemaal niemand over te praten. Ook moesten wij vooraf melden als er vrienden mee naar huis zouden komen, want wij waren het er ook over eens dat wij thuis geen kleding meer zouden dragen. Als laatste, en dit was speciaal voor ons, moesten wij beloven dat onze school en studie niet zou lijden onder de seks. Eerst huiswerk af en dan pas neuken.

De rest van de vakantie verliep heerlijk. Wendy en ik kwamen regelmatig bij Sanne en Ben op bezoek, maar seks was er alleen als Ben er niet bij was, Volgens Sanne had hij wat problemen met onze jonge leeftijd, maar vond het wel goed als Sanne zich op ons uitleefde. Zelf ging hij dan met Vivian op stap, die met de dag vrolijker begon te kijken.

Helaas kwam hier na twee weken een einde aan en op de laatste dag van ons samenzijn, stelde ik voor om contactgegevens uit te wisselen om na de vakantie elkaar nog eens op te zoeken, maar dat vond Sanne wat te ver gaan, ook al had ze uitbundig van ons genoten.

De laatste week leek, ondanks de vrije seks, een redelijk normale week te gaan worden, totdat mijn pa Wendy en Vivian meenam naar een naburige stad om nog wat te gaan shoppen. Ikzelf had daar geen zin in, net als mijn tante, die naar haar zeggen genoeg kleding had voor twee mensenlevens en liever bij het huisje wilde blijven om rustig te gaan lezen. Mijn vader keek een beetje sip, want het was duidelijk dat hij er ook niet veel zin in had, maar er moest nu eenmaal iemand rijden en hij was die dag aan de beurt. Met tegenzin trokken ze hun kleren aan en vertrokken, nagekeken door mijn tante en ik.

“He he….” Zuchtte mijn tante. “Eindelijk kan ik mijn boek induiken. Ga jij nog wat leuks doen Rob?”

“Nee, niet echt.” Zei ik en ik miste Wendy nu al. “Ik denk dat ik ook wat ga lezen. Door al die geile avonturen ben ik nog geen steek verder in mijn boek. Mag ik bij jou komen lezen?”

“Gezellig ja.” Zei mijn tante, die mij even over mijn hoofd streelde. “Kom je mee? Dan gaan we ons lekker relaxed in de tuin installeren met een grote karaf ijsthee, die ik vanmorgen heb gemaakt. Lust jij ook wel toch?”

Na een tijdje lagen we samen naast elkaar onder de luifel in een luie stoel te lezen en buiten het omslaan van pagina’s van de boeken, klonk alleen het vrolijke fluiten van de vogels. Zelfs in het park leek het uitgestorven en door alle rust viel ik al snel in slaap. Nog geen uur later werd ik weer wakker en keek even om mij heen om mij te oriënteren. Naast mij lag mijn tante met haar boek op haar buik ook te slapen en ze daarbij maakte kleine geluidjes, alsof zij in een droom verwikkeld was.

Ik bekeek haar uitgebreid en genoot weer van haar heerlijke volwassen lichaam. Weer viel het mij op hoe veel zij en haar dochters op elkaar leken. Alle drie hadden ze een heerlijk slank en gespierd lichaam, met een fantastische roomblanke huid. Natuurlijk was het lijf van mijn tante volwassener gebouwd, maar waar bij Vivian en Wendy de tienervormen nog erg opwindend waren, waren de rijpe rondingen van mijn tante ook erg aantrekkelijk om naar te kijken. Haar borsten waren groot, stevig, maar duidelijk ook zacht, omdat ik ze kon zien mee bewegen met de ademhaling in haar slaap. Net onder haar buik zag ik de opbollende venusheuvel met dat mooie streepje rood schaamhaar dat netjes kort getrimd was en heel even kreeg ik de neiging om er met mijn vingers doorheen te gaan, zo aanlokkelijk zag het er uit. We lagen dicht bij elkaar, dus als ik mij een beetje uitrekte, dan zou ik er bij gekund hebben. Toch deed ik het niet en bleef mijn mooie tante met mijn ogen strelen en niet met mijn handen.

Ik besloot even een plas te gaan doen en toen ik terug kwam, zag ik dat mijn tante iets anders was gaan liggen. Ze lag met haar benen iets wijder en in haar slaap kreunde ze licht. Ook zag ik dat haar tepels iets verstijfd waren ten opzichten van voor mijn plaspauze en het leek er op dat ze een erotische droom had.

Ik zat nu rechtop in mijn stoel en kon zodoende een beetje naar haar kutje kijken. Haar lippen leken wel wat gezwollen te zijn en toen ik voorzichtig naar voren boog, kon ik ook een klein druppeltje helderwit vocht uit haar vagina zien druipen. Daardoor wist ik dat mijn tante een geile droom had en bij dat idee kreeg ik zelf ook een erectie.

Ik keek naar het gezicht van mijn tante om te zien of ze nog sliep en dat leek het geval te zijn. Hierdoor werd ik iets moediger en bekeek weer uitgebreid het lekkere lichaam en begon te fantaseren hoe het zou zijn om met haar seks te hebben. Dit was zeker niet de eerste keer dat ik erover fantaseerde en een fantasie was onlangs al uitgekomen, toen zij mij had afgezogen op de bank, maar tot verdere handelingen was het tot dusver niet gekomen.

In tegenstelling tot alle andere ochtenden, waar Wendy en ik elkaar verwenden met een stevige pot ochtendseks, was ik deze ochtend nog niet klaar gekomen omdat we ons een beetje hadden verslapen. Mijn geilheid nam dan ook snel bezit van mij en onbewust begon ik langzaam aan mijn harde pik te trekken. Heel even werd ik in mijn overpeinzingen gestoord door een wat luidere kreun uit de mond van mijn tante en liet ik mijn pik schielijk los. Ik keek geschrokken naar haar gezicht, maar zij was nog steeds in dromenland. Wel lag haar hand nu op haar buik en haar vingertoppen lagen op het bovenste randje van haar streepje schaamhaar, wat er in mijn ogen verschrikkelijk geil uitzag. Weer boog ik naar voren en zag dat de druppel kutsap nu een klein stroompje was geworden dat tussen haar zeer fraai gevormde billen verdween. Haar benen lagen nu ook wat wijder en ik zag dat, doordat haar knieën nu helemaal uit elkaar lagen, er ruim voldoende ruimte was om een volwassen mens tussen te leggen. Haar kutje stond nu ook gewoon uitnodigend open met twee gezwollen schaamlippen, die haar roze vulva niet meer verborgen hield. Bovenin schitterde haar gezwollen klitje en haar geopende vagina was te uitnodigend om er niks mee te gaan doen.

Ik verzamelde al mijn moed en bewoog zo dat ik tussen haar benen kwam, zonder haar of haar stoel aan te raken. Met een soort diepe buiging boog ik voorover en snoof eens diep aan haar kutje en werd bedwelmd door haar geile geur. Heel voorzichtig stak ik mijn tong uit en likte langs de stroom vocht dat uit haar vagina stroomde. Ze smaakte heerlijk. Bijna net zo lekker als het frisse sap van haar dochter Wendy en ik likte zachtjes over het zachte roze vlees van haar vulva.

Mijn tante reageerde door een klein kreuntje te slaken en gespannen keek ik omhoog om te zien of ze wakker werd, wat niet het geval was. Wel gingen haar hand over het streepje schaamhaar verder naar beneden en streelde loom over het harde pretknopje. Ik hield stil en wachtte wat er ging gebeuren. De hand hield ook stil en naast het bonken van mijn hart klonk alleen nog het zachte ademen van mijn tante.

Ik zag de grote schaamlippen nu glinsteren van het vocht en weer likte ik voorzichtig langs de natte lipjes. Weer een klein kreuntje van mijn tante, maar verder geen reactie. Hierdoor aangemoedigd en overmoedig drukte ik mijn tong rustig tussen de kleine lipjes door om het vocht rechtstreeks uit de bron te drinken.

Op dit moment kwam de hand van mijn tante op mijn hoofd en hoorde ik: “Oh ja Rob, eindelijk. Lik me lekker lieverd. Maak me klaar met jouw lekkere tong.”

Ik keek omhoog en keek in het lachende gezicht van mijn tante, die mij geil aankeek en blijkbaar al een tijdje wakker was. Ze gaf me een veelbetekenende knipoog en ik likte nu wat forser met lange halen tussen haar lippen, wat haar deed kreunen van genot. Inwendig grinnikend om mijn dwaze actie gaf ik mijn tante alles wat ik in huis had en befte haar tot een letterlijk spetterend orgasme, waarbij ze mijn gezicht zo vol op haar kut drukte, dat mijn hele gezicht onder haar sappen kwamen.

Ik kroop met mijn druipende gezicht over haar heen om haar een kus te geven, maar mijn tante likte eerst haar eigen sappen van mijn gezicht, voordat ze haar tong in mijn mond drukte voor wat een lange tongzoen leek te gaan worden. Helaas klonk er een gevaarlijk gekraak onder ons en mijn tante duwde mij van haar af en zei: “Laten we maar in bed verder gaan Rob. Die is beter bestand tegen ons gezamenlijk gewicht. We willen niet door de stoel zakken toch? En ik ben nog lang niet klaar met jou hoor. Het wordt nu echt tijd dat wij elkaar ook eens van dichtbij leren kennen. Van héél dichtbij welteverstaan.”

Ik volgde met mijn harde pik op haar kont wijzend mijn tante naar de slaapkamer, waar ze mij gelijk omarmde, zodat mijn pik heerlijk knel kwam te zitten tussen onze buiken. We zoenden als geliefden en mijn tante maakte daarbij een soort rollende beweging met haar buikspieren, waardoor het leek alsof ze mijn pik met haar buik aan het masseren was. Het voelde zalig en ik werd nog geiler van haar. Zo geil zelfs, dat ik haar oppakte en haar op het bed wierp, waar ze met wijd gespreide benen op mij lag te wachten en riep: “Kom maar Rob. Neuk je geile tante eindelijk. Laat me voelen hoe goed jij bent, zoals mijn kleine meid zo vaak beweert.”

Ik keek neer op het geile lijf voor mij en herinnerde een standje dat Sanne mij had geleerd. Ik kroop op mijn knieën tussen haar benen en tilde haar kontje zover op dat ze met haar geopende en hunkerende kut voor mijn erectie kwam te liggen. Haar bekken lag wat gekanteld en haar klitje stak parmantig recht omhoog, haast smekend om verwend te worden.

Heel even gleed ik met mijn pik over haar vulva en tikte met mijn eikel het pretknopje aan, wat haar een schokje liet doen met haar onderlichaam. Ik herhaalde dit een aantal keer, maar mijn tante smeekte mij om bij haar binnen te komen. Uiteindelijk wild eik dit ook heel graag en positioneerde mijn pik voor vagina. Ik drukte eerst alleen mijn eikel naar binnen en kreunde toen ik voelde hoe strak in deze houding haar vagina om mijn eikel sloot. Ook mijn tante kreunde en huilde bijna toen ze smeekte om dieper te gaan. Dit deed ik uiteindelijk en ik ramde in een keer mijn pik bij haar naar binnen, waarbij mijn tante een gil slaakte, om hem gelijk weer tot zover naar buiten te halen dat weer alleen mijn eikel in haar stak. Daar bleef ik weer stil zitten en ging een paar millimeter heen en weer.

Mijn tante werd helemaal gek van mijn geplaag en ze sloeg haar benen om mijn middel en drukte mij dwingend tot diep in haar. Zelf begon ze met haar lichaam te bewegen, zodat ze al liggend mij aan het neuken was in plaats van andersom. Toen kwam ik ook in beweging en stootte weer toe. Mijn eikel raakte haar baarmoedermond en mijn tante slaakte weer een kreetje. Ze greep me bij mijn heupen en riep: “Neuk me verdomme Rob. Neuk me nu, anders bijt ik je lul eraf.”

Dat was het teken voor mij om toe te slaan en met lange diepe halen begon ik mijn tante te neuken. Vanwege haar gekantelde bekken, sloot haar vagina strak om mijn pik en ik kon werkelijk elke ribbel in haar vagina langs mijn eikel voelen glijden. Mijn tante slaakte weer een kreet en liet zich zalig door mij palen, met haar armen en benen strak om mijn lichaam geslagen om er maar voor te zorgen dat ik in haar bleef. Dit was ik zeker van plan en ik stootte heerlijk door, waarbij haar kut steeds meer soppende geluiden begon te produceren.

Bijna tegelijk kwamen mijn tante en ik klaar. Zij iets eerder dan ik en nog midden in haar orgastische spiertrekkingen spoot ik mijn zaad diep in haar vagina, waardoor ze gelijk een tweede orgasme kreeg. Al die tijd hadden we elkaar aan liggen kijken en ik zag pure lust in haar groene ogen. Zij zag hetzelfde in mijn ogen en met kleine neukende bewegingen wist ik mijn pik stijf te houden. Mijn tante voelde dit ook en wilde nu op mij komen zitten.

Zonder dat mijn pik uit haar kut gleed, draaiden wij ons om en mijn tante zat met een gelukzalig gezicht op mijn pik. Ze schoof een beetje heen en weer zodat haar klitje gestimuleerd werd door mijn schaambeen en al snel waren we weer in staat om de tweede ronde in te zetten. Met langzame bewegingen begon mijn tante op en neer te wippen, waarbij ze mij opdroeg om helemaal stil te blijven liggen. Ik moest mij nu door haar laten neuken. Wel greep ik haar borsten wat zij goed vond en begon een geil spel te spelen met haar stijve tepels. Elk kneepje in de harde puntjes resulteerde in een kneepje van haar vagina om mijn pik en zorgde ervoor dat wij beiden kreunden van genot.

Na een tijdje haalde ze mijn handen van haar boezem en legde op haar bovenbenen, waar haar vingers zich verstrengelden met die van mij. Ze ging nog een keer zo ver mogelijk omhoog en zakte toen al knijpend met haar kut tot helemaal over mijn pik, waar ze stil bleef zitten, althans zo leek het, maar na enkele seconden voelde ik haar kutspieren aanspannen en ontspannen. Ze zat mij met haar vagina te melken en het voelde alsof ik zachtjes werd afgetrokken, gezogen en geneukt. Ik begon te hijgen en mijn tante keek met een trotse blik op mij neer en genoot van mijn genot.

Ik bewoog mijn handen om naar haar kutje te gaan, maar mijn tante gaf mij de opdracht om mijn handen achter mijn hoofd te doen. Ik deed dit en mijn tante bewoog zelf haar handen naar haar kutje. Met een hand schoof ze haar schaamlippen opzij, zodat ik nog beter mijn pik in haar vagina kon zien zitten en met een vinger van de andere hand begon ze over haar klitje te wrijven. Hierdoor kneep ze nog meer met haar vagina en ik voelde alweer dat ik richting een volgend hoogtepunt aan het gaan was. Mijn tante was echter eerder en steeds sneller ging haar vinger over haar klitje. Ze spande haar hele lichaam en een wilde blik in haar ogen kwam ze zonder geluid te maken klaar, waarbij ze mijn pik er af leek te knijpen, zo strak sloot ze haar vagina om mijn stamper. Ik voelde haar lichaam ontspannen en met een geile hese stem zei ze: “En nu jij Rob. Stamp je zaad diep in mij.”

Ik haalde mijn handen van achter mijn hoofd vandaan, legde ze op haar heupen en begon van onderen hard in haar te stoten. Ik was zo geil door haar handelingen dat ik mijn zaad al voelde borrelen en met nog geen twintig harde stoten van onderaf, kwam ik weer geweldig klaar en met elke volgende stoot in haar verdween ook een straal heet sperma in haar vagina.

Pas toen ik was uitgeschokt viel mijn tante met haar bezwete lichaam vol op mijn bezwete lichaam en met mijn handen vol op haar ronde kont, zoenden wij elkaar heet en geil tot we elkaar los moesten laten om naar adem te kunnen happen.

“Jezus Rob, wat kan jij verschrikkelijk lekker neuken.” Hijgde mijn tante. “Jij doet helemaal niks onder aan jouw vader. Ik snap nu ook waarom Wendy continu met een grote glimlach rond loopt. Beloof me dat je mij vaker gaat neuken.”

“Oh zeker wel.” Hijgde ik terug. “Dat is als Wendy er geen bezwaar tegen heeft. Maar ook jij was geweldig tante. Vooral toen je zo lekker kneep met je kut om mijn pik. Wil je dat Wendy ook leren?”

“Dat is goed schat. Wanneer? Vanavond al?”

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Nicht Wendy - 8 (slot)


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Pap, Vond Mama... - 2Door: Zorro
Gelezen: 7811x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter
22-04
8.9
:: VerjaardagsfeestjeDoor: Fiona
Gelezen: 28689x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Vrienden Van Familie, Vader, Dochter, Ontmaagding, Tiener, Pijpen, Neuken
19-04
8.6
:: Pap, Vond Mama... - 1Door: Zorro
Gelezen: 32742x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-04
8.8
:: Stille Wateren... - 14Door: CT69
Gelezen: 8627x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Nicht
18-04
8.9
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 36612x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.1
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9753x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 10003x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 30923x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7666x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.8
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 12827x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 30092x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 23061x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 20242x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 12664x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 12397x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net