Opwindend.Net
Datum: 17-05-2017
Stemmen: 248x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 60604x
Lengte: Lang
Mama Neukt Mee - 1
Door Steven Shyven - Mijn Profiel Pagina

Ik ben Veerle 45 jaar oud, zwart haar en een D-cup. Ik ben een gescheiden moeder, mijn dochter Sally (21) en mijn zoon Jurgen (17) wonen bij mij in ons klein maar toch gezellig huisje.

Het was een donderdagochtend op weg naar mijn werk, toen ik merkte dat ik mijn handtas vergeten was. Het was 08:30u. dat ik weer thuis arriveerde. Sally lag waarschijnlijk nog te slapen omdat ze enkel nachtdiensten draait op haar werk. Heel stil liep ik richting mijn slaapkamer en pakte mijn handtas van de stoel. En toen hoorde ik zachte kreungeluiden komen uit Sally haar kamer. Ze zou zich wel weer lekker aan het vingeren zijn, wat niets nieuw is, ik hoor haar zo regelmatig kreunen.

Op mijn tenen sloop ik naar haar kamer en haar deur stond op een kier. ''Wat is het toch een geile meid.'' bedacht ik mij. Meermaals had ik haar al bezig gezien, met haar vingers of speeltjes ging ze dan diep in haar kaal strak kutje. Sally is maar 1.50m groot en heeft zwart haar en een B-cup. Jurgen is 1.75m en heeft donkerbruin haar. Ik keek door de kier van de deur en mijn hart stond stil van wat ik zag! Sally was zeer hevig Jurgen aan het neuken. Maar ik schrok nog het meeste van het zicht op mijn zoon zijn grote piemel! Woooow! Dat was zeker 18 cm die in en uit mijn dochter haar kutje ging. Kon ze die wel helemaal hebben? Blijkbaar wel! Want het was Sally die echt aan het rijden was op zijn piemel.

Ze ging op en neer en kreunde luidkeels! Ze hadden natuurlijk niet door dat ik thuis was gekomen. Ik stond echt aan de grond genageld maar het wond mij wel op. Mijn tepels drukten tegen mijn bh aan en ik begon te zweten. Sally was net een wild beest, Jurgen kreunde en bewoog hevig, het was net of zijn piemel zou breken. Zo hevig ging ze op en neer op hem. “Rek me open!” hijgde ze. Jurgen kon enkel kreunen. Ze stopte even maar niet veel later begon ze weer. Met de luide kreunen van Jurgen “Ooooooo Sallyyy Hij gaat breken!” Kijk ze geven op haar broertje, heel zijn piemel in haar kutje.

Sally draaide zich met haar rug naar hem. Zou ze mij zien gluren door de deur? Ik denk het niet, want ze deed zelfs nog wilder verder. “Broer rek me open” kreunde ze opnieuw. Ze was helemaal bezweet en in de kamer rook het echt naar seks. De seksgeur maakte mij helemaal gek. Maar ik kon toch niet naar binnen gaan, het zijn mijn kinderen. Ik zag Jurgen zijn handen haar vastpakken en hij kreunde het hele huis haast bij elkaar! “Oooooo Sallyyyy…..” “Kom klaar! Kom klaaar!” hijgde ze. Hij kwam nu overeind en trok haar nog verder over zijn grote piemel die haar kutje goed opvulde. Ik kon duidelijk zien dat haar kutje vuurrood zag en zo spande aan zijn piemel. Jurgen kreunde luid en met een brul van “OOOO Pak alles…” kon ik opmaken dat hij zijn zaad diep in haar kutje spoot. Ik zag ze trillen en zwaar hijgen. “Oooo lief zusje..” en hij liet haar op hem liggen. Haar borsten kregen nog een kneedbeurt terwijl zijn piemel uit haar kwam.

Ik kon nu duidelijk mijn zoon zijn piemel zien, mijn kutje stroomde haast over van geilheid. Wat een mooie piemel heeft hij! En zo groot. Jurgen stapte uit bed maar Sally had blijkbaar nog zin, ze ging op haar knieën zitten en kwam overeind. Ze kneedde met twee handen haar borsten en trok ook hevig aan haar tepeltjes. Jurgen zijn piemel groeide weer tot volle lengte. Mijn eigen hand ging onder mijn jurk naar mijn nat slipje. “Mmmm”. Ik moest op mijn onderlip bijten om niet te kreunen. Sally bood zich nu aan en ik hield het niet meer. Ik deed mijn slipje opzij en bracht een vinger bij me in. Met het schouwspel voor mij bracht ik me op een minuut naar een stil orgasme. Snel fatsoeneerde ik mij en liep naar beneden. Ik hoorde hen luid kreunen toen ik naar beneden liep. Ik sloot de deur en vertrok opnieuw naar mijn werk.

De hele dag spookten mijn kinderen door mijn hoofd. Zouden ze al lang neuken met elkaar? Ik had namelijk hen nog nooit horen neuken of zelfs zien kussen. Ze maakten wel veel ruzie zoals wel veel broers en zussen doen. Maar dit had ik toch nooit kunnen denken van hen. En dan het vreemdste was dat ik er bloedgeil van werd. Zelfs nu op mijn werk was mijn kutje nog steeds nat. Jurgen zijn grote piemel oooooh heerlijk. En dat hij helemaal past in Sally. Mijn kleine meisje is toch niet zo klein, want zij neukte hem echt suf. Ik heb mij zelfs nogmaals even moeten klaarvingeren in het toilet van het werk, zo warm had ik het.

Het was 14u. dat ik terug thuis kwam. Sally was in de keuken. "Hey, mama" zei ze. "Hallo, lieverd" zei ik. Even wist ik niet wat te vertellen door wat ik die morgen had gezien. Sally maakte voor mij ook een broodje dat we in stilte opaten. "Hey, wil je gaan winkelen?" vroeg ik aan Sally om toch het ijs te breken. “Ja, leuk mama! Want ik heb dringend nieuw ondergoed nodig.” antwoordde ze blij. “Ik ga me snel verkleden en dan vertrekken we” zei ik nog.

Richting het plaatselijke winkelcentrum was het in de auto nog steeds stil. Ik wist echt niet wat te zeggen tegen mijn dochter. Nog steeds moest ik denken aan deze ochtend. Zoals gewoonlijk was er weer heel veel volk. We vonden een kledingwinkel en ik zag er een bloemig groen jurkje hangen dat mij wel mooi leek. Ik nam het jurkje en vroeg aan Sally of ze even wou wachten voor het verkleedhokje. "Hey wat denk je?" vroeg ik aan Sally. "Mam, dat is niet mooi" antwoordde Sally. "Oh spijtig” want ik vond namelijk dat het mij wel stond. “Zoek jij dan eens iets uit” zei ik. Sally verdween voor een minuutje en overhandigde mij een rode mini-jurk. Hij kwam tot net onder mijn billen en spande. Al mijn vormen waren goed zichtbaar net als mijn stijve tepels.

“En? Staat je vast beeldig! Mag ik komen kijken?” vroeg Sally. Ik vond me er sletterig uitzien, zoiets draag ik namelijk niet meer. “Ja, je mag kijken” antwoordde ik. Sally stapte binnen en zei “Wooow Mama! je ziet er prachtig uit!” “Dank je” zei ik “Draai je eens rond mama”, wat ik deed en ze zei “hummm, dit gaat zo niet hoor mama.” Zonder het te vragen trok ze mijn slipje uit. “Veel beter” zei ze. Daar stond ik in een te klein jurkje zonder slipje. “Echt prachtig mama.” “Dank je” zei ik nogmaals. Sally deed het gordijntje goed dicht en mijn jurkje werd over mijn billen getrokken door haar. “Wat doe je?” vroeg ik geschrokken. Haar handen kneedden mijn volle billen en een hand verdween tussen mijn benen.

Ik stond te trillen op mijn benen, want ze zou zo wel merken dat ik kletsnat was tussen mijn benen. Ik kon wel gillen van geilheid, maar dat kon niet daar er veel mensen in de winkel stonden. Er stonden zelfs mensen voor ons hokje, ze hadden het gordijntje maar opzij hoeven te doen om ons te betrappen. Sally haar hand ging van mijn kont zo naar mijn kutje. “Mmmmm” zei ik en ik voelde haast al een orgasme aankomen. “Sally! Niet doen….” zei ik nu met een heel bevende stem. Ze ontblootte mijn grote D-cup borsten die haast uit het te strakke jurkje kwamen. Haar handen kneedden er hard in. Ik kon nog amper steun vinden op mijn benen. Ik wou klaarkomen! Ze trok hevig aan mijn tepels en haar hand gleed weer over mijn natte kut. Ze duwde zich tegen mij aan, alsof ze mij wou neuken. In één beweging draaide ze mij naar haar toe en haar vinger gleed in mijn kutje! “Je staat kleddernat mama” zei ze op een zachte toon. Ze bracht nu haar hand naar mijn mond zodat ik niet kon gillen. Met grote ogen keek ze naar mij. Haar vinger gleed 3x in mij en ik kwam klaar. Zwaar ademend keek ik haar aan. Geknield ging ze voor me zitten en begon als het ware mijn kutje leeg te zuigen. ‘’Ooooo... mmmmmm’’ bracht ik uit. Toen stond Sally op, zei niets en verliet het kleedhokje. Ik moest even gaan zitten en kleedde mij daarna weer aan.

Sally stond te wachten aan de kassa met een grote glimlach. Ik betaalde de mini-jurk en wist toch niet wat te doen nu. Zou ze iets zeggen? Zou ze mij dan toch gezien hebben deze ochtend? We wandelden door het winkelcentrum waar Sally eindelijk vroeg “Je bent zo stil mama”. Ik keek haar aan en vroeg “Waarom deed je dat in het hokje?” Ze had weer die glimlach en ze trok me even opzij, zodat we niet in het midden van het wandelpad stonden. “Je stond toch geil? Je slipje was kleddernat!” Ik werd rood en stamelde “Eum...Eummm” “Mama ik heb je deze ochtend wel gezien hoor!” vertelde ze.

Ik voelde me nog roder worden dan dat ik al was. En moest haar bekennen dat ik hen had zien neuken. “We kunnen toch over zo’n dingen praten mama.” Ik knikte en vroeg toch stilletjes of ze al lang met elkaar neukten. Zonder zich te schamen zei ze “Ik was zijn 16de verjaardagscadeau!” “Kom laten we iets drinken daar in het cafè” We zochten een rustig hoekje op om te praten. Heel uitgebreid vertelde ze over hun liefde, ook dat ze geen pil meer nam en maar wat graag zwanger zou willen zijn. Ik kon soms mijn oren niet geloven, zo open dat ze erover aan het praten was. Maar waarom ze mij zo aanraakte, ook al stond ik nat en geil? Dat hoorde toch niet? “Ik moet naar het toilet. Ga je mee om voor de deur te wachten mama.”

Ik volgde haar, ze ging het wc-hokje in en iets erna zei ze “Kom eens binnen.” “Is er iets?” “Kom nu binnen mama!” Ik opende de deur en ze zat op haar knieën op de gesloten wc-bril met haar kontje en kutje bloot. Ik voelde mij weer warm worden omdat mijn dochter zich zo aanbood. “Kom snel, lik je dochter!” fluisterde ze, terwijl ze twee vingers in haar kutje stopte. Ik keek naar haar, telkens als ze twee vingers in haar strakke kutje deed en stamelde “Ik heb dat nog nooit gedaan.” Ze keek me verbaasd aan en stond op om zich aan te kleden. “Thuis zal ik je eens verwennen, misschien moet ook Jurgen zijn grote piemel in je stoppen?” zei ze. Tot mijn verbazing zei ik “Ja” op haar vraag. Ik stond echt zo bloedgeil dat ik niets liever wou dan zijn piemel diep in mijn kutje. Dat al sinds ik gescheiden ben, 5 jaar geleden, geen piemel had gehad.

Maar toen we uit het hokje wilden stappen, hoorde we kreungeluiden komen uit het hokje naast ons. ‘’Ooooh…..mmmmmm’’, ‘’Neuk me zwanger... oooooohhhh… ik koommmmm”. Toen werd het stil. Ik voelde mijn kutje gewoon lekken. ‘’Wat geil!’’ bedacht ik me. ‘’Ooooh jaaa, neuk me zwanger!’’ We keken elkaar aan en Sally was zich aan het vingeren. Met een geile blik keek ze me aan. ‘’Spuit alles in me, jaaaah zooooo mmmmm……’’ We hoorden ze luid ademen en toen werd het stil in het hokje. Kijkend op Sally haar kletsnatte kutje bracht ze zichzelf weer tot een orgasme. Mijn eigen kutje was nog steeds aan het lekken in mijn slipje dat doordrenkt was. ‘’Lik mijn kutje mama’’ fluisterde Sally. Een beetje moeilijk knielde ik en begon aan het kutje van mijn eigen dochter te likken. Korte en lange, trage likjes gaf ik haar. ‘’Oooo… mmmmm….’’ Ik voelde dat ze bijna ging komen. Zelf hield ik het ook niet meer en een vinger ging in en uit mijn kletsnat kutje. Samen kreunden we, tot ik merkte dat haar kutje mijn mond vulde en zelfs deed overlopen met haar kutsappen. Met een geile blik keek ze me aan en ademde zwaar. ‘’Oooooooo….. Bijna ben ik er!’’. “Jajaaaa al je zaad in me… komaaan’’ hoorden we weer naast ons. Ik hielp Sally met aankleden tot ze me plots tegen haar aan trok en ik een heuse natte tongzoen kreeg. Na zo een tijdje te staan tongzoenen, bracht ze 3 vingers in mijn smachtend kutje. Ze bedekte mijn mond anders had ik heel het cafe laten meegenieten van mijn orgasme. De geile blik die ze mij gaf zal ik nooit vergeten, wat een geile meid was het toch.

Van de rit naar huis tot ik op Sally haar bed lag kon ik mij haast niets herinneren, zo opgewonden was ik. Met veel show kleedde Sally zich uit en kwam ze met veel likjes naar mijn kutje. “Ooooo” “Ssst rustig maar mama”. Ik stond nog steeds mega geil. OOH! Daar ging haar tong over mijn kutje! “Mmm Mama! Wat smaak je heerlijk!” Met lange likken verwende ze mij. “Sally... mmm... Wacht even... ooooh” “Laat je maar lekker gaan mama.” zei ze. Twee vingers gingen in mijn kutje, gek van geilheid kreunde ik het uit. ‘’Ooooohhh jaaaaajaaaa….’’ met veel gehijg en gekreun vingerde Sally me tot een orgasme dat ik nog niet veel beleefd had! “Piep PIEP!” Sally sprong recht en pakte haar gsm. “Aah! Jurgen is er over een minuutje.” Sally ging op handen en knieën zitten en zei “Je moet je ook aanbieden aan hem mama.” Ik deed uitgeput wat ze zei en wachtte vol spanning op mijn zoon die mij eindelijk ging neuken. We hoorden de deur openen en hij stormde de trap op. “GOH! Twee glimmende natte kutjes!” Ik durfde niets te zeggen en bleef zitten.

Zijn handen gleden over onze billen en kutjes. “Lekker nat al meiden!” Sally hief haar kutje nog hoger en ik zag Jurgen haar likken. Zijn vinger gleed in mijn kutje en hij trok hevig aan zijn piemel. “Ooooooh… Jaaaa!.. ooooh” Hij gleed met zijn piemel helemaal in mij “Oooooooh!” Hij stopte en liet mij wennen aan de grootte van zijn piemel. Ik was helemaal gevuld! Ik trilde hevig en kreunde van genot. “Mmmm Mama! Wat ben jij lekker.” Met zijn handen hield hij mijn schouders vast en duwde me zo tegen zich aan. Zijn piemel steeds in en uit mijn kutje. Mijn borsten gingen heen en weer onder zijn stoten. Telkens als hij zo diep stootte kreunde ik het uit! Hij stopte en ik keek achterom waar ik zijn piemel zag verdwijnen in Sally haar strakke kutje.

Maar goed ook, want anders was ik opnieuw klaargekomen. Ik keek naar hen en aan Sally te merken genoot ze van het neuken met haar broer. Ik genoot er ook van, ook al is het verboden toch is het lekker. Ik lag op mijn rug naar hen te kijken, Jurgen was echt alles aan het geven. “Oooo Sally!!!” “Spuit in mama” hijgde ze terug. Hij kwam op mij liggen en stootte helemaal in mij en bleef stil liggen. Hij trilde hevig en hij beukte dan als ware al zijn vruchtbaar zaad diep in mijn smachtend kutje. Hij bracht mijn benen naar omhoog en ik voelde echt alles in mij gaan! Door deze stoten bracht Jurgen mij tot een hemels orgasme. “Mamaaa... oooooo…..” Ik hijgde en bedankte hem want het was al zolang geleden dat ik zo was genomen door een man.

Ik moest echt opstaan want ik had er dorst van gekregen. “Wat ga je doen mama?” vroeg Jurgen. “Gaat het wel mama?” vroeg Sally ook nog. “Ja hoor, maar ik heb zo’n dorst.” Ik voelde me heel warm en ik zweette hevig door onze vrijpartij. Ik heb wel twee glazen water gedronken in de keuken zodat Jurgen nogmaals vroeg aan mij “Gaat het mama?” “Uhu, even drinken hè jongen.” Of ik het nu bewust deed of niet keek ik weer naar zijn piemel. Hij zag het en liet hem stijf worden. Mijn hand ging automatisch naar mijn kutje en hij trok aan zijn piemel. “Zou je je oude moeder nog eens kunnen plezieren?” “Jij bent niet oud mama! Je bent een pracht vrouwtje!” antwoordde hij.

Jurgen zijn piemel klopte wild en hij zei “Je mag hem aanraken hoor.” “Het is al een tijdje geleden hoor jongen voor mama” zei ik. Hij kwam dichter en zijn pik klopte tegen mijn kutje aan. Hij liet zomaar zijn piemel in mijn nog steeds nat kutje gaan. Hij deed het wel heel zachtjes. Ik voelde haast al een orgasme aankomen. “Oooo jongen… mmm...” Op een langzaam tempo neukte hij mij tegen het aanrechtblad. Ik keek naar beneden en zijn piemel zag ik in en uit mijn kutje gaan. Bloedgeil werd ik er van! “Hmmm Je bent lekker mama!” hijgde hij. Ik gaf hem een teder kusje, wat ook ons allereerste echte kusje was.

Hoe het kwam weet ik niet, maar ik barstte in tranen uit! “Mama...Mama gaat het?” “Neem me stevig vast jongen” snikte ik. Hij omarmde mij en wou zijn piemel uit mij doen. “Blijf in mij jongen.” Heel zacht neukte hij mij terwijl ik snikte. “Ben je zeker dat het gaat mama?” Ik keek hem aan en bekende “Het is zo heerlijk jongen, maar ben ik enkel maar voor één keer?” “Wil je dan meer mama?” Ik hield hem stevig vast en fluisterde dat ik regelmatig toch wou vrijen met hem. Ik weet het, het is mijn zoon. Maar hoe hij met mij vrijt is zo heerlijk. Hij keek mij aan en ik kreeg een lange aangename tongzoen als antwoord. Hij was me ondertussen nog steeds teder aan het neuken, mijn kutje sopte en werd haast overspoeld met sappen. “Ik wil je zaad proeven” zei ik. Ik ging op mijn knieën zitten en nam zijn piemel in mijn mond. Lang had hij niet meer nodig, ik voelde hem pulseren in mijn mond. “Kijk me aan mama!” hijgde hij zeer hevig. Onze ogen vonden elkaar en hij verstijfde helemaal. Steeds keken we elkaar aan en zijn zaad vulde mijn mondje. Ik slikte alles gulzig door terwijl ik hem teder pijpte. Jurgen trilde en bleef me steeds aankijken, tot ik de allerlaatste druppel sperma had ingeslikt. “Was het lekker mama?” Ik keek en het was Sally die het vroeg. Ze had staan kijken vanuit de deuropening en was zichzelf aan het vingeren.

Jurgen hielp me met opstaan en ik zei “Het was heerlijk!” Terwijl Jurgen mijn billen kneedde en me kusjes in mijn nek gaf. “Ik heb echt genoten van vandaag kinderen” zei ik. Sally kwam naar me toe en gaf mij ook een tongzoen. Wat zijn het toch lieve kinderen bedacht ik mij. Sally die me een paar keer geil maakte en mijn kutje had gevingerd… En dan de neukpartijen met mijn zoon Jurgen. Zijn grote piemel vulde mijn kutje goed zonder mij pijn te doen. Hopelijk kunnen we nog veel meer dingen doen met elkaar want ik wil nog goed genieten van hen. Ik voel trouwens mijn kutje alweer jeuken….!

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mama Neukt Mee - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: Mama Neukt Mee - 5Door: Steven Shyven
Gelezen: 25048x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
26-06
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net