60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Het is vandaag vaderdag! Papa mag vandaag eens extra verwend worden! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Vaderdag sexverhalen. In deze categorie staan 8 erotische verhalen.
Vaderdag - 2Door: Daniel16880
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bbc, Beffen, Lesbienne, Massage, Tiener, Vaderdag, Vingeren,
"Mijn beste vriendin Cheyenne en ik hadden bedacht dat we onze vaders voor vaderdag een heerlijke massage zouden geven. We hadden masseren geleerd via een cursus op instagram. Onze vaders hadden daar wel zin in. De afspraak was dat ik haar vader Kenne..."
17-11-23
9.3
Vaderdag Breeding - 2Door: Heetkoppel1969
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vaderdag,
"Lees eerst ons eerste verhaal. Mieke stapt snel achter het stuur en gebaart mij in de auto te komen. Eenmaal naast haar wil ik wat zeggen maar krijg meteen een tongzoen. Ik proef het zalige Marokkaanse zaad. Ik zeg, je bent een geile hoer vo..."
13-11-23
7.8
Vaderdag Breeding - 1Door: Heetkoppel1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vaderdag,
"We zijn op familie bezoek geweest in Amsterdam West en op de terugweg moeten we nog even tanken. Vanwege het mooie weer is Mieke gekleed in een sexy jurkje en loopt ze op slippers met hakken zodat je haar rood gelakte teennagels goed kan zien. Omdat ..."
12-11-23
8.1
Vaderdag - 1Door: Daniel16880
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage, Pijpen, Vaderdag, Vingeren,
"Samen met mijn vriendinnetje Cheyenne had ik dit jaar iets bijzonders bedacht voor vaderdag. Cheyenne en ik zijn al heel lang beste vriendinnen en we kunnen het goed vinden met onze vaders. Cheyenne is een halfbloedje, haar vader komt van Aruba en ha..."
02-11-23
9.3
Vaderdag Cadeau - 3: SlotDoor: Tribble
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder, Schoonvader, Vaderdag,
"Zoals je in deel 1 zie Vaderdag cadeau 1 hebt kunnen lezen heeft mijn vrouw Ria zichzelf als cadeau aan mijn vader gegeven en sindsdien neukt ze regelmatig met mijn vader en soms hebben we ook een triootje. Ria bedacht daarna dat het ook ..."
05-10-21
8.9
Vaderdag Cadeau - 2Door: Tribble
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder, Vaderdag,
"Vanaf die Vaderdag zie Vaderdag cadeau 1 neukt Ria wekelijks met mijn vader als ze bij hem gaat schoonmaken en s avonds vertelt ze me dan in geuren en kleuren wat ze gedaan hebben. Hierdoor werden we allebei dan weer zo geil dat er altij..."
01-10-21
8.9
Vaderdag Cadeau - 1Door: Tribble
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader, Vaderdag,
"Wij zijn een Ria en Fred en nu zo n 8 jaar getrouwd en hebben geen kinderen. Ria is 31 jaar en ziet er goed uit, niet te dik en niet te mager, zeg maar een goed gevuld figuur en met haar D cup ook een paar stevige tieten met een paar flinke..."
29-09-21
9.0
VaderdagDoor: Da@n
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Model, Vaderdag, Verjaardag,
"Al enkele weken waren de dochters van Paul aan het nadenken over wat ze hun vader zouden geven op zijn verjaardag, die zoals altijd samenviel met Vaderdag. Het zou zijn vijftigste verjaardag worden, dus een simpel cadeau hadden de twee al snel afgest..."
20-06-16
8.5