Opwindend.Net
Datum: 09-10-2017
Stemmen: 30x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 9283x
Lengte: Lang
Het Weerzien
Door Theelichtje - Mijn Profiel Pagina

“Zo zeg, zo regenen, kom maar gauw binnen.”

Ik kom binnen in de hal van mijn vriendin die ik al sinds mijn studententijd niet meer gezien heb. Mijn enkellaarsjes maken natte afdrukken in de entree.

“Hier is het beter. Geef je jas maar Katrien, dan kan hij rustig drogen.”

“Dank je Lynn.”

Ik ontdoe me van mijn kletsnatte jas met op de achtergrond het getik van de regen. Ik geef hem met het lusje aan Lynn zodat ze zelf ook niet haar aandeel van de druppels krijgt. Ze legt de jas zorgvuldig weg en ik loop verder naar de woonkamer.

“Zo zeg Lynn, jij hebt de afgelopen jaren niet stil gezeten. Het is prachtig ingericht.”

Ik kijk rond terwijl ik met mijn handen door mijn haar ga, een poging om het terug in model te krijgen. Lynn met haar rode blouse en zwarte jeans komt weer tevoorschijn. Ze lacht naar me en geeft me een welkomstkus.

“Dank je voor het compliment. Zeg het volgende keer ook maar tegen Quinten, dat streelt zijn mannelijk ego.”

“Leuk dat jullie er samen jullie thuis van gemaakt hebben.”

“Inderdaad heel belangrijk voor ons, ga alvast zitten.”

Ik ga in een leunstoel zitten met mijn blauwe jurkje. Er gaat een siddering door mijn lichaam door het contact met het koude leder.

“Nu weet je waarom ik een broek draag Katrien.”
Ze lacht ondeugend, ze moet het schokje in mijn lichaam gezien hebben.

“Ik ben blij dat het een onverwachte bui was, want anders had ik je leuke jurkje waarschijnlijk niet gezien.”

“Goh, heb ik al lang in mijn kast hangen maar nog maar een paar keer aangedaan, ik vond het wel gepast voor ons weerzien.”

“Heel mooi.” Lynn kijkt me een paar tellen aan en komt dan met haar gedachten weer ter zake.
“Glaasje bubbels?”

“Graag, daar zeg ik nog altijd geen nee tegen.”

“Ik ken je nog altijd. Trouwens sorry dat Quinten er niet bij kan zijn, maar hij moest nog naar een zakenpartner. Hij kijkt er naar uit om je te ontmoeten. Ik heb al veel over je verteld.” Ze schenkt twee glaasjes in.

“Oei, moet ik me zorgen maken over wat je allemaal verteld hebt?”

“Nee hoor, onze avonturen van het uitgaan vroeger heb ik achterwege gelaten. Hij verwacht een beeldmooi engeltje als vriendin van zijn vrouw.”

“Haha beeldmooi? Jouw man heeft veel fantasie voor iemand die me nog niet gezien heeft.”

“Het kan zijn dat hij fantasie heeft, maar Quinten gelooft me op mijn woord.” Ze knipoogt op het einde van haar zin.

Ik ben even stil en laat de zin even doordringen.

“Zotteke!”

Ze geeft me het glaasje champagne in mijn handen.

“Haha, ik heb zeker niet gelogen. Mijn man zou nogal kijken naar de vrouw met het sexy jurkje en dan ziet hij zijn saaie vrouw met de jeans.” Ze glimlacht na het einde van de zin en geeft me een plagerig tikje op mijn dij. Ik lach terug en voel me direct helemaal op mijn gemak bij haar, niet evident na jarenlang elkaar niet te zien.

“Proost!” Ik tik mijn glas tegen het hare.

“Proost Lynn!”

We nippen allebei van ons glaasje en ik merk dat ze niet alleen verstand heeft van interieur. Ik geniet na van mijn slokje.

“Vertel eens, hoe komt het dat je hier geen man bij je hebt?”

“Dat is een directe vraag, haha. Heel simpel, als single is dat moeilijk.”

Ik lach het een beetje weg, maar ik zie haar bezorgd naar me kijken. Ik besluit maar meer bij mijn antwoord te voegen. “Goh ik weet het niet, het werk slorpt me een beetje op.”

“Dat is geen goede situatie, je mag niet in een negatieve cirkel komen. Soms hebben je geest en lichaam behoefte aan iets anders.”

“Ik hoop dat het werk iets rustiger wordt, maar ik mis de afleiding niet echt. Ik ben al 2 jaar single, maandje meer of minder zal het niet maken.”

“2 jaar schat? Je gaat dan toch hopelijk op avontuur nu en dan?”

“Ik heb het druk op het werk, en ik mis het niet, dat is mijn gevoel nu.”

Ze zet haar glas op tafel en legt haar hand op mijn been.

“Denk je niet dat je het gevoel al een beetje vergeten bent, of dat je het verdringt?”

“Het kan, ik ben dat niet aan het bestuderen.”

“Katrien, het gevoel dat iemand aan een vrouw geeft, dat hebben we soms nodig. Of we nu willen of niet, het lichaam heeft het nodig om goed te functioneren.”

“Ik zou niets liever doen dan je tegenspreken.”

Ze zet haar pleidooi voort. “Al is het maar een kusje, een streling, een massage.”

Ze kijkt me aan met ogen vol onbegrip voor mijn nare situatie. Ik krijg het diep van binnen moeilijk maar ik laat het zo weinig mogelijk merken.

“Zet je glas eens op tafel Katrien, ik kan blijven babbelen met jou, maar ik vrees dat je al iets te lang in deze situatie zit.”

Ik zet gehoorzaam het glas op tafel.

“Draai je maar met je rug naar me toe.”

Ik aarzel even maar volg haar instructie en ik staar voor me uit met mijn blik naar de open haard.

“Nu wil ik dat je even niets meer zegt en je gedachten los laat.”

Ik wacht met een gespannen lichaam tot haar handen contact met mijn schouders maken.

Haar warme handen gaan over mijn koeler lichaam. Ze streelt me zacht en gaat met masserende bewegingen over mijn huid. De wrijving maakt mijn aangeraakte plekken warmer. Ik sluit onbewust mijn ogen en geniet van haar massage.

Het knetterende geluid van het hout op de open haard brengt me in een aparte stemming. Ik voel steeds meer en meer van haar hand, ik geniet van haar.

Ze laat haar handen afdwalen en ze streelt langs mijn blote armen. Ik laat haar begaan, dit was te lang geleden dat ik lichamelijke affectie kreeg. Al is het maar zoiets kleins als een massage, al is het maar van een vriendin, ik geniet van elke aanraking.

Haar handen gaan tot aan mijn handpalmen en terug naar boven. Ik voel Lynn dichterbij komen, ik voel de warmte van haar lichaam terwijl ze nu alleen nog maar contact heeft met vingers die over mijn armen tintelen. De enige hint die ik krijg van haar dichte aanwezigheid is een warme adem die ik in mijn hals voel. Het is heerlijk om het ritme van haar ademhaling te herkennen. Ik kan het steeds beter herkennen, en krijg het gevoel dat ze steeds ietsje sneller ademhaalt. Het kunnen ook de tintelingen zijn die mijn hoofd op hol brengen.

Haar handen dwalen over mijn rug en vinden hun laatste rustplaats in mijn zij.
“Bevalt het je Katrien?” Ze is zo dicht bij me, dat haar stille stem glashelder verstaanbaar is.

Ik open mijn ogen en kom terug naar deze wereld. Ik weet niet wat te zeggen, ik schraap mijn stem eerst voor ik iets kan uitbrengen.
“Het kan wel tellen ja.”
Na mijn zin voel ik haar weer uitademen tegen mijn huid, alsof ze even heeft gepauzeerd om zeker niets van mijn antwoord te missen.

“Betekent veel voor me schat.”

Ik voel me op mijn gemak en mijn lichaam ontspant zich na haar antwoord. Ik leun onbewust meer achterover en zonder dat ik het besef leun ik tegen haar aan. De lichte stof van mijn jurkje en haar blouse zorgen ervoor dat het verschil van lichaamstemperatuur direct merkbaar is. Ze plaatst haar handen iets meer naar voor en ze houdt me in een heerlijke comfortabele greep.

Ik kijk naar het vuur, en mijn lichaam begeeft zich naar een terrein waar het al een paar jaar niet geweest is. Ik zie een paar vonkjes van het gesprokkelde hout springen, terwijl ik geniet hoe ik tegen haar borsten aanleun. Haar massage heeft mijn zintuigen op scherp gezet. Haar borsten voelen zo vol aan, ik voel hoe natuurlijk ze indrukken door mijn lichaam.

“Lig je lekker schat?”

“Ik lig heel goed, Lynn.”

Ze lacht zacht. Ze verlaat me met één hand langs mijn zij en ze ontdoet het rechterdeel van mijn hals van mijn lange haar.

“Vind je het erg als ik je een kusje zou geven?”

Mijn vriendin brengt me helemaal in extase met elk woord en elk gebaar van haar. Ik wou nadenken maar mijn hoofd heeft al instemmend geknikt. Een signaal van mijn lichaam dat ik niet onder controle had. Ik heb geen tijd om mijn keuze in twijfel te trekken. Ik voel haar vingers iets harder in mijn strakke buik en ik voel haar lippen op mijn huid. Mijn hals voelt haar lippen een volle seconde. Het geluid van het afsluiten van de kus windt me nog het meest op. Haar hand over mijn buik gaat strelend naar mijn zij en ietsje verder naar beneden.

“Je bent precies al ietsje warmer.”

“Uhuh.”

Ik laat haar begaan als ze met haar hand over de stof van mijn bedekte benen gaat. Ik heb dit gevoel al te lang gemist, het gevoel zoals Lynn me laat voelen. Ik weet wat ze wil, en ze mag het. Ik wil op deze subtiele manier bemind worden. Ik zet me iets meer omhoog, waardoor ik eenmalig tegen haar borsten schuur. Haar blouseje kan niet meer keurig gespannen zijn over haar lichaam. Door mijn beweging is niet alleen haar stof beroerd maar is door haar hand mijn stofje omhoog gekropen. Mijn benen iets meer ontbloot. Ik voel haar ademhaling versnellen. Ik wil meer van dit.

“Krijg ik misschien nog een kusje omdat ik zo braaf stil zit?”

“Ik denk dat jij wel weet dat jij niet stil zit.” Ik wacht bang af, wetende dat ze op mijn schurend gebaar hint. “Maar misschien heb ik daar op dit moment weinig op tegen.”

Ik lach en ik leg mijn hoofd naar achteren op haar schouders.

“Weer niet stil zitten, zo profiteren van mijn woorden Katrien. Jij voelt je wel zeker.”

“Misschien heb jij daar wel voor gezorgd Lynn.”

Haar ademhaling stopt en ik verwacht een tweede zoete kus. Hij blijft uit tot ik haar eerste ademhaling opnieuw hoor en voel. Ze kan niet nog dichterbij komen, ik voel haar lippen mijn oorlel omsluiten. Mijn lichaam krult zich op van opwinding. Mijn rug wordt hol en mijn borsten staan fier omhoog. Ze laat mijn oor niet los en zuigt er zacht op. Ik bijt op mijn onderlip om niet te kreunen. Ik wil nog niet toegeven, maar vanaf dat ik een vleugje van haar tong voel, ontsnapt er een genotsgeluidje bij me. Het lijkt dat dat hetgeen was dat ze wou hebben, want ze laat onmiddellijk mijn oorlel los.

Mijn ademhaling probeer ik weer onder controle te brengen na haar effect op mijn lichaam.

“Ik wil weer in je ogen kijken Lynn.”

“Daar heb ik voorlopig bezwaar tegen. Ik wil nog even wat meer van je, straks laat ik je wel los schat. Ik laat je pas los als vrije en herboren vrouw.”

Ik lach van spanning en geluk. Ze lacht niet mee, maar het is niet dat ze stil zit. Haar vingers tippelen over mijn stof naar beneden. Ik weet wat ze nog meer van me wil. En ik ben vol met lust om het haar te geven. Mijn benen gaan verder uit elkaar en het is een overduidelijk welkomstgebaar voor haar. Opnieuw een aanraking voelen daar beneden. Meer dan mijn vingers en een goedkope dildo van bij een magazine heb ik niet meer gevoeld de afgelopen twee jaar.

Haar hand verlaat me voor even en gaat vervolgens tussen mijn benen, op zoek naar mijn slipje. Het opgespannen stukje stof van mijn jurkje tussen mijn benen belemmert haar. Ik kan niet meer wachten en ik trek mijn eigen jurkje omhoog, ik moet haar hebben. De weg is vrij en het borrelt meteen in mijn lichaam. Ze raakt me aan, ze zit direct op het juiste plekje. Niet het natte deel van mijn slip, maar net daarboven plaatst ze haar twee vingers. Ik kreun ongecontroleerd. Ze maakt me gek, ze heeft me van seconde één al in haar greep. Ze schuurt de stof tegen mijn klitje. Ze beseft niet hoe mijn slipje een paar centimeter onder haar vingertopjes meer en meer nat moet absorberen. Ik kreun luider tot ze me verlaat.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Ik weet wat er aankomt. Ze maakt haar hand vlak en ze schuift het heerlijk in mijn zwart slipje. Ik laat mijn hoofd opnieuw rusten op haar schouders. Mijn getrimd schaamhaar voelt haar hand in mijn slipje gaan. Ze slaat het klitje over en ze gaat naar mijn lippen. Ze voelt voor de eerste keer hoe kletsnat ze me maakt. Er ontsnapt een kreetje bij haar. Ik glimlach, maar mijn lippen gaan oncontroleerbaar terug op elkaar om verder te kreunen.

Ik voel hoe ze de binnenkant van mijn lippen streelt, heel zacht. Ik voel hoe ze twee vingers bij elkaar brengt, en de vingertoppen tussen mijn lippen zet.

“Doe het Lynn.”

Ze gaat graag in op mijn verzoek. Mijn gekreun heeft plaats gemaakt voor stilte, de manier hoe haar vingers in me glijden, hoe ik het soppende geluid hoor van het binnentreden, hebben me het zwijgen opgelegd. Alles is aan het opladen, geen gekreun meer, mijn lichaam stijf van opwinding. Haar bewegingen in me op een steeds strakker tempo. Ze heeft het steeds moeilijker om haar tempo aan te houden. Ik voel hoe ik opspan van binnen, ik bied steeds meer weerstand binnen in me. Steeds meer gevoel dat ze me geeft. Ik kan het bijna niet meer houden, ik voel mijn lichaam warm worden beneden. Mijn lichaam kan niet meer, mijn benen beginnen te trillen.

“Nog even” stamel ik.

Mijn woorden zijn nog niet koud of ik krijg het zetje dat ik nodig heb. Ze grijpt met haar andere hand mijn rechterborst vast. En niet zomaar een knedend gebaar, ze zoekt op dit cruciaal moment rechtstreeks mijn tepel op. Ik kan fracties voor mijn orgasme nog even naar beneden kijken en ik zie hoe mijn tepel van de niet bedekte borst door mijn jurkje staat. Ik kan het niet meer houden.

“OOO, Lynn, mmm”

Mijn lichaam schokt waarmee de vingers heerlijke nieuwe bewegingen maken binnen in me. Ik kreun het uit met gesloten ogen. Haar borsten bewegen mee met mijn klaarkomend lichaam. Mijn orgasme is over zijn top en neemt zacht af. Ze wil haar vingers uit me laten glijden. Maar mijn hand houdt haar op een niet zo’n elegante manier tegen.

“Blijf nog even in me Lynn! Ik wil je nog niet kwijt.”

“Tuurlijk schat” zegt ze op begripvolle manier.

Mijn lichaam heerlijk nagenietend van ons moment. Door haar vingers in me geeft ze me een heerlijk vol effect, waardoor de naschokken van mijn lichaam nog extra veel deugd doen.

“Nu wil ik op je verzoek in gaan om in mijn ogen te kijken Katrien.”

Ik kom terug tot het volle besef, en besef dat ik net iets intiem heb gedaan met een vrouw, daarbovenop nog eentje die getrouwd is. Was ik gek geworden? Ik ga langzaam recht zitten en ik keer me beschamend om.

“Dit mocht niet gebeuren, ik had niet zo mogen klagen tegen je.”

“Ssst, dit was te heerlijk. Dit kan niet verkeerd zijn.”

“Maar ik ben niet lesbisch Lynn, sorry.”

“Katrien, we gaan dit niet bestempelen met termen, laat ons lichaam voor ons spreken.”

“Je bent getrouwd.”

“Dat is mijn zaak, maak er maar geen probleem van. Kijk eens in mijn ogen, dat wou je daarnet toch, je wou me daarnet in mijn ogen kijken.”

Ik kijk haar aan, ik vind het ongemakkelijk. Heel ons intiem moment had ik geen last, en nu voor een simpele blik heb ik het moeilijk.

“Wat vond je lekker daarnet?”

Ik vrees dat ik geen woorden kan uitbrengen. Praten, datgene wat ik zo goed kan met haar. Als ik het maar allemaal niet vergooid heb. Ik probeer mijn emotionele uitersten te verbloemen door gewoon te antwoorden op wat ze vraagt.

“Ik vond je zo zacht, je voelde me goed aan.”

“Dat was mijn bedoeling Katrien, ga verder…” Ze neemt een slokje van haar champagne en ze gaat comfortabel tegen de leuning van de stoel hangen, half liggend.

“Je aanrakingen, je wist mijn plekjes, je maakte me gek bij mijn oor.”
Lynn glimlacht meer en meer bij elk woord dat ik uitbreng. Ze geniet van mijn ongemakkelijkheid. Ze stelt me meer en meer op de proef door voor mijn ogen alvast over de binnenkant van haar eigen dijen te gaan.

“Hoe voelden mijn borsten aan?”

Ik kan niet geloven waar ik in beland ben. Ik wil haar niet teleurstellen voor wat ze voor me gedaan heeft, en wil antwoorden. Maar alvorens iets uit te spreken, stokt mijn adem even. Lynn ligt er heerlijk en ze gaat met haar hand tussen haar benen over haar jeans. Ze behandelt het ongetwijfeld hete plekje tussen haar benen. Ze moet bloedgeil zijn.

“Ze voelden heerlijk aan Lynn.”

“Zien ze er even lekker uit dan als je ze voelde prikken achter je?”

Ik knik. Ze lacht en haar hand verlaat met een stoute blik haar intieme plekje en ze doet een knoopje open. Het keurig blouseje transformeert in een sexy kledingstuk door amper twee knoopjes open te maken. Mijn blik zoekt haar borsten op. Ik voel hoe ik aangetrokken ben tot deze vrouw. Het vertaalt zich weer tot aanmaak van geil nat tussen mijn benen. Ze gaat verder met ontknopen en onder de rode blouse zie ik een rode kanten bh tevoorschijn komen. Het laatste knoopje is open en haar blouse valt langs beide kanten open.

Haar borsten heerlijk bij elkaar geduwd, een strakke lijn met bijhorende schaduw maken het heerlijk om naar te kijken. Ik fantaseer stout hoe haar tepels onder de stof er uit zouden zien. Maar lang hoeft het geen fantasie te blijven. Haar hand gaat naar haar linkerborst en trekt de stof omlaag. Haar tepel springt eruit. Stijf en fier is hij naar mij gericht. Ze kijkt in mijn ogen. Ze gaat met haar wijsvinger naar haar lippen en neemt die in haar mond. Ze laat hem er heerlijk nat uitkomen. Ze kijkt me stout aan.

“Met jouw jurkje maakte je me al gek sinds je binnenkwam.”

Ik geniet van haar woorden, ze laat me weer vrouw voelen. Haar vinger gaat naar haar tepel en smeert haar speeksel uit. Ik zie de tepel telkens opspringen, rechtop veren, telkens als de vinger er langs is gegaan.

“Heb je geen zin om er aan te zuigen?”

Ik ben sprakeloos.

“Wil je er misschien aan likken? Bijten misschien?”

Ik hou het niet meer vol hoe ze me uitdaagt. Ik neem een slokje champagne. Ik zie hoe Lynn makkelijker gaat liggen en ik kruip over haar. In deze houding moet ze een heerlijk open zicht in mijn decolleté hebben. Ik ga naar haar mond en kus haar volop. Waar ze niet op had gerekend is dat ze een deel van de champagne ook krijgt. Mijn eerste tongkus met een vrouw is direct bezegeld met een dure champagne. Onze tongen strelen elkaar langs de knetterende bubbels. De schuimwijn loopt langs haar lippen naar buiten. Mijn tong en lippen geven het niet veel kans om te ontsnappen. De tongzoen heeft me extra geil gemaakt, het oncontroleerbare komt weer in me naar boven. Ik wil deze vrouw. Het leidt me tot geile woorden van mijn kant.

“Wil je deze lippen naar je blote tepel?”
Ik wijs geil naar mijn glinsterende lippen van onze natte kus.
“Of wil je me bij die andere stijve tepel die om aandacht schreeuwt door je stof heen?”

Lynn kijkt radeloos naar me. Ik geef haar nog een kus met een kort plaagmomentje van mijn tong. Ik verlaat haar en trek de andere helft van haar bh omlaag. Haar lichaam reageert hetzelfde op de prikkels als het mijne daarnet. Ze komt omhoog en de tepels komen in een ideale positie. Ik open mijn lippen voor de zoveelste nieuwe ervaring vandaag. Haar donkere tepel afgetekend op het kleine tepelhof raakt mijn onderlip aan. Het teken om de tepel helemaal te omsluiten. Ik zuig er zacht aan, en spontaan begin ik mijn ervaring als vrouw te gebruiken. Ik weet op welke wijze ik graag verwend word, dus waag ik het ook bij haar.

Ik begin met haar droge tepel nat te maken met mijn tong. Ik hou mijn tong stijf telkens als ik langs haar strijk. Een klein speekseldraadje vormt zich als ik nog eens langs haar strijk. Ik neem haar nog eens naar binnen, het zuigen afwisselend met korte stoute likjes. Ik weet dat ik goed zit, haar handen door mijn lange haar bevestigen dat. Ik zet mijn hand rond haar borst en ik knijp, waardoor de ene helft van haar boezem nog meer naar boven wordt geduwd. Ik zet mijn tanden zacht in de tepel en laat dan los, een kleine prikkel die zo veel kan doen. Ik lik haar tepel alsof mijn tong een gefantaseerde wond moet genezen die door mijn tanden was gemaakt.

Ik wil meer genieten van deze ervaring, ik wil meer van haar. Ik zit opnieuw rechtop, en ik kijk in haar ogen die smeken naar seks met me. Ik besluit haar nog geiler te maken. Ik kijk haar aan, en ik neem mijn vinger in mijn mond en bijt erop. Ik laat haar blik niet los. Ze kreunt en ze kan me niet weerstaan, ze veert rechtop en ze slaat met haar vlakke hand op mijn kontje. Ik laat mijn vinger verrast uit mijn mond glijden.

“Auw Lynn. Had ik dat verdiend?” Ik lach stout.

Ze antwoordt niet, en ik weet dat ze er te geil voor is. Ik wil meer van me bloot geven. En ik doe de bandjes van mijn jurkje naar beneden. De poging om mijn jurkje te laten zakken wordt verhindert. Haar beide handen plaatsen zich op me en kneden mijn borsten, terwijl ze kreunend machteloos onder me ligt. Ik laat me niet tegenhouden door haar, en ik trek de stof naar beneden. Haar handen beroeren mijn dunne zwarte bh. Ik voel opnieuw hoe ze mijn tepels opzoekt. En ik besluit dat ik verdere stappen moet zetten. Ik neem haar handen en duw ze tegen de stoel. Ik lik haar in haar hals. Mijn ademhaling duidelijk hoorbaar.

“Katrien, je moest eens weten wat je aan het doen bent met me.”

“Maak een lichaam niet wakker dat al 2 jaar niet meer weet wat genieten is!”
Ik lik aan haar oorlel, en de variatie van haar gekreun verraadt telkens haar genot.
“Hou je van likjes?” Lynn knikt, terwijl ik haar oorlel niet alleen laat.
“Wil je ergens anders een likje?”
“Mmm, ja.”
De Lynn die daarnet volop initiatief nam om me te verleiden, is radeloos.

Ik bijt in haar oorlel en ik ga van haar af. Ik laat haar rechtstaan en ik ga op mijn knieën voor de stoel zitten. Ze gaat voor me staan en ik kijk onbewust sletterig in haar ogen, terwijl ik haar knoopje van haar jeans los maak. Ze maakt haar bh los, waardoor de naar boven geduwde borsten heerlijk natuurlijk loskomen. Ik bekijk vanonder de heerlijke C-cup met de tepels als kersen op de taart. Het geile geluid van de rits die ik zachtjes open. Het rode kanten slipje komt tevoorschijn.

Haar jeans trek ik omlaag, waar ze meegaand uitstapt. Ik zie een donker plekje tussen haar benen, de kleur van de stof verraadt al hoe nat ze staat. Ik streel haar billen, terwijl ik plagerig een kusje geef op haar buik. Mijn vingers haken achter haar slipje en ik trek dit omlaag. Mijn hart bonst in mijn keel. Haar schaamhaar iets korter dan dat van mij, heerlijk afgewerkt. Het slipje valt op de grond, niet dat ik het zie vallen, want ik kan mijn blik niet van haar poesje afhouden. De eerste keer dat ik een vrouw zo van dichtbij zie, en dan met deze intentie. Haar lippen iets anders van vorm dan de mijne, maar ze zijn zo uitnodigend. Op mijn knieën had ik al meerdere malen het klassieke opwindende gevoel gekregen van de harde penis van mijn ex. Maar het was niets vergeleken met de drang om nu van Lynn te proeven. Ik duw haar zacht op de stoel, ze lacht ongemakkelijk naar me.

“Schat, dit is niet alleen de eerste keer voor jou.”

De bevestiging dat ik haar eerste ben, haar eerste vrouw maakt me alleen nog geiler. Mijn gedachten steeds meer bevestiging aan het krijgen van mijn biseksueel kantje. Ik kijk naar haar mooie blauwe ogen, terwijl ze de tippen van haar voeten op de salontafel plaatst. Ik zit geknield gevangen tussen haar wijde benen. Ik verlaat de blik van haar ogen en ik plaats mijn handen op haar dijen, haar intieme plekjes binnen handbereik. Ik ga naar haar toe en ik maak uit onzekerheid de lippen van mijn mond nog even nat met mijn tong.

Ik zie haar lippen strak tegen elkaar, de open haard laat het natte spleetje glinsteren. Ik ben nog maar een centimeter van haar verwijderd, ze voelt mijn adem. Ik laat mijn tong uit mijn mond ontsnappen en ik lik in één teug naar boven. Ik proef haar, ik neem weer afstand van haar en ik laat de prikkeling in me doorkomen. Met mijn ogen gesloten geniet ik van haar vocht.

Het moet maar een seconde geweest zijn, het moment voor mezelf, maar dit was te lang naar haar zin. Ik voel haar hand op mijn hoofd en ze duwt me terug tussen haar benen. Ze hoeft me niet langer aan te sporen. Ze gaat weer languit liggen met haar armen gespreid tegen de koude lederen fauteuil. Ik neem meer van haar naar binnen. Het nat van tussen haar lippen neem ik mee naar boven en ik eindig aan haar klitje. Telkens voelt ze me in de twee aansluitende zones. Bij elke teug wordt haar klitje natter. Natter van haar eigen geil. Ik hoor haar kreunen wanneer ik met mijn tong tol over haar clitoris.

Ik kijk naar boven en zie dat ze haar hand op haar voorhoofd heeft gelegd, ze kreunt met haar lippen dicht. Ze kijkt me aan en ze moet me met mijn hoofd lichtjes op en neer zien gaan. Mijn hoofd en tong zorgen voor de juiste bewegingen afgestemd op haar gekreun en op mijn eigen ervaringen. Ik zuig aan haar knopje, en laat het weer los. Mijn stijve tong bespeelt haar. Haar lippen beroer ik aan de binnenkant, met af en toe plagerig mijn tong ietsje in haar. Ik laat haar los en ik adem zwaar. Mijn duim wrijft over haar klitje.

“Hoe voelt het?”

Ze negeert me, ik zie haar kijken naar mijn natte mond. Ze kan het niet laten om met haar vingers langs mijn mond te vegen. Ik wil deze naar binnen nemen maar ben te laat. Haar vingers verlaten me direct naar haar eigen mond. Ze likt ze af, zo geil, de drang om haar zelf te proeven. Ik wil in haar gaan, ik verzamel drie vingers. Niet zoals de voorzichtige mannen met één of twee. Ik weet wat ik zelf graag wil. Ik zet ze tegen haar aan, en ik zie haar glimlachen terwijl ze haar eigen mond nog aan het aflikken is met haar tong.

Ik voel hoe nat ze staat maar ook hoe strak ze is. Ik wil bij haar binnengaan, maar merk dat dit helemaal anders is dan bij mezelf. Ik duw zacht door, en het vocht verspreidt zich en het natuurlijk glijmiddel werkt perfect. Ik vul haar, een paar seconden is het muisstil. Even maar tot ik de stoten van een dikke penis naboots met mijn vingers, ze kreunt het uit. Ik zie haar lichaam verscheiden keren schokken als ik van tempo wissel, of ik een ander plekje opzoek.

Ik raak steeds meer vertrouwd. Ze voelt dat ik zelfvertrouwen win, en mijn vingers maken haar gek. Ik ga met mijn tong naar haar opgezwollen klitje en speel er plagerig mee. Geen volle tong maar enkel het puntje. Mijn vingers glijden langs mijn tong in haar.

“Ooo, schat.”

Ik voel mijn vingers weerstand krijgen, ik krijg er lichte kramp van. Ik besluit om ze ter plaatse te laten zitten. Haar klitje krijgt opnieuw de volle aandacht. Wat ze duidelijk heeft gemist, haar lichaam schokt bij elk raak likje. Ik voel haar lichaam kronkelen. Haar vagina sterker gespannen rond de drie vingers. Ze kunnen niet meer naast elkaar op een rijtje liggen, maar noodgedwongen compact op elkaar. Ze dwingt me ertoe. Ik maak haar gek met mijn sensuele tong.

“Pas op straks!”

Ik weet niet wat ze bedoelt en ik laat mijn vingers uit haar glijden. Ik ga dieper met mijn lichaam en ik geef haar terug de volle teugen. Haar benen in mijn greep.

“Nog even...”

Ik voel haar opspannen en ik zuig haar klit naar binnen.

“Oooo…”

Haar lichaam schokt, mijn mond zakt over haar vagina, en ik voel een teug vocht over me heen stromen. Er komen golven vocht uit haar, ik kan het niet begrijpen, maar mijn lichaam wordt gek.
Ik open mijn mond en ik proef van haar uitspatting. Haar stem trilt, terwijl ik het naar binnen slik.

“Mmm, sorry!”

Ik ben mee in trance en ik voel hoe ze tot haar positieven komt. Ik ga tussen haar benen uit. Ik slik en veeg mijn mond af. Op de lederen stoel ligt een klein plasje van haar spuiten.

“Je bent een schat!” zeg ik om haar gerust te stellen. Ze glimlacht en geniet na van haar orgasme.

Onze lichamen komen een minuut tot rust. Met af en toe een blik naar elkaar.

“Katrien, ik denk dat ons weerzien geslaagd is.”

“Sorry van het te sexy jurkje Lynn. Anders hadden onze verborgen kantjes verborgen kunnen blijven.” Ik glimlach van geluk.

“Het was hemels, maar schat, help je wel mee even opruimen voordat Quinten er is.”

Ik kijk glimlachend naar onze kledingstukken in de woonkamer en haar plasje op de stoel.

“Tuurlijk, ik wil geen slechte indruk maken op de andere helft van jou die ik nog niet ken.” En ik knipoog stout.

“Zotteke!” en we lachen samen. Beide te bloot om keurig te zijn, maar beide te lekker om in de toekomst van elkaar af te blijven.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Aangename Kennismaking

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Vakantie Baantje Deel - 10Door: Marco 1968
Gelezen: 1895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
20-07
9.1
:: Bisex Verrassing In...Door: JamesRebelDean
Gelezen: 10710x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Bi, Bisex, Hotel, Sauna, Swingen, Swingers, Overspel, Vreemdgaan, Trio
19-07
9.0
:: 1e Keer NaaktstrandDoor: F.alleskan
Gelezen: 4851x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mmv, Trio, Naakt, Creampie, Slikken, Naaktstrand
18-07
8.4
:: Vakantie Baantje - 9Door: Marco 1968
Gelezen: 7926x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
14-07
9.1
:: Vakantie Baantje - 8Door: Marco 1968
Gelezen: 8353x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-07
8.7
:: Vakantie Baantje - 7Door: Marco 1968
Gelezen: 7179x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
09-07
8.8
:: Vakantie Baantje - 6Door: Marco 1968
Gelezen: 7880x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
09-07
8.8
:: Vakantie Baantje - 5Door: Marco 1968
Gelezen: 8193x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
08-07
8.8
:: Big Boys-wedstrijd - 2Door: MBrinx
Gelezen: 4966x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Big Boys, Wedstrijd, Paul, 18, Sexparty, Club, Uitgaan, Kroeg
07-07
9.4
:: Big Boys-wedstrijd - 1Door: MBrinx
Gelezen: 9585x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.7
:: Kamer VrijDoor: Bas
Gelezen: 13286x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
04-07
8.6
:: Vakantie Baantje - 4Door: Marco 1968
Gelezen: 9862x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
26-06
8.9
:: Vakantie Baantje - 3Door: Marco 1968
Gelezen: 22995x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.8
:: Vakantie Baantje - 2Door: Marco 1968
Gelezen: 25547x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.8
:: Vakantie Baantje - 1Door: Marco 1968
Gelezen: 23425x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 677