Opwindend.Net
Datum: 18-04-2017
Stemmen: 120x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 26394x
Lengte: Gemiddeld
Gestraft Door Mama En Papa - 2
Door Macybabygirl - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Gestraft Door Mama En Papa - 1

Beste lezers,

Dit is het tweede deel van mijn gestraft verhaal...

Mijn moeder had me in het gezicht geslagen, het enige wat ik kon doen was staren. Helaas kreeg ik daar niet genoeg tijd voor want mijn vader trok me op het bed. Hij propte zijn vingers weer in mijn kutje: "god wilt dat ik je zo straf, zo worden ongelovige hoeren gestraft". Ik slaakte een kreetje toen mijn vader zijn vingers krulde, het voelde zo fijn maar vader was het er niet mee eens: "je hoort er niet van te genieten!". Hij liep me los om zich van zijn broek te ontdaan maar ik zag mijn kans schoon om weg te lopen. "Esther, hou die teef tegen" zei mijn vader monotoon. Mijn moeder pakte mijn armen cast en siste in mijn oor "dit is wat je verdiend, je had jezelf moeten bewaren voor je man". Ik liet mijn hoofd zakken en besloot het maar gewoon over mezelf heen te laten komen. Dit was waarschijnlijk zo voorbij... ik verdiende dit.

Mijn vader legde me weer op bed neer. We waren nu alle drie compleet naakt, mijn lichaam leek op dat van mijn moeder. Alhoewel ze natuurlijk ouder was, kinderen had gekregen en meer spier had. Ik durfde niet naar mijn vaders naakte lichaam te kijken maar in mijn ooghoek zag ik het toch en van schrik heb ik gelijk mijn ogen weer dicht gedaan. Shit. No way. Dit... O god... zachtjes deed ik een schietgebedje terwijl ik mijn ouders in de hoek van mijn kamer met elkaar hoorde praten. Mijn vaders piemel was groot. Serieus groot. En hij was stijf. Ik sprong op en probeerde naar de deur te rennen, maar mijn ouders pakte me vast, duwden me op het bed... Moeder klom ook op het bed, en voor ik het wist, zat jaar kutje op mijn gezicht. Ik schrok ontzettend, had nog nooit een kutje gelikt en al helemaal niet onder dwang. Mijn moeder schoof haar heupen over me heen en weer. Ik hoorde mijn vader genieten, "Macy, lik je moeder, ja, lik je moeder, laat haar genieten, laat zien hoeveel het je spijt". Toen voelde ik zijn lichaam tussen mijn benen, in een beweging stopte hij zijn hele pik in mijn kutje. Van schrik en pijn klapte ik mijn mond dicht, wat een pijn! Moeder sloeg hard op mijn borsten. "Door. Gaan. Hoer" hoorde ik. Mijn vader pompte zijn pik in en uit mijn lichaam, in en uit, in en uit. Ik begon er langzamerhand van te genieten... Toen moest ik doggy gaan zitten, mijn moeder zat voor me, keek me aan terwijl ze met haar kutje speelde. "Macy, bedank je vader eens, zeg eens 'bedankt, papa, ik ben een hoer en bedankt dat je me straft'. Ik schudde mijn hoofd, echt niet. Mijn eens zo nette lieve verzorgende moeder pakte mijn keel vast: "bedank je vader of ik maak dit in het dorp bekend en je trouwt nooit meer". Ik slikte snel en zei "vader, ik ben een hoer, bedankt dat je me straft". Ik hoorde mijn vader "Macy. Het is niet de bedoeling dat je van de straf geniet, jongedame. Je moeder en ik geven je deze straf omdat je spijt van je daden moet hebben. Begrepen?". Hij zette zijn pik op mijn kontje en duwde in een keer door. Ik schreeuwde het uit, "stop, papa, alsjeblieft! Het spijt me, echt waar. Laat het stoppen!". Maar papa pompte zijn pik in mijn kontje, ik zag mijn moeder grinniken. "Je wordt nu behandeld als de teef die je bent". Na een tijdje werd de pijn minder en begon ik er van te genieten. Ik kreunde, vader leek het njet erg te vinden. "O daddy" kreunde ik uit gewoonte, ik schrok maar vader of moeder zei niets... "O fuck, daddy. Neuk me, neuk me, neuk me" riep ik toen hij van mijn kontje naar mijn kutje ging. Zijn lul, een centimeter of 25, had van mijn anusje een behoorlijk gat gemaakt en ik kon het nog voelen maar zo'n pik achter in je kut is echt genieten.
En toen voelde ik het komen. Mijn vader kwam bijna, hij riep mijn moeder "Esther, hier komen!" en mijn moeder ging op haar knieŽn voor vader zitten. "Ja, meneer" sprak ze voordat mijn vader zijn sperma in en over haar gezicht spoot. Ik kreeg geen moment op bij te komen, "Macy, lik dat eens vn je moeders gezicht af". Vernederd kroop ik naar moeder toe en likte ik mijn vaders sperma van haar gezicht af. Mijn vader stond toe te kijken "Goedzo, wat ben jij een braaf sletje, geef je moeder maar een kusje, ja, nog eentje maar dan met tong. Geef de plek waar je vandaan komt ook nog maar een likje, Macy, nu! Laat je moeder genieten, hoer. Door jou heeft ze gefaald als moeder, dit is het minste wat je voor haar kan doen, lik haar, sletje". Ik likte mijn moeders kut nog een keer maar dit keer drukte vader me op haar kut, ik likte stevig door, over haar clitje en ze kreunde het uit: "O ja teefje vN mama,Goedzo, laat maar zien hoeveel het je spijt, ja maak me klaar! O ja hoertje, ja, dat is fijn! Johan, Johan, mag jk klaar komen?" Vroeg ze aan mijn vader. Hij knikte en mijn moeder kwam klaar op mijn lippen. Mijn vader trok me aan mijn haren overeind, gooide me op het bed en zei "we hebben het hier later nog wel over". Ze pakten hun kleding en liepen weg. Ik zat stom verdwaasd, naakt en geil oo bed.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Gestraft Door Mama En Papa - 3

Zoek naar meer verhalen van Macybabygirl...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net