Opwindend.Net
Datum: 20-01-2016
Stemmen: 69x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 16261x
Lengte: Gemiddeld
M'n Neefje - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: M'n Neefje - 1

Lees deel 1 van m地 neefje en dit deel sluit er naadloos op aan Toen Bart de kamer in kwam had hij niet alleen het eten bij zich maar ook de jongen die het bezorgd had. Ik zat echter in m地 blootje op de bank en kon niets anders doen dan mijn hand voor m地 tieten en m地 benen tegen elkaar. Ik zei niets maar blij werd ik ook niet van deze actie. Bart pakte nog wat geld uit zijn kistje en gaf dat aan de bezorger. Deze keek nog een keer naar me en wenste ons een goede avond en weg was hij weer. Toen we aan tafel gingen begon ik er over en Bart zei toen sorry maar ik kwam een tientje tekort en wist niet zo goed wat ik moest doen en zei dat hij wel even binnen mocht wachten. Dat hij mee zou lopen de kamer in rekende ik niet op. Hij heeft de mooiste vrouw gezien die er is en ik mag aan jou borsten zitten en hij heeft ze alleen maar gezien. Hier moest ik dan wel om lachen en verder bespraken we dit intermezzo niet en m地 geiligheid won het van de frustratie. Ik keek hoe Bart het eten op schepte en tijdens dit werkje kwam z地 stijve penis weer naar buiten piepen.

Snel at ik wat er op m地 bordje lag op en vroeg wat het dessert was. Ik overviel hem hiermee en stond op en liep naar de keuken en pakte de spuitbus slagroom en hield die achter mijn rug. Ik liep langs de bank en ging snel zitten en stopte de spuitbus onder m地 ochtend jas. Ik maakte het gebaar dat Bart bij me moest komen zitten en voordat hij ging zitten pakte hij m地 beide borsten en speelde met m地 tepels die keihard werden en iets omhoog stonden. Hij kusten ze en zei Dit je dessert en likte er aan Ik pakte zijn harde pik vast en begon er aan te trekken .

Toen hij z地 ogen sloot pakte ik de spuitbus en spoot de cr鑪e op z地 pik en daarna gelijk op m地 tieten. 泥it is dessert Bart zei ik en bracht m地 mond naar z地 pik en likte er aan. Dit was een sensatie voor ons en gelijk zaten we vol op in ons liefdes spel. Ik voelde hoe hij heel diep in mijn mond drukte en gelijk voelde ik hem een stukje in m地 keeltje gaan. Ik kokte maar was zo geil dat ik tegen z地 billen drukte omdat ik dat gevoel vast wilde houden. Bart was wel een beetje wild en zei toen Mag ik nu in je mond spuiten?. Ik had mijn mond vol en kon niet antwoorden en gelijk voelde ik dat hij spoot. Hij maakte even geen neukbewegingen en voelde zijn dikke knop kloppen en pulserende bewegingen maken. Ook nu loste hij weer zoveel stralen en toen ik iets terug trok en hij z地 stijve pik uit m地 mond haalde droop het zaad op mijn tieten. Ik begon het weer uit te smeren en Bart zei toen Wacht even met smeren en gelijk begon hij m地 lichaam schoon te likken.

Nadat hij uit gelikt was moesten we even bij komen en zette de film weer aan. Nu zag ik dat de docente in haar kontje genomen wilde worden. Ik keek verschrikt en zei 泥at heb ik nog nooit gedaan Bart. Dat gaat nooit passen. Bart zei toen ik pak de vaseline en masseer je sterretje en als het niet gelijk lukt kunnen we het altijd later nog eens proberen.

Hier had hij wel een punt en toen hij de kamer weer in kwam zei hij Ik heb het bij mezelf ook wel eens gedaan met een komkommer. Eerst deed het een beetje zeer maar korte tijd later werd ik er geil van en wist ik dat het best lekker kon zijn. Ik denk ook dat ik bi ben. Op school kijk ik tijdens het douchen altijd naar andere jongens maar ik heb denk ik wel de langste. Ik wist dat mijn man vroeger als hij m地 sterretje masseerde ik extra geil werd. Ik vertelde dat en Bart vroeg toen Heb je een vibrator in je nacht kastje?. Dat wel maar er zitten geen batterijen in antwoordde ik. Die had Bart wel en even later had ik m地 speeltje gepakt en gaf die aan Bart en een minuutje later voelde ik dat hij het nog deed toen hij hem op m地 tepel drukte. Ik wilde verder en zag steeds weer die stijve pik van Bart. Ik ging voorover zitten en hij stopte de vibrator in m地 natte kutje maar zette hem niet aan. Toen trok hij hem terug en smeerde mijn sterretje in met m地 eigen sappen. Na enkele keren dit herhaald te hebben bracht hij hem weer bij mijn kutje en zette hem aan. Ik werd gek van de geiligheid en voelde gelijk dat hij een vinger in mijn kontje duwde.

Deze sensatie was te veel en ik kwam weer spuitend klaar. Bart smeerde mijn sappen op mijn ster en toen voelde ik dat hij er een vinger bij deed. Het ene orgasme ebde weg en het volgende diende zich weer aan. Ik trok aan een tepel en voelde hoe Bart mijn kutje en kontje likte. Toen trok hij de vibrator uit mijn kutje en zette het tegen mijn sterretje. Zachtjes drukte hij nu door en ik voelde dat hij langzaam maar zeker dieper en dieper ging. Nu zette hij hem weer aan en toen ik achterom keek zag ik dat hij met z地 vrije hand zichzelf aftrok. Ik zei We zijn alle twee met ons zelf aan het spelen Bart. Hoe geil zijn we dan Bart keek me aan en vroeg Lieve Linda mag ik in je kontje neuken?.

Ik knikte en Bart trok de vibrator uit m地 kontje en duwde hem gelijk in mijn kutje. Ik probeerde zoveel mogelijk te ontspannen en voelde zijn dikke eikel tegen m地 sterretje drukken. Langzaam verhoogde hij de druk en ik duwde iets naar achteren en voelde hoe zijn eikel mijn kringspier passeerde. Dit was niet echt pijnlijk want hij had me goed voorbereid en ik voelde gelijk dat hij zachtjes begon te neuken en steeds dieper in me kwam. Toen trok hij terug en ging er weer helemaal in. Ik werd nu dubbel gepenetreerd en zei Bart ga door met die lekkere pik van je. Neuk me dieper en harder. Gelijk kreeg ik een pets op mijn kont maar het deerde me niet. Ik wilde alleen maar klaarkomen op Bart z地 goddelijke pik Nu zat hij er helemaal in en zijn buik voelde ik tegen mijn billen en ik begon te draaien en gelijk spoot ik weer mijn sappen uit m地 kut. Het ene orgasme na het andere kwam en ik kon ze niet meer tellen maar ik voelde dat Bart z地 pik verdikte en ook hij spoot weer alleen dit keer in m地 kontje.

Nu moest ik bij komen en toen ik naar de plavuizen keek zag ik dat er een plasje lag en toen Bart de vibrator uit m地 kutje trok en zijn harde pik uit mijn kontje kwam daar nog wat sperma bij. We zijn wat gaan drinken en toen we op de bank zaten en weer even naar de film keken zagen we dat de docente nu ook gesandwicht werd alleen door een grote neger. Bart vertelde dat dat de man van de docente was. Ik vond het niets dat ze dat deden maar Bart vroeg toen Heb jij wel eens met een negrode man geneukt Ik vertelde dat ik het nog nooit gedaan had maar er wel eens van gedroomd had. In het ziekenhuis was er een verpleger die me waste en altijd veel aandacht aan m地 kutje besteedde. We besloten toen om alles op te ruimen en naar bed te gaan. We liepen in ons blootje door het huis en Bart had nog steeds een stijve. Ik zei hem dat ik het niet meer op kon brengen om nog langer naar de film te kijken.

Zullen we naar bed gaan vroeg ik hem en gelijk zei Bart Als ik bij jou mag slapen en misschien aan je lichaam zitten. Ik beloof je dat nooit iemand iets zal weten van wat we vanavond samen deden. Ik pakte zijn hand en boven liepen we zijn kamer voorbij en even later lagen we lepeltje lepeltje met zijn nog stijve piemel tegen mijn kutje. Dit was zo地 heerlijke ervaring die ik met niemand wilde delen. Een maandje later zijn we op vakantie geweest en daarna verhuist naar een andere gemeente waar niemand ons kende en leven nu als man en vrouw. De enige die er moeite mee hebben zijn twee familie leden. Dat is echter hetgeen waar we ons de minste zorgen over maken.

Kusjes van Bart en LindaXXX

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 3746x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 8651x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1175x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.4
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 18489x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 10111x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 28029x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10086x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33307x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10427x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16137x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5791x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26365x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5315x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 20378x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 27169x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net