Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 6

7 – Een Lotje uit de loterij

Na mijn heerlijke middag op het strand met Lotje kwam ik fluitend het huisje binnen, waar ik vrolijk werd begroet door Karel, die al in adamskostuum op de bank een sigaret zat te roken. Ik plofte naast hem neer, knuffelde hem even en bietste een sigaret van hem. Terwijl ik hem aanstak, kwam Marieke lekker bloot de kamer binnen en zag mij de sigaret net aansteken.

“Lekker hè Rob, zo’n sigaret na het neuken. Tenminste… ik neem aan dat je geslaagd ben met Lotje van hiernaast.”

Met een blije en trotse blik stak ik beide duimen omhoog en grijnsde er breed bij. Marieke moest lachen om mij en kwam op mijn schoot zitten om me te zoenen. Heel even zoenden we met elkaar, wat altijd weer heerlijk was, zo goed kon zij zoenen. Toch bleef mijn piemel slap, wat niet zo raar was na al dat klaar komen op het strand en Marieke merkte dat ook. Ze graaide tussen mijn benen en pakte mijn piemel beet, die nog steeds slap tussen haar vingers kronkelde.

“Wat is dat nou? Je bent toch niet helemaal leeg hè?” riep ze verontwaardigd uit. “Ik had me nou net zo verheugd op lekker neuken met jou.”
“Vanavond kan ik waarschijnlijk wel weer hoor.” Zei ik verontschuldigend, “Maar ik ben net wel al een paar keer klaar gekomen en ik denk dat ik even rust nodig heb.”
“Nou,” reageerde Marieke quasi beledigd, maar streelde me toch trots langs mijn wangen, “dan ga ik wel bij Karel op schoot zitten. Die kan hem wel hard krijgen.”
“En of, kom maar snel zitten meisje.” Zei Karel blij. “Jullie hebben mij vanmiddag zo lopen opgeilen dat ik nu wel een kutje om mijn neukvlees wil voelen.”

Marieke kroop op haar vader zijn schoot en wreef net zo lang met haar kale gleufje over zijn pik tot hij stijf was, wat zeker niet lang duurde en liet zich kreunend over zijn grote harde pik glijden. Ik stond op, kneedde even kort de borsten van Marieke en zei dat ze maar lekker moesten genieten, dan ging ik Sandra in de keuken helpen.
In de keuken stond Sandra naakt met alleen een schort voor vlees te bakken en ik pakte haar van achteren beet en gleed met mijn handen onder het schort. Ik drukte kusjes in haar nek en ik voelde haar even rillen onder mijn lippen. Ze liet zich even lekker vingeren door mij, maar duwde me toen van haar af.
“Nu even ophouden lieverd.” Hijgde ze. “Anders ben ik straks wel klaar en het eten niet.”

Mijn vingers aflikkend knikte ik begrijpend en vroeg of ik kon helpen. Dat kon en gezellig kletsend bereidden we het eten en toen dat klaar was, riep ik de andere twee, die met bezwete gezichten de keuken in kwamen. Karel zijn pik was nog steeds staalhard en glom van het kutsap van Marieke.

“Potdorie.” Mopperde Karel. “Het is dat het eten zo lekker ruikt, anders waren we nog niet gekomen.”
“We zijn ook nog niet gekomen.” Grinnikte Marieke ondeugend. “We werden te vroeg geroepen.”

We gingen allen zitten en Sandra schepte onze borden vol met heerlijk eten. Naast een ontzettend geile vrouw, was ze ook een uitmuntende kokkin en als hongerige wolven vielen we aan op het eten. Tijdens het eten werd ik honderduit gevraagd over mijn belevenissen met Lotje en ik vertelde alles in geuren en kleuren, wat iedereen in een zekere mate van opwinding bracht, wat wilde zeggen dat er geregeld een hand naar een kruis ging en ik twee paar harde tepels zag bij de vrouwen en Karel was zich zelfs een beetje aan het aftrekken aan tafel.
Op mijn beurt vroeg ik aan Marieke of zij nog geluk had met het winkelmeisje waar ze naar op zoek was. Dit bleek het geval te zijn en Marieke vertelde enthousiast hoe ze het meisje had weten te verleiden om in haar kleedhok te komen, dat ruim genoeg was en hoe zij elkaar heerlijk klaar hadden weten te vingeren en beffen. Doordat het al bijna tegen sluitingstijd aan liep voor de winkel, deed het winkelmeisje de deur op slot en werd Sandra ook bij het lesbische spel betrokken.

“Wauw.” Zei ik bewonderend en voelde ook zelf nu weer opwinding in mijn kruis terug komen. “En jij Karel? Heb jij haar nog mogen neuken?”
“Nee verdomme.” Bromde Karel. “Ik moest zo nodig naar de computerwinkel er tegenover.”

De beide vrouwen barsten uit in plagerig lachen en Sandra hikte: “Ja, en in de auto moest hij alles van ons aanhoren tot hij bloedgeil werd. Tot twee keer toe wilde hij ons onderweg nog nemen, maar wij hielden hem lekker af.”
“Ja, verdomde geile wijven.” Mopperde Karel, maar keek verlangend naar hen beiden. “Als je maar weet dat ik straks echt een kut volledig ga uitwonen.”
“Ik had eigenlijk nog een toetje, maar dat kan morgen ook nog wel.” Zei Sandra, die snel de tafel afruimde. “Ik moet zeggen dat ik intussen ook al druip tussen mijn benen. Iemand zin in een natte pruim als toetje?”
“Rob?” vroeg Marieke. “help jij haar even. Karel en ik hebben nog iets af te maken.”
“Natuurlijk schat.” Zei ik en stond op om naar Sandra te lopen, die met een kreetje van vreugde op de tafel ging liggen.
Marieke legde zich aan de andere kant van de tafel naast haar, met haar hoofd naast dat van Sandra. Karel kon zich niet meer inhouden en stak zijn zware erectie al tussen de lipjes van Marieke, die hem geil puffend ontving.
Ik had er zelf een stoel bij gepakt en ging tussen de gespreide benen van Sandra zitten. Ik streelde haar zachte dijen, liezen, venusheuvel en lipjes en waar mijn vingers waren geweest, volgde mijn tong de route. Ze was al kletsnat en ik laafde mij aan haar sappen, die in ruime mate vloeiden. Slurpend aan haar kutje liet ik mijn handen over haar zinderende lichaam glijden. Ik speelde met haar borsten, haar tepels en uiteindelijk vonden twee vingers de ingang van haar lusthofje en al zuigend aan haar klitje, vingerde ik haar net zo lang tot ze gierend klaar kwam en haar benen om mijn hoofd knelde.

Karel was intussen de spanning in zijn ballen al kwijt en had het kutje van Marieke vol gespoten met zijn zaad, dat hij er zelf weer uit slurpte. Toen ik na het orgasme van Sandra omhoog kwam, zag ik de beide vrouwen in een innige tongzoen verwikkeld zijn en dat zag er zo mooi en opwindend uit dat mijn pik toch weer tot volle sterkte was gegroeid.
Ik schoof iets naar voren en drukte mijn stijve pik in de hete schede van Sandra, die kreunde van genot toen ze de binnendringer in haar voelde glijden. Marieke keek even op van de zoen, zag mij haar moeder neuken en gaf me een vette knipoog. Haar aankijkend neukte ik haar moeder en ik vond het maar wat geil om zo lekker met elkaar bezig te kunnen zijn. Ik neukte net zo lang en gebruikte mijn vingers zodanig tot Sandra weer klaar was gekomen, waarna ze zachtjes mij van haar afduwde en hijgend zei ze: “Dat was heerlijk Rob, maar bewaar je krachten nog maar even voor je liefje. Die wil vast nog wel een keertje met je vanavond.”
“Zeker weten.” Glunderde Marieke en keek mij verlangend aan.

Ik gaf toe aan het verzoek en stond even met mijn harde pik naar de twee geile vrouwen op de tafel te kijken. Sandra kwam als eerste omhoog en likte mijn pik schoon van haar sappen, waarna ze opstond en vroeg: “Koffie iemand?”

We dronken koffie in de woonkamer en bespraken nog een keer de hoofdlijnen van de dag en de planning voor de volgende dag. Ik vond het zelf wel eens tijd worden om de nabije omgeving te gaan verkennen en Marieke stelde voor om met me mee te gaan, wat ik erg fijn vond. Ten eerste omdat ik graag bij haar ben en ten tweede omdat zij de omgeving natuurlijk al goed kent.

Die avond zijn Marieke en ik vroeg naar bed gegaan, nadat ze mij had duidelijk gemaakt graag wat privé tijd met elkaar door te brengen. Ze hoefde dit geen twee keer te vragen en we wensten Karel en Sandra een fijne nacht, waarna we naar onze kamer verdwenen. Daar aangekomen begonnen we heerlijk met elkaar te vrijen en vroeg ze mij de meest intieme details over Lotje, die ik eerder niet had verteld, maar dat nu wel deed. Marieke liet mij in detail vertellen hoe ik Lotje had ontmaagd en tijdens mijn verhaal lag ze zichzelf te vingeren, wat mijn pik weer deed steigeren. We werden zo geil van elkaar dat we uiteindelijk meer dan twee uur met elkaar bezig zijn geweest en zij kans had gezien mij nog twee keer een orgasme te laten beleven. Totaal uitgeput, lichamelijk, maar ook geestelijk, viel ik pas laat met Marieke in mijn armen in slaap en werd pas tegen de middag wakker in een leeg bed.

Ik nam een douche, die mij heerlijk opfriste en ik voelde al mijn krachten weer terug keren in mijn lichaam. Vrolijk fluitend liep ik de keuken binnen, waar Marieke met opgetrokken benen aan de keukentafel zat te lezen. Ik gaf haar een zoen en streelde haar langs haar borsten, waarna ik koffie inschonk en een kop thee voor Marieke. Karel en Sandra waren weer op stap en zouden ook ergens blijven eten, zei Marieke. Wij moesten dus voor onszelf zorgen, maar dat zou wel lukken, want de koelkast lag vol met allemaal lekker eten.

Na het ontbijt kleedde ik mij voor het eerst sinds vele dagen weer in kleding en het voelde zowaar raar, zo was ik inmiddels gewend aan het naakt lopen. Ik trok een makkelijk zittende linnen korte broek aan met daarboven een ruim vallend T-shirt. Aan mijn voeten dunne sokken en makkelijke sneakers en ik was er helemaal klaar voor. Marieke die zich ook aan het aankleden was, trok een lange wikkelrok aan over haar G-string en haar bovenlijf verdween deels in een dun halterhemdje dat haar buikje bloot liet. Een BH deed ze niet aan, zodat haar stevige borsten vrij op wipten bij elke stap die ze deed. De wikkelrok was wit en deels doorschijnend en bij een bepaalde lichtval kon ik door de stof heen haar blote billen bewonderen. Het zwarte touwtje van haar stringetje was dan ook net te zien en het was een erg geil gezicht.

“Jezus meid.” Zei ik bewonderend. “In deze kleding weet ik niet of ik van je af kan blijven hoor. Wat zie jij er lekker uit.”
“Wie zegt dat je van me af moet blijven?” grinnikte Marieke ondeugend. “En daarnaast, je leert jezelf maar beheersen, geil bokje van me.”

Dat zeggende ontblootte ze haar borsten voor me door haar shirtje naar beneden te trekken, maar voor ik haar kon vast pakken, glipte ze lachend onder mijn armen en vloog de kamer uit. Ik volgde haar en bij de voordeur had ik haar eindelijk te pakken. Ik gaf haar een zoen en zei: “Je bent gek Marieke, maar vooral te gek en ik hou van je.”
“Ik hou ook van jou lieve Rob. Kom, laten we maar gaan, want ik ben bijna zover dat ik je ga bespringen en dan komt er niks van onze verkenningstocht.”

Ik gaf haar gelijk en we haalden twee krakkemikkige fietsen uit het schuurtje, pompten de banden weer hard en even later fietsten we vrolijk pratend en rondkijkend door de omgeving. Marieke toonde mij een diversiteit aan interessante plekjes. Mooie plekjes, plekjes waar je ongestoord kon neuken, interessante plekjes en in het stadje liet ze me de beste cafés zien, de lekkerste frituur en interessante winkels, waaronder een lingeriewinkel. Ik kreeg opeens een ingeving en vroeg Marieke of we daar even naar binnen konden. Ik legde uit wat ik wilde doen en Marieke gaf mij een liefdevolle kus en hand in hand stapten we de winkel binnen, waar we begroet werden door een wat oudere dame. Marieke hielp mij met het zoeken naar de kleding in de juiste maat en door haar toedoen werd het een ultiem geil setje van veel doorzichtig kant. Het was wel iets te duur, maar Marieke bood aan het verschil bij te leggen en blij gingen we naar de kassa, waar de dame verbaasd opkeek, aangezien het setje overduidelijk niet de maat van Marieke was. Ze zei er niks van en lachend verlieten we de winkel, waar ik Marieke midden op straat vol op haar mond kuste en bedankte voor de hulp en de financiële bijdrage.

De rest van de middag was erg gezellig, maar net toen we ver van het huisje waren, betrok de lucht plotseling en ontstond er een ware zomerstorm. Gelukkig hadden we deels wind mee, maar de harde regen die viel zorgde ervoor dat we tot op het bot doorweekt thuis kwamen.

“Brr….vul jij het bad Marieke? Dan maak ik snel thee voor ons. Jeetje wat heb ik het koud gekregen door die regen en wind.”
“Is een goed idee. Dan zie ik je straks in de badkamer.”

Ik maakte een pot hete thee en liep voorzichtig met het blad met de pot en twee theeglazen de badkamer binnen, waar Marieke net het bad in wilde stappen. Ik zette het blad op een krukje naast het bad en kleedde me snel uit. Het water was heerlijk warm en loom lag Marieke met haar rug tegen mij aan te genieten van de warmte die weer door haar lichaam stroomde. Toen ook ik weer op temperatuur kwam, begon ik met haar te vrijen en een uur later lagen we uit te hijgen op ons bed. Marieke streelde rustig met haar vingers over mijn borst en we lagen echt te genieten van elkaars aanwezigheid en elkaars aanrakingen. Toch hief Marieke even later haar hoofd en zei een beetje aarzelend:

“Weet je Rob, ik zit met een dilemma.”
“Wat is er dan lieverd.”
“Volgende week komt Mickey op zijn verlof en is dan een week hier.”
“Ja leuk. Ik ben blij om hem weer te zien.”
“Ja nou… ik weet niet of jij zo blij blijft schatje, want Mickey weet nog niet dat jij en ik het met elkaar doen. Niet dat hij het erg zal vinden hoor, integendeel, maar eh… als wij hier zijn en dat is al enkele jaren zo, dan slapen we altijd bij elkaar en ik kan me zo voorstellen dat hij dat graag weer wilt doen, zeker na zo’n zware oefening in Duitsland.”
“Eh ja…dat had ik mij niet gerealiseerd.” Zei ik aarzelend en met een brok in mijn keel van teleurstelling. “Zal ik dan maar de andere kamer nemen volgende week?”
“Ja, dat is ook wat. We kunnen het ook met Mickey bespreken. Hem kennende zal hij het niet erg vinden als jij er bij bent hoor. Hij is er echt eentje van hoe meer zielen hoe meer vreugd.”
“Misschien wel, maar dit bed is toch iets te smal om met zijn drieën in te slapen. Daarnaast wil ik ook niet tussen jullie in komen, hoe lastig dat misschien ook zal worden.”
“Hoezo?” vroeg ze
“Nou eh… ik heb toch wel eh…bepaalde gevoelens voor jou, maar ik weet ook van jouw relatie met hem en eh…nou ja… lastig gewoon.”

Marieke keek me aan met en ik zag een klein traantje over haar wang naar beneden druppen. Ik kuste de traan weg en even lagen we met elkaar te zoenen, waarna Marieke zei:

“Ik hou toch ook van jou Rob. Ja, ook voor jou heb ik speciale gevoelens, anders dan ik die voor de anderen heb. Jij bent anders, lief, rustig, attent, zorgzaam en ondanks je weinige ervaring een ontzettend goede minnaar. Ja, Mickey is dat in vele opzichten ook, maar hij is ok mijn broer en ik weet dat een echte relatie er met hem niet in zit. Dat weten we beiden, maar zolang het nog kan willen we van en met elkaar blijven genieten.”
“Dat moet je ook zeker doen lieverd.” Zei ik en ik meende het ook. “Daarom ben ik ook bereid om volgende week even plaats te maken. Ik hoop alleen dat je me wel elke avond even een nachtzoentje kom brengen.”
“Meer dan dat schat.” Zei Marieke met een glinstering in haar ogen. “Ik weet namelijk dat Mickey er geen bezwaar tegen heeft om zijn pik in mijn volgespoten kutje te steken.”
“Kijk, dan is het probleem toch opgelost? Trouwens, dat geeft mij wat meer tijd om met Lotje te rollebollen.”
“Zie je wel dat je een verschrikkelijke fijne vent ben. Zo fijn hoe je dit oppakt lieverd. Daarom hou ik zo van je denk ik.”
“Zullen we elkaar dan nog even tonen hoeveel we van elkaar houden?”

Marieke vond dit een prima idee en kroop bovenop mij, waar we elkaar in standje 69 ene keer heerlijk naar een orgasme brachten, waarna we gingen eten en daarna lekker loom op de bank in elkaars armen een film gingen kijken.
Karel en Sandra kwamen pas laat thuis en vonden ons innig omstrengeld slapend op de bank. Zachtjes maakten ze ons wakker waarna we naar onze kamer strompelden om daar lekker verder te slapen.

De volgende dag was het weer stralend weer en van de storm van gisteren was niks meer te merken, op een paar takken met blaadjes die her en der op de grond lagen. Samen met Karel ruimden we de tuin wat op en na de lunch ging ik weer naar het strand, hopende dat Lotje er weer zou zijn. Marieke ging met me mee, want ze was toch wel nieuwsgierig naar mijn nieuwe vriendinnetje. Ik wist niet of ik dit leuk vond of niet, maar liet haar natuurlijk wel mee komen. Bepakt met de noodzakelijke strandattributen, versnaperingen en deze keer een koelbox met frisdrank liepen we naar het plekje, waar ik eerder zo lekker met Lotje heb liggen neuken.
We installeerden ons en lagen rustig te liggen in afwachting of er iemand zou komen. Lang hoefden we gelukkig niet te wachten, want al na een kwartier of zo hoorde ik van achter de schutting zachtjes mijn naam roepen.

“Hi Lotje.” Riep ik terug. “Kom je er bij?”
“Ja, echt wel.” Hoorde ik roepen

Even later zag ik Lotje over de schutting klimmen en deze keer had ze een los zomerjurkje aan, waarbij ik sterk het vermoeden had dat ze eronder niks aan had. Ze kwam vrolijk op mij af gelopen, maar hield geschrokken stil, toen ze Marieke naakt naast mij zag zitten.

“Hallo Lotje.” Zei Marieke vriendelijk. “Wat leuk om je weer te zien meid. Je ziet er schitterend uit meid. Rob heeft niets teveel gezegd toen hij je omschreef. Je bent een prachtig meisje geworden.”
“Eh…hallo Marieke.” Stotterde Lotje en kwam schoorvoetend dichterbij, mij een beetje radeloos aankijkend. “Je eh…bent ook bloot.”
“Goed gezien lieverd.” Zei Marieke en maakte plek zodat Lotje er bij kon komen. “Net als Rob en naar ik gehoord heb vond je dat ook niet erg. Het stoort je toch niet hoop ik?”

Natuurlijk vond Lotje het erg, maar durfde dat natuurlijk niet te zeggen. Ze keek me hulpzoekend aan en ik stond op om het arme meisje tegemoet te komen. Ik nam haar in mijn armen en drukte een kus vol op haar mond. Ze was echter te verlegen om terug te kussen en ik fluisterde snel in haar oor: “Maak je maar geen zorgen en je hoeft niet bang te zijn want ze is, net als jij, een van de liefste meisjes ter wereld.
Mijn handen gleden van haar rug naar haar smalle kontje en ik kneep even ter verstandhouding in haar dunne kadetjes. Ze kreunde even en kuste me nu wel vol op mijn mond. Ik drukte iets te nadrukkelijk mijn hunkerende kruis tegen haar buikje en weer klonk dat lekkere kreuntje. Daarna nam ik haar hand en begeleidde haar naar het strandlaken waar ze naast Marieke ging zitten. Ze keek daarbij toch wel uitgebreid naar het naakte lichaam van Marieke en die liet het gewoon gebeuren. Ik ging naast Lotje zitten, zodat zij nu in het midden zat en legde mijn hand strelend op haar slanke bovenbeen, maar dan wel zo dat mijn vingers net onder de rand van het jurkje gleed. Mijn andere hand gleed strelend over haar rug en zakte steeds verder in de richting van haar kleine kontje, terwijl ik Lotje kleine kusjes in haar hals gaf. Ze leek wel te genieten van mijn aanhalingen, maar wist zich ook niet echt een houding te geven met de blote vrouw die naast haar zat. Marieke zag dit allemaal aan en zei op een gegeven moment: “Waarom doe jij ook niet je jurk uit Lotje? Het is zo lekker weer en van wat ik van Rob heb gehoord heb jij helemaal niets waarvoor jij je hoeft te schamen.”
“Ja toe maar,” zei ik en kneep, gevaarlijk dicht bij haar lies, zachtjes in haar dij, “je bent zo mooi zoals je bent en het is net zo lekker warm als laatst.”

Of het kwam door mijn kneepje in haar gevoelige dij, of door de herinnering aan laatst was niet te zeggen, maar Lotje rilde even en ik zag onder de dunne stof van haar jurkje haar tepels al een beetje stijf worden. Lotje keek even onderzoekend naar Marieke en daarna haast verlangend naar mij. Ik keek haar liefdevol aan, gaf haar een kusje en dat deed haar ontdooien. Met een zucht haalde ze haar schouders op en zei: “Ach waarom ook niet. Als jullie dan zo graag naar mijn dunne lijf willen kijken, ga je gang maar. Rob, maak jij mijn rits dan even los?”

Met veel plezier trok ik de ritssluiting op haar rug naar beneden en drukte kleine kusjes op de bloot komende huid. Daarna liet Lotje zelf de jurk van zich afvallen en kroop er uit zodat ze nu, net als wij, helemaal bloot zat. Met een toch wel triomfantelijke blik keek ze ons lachend aan en vroeg: “En? Bevalt het wat jullie zien?”
“Rob heeft niets gelogen toen hij je omschreef Lotje.” Zei Marieke en ze likte even langs haar lippen, “Je bent inderdaad een heerlijke meid om te zien. Ik snap nu nog meer waarom hij zo opgewonden werd toen hij mij vertelde over jullie geile avontuurtje.”
“Pardon?” reageerde Lotje als door een bij gestoken. “Rob, Heb jij haar van ons verteld?”
Voor ik kon antwoorden ging Marieke verder: “Jazeker en hoe. Geen enkel detail heeft hij weg gelaten en ik moet je bekennen dat ik er zelf ook erg geil van werd, zeker door de mooie en levendige manier waarop hij het vertelde. We hebben dan ook heerlijk met elkaar liggen vrijen.”

Lotje had het nu helemaal niet meer en heel even dacht ik dat ze haar jurkje weer wilde aantrekken om naar haar eigen kant van de schutting te vluchten. Maar ik zag ook nieuwsgierigheid en na een korte aarzeling vroeg ze aan Marieke: “Hebben Rob en jij met elkaar gevreeën? Hebben jullie dan ook eh…gen…”
“Geneukt? Ja hoor. Hij is echt een heerlijke neukbeer, maar dat hoef ik jou niet uit te leggen hè?”
“Eh…nee… hij is inderdaad erg goed.”

Ik voelde mij groeien van trots, nu ik mijn twee liefjes zo lovend over mij hoorden praten. In het begin vond ik het raar om te horen hoe er over mij gepraat werd, terwijl ik er gewoon bij zat, maar dat ging al snel over in een prettig gevoel. Het feit dat de beide meiden mij af en toe een lekkere blik toewierpen hielp in ieder geval dat ik mij niet buitengesloten voelde.

“Ik bleef zelf ook erg geile gedachten houden over die keer.” Ging Lotje met een dromerige blik verder. “Ik heb me denk ik wel tien keer liggen vingeren als ik er aan terug denk. Alleen dat jullie het met elkaar doen, dat snap ik niet. Zijn jullie dan geen familie van elkaar?”
“Nee hoor.” Schudde Marieke haar hoofd en gaf mij een knipoog, die Lotje ontging. “Rob is toevallig peetkind van mijn ouders en dat is dat. Hij is nu al een tijdje bij ons in huis en wij hebben, laat ik het zo zeggen, elkaar al snel gevonden. Met veel plezier mag ik wel zeggen. Niet waar Rob?”
“Ja echt wel.” Beaamde ik dit snel. “Zoveel plezier heb ik nog nooit eerder gehad.”
“Zijn jullie dan een stelletje?” wilde Lotje weten. “Is het dan niet gek dat hij mij eh…”
“Neukt?” vulde Marieke aan. “Welnee schatje. Wij neuken samen en houden van elkaar, maar we laten elkaar ook gewoon vrij om seks te hebben met wie wij willen. We hebben een heel open relatie, kan je wel zeggen. Daarnaast vind ik het lekker geil om te horen over anderen hun geile seks ervaringen,”
“Ja, dat kan ik zien.” Zei Lotje en wees op de tepels van Marieke. “Je knopjes zijn al helemaal hard en koud is het niet.”
“Pfff nee, koud is het zeker niet.” Lachte Marieke. “Ik ben ontzettend heet zelfs. Moet je maar eens kijken. Mijn kutje druipt gewoon”

Marieke spreidde haar benen en toonde ons haar natte gleuf. Er liep inderdaad al een klein helderwit stroompje vocht uit haar vagina haar bilspleet in. Zonder enige vorm van schaamte stak ze twee vingers in haar kut en haalde ze er weer uit, waarbij ze haar natte kleverige vingers aan ons toonde. Hierop kwam ik in actie, want ik was ook al erg geil geworden van dit gesprek. Ik boog mij voorover en vlak voor de neus van Lotje stak ik met smaak de natte vingers van Marieke in mijn mond en likte ze helemaal af. Marieke trok haar vingers terug en stak ze weer in haar kut. Daarna stak ze haar natte vingers naar Lotje en vroeg: “Wil jij ook even proeven?”

Lotje keek geschrokken naar de vingers en aarzelde.

“Moet je doen Lot.” Zei ik hopende op wat er dan zou kunnen gaan gebeuren. “Ze smaakt net zo lekker als jij. Probeer het maar.”

Lotje kreeg het spel door en met een ondeugende blik in haar ogen stak ze haar tong uit en likte voorzichtig langs de natte middelvinger. “Mmm.” Klonk het en daarna nam ze beide natte vingers in haar mond en zoog ze helemaal schoon.

“Je bent inderdaad erg lekker.” Zei ze en keek alsof ze hoopt op nog zo’n portie.
“Heb jij al eens met een meisje gevreeën?” vroeg Marieke en keek Lotje met een broeierige blik aan.
“Eh…ja. Ik vrij wel eens met de meiden van mijn korfbalteam. Je weet wel. Lekker zoenen en vingeren onder de douche na de training. Maar meer dan dat niet.”
“Zou je het willen?” vroeg Marieke door.
“Ja, dat wil ik wel. Je maakt me geil. Kijk maar.”

Nu was het Lotje haar beurt om haar slanke lange benen te spreiden. Ook bij haar was een kletsnat gleufje te zien onder dat lekkere toefje rood schaamhaar.

“Mmm….wat een mooi kutje.” Kreunde Marieke gretig. “Mag ik je proeven?”
“Graag.” Klonk er haast fluisterend uit de mond van Lotje.

Marieke liet er geen gras over groeien en kroop op haar knieën tussen de ranke benen van mijn nieuwe vakantievriendinnetje. Met kleine kusjes over de bleke huid van haar dijen, kroop Marieke verder in de richting van het uitnodigende lusthofje en toen ze haar mond er vol op drukte, sloeg Lotje haar hoofd achterover in een heerlijk klinkende kreun van geilheid. Ik ging zelf achter Lotje zitten en trok haar achterover op mijn schoot zodat zij vol kon genieten van de orale capaciteiten van Marieke. Als ik ver genoeg voorover boog, dan kon Lotje net op haar mond zoenen end eed dit dan ook. Ze zoende geil terug en kreunde daarbij voluit, zeker toen mijn handen haar mini borstjes en harde tepels hadden gevonden.
Lotje werd nu van twee kanten verwend en ze zakte in een roes van ultiem geil genot. Het was voor mij geweldig om te zien hoe ze lag te kronkelen en lag te graaien met haar handen. Ik strekte mijn benen zodat ze naast haar kwamen te liggen en haar klauwende vingers vonden al snel mijn bovenbenen en kneep ze bijna samen in haar extase. Veel tijd had ze dan ook niet nodig en met luide kreetjes lag ze al binnen enkele minuten geweldig kaar te komen op de tong van Marieke, die geil en genietend over het strakke buikje lag te kijken, zowel naar het gelukzalige gezicht van Lotje als de geile blik in mijn ogen.
Marieke kroop omhoog en schuurde met haar boezem over het trillende huidje van Lotje tot ze haar lippen vond en de beide meiden elkaar zeer intens zoenden. Vanuit mijn positie zag ik de beide roze tongen langs elkaar flitsen en ik werd zo mogelijk nog geiler dan voorheen. Marieke leek dit aan te voelen en nadat ze de zoen onderbroken had, hoorde ik haar aan Lotje vragen: “Heb jij al eens zaad gedronken?”
“Nee, ik heb zijn piemel wel al eens in mijn mond gehad, maar niet zijn sperma. Is dat niet vies dan?”
“Welnee schatje. Rob heeft echt het lekkerste zaad van alle mannen, die ik ken. Kom maar, dan zuigen we hem samen af. Als hij dan is klaar gekomen, kan hij ons daarna beiden lekker lang neuken.”

Ik zag beide meisjes naar mij toe kruipen en Marieke was als eerste, die haar tong langs de schacht van mijn pik liet glijden. Net als alle eerdere keren verwende ze met veel gevoel en het zag er zo mooi uit, dat Lotje nu ook wilde. Gretig kwam haar gezichtje dichter bij mijn pik en Marieke maakte plaats voor haar. Ze kopieerde de bewegingen en had er zelf ook veel plezier aan. Ze keek me genietend aan en was trots op elk kreuntje dat ik liet horen.
Marieke nam het weer over en nam de eikel vol in haar mond om erop te zuigen. Lotje likte weer langs de schacht van mijn pik en zelfs over mijn kaal geschoren ballen. Daarna nam zij mijn eikel in haar mond en zoog erop alsof ze mijn zaad rechtstreeks uit de pas door haar gelikte ballen wilde zuigen.
Daarna ging het snel geiler en zag ik hoe beide meiden wisselend mijn pik likten en erop zogen. Ook zag ik dat Marieke inmiddels met haar vingers in het kutje van Lotje aan het wriemelen was en Lotje deed even later hetzelfde bij Marieke. Dit zorgde ervoor dat ik zo geil werd dat mijn orgasme zich aan ging kondigen. Marieke herkende mijn signalen en bood snel mijn pik aan de mond van Lotje aan.
“Vlug Lotje,” hijgde ze, “zuig hem nu krachtig af en laat hem klaar komen. Niet schrikken als hij komt hoor. Het is echt heerlijk.”

Lotje zoog met alles wat ze kon geven en ik merkte dat mijn ballen strakker kwamen te staan, mijn spieren zich aanspanden en met gekromde tenen kwam mijn orgasme als een sneltreinvaart door mijn hele zenuwstelsel gieren. Wel vijf of zes stralen sperma spoten in de mond van Lotje, die alles in haar mond opving en nadat ik klaar was met spuiten, liet ze mijn pik uit haar mond glijden en toonde ons trots haar open en gevulde mond. Marieke wilde ook proeven en drukte haar mond op die van Lotje en in een super geile tongzoen zag ik mijn zaad van de ene in de andere mond druipen en weer terug.
Twee handen hielden mijn natte pik beet en als ik al niet geil werd van hun zoen, was het wel hun zachte handen, die mijn pik stijf hield. Lotje gleed genietend met haar vingertopje over de gladde eikel en toen Marieke dit zag, zei ze: “Wil je nu lekker neuken lieverd? Mag ik zien hoe mijn geile Rob jou zalige kutje neukt?”
“Jaaahhhh…” kreunde Lotje nog steeds geil. “Neuken wil ik. Kom Rob, laat me weer genieten van die lekker piemel van jou in mijn kutje.”
“Kom maar schatje.” Zei Marieke, die Lotje bij de hand nam om haar te begeleiden. “Kom maar op handen en knieën zitten. Rob neukt zijn teefjes graag van achteren, niet waar lekkere neukreu van me?”

Ik had Marieke nog niet eerder zulke taal uit horen kramen, maar door mijn geilheid had ze net zo goed chinees kunnen ratelen, zolang ik maar een van hen mocht neuken. Ik keek bijna kwijlend hoe Lotje in de gevraagde positie ging zitten en kroop achter haar. Ze was alweer in een lekkere tongzoen met Marieke verwikkeld. Eerst gleed ik strelend met mijn vingers over haar vulva en voelde dat ze nog steeds kleddernat was. Vervolgens pakte ik mijn pik en gleed plagerig tussen haar schaamlippen zonder haar te penetreren. Een paar keer tikte ik met mijn eikel tegen haar klitje, waarbij ze hunkerend haar kutje in mijn richting duwde. Ik plaagde niet langer en schoof mijn eikel bij Lotje naar binnen. Glibberig van de resten sperma op mijn pik en het vocht dat nog steeds uit haar vagina droop voelde ik hoe ik verder naar binnen drong en weer genoot ik van het nauwe neukkanaaltje en ook Lotje genoot duidelijk hoorbaar van het gevoel door mijn pik gepenetreerd te worden.
Marieke was met haar wijd gespreide benen voor Lotje komen zitten en bood als het ware haar kutje aan, in de hoop dat het meisje haar wilde beffen. Dit was geen enkel probleem voor het ultrageile meisje, die gelijk haar mond op de vulva van Marieke drukte en eerst nog wat onwennig, maar al snel met een duidelijk doel, het kutje begon te beffen terwijl ze door mij van achteren geneukt werd.

Doordat ik net redelijk passief was tijdens het pijpen had ik nog redelijk veel energie en ik besloot dit in te zetten in het neuken van Lotje. Met krachtige stoten neukte ik haar en hoorde mijn ballen tegen haar klitje kletsen. Met mijn handen op haar smalle heupen trok ik haar steeds naar mij toe als ik bij haar binnen drong en wist daardoor nog dieper te komen dan de vorige keer. Dat Lotje dit erg goed beviel was te zien aan de manier waarop ze vol met haar mond op de kut van Marieke gekleefd bleef en haar vol overgave bleef beffen, waarbij kermende geluidjes uit haar keel klonken. Ze gaf al snel zelf tegenstootjes, waarmee ze aangaf dat ze me goed kon hebben en daardoor verplaatste ik mijn handen. Een ging naar haar borstjes en vonden al snel twee keiharde tepels, waarin ik zachtjes kneep en de ander gleed naar haar klitje, die ik zachtjes begon te vingeren.

Marieke kwam door het beffen als eerste klaar en gleed weg van de mond van Lotje, die enkele minuten later zelf ook tot een hoogtepunt kwam door mijn rammende pik in haar kutje, die pulserend klemmend mijn pik in haar gevangen wilde houden. Heel even hield ik stil om haar op adem te laten komen, maar toen ze zelf weer begon te draaien met haar kontje, hervatte ik mijn neukende bewegingen en stootte weer krachtig en diep in haar kutje.
Marieke kroop in omgekeerde richting onder Lotje en lag even later met haar gezicht vlak onder de parende geslachtsdelen van ons en zelf drukte ze haar onderlijf iets omhoog alsof ze aan Lotje wilde vragen haar nog een keer te beffen. Lotje wilde dit wel en stak haar tong alweer in de nog open staande vagina van Marieke.
Wat er onder ons gebeurde kon ik helaas niet zien, maar regelmatig voelde ik het spitse tongetje van Marieke tegen mijn schacht drukken als hij een buitengaande beweging maakte. Aan de schokkende bewegingen van Lotje kon ik echter wel opmaken dat ook haar klitje door een tong verwend werd en weer kwam Lotje tot een niets ontziend hoogtepunt, waarbij ze nog harder met haar vagina in mijn piemel kneep.
Dat was uiteindelijk voor mij ook de druppel en mij vastklampend aan haar tengere lijfje stootte ik nog een keer diep in haar en loosde een volgende lading zaad in haar lichaam, maar nu in haar andere opening, waarin ik zo diep zat dat ik mijn sperma waarschijnlijk direct in haar baarmoeder spoot.

“Haal hem er uit Rob.” hoorde ik Marieke kreunen van lust. “Ik wil je zaad uit haar zien lopen.”

Ik haalde met enige spijt mijn gevoelig geworden pik uit het heerlijke kutje van Lotje en zag dat er gelijk een stroom dik wit sperma eruit kwam druipen. Marieke, die met open gesperde mond, lag te wachten, ving de stroom op en nadat de stroom uitgevloeid was kwam ze omhoog, drukte haar mond op het kutje en zoog de restanten uit tot alles weg was. Ze bleef net zo lang likken en zuigen tot Lotje weer was klaar gekomen en daarna rolden we het uitgeputte meisje van Marieke af en lagen we met zijn drieën naast elkaar bij te komen van deze lekkere geile trio. Daarna doken we de zee in voor een verfrissende duik en stoeiden uitbundig met elkaar.

Terug op het strand neukte ik Marieke nog een keer en daarna likte ik beide meisjes tot een laatste orgasme van die middag, waarna we lekker loom bij elkaar bleven liggen, net zo lang tot Lotje weer naar huis moest. We beloofden elkaar dat we dit nog wel een keer gingen herhalen en nadat Lotje weg was, liepen Marieke en ik als een voldaan verliefd stelletje naar huis, waar we Karel en Sandra alles vertelden over onze geile belevenissen. Die avond waren Marieke en ik niet zo heel verrassend erg rustig en er was dan ook geen sprake van een gezellige familie-orgie. Dat wilde overigens niet zeggen dat Marieke en ik in bed elkaar nog wel een keer lekker geneukt hebben en voor we in elkaars armen in slaap vielen, beloofden we elkaar dat wij nog veel meer van dit soort geile avonturen zouden gaan beleven.


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 164x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
9.0
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 4052x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8795x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 5685x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
9.0
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 18496x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 13822x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 11511x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.6
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 16705x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 6886x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9251x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4151x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7303x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17221x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 23936x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18783x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16698x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!