Opwindend.Net
Datum: 06-01-2017
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 4288x
Lengte: Gemiddeld
Niet Normaal
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Het was iets na vijven toen Anton klaar was op kantoor. Hij zette zijn computer uit en pakte zijn spullen bij elkaar om naar huis te gaan. Niet dat daar iets te beleven viel. De kinderen waren onlangs voor hun studie op kamers gaan wonen en zijn vrouw vond dat ze eigen tijd nodig had en was met eensgezinde vriendinnen drie weken naar Nepal gegaan om tot hun zelf te komen. Anton had er vrij weinig tegen in te brengen want hij was met die beslissing overvallen. Ze was altijd al een vrije vogel geweest en hij had er verder geen problemen mee. Hij had geen plannen voor de komende tijd en was eigenlijk best blij het rijk even alleen te hebben. Er was alleen een ding. Zijn vrouw vond dat hij vanwege de stress op zijn werk daar iets aan moest doen in vorm van sporten of yoga. Anton had in beide geen zin. Tot overmaat van ramp had zijn vrouw een personal yoga les voor hem thuis geregeld. Het was een introductie les. Als hij het wat vond konden ze bij haar terugkeer hier een vervolg aan geven waarbij ze thuis aan yoga konden doen onder begeleiding. Hij wist niet wie hij kon verwachtten alleen dat het vanavond al was. Thuis aangekomen friste hij zich op, at een lichte maaltijd en maakte hij in de woonkamer wat extra ruimte omdat hij niet goed wist wat hij kon verwachten. Rond de afgesproken tijd werd er aangebeld. Hij deed open en voor hem stond een jonge meid van midden twintig. Ze zag er niet stereotype zweverig uit integendeel. Ze stelde zich voor als Jitske. Ze gingen naar de woonkamer en ze legde hem een en ander uit over yoga. Waarna ze met de oefeningen begonnen. Het waren oefeningen om lichaam en geest te stimuleren en ze sloten af in de rust houding waarbij ze allebei op hun rug lagen in volledige ontspanning zodat lichaam en geest volledig tot rust kon komen. Via monotone instructies volgde hij met gesloten ogen de laatste reeks ademhalings oefeningen. Anton leek hierin volledig op te gaan en verkeerde in een lichte vorm van trance. Ze merkte ook op dat alhoewel hij volledig ontspannen erbij lag hij een flink erectie had. Dit was niet ongewoon. Maar de donkere kant van Jitske zou zich spoedig openbaren. Alhoewel ze een leuke vriend had was het op gebied van seks niet zo spannend omdat hij vaak snel klaar kwam. Ze kon daardoor niet lang van hem genieten. Maar daar had ze een compensatie er voor gevonden. Ze kon via privť sessies met mannen deze in een trance brengen een gewoon gebruik maken van hun erectie die vaak langdurig was. Ze hoefde verder niets van deze mannen en als ze uit de trance kwamen was het fijne gevoel wat ze eraan overhielden onderdeel van de les. Zo ook met Anton. Terwijl ze monotone instructies bleef geven haalde ze zijn pik te voorschijn. Voorzichtig nam ze zijn eikel in haar mond en ze begon eerst zachtjes met lange gelijkmatige bewegingen waarna ze dit afwisselde met likjes en sabbeltjes langs de zijn hele pik. Die was nu hard.

Anton lag nog steeds op zijn rug. Ze ging bovenop hem zitten met haar benen gebogen naar voren terwijl ze achter op haar handen steunde. Ze begon op en neer-bewegingen te maken en afwisselend probeerde ze met haar heupen achtjes te draaien. Ze kon zelf bepalen hoe diep die pik erin mocht. Vervolgens ging zij zijwaarts bovenop hem zitten. Leunde naar achteren op haar handen en hield wederom haar knieŽn gebogen. Ze begon draaiende op en neer-bewegingen met haar heupen te maken.

Jitske ging nu op hem zitten. Ze leunde met haar bovenlijf wat naar voren en met ťťn hand leidde ze zijn pik in haar kut.

Ze had bij dit standje een grote bewegingsvrijheid die ze vaak gebruikte om goed gestimuleerd te worden zodat ze klaar zo komen. Ze begon rustig op en neer te wippen afwisselend door draaiende bewegingen te maken terwijl ze over haar clit wreef. Ze vond dat Anton's pik haar lekker verwende en eigenlijk dat ze haar best kon neuken. Dit ging echter nu niet. Alhoewel het lekker was besloot ze niet klaar te komen en stopte ze. Ze ging iets gewaagder proberen wat ze nog nooit bij een klant had gedaan. Al die tijd lag Anton in een rustige trance. Nadat ze zich weer had aangekleed en stopte hij Anton's pik weer in zijn broek en bracht ze hem uit zijn trance. Anton voelde zich heel ontspannen op het feit na dat hij nog steeds een volle erectie had en schaamde zich daar een beetje voor.

Jitske vertelde hem dat daar ook yoga oefeningen voor waren die hij en zijn vrouw konden beoefenen. Anton zij dat hij daar niet zo in geloofde. Jitske vroeg of ze samen wat oefeningen konden doen zodat hij een idee kreeg waar ze het over had. Ze vroeg hem zich uit te kleden terwijl ze ook zelf uit de kleren ging. Anton voelde zich hier een beetje onzeker over maar gaf zich toch omdat hij benieuwd was wat zij hem kon leren. Ze stelde hem gerust door via een monotone stemgeluid te beginnen met ademhalingsoefeningen. Daarbij stelde ze hem gerust dat penetratie erbij hoorde en dat het oefeningen waren. Anton raakte in een ontspannende houding en gemoedsrust terwijl Jitske met de eerste oefening begon.

Ze ging op haar handen en knieŽn zitten en Anton moest achter haar op de knieŽn zitten. Ze deed haar benen iets wijd om Anton de ruimte te geven. Ze vroeg Anton te stoten en zij bewoog mee om het stoten meer kracht bij te zetten.

Hierna ging Jitske liggen met haar benen wijd. Anton moest op haar liggen en penetreren. Ze vroeg hem om zijn pik lekker diep in te brengen. Ze vertelde hem over de mogelijkheden om te variŽren. Ze vroeg hem om hoger op haar te gaan liggen zodat bij iedere stoot ook de haar clitoris gestimuleerd werd.

Ze draaide zich om en ging op haar buik liggen en Anton moest er bovenop terwijl zij haar benen openende om hem de ruimte te geven om goed te penetreren. Ze vertelde hem dat dit het ideale standje was om de G-spot van de vrouw te stimuleren terwijl hij langzaam begon te stoten en het tempo gestaag opvoerde. Als laatste oefening besloot ze een pittige te proberen. Ze ging op haar hurken zitten met een kussen onder haar hoofd. Ze vroeg Anton om achter haar te gaan staan en haar onderlichaam op te tillen aan de enkels. Hierna moest hij haar penetreren en diep stoten. Ondertussen vertelde ze over deze heerlijke manier van diep gepenetreerd worden en een heerlijke kans op een orgasme. Dat laatste liet niet lang op zich wachtten. Anton zette haar voorzichtig weer neer. Met knikkende knieŽn zat ze voor hem en ze nam zijn eikel in haar mond en ze begon eerst zachtjes met lange gelijkmatige bewegingen waarna ze dit afwisselde met likjes en sabbeltjes langs de zijn hele pik. Nog voor Anton er erg in had voelde hij dat hij ging komen. Hij nam zijn pik in hand en trok zich af op de borsten van Jitske. Hij had het nog nooit zo iets intens beleeft. Nadat Jitske zich had opgefrist en was vetrokken lag Anton nog op zijn yoga matje na te denken over de avond. En ding wist hij zeker, dit was geen normale yoga les geweest...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net