Opwindend.Net
Datum: 13-05-2017
Stemmen: 141x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 26710x
Lengte: Gemiddeld
Juf Suzanne
Door Nick22 - Zoek naar meer...

Dit is een niet waargebeurd verhaal over de geile fantasie van een 34 jarige juf.

Ik ben Nick, een sinds een paar jaar alleenstaand vader met één dochter, Els, waar ik al mijn tijd aan besteed. Daardoor blijft weinig plaats over voor een geil avontuur of de kinky fantasieën die ik zo vaak heb.

Juf Suzanne was de enthousiast, goedlachse dame die les gaf aan de kinderen van groep 3. Ik ken haar al sinds een jaar of 4 geleden, toen Els bij haar in de klas zat. Ze was niet alleen een goede juf, maar had ook een ongelofelijke aantrekkingskracht. Haar slanke, goedgevormde lichaam, haar pittige korte blond coupe en de ondeugende schittering in haar ogen lieten geen enkel man onbewogen. Zeker mij niet, meer dan eens had ik op een ouderavond met een harde pik tegenover haar aan tafel gezeten terwijl mijn ogen en fantasie rond dwaalden, nauwelijks luisterend naar wat ze vol overtuiging aan het vertellen was.

Ik zag ze nu nog regelmatig aan de schoolpoort, casual gekleed, maar toch met een shirtje en een jeans waar ze onbewust veel papa’s het hoofd mee op hol bracht. Net doordat ze niet besefte welke effect ze zo had werd ze nog zoveel opwindender voor mij in haar verlegenheid, bijna onschuld.

Op een avond nadat ik later had gewerkt, rond een uur of 8 was ik op weg naar huis. Ik keek uit naar een rustige avond voor mij alleen, Els was gaan logeren bij haar grootouders. Ik liep al een hele dag geil rond, het zou waarschijnlijk vanavond weer aftrekken worden op een pornofilm waarin één of andere blonde trien ruw genomen wordt.

Plots zie ik een bekend figuur langs de straat wandelen, ik herken juf Suzanne, haar blonde haar en de manier waarop haar jeans rond haar kontje spant zijn onvergelijkbaar. Ik aarzel, ga wat trager rijden. Ik denk aan al de keren dat ik gefantaseerd heb over wat ik met haar zou willen doen. Een bruuske beslissing volgt, ik ben genoeg de brave papa geweest, tijd om te nemen wat ik wil.

Ik rijd aan de kant en zwaai naar haar, enigszins argwanend komt ze dichterbij de auto tot ze me herkent, met een glimlach komt ze dichter. “Dag juf” zeg ik met een knipoog, “nog alleen op stap deze avond?” “Ja” zucht ze, “Daarnet nog een vergadering en de bus komt maar niet dus wordt het te voet.” Ik grijns “Oooh, ik wil je gerust wel een lift geven hoor, stap in?” Ze aarzelt “Is dat niet te veel moeite?” Vraagt ze schuchter. Ik schud nee en gooi het portier open. “Oké dan.” Ze stapt in, doet haar gordel om, ik zie hoe de riem over haar borsten heengaat en voel mijn pik licht schokken van opwinding terwijl ik het gaspedaal induw en wegrijd.

“Weet je me wonen?” Vraagt ze. “Ja hoor”, stel ik haar gerust. In plaats van langs de dorpskern te rijden besluit ik de kleine, afgelegen wegen tussen de akkers te nemen. Op een plaats waar nergens nog een huis te zien is rijd ik aan de kant en stop onder enkele bomen. “Hé, wat doe je nou, Nick?” Vraagt ze verbaasd. Ik grijns slechts terwijl ik uitstap en rond de auto wandel naar haar portier en het opentrek. Ik grijp haar vast bij haar arm en trek haar nu ruw uit de auto. Geschokt kijkt ze me aan. Ik druk haar met haar rug tegen de auto aan. Ze jammert zacht “Wat ben je met mij van plan?” Ik antwoord niet, ik laat mijn grote, ruwe handen over de strakke stof van haar shirt glijden, ik voel de stof van haar beha er doorheen. Ik kreun zacht terwijl ik haar borsten begin te kneden door haar kleren heen. Ze kijkt me angstig aan, “Toe, Nick, ik heb een man.”

Ik grijns, “Vandaag ben je van mij, van niemand anders.” Ik glijd mijn hand onder haar shirt, trek haar beha naar beneden en heb nu een ontblootte borst in mijn hand, ik neem haar tepel tussen mijn duim en wijsvinger en rol hem langzaam heen en weer. Ze kreunt zacht, smeekt me om te stoppen. Ik negeer haar terwijl ik haar shirt nu in één ruk openscheur, de flarden hangen open, haar borsten in haar zwarte beha liggen in mijn handen, een vlugge beweging naar de sluiting op haar rug doet de beha op de grond vallen samen met de rest van haar shirt.

Haar mooie, volle borsten met de roze, ietwat gezwollen tepels grijp ik met beide handen vast. Terwijl ik mijn mond rond één van haar tepels zet en met mijn tong er over heen glijd verandert haar protest in een zacht gekreun. Mijn tong draait rond één van haar tepels, ik zuig hem ruw tussen mijn lippen naar binnen terwijl mijn handen over haar zij naar haar heupen glijden. Ik vind haar bolle kontje met de heerlijk volle billen. Ruw grijp ik ze vast, knijp ik er in. “Au, Nick, alsjeblieft, dit kan niet” Ze kijkt me angstig aan. Vreemd genoeg winden haar smeekbeden me enkel meer op.

Ik draai haar om, haar borsten duwen tegen het koude glas van het autoraam aan, haar tepels worden door de kilte onvrijwillig stijf. Ik trek haar strakke jeansbroek in één ruk naar beneden tot aan haar enkels. Haar bolle kontje komt tevoorschijn, heerlijk rond en vol, in een sexy uitgesneden zwarte string. Ik grijns “Volgens mij ben jij wel een geile juf, zo sexy gekleed onder die brave uitstraling.” Ze jammert dat het niet waar is, ik luister niet. Mijn handen kneden haar billen, plots geef ik met mijn vlakke hand een klap op haar bil. Ze schreeuwt het even geschrokken uit, voor een tweede klap op haar ander bil haar opnieuw doet kreunen. “Mmmmh, wat een heerlijk kontje” fluister ik in haar oor terwijl een derde en een vierde klap haar billen rood doen gloeien.

Ik laat mijn broek zakken, mijn boxer die strak rond mijn nu stijve lul gespannen zit, volgt al snel. Een druppel voorvocht drupt van mijn eikel terwijl die nu vooruit tegen haar kontje aanduwt. Ze protesteert wanneer ze mijn eikel tegen haar billen voelt. “Nee, Nick, dit gaat te ver!” Ik reageer door haar met een hand op haar rug ruw tegen de auto aan te duwen. Met mijn andere hand grijp ik mijn lul vast en begin hem tussen haar billen heen te laten glijden, mijn eikel glijdt over haar kutje, haar kontje, slechts gescheiden door het dunne streepje stof van haar string.

Ik duw haar op haar knieën voor me, mijn lul zwaait tegen haar wang aan, ze kijkt me angstig en vragend aan “Komaan, juf, pijp me maar als een braaf sletje” zeg ik terwijl ik mijn hand op haar achterhoofd leg en mijn lul tegen haar lippen aanduw. Ze perst de lippen op elkaar en schudt nee. Ik duw haar neus dicht met duim en wijsvinger. Wanneer ze naar adem hapt druk ik mijn eikel tussen haar zachte lippen. Een zachte klap in haar gezicht en ze geeft zich over. Mijn lul glijdt nu in haar mondje, ik voel haar tong langs mijn eikel glijden. Met een hand op haar achterhoofd duw ik mijn lul tot in haar keel, ze kokhalst licht, langzaam begin ik haar in haar mond te neuken. Een mix van geil en speeksel druipt langs haar kin op haar borsten.

Plots voel ik haar tong rond mijn eikel draaien, het sletje geniet er verdorie van. Ik kreun zacht, waarschijnlijk wil ze me gewoon laten spuiten zodat dit eindigt, maar ik ben nog lang niet klaar met haar. Ik trek haar ruw recht aan haar haar en duw haar voorover op de motorkap van de auto. De zwarte string maakt het uitzicht van haar bolle kontje nog geiler en ik besluit hem gewoon een stukje op zij te schuiven. Ik grom “Spreid je billen, sletje!” Ze gehoorzaamt aarzelend en legt een hand op iedere bil om ze te spreiden. Ik kijk nu tegen haar krappe aarsje aan en haar roze, mooi kaalgeschoren kutje. Tussen haar lipjes zie ik een vochtige glinstering. Ruw beweeg ik met mijn handpalm over haar kutje, ik glijd 2 vingers ruw haar kut in. “Oooh, juf Suzanne toch, al dat jammeren en toch zo’n natte kut?” Ze kreunt luid wanneer ik haar ruw begin te vingeren, 2 vingers die haar kut verkennen, zich krommen en over haar g-spot wrijven terwijl mijn duim over haar klitje heengaat. Ze kreunt luider, zuchtend, genietend.

Ik besluit dat het genoeg is, ik trek mijn handen terug, teleurgesteld hoor ik een zucht. Voor ze kan bekomen zet ik mijn eikel voor haar kutje, ik voel dat dit is waar ik al jaren naar verlang en stoot in één beweging vooruit. Ze kermt zacht wanneer mijn dikke lul zich ruw in haar kutje stoot, zonder haar de tijd te gunnen om aan het gevoel te wennen begin ik haar met lange halen te neuken. Bij iedere stoot slaan mijn ballen tegen haar aan, terwijl ik haar neuk kneed ik haar kont en sla ik beurtelings op haar beide billen. Haar kontje gloeit, bij iedere slag kermt ze zacht terwijl haar gekreun verraadt dat de pijn in haar kutje plaats maakt voor genot.

Wanneer haar gekreun luider wordt stop ik, ik gooi haar op de grond, op haar rug komt ze onzacht neer op de aarde en het gras van de berm. Ik kniel boven haar, plaats mijn lul tussen haar borsten en begin hem langzaam heen en weer te stoten, iedere keer met de eikel tot tegen haar lippen terwijl ik haar borsten tegen mijn kloppend lul aanduw. Ik spuw, speeksel glijdt tussen haar borsten, maakt mijn schacht nog natter. Ik trek ruw aan haar tepels terwijl ik mijn lul nu opnieuw in haar mondje laat glijden, tot in haar keeltje en er weer uit. Wanneer ik nu mijn ballen tegen haar lippen aanleg aarzelt ze niet langer en zuigt ze ze naar binnen. “Mhhhh, jij wordt nog een braaf sletje, juf” kreun ik luid. Ik geniet terwijl ze mijn ballen één voor één in haar mondje naar binnen zuigt.

Ik kan me niet langer inhouden, ik draai haar op haar buik, de aarde kleeft aan haar borsten die nat zijn van het geil en het speeksel. Haar kontje ligt omhoog, ik plaats mijn lul tussen haar billen en glijd soepel haar nu kletsnatte kut binnen. Terwijl ik een handvol van haar blonde lokken vastgrijp begin ik haar te neuken, ik geniet van het perverse geluid van mijn lichaam dat tegen haar kontje aankletst. Ik neuk ruw, hard, onstopbaar nu. Ze kreunt hard, ik voel haar kutje samentrekken. Mijn lul schokt, ik trek hem uit haar kut en spuit straal na straal over haar billen en rug. Hijgend kijk ik hoe ze uitgeteld neerligt, de ogen gesloten. Mijn zaad druipt langs haar billen en rug, haar blonde haar is verward, haar kleren liggen verspreid op de grond. Ik sta recht, trek mijn broek omhoog en maak aanstalten om in de auto te stappen. Plots hoor ik haar stem “Nick, wacht?” Ik draai me om, daar staat ze, bezweet, aarde en zaad op haar lichaam, haar kleren in een bundel tegen zich aan gedrukt. Ik kijk haar vragend aan. “Mag ik met je mee?” vraagt ze, “Ik heb immers nog een lift te goed.” De angstige blik in haar ogen van eerder heeft weer plaats gemaakt voor een ondeugende schittering, een blik van genot en spanning.

Commentaar is altijd welkom, ik ben ook altijd op zoek naar dames die hun geile fantasie in een verhaal van mij willen zien. E-mail mij gerust, nick.casselli@hotmail.com

Zoek naar meer verhalen van Nick22...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net