Opwindend.Net
Datum: 16-04-2015
Stemmen: 14x
Cijfer: 5.0
Gelezen: 5548x
Lengte: Lang
De Renie
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Al jaren spraken we er over met oud klasgenoten en niemand nam het initiatief. Toen er een oude student in het restaurant van mijn ouders aan schoof voor een rijsttafel. Na wat heen en weer gepraat waren we er uit en besloten een renie op te zetten. We zijn Hans die weer in Essen kwam wonen en ik Leeke Li. De locatie zou het restaurant van mijn ouders worden. Dit heeft een ruime parking en een paar bijgebouwen die leeg stonden en niet meer gebruikt werden precies op de Nederlandse grens met Belgi. Maanden gingen vooraf aan de organisatie en het werd een gemaskerd feest en s nachts om 01.00 zouden de maskers af gaan. Mijn tweeling zusje zou niet aanwezig zijn want die was twee maanden eerder uit Australi over geweest omdat mijn moeder was overleden.

Toen de feest avond begon hadden we een aantal familie leden die normaal tijdens feesten en partijen in de bediening zaten uitgenodigd om voor de drankjes en hapjes te zorgen. Ik vertelde hen dat niemand mocht vertellen wie ik was en waarom mijn zusje er niet was. Het werd een gezellige drukte en het bleek dat er 20 personen bleven overnachten en 4 waren er niet en de laatste 4 woonden dichtbij en sliepen gewoon thuis. Een aantal waren herkenbaar aan grootte en haarkleur en er werd druk genformeerd bij het bedienend personeel.

Na een uurtje kwam er een stel naar mij toe en de vrouw vroeg Heb jij je moeder vlekjes nog? Ik kleurde (voor hen onzichtbaar) en de man zei direct daarna Op die leuke plekjes Ik zei dat ik er verschillende had maar de vrouw zei Ik bedoel natuurlijk die twee speciale Mijn hersens draaiden op top snelheid wat moest ik zeggen en maakte toen de grap Als je die op mij billen bedoelt zijn dat de speciale die naar mijn mening niemand gezien heeft Ik was er klaar mee en ging verder met gesprekken die leuker waren als het moedervlek gedoe.

Toen na een uurtje iemand van de bediening zei dat er telefoon was glipte ik even het kantoortje in. Het was Kuan Li mn zusje die belde om te vragen hoe het feest was. Ik vertelde over het moedervlek verhaal en Kuan Li zei gelijk de enige vreemde plekken waar we ze hebben zijn onderop onze borst en n op een schaamlip maar hoe kan iemand dat weten? Het bleef een raadsel en ik sprak af om het verder uit te zoeken en beloofde haar morgen terug te bellen.

Omdat de drank rijkelijk vloeide werden de aanwezigen wat loslippiger en kwamen de verhalen los over wie met wie gekust had en wie wel eens wat verder gegaan was. Ik had ook wel eens iemand in m'n broekje laten voelen maar dat was denk ik meer nieuwsgierigheid. Omdat mijn zusje en ik geen geheimen voor elkaar hadden wisten we alles van elkaar. Ik herinnerde me het eerste masturbatie samen en de eerste keer dat we elkaar klaar vingerden en klaar kwamen. Zo was er iemand die vertelde met de meeste meisjes uit de klas gezoend te hebben. Ik wist dat dit Ben was want ik had hem als eerste jongen uit mijn jonge leven in de fietsenstalling afgetrokken. Toen had ik voor het eerst van mijn leven iemand sperma zien spuiten. Er was een kwakkie op mijn rokje gekomen wat we afgeveegd hadden en thuis had ik het rokje snel in de was gedaan nadat ik er tomaten ketchup op had geknoeid om het te maskeren. Ik werd een beetje nat toen ik daaraan terug dacht maar het waren de dingen uit mijn jonge leven.

Toen het 00.55 was werd de muziek iets zachter gezet en alle glazen gevuld. Het leek een beetje op de jaarwisseling alleen dan om 01.00uur. Toen de klok op 01.00 sprong gingen de maskertjes af. Er werd gekust en veel personen hadden zich goed gemaskerd en geschminkt waardoor ze niet herkenbaar waren. Veel van de aanwezigen haalde Kuan Li en mij door elkaar en ik moest veelvuldig uitleggen waar mijn zusje was. Na een tijdje kwam ik er achter dat n van het stel dat mij naar mn moedervlekken had gevraagd in een kliniek in Thailand werkte. Toen wist ik waarom ze het wisten.

Mijn zusje en ik hadden beide kleine tietjes (Twee erwtjes op een plankje) en hadden in Thailand een borst vergroting laten doen naar CC75. Ik kookte dat dit zo te spraken was gebracht. Ik zat aan een tafeltje en hoorde Kees opscheppen over zijn werk hoe veel naakte vrouwen hij al onderhanden had genomen en gezien. Ik vond het storend maar de meeste aanwezigen hingen aan zijn lippen. Toen ik er op ging letten zag ik dat als Kees of Anneke naar het toilet gingen steeds de ander de plek in nam van de toilet bezoeker.

Het werd een soort seksverhaal over de belevenissen in Thailand en toen Anneke hier geen werk in het ziekenhuis kon vinden had Kees geadviseerd om daar naartoe te komen. Ze was daar zijn assistente geworden op de ok.

De verhalen gingen verder omdat er steeds meer gedronken werd en toen vertelden ze dat daar veel mannen omgebouwd werden en dat het meestal niet gezien werd. Ik heb ook mensen uit Nederland geopereerd zei Kees.

Dit was voor mij aanleiding om me in het gesprek te mengen. Ik vind het beneden alle peil dat je dit soort zaken zo bespreekt vooral omdat je vijf minuten nadat je binnen was mij als gastvrouw benaderde met een vraag over moedervlekken. Inderdaad ik heb moedervlekken op plaatsen die niemand in deze zaal weet. Alleen jij en Anneke omdat mijn zusje en ik een eeneiige tweeling zijn hebben we alle twee een moedervlek onderop onze rechter borst. Dat was geen schande want iedereen heeft moedervlekjes. Maar we hebben er ook een in ons broekje en daar had jij als chirurg niets te zoeken want we waren naar Thailand gekomen voor een borst vergroting maar jij als viespeuk moest zo nodig in onze broekjes kijken. En hier kon je jezelf niet inhouden en kort na binnenkomst begon je over onze vlekjes. Alleen mijn vriend en de man van Kuan Li weten van deze vlekjes. Het vlekje onderop mijn borst kan je normaal niet zien als je voor mij staat dus tijdens het omkleden tijdens sporten of zwemmen heeft nooit iemand er iets over gezegd.

Dit werd te veel voor Kees vooral om dat ik applaus kreeg voor mijn uitleg. Toen hij zei tegen Anneke Kom schat we gaan kregen ze een boe geroep over zich heen en verlieten de zaal. Mijn vriend die de hele avond in de bediening had geholpen kwam naar me toe en kuste me terwijl de tranen over mijn wangen liepen. Ik kreeg een staande ovatie en na nog wat drankjes gingen de meesten naar de slaap verblijven. Mijn vriend en ik zouden ook hier blijven om te overnachten en we hadden gezien dat er diverse personen met elkaar kusten en rommelden.

Wij gingen als laatste naar de slaapzaal en toe we tegenelkaar aankropen hoorden we dat sommige kusten en ook hoorden we niet te onderdrukken kreuntjes. Ik voelde dat mijn vriend een erectie had en da hij die tegen mijn billen duwde. Ik pakte zijn stijve vast en kneep er even in en maakte voorzichtig trekkende bewegingen. Ik was bloedgeil en deed mijn string opzij en drukte zijn eikel tegen mijn natte kutje. Yuol had geen aanmoediging nodig en duwde zijn stijve penis mijn kutje in.

Toen vroeg er iemand die naast ons lag Leeke Li mag ik iets vragen? Ik verstijfde en Yuol bleef dood stil liggen en haalde zijn hand van mijn borst. Natuurlijk zei ik zeg het maar. Ik wil al jaren een borstvergroting laten doen en nu ik jou zo hoorde praten voelde ik me gesterkt en wil ik het doorzetten. Ik wilde naar Amsterdam omdat ik dacht daar kom ik geen bekende tegen maar jij zocht aan de andere kant van de wereld en kwam die viezerik tegen. Tijdens het dansen vanavond stond hij steeds met een halve harde erectie tegen mijn been aan te duwen. Ik vond het niet gepast of lekker en even later zag ik dat hij dat ook bij anderen deed en bij Anneke in haar billen kneep. Toen knapte ik eigenlijk af Ik kneep even met mn kutje en zei Je ziet dat je nergens veilig bent en overal herkent kan worden alleen ik heb het twaalf jaar geleden laten doen en ben er heel blij van geworden

Het duurde even voordat ze vroeg Mag ik misschien even een keertje voelen hoe het in het echt is Ik zei momentje en deed mn bh uit en zei Anders worden mn tieten omhoog gedrukt en nu zijn ze helemaal vrij. Voel maar en ik pakte haar handen legde hem op mijn borst. Ik krijg wel snel harde tepels hoor maar dat hoort er bij denk ik Heel voorzichtig gleed haar hand over mijn tiet toen ik mijn hand op die van haar legde en iets harder drukte zei ze Even voor goed begrip ik ben Joke en lig nu aan jou tiet te voelen maar ik moet zeggen dat het heerlijk aan voelt. Wil je ook even aan de mijne voelen. Ik kon geen nee zeggen en binnen een paar seconden voelde ik het warme vlees van Joke dr tiet in mijn hand. Ik wreef er een beetje overheen en ook haar tepel werd hard. Sorry hoor maar ik word hier geil van"

" Dat voel ik wel want je tepel groeit behoorlijk en is keihard .

Ik haalde mijn hand weer weg en sprak af dat we er morgen als we een momentje alleen hadden na het ontbijt nog even verder zouden praten.

Ik duwde weer met mn kont naar achteren en Yuol begon me weer zachtjes te neuken en speelde met mijn tepel die nog steeds niet in mn bh zat. Ik voelde dat Yuol klaar ging komen en ik zelf kon het ook niet lang meer volhouden en deed de punt van de slaapzak in mijn mond om alle geluidjes te onderdrukken en gelijk voelde ik hoe ik volgespoten werd met het zaad van mijn liefde. Ik kwam ook lekker en gelijk zei Joke Zeg het maar en ik startte gelijk een hoestbui. Daarna zei ik zoiets van Zei je iets Joke Nee ik dacht dat jij iets zei maar je had een hoestbui. Ik deed mn bh goed en stond op en zei Ik moet even iets drinken en liep naar de toilet en veegde mn kutje droog met toiletpapier. Ik ging weer naast Yuol liggen en draaide me naar hem toe en likte zijn pik zachtjes schoon en samen vielen we in slaap.

De volgende dag na het ontbijt wat haast een brunch was zaten we aan tafel en kwam Joke bij ons zitten en spraken we af dat ze de komende week met haar vriend langs zou komen om alles te bespreken. Yuol zei toen Jou vriend mag niet aan haar boobies zitten hoor Ik keek hem aan en zei Ik ben niet het type die iedereen aan mijn tieten laat zitten maar toen ik voor deze operatie stond hebben Kuan Li en ik niet bij iemand kunnen voelen hoe dat was. Na een aantal dagen hebben we bij elkaar gevoeld hoe het was en wij vonden het geweldig. Het enige probleem was dat we toen geen vriendjes hadden en toen er een vriendje in mijn leven kwam en hij zn hand onder mn truitje deed was ik bang dat hij zou voelen dat ze niet 100% natuurlijk waren. Ik wist toen niet dat ik het eerste meisje was dat hij aan dr tietjes zat dus later bij mn tweede vriendje werd ik er geruster op en mijn zusje vertelde ik alles en die werd daar dan weer blij van. Joke kwam een aantal dagen later met haar vriend en ik ben ook met haar naar Amsterdam geweest voor een intake gesprek.

Enkele weken later werd er een groot bloemstuk bezorgd in het restaurant wat voor mij bestemd was. Het enige wat er op stond was Bedankt Joke Ik wist genoeg .Een aantal dagen later reserveerde iemand voor een rijsttafel voor 20 personen en toen iedereen binnen was kwamen Joke en haar vriend binnen. Ze kreeg een staande ovatie en ik belde Yuol en vroeg of hij naar het restaurant wilde komen. We hebben haar gefeliciteerd met haar beslissing en tijdens het etentje maakte n ze bekend dat ze deze zomer zouden trouwen. Ik keek naar Yuol en die zei Nu wij nog.

De volgende dag deed Yuol mij een aanzoek en met Joke heb ik afgesproken dat het een enorm feest zou worden want mijn zusje zou ook hier naartoe komen en gelijk met mij trouwen. Mijn vader was de gelukkigste vader ter wereld en vroeg of de andere vrouw (Joke)op dezelfde dag trouwde. Toen ik dat beaamde hebben we het trouwfeest als een grote familie gevierd.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1718x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 6458x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 2012x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.7
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 10633x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3033x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.4
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7948x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7195x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4595x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3081x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.2
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10809x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 10213x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4515x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5955x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1515x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14405x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net