Opwindend.Net
Datum: 17-04-2017
Stemmen: 63x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 16989x
Lengte: Lang
Macht - 1
Door Zorro - Mijn Profiel Pagina

Controle en respect, en af en toe een preek over hel en verdoemenis, dat is het sleutelwoord hier in het dorp had zijn voorganger gezegd. Als het dat hebt, heb je het hele dorp in je macht. Dan doen ze alles wat je zegt. En ik kan je vertellen, je kan net zo ver gaan als je zelf wilt. Godswoord is hier machtig en als je het handig aanpakt dan heb je hier een leven als een luis op een zeer hoofd.

Geert stond op de kansel van de kerk in zijn dorp. De gemeenschap van 777 zielen hing aan zijn lippen. Als hij sprak was het doodstil in de gewijde ruimte. Hij hield een preek over het onderwerp hebzucht. Er moest veel meer gedeeld worden in de gemeenschap riep hij luid. Hij liet een stilte vallen en keek in het rond. Op zijn verzoek zaten de mannen en vrouwen apart. Ook de jongens en de meisjes. Hij had vandaag na de dienst twee meisjes geselecteerd voor een bijeenkomst. Van de ouderraad waar hij uiteraard de leider van was, had hij zichzelf toestemming gegeven om een geheim ritueel uit te voeren. Alles wat er in de kerk en er omheen gebeurde werd angstvallig stil gehouden. Op straffe van een verschrikkelijke wraak van buitenaf als er over gepraat werd met de buitenwacht, durfde er ook niemand over te spreken. Geert had het hele dorp in zijn macht. Met een ‘gaat heen en vermenigvuldig U’ nam hij afscheid van de gemeenschap en trok zich terug in zijn privé ruimte en wachtte even af tot iedereen vertrokken was.

Er werd op de deur geklopt en een stem riep dat alles in gereedheid was gebracht. Geert deed een mantel om en liep naar beneden. Onder de kerk was een gewelf dat al eeuwenoud was. De ruimte was flauw verlicht met een paar kaarsen. Toen hij aan het licht gewend was zag hij de meisjes die hij deze keer had uitgezocht op hem staan wachten in de voorgeschreven kleding. Ze droegen beide een lange witte jurk die tot op de grond hing. Hun borsten en hun billen waren ontbloot door de uitsparing die in de speciale jurken gemaakt waren, en hun handen waren op hun rug vastgebonden. Hijzelf droeg een masker zodat ze hem niet herkende. Onzin natuurlijk want iedereen wist dat hij het was, maar dat deed hij expres om het een beetje spannend te maken. Hij liep de ruimte in en ging zitten op een houten stoel die midden in de ruimte stond. Op zijn gemak bekeek hij de twee meisjes die me hun rug naar hem toestonden. Hij was tevreden. Ze zagen er goed verzorgd uit en wat ook belangrijk was, ze voldeden aan de voorschriften die hij toen hij hier kwam had geeisd. Overgewicht was uit den boze. Iedereen hield zich aan een uitgebalanceerd dieet.

Hij stond op en deed zijn mantel uit. Zijn stijve pik schommelde rustig heen en weer toen hij op de meisjes afliep. Hij achter een van hun staan en betaste haar borsten. “Zo Hilde, die beginnen al goed te groeien,” zei hij. “ik ben tevreden over je. Met deze tieten zal je vast goed kunnen zogen.” Hij duwde zijn stijve tegen haar aan en liet haar zijn geslacht goed voelen door hem tussen haar bilspleet te duwen. Het meisje versnelde haar ademhaling. “je hoeft niet zenuwachtig te worden mijn kind,” zei Geert. “Dit ritueel moeten jullie allemaal ondergaan.” Hij liep naar het andere meisje en deed hetzelfde. Hij kneep in haar borsten en zei niets. Hij gaf haar geen compliment. Door haar te laten geloven dat hij niet tevreden over haar was liet hij zijn macht gelden. Ze kreunde toen hij in haar borstjes kneep. “Mond houden” riep hij met luide stem. Meer zei hij niet. Geert liet ze nu hun jurk uittrekken en bekeek ze opnieuw. “Benen uit elkaar zusters.” Hij gaf een kort bevel wat direct opgevolgd werd. Ze moesten naast elkaar gaan staan en hij bevoelde ze. Hij controleerde of ze goed onthaard waren tussen hun benen. Dat was een strenge regel in het dorp. Vanaf het moment dat je lichaam schaamhaar begon te ontwikkelen diende het verwijderd te worden, en Geert zag hier streng op toe. Soms hield hij bij wijze van steekproef hier een controle op. Dan liet hij een man of vrouw hun kleding uit trekken en keek hij of zij of hij wel aan zijn wens werd voldeed. Werd de voorschrift niet opgevolgd kreeg de persoon in kwestie een strenge preek te verduren.

De meisjes waren goed geschoren. Hij ging weer in de stoel zitten en zei bereiden jullie je maar voor. Wat hij daar mee bedoelde wisten ze al. Ze moesten zichzelf een orgasme bezorgen. “neem je tijd zusters!”

Zelfbevrediging was in het dorp de normaalste zaak van de wereld. Dit had hij zelf toen hij zich als hoofd van de school had uitgeroepen. Toen hij in de kleine gemeenschap kwam kreeg hij te horen dat de jeugd zich onder zijn voorganger al vroeg bezig hield met sex. Om hun driften enigszins te beperken verplichte hij het zelfs. Het was dus normaal dat de schooldag werd begonnen met gebed en een orgasme. Zowel voor de jongens als de meiden boven de zestien. En uiteraard onder zijn toeziend oog.

Nu dus ook, Geert zag dat de meisjes met speeksel hun gleufjes nat maakte en er over begonnen te wrijven. Ze keken hem strak aan en zagen dat hij ontspannen aan zijn pik begon te trekken. “Raak ook je borsten aan,” zei hij. Het verzoek werd gelijk opgevolgd. Hij zag dat ze met hun vrije hand in hun tepels knepen. Zonder uitdrukking op hun gezicht kwamen ze één voor één klaar. Geert was tevreden voor hem hoefde ze geen tekenen van genot te vertonen. Als hun spleetjes maar door hun orgasme goed nat waren geworden. Hij liet ze op handen en voeten zitten. “Goed met jullie billen omhoog gaan zitten,” zei hij. Hij ging achter het eerste meisje zitten ene duwde zijn pik in haar lichaam. Hij gleed er met gemak in, zo gemakkelijk dat hij zich af vroeg of ze soms regelmatig gemeenschap had. Hij trok zich terug en vroeg haar streng waarom ze niet zo nauw was. Het meisje antwoordde dat ze ook door haar vader en haar oom werd gebruikt. Iets wat tot zijn grote spijt regelmatig voorkwam in zijn dorp. “Dat is nou vervelend Cintia. Je weet dat ik van een nauw gaatje verwacht, en zeker als je nog zo jong bent als jij. Misschien dat dit wel beter gaat.” Hij was nog maar net uitgesproken of hij duwde krachtig zijn dikke eikel tegen haar kontgaatje aan. Met moeite kreeg hij hem in het schreeuwende meisje. “Ooooh Meester vergeef me, maar het doet zo zeer,” riep ze hard. Geert trok zich niets van haar smeekbede aan en neukte door, die vader en oom pakte hij wel in de avond dienst bedacht hij. Hij neukte het meisje tot hij zijn zaad bijna omhoog voelde komen en trok zich terug. Hij duwde de tiener van zich af en keek naar het andere meisje dat geduldig op haar beurt zat te wachten. Na een paar minuten ging hij achter haar zitten en de hele procedure van daaarnet herhaalde zich. Nu had hij een meisje dat wel aan zijn wensen voldeed. Hij gromde zacht toen hij zijn lul in haar nauwe ingang duwde. “Jij bent een lief meidje,”zei hij. Geert streelde haar billen en neukte haar diep tot hij bijna klaarkwam. Toen zijn hoogtepunt naderde schreeuwde hij dat de andere zich om moest draaien en hij loste zijn zaad in haar gezichtje. Het zaad droop van Cintia haar kin toen hij klaar was. “Je mag het niet wassen of afvegen,”zei hij. “Je loopt zo naar huis, en als je thuis komt laat je het aan je vader zien. “Zeg hem dat vanaf nu dit het enigste zaad is dat je mag hebben dat van mij is, niet dat hem of je oom.”

De meisjes werden huiswaarts gestuurd. Cintia moest naakt door het dorp lopen. Toen ze thuis kwam was de schande natuurlijk groot en de vader van de tiener begreep de waarschuwing. Vol berouw verscheen hij in de avonddienst waar iedereen naar toe moest. Tijdens de dienst moest hij gaan staan. “Deze man onteerd samen met zijn broer zijn dochter. Dit is een schande!! Dit mag niet gebeuren!! Waarom?” alle aanwezigen waren doodstil en keken naar de man die in het middelpunt van de aandacht stond. “Misschien dat god hem vergeeft maar ik niet en ik denk waarom dat is. Zijn vrouw doet hem vast te kort.” Er viel een ijzige stilte in de kerk. Ze wisten wat er ging gebeuren als hun leider boos was en op wraak uit was. Er werden twee manshoge kruizen de kerk binnen gereden waar de vader en moeder van Cintia naakt op werden vast gebonden. Geert selecteerde tien jonge mannen. “Laten jullie die vrouw maar eens voelen wat haar huiselijke plichten zijn,” riep Geert luidkeels door de kerk. “Neuk haar.” De man moest lijdzaam toezien hoe zijn vrouw door tien man gebruikt werd. Hij zou zich nu wel even bedenken voor hij zijn dochter pakte, dacht Geert. Hij wees ter plekke een andere familie aan om voor het meisje te zorgen. En maakte tevens een nieuwe wet bekend. De meisjes onder de achttien mochten vanaf nu alleen maar vrijen met zijn toestemming. Dat zou ze wel leren.

Na de gebruikelijke spreuk ‘gaat heen en vermenigvuldig U’ ging het volk naar huis. Geert stond zoals gebruikelijk bij de uitgang om iedereen een hand te geven en streng aan te kijken. Hij pikte er een knap tienermeisje uit om de nacht bij hem door te brengen. Haar ouders glimlachte minzaam toen ze hun dochter voor een nacht af moesten staan. Ze wensten haar een goede en vruchtbare nacht toe, en ze drukte haar op het hart om vooral beleeft en toegefelijk te zijn. Laat onze leider niets te kort komen dochter,” zeiden ze.
Hij liep met zijn jonge volgelinge naar zijn vertrekken. Geert was tevreden over de dienst. Hij had een punt gemaakt en de gemeente laten zien dat erbij ongehoorzaamheid niet met viel te spotten. Tijdens het uitvoeren van zijn opdracht in de kerk had hij zijn parochianen nauwlettend geobserveerd. Iedereen was diep onder de indruk en zo te zien waren ze het allemaal met zijn aktie eens geweest. De mannen die de vrouw één voor één hadden genomen hadden het met entoesiasme en vol passie gedaan terwijl iedereen aandachtig toekeek. Dat dit niet getolereerd werd in zijn gemeenschap was ze nu wel duidelijk gemaakt.

Geert kuste de hand van het meisje en bad met haar. Hij hield de schijn op dat dit alles uit naam van het geloof gebeurde, zijn werkelijke reden gaf hij nooit prijs. Dit was en liep gesmeerd. En dat het zo zoals het nu ging zou lopen had hij nooit verwacht. Bij hem ging het uiteindelijk alleen maar om macht. Dat hij daar een religie bij gebruikte om die macht te krijgen maakte het voor hem alleen maar makkelijk. Hij kwam van oorsprong uit een zwaar gelovig gezin waar hij mat harde hand in was opgevoed. Een man die vroeger maar moeilijk contact kon krijgen met mensen van zijn eigen leeftijd. Zijn geluk was dat zijn vader preeker was in de plaatselijke kerk, waardoor hij min of meer over zijn verlegenheid werd geholpen. Hij moest wel om de reputatie van zijn vader die hem op een bepaalde leeftijd overal in betrok te beschermen. Gespeelde vroomheid en bescheidenheid maakte hem al snel populair. En hij kreeg dus al snel in de gaten dat je mensen in hun geloofsovertuiging makkelijk je wil op kon leggen waar hij als zoon van de preker dan ook al vroeg gebruik van maakte. Zijn streven was dan ook een eigen gemeente waar hij kon doen en laten wat hij wilde. En nu had hij zijn zin. Na veel omzwervingen, had hij zich als een soort van messias aangemeld in dit kleine dorp. Hij was met open armen verwelkomd. Nu hij hier onderhand al een jaar was vroeg hij zich soms wel eens af of dat nog steeds was. Hij bedacht iedere keer weer wat nieuws wat de dorpelingen aan het denken bracht zonder tweestrijd of onrust te zaaien. Immers als hij zijn absolute macht wilde behouden moest hij het zo sturen dat de hele bevolking achter hem stond. Elementen die hem tegen zouden werken moest hij zo snel mogelijk elimineren. Gelukkig had hij daar tot nu toe nog niet zoveel last van gehad. Incidenten zoals vandaag kwamen niet zo vaak voor.

Hij lachte naar het meisje dat hij had gekozen. Haar knappe bleke gezichtje bloosde toen hij zei, dat zij vannacht zijn prinses mocht zijn. Voorzichtig en bijna beleefd ontdeed hij haar van haar kleding. Ze keek verlegen naar de grond toen hij haar magere lichaam betaste. “Johanna je moet wel iets meer eten hoor.” Hij legde zijn handen op haar billen. Ze had nauwelijks borsten. Haar tepels waren wel mooi gevormd tot kleine speentjes. “Hoe oud ben je?” “achtien Meester,” “Heb je behalve een vader ook nog een broer?” Ze keek hem nu angstig aan. “Nee, maar mijn vader doet niets met mij hoor!” Geert glimlachte. De schrik zat er goed in. “Dat is hem maar geraden ook. Je wilt toch dat er toch zeker niet dat hij aan je zit. Heb je regelmatig je orgasme op school?” “ Ja Meester.” Hij legde een hand op haar bolle venusheuvel. Geert kuste haar tepels. “ je bent mooi, Johanna. Zet je benen eens uit elkaar.” Hij bevoelde haar en merkte hoe fors het meisje geschapen was. Het verbaasde hem hoe vol haar schaamlippen waren. “Heb jij de liefde al een keer bedreven?” “Nee Meester. Dat moet ik bewaren tot ik de ware heb ontmoet.” Hij wist nu al dat hij dat zou zijn. “Ga eens op de tafel zitten. Ik wil je beter bekijken.” Johanna ging op de rand van de tafel zitten en hij spreidde haar benen. Geert legde een kussen op de grond en prevelde iets onverstaanbaars. Hij kuste haar vagina en likte haar volle schaamlippen. “Ontspan meisje, je bent in goede handen,” zei hij. Johanna kreunde zacht toen ze zijn tong voelde. Het gebeurd niet vaak dat Geert een meisje likte, maar dit gleufje had wel een bijzondere aantrekkingskracht op hem. Zo goed ontwikkeld en dan bij een jong meisje zag je niet zo vaak. Hij likte haar dikke clitores en ze kreunde hard. Geert vroeg zich af omdat het kwam omdat haar borsten niet ontwikkeld waren. Johanna duwde haar heupen omhoog. Zo’n fijn gevoel had ze nog nooit in haar kut gehad. Haar gedrag verbaasde hem even. Hij had de meisjes geleerd om nooit te laten merken om ervan te genieten. Op school mochten ze dat in ieder geval niet laten merken. Ze waren stuk voor stuk getraind om zich in te houden, en hun orgasme bijna mechanisch te ondergaan. Hij lachte van binnen. Omdat hij haar mocht, mocht Johanna het laten zien. Deze keer mocht ze als ze dat wilde, laten horen dat ze er van genoot.

Geert likte het meisje. Haar vulva werd nat en zijn mond werd gevuld met haar jonge sappen. Johanna hield zich niet in, ondanks dat ze wist dat haar Meester hier niet van hield. Geert likte door. De smaak van het geil dat uit haar kut kwam wond hem op. Ook hij werd steeds geiler. De tiener begon te schokken en kwam luidkeels klaar, en Geert likte haar schoon. Er mocht geen druppel van haar zacht smakende nectar verloren gaan. Toen hij klaar met haar was ging hij voor haar staan. Hij zag dat ze hem schuldig aan keek en wat wilde zeggen. Geert hield zijn vinger voor zijn mond. “Niets zeggen Johanna. Dit is ons geheim. Zelfs onze almachtige mag dit niet weten. Hij kuste haar op haar buikje. “We zijn nog niet klaar prinses. Kom maar eens van die tafel af.” Geert was zo geil geworden van de tiener dat hij op het punt stond om haar één van zijn grootste geheimen te onthullen. Hij trok zijn kleren uit en liep naar een kast en haalde een kleine karwats uit een la. Hij ging op de zware eikenhouten tafel waar Johanna net gezeten had. Geert gaf de karwats aan het meisje die het met grote ogen bekeek, ze snapte echt niet wat de bedoeling hier van was. “ Sla ermee op mijn penis Johanna, ik heb straf verdient,” zei hij op een dramatische toon. “Niet te hard. Ik doe het even voor.” Hij streelde zijn pik met de leren riempjes en gaf hem terug aan het meisje. Johanna vond het maar een vreemde opdracht. Ze vroeg zich af waarom hij straf had verdiend. Hij was toch de Meester? Hij kon nooit zonden hebben dat bestond haast niet. Ze gaf een tikje tegen de harde penis van Geert. “Ook de onderkant meisje,” kreunde hij. “Sla hem maar wat harder!” hij kromp ineen toen ze hem een stevige tik gaf met de zweep. Hij genoot van de pijn in zijn ballen. “Ja zo, straf mijn staf,” kreunde Geert. Johanna sloeg steeds harder met de karwats tegen zijn harde pik die een dieprode kleur kreeg. Geert hijgde. Hier genoot hij van. “Duw nu een vinger in mijn anus meisje. Doe het ruw en sla me!!” Toen hij de vinger in zijn kont voelde en de geselende zweep tegen zijn keiharde paal, kwam hij klaar. Johanna zag dat er een paar dikke stralen zaad uit zijn eikel schoten. Geert kreunde van genot. Het was lang geleden dat hij zo intens was klaargekomen. “Lik me schoon meisje,” zei hij. “lik het zaad van mijn buik en mijn penis. En bedenk dat dit ons geheim is.” Johanna gehoorzaamde en maakte haar Meester schoon. Ze begreep wel dat dit heel apart moest zijn. Hier had ze haar Meester nog nooit over horen praten. Toen ze klaar was kreeg ze een glaasje rode wijn om de smaak uit haar mond te spoelen.

Geert liet het meisje even alleen. Ze mocht zich even bezinnen, en hij liep naar de badkamer om zijn pik af te koelen. Toen hij terug kwam zat het meisje op hem te wachten. Hij ging voor haar staan en gaf haar opdracht om zijn lul te kussen tot hij weer goed hard was geworden. Dat duurde niet lang. Hij streelde het gezicht van het knappe meisje toen ze op zijn eikel zoog. Met haar hand wreef ze zacht over zijn nog pijnlijke ballen. Johanna had goed op gelet op school. Tijdens de lessen kregen de meisjes instructies hoe ze de jongens oraal moesten bevredigen. Dit om te voorkomen dat die knullen die meiden zouden neuken. Dat was alleen aan hem voorbehouden. Ze likte met haar tong langs zijn stam toen hij weer hard was. Geert trok de huid langs zijn lul naar beneden en ontblootte zijn eikel. Het meisje draaide met haar tong rondjes rond de eikelrand en de warme zachte hand deed de rest. Zijn pik was er weer klaar voor. Hij liet haar stoppen. “Het is zo ver Johanna, ik ga hem in je stoppen. Maak je gereed om me te ontvangen.”

Ze ging weer op de tafel zitten en spreidde haar benen. Johanna wreef over haar kut. Ze spreidde met vingers haar schaamlippen en vingerde haar klit. Geert zag dat het meisje nat werd. Haar gleuf glinsterde in het kaarslicht van het geil dat uit haar kwam. Nu nam hij de karwats in zijn hand en streelde haar bovenlichaam met de leren riempjes. “Goedzo meid. Speel met je kut tot je klaarkomt,” zei hij opgewonden. Met zijn vrije hand kneep hij in haar tepels. Het meisje wreef kreunend van genot, blij dat ze niet gestraft werd omdat ze geluid maakte rustig over haar kut. Geert sloeg zachtjes op haar strakke platte buik en haar bolle venusheuvel. “Ooooh Meester, mag ik nu mijn gevoel hebben,” vroeg ze hijgend op een smekende toon. Hij knikte. “Goed. Het mag. Bevrijd jezelf.” Johanna kreunde hard. Ze mishandelde zelf haar harde knobbeltje dat van tussen haar schaamlippen stak. Schokkend kwam ze klaar op de tafel.

Geert ging tussen haar benen staan en duwde zijn pik tegen haar warme natte spleet. zijn eikel perste hij bij haar naar binnen tot zijn dikke lul voor de helft in Johanna haar kut zat. “Even diep ademhalen mooi meisje, het duurt niet lang,” zei hij. Met een ferme stoot dreef hij zijn stijve pik diep in haar gleufje. Johanna gaf een gil van pijn toen ze voelde hij haar in één keer vulde met zijn harde paal. Geert begon haar te neuken. Nu was al zijn barhartigheid verdwenen. Ruw verkrachte hij de tiener die lijdzaam onderging hoe hij haar met felle stoten begon te neuken. Hij hield haar benen omhoog om haar alles te geven wat hij had. Hij trok zich niets aan van het gekerm van het meisje. Hij ging voor zijn eigen genot. Met een schreeuw kwam hij in haar klaar. “Nu ben je een vrouw Johanna. Één van mijn vrouwen!!” schreeuwde hij toen hij zijn zaad in haar schoot. “Je bent van mij en van niemand anders. Vergeet dat niet!!”

XXXXXXX

Geert teerde een paar dagen op de ontmoeting met Johanna. Hij trok zich een paar dagen terug in zijn kerkgebouw om zich te bezinnen wat zijn volgende stap zou zijn om de gemeente bezig te houden. Hij kreeg een nieuw idee dat volgens hem zou inslaan als een bom als hij het goed voorbereid zou aanpakken. En iedereen werd verplicht om mee te doen. Hij zou het tijdens de volgende dienst bekend maken.

De eerst volgende dienst verscheen hij in een spierwitte lange mantel en begon hij een lange preek te houden over vruchtbaarheid. Over boeren die zaad plantte in de grond en dat daar planten uitgroeide. Het volk hing aan zijn lippen toen hij het vertelde. “Ik heb een opdracht gekregen die me door de almachtige in een droom is toegezonden, beste parochianen. Ik moet mijn zaad over jullie verspreiden!!” Er ging een lichte zucht van verwondering door de kerk. Geert ging voor het altaar staan en liet de mantel van zijn schouders glijden. Hij had er niets onderaan. “Zie hier mijn staf van vruchtbaarheid,” riep hij terwijl hij zijn lul vasthield. “Mijn zaad moet ik in jullie planten!” Zijn volgelingen keken hem verbaasd aan. Hij dikte het nog een beetje aan door, luid door de kerk te galmen dat hij slechts een werktuig was van de almachtige en alleen zijn opdrachten uit moest voeren. Hij liep door de kerk en bleef staan bij een pas getrouwd stelletje. Geert nam ze mee naar het altaar en gaf de man opdracht om zijn vrouw uit te kleden. Hij liet de vrouw naakt op het altaar leunen en ze stond met haar billen naar hem toe. “Lik haar vruchtbare gleuf!!” zei hij tegen haar man. “Maak haar gereed om mijn zaad te ontvangen!” het volk keek ademloos toe toen de man zijn vrouw haar kut begon te likken. De angst voor represailles zat er goed in. De echtgenoot van de vrouw voerde zonder protest zijn opdracht uit. Terwijl hij daar mee bezig was, wees Geert een meisje aan. Toen ze naar voren kwam legde hij vroom zijn hand op haar hoofd en beval haar om zijn pik hard te zuigen. De tiener zoog hem stijf en toen het zover was stuurde hij haar weg. Hij duwde de man weg en zei dat hij nu aan de andere kant van het altaar moest gaan staan en haar handen vast moest houden. Geert stak zijn pik in de trillende vrouw die hem zonder protest ontving. Hij spreidde haar billen met zijn handen en prevelde een onverstaanbaar gebed. Niemand verstond wat hij zij. Hij wist het zelf ook niet eens, hij verzon maar wat ter plekke. Het klonk in ieder geval wel indrukwekkend daar zorgde hij wel voor. De vrouw kreunde toen ze zijn lul in zich voelde schuiven. Toen hij er diep inzat wees hij naar de man van de vrouw. “Haal je pik uit je broek en duw hem in haar mond, laat die slet aan je zuigen! Daar word ze nog vruchtbaarder van!” zijn bevel werd direct uitgevoerd. Hij lachte in zijn binnenste. ‘Wat zijn die sukkels hier toch naïef,’ dacht hij. Geert wachtte even. De vrouw slurpte letterlijk de slappe lul van haar man naar binnen. Ze deed haar best en Geert zag dat het niet lang duurde tot hij stijf was. Hij begin de vrouw rustig te neuken in het gezelschap van de dorpsbewoners. Geert voelde zich oppermachtig. Dit was het moment als alleen heerser waar hij naar streefde. ‘Dit was nog maar het begin,’ dacht hij. Toen hij klaar kwam drukte hij met zijn voet op een verborgen schakelaar. Er begon een helder licht onder het altaar te schijnen. Het leek op een goed teken uit een andere wereld. Er klonk een geluid van bewondering en respect achter hem. Het trukje met het licht werkte. Hij had zich nu echt onsterfelijk gemaakt.

Geert nam afscheid van zijn gemeente toen hij zijn witte mantel weer aan trok. Hij nam Johanna bij de hand en fluisterde: “kom vrouw. Ik geloof dat ik weer straf verdient heb……

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Macht - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 528x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
9.9
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 1325x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.5
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 6269x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 13024x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 7313x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.6
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 14284x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5305x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4074x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7941x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3492x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6785x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14775x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14891x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10890x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8247x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net