Opwindend.Net
Datum: 10-08-2016
Stemmen: 69x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 12555x
Lengte: Gemiddeld
Onverwacht - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Ik ben een alleenstaande vrouw van 40 jaar en werk op een bedrijfje dat opleidingen verzorgt. Mijn voorkeur gaat uit naar mannen maar ik heb ook wel met vrouwen gespeeld en kon het wel handelen. De meeste hetero's vinden een trio wel leuk maar als er twee mannen bij betrokken zijn merk is meestal rivaliteit. Ik zie er wel leuk uit en heb meestal wijde kleding aan omdat de cursisten meestal naar m'n grote tieten kijken. Zo kwamen er deze week mensen die in het transport werken en voor hun ADR certificaat kwamen.

De cursus duurde een weekje en veel cursisten kwamen van grotere afstand en verbleven in het aangrenzend hotel. De eerste morgen is het meestal informatief en elkaar aftasten. Er waren 8 mannen en twee dames. De meiden waren ongeveer 25 en het bleek dat er een man bij was die bij het zelfde bedrijf werkte en met één van de meiden samen woonde. Alles verlep lekker en op een gegeven moment vroeg 1 van de cursisten hoe laat de lunch was. Ik keek op mijn horloge en zei" Die is een kwartiertje geleden begonnen. Ik zal de kantine bellen en zeggen dat we er aan komen zodat ze rekening met ons houden". We hadden een leuke groep en iedereen noemde elkaar bij de voornaam en dat versterkte de band.

We spraken over van alles en nog wat en plots kwam de vraag of ik ook in het hotel verbleef. In de jaren dat ik daar werkte was deze vraag nog nooit gesteld en ik kleurde een beetje en knikte van ja en de vrouw die dit vroeg glimlachte naar mij en zei" Dan kan jij ons vast wel vertellen waar een leuk restaurantje is on vanavond lekker te dineren". Ik maakte kenbaar dat de meeste cursisten altijd in de bedrijfskantine aten maar dat ik hier de weg wel wist. Ge zoals de man van haar heette zei" Wij hebben besproken zonder diner zodat wij met z'n drietjes ergens anders eten. Als er liefhebbers zijn kunnen ze mee en jij bent ook va harte uitgenodigd". De lunch pauze zat er op en we gingen weer aan het werk.

De lessen verliepen snel en er was er één die niet echt geďnteresseerd was maar die stelde ook weinig vragen. Het was vier uur en we besloten dat het voor vandaag genoeg was en stonden op en Ge vroeg of er nog personen mee gingen naar het restaurant maar iedereen bedankte. Toen de meeste weg waren zei Sjaan zíjn vrouw" Ga jij met ons mee? Maken we er een gezellige boel van en de kosten schrijven wij op de zaak weg".

Ik twijfelde maar de andere vrouw zei "Kom op meid laat je lekker verwennen. Maken wij er met z'n vieren een gezellige boel van. Wij hebben kamer 12 en 14 en kom ons om een uur of zes ophalen. Oké ? Ik stemde in met het voorstel en we vertrokken naar onze kamers.

Nadat ik me gedoucht en verkleed had wist ik niet goed wat ik aan zou trekken want ik wilde niet in m'n slobber trui uit eten gaan en deed een blouse aan met een rokje. Maakte me wat op en was klaar voor het etentje.

Ik klopte op de deur van kamer 14 en Loes deed open. Zij was de alleen staande en haar zusje Trees woonde samen met Ge. Ze nodigde mij uit om binnen te komen en liep naar de tussendeur die open stond en zei" Dit is iets wat jullie nog niet gezien hebben maar hier is onze wonderschone Angela". Ik kleurde van deze aankondiging en zag gelijk dat Trees nog in haar lingerie liep en Ge aan een biertje in z'n boxer zat.

Snel was iedereen gekleed en vertrokken we te voet. De keuze voor het eet tentje was snel gemaakt en we hebben gezellig gepraat en redelijk veel gedronken. Ik moest vaak plassen en toen ik weer op het toilet was kwam Trees binnen en zei" Meid wat moet jij vaak piesen zeg. Ik zou er schraal van worden". Toen kwam Loes ook binnen en zei" Wat ben jij een lekker wijf zeg. Dat had ik vanmorgen niet kunnen bedenken toen we de klas binnen kwamen. Prachtige benen en een lekker kontje en om nog maar te zwijgen over je tieten". Ik kleurde weer en zei" Het makkelijkste is om wijde kleding te dragen om opmerkingen van cursisten te ontwijken. Dat zijn meestal mannen en daar voel ik me dan niet prettig bij. Van jullie is het geen rot opmerking maar een compliment. Dat vind ik wel prettig" Trees keek naar mijn borsten en zei" Ik zou wel willen dat ik zulke heerlijke tieten had gekregen van moeder natuur". Ik lachte en zei dat ik vroeger op school altijd veel vriendinnen had die dat ook zeiden maar dat ik later meestal opmerkingen kreeg dat het wel "neppers" zouden zijn". We lachten en Loes zei. Ze zijn in ieder geval prachtig want Ge kon zijn ogen er niet vanaf houden".

We liepen weer naar binnen en dronken nog wat en een half uurtje later besloten we naar het hotel te gaan. Eenmaal binnen vroeg Ge "Nemen we nog een afzakkertje op onze kamer"? Ik keek op m'n horloge en zei" Eentje dan aders zijn we morgen niet bij de les" We zaten net toen Trees zei dat ze haar "huispak" aan ging doen. Ik vroeg dat was en ze zei dat haar kleding te strak zat en ze in huis altijd een linnen pak droeg. Ze liep naar een kleding kast en deed haar shirt en bh af en bukte zich om haar jeans uit te doen en pakte het pak uit de kast. "Kijk Angela dit is het pak waar ik het over had" Ik liep naar haar toe en voelde het pak en wist precies wat ze bedoelde en zei " Dat lijkt mij inderdaad ook wel wat". Ik keek naar haar en Trees zei" Heerlijk zo'n pak en ik draag er niets onder. Ze deed haar slip uit en gooide het pak over haar hoofd en ik zag dat het tot halverwege haar bovenbenen kwam. Toen keek ze naar mij en zei" Ik heb er nog een paar bij me als je wilt mag je er wel eentje proberen hoor. Bij mij zitten ze allemaal wijd dus ik denk dat het jou ook wel past probeer maar" Ik kreeg er een in m'n handen gedrukt en liep gelijk bij mij vandaan.

Ik wist niet goed wat ik met deze situatie aan moest maar besloot om hem aan te doen. Ik deed mijn blouse uit en maakte m'n bh los en deed het pak over mijn hoofd en daarna deed ik m'n rokje en slip uit en rolde alles op en liep het woon gedeelte in. Loes zei als eerste "Wat zie er lekker geil uit zeg" Trees beaamde deze opmerking en Ge floot zachtjes tussen zijn tanden door en zou wel een beschuitje met me willen eten zei hij. Ik kleurde als een school meisje en bedacht "waar ben ik aan begonnen" We dronken nog wat en tijdens het verhaal vertelde ik dat ik aan het einde van de gang mijn kamer had. Dit flapte ik er uit eigenlijk voordat ik er erg in had.

Het was tijd om op te stappen en toen ik weg ging kuste Loes mij en even later kwam Trees ook op me af om me te zoenen en toen kon Ge niet achter blijven. Alleen hij kuste mij op m'n wangen en de laatste kus was op m'n lippen. Ik liep naar de deur en Loes gaf me een tik op m'n billen en zei "Droom lekker schat".

Eenmaal op m'n kamer bedacht ik wat me allemaal overkomen was. Ik gooide mijn kleding over een stoel en stapte in bed. Ik moest steeds terug denken aan de kus van Ge en ik voelde mijn lichaam gloeien van verlangen naar seks en bracht één hand naar m'n borsten en de andere naar beneden.

Het kon niet uitblijven maar binnen enkele minuten bracht ik twee vingers in m'n kutje en speelde met mijn clitoris en kwam tot een ongekend orgasme. Dit was lang geleden dat ik zo heftig klaar kwam. Ik lag nog na te genieten toen ik m'n naam hoorde. Ik ging snel rechtop zitten en hoorde het weer. Het was Loes die voor de deur stond. Ik besloot om te doen of ik het niet hoorde maar gelijk werd er geklopt en weer noemde ze mijn naam. Ik stond op en liep naar de deur en opende hem. Snel stapte ze naar binnen en kuste me op mijn mond. Ik voelde de druk van haar tong en opende mijn lippen en gelijk speelde ik dit spel mee. Haar hand voelde ik op mijn borst en haar dijbeen drukte zich tussen mijn dijen. Het leek of ik droomde maar ik wilde meer. Veel meer. Ik begeleidde haar naar mijn bed en we zakten op het matras en ik deed haar huispak uit en zag haar heerlijke borsten met grote opstaande tepels. Ze ging op haar rug liggen en ik zag haar mooie kale gleufje en was verloren.

We kusten en draaiden en Loes bracht haar hand naar m'n kutje en zei" OOOhhh wat ben jij lekker nat en glad. Ze bracht een vinger naar binnen en snel volgde een tweede en ik voelde me de koning te rijk. We draaiden ons en likten en zogen elkaar naar een ongekende hoogte. Ik voelde het vocht uit mijn kutje tussen mijn billen en Loes smeerde het vocht over mijn sterretje en drukte haar vingertop naar binnen. Dit werd mij te veel en luid kreunend kwam ik weer klaar. Dit was voor Loes aanleiding om door te gaan en gelijk daarna kwamen we samen klaar. Het enige verschil was dat Loes squirtte. Dit had ik nooit live meegemaakt. We moesten even bij komen want dit vrat energie en ik leefde in een roes. We hebben eerst wat gedronken en gepraat. Loes vertelde dat Trees Bi was en Ge alles leuk vond en het hun idee was dat Loes zou proberen om met mij te spelen om daarna het met z'n vieren te doen.

Ik vond het een heerlijk vooruitzicht en zei dat we dat voor een andere avond moesten bewaren en een kwartiertje later sloop Loes de kamer uit en bleef ik voldaan achter op m'n bed. De rest van deze belevenis vertel ik in deel twee van mijn verhaal

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Onverwacht - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Oude Man?Door: Annemieke
Gelezen: 4304x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
7.5
:: Mijn 1e Echte...Door: Billy
Gelezen: 10047x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
9.3
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 2Door: Jongevent25
Gelezen: 6412x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Bi, Anaal, Hardcore
08-06
8.7
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 1Door: Jongevent25
Gelezen: 14480x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal, Hard,
04-06
8.7
:: Edging - 3Door: Erectie
Gelezen: 4063x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stijf Stijve Edging Vrouw Auto Voorvocht Buiten Pik
28-05
7.5
:: Op Hotel Met SchoonzoonDoor: Willem
Gelezen: 9079x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon
27-05
8.5
:: Spelletjesavond - 3Door: Hunter
Gelezen: 7737x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
9.0
:: Spelletjesavond - 2Door: Hunter
Gelezen: 9583x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.9
:: Mijn 1e Echte Gay ErvaringDoor: Billy
Gelezen: 10079x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoofdzakelijk Gay
19-05
9.1
:: Betrapt Of Niet?Door: Rob
Gelezen: 9804x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Onderdanig
18-05
8.5
:: Meer Dan Ik WildeDoor: Zerohour59
Gelezen: 11631x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdresser Sissy
30-04
7.7
:: Onverwacht HotelDoor: Michael27
Gelezen: 12484x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-04
8.7
:: ParkDoor: Zorro
Gelezen: 7479x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-04
9.0
:: De Wraak Op JosDoor: Bas Bi
Gelezen: 7283x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-04
8.7
:: Ik, Geile Meid...Door: Struinertje
Gelezen: 6154x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Negerin, Dik, Lesbisch, Biseksueel, Trio
25-04
7.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net