Opwindend.Net
Datum: 11-05-2017
Stemmen: 137x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 28601x
Lengte: Lang
Een Burgerlijk Gezinnetje - 2
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Burgerlijk Gezinnetje - 1

Rob en Mia zaten die middag bij Erik en Trudie. Mia had het hele verhaal verteld en eigenlijk waren Tims ouders helemaal niet verbaasd. “Dat ze zolang van elkaar afgebleven zijn is eigenlijk een wonder” zei Trudie.
“Tsja, ik weet ook niet waarom ze zo plotseling in elkaars armen zijn gevlogen… “ plotseling bedacht Mia zich iets... ze zouden toch niet.. ze besloot het nog even voor zich te houden.

Later die middag zei ze tegen Rob “zouden ze samen hebben staan gluren toen wij aan het vrijen waren?”
“Ik heb niets gemerkt en er eigenlijk ook niet op gelet”
“Nee, logisch, je was zo stoned als een garnaal, maar het zou wel verklaren dat ze plotseling met elkaar in de weer gingen”
“Nou je kunt het ze vragen, maar dan weet Anne ook dat we haar wel eens hebben betrapt en dat vind ze misschien vervelend”
“Ja, dat is zo. Misschien horen we het nog eens van haar”

Twee weken later:

Het was weer weekend en de stelletjes zaten weer bij elkaar. Deze keer bij Rob en Mia.
De kinderen waren naar bed, er stond een sexfilm op en er ging een joint rond.
Mia vertelde hoe het verder was gegaan met Anne. “Ze is nu aan de pil en dat is een prettig idee, want ze hadden meteen de smaak te pakken. Toen ik had gezegd dat ze de morning-after pil zou krijgen hebben ze het volgens mij nog drie keer gedaan; het zaad kwam zo ongeveer haar oren uit…” zei Mia tegen Erik die naast haar zat.
“Je dochter is dus al net zo’n geil beest als jij.. “ Mia lachte en tilde haar tieten naar hem op. Erik geilde altijd op haar tieten. Hij trok haar genietend tegen zich aan.
Ze keken weer naar de film. Een mollig tienertje liet haar kale kutje likken door een knul met een behoorlijk dikke pik. “Hmmm, ik weet van wie Timmie die lekkere pik heeft” zei Mia plotseling.
“Oh, waarom moest je daar zo plotseling aan denken?”
“Nou die twee daar lijken wel een beetje op ons stelletje, ook zo’n mollig ding dat wordt verwend door een joch met een hele grote”
“Het is wel enorm geil hoor om zo’n jong stel te zien neuken, whoaw zo’n strak kutje dat helemaal opgerekt wordt… en die geile tienertieten…” Erik moest even z’n pik recht leggen in z’n joggingbroek “ooohh ik wou dat ik het gezien had”.
“Hmmmm” Mia kreunde bij de herinnering aan Timmies pik die in het natte kutje van haar dochter sopte. Ooooh wat werd ze daar geil van. Ze voelde een paar druppeltjes langs haar billen lopen. Ze trok haar rokje een beetje omhoog om even over kutje te kunnen strelen. (Een slipje droeg ze niet, net zo min als Trudie. Bij hun geile feestjes was dat al lang een vaste gewoonte geworden.) Het kloppen in haar buik nam ernstige vormen aan Ze hijgde en keek Erik met een wazige blik aan. “Oohmm.. ik kom bijna klaar als ik aan die twee denk…” kreunde ze. “ze was zo geil dat ze zich gewoon liet volspuiten….oooohhh…” Erik duwde haar hand weg en stak een vinger in haar kloppende spleet. “HHhhhhaaaachhh… jaaaaahhhhh” en heftig spastisch schokkend met haar onderlijf genoot ze van het orgasme dat door haar heen golfde.

Ondertussen op de andere bank…

Rob nam een enorme haal aan z’n joint en gaf die toen door aan Trudie.
“Potent ventje hoor die zoon van jullie”
“Net z’n vader, maar de buurman mag er ook zijn” lachte Trudie en streek over de bobbel in z’n broek. Rob streelde haar dijen en ging met zijn hand onder haar rokje. Trudie kale kutje was al drijfnat.
“Zoooo sletje, geen slipje?” bromde Rob.
“Ooh buurman, wat doet u nu?“ kirde Trudie.
“Jij gaat precies doen wat ik wil, meisje…” Trudie sloeg onderdanig haar ogen neer en fluisterde “Ja meneer”.
“Til je rokje op!” Ze gehoorzaamde meteen. Haar kale kutje glom van het geil. “Zo sloerie je bent alweer zo geil als boter hè?”
“Ja meneer”
“En laat nu je tietjes maar eens zien!”
“Ja meneer” Trudie begon de knoopjes van haar bloesje los te maken.
“Uit dat ding!” Het bloesje verdween achter de bank. Haar prachtige peervormige tieten staken pront vooruit. Ze waren wel kleiner dan de weelderige memmen van Mia maar heerlijk stevig met dik opgezette tepelhoven.
Rob knielde voor haar, “Poten wijd slet!” en gehoorzaam opende Trudie haar benen.
Rob duwde haar knieën omhoog tot haar schouders en likte slurpend langs haar spleet.
“Dat vind je wel lekker hè geile sloerie”
“Oooooh jaaaaa” kermde Trudie. Rob kwatte op haar sterretje en duwde zijn middelvinger er stukje in.
“Neee meneer niet in m’n kontje!!!
“Hou je kop slet!” En hij duwde zijn vinger diep in haar aars terwijl hij doorging met het likken en zuigen aan haar klitje.
“Oeehhh… aaaahhh..ooohh…ooohh…ooohh…” en ingehouden gillend kwam Trudie klaar.

Mia en Erik keken grijnzend naar het spel op de andere bank. Mia lag half over Erik heen en die had zijn hand nog tussen haar dijen. Toen ging ze op zijn schoot zitten met haar gezicht naar hem toe en haar knieën aan weerskanten van hem. Hij stak zijn hand onder haar bloes en streelde haar stevige borsten. Een beha droeg ze ook niet.
“Oohh Mia wat zijn die memmen van je toch heerlijk”
“En wat heb jij toch een zalige dikke leuter” Ze duwde met haar kruis tegen de dikke paal in zijn joggingbroek…

Ondertussen op Annes kamer:

Anne en Tim lagen op Annes bed naar de sexfilm te kijken. Anne had tegen hem gezegd dat hij bij haar moest komen toen ze naar boven gingen. Hun ouders wisten best dat ze samen gingen rommelen, maar ze vonden dat eigenlijk wel prima. Dan wisten ze zeker dat ze niet gestoord zouden worden. Dachten ze…
Opgewonden door de geile film hadden ze al een hele tijd liggen zoenen en strelen.
“Jouw ouders zijn wel een geil stel hè” zei Tim.
“Nou, volgens mij lusten die van jou er ook wel pap van hoor. Als ik zie hoe je moeder altijd zit te flirten.. Ze ziet er altijd wel heel zedig uit met dat brilletje en dat korte haar, maar ze heeft heel vaak geen beha aan als ze hier is en dan buigt ze extra diep over mijn vader heen zodat ie lekker haar tieten kan zien. En jouw vader heeft altijd een dikke bobbel in z’n broek als ie m’n moeder heeft begroet, hihihi ”
“Jouw moeder had vanavond ook geen beha aan. Jemig, die grote memmen van haar dansten helemaal op en neer als ze liep.”
Tim drukte zijn harde pik tussen de billen van Anne. Die reageerde meteen en tilde haar been een beetje op zodat hij zijn eikel tegen haar poesje kon duwen.
“Hmmm… Timmie doe hem er even in, ik ben zoooo geil” Ze maakte een holle rug.
Tim zocht de ingang van haar grotje en duwde zijn pik naar binnen. Toen, omhuld door haar vochtige warmte begon hij haar in lepeltje-lepeltje houding rustig te neuken. “Aaahh…huhh..huhh…hmmm” kreunde Anne. Ze genoot er van helemaal gevuld te worden door de lekkere dikke pik van Tim. Haar kutje begon al heerlijk samen te trekken. Nog even en ze kwam klaar.. “Ooooooh jaaaahhh….” Haar buikje begon te schudden en een heerlijk orgasme trok door haar lijf. Tim voelde zijn vriendinnetje klaarkomen en begon wat steviger te stoten. Annes sabbelende poesje trok hem al snel mee en kreunend spoot hij haar kutje vol. Zo bleven ze zalig liggen nagenieten.

Plotseling zei Anne “Zeg zitten ze nou beneden samen met z’n vieren naar die sexfilm te kijken?”
“Ik denk het wel, mijn ouders zijn er nog”
“Ik ga even een kijkje nemen, misschien doen ze nog wel meer dan alleen maar naar de film kijken” Samen slopen ze de trap af en duwden zachtjes de deur een stukje open.
Anne had gelijk gehad, het was zeker niet bij kijken gebleven…En ze keken juist op het goeie moment:

In de woonkamer:

Trudie zat op haar knieën voor Rob op de grond en ze pijpte Rob die wijdbeens voor haar stond. Haar brilletje was naar de punt van haar neus gezakt en haar pruimemondje kon maar net de dikke paal van Rob omvatten. Onderdanig omhoog kijkend zoog ze aan zijn pik. Met één hand masseerde ze zijn ballen en met haar andere hand bewerkte haar klitje. Rob zijn billen spanden zich elke keer als zijn pik in haar mond stootte.
“Goed zo geile slet… je gaat het krijgen… aaaahhh” en Rob gooide zijn hoofd in zijn nek en spoot eerst een paar stralen in haar mond en rukte toen de rest af over haar gezicht, haar brilletje en haar borsten.
Toen ging hij op de grond zitten met zijn benen om haar heen geslagen en kuste haar volgespoten mond.

Mia zat bij Erik op schoot op de bank en zij bereed zijn pik met overgave. Haar opengeknoopte witte blouse met was het enige dat ze nog aan had. “Kom op…jaaahh lekkkeeerrrrr….” Haar sappen dropen over zijn ballen. Hij kneedde haar tieten en sabbelde aan de lange opgezette tepels. “Jaaaahhhhh…… ikkkk kooooommmmm” kreunde ze en Erik perste zijn paal nog dieper in haar en hijgde “Oooooohhhh… heerlijke geile teeeefff….” En met weggedraaide ogen spoot hij dikke ladingen neukroom in haar onverzadigbare zuigende neukspleet.
Amechtig hijgend bleven ze in elkaars armen hangen.

Plotseling vloog de deur open en Tim en Anne tuimelden naar binnen, Anne had over Tims schouder staan kijken, maar was haar evenwicht verloren toen ze meer wilde zien van het gezamenlijke orgasme daar binnen.

“Héé, kijk, daar hebben we ons kleine geile stelletje weer” ze Rob, “kwamen jullie even kijken of jullie nog wat konden leren?”
Anne lachte. “Ja, ik wou wel eens weten wat jullie hier uitspookten met z’n vieren en een sexfilm op de tv” zei ze brutaal. Ze wilde zich niet laten kennen.
“Nou met een lekker ding als jij, hebben we geen sexfilm nodig hoor” zei Erik.
Anne realiseerde zich plotseling dat ze een volledig doorzichtig nachtponnetje aan had en geen slipje. Ze lachte naar Erik “Ja lekker hè” en ging naast hem zitten. Hij keek verheerlijkt naar de mollige tiener dat nu naast hem zat.

Mia stapte op Tim af en sloeg haar arm om hem heen en nam hem mee naar de andere bank. Het zaad liep nog langs haar dijen. Daar pakte ze door de open gulp van zijn pyjamabroek zijn piemel. “Hmmm, wat een lekkere pik heb jij knul, net zoals je vader...” Tim keek naar haar grote borsten. Aarzelend stak hij zijn hand er naar uit. “Toe maar schat” fluisterde ze. Tim voelde trillend aan de heerlijke warme weelde.
Mia boog zich naar Timmies pik en nam die in haar mond. Ze proefde meteen de smaak van het meidenkutje waar hij zoeven nog in had gezeten.
Tim voelde een sensatie om zijn pik die hij nog niet kende. Zijn eikel werd geraffineerd bewerkt door de ervaren tong van Mia. Hete golven van genot trokken door hem heen. Haar handen krauwelden over zijn ballen en met twee handen vol speelde hij met haar dikke geile memmen. Hij werd overweldigd door absolute geile wellust.
“Ooohh tante Mia.. jaaahh ik kooommm..”
Mia voelde de jongen in haar mond exploderen en zoog al het verse puberzaad uit zijn wild kloppende pik. Toen kuste ze hem vol op zijn mond zodat hij zijn eigen sperma proefde.
Tim lag eventjes uitgeteld in haar armen. Ze streelde zijn haar.
“Heb je lekker mijn meisje geneukt?” fluisterde ze. “Dan wil ik nu jouw pik ook wel eens voelen” Zijn pik was geen moment verslapt. Ze spreidde haar benen en trok hem bovenop zich. Hij voelde de zachte opening van haar volwassen kut om zijn eikel sluiten.
“Kom joh, laat me eens voelen hoe lekker die grote harde piemel van je is”
Tim duwde zijn potente tienerpik in haar dikke pruim die nog droop van het zaad van zijn vader.
“Ja, lekker.. ooohh hmmmm” Hij graaide naar haar grote zachte tieten en pompte diep in haar soppende sabbelende kut. Wow… dit was wel heerlijk geil.
Mia wist dat de puber heel snel zou klaarkomen ook al had ze hem nog maar net afgepijpt en inderdaad na een paar minuten voelde ze Tim’s pik alweer opzwellen ten teken dat zijn hoogtepunt er aan kwam. Oooohh wat was dit heerlijk fout, je laten neuken door je buurjongen… “Jaaaaahhh Tim spuit me maar vol, vul m’n geile kut met je zaad…. Ooooohhh” en opgehitst door haar eigen smerige taal kwam Mia heftig schokkend klaar met de wild ejaculerende puber diep in haar kut. Keiharde stralen tienerzaad knetterden in haar baarmoeder. Wow, zo heftig was ze in tijden niet klaargekomen.

Anne was bij Erik op de bank gaan zitten. Ze had diens enorm dikke paal in haar moeders kut zien pompen en toen waren er al heftige scheuten van verlangen door haar buik getrokken en nu zag ze haar kans schoon. Hij keek zo geil naar haar tieten en naar haar blote kutje onder haar ponnetje. Ze wist zeker dat hij haar zou willen pakken. En dat was precies wat ze wilde. Bovendien was mama met Timmie bezig en papa met tante Trudie…
Ze pakte de leuter van Erik en sloot haar hand eromheen. (“Whoeff die was wel even groter dan die van Tim, hoe zou die in haar kleine poesje gaan? Maar ja er was nu geen weg meer terug”) Voorzichtig trok ze de voorhuid naar beneden en ontblootte zijn eikel. Ze boog er naar toe en likte er aan alsof het een lollie was.
“Whoefff.. ooohhh.. hmmm” kreunde Erik. Hij streelde haar zacht stevige tienerborsten en voelde hoe hard haar tepels waren. Anne voelde zich zo geil en week worden tussen haar benen dat ze hem bijna wilde smeken om haar te neuken. Ze ging op haar knieën op de bank zitten om de dikke pik beter in haar mond te kunnen nemen. En Erik kon zo ook lekker haar billen en haar poesje strelen. Hij ging met een vinger bij haar naar binnen.
“Ooochhhh.. hmmm jaaah…lekkeeerrrr” geilde ze. Ze kwam alweer bijna klaar.
Erik genoot van het hete krappe poesje en kwijlde bijna van genot. Maar Anne wilde meer. Ze was een ongeduldige geile tiener en ze had een heerlijke dikke pik in haar hand. Als een krols katje wilde ze nog maar één ding. Ze ging achterover op de bank liggen en deed haar benen wijd. “Kom hier…” Alsof ze het tegen een leeftijdgenoot zei.
Erik knielde tussen haar benen en zette zijn dikke eikel tegen het kutje van z’n buurmeisje. Hij opende haar lipjes en duwde de paarse kop een stukje naar binnen. Anne hijgde. Het leek bijna onmogelijk dat de dikke dooraderde worst in het kleine tienerpoesje zou kunnen, maar de natuur had haar zo zacht en nat gemaakt dat het hele geval met twee, drie stoten tot zijn ballen in haar geile doosje verdween. Anne kermde van genot. Met stevige diepe halen begon hij haar te neuken.
“Jaaaaahh…ooohhh…wat geieieieieil…” Genietend spreidde ze haar benen zo wijd mogelijk om de vette pik zo goed mogelijk te voelen.
Golven van lust trokken door hem heen toen hij naar haar keek, een prachtige tiener dat zich met van wellust openhangende mond liet nemen door hem.
“Aaaaaaaahh…. Eriiiiiikkkk…ooohhhh…. Iiiikkkk… koooooommmm” En meegesleurd door haar woeste ongeremde orgasme stootte hij nog twee keer en spetterde toen een fontein van sperma in haar krampende kutje. Elke druppel werd er door het geile grietje uitgemolken en met gesloten ogen hijgde ze “Whooow wat was dat lekker”.
En voor de tweede keer die avond waren het zaad van vader en zoon gemengd, maar nu in het kutje van de dochter.

Rob en Trudie hadden even naar de tieners zitten kijken die ongegeneerd met hun volwassen buren aan het seksen waren. Trudie wilde overeind komen. Haar brilletje zat nog onder zijn sperma en ook uit haar mondhoeken droop nog wat. “Hier blijven sloerie jij want ik ben nog niet klaar met je”
Hij zette haar op handen en knieën en trok met zijn duimen haar kut open. En zo perste hij zijn dikke paarse eikel in haar opengesperde kut en begon haar keihard te neuken..
“Oooooohh…geil…oooohh …aaahhhh…jaaaaahhh” gilde ze. Haar slanke lijf schokte onder zijn harde stoten. Ze genoot van de ruwe onbehouwen beurt die hij haar gaf.
Rob trok zijn pik uit haar en gooide haar op haar rug en spreidde haar benen. Meteen beukte hij zijn paal opnieuw diep in de natte roze spleet en zag hoe ze met open mond genoot van zijn pik.
Het jongensachtige korte haar en het brilletje dat helemaal scheef zat wonden hem ongelofelijk op. Met haar slanke heupen en haar atletische onderlijf molk ze wild aan zijn pik en hij voelde zijn hoogtepunt aanstormen.
Plotseling begon haar lichaam te sidderen en te schokken.
“Oooohhh…je gaat spuiten…ooohh jaaaahhh…aahh…huuuhhh..oooooohhh…” En gelijktijdig explodeerde hun lust en een enorme lading zaad werd diep in haar buik geperst.
Trudie bleef zijn pik uitmelken met haar onderlijf tot hij verslapte en machteloos uit haar gleed.

Na een kwartiertje had iedereen zich weer een beetje gefatsoeneerd. Anne en Tim hadden nog een glaasje gedronken en waren toen weer naar boven gegaan en Trudie en Erik hielpen nog even de boel opruimen.
Een uurtje later was het overal donker.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Burgerlijk Gezinnetje - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 17354x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 5649x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 15589x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
:: Mijn Knappe Schoonzusje LaraDoor: Marc
Gelezen: 20404x
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Schoonzusje, Familie, Liefde
12-07
7.2
:: Lustburg 2.9 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5740x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
10-07
9.2
:: Paul WintDoor: Janine. V. N
Gelezen: 25421x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Weddenschap
10-07
8.1
:: Ongelofelijk Lekker - 19Door: Lara
Gelezen: 7559x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-07
8.6
:: 18e Verjaardag - 3Door: Hij Wordt Een Zij
Gelezen: 8163x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie Incest Familie Travestiet Laarzen Hakken Meesteres
06-07
8.1
:: Glurende Moeder - 13Door: Anna2014
Gelezen: 24574x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.6
:: De Zesde Keer Met Mijn Tante!Door: DaSilva
Gelezen: 26527x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tante
05-07
8.5
:: De Genen Van Oma - 4Door: Momson4018
Gelezen: 14298x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Nylons, Oma. Kleinzoon En -dochter, Oom, Tante, Neef, Nicht, Zoon, Dochter
04-07
8.9
:: Samen In 1 Bed? Vakantiepret!Door: Alfie Special
Gelezen: 42974x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Ontdekken
04-07
8.4
:: Lustburg 2.8 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 4458x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi.
02-07
9.0
:: Ongelofelijk Lekker - 18Door: Lara
Gelezen: 5949x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-07
8.9
:: Ongelofelijk Lekker - 17Door: Lara
Gelezen: 14615x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
28-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 614