Opwindend.Net
Datum: 20-03-2017
Stemmen: 29x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 11347x
Lengte: Gemiddeld
De Opdracht
Door Sletje 80D - Zoek naar meer...

Zondag 19-03-17 rond een uur of 16:00 zaten Daisy en haar vriendje Erik op het terrasje vlak bij de Domtoren in de mooie stad Utrecht. Ze waren alleen met zijn tweetjes, lekker een dagje uit dachten ze, zonder het gezeur van mensen over hun leeftijdsverschil.

Daisy een jong meisje van net 16 en haar vriend Erik die richting de 19 gaat dus hij is nu nog 18. Veel kritiek krijgen ze niet, mensen die Daisy niet kennen schatten haar gauw 18/19. Maar dan heb je de zeurpieten onder ons die haar wel weer kennen en weten dat ze eigenlijk pas 16 is en dan krijg je het gezeur van is die Erik niet wat te oud voor je? Waarom zoek je niet iemand van je eigen leeftijd? Oh kijk die twee nou zij is echt een slet! Oke misschien is dat laatste wel waar maar wie weet...

Maar goed, terug naar het verhaal.

Daisy en Erik zaten net een uurtje op het terrasje lekker van elkaar te genieten en van de zon. Na een uur kwamen Erik zijn kamer genoten eraan, blijkbaar had Erik ze uitgenodigd en konden ze pas rond dit tijdstip. Dus de twee tortelduifjes waren niet langer meer alleen.

Ik zal even een korte beschrijving van de personages geven:

Erik een jongeman van bijna 19 jaar, 1.87m lang, heel lief en het lijf van iemand die 4x per week de sportschool bezoekt. (en een beest in bed ;))

Jordi een jongeman van 17, 1,76m lang, stoer uiterlijk maar een lief innerlijk en wat zwaarder dan de gemiddelde 17 jarige jongens maar wel lekker aantrekkelijk. (en ook een heerlijke beest in bed weet ik sinds kort)

En ten slot heb je nog Daan de jongste van de drie maar zeker niet de lelijkste of de onaantrekkelijkste, Daan is een 17 jarige jongen met het uiterlijk van een 25 jarige en het gedrag van een 14 jarige en een lengte van 1.83m lang, maar wel leuk en aantrekkelijk en een lekkere beest in bed wat ik dan ook sinds kort weet.

En ik natuurlijk, Daisy, net 16 jaar met uiterlijk van een 18 jarige en ook het gedrag van een 18 jarige, een heerlijke stel borsten al zeg ik het zelf, maar wees eerlijk mag ik niet opscheppen over 80D? En dat al op mijn 16de, dus laat staan, ze zullen nog groter kunnen worden. Verder heb ik een lengte van 1.72m en is Erik de gelukkige wie mij in bed mag hebben en naakt enz ziet. Welke jongen wordt daar nou niet blij van als er een mooi meisje met cup D voor hem heeft staan? En je jongeheer zal je gedachten wel verraden ;).

Maar ik stop met kletsen ik ga weer verder met mijn ervaring van afgelopen zondag.

We zaten nu dus lekker met zijn viertjes aan een tafel op het terrasje, het was niet koud maar warm ook weer niet, net tussenin. Er werd lekker gepraat en gedronken, ikzelf dronk niet omdat ik zwanger ben van mijn ex Twan dus ik sloeg de rondes over en nam gewoon braaf een glaasje water en af en toe wat cola en dat was het wel zo'n beetje. Uiteindelijk werd het wat later en was het al 20:00 uur, we besloten om alvast de nodige boodschappen voor de komende week te halen dus we gingen naar de Appie en gingen drinken eten etc. halen. Toen we alle benodigheden bij elkaar hadden gingen we weer terug de stad in en liepen we een andere kroeg binnen waar we aan een tafeltje in de hoek gingen zitten. Ik zat met Erik aan de buitenkant van de tafeltjes en Daan en Jordi gingen op het bankje die tegen de muur aan stond zitten. De avond was nog lang niet voorbij, wanneer er een lekker meisje voorbij liep begonnen de jongens te joelen en over dat meisje te praten. Natuurlijk zat ik er echt bij van wat doe ik hier als enigst meisje, maar daar kwam snel verandering in.

Omdat ik me zo zat te vervelen besloot ik maar wat te appen en te Skypen. Ik zag dat mijn Meester online was en besloot hem een berichtje te sturen. De jongens waren ondertussen aangeschoten door al dat drank en vergeten dat ik zwanger was en ze zaten me telkens te dwingen wat mee te drinken met hun. Ik weigerde de hele tijd en uiteindelijk zei Erik tegen hun twee me gewoon met rust te laten als ik iets niet wil. Wat een schat is hij toch dacht ik dan weer. Ik stuurde naar mijn Meester; Mister X heet hij wat er gebeurd en of ik nog een opdracht moet uitvoeren voor vandaag. Hij vroeg me wat ik aan had, waarop ik antwoordde dat ik een jurkje, een panty en een bh aanhad (vanwege mijn borsten waar al wat melk uit kwam). Ik vertelde ook dat ik werd gedwongen drank te drinken maar dat ik niet wou en niet mag vanwege mijn zwangerschap. Zijn antwoord duurde niet lang en was dat ik moest vragen waarom ze willen dat ik ga drinken met hun. Daar achteraan kreeg ik nog een berichtje waarin stond:''Ja slet, ze willen je lichtjes dronken maken zodat ze je kunnen gebruiken ghehe''. Toen ik dit las voelde ik natuurlijk mijn kutje kriebelen en nat worden, maar mijn gedachten waren niet zo stout ik wou Erik immers niet teleurstellen. Ik vroeg aan ze waarom ze willen dat ik met ze gaat meedrinken, ik kreeg geen antwoord alleen gelach. Dus ik sturen naar Mister X wat er gebeurde. Toen zei hij dat ik moest vragen of ze denken dat als ik dronken ben ik makkelijker ben in dingen voor hun doen. Dat vroeg ik ook en vervolgens weer geen antwoord enigste wat er gebeurde was dat ze naar Erik keken en toen vragend naar mij. Dit stuurde ik naar Mister X en hij zei dat ik moest zeggen: ''Ja dus''.

Ik kreeg van Mister X de opdracht om mijn panty uit te trekken en tussen Jordi en Daan in moest gaan zitten. Dat deed ik als een braaf gehoorzaam sletje. Toen ik tussen hun in zat had ik al door dat Erik al wist dat dit voor Mister X was en dat ik dit niet uit vrije wil deed, maar stiekem deed ik het ook wel weer uit vrije wil. Erik had me kort geleden namelijk betrapt dat ik bezig was met een opdracht voor mijn Meester dus ja hij wou met Mister X praten en we hebben beide (Mister X en ik) toestemming gekregen van Erik dat we door mochten gaan met sletje zijn van Mister X.

Toen ik tussen Jordi en Daan zat kreeg ik de vraag wat ze deden, mijn antwoord was niks ze deden niks alleen ruimte maken zodat ik ertussen in kon zitten. Ik voelde wel dat de hand van Daan tegen mijn kontje aankwam, of was dat schijn? Mister X stuurde de volgende opdracht en dat was de twee opgeilen door mijn hand 'per ongeluk' op de plek van waar de pik van een van de twee jongens zit neer te leggen, dat deed ik ook weer braaf en ik stuurde dat ik dat heb gedaan. Toen moest ik mijn hand beetje bewegen mee masseren. Zijn volgende vraag van Mister X was wat Daan deed, Daan keek me alleen met een onbekende blik aan en toen hij zag dat ik keek begon hij gauw weg te kijken. Daan legde zijn hand op mijn hand die op zijn pik lag en hij wou mijn hand weghalen, maar ipv dat hij mijn hand weg haalde stuurde ik zijn hand naar mijn kutje en legde ik zijn hand erop met mijn hand op zijn hand als goedkeuring dat hij me mocht verkennen daarbeneden. Jordi zag dit hele tafereel en liet merken dat ook hij mijn kutje wou verkennen. Ik gaf Jordi een goedkeurende blik en hij legde zijn hand naar mijn kutje toe. Mmmm... wat heerlijk dat twee totaal vreemde handen je kutje verkennen en vingeren zo in het openbaar voor de neus van je vriendje die niks door heeft, maar dat duurde niet lang ik begon wat te bewegen en lichtjes te kreunen wat ik tegen probeerde te houden door binnenmonds te kreunen, ik wou niet dat de hele kroeg zijn ogen naar me toe zou keren, ik ben immers geen bioscoop xD.

Ik zag dat Erik zag wat er gebeurde en schrok er toch wel een beetje van, er gingen meteen allerlei gedachtes door mijn hoofd heen. Zou hij boos zijn? Vindt hij dit erg? Zal hij het zo meteen met me uit maken? Wat gaat er vanavond in bed gebeuren? word ik uit zijn huis gezet en zie ik hem nooit meer? Vindt hij het wel goed wat wij nu doen? Dit spookte allemaal rond mijn hoofd maar het was weer snel weg, ik voelde dat ik op weg was naar een orgasme, maar ik was niet de enigste die dat voelde. Daan en Jordi merkte ook dat ik op het punt stond klaar te komen en stopten precies op het moment dat ik zou gaan exploderen van geil.

Ze lieten hun vingers zien die helemaal drijfnat waren geworden, ik pakte hun handen en begeleiden ze naar mijn mondje toe en likte al hun vingers schoon. Ik stuurde Mister X een berichtje dat ik was gevingerd door de jongens maar jammer genoeg niet was klaargekomen wat ik wel moest van mijn Meester maar blijkbaar lieten Jordi en Daan het niet toe. Van Mister X moest ik naar Erik gaan, op zijn schoot komen zitten met mijn gezicht naar zijn gezicht toe en Erik vragen of hij me vanavond een plezier wilt doen en me een trio of mini gangbang wilt geven met zijn huisgenoten. Erik keurde het af en wou me van zijn schoot aftillen en zette me op mijn eigen stoel neer. Ik stuurde het antwoord van Erik naar Mister X toe: ''Erik wilt me liever niet delen, hij houdt te veel van me. Hij keurde het af wat ik ook deed hij wilt het niet. Wat moet ik nu doen van u?''

Het duurde even voordat ik antwoord terug had. Ik las het antwoord van Mister X: ''SLET, je gaat hem ompraten, opgeilen zorg dat je je zin krijgt met je gangbang die je al zo lang wilt, dit is je kans. Als Erik echt van je houd en je gelukkig wilt maken en gelukkig wilt zien dan zeg je tegen hem dat je er echt gelukkig van wordt als hij je die gangbang geeft met zijn huisgenoten. Ga terug op zijn schoot zitten en speel met zijn oorlel en hijg, kreun en schuif met je zeiknatte kut over zijn lul heen, zorg dat hij geil wordt en jouw je plezier geeft. '' Ik deed opnieuw wat me werd gevraagd en ik deed er alles aan om Erik te overtuigen om me die gangbang te geven, al was het alleen maar vanavond daarna nooit meer als hij dat liever niet heeft.

En ja hoor het is me gelukt hem te overtuigen mij die gangbang te geven. Wat was is blij!

---

Wil je een vervolg van dit verhaal? Laat dat dan weten in de reacties en geef je cijfer.

Als je nog tips heb dan kan je die ook altijd geven. Hou je negatieve commentaar a.u.b. voor je.

Ik ben 16 en dit is pas mijn 2de verhaal op deze site. Laat me weten wat je ervan vond!

Ps. Dit verhaal is waargebeurd, naam en lokatie zijn aangepast. Ik heb dit gisteren zondag 19-03-17 echt meegemaakt. Wil je weten wat er nog meer is gebeurd? Geef dat maar aan ;)

---

Zoek naar meer verhalen van Sletje 80D...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (16)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 2786x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.2
:: Sexverslaafde TeasyDoor: Harry
Gelezen: 4421x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
5.9
:: De Motorvakantie - 4Door: Erolover
Gelezen: 11045x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Tessa - 4Door: MissT
Gelezen: 5242x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky, Anaal
13-06
8.9
:: Mijn Eerste Zwarte PikDoor: Mirjan En Jan
Gelezen: 14460x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.3
:: Vier Man!Door: Michelle
Gelezen: 14122x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sperma
11-06
7.5
:: De Motorvakantie - 3Door: Erolover
Gelezen: 13503x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-06
9.1
:: De Motorvakantie - 2Door: Erolover
Gelezen: 13799x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.2
:: De Motorvakantie - 1Door: Erolover
Gelezen: 21083x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-06
8.5
:: Pickneuk TafelDoor: MissT
Gelezen: 14878x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-06
8.5
:: Wereld Naakte Tuinieren DagDoor: Willem Deudekom
Gelezen: 12434x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.6
:: DesireeDoor: MissT
Gelezen: 9568x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.8
:: Tessa - 2Door: MissT
Gelezen: 12223x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
9.0
:: Beter - 2Door: Jefferson
Gelezen: 6851x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
29-05
8.7
:: Beter - 1Door: Jefferson
Gelezen: 12934x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
29-05
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net