Opwindend.Net
Datum: 11-01-2018
Stemmen: 19x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 5187x
Lengte: Lang
Sauna Avontuur - 3
Door Inkgirl - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sauna Avontuur - 2

Een aantal weken na ons avontuur in de sauna met Melanie en Ray begon het bij mij toch wel weer te kriebelen om weer eens iets leuks te bedenken. Nog een keer een verrassing in de sauna ging niet meer lukken omdat onze drukke agenda’s het zo richting de feestdagen het niet mogelijk maakte om er weer een dag heen te gaan.

Gelukkig pakken we wel elke week onze avond sauna nog en zo ook vandaag.

’s Middags merkte ik al dat ik mijn hoofd niet bij mijn werk kon houden en mijn gedachten steeds afdwaalde naar jou heerlijke lijf naakt in de sauna. Ik kon niet wachten en mijn lijf was het daar volledig mee eens. Ik voelde die bekende warme kriebel in mijn poes al steeds sterker worden.

Toen ik even naar het toilet liep kon ik mij daar toch niet inhouden en liet mijn vingers langs mijn clit gaan. Oef, wat een heerlijk gevoel en liet me even gaan. Drijfnat was ik bij gedachte aan wat ik vanavond allemaal met je zou kunnen gaan doen en bedacht welke sauna daar het meest geschikt voor zou zijn. Nog net kon ik mij beheersen om mezelf niet klaar te maken. Nee dit gevoel wilde ik vast houden voor vanavond. Ik fatsoeneerde mezelf en liep weer terug naar mijn werkplek. Nog twee lange uren te gaan.

Zodra het kon heb ik gelijk mijn spullen gepakt en ben in de auto gesprongen, file.. ook dat nog!

Toen ik eindelijk thuis de parkeerplaats op reed zag ik jou ook net aankomen rijden en ik moest me inhouden om je niet meteen in de auto te bespringen.

Ik begroette je dan ook blij en met een iets intensere zoen dan normaal. We besloten al snel om meteen onze spullen te pakken en lekker daar te eten zodat we ook niet nog eerst tijd kwijt waren aan koken. Iets waar ik heel erg blij mee was, ik kon niet wachten om jou naakt te zien.

Terwijl ik onze badjassen inpakte kwam het plan bij me op om jou heel langzaam helemaal gek te maken. Ik deed een knoopje van mijn blouse extra open en legde mijn dames even goed in hun verpakking zodat ze mooi uitkwamen. Jij stond al te wachten met je jas aan toen ik beneden kwam. Hmm volgens mij heb je er net zo zin in als ik! Ik nam nog wel even de tijd voor een lange uitgebreide zoen voor we weer richting de auto liepen.

Onderweg in de auto liet ik al plagend mijn handen over je bovenbeen richting je kruis gaan. Je keek me lachend aan, volgens mij heb je me door maar je laat niks merken.

Terwijl we ons uitkleden kon ik mijn ogen niet van je afhouden en raakte je waar ik kon zoveel mogelijk maar onopvallend aan. Zo te zien was het toch niet heel onopvallend, mijn lichte aanrakingen laten je niet helemaal koud.

Eerst tijd voor een drankje en een sigaretje. Even bijkomen van het haasten naar huis en de werkdag.

Ondanks dat het best fris is buiten, is het ook wel even erg fijn om zo te zitten. Ik kies een stoel tegenover je en bedenk me dat ik mijn voeten prima tussen jou benen warm kan houden. Gelukkig zijn ze nog niet al te koud geworden waardoor het voor jou niet vervelend is. Voorzichtig wiebel ik wat met mijn tenen en aan jou blik te zien heb je dondersgoed door wat ik aan het doen ben.

Geile donder zeg je zachtjes, wat ben je van plan? Ik antwoord niet en geef je alleen een knipoog en zet iets meer druk met mijn tenen. Het lukt me zo om jou inmiddels groeiende paal lekker te masseren. Als je wat onderuit zakt om mij meer ruimte te geven besluit ik dat het even genoeg is en haal mijn voeten dan ook weg. Ik wil eigenlijk meteen opstaan maar je pakt mijn arm en houd me tegen en trekt me op schoot. Je vraagt me nogmaals wat ik van plan ben, maar ik geef je een kus en zeg zo onschuldig mogelijk niks, had gewoon koude tenen. Nu heb ik het helemaal koud dus wil ik lekker even bubbelen voor we gaan eten. Kom je mee? Als ik mezelf omhoog duw laat ik nog even extra mijn hand over jou paal heen gaan, lekker hard. Dat beloofd wat straks.

Ik loop vast naar binnen op weg naar het bubbelbad. Ik lach stiekem in mezelf als ik jou nog buiten zie zitten. Wat ik het toch fijn om een vrouw te zijn, niemand die ziet dat je geil bent!

Zodra je weer kan kom je ook gauw naar het bubbelbad en laat je naast me in het water zakken. Tegenover ons zit nog een stel, verder is het bad helemaal leeg. De bubbels zijn nog even uit dus ik draai me naar je toe en vraag hoe je dag is geweest. Al heel snel gaan de bubbels aan en meteen laat ik mijn handen over je benen gaan. Ik kijk even snel naar het stel aan de andere kant en zie dat die ook te druk met elkaar zijn om op ons te letten. Dat is mooi, dan kan ik mijn gang gaan.

Al snel vind ik jou paal weer en voel dat die al weer aardig hard aan het worden is. Rustig begin ik je af te trekken, de bubbels helpen mij fijn mee. De blik in je ogen word steeds geiler en je gaat wat verzitten. Net op het moment dat jij je hand uitsteekt naar mij gaan de bubbels uit. Snel draai jij je om en ga je met je armen om de rand leunen. Blijkbaar vind het andere stel het ook genoeg geweest en stapt de dame het bad uit. Hij blijft nog even zitten maar gaat er toch vrij snel achteraan en zie ze nog net allebei het stoombad ingaan. Die waren dus nog niet klaar.

Ik ga wat dichterbij je zitten en pak je paal weer vast. Mop, geen bubbels he, dat weet ik lief. En ik moet er straks nog uit. Ja weet ik, dat is straks. Voor je nog meer kan zeggen zoen ik je gauw en speel rustig verder. Na twee keer bubbelen en jou keiharde paal in mijn handen ben ik zelf inmiddels ook zo geil dat ik je eigenlijk alleen nog maar in mij wil voelen. Maar dit was niet mijn plan, dus ik laat je los en ga een stukje van je afzitten. Zullen we maar gaan eten?

Eenmaal in het restaurant zit ik weer tegenover je en kan ik het niet laten om mijn voet weer tussen jou benen te plaatsen. Heel rustig begin ik je weer te masseren en voel ik je weer steeds harder worden. Dit word echt een leuk spel zo. Ik zie je blik veranderen en weet nu dat ik straks keihard aan de beurt ben. Alleen dit idee al maakt mijn nog natter dan ik al was. En dan helpt de ceintuur van mijn badjas die tegen mijn poes aan ligt ook niet echt mee.

Als we na het eten even naar buiten lopen om een sigaretje te gaan roken zet je me al klem tegen de muur. Ik smelt zowat onder jouw aanraking en de druk van jouw lichaam tegen dat van mij. Ik kan een kreun dan ook niet onderdrukken. Dus jij had een plan bedacht? Je weet dat ik dat spel ook speel he? Alleen wel beter dan jou mop! Je kust me in mijn nek, op de plek waarvan jij weet dat ik daar ontzettend geil van word. Vervolgens stap je naar achter en loop je door naar het terras, mij daar tegen die muur achterlatend. Hmmm denk ik bij mezelf, dit kon nog wel eens heel erg leuk worden!

Ik wacht even tot je zit, met je rug naar me toe en loop dan heel zacht naar je toe. Als ik bij je ben buk ik en knabbel zacht aan je oor en fluister, ik ben benieuwd wie er wint. Met een grom trek je me naar voren en zegt, ik natuurlijk! Ik kus je alleen en zeg verder niks. Als ik mijn sigaretje op heb sta ik op, trek heel rustig mijn badjas voor je uit en laat mijn handen even over mijn eigen lijf dwalen. Net als je mijn hand wil pakken doe ik een stap achteruit en loop snel naar het zwembad om erin te duiken.

Net als ik lekker op mijn rug lig te dobberen voel ik ineens dat mijn voeten vast gepakt worden. Kan er maar één zijn die dat zo doet. Nog geen seconde later voel ik zje vinger mijn poes inglijden. Ik bijt op mijn lip om het niet uit te kreunen van genot. Zo zo, wie is er hier nu drijfnat hoor ik naast me fluisteren. Ik weet dat ik dit nu eigenlijk niet mag toelaten wil ik dit spel winnen, maar het is zo lekker. Heel even geniet ik om dan toch overeind te komen waardoor jouw vingers uit mij glijden. Als ik naar beneden kijk zie ik dat mijn natte poes jou ook niet bepaald onberoerd laat. Ik sla mijn armen en mijn benen om je heen en blijf zo net boven jou weer keiharde paal hangen. Ik wurm een arm tussen ons in en pak je paal beet en laat hem tussen mijn lippen door glijden. Ook jij moet nu echt je best doen om geen geluid te maken. Als er meer mensen het zwembad in komen moet ik je paal helaas loslaten, maar kan wel om je nek blijven hangen. Heel iets laat ik mij naar beneden zakken en maak de uitdaging zo alleen maar groter voor je.. als je nu doorstoot.. Ook mij kost het heel veel zelfbeheersing om niet verder naar beneden te zakken. Hmm ik wil je zo graag in me voelen, keihard geneukt worden. Van dit zwembad een golfslag bad maken. Maar ik wil ook winnen en jou als eerste klaar laten komen. Gauw laat ik je los en begin baantjes te trekken om beetje af te koelen. Tijd voor een eerste sauna gang mop? Welke gaan we doen?

Jij kiest een fijne sauna uit en ik leg mijn handdoek gelijk op de bovenste bank, uit gewoonte ga je op de bank onder mij liggen. Op het moment dat ik ga liggen bedenk ik mij dat dit geen slimme zet is. Ik had het nog niet bedacht en ik voelde jouw vingers al over mijn poes en langs mijn clit gaan. Gelukkig zijn we weer alleen en ik kreun zachtjes van genot. Ik laat je even je gang gaan, het is te lekker om je tegen te houden. Heel rustig voel ik je duim mijn poes inglijden en je middelvinger over mijn clit. Jij weet dat je mij zo super snel klaar maakt. Ik word alleen maar natter en natter, hoor je vingers gewoon soppen. Hmm schatje, wat doe je dit goed, zo lekker. Al snel merk ik dat ik bijna ga komen maar probeer dit niet te laten merken. Ik heb nu twee keuzes, verliezen of jou stoppen. Ondanks dat ik mijn best doe om niet te laten merken dat ik bijna kom, heb jij dit toch door en stop je ineens uit jezelf. Even ben ik te verbaasd om te reageren maar kijk je dan toch vragend aan. Je lacht en zegt alleen, wat jij kan, kan ik ook.

Na een ronde van koelen, extra koelen, een drankje en heel veel aanrakingen, kusjes en likjes op gevoelige plaatsen die ons beide weer volledig op scherp zetten word het tijd voor de volgende sauna. Ik kies er een uit die niet zo warm is en mij misschien wel de gelegenheid bied om jou te laten verliezen. Deze sauna heeft maar 2 verdiepingen en ik ga op de bovenste liggen, de banken zijn zo breed dat je naast me kan komen liggen. Er liggen nog 3 andere mensen dus veel verder dan jou stiekem overal strelen kom ik niet. Ik zie aan je dat ook jij heel erg je best moet doen om jezelf in te houden. Als 2 mensen de sauna verlaten ga ik naast je zitten en geef je een goed uitzicht op mijn poes. Je ziet het geil er uitlopen en steekt je hand uit. Gauw ga ik iets naar achter waardoor je er net niet meer bij kan.

Ik kijk even naar de ene persoon die er nog ligt, maar die lijkt te slapen. Ik spreid mijn benen wat en laat mijn vingers over mijn poes heen glijden, als ik iets meer druk zet opent zij zich zelf en laat nog meer geil zien. Je ruikt de zoete geur en kijkt me verlangend aan, ik schud zachtjes nee en begin mijzelf rustig te vingeren. Ik zorg ervoor dat jij goed kan zien wat ik doe en verspreid het geil nog verder. Je ziet dat mijn ademhaling versnelt en je wil je paal vastpakken om ook met jezelf te gaan spelen. Ik houd je tegen, even wachten lief. Ik speel nu wat sneller met mijn clit en kreun zachtjes. Ik schrik als die ene persoon ineens rechtop gaat zitten en me aan kijkt. Hij staat op, steekt zijn duim omhoog en loopt weg. Owkee! Dat had ik niet verwacht, maar fijn, nu zijn we alleen! Ik ga weer verder met mijn spel en kreun wat harder, zo geil als je toekijkt terwijl ik mezelf verwen. Als je ziet dat ik bijna kom ga je ook zitten en wil je het afmaken voor me. Dat was alleen niet mijn plan en ik duw je weer op je rug en neem in een beweging jou paal in mijn mond. Je hapt naar adem en kreunt hard. Wat heerlijk! Ik probeer je zo diep mogelijk in mijn mond te nemen terwijl ik je ballen masseer. Even laat ik je uit mijn mond glippen en lik aan je ballen om ze daarna een voor een zachtjes in mijn mond te nemen. Als ik je keiharde paal weer in mijn mond neem zie ik al snel je hand naar je buik gaan en voel ik dat je helemaal aanspant. Mijn tong speelt een heerlijk spel met je eikel en je kreunt steeds harder.

Ineens stop ik en je kijkt me verschrikt aan, wat is er? Waarom stop je?

Ik wil niet winnen en niet verliezen, ik wil alleen dat je me gewoon keihard neukt! Ik ben zo geil dat ik het niet meer uithoud!

Gelijk kruip ik over je heen en laat me over jou paal heen zakken, zo diep mogelijk. Ik begin te trillen en te kreunen van genot, wat vul je me toch goed op. Snel begin ik heen en weer te wippen en zet jou vinger op mijn clit. Het duur niet lang of ik voel mijn orgasme al aan komen denderen. Ik stop even met bewegen en vrijwel meteen kom ik heftig schokkend en kreunend klaar. Als ik voorover val van genot til je mij bij mijn heupen iets omhoog en begin je me heerlijk snel te neuken. Ook jij hebt niet veel tijd meer nodig en al snel hoor ik je kreunen. Oh ja schatje, ik kom! Met een harde kreun voel ik hoe jij onder mij verkrampt en mijn poes vol spuit. Allebei even volkomen van de wereld blijven we even zo liggen, jou na schokken zijn zo gevoelig dat ik niet eens durf te bewegen.

Ik kus je zacht en fluister, wat een heerlijk spel en wat een heerlijke avond!

Op dat moment horen we mensen bij de deur en word het voor ons tijd om de sauna te verlaten en te gaan douchen. Als we weg lopen horen we nog net iemand zeggen, wat ruikt het hier vreemd.

Dat, dat is nou de geur van echt geile seks!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 256x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
9.9
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 829x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
8.0
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 338x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.0
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 9537x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2704x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.2
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7388x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 6830x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4284x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2560x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.1
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10409x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 9887x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4441x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5816x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1385x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14267x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net