Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 5

6 – Meisje op het strand

Op een ochtend was ik vroeg wakker. Naast mij lag Marieke nog heerlijk te slapen en ik keek even verlekkerd naar haar mooie naakte lichaam, waar ik inmiddels al zoveel genot van heb mogen ontvangen. Heel zachtjes streelde ik de warme zachte huid en een klein kreuntje klonk uit de nog steeds slapende schone dame. Een blik op mijn horloge leerde mij dat het pas half acht was, maar buiten scheen de zon al volop en ik was klaar wakker.

Zonder geluid te maken stond ik op en liep naar beneden waar alles nog helemaal stil was. Karel en Sandra sliepen ook nog en ik maakte snel een kopje thee voor mezelf en liep er mee naar buiten. Omdat dit ons privé stuk grond was en wij niet anders deden in deze vakantie was ik gewoon helemaal naakt en in deze toestand liep ik dan ook, met het kopje thee in mijn hand, over het houten pad naar ons eigen strandje, waar ik genietend keek naar de schepen, die in de verte voorbij voeren. Het strandje was aan beide zijden met een schutting afgezet, die naarmate hij naar de zee liep wel lager werd, maar toch enige privacy bood. Lekker in mijzelf mijmerend over mijn geluk om in dit gezin te zijn, liep ik verder naar de waterlijn, tot ik met mijn voeten in het frisse water stond. Een kleine rilling liep door mijn lijf, maar echt koud was het water niet.

Zo stond ik de verte te staren, geheel in mijn eigen gedachten gekeerd, dat ik niet had gemerkt dat ik niet alleen was, maar op het strandje naast mij iemand naar mij stond te kijken. Pas toen ik ver achter mij de kerkklok acht uur hoorde slaan, draaide ik me weg van het water en in het omdraaien zag ik op het strandje naast mij een meisje naar mij staan kijken. Ze was ongeveer van mijn leeftijd, misschien iets jonger en in haar ultra korte broekje en strakke shirtje stak een zeer slank lijfje met heel kleine borstjes, die wel aanwezig waren, maar niet veel meer waren dan een kleine A cup. Smalle heupen en slanke lange benen deden mij vermoeden dat ze jonger was dan ik, maar onder haar lange rode haren, die stijl langs haar hoofd vielen, leek haar gezicht wel weer ouder. Hoe dan ook, zij stond mij zeer aandachtig aan te staren en dan vooral naar het feit dat ik helemaal naakt was. Iets waarvan ik mij intussen helemaal niet meer zo bewust van was. Totaal niets vermoedend stak ik mijn hand naar haar op en riep: “Hoi daar.”

Het meisje begon te giechelen, maar zwaaide wel terug. Met een onmiskenbaar Limburgs accent riep ze terug: “Hallo naakte jongen.”

Ik keek even naar beneden, was mij toen pas bewust van mijn naaktheid en grinnikte licht. Ik keek weer naar het meisje, dat mij nog steeds met veel interesse stond aan te kijken en riep: “Bloot zijn is lekker hoor. Kan ik je aanraden.”

“Zo ziet het er wel naar uit, maar ik denk niet dat mijn ouders dat goed vinden.” Riep ze terug, maar bleef wel kijken en dan vooral naar mijn pik.

“Dan kom je toch hier aan deze kant. Hier is het wel toegestaan hoor. Hoe heet je eigenlijk?”

“Charlotte, maar iedereen noemt me Lotje. Hoe heet jij?”

“Ik heet Rob. Wil je…”

Op dat moment werd Lotje geroepen door haar ouders en ze maakte een klein hupje van de schrik. “Ik moet gaan ontbijten. Ben je hier vanmiddag nog? Dan zijn mijn ouders weg.”

Ze draaide zich snel om en ik kon nog net roepen dat ik er zou zijn en weg was het dunne meisje. Het laatste dat ik zag was een snelle blik over haar schouder en een kleine verborgen zwaai met haar hand en toen was ze weg. Schouder ophalend liep ik terug naar het huisje waar Sandra zachtjes zingend het ontbijt aan het klaar zetten was. Ze stond net voorover gebogen de tafel te dekken en ik zag haar lekkere blote kont naar achteren in mijn richting prijken. Ik pakte haar kont beet en kneep even in haar zachte billen, waarna ik haar tegen mij aan trok.

“Goedemorgen Sandra.” Zei ik en drukte een kus op een van haar schouderbladen.

Sandra reikte naar achteren en streelde langs mijn benen. “Goedemorgen kanjer,” zei ze, “ik wist niet dat jij al wakker was.”

“Ja, ik was even op het strand aan het genieten van de ochtend. Het is hier echt fantastisch.”

Ik hielp Sandra met de rest van de voorbereidingen en boven hoorden we al geluiden van Karel en Marieke, die ook wakker waren en in de badkamer bezig waren. Ik ging de koffie aanzetten en vertelde Sandra over de ontmoeting met Lotje.

“Oh die ken ik wel.” Zei Sandra. “Dat is een heel lief meisje en ze heeft ook ontzettend leuke ouders. Met hen hebben we al menig leuke avond gehad.”

Sandra zag mijn veelbetekenende blik en ze lachte kort. “Ja Rob, ook met hen hebben we af en toe seks.”

Daarop vertelde ze dat Karel en zij nogal actief waren in het swingercircuit. Mij verbaasde niks meer en vroeg honderduit over wat ze daar allemaal deden en Sandra vertelde open en eerlijk over de seks die ze met diverse stellen hadden. Met sommige maar eenmalig, met sommigen ook wat regelmatiger en net vertelde ze over haar ervaring met de ouders van Lotje, toen Karel fris gedoucht in de keuken kwam en ons even knuffelde.

“Hoor ik je vertellen over John en Carina?” zei hij en nam dankbaar een kop koffie van mij aan.

Ook hij vertelde zijn ervaringen en ik reageerde daarop dat het me wel een heel geile bedoeling leek en zat inderdaad al met een stijve pik, waar ik mij helemaal niet meer voor schaamde. Op dat moment kwam ook Marieke de keuken binnen en zag gelijk mijn erectie.

“Ha lekker,” gniffelde ze, “mijn ontbijt staat al klaar.” Gelijk pakte ze me bij mijn pik en begon me zachtjes af te trekken, waarbij ik haar zoende en mijn hand natuurlijk ook bij haar in haar intieme zone legde en daar zachtjes over streelde, zonder haar echt te vingeren.

“We vertelden Rob net over de buren en de seks die we met hen hebben gehad.” Verklaarde Sandra, die al met een opgewonden blik naar ons zat te kijken.

“Oh ja, dit jaar mag ik ook eindelijk meedoen met jullie geile neukfeesten. Ik ben nu achttien en jullie hebben het mij beloofd.”

“Natuurlijk schatje,” zei Karel gelijk, “belofte maakt schuld dus wij gaan wel wat organiseren. Ik loop straks wel even langs hiernaast om iets af te spreken. Ik zal het hen niet vertellen dat je mee gaat doen. Des te groter is de verrassing. John zal maar wat blij zijn. Hij vraagt me al twee jaar wanneer jij mee gaat doen. Hij geilt echt op je.”

“Nou, dan moet hij toch echt eerst slagen voor de test hoor.” Zei Sandra serieus.

“Test?” vroeg Sandra “Wat voor test?”

“Nou,” grijnsde Marieke en kneep even vol in mijn erectie, “hij zal mij minimaal eerst net zo lekker klaar moeten beffen als deze lekkere jongen hier kan doen. Anders komt hij er echt niet in en speel ik de hele avond met zijn lekkere vrouw.”

Ik voelde mij trots door deze woorden en gaf Marieke een dikke kus. “Nou, dan kom je maar gewoon bij mij hoor. Ik weet wel wat jij lekker vind.”

“Dan zal ze toch terug naar hier moeten gaan Rob,” zei Karel serieus, “want dit zijn nog geen avonden voor jou, jongen. Sorry.”

Verbaasd keek ik hem aan, want tot nu toe werd ik in alles meegenomen en mocht ik in alles en iedereen delen. “Waarom dat dan niet?” vroeg ik.

“Kwestie van veiligheid lieverd.” Zei Sandra. “Kijk, wat we hier in huis doen is ons ding en kunnen we goed privé houden, maar seks met minderjarigen is nu eenmaal verboden en als er mensen achter komen, kunnen wij flink in de problemen komen. Dat is ook de hoofdreden dat we bij jou volledige geheimhouding hebben geëist.”

“Dus ik moet nog twee jaar wachten?”

“Voor dit soort feestjes wel helaas.” Zei Karel verontschuldigend en Sandra volgde er direct op: “Maar je hebt ons toch. Wij laten je echt niet verstoffen hoor.”

“Echt niet.” Zei Marieke. “ik wil jouw pik elke dag wel.”

“Vergeet zijn soepele en lenige tong niet,” lachte Sandra, “daar is namelijk ook helemaal niets mis mee.

“Ach jullie.” Zei ik quasi verontwaardigd. “Jullie mogen me niet zo plagen, anders neuk ik jullie voor straf allemaal.”

“Allemaal?” vroeg Karel gevat en keek me hoopvol aan. Tegelijk moest hij lachen om mijn geschrokken gezicht, want dat had ik nu net niet bedoeld en dat wist hij wel. “Hier, steek deze maar in je mond.” Lachte Karel en schoof me een vers croissantje toe. “dat past je beter.”

We gaven elkaar een knipoog en begonnen met het ontbijt. Natuurlijk werd het swingerleven van Karel en Sandra nog uitgebreid besproken en de een na de andere anekdote kwam voorbij, van ultra geil tot ronduit lachwekkend, waarbij ze tot mijn verbazing verrassend open waren als ze zelf ook een keer dingen verkeerd deden of als er iets niet lukte om welke reden dan ook. Natuurlijk kwam ook mijn ontmoeting met Lotje nog ter sprake en Marieke wilde natuurlijk gelijk weten of ik al plannen had om het meisje aan mijn paal te rijgen, waarbij ik eerlijk toegaf daar nog heel niet aan gedacht te hebben, maar het zeker tot de mogelijkheden achtte, waarbij ze me veel plezier wenste. Zelf vertelde ze ook een verhaal over een jongen, die ze hier had leren kennen en wat ze allemaal met hem gedaan had en ik vond het geweldig om al deze seksverhalen te horen.

Na het ontbijt ruimden we met zijn allen op, waarbij we elkaar natuurlijk lekker aan het opgeilen waren, maar van echte seks kwam het niet. Bij de koffie werden de plannen voor de dag doorgenomen en Karel en Sandra zouden naar Duinkerken gaan waar een heel grote supermarché was en Marieke stelde voor om met zijn allen te gaan. Ik zat echter al met Lotje in mijn hoofd en zei dat ik vandaag liever thuis wilde blijven. Dan kon ik even lekker lezen en tot rust komen.

Marieke begreep me gelijk en met een vette knipoog, zei ze dat ik dan maar beter bij Lotje uit de buurt kon blijven. Dit leverde weer het nodige gelach op van de rest en ik sprong op naar Marieke en dook boven op haar om haar eens flink te gaan kietelen. Dit mondde uit in een flinke stoeipartij en uiteindelijk lagen we bij elkaar in de armen en tongden we er heerlijk op los, terwijl Karel en Sandra genietend ons en ons spel zaten te bekijken.

Na een uurtje gingen ze zich aankleden en Marieke zag er, bij terugkomst, zalig uit in haar luchtige zomerjurkje dat net halverwege haar fraaie benen kwam. Ze toonde mij dat ze er geen ondergoed onder aan had en op mijn vraag of zij zich zo in het openbaar durfde te vertonen, zei ze dat ze vorig jaar in een lingerieboetiek naast de supermarkt een heel knap winkelmeisje had gezien en ze hoopte dat ze er dit jaar weer was, vandaar de strategische kleding. Grinnikend zei ik:

“Met een beetje mazzel kunnen we elkaar dus vanavond beiden geile verhalen vertellen over een ander meisje.”

“Mmm… wie weet,” zuchtte Marieke, “dat is een geil idee. Zorg jij er in ieder geval voor dat je mooie pik niet verbrand in de zon? Die heb ik nog nodig vanavond hoor.”

Karel en Sandra waren intussen ook beneden en na de nodige knuffels en kussen vertrokken ze dan eindelijk en was ik opeens helemaal alleen. Gelijk werd ik bevangen door de akelige stilte in het huisje en wist even niet wat ik moest doen. Dit was de eerste keer dat ik alleen was en aangezien ik met Lotje geen tijd had afgesproken, besloot ik om eerst maar even wat te gaan lezen. Ik nam een fles frisdrank en mijn boek mee naar het terras en installeerde mijzelf lekker lui onder de grote luifel.

Na anderhalf uur hoorde ik in de verte, vanuit de richting van Lotje haar huisje, twee autodeuren dicht slaan en even later het geluid van een weg rijdende auto. Hopende dat dit de auto van Lotje haar ouders was, liep ik naar de keuken en pakte een verse fles frisdrank in de tas, deed er twee glazen bij en een zakje chips. Uit de bijkeuken pakte ik een fles zonnebrandcrčme en liep met de gevulde tas en een groot strandlaken via het houten pad naar ons strandje, waar ik zo dicht mogelijk bij de waterlijn mijzelf installeerde. Ik had die ochtend al tegen de schutting een parasol zien liggen en zette deze op, zodat ik in de schaduw kon liggen.

Nauwelijks een half uur, die wel een dag leek te duren, later zag ik een roodharig hoofdje voorzichtig boven de schutting uit komen. Ze keek rond en zag mij verderop onder de parasol liggen. Gelijk trok haar mond in een grote brede glimlach en vrolijk riep ze:

“Hoi Rob, ik wist niet of jij er al was. Lig je hier al lang?”

“Nee hoor, net een paar minuutjes.” Loog ik. “Kom je ook aan deze kant?”

“Vind je het echt goed?” vroeg ze onzeker. “Mijn papa en mama zeiden altijd dat ik beter niet deze kant op kon komen, maar waarom weet ik niet.”

Ik wist het natuurlijk wel, maar dat was nu niet aan de orde. Ik zei haar dan ook dat ze rustig deze kant op kon komen. Ik nodigde haar dan ook uit om bij me te komen en met een lenige beweging klom ze over de schutting en ze droeg nog steeds het ultra korte broekje en het strakke shirtje. Ze kwam naar me toe gelopen en zag dat ik nog steeds naakt was. Heel even kreeg ze een blos op haar bleke wangetjes en zei:

“Oh jee Rob. Je bent nog steeds bloot. Loop je altijd zo?”

“Nou, hier wel hoor. Het is echt lekker om je zo vrij te voelen. Vooral als de wind zachtjes langs je huid waait en naakt zwemmen is al helemaal lekker. Loop jij nooit bloot dan?”

“Nee, ik verbrand veel te snel. Nadeel van mijn rode haren. Mijn huid is erg gevoelig en zal dus niet zo snel bruin worden. Eerder knalrood en pijnlijk.”

“Nou, kom dan maar snel onder de parasol.” Zei ik en schoof wat opzij om ruimte voor haar te maken.

Lotje keek even bedenkelijk naar mijn naakte lichaam, maar kwam toch mijn kant op. Met haar blik regelmatig op mijn pik gericht kwam ze naast me zitten en ik bood haar gelijk een glaasje fris aan, wat ze wel wilde hebben. Ze was in het begin nog wat verlegen, maar ik vroeg haar gewoon naar de alledaagse dingetjes en al vertellende kwam ze steeds losser en werd het echt gezellig. Toch bleef ze telkens naar mijn pik kijken en toen ik daar een opmerking over maakte, bloosde ze weer en zei:

“Ja sorry Rob, maar ik ben dit niet zo gewend hoor om zomaar naast een naakte jongen te zitten.”

“Heb jij geen vriendje dan waarmee je soms vrijt?”

“Eh…” aarzelde, maar begon toch te vertellen, “nou ja, niet echt een vriendje, maar na de korfbal vrij ik wel regelmatig met de jongens uit mijn team. Beetje friemelen achter de kleedkamer met zijn allen. De andere meiden doen dan net zo hard mee en dan trek ik wel eens een jongen af en word ik wel gevingerd, maar verder nog niet hoor. Nee, dan Chantal, de slet van het team. Die heeft zich al door twee van onze teamleden laten neuken. Zelfs een keer gewoon waar we bij stonden.”

Ik zag dit al helemaal voor me en mijn pik reageerde er dan ook op door stijf te worden. Lotje zag dit en zei: “Ja, zo stijf waren de pikken ook die bij Chantal naar binnen gingen, alleen niet zo groot als die van jou.”

“Werd je dan ook opgewonden als je hen zag neuken?”

“Natuurlijk. Ik word ook opgewonden als ze met hun vingers in me komen, maar ze hebben me nooit laten klaar komen. Dat moet ik dan ’s avonds in bed doen.”

Verrast door deze bekentenis van het eerst zo onschuldig ogende meisje, kwam mijn pik met schokjes tot volle wasdom en weer zag ik beelden van dit meisje, naakt op haar bed, zichzelf vingerend. Ik wilde niets liever dan dit meisje uit haar kleren hebben en haar ultiem verwennen, maar ik vermoedde dat ik ondanks haar openhartige woorden niet te hard van stapel moet lopen. Heel even staarden we voor ons uit en Lotje pufte opeens: “Pfff… het begint goed warm te worden hier.”

“Trek dan wat uit.” Zei ik voorzichtig. “Het briesje langs je huid is lekker verkoelend hoor.”

Tot mijn grote vreugde trok Lotje haar shirtje uit en kreeg ik zicht op haar bijna blote bovenlijf. Haar mini borstjes zaten nog verpakt in een klein wit BH-tje, maar wat ik kon zien, zag er al erg mooi uit. Egaal wit was haar huid en haar buik was versierd met een mooi langwerpig naveltje. Ze stond op en op haar onderlip bijtend maakte ze nu ook haar broekje los en ze draaide zich daarbij met haar rug naar mij toe en zag ik haar smalle kontje tevoorschijn komen. Ook haar kontje was nog verpakt in een klein wit slipje. Ze kwam weer zitten en keek mij verlegen aan. Ik keek bewonderend terug en zei naar alle eerlijkheid: “Je bent mooi Lotje.”

“Vind je dat echt? Ik heb anders helemaal geen tieten. De jongens vinden de borsten van de anderen altijd veel mooier en schenken helemaal geen aandacht aan die van mij.”

“Die jongens zijn oerdom. Jouw borsten zijn misschien niet zo groot, maar voor wat ik kan zien, zijn ze wel mooi van vorm. Mag ik ze helemaal zien?”

Ze was duidelijk blij met mijn complimentjes en na een korte aarzeling knikte ze en maakte de sluiting aan de achterkant los. Weer kwam dat blosje op haar wangen, wat haar heel lief stond en met een laatste ruk, trok ze het BH-tje los en zag ik haar kleine borstjes open en bloot. Ze waren schitterend, rond, wit, met mooie bolle roze tepels, die recht naar voren priemden.

“Wauw… wat mooi.” Zei ik en Lotje kreeg een gelukkige blik in haar ogen.

“Vind je dat echt? Wat is hier nou mooi aan?”

“Alles. Ze zijn mooi rond, symmetrisch, gave huid en heel mooie tepels. Hier mag je best trots op zijn hoor.”

“Je bent lief.” Zei ze. “Dan wil je mijn kutje zeker ook wel zien?”

“Alleen als jij dat ook wilt, maar ja, natuurlijk ben ik nu wel nieuwsgierig.”

“Is wel zo eerlijk hč. Jouw piemel zie ik ook.”

Ze trok haar slipje naar beneden en ik zag eerst een heel mooi vuurrood toefje schaamhaar op haar opbollende venusheuvel. Daarna trok ze haar benen iets van elkaar en zag ik het mooiste roze kutje dat ik ooit gezien had. Haar grote schaamlippen stonden al iets van elkaar en ertussen piepten een heel klein beetje haar kleine lipjes naar buiten. Haar lipjes waren, in tegenstelling tot haar venusheuvel wel helemaal kaal en met ene beetje trotse blik zei ze: “Vind je mijn kutje mooi? Ik scheer sinds kort mijn lipjes, maar vind het toefje haar erboven wel mooi staan. Vind jij dat ook?”

“Je hebt een heel mooi kutje Lotje.” Zei ik met een beetje hese stem. “Echt heel mooi. Je bent sowieso een heel mooi meisje. Alles aan jou is mooi.”

“Ach wat een vleier ben je toch.” Lachte Lotje. “Dat zeg je alleen maar omdat je geil van me wordt. Kijk maar naar de harde piemel van je.”

“Natuurlijk word ik opgewonden van je. Kijk maar eens hoe mooi je eruit ziet.”

“Hahaha… zie me dan eerst maar eens te pakken te krijgen.”

Lachend stond ze op en rende naar de zee, waar ze met grote stappen door de eerste golven sprong om vervolgens met een grote duik in het water te duiken. Ze kwam met een gil boven water en riep: “AAAHHH KOUD!!”

Ik rende achter haar aan, waarbij mijn erectie als een soort dolle roeispaan op een neer wipte en tegen mijn buik aan kletste. Ook ik dook het water in en voelde gelijk de kou van het water door mijn lijf trekken. Mijn erectie verdween direct en toen ik boven water kwam en briesend het zoute water uit mijn mond blies, keek ik om me heen om te zien waar Lotje was. Die was al weer een stukje verderop gezwommen en met grote slagen volgde ik haar, zodat het een ware achtervolging werd. Bijna had ik haar te pakken, maar als een zeemeermin dook ze onder water en was ik haar even kwijt. Tot aan mijn borst in het water stond ik stil om me heen te kijken, maar werd opeens aan mijn benen getrokken, zodat ik voorover viel. Weer boven water komend had ik gelijk Lotje om mijn nek hangen en ze drukte haar lichaam strak tegen mij aan.

“Ik heb je gevangen.” Riep ze triomfantelijk. “Nu ben je van mij.”

Ik sloeg mijn armen om haar tengere lichaam en zei: “Ja, nu ben ik van jou. Wat wil je dat ik doe dan?”

“Ik wil dat je me kust.” Zei ze en keek me verlangend aan.

Ik gaf graag gevolg aan haar verlangen en drukte mijn mond op die van haar. Ze had heerlijk zachte lippen, die vanzelf van elkaar gingen en de kus ging over in een heftige tongzoen. Ze zoende heerlijk en mijn pik, die door het koude water slap was geworden, kwam vanzelf weer met schokjes omboog tot hij tegen haar kutje aan lag, omdat ze tijdens de zoen ook haar benen om mij heen had geslagen. Lotje voelde mijn pik tegen haar gleufje drukken en ik hoorde een kreuntje uit haar keel ontsnappen. Mijn handen zakten van haar rug naar haar smalle kont en kneedde zachtjes haar kleine kadetjes. Dit vond ze erg fijn en na enkele minuten onderbrak ze de zoen en fluisterde:

“Ga je mee naar het laken? Ik wil met je vrijen.”

Ik trok haar nog steviger tegen mij aan en met het lichte meisje in mijn armen liep ik de zee uit en droeg haar naar het strandlaken onder de grote parasol. Ik legde Lotje zachtjes op haar rug neer en zij ontspande haar armen en benen, net genoeg om mij naast haar te gaan liggen. We zoenden weer verder en we gaven elkaar over en weer signalen dat we klaar waren voor meer.

Ik verliet haar mond en kuste haar neus, oogleden, wangen, kin en via haar oorlel gleed ik naar haar hals en kuste de aanzet van haar kleine borstjes. Lotje begon al wat sneller te hijgen en liet zich heerlijk verwennen door mij. Heel even kuste ik een voor een haar tepels en zag dat ze hier heel sterk op reageerde. Mijn tong begon zich er ook mee te bemoeien en likte kleine rondjes rond haar tepels, die snel helemaal stijf stonden. Steeds kleiner werden de rondjes en uiteindelijk likte ik vol op haar tepels en Lotje kreunde nu overduidelijk van genot.

Ik genoot net zoveel van haar genot en met mijn vingertoppen begon ik de huid van haar borstjes te verkennen. De likjes rond haar tepels werden afgewisseld door mijn lippen en als ik op de tepels zoog, kreunde ze nog harder en begon met haar bekken te schokken. Telkens als ik de ene tepel met mijn mond verwende, kneep ik zachtjes in de andere en niet veel later lag Lotje zowaar klaar te komen, alleen al door het spelen met haar tepels.

Heel even liet ik haar bijkomen en toen ze weer wat adem had gevonden zei ze: “Jezus Rob, dit is echt superlekker wat je deed. Dit heb zelfs ik nog niet voor elkaar gekregen bij mezelf. Hoe doe je dit toch?”

Ik gaf geen antwoord, maar zakte verder met mijn mond. Ik kuste haar hele buik en speelde met mijn tong met haar naveltje. Daarna gleed ik langs het rode toefje schaamhaar en trok er met mijn lippen aan. Mijn mond ging verder tussen haar benen, die inmiddels al wijd gesperd lagen. Ik negeerde het kutje nog even, ondanks dat ik wild geil werd van de heerlijke geuren die uit haar vagina kwamen. Ik likte haar liezen, drukte kusjes op haar dijen en snoof diep als mijn neus boven haar spleetje kwam. Lotje lag alweer te hijgen en leunend op haar ellebogen keek ze toe wat ik allemaal aan het doen was. Ik zag haar kijken en terwijl ik haar diep in haar groene ogen aan bleef kijken, likte ik opeens een lange haal over haar hele gleuf, die kletsnat was. Lotje sperde haar mond open en gilde het bijna uit van genot en opwinding. Ik proefde haar heerlijke zoete vocht en wilde meer, veel meer.

Met mijn handen op haar dijen geklemd, drukte ik mijn tong zo diep mogelijk in haar vagina en slurpte de rijkelijk vloeiende sappen zo veel mogelijk op, niet voorkomend dat mijn gezicht al snel kletsnat werd van haar vocht. Kleine schokjes maakte ze nu met haar onderlijf en ik zag haar lichaam trillen van geilheid. Mijn tong bewoog verder, op zoek naar haar klitje. Het kleine knopje was al snel gevonden en ook daar likte ik kleine rondjes omheen om vervolgens het knopje vol in mijn mond te nemen en er krachtig aan te zuigen. Toen ik ook nog eens een vinger in haar vagina stopte kwam ze weer klaar en klemde daarbij mijn hoofd zo stevig met haar trillende benen, dat ik even geen adem kon halen tot ze weer wat ontspande en ik weer lucht kreeg.

Ik kroop tussen haar benen vandaan en gaf haar weer een tongzoen, waarbij ze haar eigen sappen kon proeven. Dat dit niet de eerste keer was, bekende ze later toen ze vertelde dat ze graag haar vingers aflikte als ze zichzelf had liggen vingeren. Ze hield van de smaak. Ik beaamde dit en zei dat ik er ook van hield. We zoenden elkaar weer en toen vond ze het tijd worden dat ik ook verwend werd. Ze duwde me van haar af en kuste, net als ik eerder bij haar, ook mijn hele lichaam. Bij mijn kruis aangekomen nam ze mijn pik beet en trok er lekker aan. Ik kreunde want haar kleine zachte handjes voelden zalig om mijn harde pik. Ze keek aandachtig naar mijn geslacht en likte langs haar lippen. Zonder dat ik iets hoefde te vragen name ze opeens mijn eikel in haar mond, zoog er even aan en liet me toen los. Ze keek me aan en zei: “Dit heb ik nog nooit eerder gedaan hoor, maar ik wil het wel. Zeg je het me als ik het verkeerd doe?”

Ik knikte en weer nam ze mijn eikel in haar mond. Ze zoog en bewoog op en neer en ik kreunde van genot. “Oh jaaa…dit is superlekker.” Kermde ik. “Kijk maar uit hoor. Als je zo doorgaat ga ik snel klaar komen.”

Weer liet ze me los en vroeg: “Kan je wel vaker dan een keer komen?”

“Ja natuurlijk. Hoezo?”

“Omdat de andere jongens die ik heb afgetrokken na een keer wel klaar waren en ons verder met rust lieten.”

“Nou ik niet hoor.”

“Dan is het goed.”

Ze nam mijn pik weer in haar mond en ging verder met pijpen. Zo diep als dat Marieke of Sandra hem konden hebben, lukte haar nog niet, maar ze deed wel lekkere dingen met haar tong en omdat ik al zo ontzettend geil was, duurde het niet lang voor ik aankondigde dat ik ging klaar komen. Snel liet Lotje mijn pik uit haar mond glippen en trok me verder af. Ik voelde mijn ballen samentrekken en ik spande mijn hele lichaam in een heerlijk hoogtepunt, waar ik mijn zaad in een grote boog omhoog schoot, waar het deels naast me op het kleed en deels op mijn buik terecht kwam. Trots keek ze naar de hoeveelheid zaad, die zij uit mij had weten te krijgen en ze kwam naar me toe voor een zoen, die ik haar graag gaf.

We lagen nog lekker een tijdje met elkaar te vrijen en te knuffelen toen ze opeens vroeg: “Rob, wil je me neuken?”

“Ik wil niets liever.”

“Ik heb het alleen nog nooit gedaan. Doe je wel voorzichtig met me?”

Al die tijd was ze met haar hand om mijn pik blijven zitten en doordat ze er zo lekker mee speelde was hij hard gebleven. Met het idee dat ik dit mooie lieve meisje zou mogen ontmaagden brak ook mijn geilheid weer door. Was ik zelf nog meer relatief kort geleden zelf ontmaagd, nu mocht ik dat bij iemand anders doen en ik voelde me zowaar vereerd, wetende wat mijn ontmaagding bij mij had gedaan. Ik wilde er dan ook alles aan doen om deze ervaring onvergetelijk te maken voor Lotje.

Alle trucjes, die ik van Marieke en Sandra geleerd had om een vrouw te plezieren paste ik toe en al snel lag Lotje weer te kronkelen van geilheid en zat al tegen de grens van een hoogtepunt aan, waar ik haar met moeite nog van weg hield. Ik wilde haar horen smeken en haar verlangens en hunkering naar een pik in haar kut horen uitgillen.

Heel eerlijk gezegd werd ik zelf ook ontzettend geil van haar gekronkel, gesmeek en gehijg. Mijn pik wilde het liefste diep in het ongetwijfeld zeer krappe kutje glijden en zijn zaad er in lozen, maar ik hield me in. Lotje was toch al bijna zo ver. Ze smeekte me en wist mij op een gegeven moment tussen haar benen te krijgen, waarna ze haar benen om mijn middel sloeg om mij vooral niet meer los te willen laten. Op dit moment had ik gewacht en ik pakte mijn harde pik beet. Ik drukte hem tegen haar gezwollen klitje aan, waarbij ze rilde en kronkelende en ik vroeg:

“Ben je er klaar voor schatje.”

“JAAA!!! Steek hem er in Rob, Alsjeblieft plaag me niet langer. Ik wil je piemel in me voelen. Neuk me verdorie!”

Ik schoof mijn eikel tussen haar schaamlipjes en onder gekreun van ons beiden voelde ik mijn eikel omklemd worden door een ongelooflijk krap kutje, dat weliswaar zeiknat was, waardoor ik relatief eenvoudig bij het meisje naar binnen kon dringen. Ik hield wel even stil om ook te kunnen genieten van dit gevoel, maar Lotje begon al met haar voetjes op mijn kont te stampen om aan te geven dat ik verder moest. Langzaam gleed ik dieper tot ik weerstand voelde. Ik zag dag maar halverwege bij haar binnen was en begreep direct dat ik tegen haar vliesje aan drukte. Ik hield stil, boog voorover en gaf Lotje een kus op haar mond, die ze gretig retourneerde.

“Ben je er echt klaar voor lieve Lotje?” vroeg ik nog een keer, “dan gaat het nu gebeuren.”

“Oh jaaaaAAAAAAHHHH AAAAHHHH!!!” kermde ze het uit toen ik in een keer door het vliesje brak.

Mijn pik zat nu helemaal in haar gevangen en ik bleef stil zitten tot ze gewend was aan het opgevulde gevoel en dat de pijn was gezakt. Een traan droop langs haar wang, maar haar ogen straalden van geluk. Ze keek me met haar grote groene ogen aan en met een brede lach zei ze:

“De pijn is al weg Rob. Nu mag je me echt neuken. Het voelt zo lekker vol in mijn kutje nu.”

Ik grijnsde en begon te bewegen. Met een trage haal haalde ik mijn pik zover naar buiten dat alleen mijn eikel nog tussen de lipjes lag. Dan weer langzaam terug naar binnen tot mijn ballen tegen haar kont aan drukten. Lotje en ik zoenden innig met elkaar, waarbij zij haar armen om mijn nek had geslagen en met elke volgende stoot neukte ik haar sneller, totdat ze niet meer kon zoenen en met haar hoofd achterover op het strandlaken lag te kermen van genot. Nu ik mijn mond weer vrij had, zocht ik haar mini borstjes en begon geil op haar tepels te knabbelen, likken en zuigen. Dit verhoogde het genot bij Lotje zoveel dat ze al binnen enkele minuten haar orgasme door haar jonge lijfje voelde razen.

Ik liet haar even bijkomen van haar hoogtepunt en bleef daarbij wel met mijn pik in haar om haar gevuld en geil te houden. Dit beviel haar wel en toen ze weer op adem was gekomen, keek ze mij geil aan en zei: “Nog een keertje?”

Ik knikte en begon weer langzaam te neuken. Ze bewoog nu wat meer mee en probeerde in mijn ritme te komen, waarbij ze lekkere tegenstootjes gaf, elke keer als ik in haar drong. Het was echt superlekker om dit meisje te neuken en ook Lotje kon er geen genoeg van krijgen. Weer kwam ze klaar en verlaagde ik het tempo tot een niveau dat ik heel langzaam in en uit bleef glijden, waarbij ik er wel onbewust voor zorgde, dat haar orgasme langer duurde dan de eerste.

Daarna vond ik het tijd worden om zelf ook klaar te komen en ik kwam iets omhoog. Lotje keek me aan wat ik ging doen. Ik trok mijn benen onder mij en zorgde ervoor dat Lotje met haar billen op mijn bovenbenen kwam te liggen. Ik zat nu op mijn knieën en in deze houding was het bekken van Lotje gekanteld en gelijk voelde ik hoe haar vagina nog beter voelbaar was om mijn pik. Strakker, natter en heter dan voorheen en ook Lotje vond deze houding geweldig.

Met mijn armen om haar benen begon ik harder te stoten en kwam in deze houding ook een stuk dieper leek het wel. Met elke stoot die ik in haar deed, sperde zij haar ogen wijder op en kreunde geluidloos met open mond. Wat net nog een schitterende passievolle ontmaagding was, werd nu een wilde paring en het kletsen van mijn ballen tegen haar kontje werd enkel overstemd door het soppen van haar kutje, waar nu meer en meer vocht uit kwam lopen. Lotje merkte dat ik naar mijn orgasme aan het toewerken was en zei met haperende stem: “Kom…in…me…klaar…Rob…ik…slik…de…pil.”

Dat was de druppel die mijn ballen deden ontploffen en met een rauwe kreet spande mijn hele lichaam samen en schokkend spoot ik zeker zes of zeven stralen diep in het kutje van Lotje, die door het voelen spuiten van mijn pik zelf ook weer klaar kwam en haar vagina nog strakker samen kneep.

Pas nadat mijn pik verslapte en uit haar druipende kutje gleed, maakte ik mij van Lotje los en met knikkende knieën zakte ik naast haar op het strandlaken. Ik sloeg mijn arm om haar hen en zij kroop half over me heen en weer zoenden we minutenlang, waarbij we heel innig elkaars dampende en bezwete lichamen streelden, echter zonder de intieme zones te raken, die nu toch wel een beetje erg gevoelig waren.

Ik schonk later de glazen nog een keer vol met de inmiddels warm geworden frisdrank, maar dat boeide ons niet. Blij met het vocht dronken we gretig onze glazen leeg en ook het volgende glas werd met smaak opgedronken.

We besloten om even de zee in te springen om ons te ontdoen van de diverse lichaamssappen en joelend renden we achter elkaar aan het verkoelende water in. We speelden en ravotten en telkens als we bij elkaar in de buurt kwamen, en dat gebeurde nogal, lagen we in elkaars armen en kusten we elkaar als een pas verliefd stelletje.

We kregen nu ook een beetje honger en ik was blij dat ik de zak chips mee had genomen. Al knabbelend en drinkend raakten we weer aan de babbel en op een gegeven moment vroeg ik aan Lotje of zij nu ook met haar korfbalmaatjes zou gaan neuken. Ze straalde helemaal en zei: “Nou, als het aan mij ligt wel hoor. Ik denk dat ik een nieuwe hobby gevonden heb. En jij dan? Neuk jij met veel meisjes?”

“Veel, wat is veel? Tot nu toe met jou erbij drie, maar ik wil dit ook wel heel veel hoor. Ik ben er net zo gek op als jij.”

“Je bent er ook erg goed in.” Zei Lotje met een blosje, waarvan ik deze keer niet wist of het verlegenheid of opwinding was. “Gaan we het straks nog een keertje doen? Ja hč? Ik wil al wel weer.”

Ik toonde haar mijn nog enigszins slappe piemel en zei: “Als je hem hard weet te maken, dan neuk ik je nog een keer…of twee.”

Met een kreetje dook ze op mij af en lachend ving ik haar op. Ze pakte mijn pik weer beet en streelde hem net zo lang tot hij weer begon te groeien tot volle wasdom. Trots keek ze me aan en zei: “Zo, die is al weer stijf. Nu even zorgen dat hij het ook blijft.”

Ze zakte daarop met haar mond naar mijn kruis en begon me te pijpen. Ze deed het nu een stuk natuurlijker dan de eerste keer, die al zo lekker was en ik genoot van haar mondje. Mijn mond wilde ook wat en daarom trok ik Lotje over mij heen tot ze met haar kutje boven mijn mond hing. Gesmoord hoorde ik haar zeggen: “Mja mlekker mmlik mmme mmmaar.”

Zo lagen wij elkaar in standje 69 voor te bereiden op de volgende neukronde, die niet lang op zich liet wachten. Lotje was zo gretig dat ze na enkele minuten al omhoog kwam en mij met een ultra geile blik in haar ogen smeekte: “Ga je me nu weer neuken Rob?”

“Nee, jij gaat mij neuken.” Zei ik en lachte toen ik haar gezicht zag. “Kom maar op me zitten liefje en stop mijn pik maar in je kutje.”

Nu begreep ze me en met een brede grijns kroop ze bovenop me, pakte met haar zachte handje mijn pik beet en richtte deze naar haar smachtende lustgrotje. Het was even zoeken, maar na een paar pogingen had ze mijn eikel in haar en zakte ze met een gelukzalige kreun over mijn pik naar benden, tot ze met haar billen op mijn kruis zat.

“Oefff….” Kreunde ze geil. “Wat vul je me toch volledig op met je lekker piemel. Let op, dan ga ik je nu neuken.”

Ik lette inderdaad op en genoot hoe Lotje mij aan het neuken was. Dit was intussen een van mijn favorietste standjes geworden, want nu had ik mijn handen vrij om het meisje te betasten. Waar bij Marieke en Sandra hun borsten heerlijk op en neer wipten, was dit bij Lotje geheel anders door haar kleine boezem. Haar strakke cupjes A bewogen amper, maar haar tepels wipten op hun beurt op hun plek. Ze waren knetterhard en ik pakte haar kleine mini borstjes beet en streelde deze, waarbij haar harde tepels lekker in de palmen van mijn hand prikten. Lotje zag dit alles aan en uit haar blikken spraken alleen maar toestemmingen. Alles leek ik te mogen doen met dit meisje, zolang ze me maar kon neuken en dat deed ze met volle overgave. Soms iets te wild en floepte mijn pik uit haar, maar ze wist hem snel weer in haar te krijgen, waarna ze wat meer gecontroleerd neukte.

Mijn handen speelden intussen met haar tepels en ik ontdekte, dat als Lotje naar beneden kwam over mijn pik en ik tegelijk in haar tepels kneep, zij krachtig kneep met haar vagina, wat haar en mijn genot alleen maar deed toenemen. Ze kermde en kreunde en zweet parelde al rijkelijk over de bleke huid van haar trillende lichaam. We bleven dit spel spelen tot we beiden weer waren klaar gekomen en bevredigd vielen we weer naast elkaar.

We bleven heerlijk met elkaar vrijen, zwommen weer wat en lieten ons drogen in de zon. Na een paar uur hoorden we naast ons roepen en Lotje sprong gelijk op. “Oei, mijn ouders zijn al thuis. Ik moet gaan, maar zie ik je snel weer?”

Ik beloofde het en Lotje kleedde zich snel aan, waarna ze met een sierlijke beweging over de schutting klom en uit zicht verdween. Genietend lag ik nog een tijdje te suffen en ging pas naar binnen toen ik ook bij mij geluiden hoorden ten teken dat de liefste, leukste en geilste mensen in mijn leven weer thuis waren.Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4821x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8468x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4236x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11723x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15942x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8032x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23001x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17577x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15155x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19770x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7609x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10123x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4356x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8031x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18104x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24731x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!