Opwindend.Net
Datum: 22-10-2017
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 11091x
Lengte: Gemiddeld
Ik Krijg Een Veel Grotere Piemel - 2
Door Hottie - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Krijg Een Veel Grotere Piemel - 1

Wanneer ik 's morgens wakker werd schoof automatisch mijn hand naar mijn piemel. Ik hoopte dat het een droom was geweest gisteren. En dat mijn piemel terug zijn vorige lengte had. Maar ik was er aan voor de moeite. Er hing nog steeds een groot gevaarte tussen mijn benen. Wanneer ik uit bed kwam zag ik dat mijn boxershort nu er meer dan goed gevuld uit zag. Ook al was mijn piemel helemaal niet stijf In de spiegel kijkend leek het nu precies of mijn lichaam nu helemaal gespierd was. Wanneer ik beter keek zag ik dat dit ook een feit was. Altijd had ik gedroomd van zo'n gespierd lichaam en nu had ik het ineens.. Ik liep mijn kamer uit en in de gang kwam ik nu Jessica tegen, die ook net was opgestaan. Haar D-cup stond nu trots voorruit en haar tepeltjes waren heel goed zichtbaar. Door haar grotere borsten was haar witte japonnetje een stukje korter geworden en kon ik haar blauwe slipje zien. 'wou broertje jij bent gespierd geworden vannacht' Mijn piemel voelde ik nu stijf worden. Duidelijk geflatteerd keek mijn zusje nu naar mijn opkomende stijve piemel. Wat er voor zorgde dat hij nog sneller stijf werd. Mijn boxershort was blijkbaar niet gemaakt, voor de nieuwe grote van mijn piemel. De stof spande nog even maar voelde het snel al scheuren. Trots sprong mijn piemel er nu uit.

Snel probeerde ik me nog om te draaien maar Jessica hield me tegen. 'Laat me genieten van je van je grootte piemel' en haar handen schoven nu rond mijn piemel. 'Je bent wel mijn zus h' siste ik maar kon het genot dat ik voelde niet verbergen. 'Volgens mij vind je het wel heel leuk' er verscheen een rode blos op mijn wangen. Wanneer ze haar hand naar mijn balzak bracht opende ik wat mijn benen. Ze kreeg amper haar kleine hand volledig rond mijn balzak. Zachtjes kreunde ik toen ze me aftrok. Mijn handen gleden onder haar japonnetje en trok het omhoog. Ze stopte even met me af te trekken en hielp me mee haar japonnetje uit te doen.

Mezelf kon ik me niet meer inhouden en vurig nam ik haar vast. We tongden nu hevig terwijl ik haar slipje ook wild naar beneden trok! Haar grotje voelde nu kletsnat aan. Hevig verlangd naar elkaar waren we nu elkaar aan het kussen en strelen. 'Ik wil je neuken' kreunde ik nu. 'Ik wil je ook neuken kreunde ze' Zonder enige moeite hief ik omhoog en liet mijn piemel nu in haar grotje komen. Heftig kreunde ze 'Hij is te groot' 'Dat heb ik aan jou te danken dankzij jou heb ik nu 26 cm. Dus hij gaat er volledig in' zonder rekening met haar te houden liet ik haar zakken en ging mijn volledige piemel in haar. Haar grotje was nu helemaal uit geroken en gevuld met mijn piemel.

Hard liet ik haar nu op een neer gaan. En ze leek mijn piemel snel gewoon te worden. Dat ik opmaakte aan haar gekreun. 'Spuit me vol kreunde ze' ze en begon nu in mijn oor geile woordjes te fluisteren. Mijn orgasme bleef niet lang meer uit en met zes krachtige stralen kwam ik klaar in haar. Mijn laatste zaad had haar net gevuld toen ze gillend klaarkwam.

Ik zette haar terug op de grond zonder enige moeite en ze begon mijn piemel nu af te likken. Tijdens ze hem aflikte voelde ik precies hetzelfde gevoel als gisteren. Wanneer mijn piemel verdubbelde van lengte en dikte. Ook Jessica merkte het. Weer leek mijn piemel te groeien. Hoe het gevoel was opgekomen zo verdween het ook. 'Hij is nog groter dan daar juist' fluisterde Jessica met hese stem. Aan mijn piemel trok ze me nu mee haar kamer in. Ik was totaal van slag. Ze nam het meetlint van haar bureau. 'Hij is echt gegroeid Dennis. Je piemel is nu 30 cm en 8,5 cm.' 'Hoe kan dit nu?' 'Ik weet het niet maar hij is echt zo groot nu.' Op haar bureau lag het doosje waar ze gisteren de pil uit hadden gehaald. Zonder een woord te zeggen begon ik nu de bijsluiter te lezen. Bij nevenwerkingen stond geschreven wanneer je seksueel contact had met familie dat hij dan per keer 4 cm groeide. Wanneer ik het liet lezen aan Jessica schoot ze heel hard in de lach. 'Nou broertje nu heb jij echt een paarden lul' Niet wetend wat te zeggen keek ik haar nu aan. Terwijl ze gewoon bleef lachen.

Het gerucht wat er gisteren was gebeurt had ook zijn weg al naar buiten gevonden. Want Jessica kreeg nu vele berichtjes aan van meisjes van haar klas of het klopte. Zelf de meest populaire meid van Jessica haar jaar sms'te haar. 'Je bent blijkbaar populair want heel veel meiden willen je piemel nu zien' Woest keek ik haar nu aan. Maar wanneer ze vertelde dat Zo me wou neuken kon ik niet onder stoelen of banken steken dat ik er terughoudend tegenover stond. Zo had zwart haar en een mooie B-cup die ze graag toonde door strakke truitjes en topjes aan te trekken Jessica die dit door had, sms'te al snel naar Zo om langs te komen.

Met juist een kamerjas aan liep ik naar beneden. Ik had nog maar net geplast of de deurbel ging. Zo hoorde ik nu met 2 andere meisjes binnenkomen. Mijn oren spitste zich nu om de meisjes te herkennen aan hun stem. Aan de hoge stemmen te horen waren bij haar Lina en Astrid. Zo maakte nu duidelijke positieve opmerkingen over de grote borsten van Jessica. Die ze vol trots toonde toen ik de woonkamer binnenkwam. Alle 3 de meisjes raakte nu mijn zusjes haar borsten aan. Ik was nog maar net gezeten of Zo viel met de deur in huis. 'Toon je lul maar' de andere meisjes giechelden. Waardoor ik weer mijn piemel voelde stijf worden. Met een zwaai opende ik mijn kamerjas en de 3 mondjes van de meisjes vielen nu letterlijk open. 'Hoe groot is die' siste Astrid. 'Sinds vanmorgen 30 cm' zei Jessica. De ogen van de meisjes waren niet weg te slagen van mijn piemel. 'En ga je nu neuken Zo?' Astrid en Lina keken nu naar Zo wanneer Jessica het na enige tijd vroeg. Ik zag een duidelijke angst in haar ogen zeker dat mijn piemel zo groot was. Maar om niet onder te doen voor haar vriendinnen zei ze 'Tuurlijk' Haar handen gingen nu onder haar truitje en al gauw stond ze in haar witte kanten BH. Ze ging zitten deed haar schoenen en de rest uit. Haar grotje was helemaal glad geschoren en ik zag een duidelijke glinstering aan haar schaamlipjes. Toch knikte haar knien wanneer ze dichter kwam. Haar hart zag ik kloppen in haar keel. Ze verschoot van de stijfheid toen ze mijn piemel aanraakte. Mijn handen ging gewoon tussen haar benen waar ik haar begon te vingeren. Ze voelde helemaal nat aan.

Op een bepaald moment leek ze zich plots te willen bedenken. Maar ondertussen had ze me zo geil gemaakt dat ik dit negeerde. 'Ik wil je nu neuken' Haar ogen keken me angstig aan maar voor ze het wist nam ik haar op. En duwde ik mijn piemel in een keer in haar. Haar mond rekte zich nu helemaal uit. Maar de geilheid die ze voelde kon ze niet verbergen. Op en neer liet ik haar nu gaan op mijn lul terwijl ze heftig kreunde 'ooooooh, ... jaaaaaa. ... neem .. me ... dieeeeeeeeeeeep.' de anderen die in de kamer waren negeerde ik compleet, terwijl ik mijn gangen ging met Zo.

Zo kwam al snel gillend klaar maar ik negeerde compleet haar orgasme. En richtte me nu op mijn eigen orgasme. Als een hoer kreunde ze de ziel uit haar lijf! Vijf orgasmes kreeg ze kort na elkaar voor ik klaarkwam.

Zo gauw ik haar neerzette zakte door haar benen. Hijgend lag ze nu op de grond. Aan haar grotje kon je duidelijk zien dat ze nu goed uit geroken was. ' 3 glazen water zette Jessica nu op tafel voor Astrid, Zo en Lina. In n teug dronken de meisje de glazen leeg. Maar wat ze niet wisten was dat Jessica pillen had opgelost in het water. Razendsnel zag ik nu de borsten van de drie groeien en Lina en Astrid moesten nu hun trui en bh uit doen daar hun borsten zo snel groeide.

Lina en Astrid die alle 2 een A-cup hadden gehad gingen nu net als Zo naar een D-cup. Geil keek ik naar de meisje die hun dikke borsten proberen te verbergen. Eens ze vertrokken waren zei Jessica met een zekere geilheid in haar stem. Dat vanaf nu iedere jongen met een paardenlul ging buiten gaan en elk meisje met een D-cup minstens.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Krijg Een Veel Grotere Piemel - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Fantasy" VERHALEN
:: Boze DroomDoor: Zorro
Gelezen: 3348x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-07
8.7
:: Gender Swap - 2Door: EATEL
Gelezen: 4467x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.8
:: High Class 24 Karaats - 3Door: Sarah
Gelezen: 7079x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
22-06
9.4
:: Gender Swap - 1Door: EATEL
Gelezen: 5959x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.6
:: Central Perk JobDoor: Bartzone
Gelezen: 3775x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
18-06
6.2
:: Een Fotoshoot Wordt... - 2Door: Peter1948
Gelezen: 3685x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fantasy, Incest, Watersport
11-06
8.6
:: Mind Fucker - 5Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5091x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.6
:: Een Fotoshoot Wordt... - 1Door: Peter1948
Gelezen: 9183x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot, Hard, Zonder Gne
05-06
8.6
:: High Class 24 Karaats - 2Door: Sarah
Gelezen: 6732x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Lesbisch
04-06
9.1
:: Mind Fucker - 4Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6433x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-05
9.0
:: High Class 24 Karaats - 1Door: Sarah
Gelezen: 10284x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Harem, Lesbisch, Shemale
25-05
9.2
:: Mind Fucker - 3Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8103x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.7
:: Mind Fucker - 2Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9446x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mind Fucker - 1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 10383x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.9
:: Pokmon PrijzengeldDoor: Emiel
Gelezen: 6964x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-05
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 597