Opwindend.Net
Datum: 13-04-2018
Stemmen: 44x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 15146x
Lengte: Lang
Onderdanig Op Vakantie
Door Geil Sletje - Zoek naar meer...

Nadat we waren aangekomen op Corfu en ons heerlijke villa met privť zwembad met veel privacy hadden betrokken was er nog niks aan de hand.

Koffers uitpakken daarna hup de auto weer in en op zoek naar een supermarkt, nadat we die hadden gevonden zijn we weer terug naar de bungalow gegaan, hebben wat gegeten en zijn even een dutje gaan doen vanwege de vroege vlucht. Nadat we wakker waren geworden besloten we om nog even te gaan zonnen en een duik te nemen.

Aangezien we veel privacy hadden besloten we om niks aan te trekken, nadat we gezwommen hadden zochten we ons ligbedje op en gingen we elkaar insmeren met zonnebrand. We gebruikten olie om elkaar in te smeren en dat leverde al gelijk de nodige erotische spanning op wat duidelijk te zien was aan mijn pik die gelijk paraat stond, je bedacht je geen moment en begon me te pijpen. Nadat je me gepijpt had liet je me aan je kut voelen, mmmmm zei ik en begon je te beffen, ik wil dat je me neukt zei je tegen me, je draaide je om en ik ging je op zín hondjes neuken. Mijn pik gleed makkelijk die natte kut van je in, en zo kon ik je heel rustig en steeds sneller en harder neuken, mmmmm spuit me kut vol zei je, zogezegd zo gedaan, met een ferme stoot spoot ik mijn pik leeg in die natte gulzige kut. Wauw wat een begin van de vakantie.

Nadat we ons gewassen hadden gingen we weer lekker zonnen. Na het avondeten zijn we naar het strand gegaan om het naaktstrand te zoeken zodat we dat de volgende dag niet hoefde te doen, scheelde een hoop tijd in die warmte. Nadat we het naaktstrand gevonden hadden zagen we in de verte een stelletje liggen wat daar niet lag te zonnen maar van elkaar aan het genieten was, we hebben het juiste strand gevonden zei je tegen me met een knipoog. Toen we weer bij de villa waren hebben we nog wat gedronken en zijn op tijd naakt ons bedje ingedoken, was ten slotte een korte nacht geweest.

Toen we de volgende dag wakker werden, hebben we een lekkere douche genomen en een heerlijk ontbijtje gehaald. Kom zei je nadat we ontbeten hadden, we gaan naar het strandje toe waar we gisteravond waren. Bij het strandje aangekomen zochten we een lekker plekje op, het was nog niet heel druk, wat we wel zo prettig vonden. We smeerden elkaar goed in wat nogal wat bekijks trok van de weinige andere strandgangers. Toen je dat zag smeerde je mijn pik op een erotische manier in. Toen we lekker lagen te zonnen zei je opeens; vanaf nu ben je mijn slet en je doet alles wat ik zeg, heb je dat begrepen!? Ja Meesteres zei ik gewillig. Mooi zei U vanaf nu spreek je me aan met U of Meesteres, ja Meesteres zei ik en U ging verder met zonnen. U had nu de beschikking over mijn lichaam en dat werd al snel duidelijk, opeens voelde ik U hand op mijn pik en U begon er rustig mee te spelen, al snel werd hij stijf en dat vond U duidelijk prettig merkte ik. Opeens stopte U en zei: kom we gaan zwemmen, ik aarzelde even om op te staan want ik had nog steeds een stijve pik, toch stond ik op en liep snel het water in, ik zag de andere mensen wel kijken maar ik moest gehoorzamen. We hebben heerlijk gezwommen en toen we het water weer uitkwamen was er niks meer te zien van die stijve lul. Nadat we waren opgedroogd begon U met mijn tepels te spelen en deed U er tepelklemmen op. Gelukkig lagen we een beetje op een afstand van de mensen zodat ze dit niet of slecht konden zien. Zo sletje zei mijn Meesteres terwijl ze me een tongzoen gaf, hoe voel je je nu; behoorlijk geil en onderdanig Meesteres. Mooi zei je en hopelijk blijft dat voorlopig zo, in ieder geval totdat ik het zeg. Hier zijn regels waar je je aan moet houden:

*Je spreek me aan met U en/of Meesteres

*altijd naakt in en om het huis (aangezien we genoeg privacy hebben)

*indien naakt dan ook tepelklemmen en soms halsband wanneer ik dat wil

*naakt slapen

*mijn kut schoonlikken nadat ik heb geplast en wanneer ik daar zin heb

*niet ongevraagd klaarkomen

* en vooral gehoorzaamheid

Indien ongehoorzaamheid volgt gepaste straf !!!

Nadat de regels werden verteld gingen we ons aankleden en weer terug naar ons huisje, tepelklemmen werden afgedaan en bewaard voor bij het huisje.

Onderweg naar het huisje deden we gelijk wat boodschappen voor de lunch zodat we niet weer weg hoefden. Aangekomen bij het huisje kleedde, zoals de regels zeiden, ik me gelijk uit en deed U de tepelklemmen weer aan mijn tepels. Terwijl U naar het toilet ging om te plassen moest ik de tafel dekken en de lunch klaarzetten. Nadat U terugkwam moest ik op mijn knieŽn en U kut schoonlikken, mmmmm geile slet zei U, dat vind je lekker he, ja Meesteres zei ik, viespeuk zei U, volgens mij wil je gewoon onder geplast worden of in dat geile slette-bekkie van je geplast worden, of niet soms zei U dwingend. Ja Meesters ,zei ik. Hmm zei U, ik zal het onthouden slet, nu opstaan en aan tafel. Nadat we gegeten hadden zei U, afruimen en afwassen en daarna mag je naast me komen liggen bij het zwembad. Zogezegd zo gedaan, nadat ik bij het zwembad was aangekomen, uiteraard naakt en met tepelklemmen, moest ik eerst U insmeren, nadat ik U had ingesmeerd mocht ik ook mezelf insmeren en mocht ik naast U komen liggen. Nadat we even hadden gelegen zei U, ik lust wel wat te drinken, ik stond op en ging wat voor U inschenken, zelf mocht ik ook wat meenemen. Ik vroeg of ik mocht gaan zwemmen omdat ik het behoorlijk warm had, dat mocht van U, dank U zei ik, deed de tepelklemmen af en nam een duik in het behoorlijke koude zwembad.

Opeens riep U naar me dat ik op de rand van het zwembad moest gaan zitten.

Ik moest van u met mijn tepels gaan spelen, terwijl U aan de andere kant van het zwembad zat en fotoís ging nemen van Uw spelende sletje. U zat een beetje met U benen wijd, zo had ik een heerlijk uitzicht op U glimmende natte kut. Dat ik daar van genoot kan u zien aan die groeiende pik van me, speel daar ook maar even zei U. Terwijl U fotoís aan het maken was zat en lag ik daar met mezelf te spelen, ook U begon met Uzelf te spelen, ik zag vanuit de overkant van het zwembad hoe nat U aan het worden was. Nu moest ik opstaan en aan U kant van het zwembad komen zitten, ga door met spelen slet zei U. Opeens zei U: op je knieŽn en beffen slet, ik kroop op het ligbed en begon U kut te zoenen en te likken, ik moest het rustig aan doen, zo heb ik U ongeveer een half uur liggen beffen voordat U zei dat het voorlopig genoeg geweest is.

Nadat we verder lekker hebben liggen zonnen en hebben gezwommen zei U, kom slet we gaan douchen en ons klaarmaken voor het avondeten. Zo stonden we samen onder de ruime dubbele douche die we hadden, U gaf mij opdracht om ook mijn kontje goed schoon te maken. Nadat we allebei gewassen waren moest ik bij U komen en begon U met mij te spelen, we tongden en U pakte mijn tepels stevig vast, mijn pik sprong van geilheid omhoog ,toen u dit zag gaf U mij een tik in mijn gezicht en ik moest op knieŽn gaan zitten, geile slet ben je, om gelijk weer een stijve te krijgen, op je rug commandeerde U, U kwam boven me staan en zei: eens kijken of je echt onderdanig bent en U begon over mij heen te plassen, geil he, gore slet. U ging door u knieŽn en plaste het laatste restje in mijn mond, doorslikken slet en mijn kut schoonlikken. Ik was bang dat het vies zou zijn maar tot mijn verbazing viel dit best mee. Waarschijnlijk kwam dit door de totale overgave aan U. Nadat ik U had schoongelikt spoelde U zich af en ging U uzelf afdrogen, pas toen U de douche uit was mocht ik opstaan me schoonmaken en ook onder de douche vandaan komen. Mmmmm geile slet zei U, je hebt bewezen een onderdanig sletje te zijn.

Voordat we weggingen kreeg ik de tepelklemmen weer op, om niet te vergeten wat voorlopig mijn rol is. Nadat we gegeten hadden en terugliepen naar de auto werd door U gecontroleerd of de klemmen nog wel goed zaten. Bij terugkomst in het huisje moest ik mezelf weer uitkleden en kreeg de opdracht om buiten op U te wachten terwijl U zich ging omkleden. Na 10 minuten kwam U terug in en werkelijk super geile outfit, wat duidelijk bleek uit mijn pik die gelijk weer ging groeien. Ik moest plaats maken voor U, terwijl U plaats nam op het ligbed moest ik plaats nemen op de grond.

U deed de halsband bij me om en moest naar het andere ligbed tegenover U, daar moest ik plaats op nemen en met mezelf gaan spelen, beentjes moesten wijd en mijn kontje moest goed zichtbaar worden.

U gaf glijmiddel en een komkommer aan me en zei: kom slet laat je Meesteres eens genieten en zorg dat ik nat van je ga worden. Mijn kontje was gelukkig goed schoon zodat dat geen probleem was, ik maakte eerst mijn vinger nat en streelde mijn kontje, al kreunend rekte ik langzaam mijn kontje uit zodat straks de komkommer mijn kont kon neuken. Ik pakte een condoom en deed deze om de komkommer en deed er wat glijmiddel op, vervolgens liet ik de komkommer rustig mijn kontje in glijden. Ik begon te kreunen en mezelf steeds sneller te neuken, ik zag en hoorde aan U dat het U wel beviel.

U stond op en kwam achter me staan en pakte mijn tepels stevig vast terwijl ik rustig doorging met neuken, sneller slet zei U, zo gezegd zo gedaan, ik begon me steeds harder en dieper te neuken terwijl U mijn tepels stevig vast pakte, genoeg voor nu slet, U ging voor me liggen deed U slip opzij en U begon zichzelf te vingeren, mmmmmm slet, wil jij dit kutje van je Meesteres verwennen, mmmm graag Meesteres zei ik, nou op je knieŽn dan en aan de slag, ik kroop op het ligbed en begon hartstochtelijk aan Uw kut te likken, ik voelde dat U inmiddels drijfnat geworden was en dat deed mijn pik weer behoorlijk stijf worden. Ik moest goed mijn best om al dat geil op te likken en tegelijkertijd U kut te likken. Nadat U kreunend bent klaargekomen duwde U mij naar achteren op het ligbed, pakte de komkommer weer en begon mij hard te neuken, mijn pik begon te groeien en U begon mij steeds harder te neuken, moest snel toestemming vragen om klaarkomen voordat het te laat was, U zei: ga zo liggen dat je pik zo dicht mogelijk bij je gezicht is, ik deed wat mij opgedragen werd, het lag wat ongemakkelijk maar voelde me super geil, terwijl U doorging met mij te neuken moest ik mijn pik aftrekken en moest ik proberen om in mijn mond te spuiten, ik voelde mijn sperma opkomen en kon het niet meer ophouden, de eerste straal kwam precies in mijn mond terecht, de rest op mijn kin en borst, U veegde het op en ik moest alles doorslikken. Nadat we waren bijgekomen en wat hadden gedronken zijn we gaan douchen en daarna naar bed gegaan, na uiteraard eerst U kutje te hebben schoongelikt, ik was ten slotte nog steeds U onderdanige sletje.

De volgende morgen werd ik wakker doordat U met mijn pik lag te spelen, goedemorgen sletje zei U, we gaan er vandaag op uit maar dat betekent niet dat je niet meer van mij bent, integendeel zelfs!! De regels gelden nog steeds en zal je nog steeds naar me moeten luisteren, ja Meesteres zei ik, goed zo slet, wassen, aankleden en ontbijt halen.

De dag liep verder vrij normaal totdat we op een verlaten strandje aankwamen en U me begon te pijpen, mmmm geile slet, je dacht dat je een makkelijke dag zou hebben, nou vergeet het maar. Nadat U me gepijpt had kleedde U zich uit en commandeerde U mij om U kut te likken, U ging achteroverliggen en lag heerlijk te genieten, opeens zei U, ik moet plassen slet, U liep naar de rand van de zee en plaste in de zee. Mmmmm wat een geil gezicht was dat, toen U terugkwam en weer ging liggen moest ik weer verder gaan met uw kutje te verwennen en schoonlikken. Na wat gelik en gepijp over en weer gingen we weer huiswaarts. Thuis aangekomen gingen we wat zwemmen en wat drinken alvorens te gaan douchen. Nadat we gedouchte hadden gingen we een restaurantje opzoeken om te eten. We vonden en leuk eettentje op het strand iets verderop. Tijdens het eten zei U tegen me dat U geen slipje en geen BH aan had, mmmmm toen ik dat hoorde voelde ik de spanning alweer in mijn broek. Na het eten besloot U dat we een stuk langs het strand gingen wandelen om het eten wat te laten zakken. Tijdens de wandeling voelde ik de spanning en nattigheid in mijn broek, god wat was ik weer geil zeg. U had door hoe geil ik was door aan mijn kruis te voelen, zo lekkere geile slet van me, deze laatste uurtjes van jouw onderdanigheid zal ik goed benutten.

Weer aangekomen bij het huisje moest ik wat te drinken in gaan schenken, toen we op het terras zaten zei U tegen me dat U de hele avond van mijn pik wil genieten en daarom wil ik dat je dit pilletje neemt zodat jouw pik de hele avond paraat staat. Nadat ik het pilletje had ingenomen, ging U zich omkleden, toen U terugkwam stond U in super geile lingerie voor me. Ik moest opstaan moest me uitkleden en U deed de halsband om, de tepelklemmen op mijn tepels en trok me aan de halsband naar binnen. Ik werd op het bed gelegd en mijn armen werden vastgebonden.

Zo geile slet zei U, nu ben je echt van mij. U schoof naar voren en ging met Uw kut op mijn gezicht zitten, likken slet zei U, ik begon te likken en proefde al snel Uw geile vocht, ik likte en slurpte alles op, door al dat gelik en gegeil, stond mijn pik al weer fier omhoog, toen U dit zag gaf U me een tik op mijn pik, wat ben je toch een geile slet. U pakte mijn pik en begon me te pijpen, toen U merkte dat het geil eruit kwam zei U, goed zo slet, zo kan je me goed neuken met je natte stijve pik. U zakte met Uw kut op mijn pik en begon heerlijk te neuken, al snel zei ik dat ik klaar ging komen, bek houden slet zei U en gaf me een flinke tik in mijn gezicht, als je klaarkomt in mijn kut zonder het te vragen moet je hem daarna schoonlikken, voordat U was uitgesproken spoot ik U kut helemaal vol met mijn hete zaad. Zo geile slet, wil je zo graag je eigen hete zaad proeven, voordat ik iets kon zeggen was U op mijn gezicht gaan zitten, ik begon te likken en proefde mijn eigen geil vermengd met U sap. Lekker he slet zei U, ik zie het aan je pik die weer stijf staat. U kroop van me af en zei dat U even ging plassen, toen U terugkwam kroop U weer op me en moest ik U kut schoonlikken, mmmm wat kan je dat toch lekker zeg. U kroop wat van me af en begon met mijn tepels te spelen terwijl de klemmen er nog op zaten. Toen U zag dat mijn pik weer hard was ging U erop zitten en begon weer langzaam te neuken, het pilletje deed blijkbaar zijn werk 😉 en zo zat U mij heerlijk te neuken, dan weer hard dan weer rustig, na een tijdje ging U van me af, maakte me los en zei dat ik U van achteren moest neuken, en zo stond ik U achterlangs te neuken steeds harder en harder zoals U wilde, ik voelde U geil langs mijn pik lopen terwijl ik U neukte. U gaf me de opdracht om Uw kutje weer vol te spuiten, ik ging Uw kutje nu nog harder neuken, U stond steeds harder te kreunen en te kreunen, Ik werd daar nog geiler van en voelde mijn zaad alweer opkomen, na nog een paar ferme stoten in Uw natte kut spoot ik voor de tweede keer die avond mijn hete zaad in Uw kut. U draaide zich op Uw rug en ik moest Uw schoonlikken en klaar likken, mmmmmm wat was dit geil zeg. Er was niet veel voor nodig om Uw klaar te likken, zo geil was Uw, U kreunde en kreunde en ik voelde dat Uw kutvocht vermengd met mijn zaad in mijn mondje spoot, hier reageerde ik op door nog harder te likken en te zuigen zodat U heerlijk klaarkwam. Mmmmm dat was heerlijk sletje van me.

U deed mijn halsband en tepelklemmen af en moest naast U komen liggen en hebben nog bijna een uur tegen elkaar aangelegen voordat we zijn gaan douchen, we hebben elkaar heerlijk gewassen en zijn daarna vermoeid maar tevreden naar bed gegaan.

Zoek naar meer verhalen van Geil Sletje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 1079x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
8.8
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 3638x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 488x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.6
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 905x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.7
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 1886x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.4
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 7961x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.9
:: Je Wil Dit Zelf - 1Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 13548x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
8.1
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 7948x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 3896x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.2
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 16810x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 4028x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 6667x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2582x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 5776x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5747x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 585