Opwindend.Net
Datum: 11-09-2017
Stemmen: 44x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 8916x
Lengte: Gemiddeld
Veranderd - 2
Door M.Lisaa - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Veranderd - 1

Daarna ging Meesteres Marielle weg, na even hoorde ik haar terugkomen, totaal in andere kleding, zoals een echte meesteres eruit ziet. Hele hoge hakken, een zwarte leren broek en een zwarte leren BH, geen shirt. Ze had een masker in haar hand, met alleen een gat om te ademen, ze deed deze om mijn hoofd, ik zag niks, hoorde haar hakken op de vloer maar wist niet wat er zou gebeuren..

Op dat moment voel ik dat ze de klemmen van mijn schaamlippen aftrekt, het is pijnlijk en ik schreeuw. Op dat moment doet ze gelijk een mond gag om, ze zegt ook meteen dat ze niet van geluid houd, nadat ze mijn tepel klemmen eraf heeft getrokken, blijft ze maar aan mijn tepels trekken, het is heel erg pijnlijk, ik hou het niet meer zo’n zeer dat het doet, maar mijn meesteres hoort niks en gaat door. Opeens stopt ze maar gaat ze naar onder, ze trekt ook de klemmen van mijn schaamlippen eraf, het brand, mijn kutje staat in brand. Nu weet ik wat mijn slaafjes meemaken, pijn en vernedering, ik voel me vernederd door Meesteres Marielle.

Nadat ze de klemmen eraf heeft getrokken, maakt ze mijn los, zet mijn op een stoel met een gat erin, ze zegt dat ik moet plassen, ik begin gewoon te plassen, ik schaam me niet, laat het gewoon lopen, ik hoor het in een emmer vallen. Nadat ik geplast heb gooit ze mij op een bed, ze gaat met haar kont op mijn gezicht zitten. Ze heeft haar leren broek nog aan, ik ruik het leer om mijn masker. Ze gaat zo zitten met haar kont dat ik geen adem krijg, dit doet ze diverse keren, puur om mijn het gevoel van onmacht te geven, na even doet ze mijn masker af, ik zie haar nu in haar geile broek en BH, mijn tepels worden hard en mijn kutje word zeiknat, ze merkt dat ik het geil vind en plaats de klemmen weer op mijn tepels en schaamlippen, daarna komt ze weer met haar leren broek op mijn gezicht zitten, ik zou willen dat ze met haar natte kutje of haar kontje op mijn gezicht kwam zitten maar dit verdien ik niet, nog niet ik hoop het te verdienen. Op dat moment dat ze weer met haar kontje op mijn gezicht zit, laat ze gewoon een hele harde scheet, ze zegt gelijk dat dit is om mijn zo hard mogelijk te vernederen dat ik alleen maar dit verdien, ik voel me klein, ik voel me eigenlijk niets, vernederd diep vernederd zo voel ik mezelf op dit moment.

Meesteres Marielle begint nu mijn kutje te masseren, terwijl de klemmen er nog opstaan, ik word zo nat, ze zegt gelijk dat ik moet klaarkomen iedere keer als ik kan klaarkomen, de eerst keer is vij snel, ze stimuleert mijn geile kutje zo lekker dat ik binnen no time alles onder squirt. Al mijn sappen op het bed van mijn Meesteres, ik hijg zo hard na maar ze gaat gewoon door, ik begin gewoon weer te squirten, dit duurt wel een tijd maar als ik eenmaal begin te squirten, trekt ze zo hard aan mijn klemmen op mijn lipjes dat ik het uitschreeuw, maar precies op het moment dat ik het uitschreeuw drukt ze haar kont zo strak in mijn gezicht dat mijn gegil direct geen invloed meer heeft.

Meesteres Marielle stopt, ze geeft mij de opdracht om te gaan douchen, ik ga douchen, was mezelf lekker en ben uitgeput, nadat ik gedoucht ben heb, ligt er een briefje klaar waarop staat welke kleren ik aan moet doen, ik moet naar de logeerkamer en daar liggen de kleren klaar, een leren rokje, vrij kort, geen string, met daarop een strak shirtje zonder bh. Hoge laarzen staan er ook bij.

Verder ligt er een butplug bij en er ligt een briefje met een tekst: Dag Sletje, zojuist heb je de eerste, korte sessie met mij gehad, ik vind dat je het erg goed gedaan hebt, je gaat nu naar huis, ik ben al weg, je doet de kleren aan die klaarliggen en de butplug in, ik heb foto’s van je gemaakt, als je de opdracht niet uitvoert, gaan de foto’s naar je vriendinnen. Zodra je thuis bent, doe je de butplug uit en bestel je een grotere bij de sexshop, zodra je deze hebt besteld mag je de butplug uit je kontje halen, zodra je hem eruit hebt, stuur je mijn een foto van je geile kontje die open staat. Verder hoor je het nog van mij

Ik trek de kleren aan, doe de butplug in mijn kontje en ga naar huis, ik voer de opdracht uit en bestel een grotere butplug bij de sexshop, de bevestiging hiervan stuur ik net als de foto naar mijn Meesteres.

Deel 3 volgt bij positieve reacties, misschien dat het plas gedeelte voor jullie iets te ver is gegaan of het gedeelte van de scheet, als dit is, laat het weten per email !!

Liefs, Lisa

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Veranderd - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 9882x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 4358x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.5
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 3299x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
6.9
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7035x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3281x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6540x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14003x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14526x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10678x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8008x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16219x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5394x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.9
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12417x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3952x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net