Opwindend.Net
Datum: 14-04-2018
Stemmen: 29x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 6810x
Lengte: Lang
De Macht Van Een Vreemdeling - 3 (Slot)
Door Ero - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Macht Van Een Vreemdeling - 2

Ik zie hem intens naar me kijken en ik voel een lange, harde schok. Ik kom daar midden op de dansvloer zo heftig klaar dat ik door mijn knieŽn zak. Ik zie mensen kijken maar ben even niet in staat me te bewegen. Ik voel een hand onder mijn oksel gaan en kijk op. Ik kijk hem recht in zijn ogen en hij helpt me omhoog. Hij legt

hand op mijn wang en glimlacht. We lopen samen de dansvloer af en ik kom weer een beetje bij mijn positieven. We gaan aan de bar zitten en hij besteld wat te drinken.

Ik kijk hem aan en wil eigenlijk vragen wie hij is, maar doe het niet, bang om de betovering te verbreken. Als we het drinken op hebben voel ik weer een klein schokje. Hij kijkt strak voor zich met 1 hand in zijn zak. Ik leg even een hand op zijn arm en knijp er even in ter aanmoediging. Meteen voel ik weer 2 schokjes. Ik kreun zacht en er speelt een lachje om zijn mond. Hij haalt zijn hand uit zijn zak en ik kijk hem weer smekend aan.

Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar buiten. Als we buiten zijn gaat hij achter me staan en doet me een blinddoek om. Hij pakt me bij mijn arm en we lopen weg. We gaan een bocht om en hij drukt me tegen een muur. Hij laat zijn hand in mijn slipje glijden en trekt het eitje uit mijn kut. Ik kreun en hij drukt me op mijn schouders. Ik zoek met mijn handen maak zijn broek los. Ik voel zijn stijve lul en begin hem te masseren. Hij kreunt en ik neem hem in mijn mond. Ik begin hem langzaam te pijpen en ondertussen zoek ik met mijn vinger naar mijn klit.

Ik zuig hem sneller en kom bijna klaar als hij me omhoog trekt. Hij draait me om en duwt zijn vinger in me terwijl hij met zijn lul tegen mijn billen aanrijd. Hij legt een duim op mijn klit en masseert hem zacht. Ik kom kreunend klaar en voel hoe hij zijn zaad tegen mijn billen spuit. Hij blijft even tegen me aan staan hijgen,

dan doet hij de blinddoek af en drukt een zoen op mijn schouder. Ik hoor hem weglopen en draai me om. Ik kijk hem na en loop dan verward naar huis. Ik kan bijna niet geloven wat ik net gedaan heb, midden op de dansvloer.

Als ik thuis ben stuur ik Judith een appje, te moe om te bellen. Ik stap nog even onder de douche en laat me in bed vallen.

De volgende ochtend word ik al om 7 uur wakker. Hoopvol loop ik naar de deur om te kijken of er weer een nieuwe boodschap is. Ik zie een briefje en vouw het snel open.

Er staat alleen 'bedankt.' Ik denk "Geen nieuwe opdracht?" en voel een golf van teleurstelling. Ik ga nog even in bed liggen en vraag me af of ik iets fout heb gedaan de vorige avond. Meteen denk ik "Wat doet die man met me? Ik ben altijd onafhankelijk geweest en ik heb me nog nooit laten commanderen door een man." Ik neem me voor om me niet meer zo afhankelijk op te stellen, hoewel ik diep van binnen weet dat hij alles met me kan doen.

Ik ga uit bed, zet de koffie aan en maak een ontbijt klaar. Ik ga achter de pc zitten en probeer wat te werken, maar mijn gedachten gaan steeds weer naar de vorige avond. Als ik de brievenbus hoor voel ik mijn hart een slag overslaan en ga meteen kijken. Het is alleen maar wat reclame. Ik kijk de stapel 3 keer door om zeker te

zijn dat er niets van hem tussen zit. Ik kijk naar mezelf in de spiegel die in de hal hangt en denk "ik herken mezelf gewoon niet meer" en krijg het ineens benauwd.

Ik loop naar buiten de frisse ochtendlucht in en haal diep adem. Ik voel opeens dat hij in de buurt is en kijk even snel om me heen. Ik kan hem niet ontdekken en besluit een stukje te wandelen. Ik loop naar het parkje tegenover mijn huis en zie een grote hond op me afkomen. Ik schrik, maar hij rent me voorbij om met een bal

weer terug te rennen naar zijn baasje.

Ik wandel rustig verder en zie een kennis van me en loop even naar hem toe. "Hee, Tamara hoe is het?" vraagt hij hartelijk."Ik hoorde dat je gisteravond bent flauwgevallen in de Kroon, gaat het nu weer?" Ik denk 'Gelukkig, ze denken dat ik ben flauwgevallen' en zeg "Ja, het was de warmte, denk ik. En hoe is het met jou?" Hij zegt "Oh, gelukkig maar, ja met mij gaat het goed. Ik heb net een grote promotie gemaakt en Vera en ik verwachten ons eerste kind." "Oh, wat leuk, gefeliciteerd" zeg ik. Vanuit mijn ooghoek zie ik hem lopen en ik zeg snel dat ik binnenkort wel even een bakje kom doen en loop door.

Hij loopt langzaam achter me aan en ik voel dat ik kippevel krijg onder zijn blik. Ik loop het parkje uit en sla af een steeg in. Hij loopt achter me aan en ik blijf staan. Ik voel hoe hij, heel langzaam, steeds dichterbij komt. Hij pakt mijn arm en draait me om. Ik kijk hem recht in zijn ogen en word al weer nat bij de gedachte aan

gisteravond. Hij laat een hand onder mijn t-shirt glijden en kneed mijn al harde tepel. Ik kreun en hij glimlacht. Hij geniet duidelijk van de uitwerking die hij op me heeft. Hij drukt een briefje in mijn hand en loopt weg. Ik vouw het open 'vanavond eten bij de Zwaan, er ligt thuis kleding voor je klaar' staat er. Ik loop terug

en denk 'de Zwaan? Dat is een chique restaurant'. Als ik thuis kom ligt er een pakje voor mijn deur. Ik loop naar binnen en maak het open, er zit een mooi rood jurkje in met laag uitgesneden decollete en lange mouwen. Het is gelukkig wat langer en komt tot halverwege mijn dijen. Er zit een briefje bij 'draag dit zonder ondergoed, vanavond 7 uur.'

Ik ga achter mijn pc zitten en nu gaat het werken beter. Ik werk me door 2 verhalen van het erotische boek heen en zie dan dat het inmiddels 4 uur is en ik begin trek te krijgen. Ik eet een cracker met kaas om mijn eetlust niet te bederven en ga me douchen. Als ik onder de douche vandaan kom en me afdroog voel ik weer dat hij in de buurt is en kijk uit het raam. Hij staat aan de overkant. Ik ga voor het raam staan en sla mijn handdoek even open. Hij blaast me weer een kus toe en loopt weer weg.

Ik doe mijn badjas aan, ga op de bank zitten en zet de tv nog even aan om de tijd te doden. Om kwart over 6 kleed ik me aan en steek mijn haar op. Ik maak me licht op en stuur Judith nog even een app dat ik vanavond weer een afspraak met hem heb. Ik doe mijn rode pumps aan en loop de deur uit.

Bij het restaurant blijf ik even twijfelend buiten staan. Ik weet niet of hij al binnen is en weet ook niet onder welke naam hij gereserveerd heeft. Er komt een gastvrouw van het restaurant naar buiten lopen en ze zegt mijn naam. Ik knik en ze zegt "Loopt u maar mee, er is voor u gereserveerd."

Ik word naar een tafel bij het raam begeleid en een ober komt met een fles champagne aanlopen. "Ik heb nog niets besteld" zeg ik. "Dit komt van uw tafelgenoot, hij heeft mij gevraagd om u te laten weten dat hij vertraagd is en u in al uw wensen te voorzien" en hij geeft me de menukaart. Ik kijk de ober na en kijk om me heen of ik hem ergens zie. Ik hoor mijn maag rommelen en besluit vast een voorgerecht te bestellen. De ober neemt mijn bestelling op en ik drink van de champagne. Als de ober terugkomt met mijn bestelling is er nog steeds geen spoor van hem te bekennen. Ik eet rustig mijn soep en begin er over na te denken hoe lang ik bereid ben nog te wachten, ik heb geen zin om een hele maaltijd alleen te zitten in een restaurant. Als ik mijn soep op heb bestel ik een hoofdgerecht en zeg tegen de ober dat hij daarna de rekening mag opmaken als mijn tafelgenoot er dan nog niet is.

De ober komt later mijn eten brengen en geeft me een briefje. 'Ik ben er voor het toetje' staat er. Ik zeg tegen de ober dat hij nog mag wachten met het opmaken van de rekening en geniet van een heerlijke maaltijd. Ik eet net mijn laatste hap als hij binnenkomt. Ik zie hem overleggen met de ober en hij komt bij me zitten. Hij legt meteen een hand op mijn been om te kijken of ik een slipje draag. Even voel ik zijn duim tegen mijn klit en ik bijt op mijn onderlip. Hij besteld 2 dame blanche en hij voert me langzaam het toetje. Als het op is betaald hij de rekening en wijst naar de deur.

Als we buiten zijn kijk ik hem vragend aan. Hij glimlacht even en pakt mijn hand. We lopen richting mijn huis en ik denk 'zou het dan eindelijk gebeuren?'

Als we mijn huis inlopen pakt hij mijn hoofd vast en zoent me. Ik beantwoord hem vol overgave en hij laat zijn handen onder mijn jurk glijden. Hij trekt de jurk naar beneden en bijt in mijn tepel, ik kreun hard en hij duwt me naar achter en bekijkt me van top tot teen, ik krijg het gevoel dat hij me in zijn geheugen aan het prenten

is. Hij doet mijn jurk helemaal uit en trekt dan zijn eigen overhemd uit. Ik wil hem omhelzen maar hij houd me tegen, legt zijn handen op mijn borsten en begint ze zacht te masseren. Hij laat een hand afdalen naar mijn onderbuik en raakt even kort mijn schaamlip aan. Ik kreun en ben meteen kletsnat. Hij doet een stap naar achter en doet de rest van zijn kleren uit. Hij gaat voor me staan en tilt me teder op en legt me op het bed. Ik lig op mijn rug en hij komt voor me zitten en begint mijn tenen 1 voor 1 te likken. Ik sluit mijn ogen en voel hoe hij langzaam omhoog komt, via mijn voeten naar mijn onderbenen tot hij mijn dijen zoent. Voorzichtig duwt hij

mijn benen uit elkaar. Hij zoent mijn liezen en laat even weer een vinger langs mijn schaamlip gaan. Er gaat een schokje door mijn lijf als hij een vinger naar binnen laat glijden om hem er meteen weer uit te halen. Dan gaat hij weer overeind zitten en kijkt weer een poosje naar me. Na een paar minuten hou ik het niet meer en kom overeind en geef hem een tongzoen. Ik sluit mijn hand om zijn lul en masseer hem traag, hij duwt zacht op mijn hoofd en ik sluit mijn lippen om zijn eikel. Ik laat mijn lippen langzaam over zijn lul zakken tot zijn lul helemaal tot zijn ballen in mijn mond zit. Ik laat mijn lippen weer terug glijden en kijk hem aan.

Hij duwt me achterover op bed en komt naast me liggen. Heel langzaam en teder streelt hij mijn kut en duwt dan plots keihard een vinger naar binnen. Hij vingert me hard en ik kom schokkend klaar. Weer dat glimlachje om zijn mond.

Hij trekt me overeind en gaat nu zelf liggen, ik kijk hem even aan, ga op hem zitten en eindelijk laat ik zijn lul in me glijden. Hij houd mijn heupen vast om het ritme aan te geven. Hij beweegt me langzaam op en neer. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en geniet van elke keer dat ik hem diep in me voel stoten. Hij versnelt iets

en drukt even een vinger op mijn klit. Ik geef een gil en voel een vinger even mijn kont inglijden. Ik hijg steeds zwaarder en hij komt rechtop en tilt me van het bed terwijl hij in me blijft. Hij neukt me nu staand tegen de muur en ik voel weer een vinger mijn kont ingaan. Hij schuift hem langzaam heen en weer, terwijl hij

me steeds sneller neukt. Ik kom weer schreeuwend klaar en hij houd me tegen zich aan als het orgasme uit mijn lijf wegtrekt.

Hij legt me weer op bed en nu ligt hij boven op me. Hij zoent me weer en begint weer traag te stoten. Als hij steeds sneller gaat zet ik mijn nagels in zijn rug en ik hoor aan zijn ademhaling dat het nu niet lang meer duurt. Na nog een paar harde stoten hoor en voel ik hem kreunend klaar komen. Hij blijft even liggen en ik streel hem over zijn wang. Dan gaat hij naast me liggen en ik leg mijn hoofd op zijn arm. Hij draait op zijn zij en drukt een zoen op mijn voorhoofd en we vallen in slaap.

Als ik midden in de nacht wakker word is hij weg.

Ik vind een briefje op het kussen 'bedankt, dit was mijn afscheid'

Ik lees het nog eens en er rolt een traan over mijn wang, maar heb ook een gevoel dat het zo goed is. Dat het afscheid op deze manier moest en niet anders kon.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Gelezen: 4507x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Buiten, Buurmeisje
19-07
8.2
:: Geile Evelien - 9Door: Barteljoris
Gelezen: 2425x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Vingeren, Ballen Likken, Jonge Meiden
19-07
9.4
:: GitaarlesDoor: Frysk
Gelezen: 3265x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.6
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 14255x
Reacties: 30
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 9250x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.1
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 5758x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.8
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 7178x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 4463x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.5
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 11680x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 9956x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
:: Dominicaans SexfeestDoor: Rene
Gelezen: 8322x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
7.4
:: Amy & De TruckerDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5987x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
15-07
7.5
:: Geile Evelien - 8Door: Barteljoris
Gelezen: 7394x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Biseks, Jonge Pikken, Lesbische Vrijpartij
14-07
8.9
:: Roemeense Sexslavin - 8Door: Rini
Gelezen: 5201x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.2
:: Carola En Haar BuurjongenDoor: Mirelle
Gelezen: 21295x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 523