Opwindend.Net
Datum: 09-06-2018
Stemmen: 30x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 9632x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Sexy Kleding - Badpak
Door Peter Adelaar - Zoek naar meer...

Deze serie gaat over sexy kledingstukken. Nu zullen de meningen over wat sexy is en wat niet sexy is verdeeld zijn, maar dit is mijn mening over wat ik sexy vindt (of niet) vanuit een mannelijk oogpunt. Gelukkig kunnen er reacties geplaatst worden en ben benieuwd wat er zoal leeft. Ook suggesties voor sexy kledingstukken kunnen daar geplaatst worden.

De zon schijnt, de temperatuur loopt, het is strandweer. Wordt het een bikini of badpak? Deze keus is niet makkelijk, voor beiden is wat te zeggen. Laat ik het deze episode over het badpak hebben. Baywatch heeft natuurlijk het rode badpak wereldberoemd gemaakt, maar alles wat deze actrices dragen is sexy, het is eigenlijk niet eerlijk. Meestal worden badpakken niet direct als sexy bestempled, je hebt snel een beeld van oude omaatjes in oversized badpakken op je netvlies, maar een badpak kan erg sexy zijn. UIteraard is het functioneel als je echt wilt gaan zwemmen, een bikini is leuk, maar als je echt baantjes wilt trekken, is een badpak comfortabeler. Toch is een mooi badpak echt wel sexy. Het verhult iets meer dan een bikini, maar niet zien is vaak mooier dan wel wel zien en dan komt badpak weer tot z’n recht.

Eindoordeel over het badpak op de sexyschaal is een 6.

Schoonmaker in een zwembad wordt niet vaak bestempeld als een droombaan, maar ik vindt heerlijk. Je komt de leukste mensen tegen, en ik kan natuurlijk onbeperkt genieten van het zwembad in mijn vrije tijd. ‘s Ochtends is het altijd gezellig met bejaarden zwemmen, altijd tijd voor een praatje en liggen de dames in bloemetjes badpakken heerlijk te genieten van het water. In de middag komen de pubers langs met veel kabaal en tussendoor blijft het een mooie melange van mensen. Aan het einde van de dag, zo rond sluitingstijd ga ik altijd langs de kleedhokjes om iedereen aan te manen op te schieten. Bij de dames klop ik aan en hoor niets, ik ga naar binnen en roep een paar keer, weer geen antwoord. Ik loop verder en hoor wel een douche lopen, is de automatische waterstop zeker blijven hangen. Dan zie ik op de grond een badpak liggen. Mmmm, zeker bij iemand uit tas gevallen of zo. Ik pak hem op en hang hem op een haakje. Als ik verder naar de douches loop kan precies via een spiegel de doucheruimte inkijken. Ik stop direct als ik zie dat daar twee bevallige dames samen onder de douche staan te knuffelen. Ze hebben niet door dat ik er ben en via de spiegel heb ik een prachtig uitzicht.. Met hun lichamen dicht elkaar aan gedrukt, borsten tegen borsten zijn ze intiem aan het zoenen. Hun handen liggen op hun strakke billen en mijn paal in mijn broek stijgt. Nu is gluren natuurlijk uit ten boze in een zwembad, maar zolang ze mij niet doorhebben blijf ik gewoon even genieten. Hun poesjes zie ik niet, maar de aanblik op de mooie strakke billen is zo lekker, tijd om ze even uit hun droom te halen.

“Sluitingstijd” roep ik naogal hard en zie ze schrikken.

Ze hebben nog niet door dat ik hun kan zien in de spiegel en nu aanschouw ik hun hele lichaam. Twee mooie kale spleetjes en daarboven een prachtige stel tieten..

Ik draai me om om ze wat privacy te geven en hoor ze sorry stamelen. Ik gluur stiekem nog even en zie ze een handdoek omslaan en naar een kleedhokje lopen.

“Over vijf minuten gaan de deuren dicht” zeg ik streng, ”een beetje opschieten graag”

Een paar minuten later zie ik ze aangekleed uit hun hokjes komen en lopen snel weg. Ik maak mijn werk af en zie dan het badpak hangen. Ik stop het in mijn broekzak om het later in te leveren, of...zal ik...Ik doe het. Ik duik een hokje in en haal mijn pik tevoorschijn en begin als een dolle te rukken. Het badpak druk ik op mijn eikel, denkend aan de draagster die ik net nog naakt zag. Niet lang daarna spuit ik mijn kwak in het badpak, wat een geil gevoel. Ik spoel het badpak uit om mijn sporen uit te wissen en lever het later in bij gevonden voorwerpen.

Enkele dagen later ben ik het sauna gedeelte aan het schoonmaken. Het is geen grote ruimte, maar er is een sauna, hottub en stoomkamer, alleen aleen toegankelijk via en zonder keleding. De puberale jongens willen altijd graag naar binnen gluren, maar de ruimte is goed afgeschermd. Er zijn een paar mensen aanwezig als ik even en dweiltje over de vloer leg. Dan zie ik uit een ooghoek een stiekem een jongen zie binnenkomen.

“Oh, weer zo’n gluurder” denk ik. ”Ik zal hem eens te grazen nemen”

Ik hou me stil en zie hem vanuit mijn hoekje verder lopen, stilletjes gluurt hij om de hoek naar de hottub waar twee dames liggen te badderen. Ik kruip heimelijk achter hem en vraag dan streng wat hij hier doet.

“Niets meneer”” zegt hij.

“Dit is wel een kledingloze ruimte, dus hup, uit met die short”

“Nee, ik ga al” zegt hij en wil weglopen.

“Niet zo makkelijk” en hou hem met mijn zwabber tegen. “Uit die broek”

Bedremeld kijkt hij me aan en laat dan zijn short zakken.

“Zo nu mag je verder lopen”

Snel pakt hij z’n short op en loopt naar sluis tussen het zembad en de sauna’s. Zo, die heb ik mooi te pakken gehad en porbeer mijn lachen in te houden. Aan het einde van de dag komt mijn vriendin langs om een paar baantjes te trekken. Dat doet ze vaker, even een duikje en dan smaen naar huis. Ze heeft een mooi stark hoog opgesneden zwart badpak aan, en duikt sierlijk het water in. Om vijf uur sluit de boel. Het is mooi weer en zij trekt snel haar short over haar badpak aan.

“Ik douche thuis wel even” zegt en we lopen samen naar onze fietsen. Het is maar tien minuutjes trappen en het zonnetje schijnt. Een scooter haalt ons in en snijdt ons dan bruut af. Ik vol de remmen en er stopt er ook een scooter achter ons. Twee gastjes springen eraf en duwen, voor we het door hebben, een doek tegen oms gezicht. Ik worstel nog maar al snel ben ik buiten bewustzijn...

Langzaam doe ik mijn ogen open en ik lig in soort schuur, achterover op een tafel, kijkend naar het plafond.

“Zo, hij wordt wakker” hoor ik en krijg een plens water in mijn gezicht gegooid. “Jij dacht zeker mij even voor schut te zetten in de sauna, nou, we zullen jou eens terug pakken. Ik heb nu pas door dat ik naakt op de tafel lig met mijn handen vanstgebonden aan de tafelpoten. Ik kijk om me heen en zie dat mijn vriendin door twee gasten vastgehouden worden.

“We gaan jou eens een lesje leren. We hebben bedacht om die vriendin van jou te gaan neuken. Alle drie, ja. Jij gaat met jezelf spelen en pas als jij klaar komt stoppen we. Dus als ik jou was zou ik maar snel gaan rukken”. Er zit geen leven in mijn piemel en ik kijk toe hoe ze de bandjes van haar badpak naar beneden trekken. Ze stribbelt tegen, maar veel zin heeft dat niet. Haar cup b is snel voor iedereen zichtbaar en een gast knijpt hard in een tepel. Dan zie ik haar knipogen naar mij. Ik weet dat zij van een goede wip houdt en we zijn ook wel eens naar een parenclub geweest, maar dat was wippen op vrijwillige basis. Handen strelen haar licham en ze wordt hard in haar billen geknepen. Een gozer begint verder aan het badpak te sjorren en dan staat ze met haar geschoren doos in vol ornaat voor de jonge mannen, het badpak hangt nog op haar knieën. Ik zie een klein subtiel glimlachje op haar gezicht en nog een knipoog. Mijn pik begint te steigeren met de gedachte dat zij dit gewoon lekker vindt. Ze wordt naast mij op tafel gelegd met haar billen naar achteren. Een hand van mij wordt losgemaakt en dat is helaas mij linkerhand. Als ik me aftrek is het atlijd met rechts, dit is wel extra handicap. Een van de gozers heeft z’n broek laten zakken en zet z’n pik tegen haar schaamlippen. In een keer duwt hij hem in haar grotje. Hij negeert haar kreun en begint als een dolle te pompen. Mijn vriendin blijft een beetje kreunen als haar kut wordt afgewerkt. Ik begin te rukken als mijn leven er vanaf hangt. Echt opschieten doet het niet met links en een tweede gozer heeft ‘n pik tegen de mond van mijn vriendin aangezet. Hij pakt haar blonde haren beet en duwt haar hoofd tegen z’n kruis. Hij swaffelt haar een beetje en dan bij een kreuntje gaat haar mond open. Hij ziet z’n kans schoon en propt z’n stijve in haar mond. Ze zuigt heel lekker weet ik uit ervaring. Ik zie haar tong rond de eikel cirkelen. Ze wordt door twee stijve pikken geneukt, ik word hier echt geil van. De derde jongen staat klaar en duwt z’n maat aan de kant. Snel steekt hij zijn dikke puberpik in haar natte kutje. Hij neukt haar aslof het z’n eerste keer is, snel en en hard. Ik voel mijn orgasme dicherbij komen terwijl mijn vriendin een vinger in haar anus krijgt. “Shit” denk ik, “daar houdt ze niet van”. Ik trek wat sneller om haar te behoeden van een anale neukpartij. Dan voel ik het borrelen in mijn ballen en mijn zaad spuit uit mijn pik. Het witte sperma valt op mijn buik en ik roep dat ik klaar ben. Ze kijken mij aan en trekken hun pikken uit mijn vrouw haar lichaamholtes.

“Zo, zegt de stoertste.”Jij mag dan wel klaargekommen zijn, maar wij nog niet. Als straf gaan we jouw gezicht maar eens volspuiten”

Oeps, dat had ik niet verwacht. Ik heb nog nooit andermans sperma geproefd. De eerste gast trekt zich voor mijn gezicht af en het duurt niet lang of de eerste lading krijg ik vol mijn gezicht. Ik hou mijn kaken stijf op elkaar om hun goedje maar niet te hoeven proeven. De tweede lading laadt niet lang op zich wachten en de eerste straal komt vol op mijn lippen. “Gatver” schreeuw ik en dan komt de rest van de kwak in mijn mond. Ik sputter wat en probeer het uit te spugen. Ik hoor mijn vriendin naast me wat giedgelen. De eerste gozer veegt zijn slappe lul schoon aan de blonde lokken van mijn vriendin. De derde gozer spuit z’n zaad in mijn haar. Nu zit ik echt onder het sperma. De drie gasten trekken hun broek omhoog en en lopen naar buiten. We horen scooters starten en wegrijden. We kijken elkaar aan en schieten in de lach. Wat we nu hebben meegemaakt...

Ik vraag of het gaat als mijn vriendin opstaat en mijn andere hand losmaakt.. Ze trekt haar badpak weer aan en beaamt dat ze dit best wel geil vond. Ze is zelfs een keer klaargekomen. Ik veeg met haar short mijn gezicht schoon. “Trek deze maar weer aan, geil slettebakje van me” zeg ik lachend en ga verder met mezelf weer aankleden. Onze fietsen liggen voor de deur in het gras. Geen flauw idee waar we zijn maar een bijzondere ervaring was het wel!

Zoek naar meer verhalen van Peter Adelaar...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5607x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 8127x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11941x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4230x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9734x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11198x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10894x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10895x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4047x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6645x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3317x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3374x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8009x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5062x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6919x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net