Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Ingrid
Datum: 24-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 15823
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
IRIS

“Zou ik bij jou een tijdje mogen logeren?”

“Natuurlijk, jongen, ik vind het leuk. Dan heb ik ten minste een beetje gezelschap als ome Karel zijn zevendaagse diensten draait op het boorplatform.”

Mark is de zoon van mijn broer. Het is een slimme jongen die ooit een klas op school heeft overgeslagen en daarom op zijn 17de al naar de universiteit ging. Het was moeilijk voor hem een kamer te vinden en ik had een logeerkamer vrij. Nota bene op nog geen twintig minuten fietsen van de universiteit. Het is de universiteit waar ik zelf heb gestudeerd en onderzoek heb gedaan naar sociale structuren bij dieren, met als specialisatie bonobo’s, een interessant soort mensaap, dat veel overeenkomsten kent met de mens.

“Dat vind ik heel lief van je, tante Iris. Dank je wel.”

“Je mag zolang hier wonen als je wilt.”

Ik heb altijd een zwak voor hem gehad. Toen hij nog een klein kindje was hielp ik mijn schoonzus vaak met de verzorging van kleine Mark. Ik deed hem vaak in bad en waste dan zijn billetjes en zijn inimini piemeltje. Hij kon zo lekker schateren als ik hem daar met blote handen lekker inzeepte en voor hem zong: “Inimini piemeltje, wordt later een grote pik.” Mijn schoonzus vond me een schandaal, maar kon door het aanstekelijke lachen van Markje ook haar lach niet houden.

Na de zomervakantie bracht zijn vader hem met twee koffers in de auto naar ons toe.

“Zal je goed op hem passen?” zei mijn broer met een knipoog.

“Maak je geen zorgen,” zei ik en ik wees Mark zijn kamer, naast mijn yogakamertje.

“Doe je wel eens aan yoga?” vroeg ik hem.

Nee, dat was niets voor hem, zei hij.

“Ik ben er gek op, ik doe het al zo lang, het ontspant me totaal.”

Het was gezellig met Mark. Vooral de weken dat Karel op zee zat, ontstonden intieme gesprekken tussen Mark en mij. Hij durfde steeds meer zijn hart te openen. Er ontwikkelde zich een vertrouwensband tussen ons en ik betrapte mezelf regelmatig op spontane ontuchtige hersenspinseltjes over hem.

Toen we een keer spraken over zijn sociale ongemak in de grote stad en op de universiteit, reikte dat een bruggetje aan naar iets waar ik al een hele tijd benieuwd naar was.

“Weet je hoe bonobo’s met sociale spanningen omgaan?” (Mijn promotie onderzoek was bekend in de familie.)

Nee, dat wist hij niet.

“Door middel van seksuele handelingen.”

Hij keek me verbaasd aan. Dat kon ik wel begrijpen, want dit onderwerp was nog nooit aan de orde geweest tussen ons.

“Ze staan erom bekend om met behulp van seksueel gedrag verbinding te maken met de groep.”

Ik merkte het ongemak dat deze wending van het gesprek bij hem veroorzaakte. Hij ging wat verzitten en ik vroeg of hij er meer over wilde weten.

Ja, dat wilde hij wel. Daar was ik blij mee, want het gaf me de mogelijkheid om hem subtiel te peilen op zijn eigen seksualiteit.

“Ze doen het niet alleen voor de verbinding in de groep en voor de voortplanting, maar ook om zichzelf en elkaar te plezieren. Iedereen doet het met iedereen in de groep. Zo ontstaat een goede harmonie.”

Hij begon te ontdooien. “Oja? Daar heb ik nog nooit over gehoord.”

“Het is echt zo. Als er spanningen zijn, gaan ze niet ruzie maken of vechten, maar gaan ze seksen met elkaar. Ook mannetjes onderling en vrouwtjes onderling.”

“Echt? Hoe doen ze dat dan?”

Mooi, hij begon zelf vragen te stellen.

“Vrouwtjes wrijven hun geslachtsorganen tegen elkaar en mannetjes masturberen elkaar, meestal oraal. Bonobo’s likken ook graag aan hun eigen geslacht, daar zijn ze lenig genoeg voor.”

Ik zag de glinstering in zijn ogen verschijnen. Het deed hem wat.

“Iedereen met iedereen betekent ook dat ook jong en oud geslachtsgemeenschap hebben met elkaar. Zo leren de jongen van de ouden.”

Ik wilde dingen van hem weten en boog het gesprek de richting van de mens.

”Als ze paren, doen ze dat met hun gezichten naar elkaar, net als mensen dat ook meestal doen. En ze zoenen ook net als mensen met hun tong bij elkaar in de mond.”

Ik aarzelde nog even, maar waagde toch de stap naar waar het me om ging.

“Heb jij het wel eens met een meisje gedaan?”

Zijn gezicht kleurde en hij wendde zijn blik af. “Nee,” zei hij schuchter.

Ik wist niet of ik er goed aan deed, maar ik vroeg door.

“Met een jongen misschien?”

“Ja, maar niet echt.”

Dit begreep ik niet. “Hoe bedoel je niet echt?”

Ik zag hem twijfelen, maar het kwam eruit. “Ik kijk wel eens samen met een vriend op sex-sites en dan trekken we elkaar af.”

Ik vond het mooi, dat hij zulke intieme dingen met me durfde te delen. Ik wilde het momentum niet verloren laten gaan.

“Waar kijken jullie dan naar?”

Hij leekt wat beschaamd.

“Van alles.”

Homosites?”

“Ook, maar vrouwen vinden we geiler.”

Voor het eerst bekroop me een gevoel dat daadwerkelijke seks met hem een reële optie kon zijn. Ik zou hem in ieder geval niets in de weg leggen als zou blijken dat hij dat wil. Vooral dat woord “geiler” uit zijn mond tegen mij voelde van binnen als een soort dijkdoorbraak, van fantasie naar werkelijkheid. Ik zou hem op dat moment subtiel hebben kunnen uitnodigen om met me naar bed te gaan om ervaring op te doen, maar dat deed ik niet. Het zou te snel voor hem kunnen zijn, te confronterend, waardoor hij dicht zou kunnen klappen. Ik ben per slot van rekening wel zijn tante die hij in een heel andere context gewend is, maar mijn gedachten over de mogelijkheden begonnen wel op gang te komen. Hoe dat met Karel moest, zou ik later wel bedenken, maar daar zag ik niet echt een probleem.

“Ik vind het fijn dat je me erover vertelt,” zei ik, “Schaam je niet om er met me over te praten als je ergens mee zit.”

“Dank je wel.”

“En schaam je er ook niet voor dat je naar porno kijkt. Ik denk dat het een goede uitlaatklep voor je kan zijn.”

Hoe hij deze woorden van mij interpreteerde weet ik niet. Ik besloot het hier maar even bij te laten.

MARK

“Kan ik je niet verleiden om toch een keer yoga met me mee te doen? Het kan gewoon in de kamer hier, Karel is er nu toch niet. Dan leg ik twee matjes tegenover elkaar en doe je mij precies na.”

Blijkbaar wilde ze haar liefhebberij graag met me delen. “Nou, vooruit, als jij dat zo graag wilt.”

“Oké,” zei ze, “ik haal boven twee matjes en trek mijn yogakleding aan. Je kunt misschien beter ook wat soepele kleding aan doen.”

“Is een joggingbroek goed?”

“Ja, perfect, met een t-shirt is uitstekend.”

Beide liepen we de trap op. Ik kleedde me om op mijn kamer en ging weer naar beneden. Even later kwam ook zij naar beneden, gekleed in een strakke olijfgroene legging en een wijd wit t-shirt. Ze was op blote voeten, met rood gelakte teennagels en met twee matjes onder haar arm. Ze legde de matjes tegenover elkaar op de grond en vroeg me op mijn matje met mijn gezicht naar haar te komen staan. Ze gaf me aan haar bewegingen na te doen.

Ze zwaaide langzaam met haar armen langs haar lichaam.

“Ontspan,” zei ze, “laat de spanning door je armen uit je lichaam glijden.”

Ik kon duidelijk zien, dat ze geen beha onder het t-shirt droeg. Haar borsten bewogen tegen het t-shirt en telkens tekenden zich de contouren van haar tepels af in de stof. Het leidde me af, maar erger werd het toen ze me vroeg mijn armen samen met haar omhoog te strekken. Haar t-shirt ging een stukje omhoog en het werd me duidelijk dat ze niet alleen geen beha droeg, maar ook geen slipje. Haar hele vagina tekende zich in het kruis van haar legging af. Die zat zo strak dat de stof tussen haar schaamlippen naar binnen trok. Ik kon alles zien.

Ik probeerde haar te volgen, maar mijn blik trok steeds weer naar haar kruis. "Focus, Mark," zei mijn inwendig stemmetje de hele tijd, maar als ik mijn blik weer even ergens anders op wist te richten, kwamen haar wiebelende borsten weer in beeld.

Iris keek glimlachend naar me. "Gaat het, Mark?"

"Ja, ja, alles prima," loog ik terwijl ik mijn best deed haar verschillende houdingen na te bootsen. De stof van haar legging leek door de bewegingen steeds dieper tussen haar lippen te kruipen en ook tussen haar billen zag ik, toen ze op haar rug lag met haar benen in de lucht. Ik was blij dat ik een wijde jogging broek aan had, want ik had inmiddels een erectie van jewelste.

Na de sessie dronken we even wat water. Iris keek me aan. "Je leek me wat afgeleid,” zei ze, “wat is er aan de hand?"

"Niets,” zei ik, “het was gewoon erg intens.” Terwijl ik het zei, kwam plotseling het besef, dat het misschien allemaal wel opzet van haar was. Ik twijfelde of het fantasie van me was, of dat het werkelijke signalen van haar waren. Net als toen ze een paar dagen geleden ineens over die bonobo’s begon.

"Dat is juist goed, wil je zo meteen nog verder gaan?”

Daar hoefde ik niet over na te denken. “Goed.”

Toen we weer tegenover elkaar stonden, waren mijn gedachten inmiddels zo’n wirwar van vulgaire verlangens naar dingen die ik nog nooit had gedaan, dat ik niet eens meer mijn best deed om mijn ogen van haar kruis af te wenden. De contouren waren zo duidelijk zichtbaar, dat het leek alsof ze met een groen geverfde blote kut in allerlei standjes voor me stond te pronken. Zo voelde het en zij merkte het.

Ze leunde naar voren. "Heb je er moeite mee om mij in mijn yoga-outfit te zien?”

Ik voelde mijn hoofd warm worden en wist niet goed hoe ik moest reageren. “Ik word er onrustig van.”

Ze ging op de bank zitten en klopte met haar hand naast haar op de bank. “Kom even naast me zitten, je zit vol spanning.”

Ik ging naast haar zitten. Ze legde haar hand op mijn bovenbeen en zei: “Je weet toch nog wel hoe bonobo’s met spanning omgaan?”

Nu was het me helemaal duidelijk. Mijn hart begon te bonken, ik werd erg nerveus.

“Ja,” zei ik.

Ze keek me intens aan. Ze schoof haar hand naar boven en liet die rusten om mijn knalharde pik. "Zou je iets willen met mij? Of vind je het vervelend, dat ik je dat als tante vraag?"

Mijn hart sloeg over. "Iets?” vroeg ik volkomen overbodig, haar hand lag nog op mijn pik, maar ik moest het toch echt duizend procent zeker weten wat ze bedoelde.

“Seks,” fluisterde ze in mij oor. Door de stof van mijn joggingbroek heen, pakte ze mijn pik vast.

“Ja, dat wil ik wel.” Ik voelde me verheugd en tegelijk heel onzeker. “Maar ik heb het nog nooit gedaan hoor.”

“Dat weet ik toch,” zei ze zacht met een geruststellende stem. “Dat is niet erg. Ik zal je alles leren. Wil je dat?”

Ik had dit nooit van mijn tante gedacht. Ik besefte dat dit een kans was en die wilde ik niet laten schieten, want ik was inmiddels ongelofelijk geil op haar geworden. Ik kon niet geloven dat dit allemaal echt gebeurde. Mijn gedachten gingen snel nu. Ik woonde bij haar en om de week waren we een week alleen.

Ik knikte.

Ze glimlachte. “Fijn.”

Ik dacht aan ome Karel en alsof ze mijn gedachten kon lezen zei ze: “Ome Karel hoeft dit voorlopig nog even niet te weten. Kun je daarmee omgaan?”

Ik begreep half wat ze bedoelde. Ik zou mijn mond houden tegen ome Karel en tegen iedereen van wie ome Karel het zou kunnen horen. Maar wat ze met “voorlopig” precies bedoelde wist ik niet. Zou ze het hem op een later moment vertellen? Ik besloot er niet verder over na te denken. En dat was ook niet moeilijk, want ze legde haar handen op mijn schouders en trok me langzaam naar zich toe.

Onze lichamen raakten elkaar, en ik voelde de warmte van haar huid door onze dunne kleding heen. Ze boog zich voorover en drukte haar lippen zachtjes op de mijne. Haar tong kwam in mijn mond, waar mijn pik regelrecht op reageerde.

"Voel je niet ongemakkelijk," fluisterde ze, "we doen dit om te leren, je mag mijn lichaam helemaal leren kennen, iedere centimeter, ieder plekje."

Langzaam begon ze mijn shirt omhoog te trekken.

“Ga eens even staan,” zei ze.

Ik stond op. Ze maakte mijn broek los en trok die naar beneden. Helemaal naakt stond ik voor haar en schaamde me een beetje voor mijn erectie. Iris boog zich naar voren en verkende met tedere handen mijn buik, mijn dijen en uiteindelijk mijn geslacht. Ze stak haar hand tussen mijn benen naar achter en aaide zo over mijn billen. Toen trok ze haar hand langzaam weer terug tot ze me met een paar beweeglijke vingers onder tegen mijn ballen kietelde.

“Als klein kindje heb ik jou vaak zo gezien. En nu ben je een volwassen man en zie ik je weer zo.”

Ze glimlachte en begon haar eigen schaarse kleding uit te trekken. Ze onthulde alles wat ik eigenlijk al had gezien. Ze had heerlijke volle borsten en in haar hele schaamstreek was geen haartje te bekennen. Ik stuiterde van geilheid bij de aanblik van haar ontblote spleet.

“Kom maar weer zitten hier. Ik wil dat je je op je gemak voelt zonder enige schaamte."

Ik ging zitten. Ze pakte mijn hand en legde die tussen haar blote dijen.

"Voel," zei ze. "Laat je handen spreken, overal waar je maar wilt."

Ik begon haar dijen te strelen en voelde voorzichtig aan haar kut. Ze leunde achterover en sloot haar ogen, ontspannen genietend van mijn aanrakingen. Ik voelde dat ik hier zelf ook ontspannen door raakte. Mijn hand ging omhoog, langs haar heupen, naar haar borsten. Ze ademde diep.

"Goed zo, Mark," fluisterde ze. "Neem je tijd, ontdek wat je fijn vindt."

Ze trok me naar zich toe en onze lichamen verstrengelden zich. Haar aanrakingen waren geduldig en liefkozend, en ze begeleidde mijn handen terug naar haar kut. Ik voelde pure lust in mijn hele lijf.

“Kom, we gaan boven naar bed,” zei ze na enige tijd. “Daar hebben we meer bewegingsvrijheid, dan mag je me neuken als je wilt. Wil je dat?”

Ik slikte, mijn ademhaling versnelde door de woorden die ze zei tegen mij. Natuurlijk wilde ik met haar neuken, ik was nerveus, maar ook ontzettend nieuwsgierig hoe dat zou zijn. Mijn hele lichaam schreeuwde er inmiddels om.

“Ja, heel graag,” zei ik met een trillende stem.

“Ik wil dat je er van geniet,” zei ze.

Maar voor we van de bank af kwamen, begon ze met ritmische rukjes mijn voorhuid over mijn eikel op en neer te bewegen. Ik kreunde zachtjes. Het was bizar wat er allemaal gebeurde. Ik hing daar samen met mijn tante op de bank, allebei helemaal naakt, en ze zat me daar gewoon af te trekken.

"Voel je het, Mark? Die verbinding, de intensiteit?"

"Ja," fluisterde ik. Mijn stem was hees.

Ik gaf me volledig aan haar over. Met de snelle rukjes bracht ze me naar de rand van extase. Toen stopte ze abrupt en liet me los.

Ze stond op. “We gaan boven verder.”

IRIS

Ik voelde me verheugd dat mijn opzet was geslaagd. Het idee van de legging was pas een dag eerder ontstaan, toen ik bij de Zeeman was. Ik kocht er een die veel te klein voor me was en trok hem thuis gelijk voor de spiegel aan. Het was precies zoals ik het me had voorgesteld, de stof trok naar binnen tussen mijn billen en schaamlippen. Het effect op Mark bleek eveneens zoals ik het me had voorgesteld. Die legging zou zijn diensten nog wel vaker gaan bewijzen om Mark stante pede mijn bed in te verleiden als ik daar zin in had.

Ik lag op mijn rug, met mijn armen boven mijn hoofd. Mark lag bezeten met mijn borsten te spelen, die als twee puddinkjes onder zijn handen bewogen, maar ik had liever zijn handen aan mijn vagina. Ik spreidde mijn benen.

“Stop je middelvinger eens in mijn kut, met je handpalm naar boven.”

Dit werd les één. Ik gebruikte bewust het woord “kut” om de sfeer wat rauwer te maken, zodat hij niet te lieflijk met zou blijven doen.

Hij deed wat ik hem vroeg. Ik realiseerde me goed hoe het voor hem moest zijn om voor het eerst een vagina van binnen te voelen.

“Dieper, totdat je aan de bovenkant een zacht plekje voelt.”

“Dit?”

“Ja, daar. Kietel er maar met je vingertop over. Dat voelt voor vrouwen ontzettend lekker.”

“G-spot,” zei hij.

“Ja dat is de G-spot. Goed, je doe het lekker, af en toe ook een beetje erop drukken.”

Ik kon een diepe zucht niet onderdrukken toen hij dat deed en dat wilde ik ook niet. Het was nu al een heerlijk genot met hem.

“Ja, ga maar even door zo,” hijgde ik. Intussen greep ik naar zijn pik. Voor mijn eigen lust, want ik vind het ontzettend lekker om een stijve pik in mijn handen te hebben als ik geil ben, maar ook om hem niet te verwaarlozen tijdens zijn handeling bij mij.

“Het wordt nat,” zei hij.

“Ja, dat komt door jou.” Ik kneep in zijn geslacht. “Dat is lekker als je er straks met deze heerlijke stijve in gaat.” Ik wist wat woorden konden doen. Ik wilde zijn hormonen optimaal aanjagen, zodat ik straks een beest in mijn bed zou hebben en graag veel vaker dan alleen vandaag.

Maar zover was het nog niet. Hij moest ook mijn klitje eerst nog leren kennen. Ik had behoefte om te worden gebeft en hij zou les twee vast niet af willen slaan.

Ik vroeg of hij het een lekker vond met zijn vinger in mijn natte kut.

“Super,” zei hij.

“Ik ook,” zei ik. “Ga eens wat terug met je vinger, vooraan boven tussen mijn lippen. Voel je daar iets?”

Hij trok zijn vinger wat terug.

“Bijna helemaal eruit,” zei ik.

Ik slaakte een kreuntje toen hij met zijn vinger aan mijn klit kwam.

“Dit is je clitoris zeker,” merkte hij op.

“Ja, mijn klit. Trek mijn lippen maar eens wat uit elkaar, dan kun je hem zien.”

Hij volgde mijn instructie op. Ik voelde me steeds geiler worden.

“Dat is het plekje voor mijn vibratortje, maar dat hoeft nu niet, nu jij er bent.”

Ik liet hem even met mijn klitje spelen, en hij ontdekte hoe hij me kon laten kreunen. Het waren de spontane reflexen van de precies de goede bewegingen met zijn vinger erover.

“Ik zou je wat willen vragen.”

“Wat dan?”

“Wil je er eens aan likken?”

Hij antwoordde niet, maar boog voorover met zijn hoofd tussen mijn dijen.

“Je kunt beter andersom gaan liggen, met je benen hierboven naast me en je hoofd boven mijn buik. Dan kun je er beter bij.” Ik wist hoe het werkte en het was ook niet zonder eigenbelang dat ik hem een goede positie in liet nemen. Ik spreidde mijn benen verder uit elkaar en trok met twee handen mijn schaamlippen uit elkaar.

Toen bedacht ik me. “Nee, wacht, ben je ook nog nooit gepijpt?”

Nee, nog nooit. Hij keek met een verraste blik achterom.

“Ga dan eens op je knieën zitten, over me heen. Dan doen we standje 69, dan mag je hem in mijn mond doen en dan zal ik er lekker aan sabbelen terwijl je mijn klitje likt.”

Ik hielp hem de juiste positie in te nemen, zodat zijn pik zich precies boven mijn gezicht bevond. Ik pakte het kussen naast me en legde dat mijn eigen kussen, zodat ik hoger kwam met mijn hoofd.

“Zak maar naar beneden,” zei ik. Ik had mijn handen niet nodig, al happend krijg ik zijn stijve goed in mijn mond. Ik maakte veel speeksel aan en bewerkte zijn eikel aan alle kanten met mijn tong. Of hij het lekker vond hoefde ik niet te vragen, zijn “ooo” en “aaa” spraken boekdelen.

Ik trok mijn lippen weer uit elkaar. “Vergeet me niet te likken hè,” mompelde ik met volle mond.

Hij had me nog niet geneukt, maar ik besefte nu al dat een feest zou worden met hem in huis. Er was voor hem geen weg meer terug. Zo wilde ik het ook, en hij vermoedelijk ook, anders zou ik daar wel voor zorgen, ik hoefde enkel maar in mijn legging rond te lopen om zijn nog ongetemde mannelijke hormonen aan het razen te krijgen, dat wist ik wel zeker nu.

Hij begon voorzichtig te likken, het voelde ontzettend lekker, maar ik wilde dat hij het wat minder geremd deed.

“Wilder, sneller,” mompelde ik, nog steeds met volle mond.

Hij begreep me. Hij begon zijn tong driftig door heel mijn kut te halen en ging steeds met korte snelle likjes over mijn klit. Dit was hoe het moest zijn. Bijna direct voelde ik een orgasme op komen zetten. Het werd zwart voor mijn ogen en ik verloor zijn pik uit mijn mond. Ik hoorde mezelf geluiden maken en kwam bijna hyperventilerend klaar.

Mijn hele lichaam verslapte. Mijn orgasme kon hem niet ontgaan zijn, maar hij likte nog steeds door. Nu hij, dacht ik bij mezelf.

Ik liet mijn schaamlippen, die ik nog steeds voor hem uit elkaar hield, langzaam los.

“Kom," zei ik met een zachte stem, "stop hem er nou maar in.” Dit is het moment suprême voor hem, dacht ik bij mezelf, een moment dat hij zijn hele leven niet meer zou vergeten, en ik voelde me daar goed bij.

Hij kwam van me af en draaide zich om. Hij ging boven me hangen en ik hielp hem met mijn handen zijn eikel tegen mijn gaatje te brengen.

“Toe maar,” zei ik, “je mag in me klaarkomen.”.

Ik hoefde hem niets meer uit te leggen. Hij drukte zijn hele pik mijn drijfnatte kut in en begon te pompen alsof zijn leven ervan af hing. Het duurde dan ook maar even voor hij met een paar flinke schokken al zijn zaad in me spoot.

Met een langgerekte zucht rolde hij van me af en kwam op zijn rug naast me liggen.

“Poeh, tante Iris,” zei hij, “dát was even lekker, zeg.”

“Ja?” vroeg ik.

“Ja,” zei hij. “Ik ben zo blij dat ik dit mocht doen bij jou. Weet je, er is een meisje op de universiteit waar ik een oogje op heb en zij vindt mij ook leuk. Maar ik durfde niet goed, omdat ik nog helemaal geen ervaring had hiermee. Dat is helemaal weg nu.”

Ik schrok van zijn woorden. Het zou toch niet zo zijn dat hij mij straks niet meer nodig had om te neuken. Ik kon hem maar beter gelijk zeggen hoe ik erin stond.

“Je gaat me toch niet in de steek laten, hè?” Ik voelde wat van zijn sperma uit mijn kut stromen.

Hij grijnsde naar me. “Wat denk je nou zelf. Ik zou dit iedere dag wel met je willen doen.”

“Dat is je maar geraden ook,” zei ik opgelucht. Ik kwam overeind, boog mijn hoofd naar zijn kruis en likte het achtergebleven sperma van zijn inmiddels slap geworden piemel.

MARK

Het voelde lekker, die warme zachte tong aan mijn pik. Mijn god, wat was ik geil op mijn tante. Met twee handen ondersteunde ik haar hangende borsten. Nee, al had ik duizend vriendinnetjes om mee te neuken, mijn rijpe geile tante zou ik nooit meer laten gaan.

Toen ze mijn pik helemaal had schoongelebberd, hief ze haar hoofd en keek me aan. Er zaten nog wat druppeltjes aan haar kin.

“Op voorwaarde dat je mij niet verwaarloost, mag je ze wel mee hier naar toe brengen als het zover is, je hebt een groot bed en de muren zijn dik. Hoe heet ze?”

Bij de gedachte dat ik straks misschien wel twee kutjes tot mijn beschikking had, kwam er weer leven in mijn pik. Ze zag het en streelde erover, waardoor hij nog verder omhoog ging staan.

“Ze heet Lisa.”

Lisa deelde een kamer met een vriendin, in een gehorig studentenhuis, had ze me verteld. Er was daar was geen enkele privacy. Ondanks dat er nog helemaal niets bijzonders was tussen Lisa en mij, was ik toch blij met het aanbod. Dat probleem was dan op voorhand al uit de wereld. Bovendien, het zouden ook andere vriendinnetjes kunnen zijn.

Iris begon me langzaam af te trekken.

“De weken dat we alleen zijn,” zei ze met een wat hese stem, “wil ik dat je bij mij in bed komt slapen, lekker helemaal bloot.”

Ze begon wat krachtiger te trekken. Haar behendigheid verried haar ervaring.

“En dan moet je me iedere avond neuken voor we gaan slapen.”

Ze keek me al trekkend verlekkerd aan.

“En als je ‘s-nachts wakker wordt, dan pak je me gewoon wéér. Ik zie hier, dat dat geen probleem voor je hoeft te zijn.”

Nu begon ze heftig te rukken, in een hoog ritme. Ik voelde dat ik ging komen. Toen stopte ze.

“Dat wil jij zeker wel, hè?”

Natuurlijk wilde ik dat, dat had ik al gezegd. En ik wilde ook dat ze doorging met trekken.

“Nou en of.”

“Afgesproken dan,” zei ze en ze hervatte de snelle bewegingen met haar hand aan mijn pik. Bijna gelijk kwam de lading er met golven uit, over haar hand, op haar buik en op haar borsten. Ze wreef mijn sperma uit over haar buik en haar borsten. Daarna likte ze haar vingers af.

“Hmmm, mannenmelk, daar houd ik van. Ik wil ook dat je af en toe in mijn mond spuit als ik je pijp.”

Ik kon mijn geluk niet op met wat er zich die afgelopen uren had voorgedaan. Een dag eerder was ik nog een onervaren, onzekere jongen en nu leek ik wel de hele wereld aan te kunnen. Ik dacht weer even terug aan haar verhaal over de bonobo’s, die goed door hadden hoe het werkte.

Diezelfde nacht al lag ik naakt bij haar in bed. Het was heerlijk, zelf was ze ook bloot en ze zat continu met haar handen aan mijn pik. Als het me even teveel werd, kroop ik boven op haar en stak ik mijn pik in haar kut. Ze kon er niet genoeg van krijgen en kreunde er het ene orgasme na het andere uit.

Naast het bed had ze een stapeltje handdoeken neergelegd, waarvan ze er een onder haar billen legde. Het was allemaal zo geil voor mij die dag, dat het sperma maar aangemaakt bleef worden. Nadat ik in haar gekomen was veegde ze zichzelf met de handdoek schoon, zodat ze niet het bed uit hoefde om zichzelf te wassen. Ook het laken bleef zo droog voor als we gingen slapen.

De volgende dag veranderden we de strategie. Als ik bijna klaar kwam gaf ik dat aan en trok mezelf terug. Vervolgens nam ze mijn pik dan razendsnel in haar mond, waarin ik me leeg mocht spuiten. Ze slikte alles door. Het gedoe met de handdoeken hadden we daardoor niet meer nodig hadden. Een klein handdoekje hield ze nog bij de hand om het sperma dat uit haar mond liep van haar kin te vegen.

***
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Jong En Oud, Met Familie, Neef, Onervaren, Tante, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Shemale